• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hazır eşim kuzuyu iğneye götürmüşken sizlere bakayım dedim :KK66: dönüşte yatak odasına girişeceğiz :KK48:
Kuzum bugünki iğne yapan ablayı çok beğendi hiç canı yanmamış o yüzden başka hastaneye gidiceğini öğrenince baya bir ağladı :KK48: gazanız mübarek olsun diye yolcu ettim onları ama babası baya bir uğraşacak bu gece onu ikna edene kadar :KK48:
Ben o hastaneye gitmem dedemin gittiği doktorun orayı istiyorum diye ağladı durdu ama o tıp merkezi maalesef gece açık değil :KK53:

Bu arada size komik birşey anlatayım bende:KK48:
Bu sabah eşim tansiyonu yüksek diye işe gitmedi hatta iyi olursam öylende giderim dedi :KK66:
Şirketi arayıp kendimi iyi hissetmiyorum ama acil birşey olursa öğlen daha iyi olursam gelirim dedi :KK66:
Biz tabi Hastanelere koştururken benim akılı kocam daha önce netten aldığımız kupa setini kullanmış :KK53: başı ve boynu ağrıyor diye birde boynuna kullanmış :KK48:
Sonra işten acil çağırdıkları için Anneme bile öğle yemeğe gelmeye niyeti varken işe gitti.
Bütün gün şirkette gayet güzel çalışmış ve sonra büyük kızımı çağırdı hadi gel yemek için birşeyler alalım diye :KK66:
Benim kızda bir ara dışardayken babasının boynuna bir bakmış mosmor :KK70::KK70::KK70::KK70:
Hemde iki yerde :KK70: eve bir geldi nasıl mahçup yaa ben bugün kötü birşey yaptım diye :KK64: hayırdır falan derken boynunu gösterdi ve tabi gündüz giydiği V- Yaka kazakla şirketteki herkes boynundaki iki morarmayı bir güzel görmüşler tabi onların aklına kesin başka birşey geldiği için kimsede abi boynunda iki iz var dememiş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Dedim seni Allah kahretmesin millette diyecek ki ulen bu adam sabah karnın koynundan çıkamamış artık hatunda nasıl bir kudurmuşsa adamı vantuzlamış diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kimseni aklına bu adam kupa kapatmış diye gelmez ki :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bizim çakma kankada tabi bütün gün görmüş orayı :KK70:

Adamın yüzünden azgın Tekeye çıkacak adım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Benim uzun bir süre şirkete gitmemem lazım yoksa eminim millet normalde baksa ben acaba o izlerimi hatırlayıp cins cins bakıyorlar diye düşünürüm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
REzilliğin danıskası :KK70::KK70::KK70::KK70:

Selamun Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah erkenden uyandım ve hemen Aşureye giriştim :KK66:
Şu anda buğdayım haşlanırken zoraki de olsa kahvaltımı yapayım dedim :KK66:

Tabi unutmadanda çok merakle beklenen bildirimimide yapayım :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Başlangıç; 124.5 kg

Geçen hafta; 115.5 kg ( yanılmıyorsam )
Bu hafta; 114.2 kg :D:D:D:D

Giden; - 1.3 kg :D:D:D:D

Toplam giden; 10.3 kg

İlk hedef: 110 kg
Spor; Geberene kadar öksürmek :KK70::KK70::KK70:

İnşallah herkesde eksi bildirimler yaparda bu gazla daha da güzel kilolar veririz :KK68:

Bu arada hepinize hayırlı cumalar :KK3:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve çok daha güzelini sizlere nasip etsin yüreği güzel insanlar
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Neyse kızlar bana müsaade :KK3:

Sabah erken kalkıp Akraba gününe gitmek için yollara döküleceğim :D
Artık akşam ancak girebilirim ( eşimde büyük ihtimalle olmayacak :D:D:D )

Allaha emanet olun
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım :KK60:
cokta guzel haberlerle donemedım:(
moralım oyle bozuk oyle bozukkı...
bır haftadır esımle aramız baya fena... ona cok takılmamaya calısarak! kendımı hep bugune hazırladım, kızımı gorucem dıye... doktor kılosunun ıkı hafta gerıde oldugunu soyledı:( olumsuz hıcbırsey soylemedı, bol bol meyve et sut yumurta ye dedı. yanı cok endıselenılenecek bır durum degıl.
bende cok dıkkat edecegım ınsallah, bır sonrakı randevuda yolunda olur umarım hersey.
ust uste geldı ıste. son gunlerdekı stresı uzuntuyu yansıttım heralde yemek duzenıme, kızıma zarar vermıs oldum, off:(

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK68:
Sabah bir attım kendimi sokağa daha iki saat oldu eve geleli :KK57:
Bugün akraba günü vardı ve gittiğimiz yer çok uzaktı o_O tabi benim arabayla gidince milleti sabahın köründe toplaya toplaya gittim :KK48:
Allahtan giderken yol çok açıktı 1 saatte gittim ama akşam dönerken okadar çok trafik vardı ki aynı yolu 3 saatte geldim :mad::mad::mad::mad:
Fenalık geldi ki zaten geceden uykusuzdum bayılacak gibi oldum o_O

