• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Başımın ağrısı maalesef geçmedi biraz uzanmaya çalışayım belki geçerde uyurum :KK66:

Herkese hayırlı geceler ve hoş sohbetler diliyorum
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Sabah görüşmek üzere
Allaha emanet olun :KK60:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese Günaydınlarrrrrrrrrrr
İnşallah bugünüde bol eksili ve az kalorili atlatırızda yarın tartıda güzel güzel rakamlar görürüz :KK66:

Bu sabah şükür baş ağrısı falan kalmadı ama bu seferde böbreklerim ağrıyor :KK70::KK70::KK70:
Anam Doktordan randevu aldım ya bütün sıkıntılar başladı :KK48: eşime sabah diyorum böyle böyle böbreklerim ağrıyor diye oda kızıyor normaldır gece yorganı hiç kullanmıyorsun ki diyor :KK48: dedim ne bileyim uykuda ne yaptığımı bilimiyorum ki :KK53: Kendime uyku tulumu mu alsam ne yapsam diyorum gülüyor :KK48:

Sanırım üşütüyorum ama birazdan sıcak su torbası yapar koyarım arkama eminim geçer anında :KK66:

cok gecmıs olsun ceco.
oyle sekersız asure yenmezdı zaten:) ben normaldede hıc sevmem aram yoktur.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Biraz iş yaptıktan sonra az da boncuk yapayım derken annem kahve içmeye geldi :KK66:
Allahtan kızıma okul çıkışı deng gelmişte geleceğini haber verdi :KK48:
İşlerim daha tam bitmemişti anında yine motoru totoşa bağlayıp koştur koştur bitirdim :KK70: yoksa kesin söylenirdi önce işini bitirseydin ya işte bu saate kadar ne yaptın diye :KK70: titiz hatun olunca bizde her an tettikteyiz :KK70:

Tabi kız kardeşim o konuda daha şanslı :KK48:
O daha uzakta oturduğundan ona haber vermeden gitmiyor :KK48: bana çoğu zaman çat kapı yapıyor aynı sokakta olunca :KK48: bazen eşime diyorum keşke uzak bir yerde otursaydık diye :KK48: daha iyi o bahaneyle her işini yapmak zorunda kalıyorsun diye dalga geçiyor tabi :KK48:

Erkek kardeşimle Skypeden görüştürdük annemi :KK66:
Bizim bir tanıdığın kızı doğum yapmış :KK53: Salaklar çocuğu daha ilk haftadan hastanelik etmişler :KK67: Kulaklarıma inanamadım :KK61: Kız zaten cahil, ilk çocuğu ve Annesi yanında olduğu halde sık sık emzirmesi gerektiğini söylememiş o_O DAha doğrusu bebek iki üç fırt çekip uyuya kalınca bunlarda doydu diye çocuğu yerine bırakmışlar ve resmen çocuk buruşmuş :rolleyes: doğru okudunuz okadar aç kalmış ki çocuğun cildi resmen kuru erik gibi buruşmuş :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Hastaneye kaldırmışlar ve hemşire bile bunlara fırça atmış hadi bu kadın cahil ama siz nasıl bu çocuğu aç bırakırsın buruşacak kadar ( resmen çocuğun içi çekilmiş o_O )
Şu anda hastanede yatıyormuş ve çocuğa serum veriyorlarmış hatta başından bile iğne yapmışlar 3 kere ( çocuğun beyni oksijensiz kalmış ve doktor inşallah çocukta hasar kalmaz demiş :KK67::KK67::KK67: )
Resmen çocuğu neredeyse öldüreceklermiş :KK61::KK61::KK61:
Kızıda anasınıda zaten sevmezdim ama şu bebeğe içim acıdı resmen :KK61::KK61::KK61: Ya biri Annesi biride Anannesi :63:

