• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

benimde bugün yediklerim
kahvaltıdan önce bir bardak limonlu su ve karbonatlı su
sabah: bir dilim peynir 4 zeytin birtane yeşil biber ve 3 adet üzüm
Öğlen: 1 fincan neskafe
akşam: 1 yemek kaşığı yeşil fasulye, 4 yemek kaşığı yoğurt, 2 dilim çavdarlı ekmek 1 mandalina ve 3 adet üzüm ve şekersiz kola

Bu arada arkadaşlar ben buğun başladım diyete
boy : 169
kilo: 94.8
evliyim ve çocuğum yok

Yeni Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah yine erkenden uyanıp kahvaltımı ettim eşimide işe postaladım :KK66:
Aslında direk nevresimlerimi değiştirecektim ( dün fırsat olmadı ) ama sağ olsun benim küçük cadı gece yanımıza yatmış ve şu anda nasıl oluyorsa hala uyuyor :KK48:
Bende bari o arada sizlere bakayım dedim :KK66:

Çok şükür her yer toplu sayılır o yüzden bir tek yatak odası berbat durumda diye oraya girişeyim bugün dedim :KK66:
Dün küçük cadı çamaşır sepetimide devirmiş gece yanımıza girerken ( üzerine basmaya kalkışınca hepsi yere saçılmış :mad: ama şimdi ışığı açıp toplamaya kalkışsam uyanacak sonrada anında iplikci kadının totosu gibi tır tır konuşacak :KK48: bu ara susmak bilmiyor o yüzden uyuması benim için daha hayırlı :KK48: )

s.a cnm günde kaç litre su içiyosun düzeldi mi inüsilin direncin

Günde en az 2.5 litre su içmeye çalışıyorum tabi daha fazla olursa daha iyi :KK66:

benimde bugün yediklerim
kahvaltıdan önce bir bardak limonlu su ve karbonatlı su
sabah: bir dilim peynir 4 zeytin birtane yeşil biber ve 3 adet üzüm
Öğlen: 1 fincan neskafe
akşam: 1 yemek kaşığı yeşil fasulye, 4 yemek kaşığı yoğurt, 2 dilim çavdarlı ekmek 1 mandalina ve 3 adet üzüm ve şekersiz kola

Bu arada arkadaşlar ben buğun başladım diyete
boy : 169
kilo: 94.8
evliyim ve çocuğum yok

Hoşgeldin canım :KK3:
Bu aralar burası biraz sakin çoğu zaman benden başkası olmaz ama inşallah sende bana katılırsan ufak ufak burayı canlandırmaya çalışırız olmadı yazmaya çekinenlerede paylaşımlarımızla faydalı olmaya çalışırız :KK68:
Ben 34 yaşındayım ve biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının annesiyim, İstanbulda evhanımıyım ve çok uzun zamandır pko illeti yüzünden kilolarımla başım derte :KK57:
Hemde öyle böyle değil :KK48: 124.5 kg kadar çıkmıştım ve şu son 3 aydır daha dikkatli olmaya çalıışıyorum, şükür 115.6yı gördüm ( buna şükredeceğim geçmişte aklıma bile gelmezdi :KK67: )

Ben karatay beslenmesine uymaya çalışıyorum ( geçenlerde bir 3 gün kadar sapıtmıştım maalesef ) ve inan kendimi çok daha dinç ve sağlıklı hissediyorum :KK66: kesinlikle tavsiye ederim çünkü Karataya başladığımdan beri her hafta hiç aç kalmadan 1 kg en az veriyorum ( bir geçen hafta biraz artı çıktım oda benim kaçamaklarım yüzünden :KK67: )

Pko ve insülin direncinden muzdaribim ama Karatayın Kitabında okuduğuma göre sağlıklı beslendiğimizde pko ve insülin direncide yok oluyormuş :KK66: inşallah bizde bu illetten kurtulacağız :KK68:

Bu arada Pko yüzünden çocuğunun olmayacağını sakın düşünme çünkü bana 2.ci kuzumu düşündüğümde doktor asla çocuk sahibi olamazsın normal yolla ancak tüp bebek yaptırırsan belki demişti ve benim 2.ci mucizem tamda pkoyu yok etmek için hormon tedavisi görmeye başlayacağım gün geleceğini belli etti :KK68:
Doktor olamaz mümkün değil dediğinde bende ona vakti zamanı geldiğinde RAbbim ol derse zaten olur demiştim :63: o yüzden ben artık pek doktorlara inanmıyorum ve kesinlikle sağlıklı beslenerek kilo verince Rabbim nasip ederse zaten gelir diye herkese kendimi örnek gösteriyorum :KK60:

günaydn kızlarr :)
Evet cnım aynı şeyi bana da dedi doktor daha bin 1,5 yıllık evliyim 5. ayında mı ne doktora gittim. Korunuyorduk biz doktor boşuna korunma senn normal yolla cocugun olmaz dedi. Ben yine devam ettim korunmaya şurda 5 -6 aydır korunmuyoruz ama hiç bişey yok:KK43: İnşallah zamanı gelince benimde olur.
Bende sabah yediklerimi sayayım: 2 dlm çavdarlı ekmek 3 adet zeytin bir yumurta bir dilm peynir yeşil biber

Maleseef benim su içmek bir türlü aklıma gelmiyorr. Şimdi gelmişken kalkayım içeyim bir bardak :D

selam eco34

maşallah o kadar azimlisin ki seni sessizce takip edenlerdenim

evet bende pko luyum çok hızlı kilo alırım çok yavaş kilo veririm bende karatayın kitabını okudum ama beslenmeyi bir türlü oturtamadımm 3 gün yapıyorsam 4 gün bırakıyorum ama bugunden itibaren inş. tam gaz devam edeceğim diyetime

evet doktor da bana senin çocuğun olmaz dedi 1 yıl korunma dedi sonra tedeviye başlarız demişti ama evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım şimdi 12 yaşında bir paşam varr allah bağışlarsa

ben onu bunu bilemem o yüzden herşeyi rabbim bilir rabbim korurrr

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah kuşum uyandıktan sonra direk yatak odasına girişmiştimki eşim yine bana angarya çıkardı :KK48:
Benim kız malum kuzenleriyle Yarı Yıl Tatilinde Halasının yanına Londraya gidecekti. Kuzenlerden büyük olanı kıvırmış :KK67: daha doğrusu ben kıvırdığına inanmıyorum büyük ihtimal Annesi kıvırttırdı :63:
Biletleride ben almıştım ve iptal ettirmeside bana kaldı :mad:
Hadı onu hallettim büyük görümceme müjdeyi verdim :KK43: oda hiç şaşırmadı çünkü yengemden bu beklenirdi dedi :KK67: Çocuğun gözü açılacak diye ödü kopuyor hatunun :KK67:birde tabi uğraşmak zor geldi evraklarla ( gelinine daha evvel demiş ben sandım ki bütün evrakları banu hazırlayacak diye ama iş yerinden ve okuldan alınması gereken evraklarıda benim almam mümkün değil sonuçta :KK67: )

Neyse o işide halledip tekrar yatak odasına giriştim ve tam bitmek üzereyken ( diğer taraflar duruyordu tabi :KK48: ) sevgili kocam günün ikinci kazığınıda bana attı ve telefonda 20 dakika sonra şirketteki arkadaşla kahve içmeye geleceğiz dedi :mad::mad::mad::mad::mad: o an tabi totoma motoru takmışcasına hemen kalan yerlere giriştim ( mutfak maf durumdaydı salondada hasta kızların yatakları açıktı :KK48: )
Nasıl bir enerji geldiyse koştur koştur önce salonu toplayıp mutfağa daldım ( makine boşalt, diz, tezgahdı aygazdı derken bitti oda şükür ) hemen birde süpürge tutup üzerimi değiştirdim ve tam totom yer gördü kızlara yazayım derken zil çaldı :KK48::KK48::KK48::KK48:

Allahtan fazla kalmadılar hemen bir kahve içip yarım saatte gittiler bende bugünün işini jet hızıla bitirmiş olmanın sevinciyle kendimi buraya attım :D:D:D:D:D:D

Bir tek akşamlık yemek yapacağım bugünlük birde tabi makinedeki çamaşırlarımı sereceğim başkada iş yapmam yeter :63:

günaydn kızlarr :)
Evet cnım aynı şeyi bana da dedi doktor daha bin 1,5 yıllık evliyim 5. ayında mı ne doktora gittim. Korunuyorduk biz doktor boşuna korunma senn normal yolla cocugun olmaz dedi. Ben yine devam ettim korunmaya şurda 5 -6 aydır korunmuyoruz ama hiç bişey yok:KK43: İnşallah zamanı gelince benimde olur.
Bende sabah yediklerimi sayayım: 2 dlm çavdarlı ekmek 3 adet zeytin bir yumurta bir dilm peynir yeşil biber

Maleseef benim su içmek bir türlü aklıma gelmiyorr. Şimdi gelmişken kalkayım içeyim bir bardak :D

Canım sen önce biraz daha kilo vermeye bak sonuçta hamilelikte alırsan dengelemiş olursun :KK68:
Suyu bende çok unutuyordum ama en sonunda cebime ''Water your BODY'' diye bir program indirdim ve bana sık sık su içmeyi hatırlatıyor :KK66: Şu saatte kadar 2 litreye yakın su içtim bile :D:D:D:D
Akşama kadar Allahın izniyle 3 litreyi bulur o ( hatta o program kilona göre kaç litre içmen gerektiğinide hesaplıyor :KK66: benim 3.5 Litre su içmem gerekiyormuş :KK66:

selam eco34

maşallah o kadar azimlisin ki seni sessizce takip edenlerdenim

evet bende pko luyum çok hızlı kilo alırım çok yavaş kilo veririm bende karatayın kitabını okudum ama beslenmeyi bir türlü oturtamadımm 3 gün yapıyorsam 4 gün bırakıyorum ama bugunden itibaren inş. tam gaz devam edeceğim diyetime

evet doktor da bana senin çocuğun olmaz dedi 1 yıl korunma dedi sonra tedeviye başlarız demişti ama evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım şimdi 12 yaşında bir paşam varr allah bağışlarsa

ben onu bunu bilemem o yüzden herşeyi rabbim bilir rabbim korurrr

Çok teşekkür ederim inşallah bana bu yolda daha fazla kişi eşlik ederde azmimiz daha büyük olur :KK66:
RAbbim seninde yavrunu Analı babalı büyütsün ve tüm özlemini çeken hanımlarada tez zamanda bu güzel duyguyu nasip eder...Aminnnnnnnnnnnnnnn

Umarım sende daha sık buraya uğrar azmimize azim katarsında hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz :KK60:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yemeğimi yedim ve şu an deli gibi yanıyorum :KK70:
Yoğurtlu biber yaptım akşam yemeğinin yanına ve biber baya bir acıymış dudaklarım silikonlu gibi şişmeye başlıyacak gibi hissediyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Çalışsın metabolizma :KK48: bu saatten sonra mutfak kapalı benim için :KK28:

Küçük kızım bana eşlik etti büyük babası gelince yiyecekmiş :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

kahvaltı58.jpg
Kahvaltıma bugün 1 dilim Ayvada eşlik etti :kk77:

akşam58.jpg

Akşam yemeğine dünden kalan minik köfteli yoğurt çorbası, Bulgur Pilavı, YOğurtlu biber ve köz biber ( canım istedi ) yedim :KK66:

Elhamdüllillah doydum ve yarına kadar benim için yemek faslı bitmiştir :KK66:

Bu saatte kadar 2.550 Ml Su tükettim ama yatana kadar 3 litreyi geçer sanırım :KK48:

evt cnm bende hamile kalmadan önce kilo vermek çok istiyorum. Amin inş Allah bana da nasip eder. Ben buğün evt sık su içtim ama akşam yemeğinide biraz kaçırdım. bazlama yedim komsuların ısrarlarıyla :mad: ve kendimde biraz fazla kaçırdım. bi yemeğe başladıktan sonra durduramıyorm kendimi. Hemem pişmanlıklar sonrası :(( ama acı çehre içtim o fazlası ile işe yaradı:)

günaydın kızlar :) :) :)
bugün ceza verdim kendime pek bir şey yemeği düşünmüyorum. Umarım ağzımı bantlayabilirim.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Anam dünden beri bir türlü giremedim KKya o_O
Sabahın 8inde kahvaltımı ettikten sonra ( 7ye doğru etmiştim kahvaltı ) küçük kuzumla sokağa attık kendimizi :KK48: Eşimin halalarıyla Gümrük Mallarının olduğu bir yere gittik ama maalesef birşey bulamadık :KK48:
Birlikte Eminönünde gezdik hatta eksik olan bir iki boncuk vardı onları aldım, tazecik kahvemi aldım Mehmet Efendi Kurukahvecisinden :KK28: hatta minik kuşum Eminönünde kuşlara yem verdi ( tabi çok sevindi kuşum )

Dönüşte halalarla Kahve içtik ve tabi bir ara büyük bombayı patlattım dayanamadım o_O dün çok sinir oldum kuzen gitmekten vazgeçmiş Londraya diye :KK57: Halalarda hiç şaşırmadılar meğer yengesi herkese söylenmiş Banu bana hiç yardımcı olmadı, yok bu kadar evrak işiyle tek ilgilenmek zor geliyor falan diye o_O Anam cidden boşuna iyilik yapmaya çalışmışım o_O Hatta halalarada dedim yahu amcamın iş yerinden benmi gidip alacağım evrakları yada okuldan diye :KK53: onlarda tabi bana hak verdi hatta zararı öğrenince onlarda sinir oldular ama yapılacak birşey yok sonuçta :KK57: Tabi Yengesinin arkamdan söylenmesine ayrı sinir oldum o_O Hani beni çok seviyordunda 15 senedir hiç bir yanlışımı görmemiştin :KK67:
Zaten biliyordum arada bir işine geliği gibi davrandığını ama benide o şekilde harçayacağını asla düşünmemiştim :KK57:
Yarın günde karşı karşıya geldiğimizde çok merak ediyorum nasıl davranacağını ( sadece bilet mevzu acısından sonuçta benim diğer söylediklerini öğrendiğimi bilmiyor acıkcası o konuyu açmayıda düşünmüyorum sonuçta boşuna kendimi daha çok sinir edemem :63: )

Akşamda annemlerle kardeşim gittik malum ve 11e doğru döndük tabi gündüz annemde Semt pazarını gezdik falan derken yorgunluktan bitkin düştüm ve eve gelir gelmez yatıp uyudum :KK66:

evt cnm bende hamile kalmadan önce kilo vermek çok istiyorum. Amin inş Allah bana da nasip eder. Ben buğün evt sık su içtim ama akşam yemeğinide biraz kaçırdım. bazlama yedim komsuların ısrarlarıyla :mad: ve kendimde biraz fazla kaçırdım. bi yemeğe başladıktan sonra durduramıyorm kendimi. Hemem pişmanlıklar sonrası :KK43:( ama acı çehre içtim o fazlası ile işe yaradı:)

Ahhh ahhh o ısrarlar olmasaydı işimiz daha kolay olacaktı ama neyse ;)
Artık mecbur ısrarlara rağmen kilo vermeye çalışacağız ;)

günaydın kızlar :) :) :)
bugün ceza verdim kendime pek bir şey yemeği düşünmüyorum. Umarım ağzımı bantlayabilirim.

