Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dünden beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı malum işlerim ve misafirim vardı
Çok şükür dün böbrek ağrılarım geçtide rahat rahat işimi yaptım ( af edersiniz cırcır olmuştum sanırım ondan böbreklerim ağrıdı diye tahmin ediyorum )

Annemler erken gelince işlerim bitince uğrayamadım. Akşamda hesapta en geç 7 de gelecekti kızkardeşim ama bir aksilikler olunca gelmesi 9u buldu
Bİr ara aradı siz yiyin biz geç geleceğiz diye ama ayıp olur ha şimdi gelir ha şimdi gelir derken baya geç oldu
Aslında kendi kendime biraz sinir oldum çünkü ne güzel erkenden yemeğimi yiyordum ama dün baya geç kaldı

Neyse kırk yılın başı olur öyle şeyler diyip canımı sıkmamaya çalıştım çok fazla.
Bulaşık makinemde geçenlerde kafayı yedi hatta yemekle kalmadı kustu
En son bulaşık makinemi çalıştırdığımda bir baktım mutfak su içinde bir yerden pis suyu kaçırıyor ama nereden bulamadık
Bende bu durumda dün bütün bulaşıkları elde yıkadım birde çay servisi falan derken geberdim yorgunluktan

SAat 23i geçiyordu gittiler tabi bende koltuğa hafif bir uzanayım derken baktım içim geçiyor hemen kendimi yatağıma attım ve sabah yine 6yı az geçiyordu uyandım

Canım çok teşekkür ederim
Ya aslında sende Karatayı bir düşün derim Emin ol çok çok daha güzel gidecek kilolar üstelik hem daha dinç hissedeceksin kendini hemde çoğu doktor bas bas bağırmıyormu bebek sahibi olmayı düşünüyorsanız aylar öncesinde sağlıklı beslenmeye başlamanız lazım diye
Yine soğun kürünü tabiki yanında yap ama bir dene derim Karatayı sonuçta tamamen sağlıklı bir beslenme şekli üstelik bütün organları ve hormonları düzene sokmaya başlıyor 3 - 4 ay sonra kim bilir belki kuzunun gelmesi için oda bir vesile olur üstelik daha enerjik olmak bile insana iyi geliyor

Görüyorsun hiç spor yaptığım söylenemez ama her hafta 1 kg garanti gibi

Bu arada aslında bende siyaha bayılırım ama canlıı renklerde çok hoşuma gider
Ama beyazın yeri ayrı eşime bile hep diyorum şöyle düzgün bir kiloya indiğim an zaten gardorobamı baştan aşağı değiştireceğim ve çok renkli bir gardolap olacak Allahın izniyle
Şu kolları tamamen dantel olan siyah elbiseler oluyor hani straplez gibi ama omuz ve kolları sırf dantel olanlardan kesin çok istiyorum almak birde kendime şöyle kısa kollu beyaz uzun bir elbise istiyorum kendime
Yani onlar kesin olacak inşallah dolabımda

İnşallah çok güzel kilolar veririzde birlikte renkli renkli kıyafetler giydiğimiz resimler paylaşırız

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

GEzdim dolaştım kürkçü dükkanına geri döndüm
KVde bizimle geldi kendine dikiş makinesi almak istiyordu ( aldıda )
Onu biraktıktan sonra eşimle alışveriş yaptık sonrada hemen eve döndüm

Cevizim bitmek üzereydi o yüzden bu seferde değişiklik olsun diye Yer fıstığı aldım kendime kahvaltılık

Bir yandan onları ayıklıyorum hazır olsunda sabah uğraşmıyayım diye yarısı bitti şimdi de diğer yarısını ayıklıyayımda bitsin bütün pislik

Az daha bende yediklerimi paylaşmayı unutuyordum :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

İnşallah hepimiz için bol hareketli ama az kalorili bir gün olurda eksilerimize biraz daha eksi eklenir

