• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Haftasonuda olsa çok şükür düzenimi bozmadım ve sabah erkenden uyandım, güzelce kahvaltımıda ettim :KK66:
Şimdi biraz keyif yapıp bir iki parça ütüm çıktı yine onları halledeyim ki birikmesin :KK48:

Bu arada benim çakma elti boncuk işi yapıyordu hatta daha evvel demiştim ona kız getirirse adam banada getirsin bari harçlığım çıkar diye :KK66: sağ olsun gece geç saatte mesaj attı Elticiğim adam sanada boncuk işi getirdi diye :D:D:D
Çok sevindim en azından mutfak harçlığım çıkar hatta eşim bende yardım ederim dedi :KK66:
Ayda 200 lira harçlık çıksa yine yeterde artar bile :KK68:

Bakalım akraba gününe giderken onuda almaya gidiceğim o zaman boncuk işinide alırım. Artık düzenim bozulmasın ki onları yapmaya fazladan vaktim kalsın diye ütüleride yapayım dedim sabah sabah yoksa rüyamda gördüğümden değil yani :KK70:

Umarım haftasonu herkes için bol eksili ve az kalorili geçer :KK68::KK68::KK68::KK68:

Nasılsınız kızlar...CECO maşallah diyorum sana canım azmini takdir ediyorum.inan bundan sonra daha çok gidicek kilocuklar.ben aynı düzen gidiyorum az biraz kilo aldım ama hamilelik şükür iyi gidiyor.
Cinsiyetini hala öğrenemedik dönmüş arkasını uyuyo benim meleğim..sağlıklı olsunda diyoruz artık..
CANKUŞ canım iyi olmanıza sevindim kızının ve senin..dikkat et kendine canım kilo almaman da ayrı bi güzel....

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK48:
Dün malum gündüz gündeydim akşamda eve gelince adslle sorun yaşadım ve giremedim :KK57: ama aklım buradaydı :KK60:
Sonunda düzeldide gelebildim :KK66:
Geçmiş okuyarak vakit kaybetmiyeyim dedim :KK66:
Öğleden sonra arkadaşlarla buluşup dışarı çıkacağız hem çocuklar eğlensin hemde dışarda akşam yemeğimizi yiyelim dedi erkekler :KK48:

Dün sıkıntıdan benim çakma eltinin bana verdiği Boncuk işini yapayım dedim ama şansıma okadar deli işi birşey vermiş ki adam valla pişman oldum aldığıma :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bir önceki işi çakma Eltimde görmüştüm hatta denemiştim çok kolaydı bende o gazla kız banada getirt demiştim ama adam bu sefer yine benzer bir iş getirmiş fakat delikleri daha ufak olunca direk geçirilmiyor mecbur bütün boncukları bir kaseye döküp oradan tek tek misineye geçirmem gerekiyor :KK57::KK57::KK57:
Kabul etmiş olduk o yüzden bu sefer mecbur yapacağız ama çakma Elti bile deli oldu :mad: bilseydim bunun böyle olduğunu kabul etmezdim diye :KK53: birde kadıncağız ben daha fazla yapabilirim diye 200 tanesini bana verdi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: dün onu yaptım gece ve ancak 21 tane kolye bitti :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Eşim deli oldu okadarçık paraya bunla ne uğraşıyorsun diye ama kabul etmiş olduk bir kere geri vermek olmaz.

Çarşamba günü hazır resmi tatilken gidip Eminönünden kendim alıcağım boncuk malzemeleri ve yapıp baya bir olduktan sonra onları Komşu ablamın yeğeninin dükkanında satışa sunacağız bir kaç ay sonra ( ancak yaparım tek başıma bir sürü :KK48: ) Bari harçlığım çıkar hem eşim ilerletirsen ufak bir dükkan bile açarız sana dedi :D:D:D ( adamda bana iş kurmaya yer arıyor :KK48: maksat ek gelir olsun :KK48:

İnşallah herkes iyidir :KK36:

Nasılsınız kızlar...CECO maşallah diyorum sana canım azmini takdir ediyorum.inan bundan sonra daha çok gidicek kilocuklar.ben aynı düzen gidiyorum az biraz kilo aldım ama hamilelik şükür iyi gidiyor.
Cinsiyetini hala öğrenemedik dönmüş arkasını uyuyo benim meleğim..sağlıklı olsunda diyoruz artık..
CANKUŞ canım iyi olmanıza sevindim kızının ve senin..dikkat et kendine canım kilo almaman da ayrı bi güzel....