Gece 2 - 3 gibi kuzum yine tıkandı ama öyle böyle değil :KK43:
Canı çıkıyormuş gibi öğürdü durdu nefes alamadığı için :KK61: Hemen hava bağladımda biraz rahatladı gece :KK66:

Tabi eşim nasılsa ben evdeyim kızı bari götürme dedi bu durumda. Evet rahattım hesapta ama bu seferde aklım evde kaldı o_O Şükür gündüz hiç öyle olmamış ( ki gece petekleride yakmıyoruz hava kurumasında rahatsız olmasın diye ama nedense yinede tıkandı gece )

Pazartesi günü tekrar doktora götüreceğim kontrole hatta eşim birde göğüs filmi çektirde emin ol göğsüne birşey kalmadığında dedi :KK66:

Gün aslında fena geçmedi tabi ben öksürmekten kuran tutamadım ( abdest durmadı öksürmekten :KK70:bende bu hafta beni mazur görün dedim :KK66: )

Dönüştede herkesi evine bırakarak eve geldim ve eşimi arkadaşının dükkanından alıp eve döndüm :KK66:
Bu arada yolda bir ara araba kafayı yedi bende emniyet şeridine çekip az arabayı dinlendirdim :KK48: sonra Allahtan motor soğuyunca kasma geçtide sağ sağlim eve varabildik :KK66:

Artık 15 gün sonra bende olucak Akraba günü :D:D:D:D:D

Heee bu arada orada saat 3 de yemek yedik ve ben eve geldikten sonra akşam yemeği yemedim onun yerine iki koca bardak ayran içtim :KK66: ( 3 parmak kadar börek, 2 YK kadar tavuk salatası yoğurtlu cevizli, 1.5 kibrit kutusu kadar haşhaşlı kek ve 1 ufacık kase aşure vardı ikramda bende bu seferlik yedim ama şükür eve geldiğimde tartıldım ve cuma gününden daha bile az gördüm tartıda :D:D:D:D dengelemek içinde ayran içtim )

cokta guzel haberlerle donemedım:KK43:
bır haftadır esımle aramız baya fena... ona cok takılmamaya calısarak! kendımı hep bugune hazırladım, kızımı gorucem dıye... doktor kılosunun ıkı hafta gerıde oldugunu soyledı:KK43: olumsuz hıcbırsey soylemedı, bol bol meyve et sut yumurta ye dedı. yanı cok endıselenılenecek bır durum degıl.
bende cok dıkkat edecegım ınsallah, bır sonrakı randevuda yolunda olur umarım hersey.
ust uste geldı ıste. son gunlerdekı stresı uzuntuyu yansıttım heralde yemek duzenıme, kızıma zarar vermıs oldum, off:KK43:

Canım sakın moralini bozma :KK60:
İnan seni teselli etmek için söylemiyorum ama benim küçük kuzumda 10 gün geriden geliyordu gelişirken ama emin ol son aylarda çok daha çabuk toparlandığında o fark kapanıyor :KK66: Hem varsın biraz zayıf bir bebek olsun yeterki sağlıklı beslen emin ol doğumdan sonrada onu güzel güzel emzirdiğinde bir bakmışsın topaç gibi olmuş :KK68:

Bu arada Enişteyle aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama hamilelikte biz kadınlar bazen fazla hashas davranabiliyoruz ( ki zaten yapı olarak erkeklerden çok daha ince düşünen varlıklarız )
Sen nasılki hamilelikte hormonlarının ve vucudunun değişimine zor alışıyorsan erkekler içinde bu bir alışma süreci ve bazen akım diyeceklerine ..okum diyebiliyor erkekler :KK48:
Bak bu günlerin tadını çıkarın sonuçta baş başa kalacağınız sayılı günler var :KK68:
Doğumdan sonra okadar yoğun olacaksınız ki bu günleri neden değerlendirmedik diye hayıflanacaksınız :KK66:

Kim hakli kim haksiz bilmiyorum ama ne olur sen karnındaki o mucizenin hatrına ilk adımı at ve eşinle baş başa bir gece için hazırlıkları yap :KK19: Çok fazla maliyete gerek yok sonuçta :KK66: Güzel bir film al ( yada internetten seç ) biraz mısır patlat ( en masum atıştırmalık ) biraz kuru yemiş birde şöyle güzel bir ev yapımı limonata ( hamilelikte asitli olmaz sonuçta :KK48: )
Işıkları kapatıp mum ışığında oturup şöyle güzel romantik komedi tarzı birşey izleyin ( romantik film diyemiyorum malum erkekler sevmez :KK48: ) hatta telefonlarınızıda sessize alın ve başbaşa olmanın tadını çıkartın :KK66:

İnan bizim 15 sene oldu evleneli ve yeri geldimi bizde kapışırız :KK70: ama emin ol arada çocukları anneme bırakıp baş başa bir gece evde geçirdiğimiz an yine ilk güne dönüyoruz sanki ( evde sadece yan yana TV bile izlemiş olsak )
Hatta geçen hafta ve önceki hafta iki cuma üst üste çocuklar annemdeydi sinemaya gittik diye ve kızkardeşim bana makarasına kız bu ne böyle iki hafta üst üste balayımı yapıyorsunuz yeterrrrr benim sıram ne zaman diye dalga geçiyor cadı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ne olur fırsatları değerlendirin ve birbirinizi yıpratmayın ( doğmamışda olsa o kuzu her gerginliği hisseder ve emin ol doğduğunda ona göre bir ruh hali içinde olur :KK66: )
Benim büyük kuzuya hamileyken çok kötü geçti ve inan cadı çok huysuz :KK70:
Küçüğünde inanılmaz huzurlu geçirdim hamileliğimi ve inan şu an ufaklık tam bir sevgi kelebeği :KK70::KK70::KK70:
Seçim sizin :KK66::KK66::KK66::KK66:

Seni kocaman öpüyorum ve inanıyorum sen herşeyin üstesinden gelirsin :KK60:
Güzel haberlerini bekliyorum :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

cokta guzel haberlerle donemedım:KK43:
bır haftadır esımle aramız baya fena... ona cok takılmamaya calısarak! kendımı hep bugune hazırladım, kızımı gorucem dıye... doktor kılosunun ıkı hafta gerıde oldugunu soyledı:KK43: olumsuz hıcbırsey soylemedı, bol bol meyve et sut yumurta ye dedı. yanı cok endıselenılenecek bır durum degıl.
ust uste geldı ıste. son gunlerdekı stresı uzuntuyu yansıttım heralde yemek duzenıme, kızıma zarar vermıs oldum, off:KK43:

Cankuş um kendini bu kadar üzme olabilir böyle şeyler bazen kilosu önde bazen geride olacak...sen bide yeme düzenini değiştir bakalım nasıl olacak..asıl bundan sonra bebek kilo almaya başlayacak bişey olsaydı doktorun müdahale ederdi canım...
Nedense hamilelikte biz naz yapacağımıza eşler yapıyo takma kafanı ikiniz için de hassas dönemler bunlar.bir bebeğin doğsun nefes almaya ancak vaktin olur:) sıkma canını annesi bebişin etkilenmesin tamammı tatlım..dikkat et kendine..
Ben de haftaya gidicem doktora bakalım ben nelerle karşılaşıcam....

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK68:
Sabah bir attım kendimi sokağa daha iki saat oldu eve geleli :KK57:
Bugün akraba günü vardı ve gittiğimiz yer çok uzaktı o_O tabi benim arabayla gidince milleti sabahın köründe toplaya toplaya gittim :KK48:
Allahtan giderken yol çok açıktı 1 saatte gittim ama akşam dönerken okadar çok trafik vardı ki aynı yolu 3 saatte geldim :mad::mad::mad::mad:
Fenalık geldi ki zaten geceden uykusuzdum bayılacak gibi oldum o_O

Gece 2 - 3 gibi kuzum yine tıkandı ama öyle böyle değil :KK43:
Canı çıkıyormuş gibi öğürdü durdu nefes alamadığı için :KK61: Hemen hava bağladımda biraz rahatladı gece :KK66:

Tabi eşim nasılsa ben evdeyim kızı bari götürme dedi bu durumda. Evet rahattım hesapta ama bu seferde aklım evde kaldı o_O Şükür gündüz hiç öyle olmamış ( ki gece petekleride yakmıyoruz hava kurumasında rahatsız olmasın diye ama nedense yinede tıkandı gece )

Pazartesi günü tekrar doktora götüreceğim kontrole hatta eşim birde göğüs filmi çektirde emin ol göğsüne birşey kalmadığında dedi :KK66:

Gün aslında fena geçmedi tabi ben öksürmekten kuran tutamadım ( abdest durmadı öksürmekten :KK70:bende bu hafta beni mazur görün dedim :KK66: )

Dönüştede herkesi evine bırakarak eve geldim ve eşimi arkadaşının dükkanından alıp eve döndüm :KK66:
Bu arada yolda bir ara araba kafayı yedi bende emniyet şeridine çekip az arabayı dinlendirdim :KK48: sonra Allahtan motor soğuyunca kasma geçtide sağ sağlim eve varabildik :KK66:

Artık 15 gün sonra bende olucak Akraba günü :D:D:D:D:D

Heee bu arada orada saat 3 de yemek yedik ve ben eve geldikten sonra akşam yemeği yemedim onun yerine iki koca bardak ayran içtim :KK66: ( 3 parmak kadar börek, 2 YK kadar tavuk salatası yoğurtlu cevizli, 1.5 kibrit kutusu kadar haşhaşlı kek ve 1 ufacık kase aşure vardı ikramda bende bu seferlik yedim ama şükür eve geldiğimde tartıldım ve cuma gününden daha bile az gördüm tartıda :D:D:D:D dengelemek içinde ayran içtim )

Canım sakın moralini bozma :KK60:
İnan seni teselli etmek için söylemiyorum ama benim küçük kuzumda 10 gün geriden geliyordu gelişirken ama emin ol son aylarda çok daha çabuk toparlandığında o fark kapanıyor :KK66: Hem varsın biraz zayıf bir bebek olsun yeterki sağlıklı beslen emin ol doğumdan sonrada onu güzel güzel emzirdiğinde bir bakmışsın topaç gibi olmuş :KK68:

Bu arada Enişteyle aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama hamilelikte biz kadınlar bazen fazla hashas davranabiliyoruz ( ki zaten yapı olarak erkeklerden çok daha ince düşünen varlıklarız )
Sen nasılki hamilelikte hormonlarının ve vucudunun değişimine zor alışıyorsan erkekler içinde bu bir alışma süreci ve bazen akım diyeceklerine ..okum diyebiliyor erkekler :KK48:
Bak bu günlerin tadını çıkarın sonuçta baş başa kalacağınız sayılı günler var :KK68:
Doğumdan sonra okadar yoğun olacaksınız ki bu günleri neden değerlendirmedik diye hayıflanacaksınız :KK66:

Kim hakli kim haksiz bilmiyorum ama ne olur sen karnındaki o mucizenin hatrına ilk adımı at ve eşinle baş başa bir gece için hazırlıkları yap :KK19: Çok fazla maliyete gerek yok sonuçta :KK66: Güzel bir film al ( yada internetten seç ) biraz mısır patlat ( en masum atıştırmalık ) biraz kuru yemiş birde şöyle güzel bir ev yapımı limonata ( hamilelikte asitli olmaz sonuçta :KK48: )
Işıkları kapatıp mum ışığında oturup şöyle güzel romantik komedi tarzı birşey izleyin ( romantik film diyemiyorum malum erkekler sevmez :KK48: ) hatta telefonlarınızıda sessize alın ve başbaşa olmanın tadını çıkartın :KK66:

İnan bizim 15 sene oldu evleneli ve yeri geldimi bizde kapışırız :KK70: ama emin ol arada çocukları anneme bırakıp baş başa bir gece evde geçirdiğimiz an yine ilk güne dönüyoruz sanki ( evde sadece yan yana TV bile izlemiş olsak )
Hatta geçen hafta ve önceki hafta iki cuma üst üste çocuklar annemdeydi sinemaya gittik diye ve kızkardeşim bana makarasına kız bu ne böyle iki hafta üst üste balayımı yapıyorsunuz yeterrrrr benim sıram ne zaman diye dalga geçiyor cadı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ne olur fırsatları değerlendirin ve birbirinizi yıpratmayın ( doğmamışda olsa o kuzu her gerginliği hisseder ve emin ol doğduğunda ona göre bir ruh hali içinde olur :KK66: )
Benim büyük kuzuya hamileyken çok kötü geçti ve inan cadı çok huysuz :KK70:
Küçüğünde inanılmaz huzurlu geçirdim hamileliğimi ve inan şu an ufaklık tam bir sevgi kelebeği :KK70::KK70::KK70:
Seçim sizin :KK66::KK66::KK66::KK66:

Seni kocaman öpüyorum ve inanıyorum sen herşeyin üstesinden gelirsin :KK60:
Güzel haberlerini bekliyorum :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
cok tesekkur ederım banu abla. ısmınle abla dıyebılır mıyım?
o kadar haklısınız kı...
bende gerılmeden sakın huzurlu tamamlamak ıstedıgımden belkı bu kadar daha hassas olusum, esımın de oyle yaklasmasını ıstedıgım...
hep mınık kızım hıssedıyor dıye kafaya takıyorum, onu guzel guzel beklemek varken, bu anların keyfını cıkarmak varken neden dıyorum nedenn boyle oluyor? vs. vs. erkekler zor, evlılık zor. bu kadar hassaslıkta evlılık surdurmek daha zor. kendımı de bılıyorum, bıraz fazla kırılganım. ama dıyorum o da benı tanıdı artık, ona gore davransın... bıtmıyor...

dun aksam bıraz konustuk, suanda ıyı gıbı... ama kalbım hala kırgın... ınsallah hersey yoluna gırer.

Cankuş um kendini bu kadar üzme olabilir böyle şeyler bazen kilosu önde bazen geride olacak...sen bide yeme düzenini değiştir bakalım nasıl olacak..asıl bundan sonra bebek kilo almaya başlayacak bişey olsaydı doktorun müdahale ederdi canım...
Nedense hamilelikte biz naz yapacağımıza eşler yapıyo takma kafanı ikiniz için de hassas dönemler bunlar.bir bebeğin doğsun nefes almaya ancak vaktin olur:) sıkma canını annesi bebişin etkilenmesin tamammı tatlım..dikkat et kendine..
Ben de haftaya gidicem doktora bakalım ben nelerle karşılaşıcam....
sorma, o daha anlayıssız oldu...
ınsallah sarraf, duzelır bırsey oldugu ıcın, cok canımı sıkmayacagım. bırdahakı randevuya yetıstırıcem kızımı:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabahtan beri ancak şimdi halim olduda sizlere bir bakayım dedim o_O
Bir yandanda hava makinesine bağladım kendimi :KK53:

Dün bütün gece öksürmekten öğürmekten yine sabahladım o_O
Bir ara nasıl tıkandıysam yine istifrağ ettim :KK43:
Ay deli olacağım yeminle 1 haftayı geçti ben iyileşeceğime daha beter oldum hemde okadar ilaça rağmen :KK57:

Yarın eşim sabah tekrar doktora götürecek beni ve kuzumu ( oda benden az daha iyi ama oda sabaha karşı krize girdi )
Hem tahlil sonuçlarımı gösterip doktorun yazacağı ilaçları alacağım hemde geçenlerde acil gittiğimiz hastaneye gidip tekrar kontrol ettireceğiz kendimizi o_O
Eşim hazır patronda yokken işe gitmiyeyimde ikinizde birer röntgen çektirin ciğerlerinize inmiş mi inmemiş mi görelim de içimiz rahat etsin dedi :KK66:

Öğlen biraz alışveriş için zorlada olsa dışarı çıktım anam çıkmaz olaydım :KK57:
Alışverişi çok zor yaptık benim öksürük krizlerimden o_O bir ara nasıl tıkandıysam 3 kere bayılacak gibi oldum hatta eşim baya bir panik yaptı o_O Eve gelir gelmez hemen bana yine koltukta yerimi hazırladı ( köşe minderi gibi oldum kaç gündür devamlı yatmaktan :KK48: )
Allah razı olsun mutfağımı ve salonumu temizledi olurda gelen olursa diye birde akşam yemeği yaptı ( zorlada olsa yedim mecbur )

Yarın eğer doktor hastaneye yatacaksınız derse ana kız itiraz etmeden yatıyorsunuz dedi o_O gerekirse serum tedavisi derse doktor oda olacak dedi :63: inşallah gerek kalmaz seruma ( malum ödem yapıyor :KK53: )

cok tesekkur ederım banu abla. ısmınle abla dıyebılır mıyım?
o kadar haklısınız kı...
bende gerılmeden sakın huzurlu tamamlamak ıstedıgımden belkı bu kadar daha hassas olusum, esımın de oyle yaklasmasını ıstedıgım...
hep mınık kızım hıssedıyor dıye kafaya takıyorum, onu guzel guzel beklemek varken, bu anların keyfını cıkarmak varken neden dıyorum nedenn boyle oluyor? vs. vs. erkekler zor, evlılık zor. bu kadar hassaslıkta evlılık surdurmek daha zor. kendımı de bılıyorum, bıraz fazla kırılganım. ama dıyorum o da benı tanıdı artık, ona gore davransın... bıtmıyor...

dun aksam bıraz konustuk, suanda ıyı gıbı... ama kalbım hala kırgın... ınsallah hersey yoluna gırer.

sorma, o daha anlayıssız oldu...
ınsallah sarraf, duzelır bırsey oldugu ıcın, cok canımı sıkmayacagım. bırdahakı randevuya yetıstırıcem kızımı:)

Tabiki dilediğin gibi adımla hitap edebilirsin canım :KK60:
Konuşup orta yol bulmaya çalışmış olmanıza sevindim :KK15:
İnşallah bir kaç güne dahada iyi olacak aranız inanıyorum :KK66:

O kuzuyu ne kadar çok istediğinizi hiç bir zaman unutmayın :KK66: ona göre huzurlu vakit geçirin :KK15:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabahtan beri ancak şimdi halim olduda sizlere bir bakayım dedim o_O
Bir yandanda hava makinesine bağladım kendimi :KK53:

Dün bütün gece öksürmekten öğürmekten yine sabahladım o_O
Bir ara nasıl tıkandıysam yine istifrağ ettim :KK43:
Ay deli olacağım yeminle 1 haftayı geçti ben iyileşeceğime daha beter oldum hemde okadar ilaça rağmen :KK57:

Yarın eşim sabah tekrar doktora götürecek beni ve kuzumu ( oda benden az daha iyi ama oda sabaha karşı krize girdi )
Hem tahlil sonuçlarımı gösterip doktorun yazacağı ilaçları alacağım hemde geçenlerde acil gittiğimiz hastaneye gidip tekrar kontrol ettireceğiz kendimizi o_O
Eşim hazır patronda yokken işe gitmiyeyimde ikinizde birer röntgen çektirin ciğerlerinize inmiş mi inmemiş mi görelim de içimiz rahat etsin dedi :KK66:

Öğlen biraz alışveriş için zorlada olsa dışarı çıktım anam çıkmaz olaydım :KK57:
Alışverişi çok zor yaptık benim öksürük krizlerimden o_O bir ara nasıl tıkandıysam 3 kere bayılacak gibi oldum hatta eşim baya bir panik yaptı o_O Eve gelir gelmez hemen bana yine koltukta yerimi hazırladı ( köşe minderi gibi oldum kaç gündür devamlı yatmaktan :KK48: )
Allah razı olsun mutfağımı ve salonumu temizledi olurda gelen olursa diye birde akşam yemeği yaptı ( zorlada olsa yedim mecbur )

Yarın eğer doktor hastaneye yatacaksınız derse ana kız itiraz etmeden yatıyorsunuz dedi o_O gerekirse serum tedavisi derse doktor oda olacak dedi :63: inşallah gerek kalmaz seruma ( malum ödem yapıyor :KK53: )

Tabiki dilediğin gibi adımla hitap edebilirsin canım :KK60:
Konuşup orta yol bulmaya çalışmış olmanıza sevindim :KK15:
İnşallah bir kaç güne dahada iyi olacak aranız inanıyorum :KK66:

O kuzuyu ne kadar çok istediğinizi hiç bir zaman unutmayın :KK66: ona göre huzurlu vakit geçirin :KK15:
Merhaba cecomm geçmiş olsun uzun zamandır buralara gelemez oldum
Allah şifalar versin ben de fenaydım yaklaşık 3 hafta sabahlara kadar öksürükle afedersin mideyi boşaltmadan durmayan inatçı öksürükle mahvolmuştum.tabi iş ev misafirler yoğunduk baya ve zaten grip tedavisi olmuştum ılık su bal ıhlamur vs ile geçmeyince en son
gece bir hastaneye gittik midem burnum yüzüm birbirine karışmış acilin doktoru gebelik var mı diye sorunca keşke dedikk tabii o ara adetim geçmişti vee tahlil yapıldııı gebelik değeri 1000 çıktı h
öyle sevindikk öyle şok olduk ayy 4 yıldır beklediğimiz an geldi çok şükür dedik:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46: ay dünyalar bizim olduu
canım hepinizin duaları
için çok teşekkür ediyorum.Rabbimiz herkese bu güzel duyguyu yaşamak nasip etsin.waw arkadaşıma da inşallah tamamına eren bir hamişlikle amin

öksürükler için doktor kuşburnu ıhlamur ılık su önerdi ve malesef düşük tehlikem başladı 15 gündür lavabo hariç kalkmak yasak tutunması için dunya ilaç vitamin
hep ümitle güzel bir haber vermeyi bekledim hayal ettimmm iyi bebiş haberini bekledimmm
geçen hafta ise kalp atışını duyamadık üstelik 7. hafta olmuş bile doktor
10 gün içinde kanama olmazsa onu almamız gerek :cry::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42: dedi hep araşturdım kalp atışları geç duyulabiliyormuş artık Allaha sığınıyorumm güveniyorum ona
yarın gideceğim doktora dualarınıza ihtiyacım var yıllar sonra nasip olan bu mutluluğu tamamına erdirmeyi nasip etsin Rabbimiz
yani şu kısa zamanda yaşadıklarım mucizeler ve şimdiki uyku girmeyen gözlerimdeki yaşlar Allah hiç kimseye yaşatmasın evlat acısını ben daha minicik ümidim mucizemi :KK42:
dularınıza ihtiyacım var

Allah şifalar versin ben de fenaydım yaklaşık 3 hafta sabahlara kadar öksürükle afedersin mideyi boşaltmadan durmayan inatçı öksürükle mahvolmuştum.tabi iş ev misafirler yoğunduk baya ve zaten grip tedavisi olmuştum ılık su bal ıhlamur vs ile geçmeyince en son
gece bir hastaneye gittik midem burnum yüzüm birbirine karışmış acilin doktoru gebelik var mı diye sorunca keşke dedikk tabii o ara adetim geçmişti vee tahlil yapıldııı gebelik değeri 1000 çıktı h
öyle sevindikk öyle şok olduk ayy 4 yıldır beklediğimiz an geldi çok şükür dedik:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46: ay dünyalar bizim olduu
canım hepinizin duaları
için çok teşekkür ediyorum.Rabbimiz herkese bu güzel duyguyu yaşamak nasip etsin.waw arkadaşıma da inşallah tamamına eren bir hamişlikle amin

öksürükler için doktor kuşburnu ıhlamur ılık su önerdi ve malesef düşük tehlikem başladı 15 gündür lavabo hariç kalkmak yasak tutunması için dunya ilaç vitamin
hep ümitle güzel bir haber vermeyi bekledim hayal ettimmm iyi bebiş haberini bekledimmm
10 gün içinde kanama olmazsa onu almamız gerek :cry::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42: dedi hep araşturdım kalp atışları geç duyulabiliyormuş artık Allaha sığınıyorumm güveniyorum ona
yarın gideceğim doktora dualarınıza ihtiyacım var yıllar sonra nasip olan bu mutluluğu tamamına erdirmeyi nasip etsin Rabbimiz
yani şu kısa zamanda yaşadıklarım mucizeler ve şimdiki uyku girmeyen gözlerimdeki yaşlar Allah hiç kimseye yaşatmasın evlat acısını ben daha minicik ümidim mucizemi :KK42:
dularınıza ihtiyacım var
hayırlı olsun cok sevındım:) :)
kendıne cok dıkkat et olur mu, ısı gucu hep bosver:)
kalp sesı duyulur ınsallah, hıc olumsuz dusunme. gec olabılıyor bazenn.
Allah hayırlısıyla tamamına erdırsın.

hayırlı olsun cok sevındım:) :)
kendıne cok dıkkat et olur mu, ısı gucu hep bosver:)
kalp sesı duyulur ınsallah, hıc olumsuz dusunme. gec olabılıyor bazenn.
Allah hayırlısıyla tamamına erdırsın.
Allah razı olsun seninde tüm azaları tam hayırlı evladını sağlıcakla kucağına alıp büyütmek nasip etsin Rabbimiz
hamişlerin duaları kabul olurmuş duanı diliyorum senden
inşallah duyarız kalbini ve büyüdüğünü görebiliriz inşallah
iş güç boşverdim yıllar sonra gelen mucizemi diliyorum Rabbimden

