- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Süper gidiyorsun ceco ben yerimde sayıyorum çnkü kaçamak yapıyorum ama iki gündür spor yapıyorum günlük en az 45 dakika yürüyüş bandında yürüyorum....
Biraz önce 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm akşamada 30 dakika eliptik yapacam.. şuan soğan suyu içiyorum. Bu arada cicilerin pek güzel güle güle kullan...Ben beyaz rengi çok severim ama kilolu dururum diye hiç giymiyorum genelde kıyafetlerim siyah ve koyu lacivert.. Siyah gerçi en sevdiğim renk ama beyaz bir hırka giymek isterdim ama beyaz ve krem rengi giyince kendimi şişko hissediyorum.
selamunaleykumm
cecoo cok tesekkur edıyorum guzel dıleklerın ıcın. umarım bu surec hem benım hem de bebegım ıcın saglıkla huzurla gecer.
21ınde ayrıntılı ultrasona gırdım. hersey yolunda sukurler olsun. mınık kızım poz da verdı:)
her annenın ısı zor mutlaka cocuk buyutmek buyuk sabır. sımdıden depolasam mı:))
rabbım onların hep guzel gunlerını gostersın. amın.
kız evladı sahıbı olmanın daha buyuk sorumluluk sahıbı oldugunu dusunuyorum. erkek evladında var tabı...
Allah bu surecte sana da sabırlar versın. buyugunun tam zor zamanları anladıgım kadarıyla:)
ve bu arada nerdeyse 10 kg verdın. supperr:)) aynen devam ınsallah. bende dogumdan sonra emzırmeyle vs. fıt gıbı olacagıma daır sımdıden sınyaller yolluyorum:) umarım oyle olur.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?