- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çooookk geçmiş olsun sana ve yavruna..dikkat edin kendinize.benim kız da onbeş gündür grip geçmedi bitürlü insanın içi parçalanıyo vallahi..
gecmıs olsun hepınıze. dıkkat edın:)
saarraf sen nasılsın daha daha:) nasıl gıdıyor?
bende sozde karar vermıstım karatayı dınledıkten sonra asla yaptırmayacaktım. ama doktora gıdınce:)İyiyim canım şükür göbiş büyümeye başladı.haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam kilo sorunundan dolayı doktorum mutlaka yapıcaz dedi itiraz edemedim malum karatay yaptırmayın diyo ama..
Sen nasılsın? Gerçi ben seni arada mart annelerinde görüyorum orayıda arada takip ediyorum.sen yaptırdın mı şeker yüklemesi ?
bende sozde karar vermıstım karatayı dınledıkten sonra asla yaptırmayacaktım. ama doktora gıdınce:)
doktor soyle bısey soyledı mantıklı geldı bana o. soyle: belkı dıkkat edılerek ınebılecek bır duzyde cıkacaksa tamam o zaman zaten sorun yok. ama ya ıgne kullanmamız gerekırse 9 aylık anne karnında olen bebekler varmıs bu yuzden. bu ıgne olayını dusununce, acaba benımde o kadar yuksek mıdır dıye tırsa tırsa ve o sekerlı suyun tadını bılememenın verdıgı kararsızlıkla yaptırdım.
hıc korkulacak gıbı degılmıs o tat:) 136 cıktı degerım. sınır 140. yanı dıkkatle ınsallah sorun yasamam.
doktorum anlayamadımı bılmıyorum sekerın cıkmamıs bu guzel bırsey dedı. cts. gunu kontrolum var tekrar hatırlatıcam. gercı oyle deyıncede hosuma gıttı ama:)
mart annelerını takıp edıyorum. bılgısayardan gırdıkce de yazıyorum bazen. aynı anda aynı seylerı yasıyoruz ya sevıyorum:)
aynen ıste. bende oyle fena olmadım. kısıden kısıye degısıyor heralde. yanı busey lımonlu gazozun asıtı kacmıs halı gıbı:))Canım , sizlere ne kadar şeker yüklediler bilimiyorum ama benim 19 aylık kızım var. Bende hamileyken aç karnına şekerli suyu içirdiler aman bana bir iyi geldi vallaha şaka değil herkes böğğ böğğ diye içiyormuş ben aç karnına bir çırpıda içtim hemşire yüzüme baktı daha ismimi yazmadan ben bitirmiştim yanii eşimede döndüm dedimki ohh be kendime geldim hahah ))İnan aç olmama rağmen onu içince sanki kendimi zinde hissettim çook şükür hiç birşey çıkmadı dr herşey temiz böyle devam dedi... hatta dr söyledim yaa bana gelmeden önce herkes ay nasıl içeceksin ay benim midem bulandı diye bir sürü hikaye dinlemiştim dedim bana süper geldi dedim oda güldüüü....dr gerekli olduğunu söylemişti ben yaptırmıştım...