Bu sabah hesapta ailecek kahvaltı edicektik ama sağ olsun eşim gece baş ağrısı tuttuğundan sabah 4 gibi ancak uyuduğundan daha kalkmadı
Zaten hafta içi ben hep tek kahvaltı ediyorum akşam yemeğinide çocuklarla erken yiyorum, bari haftasonu birlikte yeriz diye düşünürken dün gitti arkadaşının tamirhanesinde balık falan yaptı onlar orada yerken biz yine kızlarla tek yedik
Hadi bari sabah kahvaltı ederiz derken bu seferde sabah ben 8de hadi dediğimde çok geç uyudum sen et kahvaltını dedi ve ben yine yanlız kahvaltı ettim Ama ne kahvaltı tam bir Pazar keyfi oldu benim için

ARtık akşam görürsünüz resmini

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Bugünüde şükür kazasız belasız atlattım
Akşam yemeğimizi saat 16:30da yedik ve şu anda hem tok hemde mutluyum

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah kahvaltısında dünden kalma çacık vardı soğuk soğuk süper gitti
Her zamanki gibi omletim, zeytinim ve peynirim Tabi fıstıklarımıda unutmadım
Ek olarakda geçen gün kuru fasülye yaparken biraz ayırdım piyazlık ve sabah sabah piyaz yedim
Tam bir pazar keyfi oldu benim için

Akşamlıkta menüde balık vardı
Yanına bol salata ( soğandan yemedim onu eşim hüpletti )
Tabi üzerinede 2 kk kadar tahin helva ( aslında 1 kk kadar yemem gerekiyordu ama eşim sağ olsun fırına verip eritince farkında olmadan az daha yemişim canım sağ olsun nasılsa erken yedim üstelik okadardan birşey olmaz 40 yılın başı )

Mutfak kapandıktan sonrada bol bol su içmeye devam ediyorum hatta birazdanda yeşil çayımıda içerim
Ohhh çalışsın Leptinler gelsin eksiler

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Günaydınnnn

Yeni bir haftaya start verdik ve inşallah bu hafta bizler için bol eksili ve az kalorili geçer

Sabah yine 6yi az geçiyordu uyandım ve tabiki bir güzel kahvaltımı ettim
Tam kahvaltım bitmişti az keyif yaparken jetonum düştü anammmm ben bugün kuruyemişimi unuttum diye
Sanki maratona hazırlanır gibi bir koştum mutfağa halimi görmeniz lazımdı

Keyif yapa yapa fıstıklarımıda yedim artık 2.ci ve son öğünüme kadar Mutfak kapanıyor

Bu arada yazın bir ara BİMe şu masaj aletlerinden gelmişti belki hatırlayanınız yada almış olanınız vardır
Dün akşam eşim belime yapsana şunla masaj dedi ( ki aldığımız ilk günler her gün kullanıyorduk ve uzun zamandır öyle duruyordu ) tabi bende altta kalırmıyım o zaman sende benim popişime ve bacaklarıma yap dedim Adamcağız Allah razı olsun bir güzel bacaklarıma, popişime ve karnıma masaj aletiyle titreşim yaptı
İnanılmaz ama sabah her zamankinden daha çabuk ve daha rahat lavaboya çıktım

Yatmadan evvel yapılan titreşim demekki bağırsaklarıda çalıştırıyor
Yatak odasında bir yerde zayıflama kemeride vardı onuda yine çıkartayımda bari bilgisayar başındayken takayımda şu göbiş biraz daha ufalsın
Bu ara bir tek göbişime taktım ( ufaldı baya ama ben tabiki onun ilk etapta yok olmasını istiyorum

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Öğlende bir ara ne olduysa gözlerim yanmaya başladı Sanırım bu seferde göz nezlesi oldum
Ha bire ağlıyormuşum gibi gözümden yaş geliyor, Burnum zaten kaç gündür sümüklü böcük gibi akıp duruyor
Bİr ara hatta sıtma tutar gibi oldu baya bir üşüdüm ama bir anlık birşeydi geçti şükür

2.ci ve son öğünümüde saat 17:00de yedim ve mutfağın kapanışını ilan ettim
Artık sadece sıvı ve sıcak şeylere devam hem şifa niyetine hemde Karatay teyzemin dediklerine uyuyorum