Canım bence kendine ceza vereceksen yemekten keserek değilde sporla ceza ver kendine hem fazladan hareket etmiş olursun :KK66:
Yemeği fazla kısarsan insülin direnci tetiklenir mazallah :nazar:

ya bu inüsilin direnci yemek yemeyincede mi artıyorr :KK62:yemek yeme artsın yemek ye artsın. Açıkçası doktorlar beni pek bilgilendirmedi sadece inüsilin direncin var zayıfla dedi. İnsanların çoğu öyle cnm işine geldikleri gibi davranıyorlar eminim günde de hiç birşey olmamış gibi davranacaktır. ben çok yaşadım öyle durumlar ben utandım ama onlar utanmaz:KK20:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese güzel ve az kalorili bir Haftasonu diliyorum :KK68:

Çok dinç, dinlemiş ve stresten uzak uyandım bu sabah :KK48:
Dün öğlende küçük kıza söz verdim diye Parka götürdüm ( şansa havada çok güzeldi ) hatta annemde geldi ve bol bol sohbet ettik hazır cimcime oynarken :KK66:
Tabi o ana kadar çocukların kendisinde kalacağından haberi yoktu :KK48: parkta akşam misafir kabul ediyormusun dedim yemeğe kalacağımı sanmış yok yok yatıya diyince anladı :KK48: kalsınlar tabi sizde baş başa kalın az dedi :KK60:

Büyük kız pek memnun olmasada 5 karış suratla geldi sonradan anneme :KK48: neymiş onlar evde de kalabilirmiş tek :KK48: Anam okadarını bizde biliyoruz maksat evde de yanlız kalmak diyemedim tabi :KK70::KK70::KK70:
Kızım biz çok geç geliriz aklımız evde kalmasın dedimde rahatladı biraz ama tabi bana surata devamdı dün :KK48:

Eşimle dışarda baş başa sağlıklı bir şekilde yemek yedik :KK68:
Bol bol sohbet ettik hatta baya gülüştük :KK48: Ufak çok tatlı bir erkek çocuğunu görünce len karı bir erkek çocuk yapamadın bana diye espiri yaptı hiç beklemediğim bir anda :KK70: tabi iyice kıro gibi söyleyince ben koptum çünkü eşimin gerçekten erkek takıntısı yok :KK15:
Bu arada 3.cü cocuğu istediğinide itiraf etti o bahaneyle :KK70: ama önce sen sağlığın için biraz zayıfla sonra nasılsa çocuk nasipse gelir dedi :KK48: Len büyük kız beni öldürür diyorum:KK48: olsun o Liseye gidince araya bir tane daha kaynatırız diyor :KK70:

Birlikte Oflu Hocanın Şifresi filmine gittik :KK53:
Evet komikti ama inanılmaz küfürlüydü ve acıkcası hani kesinlikle tavsiye ederim diyemiyeceğim :KK53: Yinede güzel vakit geçirdik :KK66:
Gece 12yi geçiyordu eve geldik sabahta güzel sağlıklı bir kahvaltı ettik :KK66:

Aslında ne güzel sohbet ederiz diye düşünüyordum ama maalesef gün var hazırlanıp çıkmam lazım o_O
Gelince inşallah sohbet ederiz sizede gelişmeleri anlatırım ( eşimin yengesiyle ilgili :KK48: )

ya bu inüsilin direnci yemek yemeyincede mi artıyorr :KK62:yemek yeme artsın yemek ye artsın. Açıkçası doktorlar beni pek bilgilendirmedi sadece inüsilin direncin var zayıfla dedi. İnsanların çoğu öyle cnm işine geldikleri gibi davranıyorlar eminim günde de hiç birşey olmamış gibi davranacaktır. ben çok yaşadım öyle durumlar ben utandım ama onlar utanmaz:KK20:

Canım eğer fırsatın olursa bir ara Karatayın ilk kitabını en azından al derim inanılmaz güzel anlatmış insülin direnci ve pko olayını :KK66: Tamam kadın şekerden uzak durun diyor ( ben 2 senedir kullanmıyorum ) ama inan çok güzel bir beslenme şekli :KK68: Ben ki iki gün tatlı yemeden duramazdım hatta felaket krizlere girip maf oluyordum yedikten sonrada uyku bastırmaları yüzünden ( şekerim fırladığından ) inan 2.5 aydır hiç yaşamıyorum o halsizlikleri, uyku hallerini ve krizleri :KK66: aksine çok dinçim ve kilo verebileceğimede artık çok inanıyorum :KK66:
Hee balık yediğinde yanında helva yememize izin veriyor Karatay hoca :KK68: hatta kahvenin yanında şu cevizli sucuktan bile abartmamak şartıyla yiyebiliyormuşuz :KK68: hani yasak diye birşey yok sadece sağlıklı olanı tercih et diyor :KK66: bir araştır istersen inan kime 2 gün dene dediysem Karataya döndü :KK48:
Bir arkadaşıma 2 hafta evvel söyledim ve hiç kilo veremeyen kız iki haftadır patır patır kilo veriyor ve hiç canım zararlı şeyler istemiyor diyor :KK68:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkes inşallah bol eksili ve az kalorili bir gün geçirmiştir :KK66:
Benim günüm güzel geçti sayılır beslenme konusunda :KK66:
Bu arada sabah tartıya çıktığımda az daha eksi gördüm ve çok sevindim :KK66: Bir gün evvel kızla parka yürüyerek gitmenin faydası sanırım :KK48:
Önceden eşiminde arabası varken hep zor geldiğinden kendi arabamla giderdim parka ama şimdi eşim arabasını satıp benimkine el koyunca mecbur tabanvayla gittim :KK70: aslında iyide oldu :KK66:

Sanırım ben artık hava güzel olduğunda fırsat buldukça parka çıkarım kuşumla :KK68:
Hem o eğlenmiş oluyor, hem ben yarım saatten fazla yürümüş oluyorum :KK68:
TAbi bu seferde kuzum akşam erkenden baygın düşüyor :KK48: tabi oda bana bir avantaj oluyor akşamları :KK48:

Bugün malum akraba günümüz vardı :KK48:
Eşimin yengesinin tepkisini çok merak ediyordum ama hatun harbi çok professiyonelmiş çaktırmama konusunda :KK48: hatun sormadı bile bileti iptal edip etmediğimi :KK48: tabi kızı söylemiştir benim kızdan biletin iptalini öğrendikten sonra :KK66: Bende hiç bir şey demedim sonuçta ben zarar etmedim:63: kendi düşünsün yazın büyük görümcem tatile geldiğinde nasıl yüzüne bakacağını :KK12:

Eşimde iyi yapmışsın hiç birşey dememekle dedi :KK66:
15 gün sonra Anadolu yakasında oturan bir akrabaya gidilecek ondan 15 gün sonrada bana gelecekler :KK66:
Eşimle birlikte iki kişi girdiğimiz için bu ilk alacağımız parayı eşim alacak hatta eşimin halaları şakasına aaa parayı kim alacaksa o yapsın yemekleri demişlerdi geçenlerde :KK70:
Bugün dedim ilettim söylediklerinizi eşime :KK48: biz Kuran okurken o Mutfakta yemekleri yapacak dedim nasıl gülüyorlar :KK48: ama cidden o yapacak eğer menüde bir değişiklik yapmazsak :KK48:
Şimdilik; Mercimek çorbası, TAvuk sote ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyoruz :kk77: tatlı olarakda eşim güllaç yapacak ( adamın yapamadığı yok tadına bakan bir daha istiyor :KK48: )

Bu arada bugün ilk kez sesli kuran okudum :KK68:
İlk bir denedim baktım sesim titriyor vazgeçtim :KK48: nedense felaket heycan yaptım ama eşimin yengesi aaa hadi bir daha dene dedi ve Amme'yi ben sesli okudum :KK68: Şükür ikincide biraz daha sakindim hatta herkes çok beğendi okumamı :KK48: Eşimin yengesi bundan sonra her günde sende sesli okuyacaksın haberin olsun dedi :KK48: hatta bir sonraki günde Tebarekeyi sana okutacağız istersen evde bol bol çalış dedi yengesi :KK48: hani heycanlanmayı bastırmış olurum belki o güne kadar diye :KK66:

Eve geldiğimde de büyük bir süprizle karşılaştım :KK48:
Eşim hazır evdeyim diye bütün evi kaldırmış ve bir güzel temizlemiş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Evi aniden çıkınca tabi talan bırakmıştık :KK48: oyuncaklar bir tarafta, makineye dizilecek birkaç parça bulaşık ve yıkanacak çamaşırlar vardı :oops: eşimde ben yapayım bari demiş ve eve geldiğimde ne bulaşık, ne çamaşır nede ortada oyuncaklar vardı :KK60: Allah razı olsun yarın yaparım temizlik diyordum ama yarın oturup boncuk imalatımızı yaparız diye düşündüm dedi :KK48:
Arada odunluk falan yapsada seviyorummmmmmmm ulennnnnnn ben bu adamı :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

hayırlı pazarlar kızlar ben de dün sadece 5 dk girebildim buraya dün kahvaltı normaldi ama öğlen okulda yemek için düzgün bir şey yoktu bende hamburger yedim. Aman akşama doğru bir açlık krizi bir açlık krizi sanki kıtlıkta kalmış gibiydim.. Ama tuttum kendimi ve akşam sadece 4 yemek kaşığı pırasa yedim.
Pazar günleri ise eşimle tek kahvaltı günüm olduğu için kahvaltı olayını abattım ve 5-6 dilim belki daha fazla olabilir:oops:çavdarlı ekmek yedim ama bunun sayesinde bunları eritmek için evi büyük bir temizlik bekliyor. Akşam yemeğine ne yapacağımı bilemediğimden çok kararsızım ne yapacağımaa.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Dün yine baya yoğundum o yüzden uğramaya fırsatım olmadı :KK66:
Kahvaltıdan sonra eşim hadi boncuk yapalım diye tutturdu ve biz bir oturduk başına akşama kadar imalat yaptık :KK48: tabi iyi oldu çünkü baya birşeyler çıktı :D
Öğlene doğru komşu ablama göstericeğim ( onun yeğenleri satacaklar iki farklı yerde :KK48: ) eğer şimdilik bu kadar yeter derse sanırım hafta içi gidip onları yeğenlerine teslim ediceğiz tabi birde fiyat belirleyeceğiz :KK66:
Sırf dün 100 adetten fazla iş çıkardık :D tabi şu anda avuç içlerim ağrıyor :KK48:

Akşam üzerede eşimin arkadaşı ille yemeğe gelin diye tutturdu :KK66:
Bende akşam balık yaparız diye düşünürken hadi gidelim dedi eşim :KK48: Allahtan başka şey isteseymişim olacakmış çünkü menüde balık vardı :KK48:
Şükür bu haftasonunu hasarsız atlattım :KK66:
İnşallah cuma karşılığını fazlasıyla alırım :KK66:

Aslında bugün kızı parka götürür hemde yürümüş olurdum diye düşünüyordum ama şu anda felaket soğuk ve sis var İstanbulda o_O Bakalım bir iki saate değişmezse çıkamayız sanırım ama en kötü ihtimal Anneme kahve içmeye giderim :KK66:

Şimdi oturup şu geçmişide bir okuyayımda aklım kalmasın :KK48: Maşallah baya bir geçmiş oluşmuş :KK48:

Bu arada inşallah Rabbim bize bu haftayı çok güzel bir şekilde bol eksili olarak kapatmayı nasip eder ....Aminnnnn

Neyse kızlar bana müsaade :KK3:

Anam aradı kızkardeşin geliyor öğlenlik birlikte yiyelim birşeyler sonrada Sosyete pazarına gideriz diye :KK48:
Aslında pek Pazara gidesimde yoktu ama o bahaneyle yürümüş olurum :D:D:D
Git gel 1 saat garanti yürümüş olurum :KK48: oradada bir saat yürürüz en azından :KK48:

Artık akşam uğrarım ancak tekrar :KK60:
Hepinizi kocaman öpüyorum :KK15::KK15::KK15::KK15:

Bol eksili az kalorili bir gün olur inşallah hepimiz için :KK68::KK68::KK68::KK68:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :D