Canım seninde iyi olmana çok sevindim :KK66:
RAbbim sağlıkla ve hayırlısıyla kuçağına almayı nasip etsin dediğin gibi önemli olan o :KK68:
Bence senin kuzu kız :KK48: yoksa şimdiye kadar çoktan göstermiş olurdu bamyasını :KK48: edepli işte popişini dönüyor :KK48:

İnşallah dediğin gibi anı azmi devam ettirir istikrarlı birşekilde kilo vermeye devam ederim.
Aslında iki üç gündür bende regl olmayı bekliyorum ama hala tık yok :KK48:
Sabah hatta dalga geçiyorum anammm 3.cü mü geliyor diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Spiral var tabi ama ablamız çıldırdı 3.cü ihtimalini duyunca :KK70: aklınızdan bile geçirmeyin diyor :KK70: bir çocuk daha büyütemezmiş:KK70:
İnşallah bir iki güne olurumda rahatlarım çünkü çok şiş hissediyorum kendimi bir kaç gündür :KK66:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK48:
Dün malum gündüz gündeydim akşamda eve gelince adslle sorun yaşadım ve giremedim :KK57: ama aklım buradaydı :KK60:
Sonunda düzeldide gelebildim :KK66:
Geçmiş okuyarak vakit kaybetmiyeyim dedim :KK66:
Öğleden sonra arkadaşlarla buluşup dışarı çıkacağız hem çocuklar eğlensin hemde dışarda akşam yemeğimizi yiyelim dedi erkekler :KK48:

Dün sıkıntıdan benim çakma eltinin bana verdiği Boncuk işini yapayım dedim ama şansıma okadar deli işi birşey vermiş ki adam valla pişman oldum aldığıma :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bir önceki işi çakma Eltimde görmüştüm hatta denemiştim çok kolaydı bende o gazla kız banada getirt demiştim ama adam bu sefer yine benzer bir iş getirmiş fakat delikleri daha ufak olunca direk geçirilmiyor mecbur bütün boncukları bir kaseye döküp oradan tek tek misineye geçirmem gerekiyor :KK57::KK57::KK57:
Kabul etmiş olduk o yüzden bu sefer mecbur yapacağız ama çakma Elti bile deli oldu :mad: bilseydim bunun böyle olduğunu kabul etmezdim diye :KK53: birde kadıncağız ben daha fazla yapabilirim diye 200 tanesini bana verdi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: dün onu yaptım gece ve ancak 21 tane kolye bitti :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Eşim deli oldu okadarçık paraya bunla ne uğraşıyorsun diye ama kabul etmiş olduk bir kere geri vermek olmaz.

Çarşamba günü hazır resmi tatilken gidip Eminönünden kendim alıcağım boncuk malzemeleri ve yapıp baya bir olduktan sonra onları Komşu ablamın yeğeninin dükkanında satışa sunacağız bir kaç ay sonra ( ancak yaparım tek başıma bir sürü :KK48: ) Bari harçlığım çıkar hem eşim ilerletirsen ufak bir dükkan bile açarız sana dedi :D:D:D ( adamda bana iş kurmaya yer arıyor :KK48: maksat ek gelir olsun :KK48:

İnşallah herkes iyidir :KK36:

Canım seninde iyi olmana çok sevindim :KK66:
RAbbim sağlıkla ve hayırlısıyla kuçağına almayı nasip etsin dediğin gibi önemli olan o :KK68:
Bence senin kuzu kız :KK48: yoksa şimdiye kadar çoktan göstermiş olurdu bamyasını :KK48: edepli işte popişini dönüyor :KK48:

İnşallah dediğin gibi anı azmi devam ettirir istikrarlı birşekilde kilo vermeye devam ederim.
Aslında iki üç gündür bende regl olmayı bekliyorum ama hala tık yok :KK48:
Sabah hatta dalga geçiyorum anammm 3.cü mü geliyor diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Spiral var tabi ama ablamız çıldırdı 3.cü ihtimalini duyunca :KK70: aklınızdan bile geçirmeyin diyor :KK70: bir çocuk daha büyütemezmiş:KK70:
İnşallah bir iki güne olurumda rahatlarım çünkü çok şiş hissediyorum kendimi bir kaç gündür :KK66:
Evet canım ben de kız diye düşünüyorum.bir hafta sonra detaylı ultrasona giricem artık orada anlarız ne olduğunu..ben daha bunu doğurmadan üçüncüyü hemen yap diyolar yahu ben bunları bulana kadar neler çektim sağlıkla doğsun da üçüncü orda kalsın..Rabbim önce olmayanlara nasip etsin..senin sağlığın daha önemli canım Allah kızlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..

Merhaba,
Ceco senin azmini tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum seninle :KK19:
Senin yazdıklarını okumak için ara ara sayfayı ziyaret ediyorum. Kontrollü yeme alışkanlığı ile kiloyu 56-57 arasında sabitledim, sanırım. Tatlı krizlerim tuttuğunda eğer çikolataya saldırmışsam hemen farkı göruyorum. Bu aralar kurutulmus kayısı ve bademi rondodan geçirip yaptığım atıştırmalık ile çikolata yemeden tatlı krizlerimi atlabileceğimi öğrendim. Su konusunda da her gun en az 1 lıtre içiyorum.

Ben sizlere birşey danışmak istiyorum aslında. Adetim 18 gün gecikti (ilk defa). Aşırı stresli bir dönem de yaşamadım. 11 gün gecıktığınde kan testi yaptırdım(ilk defa :D ) Sonuc negatif idi. 15. gün erken ıdrar gebelık testı yaptım evde yine negatifti.

Kan testi yaptırdığım doktor, bana ıkı tane ıdrar testı vermıstı. 5'er gun arayla bu testlerı yap. Sonuç yıne negatıf çıkarsa doktora o zaman gidersin dedi. Sanırım önümüzdeki hafta pazartesi gunu falan doktora gideceğim. Bebek çok istiyorduk (ılk defa bu ay denemiştik gün hesaplayarak)

Negatif sonuçları görünce bebeğim olmasını ne kadar çok istediğimi farkettim. Sadece pcos teshisi almışların hissedebileceği bir panik belki de bu. 30 yaşındayım, yurt dışındayız, master yapıyorum ama sanki bebek için geç kalmışım hissediyorum.:KK43:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür sonunda gelebildim :KK66:
Dün öğlende bir çıktık evden gece 12ye geliyordu ancak eve girdik :KK48:
Baya yoğun ve güzel bir pazar geçirdim :KK68:
Arkadaşlarla Florya sahile indik bir yerde oturup sohbet ettik çay faslı yaptık sonrada baktık çocuklar acıktı hepbirlikte yemek yedik dışarda :KK66:
Beslemem baltalanmasın diye ben balık keyfi yaptım :kk77:
Çıkıştada arkadaşlar ille gelin bir kahve içelim dediler tabi o kahve faslı çaya dönünce oturup kalmışız :KK48:
Tabi bu küçük kuzumun işine geldi çünkü ev sahibinin iki oğlu onu çok seviyorlar ve birlikte doya doya oyun oynadılar :KK66:

SAatlerinde tabi geri alınması biraz dengemi bozdu ama inşallah bu geceden itibaren yine düzene girerim :KK66:
Bu arada yarında nasıl olduysa küçük görümcem çakma eltimle bana gelecekmiş :KK66:
Normalde bizim çakma etliyle pek sohbeti yok ama bana tek gelmek istemediğinden ona demiş sen gelirmisin benle eğer kabul ederse diye :KK48: Bizim çakma bile şaşırmış ya niye kabul etmesin ki diye :KK48:
Dedim bilmeyende bana geldiğinde dayak yiyor sanır :KK48: ille yanında biri olacak :KK48:

Tabi dün gezmenin cezasını bugün çekiyorum :KK53:
Evi dandini bırakmıştık şimdi sabahtan beri evle uğraşıyorum :KK57: hazır mola vermişkende sizlere bakayım dedim :KK66:

Kaç gündür ne zaman regl olucağım derken artık dün ufak ufak tırsmaya başlamıştım yoksa sakatamı geldim diye :KK70::KK70::KK70::KK70: bu sabah çok şükür ufaktan regl olmaya başladım da derin bir oh çektim :KK70:

Çarşamba günüde resmi tatil olduğundan eşim evde olucak ve birlikte Eminönüne ineceğiz o yüzden de olamam ama perşembeden sonra yine her fırsatta burada olacağım :KK66:

Evet canım ben de kız diye düşünüyorum.bir hafta sonra detaylı ultrasona giricem artık orada anlarız ne olduğunu..ben daha bunu doğurmadan üçüncüyü hemen yap diyolar yahu ben bunları bulana kadar neler çektim sağlıkla doğsun da üçüncü orda kalsın..Rabbim önce olmayanlara nasip etsin..senin sağlığın daha önemli canım Allah kızlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..

Merhaba,
Ceco senin azmini tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum seninle :KK19:
Senin yazdıklarını okumak için ara ara sayfayı ziyaret ediyorum. Kontrollü yeme alışkanlığı ile kiloyu 56-57 arasında sabitledim, sanırım. Tatlı krizlerim tuttuğunda eğer çikolataya saldırmışsam hemen farkı göruyorum. Bu aralar kurutulmus kayısı ve bademi rondodan geçirip yaptığım atıştırmalık ile çikolata yemeden tatlı krizlerimi atlabileceğimi öğrendim. Su konusunda da her gun en az 1 lıtre içiyorum.

Ben sizlere birşey danışmak istiyorum aslında. Adetim 18 gün gecikti (ilk defa). Aşırı stresli bir dönem de yaşamadım. 11 gün gecıktığınde kan testi yaptırdım(ilk defa :D ) Sonuc negatif idi. 15. gün erken ıdrar gebelık testı yaptım evde yine negatifti.

Kan testi yaptırdığım doktor, bana ıkı tane ıdrar testı vermıstı. 5'er gun arayla bu testlerı yap. Sonuç yıne negatıf çıkarsa doktora o zaman gidersin dedi. Sanırım önümüzdeki hafta pazartesi gunu falan doktora gideceğim. Bebek çok istiyorduk (ılk defa bu ay denemiştik gün hesaplayarak)

Negatif sonuçları görünce bebeğim olmasını ne kadar çok istediğimi farkettim. Sadece pcos teshisi almışların hissedebileceği bir panik belki de bu. 30 yaşındayım, yurt dışındayız, master yapıyorum ama sanki bebek için geç kalmışım hissediyorum.:KK43:

Canım güzel sözlerin için çoook teşekkür ederim :KK60:
İnan başkası olsa aaa gelen yok diye yazmayı bırakırdı ama ben ya gelipte biri okur kendine minicik bir öneriyi alıp fayda sağlarsa diye düşünüp devamlı başkalarıda varmış gibi yazıyorum :KK48:
Umarım öylede devam eder çünkü pko konusunda gerçekten insanlar ümitsizliğe kapılıyorlar bazen ay kilo veremiyeceğim yok hamile kalamıyacağım diye o_O