Allah razı olsun seninde tüm azaları tam hayırlı evladını sağlıcakla kucağına alıp büyütmek nasip etsin Rabbimiz
hamişlerin duaları kabul olurmuş duanı diliyorum senden
inşallah duyarız kalbini ve büyüdüğünü görebiliriz inşallah
iş güç boşverdim yıllar sonra gelen mucizemi diliyorum Rabbimden
amııııın ınsallah:)
sımdı o ne degerlı olacak, pamuklara koymaya kıyamaz ınsan. bende oyle dusunuyorum gercı:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:
Aslında saat 1 gibi eve gelmiştim ama o ara annem arayıp geleceğini söyleyince hemen apar topar biraz iş yapayım dedim malum yine sabahın köründe evden attım kendimi :KK48:

Çok şükür doktorum tahlil sonuçlarımı sonunda gördü :KK48: ve çok beğendi :D:D:D:D
Dedim eminmisiniz sonuçta bazı değerler çok düşük görünüyordu :oops: oda aksine değerlerimin gayet güzel olduğunu troitlerimin düzgün çalışmaya başladığını, kolestrolümün düşük olmasının daha iyi birşey olduğunu falan söyledi :D demekki Karatay bana baya bir yaramış her ne kadar bu hafta hastalıktan çok dikkat edememiş olsamda :KK66:

Küçük kuzumuda hastaneye tekrar kontrole götürdük hatta doktor ne olur ne olmaz diye birde Röntgen çektirmemizi istedi ve bu öksürüğün Alerjik astım yada astıma bağlı olup olmadığına dair kan tahlili yaptırdı :KK66:
İki saat tahlil sonucu bekledik ama şükürler olsun kuzumda ne astım nede alerjik astım varmış :D:D:D:D

Diğer doktor bize iğneler biter bitmez gelmemiz gerektiğini söylemeyi unutmuş ama bugünki doktor uzmandı ve o iğnelerin pek işe yaramadığı için tekrar Antibiyotik yazdı. Hava bağlamaya devam edeceğiz ve hastalığı tamamen geçene kadar kesinlikle terlemesini yasakladı ( tabi bu durumda hızlı hareket etmesi, koşmasıda yasak :KK48: )
Kuzum sağ olsun doktora söz verdi dikkat edeceğine ve geldiğimizden beri hiç olmadığı kadar sakin :KK48:

Allahın izniyle bir kaç güne ikimizde baya toparlanırız :KK66: tabi hava makinesine devam edeceğiz ( içine tekrar olan ilaçlar hariçinde steril deniz suyuda ekliyoruz daha etkili olsun diye tabi doktorumuz yazdığı için )

canım hepinizin duaları

dularınıza ihtiyacım var

Canım nasıl sevindim anlatamam :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Rabbim inşallah yarın kalp atışlarınıda duymayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnn
Dediğin gibi bazı kuzular biraz geriden geldiğinden geç duyulabiliyor kalp atışları o yüzden aklına sakın kötü birşey getirme :KK60:

Güzel Allahım inşallah sanada mucizeni sağlıklı ve hayırlısıyla kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnnn
Sen ayaklarını uzatıp keyif yapmaya bak ve bol bol dua et hatta kuran biliyorsan kuran oku :KK66: olmadı birine okut
Ben senden güzel haberler alacağımızı hissediyorum :KK60::KK60::KK60::KK60:

Rabbim inşallah o güzel yüreğine karşılık dualarını kabul edecektir :KK15:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:
Aslında saat 1 gibi eve gelmiştim ama o ara annem arayıp geleceğini söyleyince hemen apar topar biraz iş yapayım dedim malum yine sabahın köründe evden attım kendimi :KK48:

Çok şükür doktorum tahlil sonuçlarımı sonunda gördü :KK48: ve çok beğendi :D:D:D:D
Dedim eminmisiniz sonuçta bazı değerler çok düşük görünüyordu :oops: oda aksine değerlerimin gayet güzel olduğunu troitlerimin düzgün çalışmaya başladığını, kolestrolümün düşük olmasının daha iyi birşey olduğunu falan söyledi :D demekki Karatay bana baya bir yaramış her ne kadar bu hafta hastalıktan çok dikkat edememiş olsamda :KK66:

Küçük kuzumuda hastaneye tekrar kontrole götürdük hatta doktor ne olur ne olmaz diye birde Röntgen çektirmemizi istedi ve bu öksürüğün Alerjik astım yada astıma bağlı olup olmadığına dair kan tahlili yaptırdı :KK66:
İki saat tahlil sonucu bekledik ama şükürler olsun kuzumda ne astım nede alerjik astım varmış :D:D:D:D

Diğer doktor bize iğneler biter bitmez gelmemiz gerektiğini söylemeyi unutmuş ama bugünki doktor uzmandı ve o iğnelerin pek işe yaramadığı için tekrar Antibiyotik yazdı. Hava bağlamaya devam edeceğiz ve hastalığı tamamen geçene kadar kesinlikle terlemesini yasakladı ( tabi bu durumda hızlı hareket etmesi, koşmasıda yasak :KK48: )
Kuzum sağ olsun doktora söz verdi dikkat edeceğine ve geldiğimizden beri hiç olmadığı kadar sakin :KK48:

Allahın izniyle bir kaç güne ikimizde baya toparlanırız :KK66: tabi hava makinesine devam edeceğiz ( içine tekrar olan ilaçlar hariçinde steril deniz suyuda ekliyoruz daha etkili olsun diye tabi doktorumuz yazdığı için )

Canım nasıl sevindim anlatamam :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Rabbim inşallah yarın kalp atışlarınıda duymayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnn
Dediğin gibi bazı kuzular biraz geriden geldiğinden geç duyulabiliyor kalp atışları o yüzden aklına sakın kötü birşey getirme :KK60:

Güzel Allahım inşallah sanada mucizeni sağlıklı ve hayırlısıyla kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnnn
Sen ayaklarını uzatıp keyif yapmaya bak ve bol bol dua et hatta kuran biliyorsan kuran oku :KK66: olmadı birine okut
Ben senden güzel haberler alacağımızı hissediyorum :KK60::KK60::KK60::KK60:

Rabbim inşallah o güzel yüreğine karşılık dualarını kabul edecektir :KK15:
Allah razı olsunnn inşallahh Rabbimiz herkese evlatlarının güzel günlerini yaşamayı nasip etsin:KK68:
doktorum da bugün yüreğimi biraz daha serinletti acele etme duyacaksınız inşallah kalbini de
henüz 6,5 haftalık zaman tanımalısın minicik daha dedi
inşallah :KK36::KK36:
annemler sürekli kuran okuyor şükür ben de dualarıma devam ahh Allahtan ümidimi kesmedimmm bunca yıl sonra gelen mucizemi sağlıcakla kucağıma alabilsem her şeye değecek.

:nazar:maşallahın var tahlillerin iyi çok şükür canım kuzucuğunla sana da Rabbimiz şifalar versin tez zamanda inşallah canım :KK36: maşallah ne güzel yetiştiriyorsun onu söz veriyor doktora ayay Allah esirgesin.
Karatay yapmaya çalışıyordum ve 87 kg olmuştum koşturmadan lakin tüm arkadaşlar 80 gibi oldun diyordu bana da
şimdilik yatınca sürekli kilo alıyorum:KK72: minik mucizemin sesini duyar duymaz :KK68: (inşallah tez zamanda )yürüyüş başlayacak şimdilik yürüyüşler yasak.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah erkenden babamı hastaneye götürüp geldik :KK66: Aslında boşa gittik desem yeridir :KK53:
Doktora babamın girmesiyle çıkması bir oldu resmen o_O
Babam daha derdini tam anlatmadan aç bacağını demiş bakmış daha bir yandan babam bak bunları kullanmıştım diye ilaçlarını gösterecekken barkodu uzatmış doktor iki ilaç yazdım ayın 9unda gel demiş :KK57: Babam neyim var diye sorduğu halde şu ilaçları iç 9unda gel işte demiş ve sıradaki diye seslenmiş :KK53::KK53::KK53::KK53:
Tabi babam uyuz oldu doktora ve ne onun verdiği ilaçı içerim nede buna birdaha gelirim diye söylendi durdu :KK48: Şükür ayağındaki kızarıklık ve ağrı baya bir azalmış cildiyecinin verdiği sulu pansuman sayesinde :KK66: 15 gün sonra tekrar ona giderim olur biter diyor babam :KK66:

Önce bir eczanaye ne ilaçı yazmış bir sor öyle karar ver dedim bende sonuçta devlet hastanesinde Almanyada olduğu gibi ihtimam göremeyeceğini bir türlü kabullenemiyor babam ama mecbur alışacak :KK70:

Küçük kuşum gece bizim yatağa kustu :KK53: tabi o an birşey diyemedim ama sinirden kudurdum daha yeni nevresim geçirmiştim diye :KK48: Yavrum özür dileye dileye bir hal oldu bende tabi olsun aşkım sen rahatladın ya gerisi önemli değil dedim doğal olarak :KK66:
Gece yarısı yatağı kaldırdık desem yeridir :KK57:
Evden çıkarken birşeyi yoktu ama hastanede yine ateşlendi bir ara sonra eve geldik yine birşey yok :KK64:
Ya bu çocuğun antibiyotik kullandığı halde ateşlenmesi normal mi kızlar valla kafayı yiyeceğim o_O
Şu an bile hiç hali yok koltukta öylecene yatıyor hatta antibiyotiğini içeceksin dedim diye ağlayıp durdu demin o_O

Biraz onunla ilgileniceğim bugün birde salonu süpüreyim tamam başka iş yok benden ( tabi çamaşırlar yıkansın malum nevresimler beklerse kokar )
ARtık akşam üzere ancak fırsatım olur gelmeye malum öğlende de annemler geliceklermiş :KK66:

Kızlar dua edin kuşum düzelsin artık çocuk bir haftada 1 kg verdi ki benim bildiğim çocuklar için çok fazla :KK43:
Zoraki bir kaç kaşık çorba içireyimde ilaçlarını içsin :KK66:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Akşam yemeğimide yedim ve hemen aklımdayken yediklerimide yazayım :KK66:

Sabah;
2 yumurtalı hakiki tereyağlı omlet
1/2 salatalık
10 zeytin
1 büyük parça beyaz peynir
1 bardak Fıstık
1 portakal

Öğlen;
1 kase Çorba