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ki arada kaynamasın

Sabah kahvaltım 07:00de yendi hatta yerkende yahu sanki birşey eksik diye düşündüm durdum hatta kendi kendime ulen daha ne eksik arıyorsun benidemi yiyeceksin dedim

Tam kahvaltımı bitirdim jeton düştü; Fıstıklarımı unutmuşum meğer
Hemen onlarıda aldım bir güzel afiyetle hüplettim ve akşama kadar mutfağı geçici olarak kapattım

Akşam yemeğimde bu akşam Tarhana çorbası vardı
Geçen gün nereden aklıma geldiyse karnabahar ve brokoli haşlaması aklıma düştü tabi sarımsaklı yoğurt eşliğinde Bugün onuda yaptım birde güzel bir renkli salata yapıp afiyetle yedik kuzularımla

Allah razı olsun eşimde eve gelince ay benim canım istemiyor hem arkadaşa uğrayacağım geç gelebilirim diyince halsiz halimden eser kalmadı Neredeyse kalkıp göbek atacaktım ohhhh hem iş çıkmadı hemde adam gitti kızlarla rahat rahat sohbet ederim diye

Selamün Aleyküm

Ben bu satırları yazarken siz kesin hala uyuyor olacaksınız diye başlarmışım
Gülen gözler filmindeki mektup sahnesi gibi oldu Babasına kız evden kaçarken mektup bırakıp dolaba saklanıyor du ya
Babacığım sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım hesabı

Neyse sabah sabah yeter bukadar yılışıklık
Sabah 6 çeyrekte uyandım ve bir güzel kahvaltımı ettim
Şimdi eşimin iş saatinin gelmesini bekliyorum ki gitsin sonrada şu titreşim kemerimi çıkartayım meydana birde hemen günlük 100 ip atlamamıda yapayım sabah ki bir postada akşam yaparım
O yağlar eriyor nasılsa biraz yardımcı olayım ki daha çabuk kışkışlamış olurum hepsini

Anam deminden beri yazacağım bir türlü fırsat olmadı ya telefon çaldı ya kapı
Bugün öğlenden beri evle uğraşıp durdum kaç gündür beni bekleyen ütülerimi yaptım çok şükür
Ama aptal kafam bir yandanda çamaşır yıkadım ve havada güzel olunca çabucak kurudu
Neyse onuda artık birazdan yaparım ki yarına kalmasın birşeycik

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah klasik Karatay kahvaltısı + 2 adet mini turp

Akşamda uzun zamandan sonra canım köfte istedi yanınada kocaman bir salata yaptım
Hem doydum hemde çok şükür çok çok şiş hissetmedim kendimi
Heee birde normalde katı sıvı ayrımına devam ediyordum ama yanına kocaman bir bardak ayran içtim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili, az kalorili ve çoooook güzel bir gün diliyorum

Bu sabah yine erkenciydim ama geceden fındıklarımı kırmayı unutunca sabah sabah onla uğraştım, sonrada kahvaltı falan derken ancak fırsatım oldu gelmeye
Hemen 4.cü Wall sit denememi yaptım ve 59.65 saniye dayanabildim ama bacaklarım felaket titriyor şu anda
Titreşim kemerimide çıkartıp bağladım bari bilgisayar başında otururken az titriyeyimde şu göbiş daha çabuk erisin diye

Bu akşam maç varmış eşimde decorderi alıp anamlara gidelim demişti yani gece maalesef yokum ben şimdiden haber vereyimde merak etmeyin

Sizlere şimdiden hoş sohbetler
Cepten giremem şimdi annem bozulur sonra oturmaya gelinde kafanı telefondan kaldırmıyorsun diye

Hatta aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize bol eksili, az kalorili çoook güzel bir gün diliyorum

Dün akşam malum annemlerde maç izledik
Tabi eve 12ye çeyrek kala gelince hiç bilgisayarı açmadan direk kendimi yatağa attım hatta eşime gitmedende söylendim madem maç geç başlıyacaktı neden annemlere maç izlemeye geliceğiz diye bana haber verdirdin uyku saatim geçecek diye Kendi anneme de olsa düzenimi bozacak şeyler istemiyorum uzun bir müddet
Sabah şükür yine 6yı az geçiyordu uyandım ve 7 çeyrekte kahvaltımı ettim artık mutfak kapandı hatta bir saat sonrada keyif kahvemi içerim şekersiz ki akşam 16:30a doğru yemeğimi yiyene kadar karnım acıkmasın