Yine kendimden örnek vereceğim ( bilmiyorum geçmişte bir kaç kere yazmıştım ama deng geldinmi )
Bende de Pko ve insülin direnci vardı hatta bunu ben 2.ci çocuğu düşünmeye ve 5 ay boyunca her ay negativ test sonucunu alıp doktora gidince öğrendim o_O
Hatta bir kızım olmasına rağmen her ay test negativ çıkınca oturup bir güzel ağlardım benim bir daha çocuğum olmayacak diye :KK48:
Sonunda eşim ya Aşkım ağlayıp durma bak Rabbim bir tane sağlıklı evlat vermiş varsın bir daha olmasın ne yani dünyanın sonu değil ya demişti de biraz kendime gelmiştim :KK66:
Doktora gittim bari pkodan kurtulayım diye ( internette maalesef çok yanlış bir kaynakta pkonun rahim kanserine sebep olduğuna dair yanlış bir bilgi yüzünden tekrar krize girmiştim ve onun önüne geçmek için tedavi olmaya karar vermiştim )
Doktor tabi o okuduklarımın yanlış olduğunu sadece doğurganlık konusunda sıkıntı olduğunu söylemişti, hatta bana tedavi olmadığım sürece asla çocuk sahibi olamıyacağımı söylemişti :63:
Tam tahlillerimi yaptırdım, sonuçları doktora götüreceğime bir gün kala hamile olduğumu öğrendim :KK70::KK70::KK70:
Şok olmuştum sonuçta olmaz demişti doktor hatta doktor tam ilaç yazacakken bana ilaça gerek yok tahlillerim burada ben hamileyim demiştim :KK70: kadın inanamadı olamaz asla sen kesin tüp bebek yada aşılama yaptırdın dedi :KK70::KK70::KK70: dedim doktor hanım Rabbim diledikten sonra hiç birşey engel olamaz :KK66:
Kadın ben odadan çıkarken bile yahu nasıl olur falan diyordu :KK48: ama eğer Rabbim sana mucizeni nasip ettiyse vakti zamanı gelince spiralde olsa o mucize gelir :KK48: ( oyüzden ben hala her ay tedirgin olurum :KK48: hee kazayla hamile kalırsamda canıma minnet çünkü cidden çocuk delisi biriyim :KK70: )

Hani çok uzattım biliyorum ama diyeceğim o ki hiç stres yapma, sen RAbbine sığın ve emin ol o zaman mucizen eğer vakit geldiyse zaten yola çıkıyor :KK68:
Stres bile hamile kalmaya engel oluyor unutma :KK66:
Daha 30 yaşındasın ( bazılarına göre çok olabilir ama bence gençsin ve önünde daha çok vakit var ) kendini yaşlandım moduna sokma ben 34 yaşındayım ve hep diyorum 18lik kız gibiyim diye ( kilolu da olsa :KK70: )
Millet abla derken sorun yokda bana küçük çocuklar teyze diyince ağızlarına tuvalet terliği ile vurmak geliyor içimden :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: tabi şiddete karşıyız o yüzden yapmıyorum öyle şey :KK70:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Anneme uğrayıp biraz oturduktan sonra gelip hemen akşam yemeğimide yedim.
Az birşey işim kaldı ama onlarıda birazdan hallederim :KK48:
Anam yarım yamalak iş yapıyorum :KK48: neyse yarınıda atlatayımda biraz daha rahat olurum sanırım :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

kahvaltı57.jpg akşam57.jpg

Sabah bir tek cevizim kalmamıştı ama yinede acıkmadım 4buçuğa kadar :KK66:

SElamün Aleyküm :KK3::KK3::KK3::KK3:

Dün akşam eşimle büyük cadı istedi diye AVMye gittik gelincede az daha iş yapayım derken kendimi zor attım yatağa o_O
Bu sabah felaket regl sancısıyla uyandım ve tabi biraz daha işim olduğundan giremedim.
Tam gireyim derkende siteye giriş olmuyordu ama şükür düzeldi :KK66:

Bugün benim uyuz görümceyle çakma eltim gelecekler çaya :KK66:
Birde dün kızıma mesaj atmış görümce ( sanki benim cebim yokmuş gibi ) annene söyle fazla birşey yapmasın diye :KK48: dedim yaz anamın zaten öyle bir niyeti yoktu diye :KK70::KK70::KK70::KK70:
Valla mecburiyetten gittim hazır bir iki piskevi tarzı birşeyler aldım ( torku marka aldım şeker yok onların içinde diye :KK66: bütün ürünlerinde şekerpançarı kullanıyorlarmış :KK68: yani diğerlerine göre çok daha az zararlı :KK66: )
Zaten ben yemeği düşünmüyorum :KK66:

Aslında az daha işim var ama önce size bakayım dedim :KK48:
Hemen kaçayımda erken geleceklermiş ancak bitiririm :KK66:
Bugünüde atlatsam süper olucak sonuçta sancıyla zor hareket ediyorum ( şansıma tam gününe deng geldi )

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK66:
Sabah eşimle dışarı çıkıp dönüşte anneme uğradım ve ancak eve gelip bilgisayar açma fırsatım oldu :KK66:
Çok şükür bugün babam çok daha iyi :KK66:( dün hastanelik olmuştuk maalesef )
Annem bir kaç gün daha camiye bile gitmesine izin vermiyor :KK48: adamcağız yatıp keyif yapıyor tabi ilaçların etkisiyle uyuyor ara ara :KK66:
Şükür ateşi bugün çıkmadı ama tabi annem her 15 dakika arayla kontrol ediyor ateşini :KK66:

Bugün bir hevesle Eminönüne gittim ama maalesef boncuk malzemelerini almayı düşündüğüm dükkanların hepsi kapalıydı resmi tatil diye ( hazır kolyelerin olduğu dükkanlar açıktı ama model çalmak için bile girip baktığımda hiç tarzım olmayan şeyler vardı :KK48: )
Bakalım eşim Cumartesi tekrar gideriz dedi :KK53: tabi bana iyi yürüyüş oldu bugün 2 saatten fazla :KK66:

Anam tam akşam keyif yaparım derken eşimin Eniştesi aradı kuzuyu özledim akşam çaya gelin diye :KK48: eşimde uzanmayı düşünüyordu ama tabi hayır diyemedi oda mecbur artık bir iki saat sonra oraya gideceğiz :KK48:

Tabi iki gündür koşturmacalardan, reglden ve yetersiz su içmekten dolayı tartıda artı gördüm bir iki saat evvel :KK57: İnşallah yarın bol bol su içerek o regl ödeminide atacağım ( şükür beslenmede kaçamak yok ama tabi saatler şaştı hatta hastanedeyken sadece çorba bulabilmiştim zararlı birşey yemiyeyim diye, bugünde dışardayken ekmeksiz döner yedim ama neticede bünye anında tepki veriyor )
Bu hafta aynı çıkarsam bile çok mutlu olacağım ama artıda olursa artık boynumu büyük razı olacağım sonrada çok daha sıkı sarılacağım beslenmeme ve suyuma :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün biraz geç yatınca 6da uyanamadım doğal olarak ama yinede çok geç sayılmaz :KK66:
Kahvaltımı ederken birazda buraya bakayım dedim :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kaç gündür yoğunluktan fenalık geldi :KK57:
Bİr yandan Babamı sık sık dolaşıyoruz, bir yandan ev, bir yandan kızların gönlü olsun ve bir yandanda şu lanet boncukları bitireceğim diye bende ne düzen kaldı ne birşey :KK61:
Dün yoğunluktan akşam doğru dürüst su bile içemediğimi fark ettim :KK67:

Tabi bunun tartıyada yansıyacağı belliydi :KK53:
İsteksiz ve üzgün bir bildirim olacak benim için ama Allahın izniyle yarından itibaren tekrar eski düzenime döneceğim :KK66:
Pazarteside kızın geçikmiş doğum gününü kutlayacağız ( arkadaşları gelsin diye bir hafta geciktirdi ama bu seferde hepsi dershaneye gitmemiz lazım demişler oda tabi sinir oldu o_O iptal et işte diyoruz onada yanaşmıyor :KK57: bakalım artık bugün benim ağzıma bile sürmeyeceğim pastanın siparişini vereceğiz yinede :KK66: olmadı zaten akşamı akrabaları toparlıyacağız onlarla kutlanır olur biter :KK66: )