Akşam yemeğimide yedim :kk77:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

kahvaltı60.jpg akşam60.jpg

Sabah peynirim ve zeytinim olmadığını fark ettim o_O peynirin yerine ayran tükettim ama bu akşam eşime tembihliyeyimde gelirken alsın peynir zeytin olmadı yarın hastane dönüşü ben alıp Annemde güzel bir kahvaltı ederim :KK66:

Akşam yemeğinde de zeytinyağlı pırasa ve bol salata vardı :KK66: Salatalık turşularındanda 3 tane yedim :KK66: Alman turşusu yani tuzu çok çok az :KK66:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Giyindim hazır bekliyorum :KK48: birazdan küçük kuzumuda giydirip çıkacağım ( eşimide bir yere kadar bırakacağım patronon kızının tamirdeki arabasını alacakmış işe gitmeden )

Dönüşte Anneme kahvaltıya geçeceğim :KK66:
Küçük kızda ille Foruma gidelim diye tutturdu hatta dün çok ağladı dışarı çıkmadık diye bende en sonunda sussun diye söz yarın götüreceğim dedim :KK48: tabi sabah gözünü açtı bak söz vermiştin Anneciğim götüreceksin dimi dedi :KK48: yani gitmek kaçınılmaz oldu :KK48:

Bu arada bu akşamda eşimle yine Sinema gecesi yapıyoruz :D:D:D:D
Bugün Deliha filmi gösteriye girmiş eşimde bu gecede çocuklar Annende kalsında bizde kafamız dinç gidelim sinemaya dedi :KK48::KK48::KK48::KK48: İki hafta üst üste biraz fazla oldu ama ondan sonra uzun bir süre çocukları Annemlere bırakmayız nasılsa :KK66:
Ufaklık çok sevindi tabi, büyük cadıda tahmin ettiğimizden daha ılımlıydı bu kez :KK48:
Cimcimenin kıyafetlerini hazırladım yanıma alacağım tekrar in cık olmasın eve :KK66: Öğlen foruma gittiğimde de biletleri alacağım :KK66:

Yani bu gece Ceco yine yok :KK48:

Bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

1.5 gün aradan sonra yine yuvaya dönebildim şükür :KK48:
Dün sabah doktora gittim ve sağ olsun hemen Troitlerinede B12nede bakalım dedi ( çok fazla unutkanlığımın olduğunu söyleyince :KK66: )
Göğsümdeki ağrı içinde Genel Cerrah görmesi gerek dedi :KK48: Allahtan aç birde ben bakayım demedi :KK48: bir keresinde bir özel hastaneye o dönemde yine ağrım var diye gitmiştimde yaşlıca bir doktor vardı eşimde yanımdayken paravan arkasına geçip gel birde ben muayene edeyim demişti :KK48: o yüzden dahiliye bakar dedim ama o doktor diyince bizim branşımız değil o yüzden bakamam diyince jeton düştü :KK70: meğer o zamanlar gittiğim doktor baya baya beni mıncıklamak için bahane uydurmuş :KK70::KK70::KK70::KK70:
Eşime dedim yahu o zaman hatırlıyorsun dahiliyedeki doktor mıncıklamıştı bu doktor bakamayız branşımız olmadığından dedi diye :KK70: adam nasıl gülüyor o zaman geçmiş olsun karıcığım eskiden gittiğimiz doktor yaşlıda olsa seni mıncıklamış boşu boşuna diye :KK48: tabi bende gülerek ulen sende o an odadaydın dedim amca ne yapsın memişleri görünce dayanamamıştır diye nasıl dalga geçiyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

Babamında Cildiyeye de görünmesini istedi oda sadece Carşamba günleri orada olduğundan bende Çarşambaya randevu alabilirsem Genel Cerraha alacağım :KK66:
Nasılsa babamı mecbur götüreceğim bari kendimide ihmal etmemiş olurum üstelik Tahlil sonuçlarımda pazartesi çıkacak diyordu artık çarşamba gittiğimde onlarıda gösteririm :KK66:

Şansa daha 5 dakika önce çıkmış sonuçlar :KK66:
Tahmin ettiğim gibi B12 sınırın altında çıkmış :KK43: En düşük 190 olması gereken ( ki o bile çok az olarak kabul edilirken benim sonuçum 180 çıkmış o_O
İyi ve kötü kolestrolümde sınırın üzerinde çıkmış o_O
Daha doğrusu HDL 65 üzere çıkması gerekirken benim 39 çıkmış
LDL en fazla 120 olması gerekirken 159 çıkmış
Kolestrolde en fazla 200 çıkması gerekirken benim 220 çıkmış
Açlık şekerimde sınırın üzerinde çıkmış :KK53:

Yani benim iki haftadır kilo verememem gayet normalmiş o zaman :KK57:
Bakalım birazdan girip bakayım randevu çarşambaya varmı babama cildiye banada genel cerrahi alayım birde sonuçlarımı aynı doktor oradaysa onlarıda gösteririm olmadı eşim işe giderken beni pazartesi oradaysa bırakır bende gösterip dönüşte minibüsle dönerim kızçemle :KK66: artık ne ilaç verirse mecbur kullanacağım :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

İki gündür uğrayamadım ama aklım buralardaydı :KK68:
Benim grip öyle böyle yamultmadı beni o_O hiç bir şey yiyip içemiyorum boğazım zehir gibi :KK1:
Eşimin zoruyla biraz meyve yedim önceki gün hatta limon sıkıp içirdi bana zorla biraz C vitamini olsun diye :KK53:
Akşam hadi sen seversin diye balık yaptı yanınada salata ama yedikten çok kısa bir süre sonra midem almayınca olan oldu :eek:
Cumartesi bir ara tartıya çıkayım dedim ve gözlerime inanamadım :rolleyes::rolleyes::rolleyes: resmen 118 çıkmıştım ki imkansız o kiloya çıkmış olmam ama şükür bu sabah tartıya çıktığımda 115.3 kgyu gördüm :D:D:D:D

Az daha yüreğime inecekti millet hasta olur süzülür ben şişiyorum diye ağlayacaktım az daha :KK48:

Dün hele gözümü hiç açamadım :KK43: 3 - 4 kere birşey yemeye kalkıştığımda istifrağ ettim :KK43: suyu bile zoraki içtim bir iki bardak ama bugün zorlada olsa daha fazla su içmeye çalışacağım :KK66:

Gecede düzgün uyuyamayınca ( sıtma falan tuttu sabaha karşı ) geç uyandım ister istemez ve ateşe hemen bir kırmızı mercimek çorbası koydum ve zorlada olsa kendimi buraya attım :KK66:
Yatmamak için direniyorum yoksa iyice halsizlikle boğuşuyorum :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hala hasta Ceco geldiiii :KK1:
Anam ne geçmez gripmiş deli oldum tam 4 gündür ne halim var nede birşey yiyebiliyorum o_O
Zoraki az çorba içiyorum zaten normal yemek yediğimde anında lavaboyu boyluyorum hatta eşim dün ufaklık sorunca neden annem böyle oldu diye şakasına git sor bakalım anan hamilemi demiş :KK70::KK70::KK70:
TAbi alışık değil benim gripken istifrağ etmeme :KK48:
Ufaklıkta gelmiş Anneciğim yoksa sen hamilemisin diyor :KK70: dedim bir gidin başımdan benim canım burnumda siz dalga geçiyorsunuz o_O

Dün malum annem torununa koşturmaktan ana uğramadı :KK53: benim işime geldi tabi o ayrı ama muzurluğuna ulen öldüm haberin yok dedim :KK70: kızım valla kaça bölüneceğimi şaşırdım oradayken aklımda sizdeydi ama akşam geç gelince uğrayamadım artık yarı uğrarım dedi :KK48:
Sabah bende mutfağımı topladım hemen size bakayım dedim Anam gelene kadar :KK66:
Öğlene doğru bir Tarhana çorbası yaparım bizlere :KK66: artık akşamlıkta Allah kerim birşey uydururum :KK66: ben iki gündür kafayı kaldıramayınca yemek işide iyice şaşdı o_O büyük gündüz idare ediyor ama akşam eşim gelice hep hazır şeyler yiyorlar ( köfte falan tabi ekmeksiz yanına salatayla )

