- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
canım Allah acil şifasını versin miniğinnn aminnnnnnnnnnSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Sabah erkenden babamı hastaneye götürüp geldikAslında boşa gittik desem yeridir
Doktora babamın girmesiyle çıkması bir oldu resmen
Babam daha derdini tam anlatmadan aç bacağını demiş bakmış daha bir yandan babam bak bunları kullanmıştım diye ilaçlarını gösterecekken barkodu uzatmış doktor iki ilaç yazdım ayın 9unda gel demişBabam neyim var diye sorduğu halde şu ilaçları iç 9unda gel işte demiş ve sıradaki diye seslenmiş
Tabi babam uyuz oldu doktora ve ne onun verdiği ilaçı içerim nede buna birdaha gelirim diye söylendi durduŞükür ayağındaki kızarıklık ve ağrı baya bir azalmış cildiyecinin verdiği sulu pansuman sayesinde 15 gün sonra tekrar ona giderim olur biter diyor babam
Önce bir eczanaye ne ilaçı yazmış bir sor öyle karar ver dedim bende sonuçta devlet hastanesinde Almanyada olduğu gibi ihtimam göremeyeceğini bir türlü kabullenemiyor babam ama mecbur alışacak
Küçük kuşum gece bizim yatağa kustutabi o an birşey diyemedim ama sinirden kudurdum daha yeni nevresim geçirmiştim diye Yavrum özür dileye dileye bir hal oldu bende tabi olsun aşkım sen rahatladın ya gerisi önemli değil dedim doğal olarak
Gece yarısı yatağı kaldırdık desem yeridir
Evden çıkarken birşeyi yoktu ama hastanede yine ateşlendi bir ara sonra eve geldik yine birşey yok
Ya bu çocuğun antibiyotik kullandığı halde ateşlenmesi normal mi kızlar valla kafayı yiyeceğim
Şu an bile hiç hali yok koltukta öylecene yatıyor hatta antibiyotiğini içeceksin dedim diye ağlayıp durdu demin
Biraz onunla ilgileniceğim bugün birde salonu süpüreyim tamam başka iş yok benden ( tabi çamaşırlar yıkansın malum nevresimler beklerse kokar )
ARtık akşam üzere ancak fırsatım olur gelmeye malum öğlende de annemler geliceklermiş
Kızlar dua edin kuşum düzelsin artık çocuk bir haftada 1 kg verdi ki benim bildiğim çocuklar için çok fazla
Zoraki bir kaç kaşık çorba içireyimde ilaçlarını içsin
Sirineeeeeeee....simdi elocan soyledi instagramdan hemen geldimm..canim okadar sevindimkii anlatamam imkani yokk..bu yoldaki en uzun arkadaslarimdansinn...aglamalarimiz sizlamalarimizz...demekki vakit bu vakitmiss...sukurler olsun rabbimee..simsıkı tutunsun sana kuzunnn...bizi habersiz birakmaa..cok guzel haberlerle gell...ve cok dua et bizedee...Merhaba cecomm geçmiş olsun uzun zamandır buralara gelemez oldum
Allah şifalar versin ben de fenaydım yaklaşık 3 hafta sabahlara kadar öksürükle afedersin mideyi boşaltmadan durmayan inatçı öksürükle mahvolmuştum.tabi iş ev misafirler yoğunduk baya ve zaten grip tedavisi olmuştum ılık su bal ıhlamur vs ile geçmeyince en son
gece bir hastaneye gittik midem burnum yüzüm birbirine karışmış acilin doktoru gebelik var mı diye sorunca keşke dedikk tabii o ara adetim geçmişti vee tahlil yapıldııı gebelik değeri 1000 çıktı h
öyle sevindikk öyle şok olduk ayy 4 yıldır beklediğimiz an geldi çok şükür dedikay dünyalar bizim olduu
canım hepinizin duaları için çok teşekkür ediyorum.Rabbimiz herkese bu güzel duyguyu yaşamak nasip etsin.waw arkadaşıma da inşallah tamamına eren bir hamişlikle amin
