Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
s.a cnm günde kaç litre su içiyosun düzeldi mi inüsilin direncin
benimde bugün yediklerim
kahvaltıdan önce bir bardak limonlu su ve karbonatlı su
sabah: bir dilim peynir 4 zeytin birtane yeşil biber ve 3 adet üzüm
Öğlen: 1 fincan neskafe
akşam: 1 yemek kaşığı yeşil fasulye, 4 yemek kaşığı yoğurt, 2 dilim çavdarlı ekmek 1 mandalina ve 3 adet üzüm ve şekersiz kola
Bu arada arkadaşlar ben buğun başladım diyete
boy : 169
kilo: 94.8
evliyim ve çocuğum yok
günaydn kızlarr :)
Evet cnım aynı şeyi bana da dedi doktor daha bin 1,5 yıllık evliyim 5. ayında mı ne doktora gittim. Korunuyorduk biz doktor boşuna korunma senn normal yolla cocugun olmaz dedi. Ben yine devam ettim korunmaya şurda 5 -6 aydır korunmuyoruz ama hiç bişey yok İnşallah zamanı gelince benimde olur.
Bende sabah yediklerimi sayayım: 2 dlm çavdarlı ekmek 3 adet zeytin bir yumurta bir dilm peynir yeşil biber
Maleseef benim su içmek bir türlü aklıma gelmiyorr. Şimdi gelmişken kalkayım içeyim bir bardak
selam eco34
maşallah o kadar azimlisin ki seni sessizce takip edenlerdenim
evet bende pko luyum çok hızlı kilo alırım çok yavaş kilo veririm bende karatayın kitabını okudum ama beslenmeyi bir türlü oturtamadımm 3 gün yapıyorsam 4 gün bırakıyorum ama bugunden itibaren inş. tam gaz devam edeceğim diyetime
evet doktor da bana senin çocuğun olmaz dedi 1 yıl korunma dedi sonra tedeviye başlarız demişti ama evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım şimdi 12 yaşında bir paşam varr allah bağışlarsa
ben onu bunu bilemem o yüzden herşeyi rabbim bilir rabbim korurrr
evt cnm bende hamile kalmadan önce kilo vermek çok istiyorum. Amin inş Allah bana da nasip eder. Ben buğün evt sık su içtim ama akşam yemeğinide biraz kaçırdım. bazlama yedim komsuların ısrarlarıyla ve kendimde biraz fazla kaçırdım. bi yemeğe başladıktan sonra durduramıyorm kendimi. Hemem pişmanlıklar sonrası ( ama acı çehre içtim o fazlası ile işe yaradı:)
günaydın kızlar :) :) :)
bugün ceza verdim kendime pek bir şey yemeği düşünmüyorum. Umarım ağzımı bantlayabilirim.
ya bu inüsilin direnci yemek yemeyincede mi artıyorr yemek yeme artsın yemek ye artsın. Açıkçası doktorlar beni pek bilgilendirmedi sadece inüsilin direncin var zayıfla dedi. İnsanların çoğu öyle cnm işine geldikleri gibi davranıyorlar eminim günde de hiç birşey olmamış gibi davranacaktır. ben çok yaşadım öyle durumlar ben utandım ama onlar utanmaz