Bİr an önce toparlanayımda yine eski düzenimize dönelim ailecek :KK68:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr yine ben geldimmm :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ana kız bir koşu hastanelik olduk geldik :KK53:
Ben zaten çok kötüydüm öksürdükçe başımda dönmeye başlayınca eşim hadi hastaneye gidelim dedi tabi bende kuzuyuda gösterelim dedim zaten gün içinde hafif ara ara ateşi vardı o_O

Hastaneye bir gittik kuşumun ateşi 38.8 di :KK57:
Baya ağır bronşit olmuş ki zaten malum onunki birazda alerjik olduğundan ciğerlerine inmeden müdahale etmek şart oluyor o_O Hemen kuşuma iğne yapıp takibe aldılar ve yine ilaç yazdılar ( günde 3 kerede yine 2 - 3 günlüğüne havamakinesine bağlamamız gerekiyormuş :KK53: )
Tabi bizimki hasta olduğu halde cene hiç durmadı ve hemşireler bayıldı cadıya :KK48: en son hastaneden ayrılırken ben büyünce Professör Doktor olucağım, çok para kazanıp kendime Pembe Porsche alacağım diyince hemşire iyice koptu :KK70: Tam biz çıkarken ufak bir çocuk oda kapısında direndi girmem ben diye döndü çocuğa; '' bak korkulacak hiç bir şey yok bu odada sadece ateşini ölçecekler sakın korkma tamammı arkadaşım.'' dedi :KK70: tabi odadaki diğer müşadedeki kadınların hepsi koptu cadıya :KK70:
Ulen dedim milletin çocuğu hasta olunca baygın bakar senin çenen zaten çokken daha beter oldu :KK70: Nasıl kızıyor bana ama Anneciğim ben çocuğum tabiki konuşacağım üstelik konuşmak çok güzel diyor :KK70:

Bende o arada muayene oldum o_O
Maşallah benim durum daha betermiş o_O tam 7 Tane ilaç yazdı ve bende öksürük geçene kadar iki ilaçı karıştırıp hava makinesine bağlanmam gerekiyor günde 3 kere :KK57::KK57::KK57:
Aslında doktora kalsa serum bağlayacaktı ama istemedim ( direk aklıma serum ödem yapar cuma öncesi asla kabul edemem cümlesi geldi :KK70: tabi doktora düne nazaran daha iyiyim eğer çok gerekli değilse istemiyorum dedim oda sağ olsun antibiyotiklerimi düzenli kullanacağıma söz verince tamam gerek yok o zaman dedi :KK66:

Bu arada benim ses iyice gitti :KK48: evi arayanlar beni duyamıyor bile :KK48:
Doktor bile şaşırdı sesimi duyunca ya sen bu kadar ağırken iyi yine ayakta duruyorsun diye :KK66:
Hemen ilaçlarımızı aldık hepsini sırayla içtim size bakayım dedim :KK66:

Şimdi bir yandanda hava bağlayacağım kendime :KK48:
Şükür bu günümüze ne diyeyim elbet buda geçecek :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah eşim işe gitmeden hemen kuzumun sabah iğnesini yaptırıp geldik :KK66:
Yavrum hastane önünde durunca babası iğne olacak sanmış ben senin elini tutarım babacığım diye diye gitti :KK48: ben arabanın içinde bekledim o arada çekmesinler diye :KK53:
İki dakika sonra bir hastaneden çıkışı var salya sümük ağlıyor Anneciğim ben babama sanmıştım ama kadın çok acıttı iğneyi içinde bıraktı diye :KK48: o hali çok tatlıydı üzülsem bile :KK48:

Birde içerideyken babasına önce sen yat sedyeye diye tutturmuş :KK48: neyseki oturup konuştum onunla bak daha 3 iğnen daha var diye ( aslında 5 olması gerekirdi ama benim akıllı kocam dün gece cocuğu kandırmak için birtane burada yaptılar kaldı dört dedim diye eczanede iğneleri verdiklerinde 2sini almamış hanım 4 iğne demişti diye :KK70: dedim harbı kocakafalısın doktor ne yazdıysa o sen benim çocuğa ne dediğime niye takılıyorsun :KK70::KK70::KK70::KK70:
Gülüyor ne bileyim ben diye :KK48: artık onlar bitince mecbur 2 tane daha ampul alıp yaptıracağız sonuçta doktor kaç yazdıysa okadar yaptırmak zorundayız kuzunun iyice iyileşmesi için :KK66:

Canım çooookk geçmiş olsun sana ve yavruna..dikkat edin kendinize.benim kız da onbeş gündür grip geçmedi bitürlü insanın içi parçalanıyo vallahi..

İyiyim canım şükür göbiş büyümeye başladı.haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam kilo sorunundan dolayı doktorum mutlaka yapıcaz dedi itiraz edemedim malum karatay yaptırmayın diyo ama..
Sen nasılsın? Gerçi ben seni arada mart annelerinde görüyorum orayıda arada takip ediyorum.sen yaptırdın mı şeker yüklemesi ?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimm :D

Anam bugünde felaket yoruldum ( psikolojik acıdan )
kuzumun bir ara ateşi 39.5 u gördü hatta hastaneye gitmeye niyetlendim ama az daha sabredeyim dedim ve ateş düşürücüsünü verip birde ılık duş aldırdım :KK66:
Şükür o an düştü ama ara ara yine yükselir :KK57:
Eşim akşam iğnesini ben çok yoruldum diye kendi götürüp yaptırdı ablasıyla :KK66: tam uyuya kaldım ki geldiler :KK48:

Anam Cimcime yine yapacağını yapmış hastane önünde bir direnmiş ağlamış sonrada tamam neyse olacağım iğne demiş :KK48: tabi bizimkilerde kuzu sakinleşti diye rahatlamışlar ama o anda cadı hastane içinde ben iğne olmayacağım diye kaçmaya başlamış :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Eşim diyor bir halini görmen lazımdı tazı gibi kaçtı zor yakaladık diyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

Söylene söylene iğnesini olmuş hatta eşimle bir sonraki iğneler içinde anlaşmışlar :KK66: hesapta hiç itiraz etmeden iğnelerini olacakmış yoksa iyileşemezsin ve serum takılması gerekir diyince eşim :KK66:

Yarın nasılsa ben sabahtan doktora gidicektim iğnesinide o zaman ohastanede yaptırırım dedim :KK66:

Bugün yine çok yorucu ve yine halsiz bir gün daha bitti o_O
Artık hastalıktan ööö geldi ama yine bugünümüze şükür diyorum ( RAbbim beterinden saklasın...Aminnn )

Canım çooookk geçmiş olsun sana ve yavruna..dikkat edin kendinize.benim kız da onbeş gündür grip geçmedi bitürlü insanın içi parçalanıyo vallahi..

gecmıs olsun hepınıze. dıkkat edın:)
saarraf sen nasılsın daha daha:) nasıl gıdıyor?

İkinizede çok çok teşekkür ederim kızlar :KK68:
Rabbim tüm hastalara şifalar versin :KK66:
Maalesef nasıl bir salgınsa hastalanan kendine gelemiyor :KK12:
Benim babamın 1 ay oldu daha yeni iyileşiyor desem yeridir o_O

Aman ikinizde kendinize çok çok dikkat edin sakın hasta olmayın :KK66:
Doktorunuz gerekeni söylüyordur zaten ama mutlaka Dvit 3 ve B12 takviyesi alın en azından Allah korusun grip olursanızda çok hafif atlatırsınız :KK66:

Kuzularınıza çoook iyi bakın :KK66:

Bu arada Sarraf canım şeker yükleme olayını seninde bildiğin ve dediğin gibi Karatay tavsiye etmiyor :KK66: yanlış hatırlamıyorsamda öyle aşırı bir kilonda yoktu hani bebişi tehlikeye atacak o_O istersen biraz daha araştırıp öyle karar ver :KK66:
Şimdi yatırda diyemiyorum yatırmada diyemiyorum sonuçta mesuliyet Allah korusun birşey olsa keşke yaptırsaydım yada keşke yaptırmasaydım der insan :KK53:
RAbbim hayırlı olan neyse onu nasip etsin ...Aminnnnnnnn

İyiyim canım şükür göbiş büyümeye başladı.haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam kilo sorunundan dolayı doktorum mutlaka yapıcaz dedi itiraz edemedim malum karatay yaptırmayın diyo ama..
Sen nasılsın? Gerçi ben seni arada mart annelerinde görüyorum orayıda arada takip ediyorum.sen yaptırdın mı şeker yüklemesi ?
bende sozde karar vermıstım karatayı dınledıkten sonra asla yaptırmayacaktım. ama doktora gıdınce:)
doktor soyle bısey soyledı mantıklı geldı bana o. soyle: belkı dıkkat edılerek ınebılecek bır duzyde cıkacaksa tamam o zaman zaten sorun yok. ama ya ıgne kullanmamız gerekırse 9 aylık anne karnında olen bebekler varmıs bu yuzden. bu ıgne olayını dusununce, acaba benımde o kadar yuksek mıdır dıye tırsa tırsa ve o sekerlı suyun tadını bılememenın verdıgı kararsızlıkla yaptırdım.
hıc korkulacak gıbı degılmıs o tat:) 136 cıktı degerım. sınır 140. yanı dıkkatle ınsallah sorun yasamam.
doktorum anlayamadımı bılmıyorum sekerın cıkmamıs bu guzel bırsey dedı. cts. gunu kontrolum var tekrar hatırlatıcam. gercı oyle deyıncede hosuma gıttı ama:)

mart annelerını takıp edıyorum. bılgısayardan gırdıkce de yazıyorum bazen. aynı anda aynı seylerı yasıyoruz ya sevıyorum:)

bende sozde karar vermıstım karatayı dınledıkten sonra asla yaptırmayacaktım. ama doktora gıdınce:)
doktor soyle bısey soyledı mantıklı geldı bana o. soyle: belkı dıkkat edılerek ınebılecek bır duzyde cıkacaksa tamam o zaman zaten sorun yok. ama ya ıgne kullanmamız gerekırse 9 aylık anne karnında olen bebekler varmıs bu yuzden. bu ıgne olayını dusununce, acaba benımde o kadar yuksek mıdır dıye tırsa tırsa ve o sekerlı suyun tadını bılememenın verdıgı kararsızlıkla yaptırdım.
hıc korkulacak gıbı degılmıs o tat:) 136 cıktı degerım. sınır 140. yanı dıkkatle ınsallah sorun yasamam.
doktorum anlayamadımı bılmıyorum sekerın cıkmamıs bu guzel bırsey dedı. cts. gunu kontrolum var tekrar hatırlatıcam. gercı oyle deyıncede hosuma gıttı ama:)

mart annelerını takıp edıyorum. bılgısayardan gırdıkce de yazıyorum bazen. aynı anda aynı seylerı yasıyoruz ya sevıyorum:)