öksürükler için doktor kuşburnu ıhlamur ılık su önerdi ve malesef düşük tehlikem başladı 15 gündür lavabo hariç kalkmak yasak tutunması için dunya ilaç vitamin hep ümitle güzel bir haber vermeyi bekledim hayal ettimmm iyi bebiş haberini bekledimmm
geçen hafta ise kalp atışını duyamadık üstelik 7. hafta olmuş bile doktor
10 gün içinde kanama olmazsa onu almamız gerekdedi hep araşturdım kalp atışları geç duyulabiliyormuş artık Allaha sığınıyorumm güveniyorum ona
yarın gideceğim doktora dualarınıza ihtiyacım var yıllar sonra nasip olan bu mutluluğu tamamına erdirmeyi nasip etsin Rabbimiz
yani şu kısa zamanda yaşadıklarım mucizeler ve şimdiki uyku girmeyen gözlerimdeki yaşlar Allah hiç kimseye yaşatmasın evlat acısını ben daha minicik ümidim mucizemi
dularınıza ihtiyacım var
canım benim teşekkür ederimmm hamdüsenalar olsun RabbimizeeSirineeeeeeee....simdi elocan soyledi instagramdan hemen geldimm..canim okadar sevindimkii anlatamam imkani yokk..bu yoldaki en uzun arkadaslarimdansinn...aglamalarimiz sizlamalarimizz...demekki vakit bu vakitmiss...sukurler olsun rabbimee..simsıkı tutunsun sana kuzunnn...bizi habersiz birakmaa..cok guzel haberlerle gell...ve cok dua et bizedee...
Maşallahhhhhhhhhhhhhhhh Allah analı babalı büyütsünnn çok güzelmişbuda benım mınıgımle ben burda daha 3 aylık bıle degıldı
Maşallahhhhhhhhhhhhhhhh Allah tamamına erdirsinnnnnnkızlarr nasılsınız up uzunn zamndır gıremıyorum hayatımda oyle seyler degıstıkı :) herkez ıyıdır umarım bende sıze katılacaktım fakat katılamıcam sanırım Rabbim bana 2. mucızemı verdi yine hamıleyım hamdüsenalar olsun 13 haftalıgız bu gunlerde herkeze o kadar cok dua edıyorum kı dogumdan sonra saırım pko duzeldı korundugumuz halde bebegım bana ttutunmus . kızım daha 9 aylık ıkısı beraber buyuyucek ama zor olacak net yk evımde gıremıyorum kızlar hepınızı cok ozledım
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn
Evet hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114.2 kg
Bu hafta; 113.5 kg
Giden; - 700 gr
toplam giden; 11 kg
Spor; maalesef yok sadece ev içinde koşturmaca ve hastane ziyaretleri
Aslında dün tartıda daha az görmüştüm ama yinede bugünü baz alıyorum
İnşallah önümüzdeki haftada 112leri görürüm diye umut ediyorum
Yavaş yavaşda olsa azimle hedefime doğru ilerliyorum
kızlarr nasılsınız up uzunn zamndır gıremıyorum hayatımda oyle seyler degıstıkı :) herkez ıyıdır umarım bende sıze katılacaktım fakat katılamıcam sanırım Rabbim bana 2. mucızemı verdi yine hamıleyım hamdüsenalar olsun 13 haftalıgız bu gunlerde herkeze o kadar cok dua edıyorum kı dogumdan sonra saırım pko duzeldı korundugumuz halde bebegım bana ttutunmus . kızım daha 9 aylık ıkısı beraber buyuyucek ama zor olacak net yk evımde gıremıyorum kızlar hepınızı cok ozledım
buda benım mınıgımle ben burda daha 3 aylık bıle degıldı
canım benim teşekkür ederimmm hamdüsenalar olsun Rabbimizee
dualarımdasın arkadaşımm inşallah senden de tüm bekleyen arkadaşlardan da güzel haberler alalımmm
tüm azaları tam sağlıklı evlatlar dünyaya getirebilelimmmm
benim kuzunun kalbini duymayı bekliyoruz bu hafta içi bir gün gideceğim tekrardan
sizlerden de dua istiyorummmmucizemi sağlıcakla dünyaya getirebileyim
Maşallahhhhhhhhhh canımmm harikasınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?