- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Nasılsınız kızlar...CECO maşallah diyorum sana canım azmini takdir ediyorum.inan bundan sonra daha çok gidicek kilocuklar.ben aynı düzen gidiyorum az biraz kilo aldım ama hamilelik şükür iyi gidiyor.
Cinsiyetini hala öğrenemedik dönmüş arkasını uyuyo benim meleğim..sağlıklı olsunda diyoruz artık..
CANKUŞ canım iyi olmanıza sevindim kızının ve senin..dikkat et kendine canım kilo almaman da ayrı bi güzel....
Evet canım ben de kız diye düşünüyorum.bir hafta sonra detaylı ultrasona giricem artık orada anlarız ne olduğunu..ben daha bunu doğurmadan üçüncüyü hemen yap diyolar yahu ben bunları bulana kadar neler çektim sağlıkla doğsun da üçüncü orda kalsın..Rabbim önce olmayanlara nasip etsin..senin sağlığın daha önemli canım Allah kızlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Dün malum gündüz gündeydim akşamda eve gelince adslle sorun yaşadım ve giremedimama aklım buradaydı
Sonunda düzeldide gelebildim
Geçmiş okuyarak vakit kaybetmiyeyim dedim
Öğleden sonra arkadaşlarla buluşup dışarı çıkacağız hem çocuklar eğlensin hemde dışarda akşam yemeğimizi yiyelim dedi erkekler
Dün sıkıntıdan benim çakma eltinin bana verdiği Boncuk işini yapayım dedim ama şansıma okadar deli işi birşey vermiş ki adam valla pişman oldum aldığıma
Bir önceki işi çakma Eltimde görmüştüm hatta denemiştim çok kolaydı bende o gazla kız banada getirt demiştim ama adam bu sefer yine benzer bir iş getirmiş fakat delikleri daha ufak olunca direk geçirilmiyor mecbur bütün boncukları bir kaseye döküp oradan tek tek misineye geçirmem gerekiyor
Kabul etmiş olduk o yüzden bu sefer mecbur yapacağız ama çakma Elti bile deli oldubilseydim bunun böyle olduğunu kabul etmezdim diye birde kadıncağız ben daha fazla yapabilirim diye 200 tanesini bana verdi dün onu yaptım gece ve ancak 21 tane kolye bitti
Eşim deli oldu okadarçık paraya bunla ne uğraşıyorsun diye ama kabul etmiş olduk bir kere geri vermek olmaz.
Çarşamba günü hazır resmi tatilken gidip Eminönünden kendim alıcağım boncuk malzemeleri ve yapıp baya bir olduktan sonra onları Komşu ablamın yeğeninin dükkanında satışa sunacağız bir kaç ay sonra ( ancak yaparım tek başıma bir sürü) Bari harçlığım çıkar hem eşim ilerletirsen ufak bir dükkan bile açarız sana dedi ( adamda bana iş kurmaya yer arıyor maksat ek gelir olsun
İnşallah herkes iyidir
Canım seninde iyi olmana çok sevindim
RAbbim sağlıkla ve hayırlısıyla kuçağına almayı nasip etsin dediğin gibi önemli olan o
Bence senin kuzu kızyoksa şimdiye kadar çoktan göstermiş olurdu bamyasını edepli işte popişini dönüyor
İnşallah dediğin gibi anı azmi devam ettirir istikrarlı birşekilde kilo vermeye devam ederim.
Aslında iki üç gündür bende regl olmayı bekliyorum ama hala tık yok
Sabah hatta dalga geçiyorum anammm 3.cü mü geliyor diye
Spiral var tabi ama ablamız çıldırdı 3.cü ihtimalini duyuncaaklınızdan bile geçirmeyin diyor bir çocuk daha büyütemezmiş
İnşallah bir iki güne olurumda rahatlarım çünkü çok şiş hissediyorum kendimi bir kaç gündür
Evet canım ben de kız diye düşünüyorum.bir hafta sonra detaylı ultrasona giricem artık orada anlarız ne olduğunu..ben daha bunu doğurmadan üçüncüyü hemen yap diyolar yahu ben bunları bulana kadar neler çektim sağlıkla doğsun da üçüncü orda kalsın..Rabbim önce olmayanlara nasip etsin..senin sağlığın daha önemli canım Allah kızlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..
Merhaba,
Ceco senin azmini tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum seninle
Senin yazdıklarını okumak için ara ara sayfayı ziyaret ediyorum. Kontrollü yeme alışkanlığı ile kiloyu 56-57 arasında sabitledim, sanırım. Tatlı krizlerim tuttuğunda eğer çikolataya saldırmışsam hemen farkı göruyorum. Bu aralar kurutulmus kayısı ve bademi rondodan geçirip yaptığım atıştırmalık ile çikolata yemeden tatlı krizlerimi atlabileceğimi öğrendim. Su konusunda da her gun en az 1 lıtre içiyorum.
Ben sizlere birşey danışmak istiyorum aslında. Adetim 18 gün gecikti (ilk defa). Aşırı stresli bir dönem de yaşamadım. 11 gün gecıktığınde kan testi yaptırdım(ilk defa) Sonuc negatif idi. 15. gün erken ıdrar gebelık testı yaptım evde yine negatifti.
Kan testi yaptırdığım doktor, bana ıkı tane ıdrar testı vermıstı. 5'er gun arayla bu testlerı yap. Sonuç yıne negatıf çıkarsa doktora o zaman gidersin dedi. Sanırım önümüzdeki hafta pazartesi gunu falan doktora gideceğim. Bebek çok istiyorduk (ılk defa bu ay denemiştik gün hesaplayarak)
Negatif sonuçları görünce bebeğim olmasını ne kadar çok istediğimi farkettim. Sadece pcos teshisi almışların hissedebileceği bir panik belki de bu. 30 yaşındayım, yurt dışındayız, master yapıyorum ama sanki bebek için geç kalmışım hissediyorum.
Selammm özlemişim bu topigimizi Ne günler geçirdik birlikte
selamlar ceco.
ay bende cok ozenıyorum bırseyler ormeye. ama hıc mı yetenegı olmaz ınsanın. :)
ayy cok tatlıymıs renk. tam cımcımene gore:)Ben uzun zamandır örmüyordum ipi görünce birdan aşka geldim
Eskiden hırkalar kazaklar değişik değişik şeyler örüyordum ama küçük kuzu doğduğundan beri elime almamıştımbayılırım aslında değişik modeller öğrenmeye ama bunu normal sırf lastikten örmeyi düşünüyorum çünkü akıllı ip nasılsa bak hatta ipide göstereyim
Eki Görüntüle 1291103
amin cnmAramıza hoşgeldin
Pko için değilde onun sebep olduğu insülin direnci için metformin içerikli ilaçlar kullananlar var canım ama tabi onuda doktor şeker hastalığı riski varsa veriyor
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?