Canım , sizlere ne kadar şeker yüklediler bilimiyorum ama benim 19 aylık kızım var. Bende hamileyken aç karnına şekerli suyu içirdiler aman bana bir iyi geldi vallaha şaka değil herkes böğğ böğğ diye içiyormuş ben aç karnına bir çırpıda içtim hemşire yüzüme baktı daha ismimi yazmadan ben bitirmiştim yanii eşimede döndüm dedimki ohh be kendime geldim hahah ;)))İnan aç olmama rağmen onu içince sanki kendimi zinde hissettim çook şükür hiç birşey çıkmadı dr herşey temiz böyle devam dedi... hatta dr söyledim yaa bana gelmeden önce herkes ay nasıl içeceksin ay benim midem bulandı diye bir sürü hikaye dinlemiştim dedim bana süper geldi dedim oda güldüüü....dr gerekli olduğunu söylemişti ben yaptırmıştım...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür evime gelebildim :KK66:
Malum bugün doktor günümdü yine :KK53: bir yukarı bir aşağı maf oldum hastanede :KK57:
Kuzumun iğnesinide yaptırdım zorlada olsa ( hanımı ikna edene kadar göbeğim çatladı o_O elinde olsaydı yine kaçacaktı ama köşeye kıstırdım :KK48: )
Doktor iki göğsümde de ufak kistler var sanki dedi ama büyük ihtimalle süt bezelerinden kaynaklanıyordur tabi ne olur ne olmaz birde Ultrason çekelim dediler ve maşallah önümüzdeki ayın 16sına randevu verdi o bölüm :KK57:
Neyse mecbur bekleyeceğim ve inşallah temiz çıkar oda :KK66:
Bu arada artık her sene rutin kontrole gel dedi malum erken teşhis her anlamda önemli ve doktoru beğendim :KK48: kadınların işi gerçekten zor Göğüslede olmuyor göğüssüzde olmuyor o yüzden biz üzerimize düşeni yapıp ihmal etmeyelim dedi :KK66:

Sabah evden çıktığım için her yer her yerde duruyor ama girişmeden sizlere bir bakayım dedim :KK48:
Bugün biraz daha iyiyim ama ara ara nedense bir an sesim kısılıyor sonrada yine düzeliyor ( düzeliyor dediysem Travesti moduna geçiyor :KK70::KK70::KK70: )

Muarrem Ayının bitmesine 3 gün kalmış o yüzden Annem ille yarın yap şu Aşureni artık dedi :KK53:
Neyseki bu ara canım hiç birşey istemiyorda Aşure bana sınav gibi gelmiyor :KK48:
Mübarek Cuma günü yap dağıt işte diyince iyi bari dedim tabi öğleden sonra Annemle babam bana gelecekler kahve içmeye :KK68: o yüzden mecbur önce evi toparlamam lazım ki yarın sadece Aşureyle ilgileneyim :KK66:

Bu arada yarın bildirim günü :D:D:D:D:D
Bu sabah bir tartıya çıkayım dedim vee gözlerime inanamadımmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Yarın sabah inşallah çooook güzel bir bildirim yapacağım kızlar nasipse :KK71::KK71::KK71::KK71:

Cumarteside günümüz var ( ki yine büyük ihtimal yiyemem hem hastalıktan hemde kaçamak yapmamak acısından ) ondan sonrada inşallah çok daha iyi olurumda düzenli olarak menülerimi paylaşmaya devam ederim Karataya uygun tabiki :KK66:

Canım , sizlere ne kadar şeker yüklediler bilimiyorum ama benim 19 aylık kızım var. Bende hamileyken aç karnına şekerli suyu içirdiler aman bana bir iyi geldi vallaha şaka değil herkes böğğ böğğ diye içiyormuş ben aç karnına bir çırpıda içtim hemşire yüzüme baktı daha ismimi yazmadan ben bitirmiştim yanii eşimede döndüm dedimki ohh be kendime geldim hahah :KK66:))İnan aç olmama rağmen onu içince sanki kendimi zinde hissettim çook şükür hiç birşey çıkmadı dr herşey temiz böyle devam dedi... hatta dr söyledim yaa bana gelmeden önce herkes ay nasıl içeceksin ay benim midem bulandı diye bir sürü hikaye dinlemiştim dedim bana süper geldi dedim oda güldüüü....dr gerekli olduğunu söylemişti ben yaptırmıştım...
aynen ıste. bende oyle fena olmadım. kısıden kısıye degısıyor heralde. yanı busey lımonlu gazozun asıtı kacmıs halı gıbı:))

Back