Kahvaltı59.jpg akşam59.jpg

Akşam yemeğim biraz tembel işi oldu ama neyse :KK48:
Yarın inşallah zeytinyağlı pırasamı sabahtan yapacağım ki akşama hazır olsun :KK66:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese Günaydınnnnnnn

Kahvaltımı ettim az balkondaki çamaşırlarımıda toplayıp kendimi buraya attım :D
Dün nasıl yorulduysam artık bu sabah bile paytak paytak yürüyorum :KK48: ayaklarımın altı hala ağrıyor :KK48:
Avuç içlerimde Pazar günü okadar boncuk işinden sonra ağrıyordu zaten tam yamuldum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu arada kızlar normalde günde 1.5 litre en fazla 2 litre su içen ben 3 gündür 3 Lİtreyi buluyorum :KK53: ama bu sabah tartıya çıktığımda artı gördüm :KK57::KK57::KK57::KK57:
Sanırım benim bünye fazla suya da tepki veriyor çünkü kesinlikle resimlerde gördüğünüzün 1 gr fazlası yok :KK43:
Cumaya kadar her gün 1.5 litre suyu geçmemeye çalışacağım bakalım cuma ne göreceğim tartıda :KK66:

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Anamdan yeni geldim sayılır :KK48:
Allahtan giderken yemeğimide yapmıştımda şuanda rahatım :D:D:D
Eşimi arıyayım eğer geç gelecekse ben kızlarla yemeğimi yerim geç olmadan :KK66:

Bugün bir baş ağrısıdır gidiyor sabahtan beri ama şükür hafifledi en azından :KK66: Babamda diyor kızım hasta olacaksın belkide diye o_O
Bu arada dün annem Aşure yapmış hatta sırf ben Karataydayım yemem dedim diye kadıncağız bana iki kase şekersiz yapmış :KK48: Nasılsa içindekiler Karataya uygun diye denemelik az ayırmış ama cidden Tadı berbattı yaaa :63: hiç yeme daha iyi :KK48: birini zoraki yedim zaten :KK48: diğerini annem götür istersen dedi :KK48:Dedim Allahın gücüne gitmesin ama cidden yenmez bu şekersiz diye ( kayısı çok az lezzet vermiş ama o bile çok çok az hani tuzsuz yemek gibiydi :KK48: )
Bakalım cuma günü ben alacağım Aşure kazanını ( büyük ihtimalle haftasonu yaparım bende :KK66: apartmana dağıtır birazda evdekilere ayırırım ama tabi mecbur şeker ekliyeceğim sonuçta apartman topa tutar beni :KK70: valla bu senenin aşure faciası diye kadınların diline dolanırım :KK70::KK70::KK70::KK70:)

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Anamdan yeni geldim sayılır :KK48:
Allahtan giderken yemeğimide yapmıştımda şuanda rahatım :D:D:D
Eşimi arıyayım eğer geç gelecekse ben kızlarla yemeğimi yerim geç olmadan :KK66:

Bugün bir baş ağrısıdır gidiyor sabahtan beri ama şükür hafifledi en azından :KK66: Babamda diyor kızım hasta olacaksın belkide diye o_O
Bu arada dün annem Aşure yapmış hatta sırf ben Karataydayım yemem dedim diye kadıncağız bana iki kase şekersiz yapmış :KK48: Nasılsa içindekiler Karataya uygun diye denemelik az ayırmış ama cidden Tadı berbattı yaaa :63: hiç yeme daha iyi :KK48: birini zoraki yedim zaten :KK48: diğerini annem götür istersen dedi :KK48:Dedim Allahın gücüne gitmesin ama cidden yenmez bu şekersiz diye ( kayısı çok az lezzet vermiş ama o bile çok çok az hani tuzsuz yemek gibiydi :KK48: )
Bakalım cuma günü ben alacağım Aşure kazanını ( büyük ihtimalle haftasonu yaparım bende :KK66: apartmana dağıtır birazda evdekilere ayırırım ama tabi mecbur şeker ekliyeceğim sonuçta apartman topa tutar beni :KK70: valla bu senenin aşure faciası diye kadınların diline dolanırım :KK70::KK70::KK70::KK70:)

Back