Şekersiz Keyif Kahvemi bir güzel hüplettim sonrada 5.ci Wall sit denememi yaptım ( bu sefer 1 dakikada az fazla dayanabildim ) üzerine birde 100 x İp atladım
Şimdide Titreşim kemerimi bağlayıp Pc başına oturdum
O göbek eriyecek başka yolu yok ( sıkıyorsa erimesin )

selamunaleykumm
cecoo cok tesekkur edıyorum guzel dıleklerın ıcın. umarım bu surec hem benım hem de bebegım ıcın saglıkla huzurla gecer.
21ınde ayrıntılı ultrasona gırdım. hersey yolunda sukurler olsun. mınık kızım poz da verdı:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Geberiyorum yorgunluktan resmen ama hala işim bitmedi küçük cadı sağ olsun
Nerden aklına geldiyse tutturdu ille bebek küvetimde salonun ortasında yıkanacağım diye
Anam ne dediysek yok inadı tuttu babası kılıklı
Öğlende bir başladı tuturmaya akşamlık yemeğimizi yiyene kadar ( 16:30 gibi yedik cadı 14:30da başladı )
Ağlayıp durdu o arada da ablası bunu bir güzel hırpaladı aklı sıra terbiye edecek
Bİrine Allah aşkına rahat bırak diye yalvarmaktan öbürüne Peygamberini seversen bir sus demekten bir hal oldum ama yok ikiside inat deli ettiler beni
O arada ablasıda demezmi işte yok onu çok şımartıyorsun falan diye tamam kızım neolur sus artık başım ağrıdı dediysemde yok makineli gibi bir yandan kardeşine sayıyor bir yandan bana
En son kardeşini itip yere yaptıştırınca resmen çıldırdım ve ikisine de temiz bir fırça attım
Büyük cadıda o ara tam arkadaşı kapı geldiğinde bana demezmi 18 yaşıma gireyim evi terk edeceğim diye
Hayatımda yapmadığım şeyi yaptım ve ona arkadaşının yanında s... git ararsam şerefsizim dedim
Sonrada oturdum tabi kendimi kötü hissettim çünkü hiç yapmadığım şeydi
Dün Annemlerde de aynısını yaptılar yine sabırlar ne olur yapmayın kızım bak deden anannen rahatsız olucak dedim ama banamısın demedi yine büyük cadı ( sanırım kardeşini hala felaket kıskanıyor )
Babam hatta en son kızım sen nasıl dayanıyorsun bunların bu haline ( çünkü normalde sizde bilirsiniz ikiside çok sakinlerdir hani didişirler ama asla birbirlerine zarar vermezler ama dün o ona o ona saldırıp durdular birbirlerine ufak cadı bile bir ara saçını başını yollacağım senin diye ablasına saldırdı )
Ay güleyimmi ağlayayım mı şaşırdım
Ufak cadı sussun diye sonunda salonun ortasına kovayla su taşıyıp küvetini doldurdum sonrada o sakinleyip oynarken eşimi arayıp anlattım adam gülüyor resmen iki gündür ikiside bir tuhaf diye onada bir fırça attım ulen hep dışardan bakıp gülüyorsun herşeyle ben ilgileniyorum diye
Akşam gelince ben konuşurum ikisiylede dedi
Ablamız biraz evvel geldi dışardan ( arkadaşıyla apartman içinde oturup sohbet etmişler )
Hiç sanki o evden çıkana kadar edepsizlik yapan kız değil
Bİrşey olmamış gibi Anneciğim yok işte yıkadınmı kardeşimi salonda falan demeler hatta arkadaşlarıyla haftaya Avmye gitmek istiyormuşda Anneciğim sende gelirmisin yoksa arkadaşımın annesi izin vermez demeler
Anam bu çocuklar cidden bana kafayı yedirtecekler
İnanın şu anda sanki hiç kapışmamış gibi iyiler
Dip dibe oturup Tv izliyorlar Eşşek evlatlar benim sinirlerimi iyice bozup sonrada böyle kuzu moduna geçmiyorlarmı sinir oluyorum ama en azından çabucak barıştılar bu kez

