Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Şükür sonunda gelebildim
Dün öğlende bir çıktık evden gece 12ye geliyordu ancak eve girdik
Baya yoğun ve güzel bir pazar geçirdim
Arkadaşlarla Florya sahile indik bir yerde oturup sohbet ettik çay faslı yaptık sonrada baktık çocuklar acıktı hepbirlikte yemek yedik dışarda
Beslemem baltalanmasın diye ben balık keyfi yaptım
Çıkıştada arkadaşlar ille gelin bir kahve içelim dediler tabi o kahve faslı çaya dönünce oturup kalmışız
Tabi bu küçük kuzumun işine geldi çünkü ev sahibinin iki oğlu onu çok seviyorlar ve birlikte doya doya oyun oynadılar
SAatlerinde tabi geri alınması biraz dengemi bozdu ama inşallah bu geceden itibaren yine düzene girerim
Bu arada yarında nasıl olduysa küçük görümcem çakma eltimle bana gelecekmiş
Normalde bizim çakma etliyle pek sohbeti yok ama bana tek gelmek istemediğinden ona demiş sen gelirmisin benle eğer kabul ederse diye
Bizim çakma bile şaşırmış ya niye kabul etmesin ki diye
Dedim bilmeyende bana geldiğinde dayak yiyor sanır
ille yanında biri olacak
Tabi dün gezmenin cezasını bugün çekiyorum
Evi dandini bırakmıştık şimdi sabahtan beri evle uğraşıyorum
hazır mola vermişkende sizlere bakayım dedim
Kaç gündür ne zaman regl olucağım derken artık dün ufak ufak tırsmaya başlamıştım yoksa sakatamı geldim diye
bu sabah çok şükür ufaktan regl olmaya başladım da derin bir oh çektim
Çarşamba günüde resmi tatil olduğundan eşim evde olucak ve birlikte Eminönüne ineceğiz o yüzden de olamam ama perşembeden sonra yine her fırsatta burada olacağım
Evet canım ben de kız diye düşünüyorum.bir hafta sonra detaylı ultrasona giricem artık orada anlarız ne olduğunu..ben daha bunu doğurmadan üçüncüyü hemen yap diyolar yahu ben bunları bulana kadar neler çektim sağlıkla doğsun da üçüncü orda kalsın..Rabbim önce olmayanlara nasip etsin..senin sağlığın daha önemli canım Allah kızlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..
Merhaba,
Ceco senin azmini tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum seninle
Senin yazdıklarını okumak için ara ara sayfayı ziyaret ediyorum. Kontrollü yeme alışkanlığı ile kiloyu 56-57 arasında sabitledim, sanırım. Tatlı krizlerim tuttuğunda eğer çikolataya saldırmışsam hemen farkı göruyorum. Bu aralar kurutulmus kayısı ve bademi rondodan geçirip yaptığım atıştırmalık ile çikolata yemeden tatlı krizlerimi atlabileceğimi öğrendim. Su konusunda da her gun en az 1 lıtre içiyorum.
Ben sizlere birşey danışmak istiyorum aslında. Adetim 18 gün gecikti (ilk defa). Aşırı stresli bir dönem de yaşamadım. 11 gün gecıktığınde kan testi yaptırdım(ilk defa
) Sonuc negatif idi. 15. gün erken ıdrar gebelık testı yaptım evde yine negatifti.
Kan testi yaptırdığım doktor, bana ıkı tane ıdrar testı vermıstı. 5'er gun arayla bu testlerı yap. Sonuç yıne negatıf çıkarsa doktora o zaman gidersin dedi. Sanırım önümüzdeki hafta pazartesi gunu falan doktora gideceğim. Bebek çok istiyorduk (ılk defa bu ay denemiştik gün hesaplayarak)
Negatif sonuçları görünce bebeğim olmasını ne kadar çok istediğimi farkettim. Sadece pcos teshisi almışların hissedebileceği bir panik belki de bu. 30 yaşındayım, yurt dışındayız, master yapıyorum ama sanki bebek için geç kalmışım hissediyorum.
Canım güzel sözlerin için çoook teşekkür ederim
İnan başkası olsa aaa gelen yok diye yazmayı bırakırdı ama ben ya gelipte biri okur kendine minicik bir öneriyi alıp fayda sağlarsa diye düşünüp devamlı başkalarıda varmış gibi yazıyorum
Umarım öylede devam eder çünkü pko konusunda gerçekten insanlar ümitsizliğe kapılıyorlar bazen ay kilo veremiyeceğim yok hamile kalamıyacağım diye
Yine kendimden örnek vereceğim ( bilmiyorum geçmişte bir kaç kere yazmıştım ama deng geldinmi )
Bende de Pko ve insülin direnci vardı hatta bunu ben 2.ci çocuğu düşünmeye ve 5 ay boyunca her ay negativ test sonucunu alıp doktora gidince öğrendim
Hatta bir kızım olmasına rağmen her ay test negativ çıkınca oturup bir güzel ağlardım benim bir daha çocuğum olmayacak diye
Sonunda eşim ya Aşkım ağlayıp durma bak Rabbim bir tane sağlıklı evlat vermiş varsın bir daha olmasın ne yani dünyanın sonu değil ya demişti de biraz kendime gelmiştim
Doktora gittim bari pkodan kurtulayım diye ( internette maalesef çok yanlış bir kaynakta pkonun rahim kanserine sebep olduğuna dair yanlış bir bilgi yüzünden tekrar krize girmiştim ve onun önüne geçmek için tedavi olmaya karar vermiştim )
Doktor tabi o okuduklarımın yanlış olduğunu sadece doğurganlık konusunda sıkıntı olduğunu söylemişti, hatta bana tedavi olmadığım sürece asla çocuk sahibi olamıyacağımı söylemişti
Tam tahlillerimi yaptırdım, sonuçları doktora götüreceğime bir gün kala hamile olduğumu öğrendim
Şok olmuştum sonuçta olmaz demişti doktor hatta doktor tam ilaç yazacakken bana ilaça gerek yok tahlillerim burada ben hamileyim demiştim
kadın inanamadı olamaz asla sen kesin
tüp bebek yada aşılama yaptırdın dedi
dedim doktor hanım Rabbim diledikten sonra hiç birşey engel olamaz
Kadın ben odadan çıkarken bile yahu nasıl olur falan diyordu
ama eğer Rabbim sana mucizeni nasip ettiyse vakti zamanı gelince spiralde olsa o mucize gelir
( oyüzden ben hala her ay tedirgin olurum
hee kazayla hamile kalırsamda canıma minnet çünkü cidden çocuk delisi biriyim
)
Hani çok uzattım biliyorum ama diyeceğim o ki hiç stres yapma, sen RAbbine sığın ve emin ol o zaman mucizen eğer vakit geldiyse zaten yola çıkıyor
Stres bile hamile kalmaya engel oluyor unutma
Daha 30 yaşındasın ( bazılarına göre çok olabilir ama bence gençsin ve önünde daha çok vakit var ) kendini yaşlandım moduna sokma ben 34 yaşındayım ve hep diyorum 18lik kız gibiyim diye ( kilolu da olsa
)
Millet abla derken sorun yokda bana küçük çocuklar teyze diyince ağızlarına tuvalet terliği ile vurmak geliyor içimden
tabi şiddete karşıyız o yüzden yapmıyorum öyle şey