Şu boncuk işide iyice canımı sıktı hani eşimin dediği gibi milletin şeyine uğraşmaktansa kendime yapıp satarım çok daha iyi :KK66: Hatta şimdiden ben yaptıktan sonra satacak yeri bile buldum :KK48: tabi önce oturup bir kaç ay yavaş yavaş yapıp depolamam lazımki toplu mal verebileyim :KK66:

Neyse lafı uzatmadan berbat bildirimime geleyim :oops:

başlangıç: 124.5 kg
Geçen hafta: 115.2 kg
Bu hafta; 115.6 kg
Gelen; 400 gr ( ödem olduğunu ümit ediyorum )
Toplam giden; 8.9 kg
İlk hedef: 110 kg

spor; oda neymiş :KK48: bu hafta sadece koşturmaca ve 1 kere 1 saat yürüyüş

Söz veriyorum bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir bildirim yapacağım :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür bu sabah eski düzenime döndüm ve sabah 6 da uyandım :KK68:
Büyük kızımla birlikte kahvaltımızıda yaptık bir güzel hatta büyük kuzu bir kaç gündür hasta sabah 3de uyanmış yavrum :KK57: bugün Türkçe sınavı vardı ama geceden Öğretmenine haber verdik bugün doktora götüreceğim diye oda sağ olsun bana rapor getirmen yeterli doktora mutlaka gidin çok geçmiş olsun yazmış :KK66:

Birazdan uyandıracağım ( koltukta abla kardeş tekrar uyuya kaldılar )
Götürüp ikisinide bir doktora göstereyimde içim rahat etsin :KK66:

Bu arada Karatay kitabımıda iki gündür fırsat buldukça okuyorum ve gerçekten çok faydalanacağıma inanıyorum :KK66:
Önceden iki öğün yapıyordum ama bu haftadan itibaren 2.5 öğün yapmayı düşünüyrum çünkü sabah çok erken kahvaltı ediyorum. SAat 4e yemek yemek sanki beni çabuk bezdirdi gibime geldi en azından öğlende 1 kase çorbada olsa Karataya uygun birşeyler yemeği düşünüyorum hem eşimlede 7ye doğru yemek yemiş oluruz :KK66: olmadı öğlende yemeğimi yer akşam eşim yemeğini yerken bende sadece bir çorba ve salata yerim diye düşünüyorum.
Karatayın kitabında çok çok uzun süreli açlıktanda kaçınılması gerektiği yazıyor heleki zayıflamak isterken insülin ve leptin direnci oluşmaması için :KK66:
Herkes için çok güzel, az kalorili ve bol eksili bir hafta olur inşallah :KK15:

Selammm özlemişim bu topigimizi Ne günler geçirdik birlikte

Aleyküm selam canım :KK3:
Daha sık uğramanı dilerim bak tek başıma burada birşeyler yapmaya çalışıyorum belki bir faydam olur moral olur diye ama maşallah kimsecikler uğramıyor pek :KK48:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür doktordan geldik :KK66:
Giderken eşim bıraktı dönüştede yürüyerek döndük ve bugünki yürüyüşümüde yapmış oldum.
Doktor büyük kız için fena üşütmüş dedi ve 3 - 4 adet ilaç yazdı. Aslında bana kalsa iğne yazmasını istedim ama bu sefer büyük kız söylenince istemem diye bana gülümseyerek sipariş üzerine iğne yazmıyorum dedi :KK48:
Bakalım ilaçlardan fayda görmezse mecbur iğne yiyecek :KK53:

Ufaklıkta çok hafif bir soğuk algınlığı var diye ona sadece AFerin yazdı :KK66:
Dönüşte birazda çarşıda dolaştıp alışverişimizi yapıp evimize geldik :KK66:
Birazdan komşu ablam kahve içmeye gelecek :KK66:
Öğlenlik mercimek çorbası yapıyorum hem çocuklara da iyi gelir sıcak sıcak :KK66:

Bu arada tuhafiyeye girdik ve çok güzel ebruli bir ip aldım küçük kuşuma :KK68:
Bugün çok üşümüş dışarda Anneciğim şapkam çok ufak geliyor bana güzel bir şapka alalım mı diyince hadi ben öreyim diye düşündüm :KK66: hem banada eğlence olur :KK66:

selamlar ceco.
ay bende cok ozenıyorum bırseyler ormeye. ama hıc mı yetenegı olmaz ınsanın. :)