Aleyküm selam canım seni gördüğüme çok sevindim
İnan iyi olmanıza çok çok sevindim
Rabbim minimizi nazarlardan saklasın
Umarım herşey gönlünce olurda hamileliğinin sonuna kadar çok çok güzel vakit geçirirsin ve sağlıkla kuçağına alırsın minik prensesimiz

Yeni
Aklımdayken menümüde bildireyimde eşim gelince biraz kendime gelip şu kalan 4 - 5 parça ütümüde yapıp bugünki işkenceyi bitireyim ( ütü bana göre işkence )

Sabah kahvaltısında belki görünmüyordur diye belirteyim çok az havuç salatası var
Akşam yemeğinde de dünden kalan sarma ilave olsun diye tavuk yaptım birde dünden kalan çorbamıda ekledim

Selamun Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa misliyle sizlere nasip etsin ve şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizlerin geçmiş günahlarını bağışlasın, Cennetinde de bir araya gelmeyi nasip etsin...Aminnnnnnnnnnn

Sabah yine şükür erkenden uyanabildim. Dün bütün gün nasıl yorulduysam artık gece anına uyumuşum ama sabah bile her yerim ağrıyarak uyandım
Tabi benim peşimden küçük cadıda uyandı ve ne dediysem uyumadı hatta sabah sabah yine salonun ortasında dünki gibi yıkanacağım diye tutturdu
Anam Aydanmıdır yoksa nedendir anlamadım çocuk 360 derece huy değiştirdi birden

1 saat ağladı durdu sonrada baktı benden tepki görmüyor hala olmaz diye inat ediyorum oturdu tabletinden çizgi film izliyor cadı

Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Bir iki güne kalmaz regl olacağım için ben sonuçtan memnunum dün birde strestenmidir nedir kabızlık yaşadım

Başlangıç; 124.5
Geçen hafta; 115.8 kg
Bu hafta; 115.2 kg

Giden; - 600 gr

Toplam giden; 9.7 kg

Spor; her gün 100 x ip atlama, 5 gündürde 1 x Wall Sit

İnşallah bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir bildirm yapacağım inanıyorum

her annenın ısı zor mutlaka cocuk buyutmek buyuk sabır. sımdıden depolasam mı:))
rabbım onların hep guzel gunlerını gostersın. amın.
kız evladı sahıbı olmanın daha buyuk sorumluluk sahıbı oldugunu dusunuyorum. erkek evladında var tabı...
Allah bu surecte sana da sabırlar versın. buyugunun tam zor zamanları anladıgım kadarıyla:)

ve bu arada nerdeyse 10 kg verdın. supperr:)) aynen devam ınsallah. bende dogumdan sonra emzırmeyle vs. fıt gıbı olacagıma daır sımdıden sınyaller yolluyorum:) umarım oyle olur.:)

Hele şükür evime gelebilidim
Anam yine ikizlerle benim ufak cadı bir araya gelince maşallah beynimi iyice şişirdiler
Zaten öğlene doğru gittik anneme ve benim ufaklık akşama kadar yine bana sardırdı Akşama kadar birlikte oyun oynadık beynim yoruldu ikizlerlede bir olup akşam iyice kudurduklarından

Düne nazaran benim kızlar çok şükür bugün fazla kudurmadılar
Felaket halsizim şu anda ama birazda regl olamamış olmam sanırım bunda etken bir sökülsem rahatlayacağım ama sanırım havalardan biraz dengem şaştı Neyse bir iki güne kadar reglm sökülürde kendime gelirim inşallah

Çok şükür canım patır patır gidiyor kilocuklar Emnim sende doğumdan sonra sende patır patır kilolardan kurtulursun hatta istersen şimdiden Karatayı bir araştır derim sonuçta hamilelikte bile uygulanabiliyor ama sen istersen doğumdan sonra bir dene hiç sıkıntı yaşamıyor insan hatta diyet modunda bile olmuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…