Ben uzun zamandır örmüyordum ipi görünce birdan aşka geldim :KK48:
Eskiden hırkalar kazaklar değişik değişik şeyler örüyordum ama küçük kuzu doğduğundan beri elime almamıştım :KK66: bayılırım aslında değişik modeller öğrenmeye ama bunu normal sırf lastikten örmeyi düşünüyorum çünkü akıllı ip nasılsa bak hatta ipide göstereyim :KK48:

nako ip.jpg

Ben uzun zamandır örmüyordum ipi görünce birdan aşka geldim :KK48:
Eskiden hırkalar kazaklar değişik değişik şeyler örüyordum ama küçük kuzu doğduğundan beri elime almamıştım :KK66: bayılırım aslında değişik modeller öğrenmeye ama bunu normal sırf lastikten örmeyi düşünüyorum çünkü akıllı ip nasılsa bak hatta ipide göstereyim :KK48:

Eki Görüntüle 1291103
ayy cok tatlıymıs renk. tam cımcımene gore:)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Biliyorum çok geç oldu ama bir mesajlıkda olsa bir bakayım dedim :KK66:
Akşam üzere saat 5 gibi duşa girdim oturup akşam ve yatsı namazı arasında dua etmek çok sevapmış bugün diye ama sağ olsun eşim yine beni emrivakileriyle baltaladı :KK67:
Ben duştayken arayıp 20 dakika sonra Annemle yemeğe geleceğiz Annene söyle demiş eşim tabi ben duyunca duşta sinirden köpürdüm :KK67: adam hiç evde yemek varmı yokmu sormuyor üstelik oturup dua etmeye niyetlenmiştim ne güzel annemler gelmeden o_O
Hemen duştan çıkıp anında küçük kuzuyu giydirdim ( onuda yıkıyordum o arada )
Kendim giyinip anında kendimi mutfağa attım ve akşam yemeği için birşeyler hazırlamaya başladım. Allahtan çorbam vardı öğleden kalma hemen yanına biraz köfte kızartıp birde koca salata yaptım :KK66:
Eşim gelirkende biraz çiğköfte almış büyük kız istedi diye :KK66:

Hep birlikte yemek yedik sonrada annemlerin çaya gelmesini bekledik :KK66:
Daha 15 dakika oldu onlar gideli ve bende anında tek mesajlıkta olsa buraya bakayım dedim :KK66:
Bİraz Karatay kitabımı okuyup hemen yatacağım malum sabah bana gün erken başlıyor :KK66:

Bugün yediklerimide yazayım aklımdayken :KK66:

Sabah; KKK ( klasik karatay kahvaltısı )
Öğle; 1 kase Mercimek çorbası
Akşam; 4 adet ızgara köfte, bol salata, 1 bardak ayran, 3 adet çigköfte ( sırf marulla )

Yarın ne yaparım yemek olarak bilimiyorum ama sabaha Allah kerim :KK66: Perşembeye kadar idare edeyimde pazar kurulduğu için manavda hem taze hemde daha uyguna mal getiriyor eksiklerimi ondan alırım artık olmadı pazara çıkarım diye düşünyorum :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bu sabahta şükür 6da uyanabildim ve kahvaltımı güzelce yaptım :kk77:
Dün doğru dürüst su içmedim ama bugün telafi edeceğim :KK66:

Bugün pek fazla işim yok sayılır, bir tek nevresimlerimi değiştirip eşimin montlarını yıkıyacağım :KK66:
Daha sonrada oturup Karatay kitabımı biraz okuyup birazda kızımın şalını örerim :KK66:
Bu arada benim yeğenler kuşumun şalının renklerini görünce kıskandılar :KK48: ille Teyze banada ör diye tutturdular :KK48: artık bu bir bitsin kardeşimede al beğendiğin ipten örerim dedim :KK66:

Back