• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Benimde bugün günüm çok güzel geçti şükür hasarsız atlattım :D:D:D:D:D:D
Ben günden değil artık gün benden korksun :KK70::KK70::KK70::KK70:
Tabiki her zamanki gibi ben mutfağa en son bir daldım işim bitmeden de çıkmadım :KK48: hatta eşimin halası fırça attı kız bir kayıp oldun anında mutfağı yalamış yutmuşsun diye :KK70::KK70::KK70:
Hazır koyu sohbete dalmışlardı biz gidince dinlensin diye tepsilere kadar halletim :KK48:

Bu arada eşimde bu seferki akraba gününe dahil oldu :KK48: yani karı koca cift para ödeyeceğiz :KK48: kişi başı 75 liradan den 150 lira 15 günde bir vereceğiz ve toplanan para 1125 lira :D:D:D tabi biz çift girince bir kaç ay arayla alacağız iki kere aynı miktarı :KK48: 16 kişi :KK66:

İstesekte biriktiremiyoruz bari o bahaneyle elimize ufakta olsa toplu para geçerde bir açığımızı tıkarız :KK48:

Kızlar aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

kahvaltı46.jpg akşam46.jpg

Kahvaltıyı biraz eksik tuttum bu sabah malum güne gidecektim ve mutlaka birşeyler yenecekti :KK66:

Eşimin halası;
1 çeşit börek ( patatesliydi sanırım )
2 çeşit kurabiye
sebzeli bulgur pilavı
bol maydanozlu, dereotlu yeşil salata yapmıştı ( içine az havuç rendelemiş renk katsın diye )
Sütlü çikolata soslu birde tatlı yapmıştı pesemetli

Veee ben bütün bu mamalardan sadece çok çok az bulgur pilavı yedim ve bol salata :D:D:D:D:D
Tabi sonradanda 3 tane şekersiz çay içtim :KK68:

Akşam yemeğinde de şansıma annemde bulgur pilavı yapmış :KK48: Bende sadece iki kaşık aldım ondan nasılsa öğlende de az yedim diye :KK66: yoğurt, salata ve köfteylede karnımı doyurdum ama şükür şişkinlik bile hissetmeden sofradan kalktım :KK66:

Birazdan hazırlanmaya başlıyacağım doğum gününe gitmek için :KK66:

Normalde eşimin yengesi öyle doğum günlerine falan karşı olan biriydi ama iş torun olunca ilk doğum günü diye kendi heveslenmiş bizim evde yapalım diye :KK48:
Hesapta eşimle gideriz diyordum ama oda sağ olsun bugün araba pazarına gitmeye niyetlenmiş belki arabaya müşteri çıkar diye :63: neyse kızçelerimi alır öyle giderim.
Hatta çakma eltimide evinden geçerken alacağım hava soğuk kuzu üşümesin :KK66:

Benim yaptığım arpa şehriye salatasından yapıyormuş ( yıldız şehriye kullanacakmış görüntü değişik olsun diye )
Bakalım nelerle sınanacağım bugün :KK48:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr ;)

Şükür gelebildim topiğe ;) deminden beri bazı sayfalar açıldı ama buraya girememiştim :) şimdide beğeni ve alıntı yapamıyorum ama sanırım nette bir sorun var birazdan kendiliğinden düzelir olmadı aç kapa yaparım modemi :D

Evet kızlarrrrrrrrrrr hemen kocaman bir alkış istiyorum :))))))

Doğum gününe gittim öğlende ve çakma eltim bir sürü şey hazırlamış ;)
Börek
zeytinli poğça
kurabiye
Pasta ( hazırdı tabiki )
Yıldız şehriye salatası

Ve bütün bu yapılanlardan ben sadece salatadan 1 kase yedim ;)
Hatta eşimin halası kız bir kereden birşey olmaz dün günde de yemedin nasılsa diye çok ısrar ettiği halde pastanın ucundan da olsa tatmadım şükür :))))
Hiçte canım istemedi ;)
Hatta benim ufaklığın tabağında pasta kaldı ki normalde aman çöpe gitmesin diye yerdim onu ama bu kez kesinlikle çöpe gitmesini göze aldım yinede yemedim ;) ;) ;)

Hatta salatayıda 4 gibi yediğim için ( sonuçta şehriye normalde yememem gerekirdi ama en masum olan oydu ) akşam yemeği yemedim onun yerine kocaman bir bardak ayran içtim ;)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah yine 6da ayaktaydım şükür :D:D:D
Bugün büyük kızımla birlikte kahvaltı ettik :KK60:
Normalde erkende kalksa hep ben sabah sabah yemek yiyemem diyip dururdu ama geçen gün günde uzun zamandır görüşmediğimiz bir kuzen Yenge süper olmuşsun baya fark var her ne yapıyorsan devam et diyince sanırım ufaktan kıskanmaya başladı :KK48::KK48::KK48:
Aslında onada herkes diyor baya fark var diye ama zannedersem biraz korku yaşamaya başladı; Hani anam zayıflarda benden daha zayıf olursa korkusu sanırım :KK70::KK70::KK70::KK70:
Okadar hızlı veremiyeceğim belli tabiki de çocuk aklıyla büyük ihtimal öyle düşünüyor olabilir çünkü dün gece Anne bende bundan sonra harfiyen karataya uyacağım dedi ( kendi arada babasına uyup bozuyordu ve haftada 2 tatlı birşeyler yiyordu az da olsa :63: ) şimdi bana rağmen biraz geriden geldiği için tam uyacakmış :KK66:

Bugün biraz temizlik yapmak istiyorum malum adam kaç gündür evdeydi ve bir türlü evde oturmaya bile fırsatım olmadı değil temizlik yapmak :KK48:
Yarın annemleri yemeğe alacağım bari temizlik faslı bugün aradan çıksında yarın sabahtan yemeği yapar öğleden sonrada eşimin anannesine giderim annemle ( çok istiyordu hasta ziyaretine gitmek onlara )
Kızkardeşimide çağırırım ama hafta içi gelirmi bilmem :KK48: çocuklar birinci sınıfa başladı ya anam hiç dersleri bitmiyormuş :KK70: çocuklarda zoraki yapınca çok zor oluyor görüşmek :KK57:

Yine ben geldimmmmmmm :KK3::KK3::KK3::KK3:

Ayy akşam yemeğimide yedim :kk77:
Elhamdüllillah doydum ( Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin )

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :D:D:D

kahvaltı47.jpg akşam47.jpg

Sabah domatesim yoktu o yüzden reng biraz soluk gibi oldu bu sefer :KK48: takıntı haline geldi ille canlı görünecek diye :KK48: Dün eşime akşam üzere cacık yapmıştım tabi ben yemedim ama kalan olunca sabah soğuk soğuk iyi geldi :KK48:

Akşam yemeğimde de zeytinyağlı taze fasülyem, karışık salatam ve yoğurdum vardı :kk77:

Gerçekten çok güzel karnım doydu ve bu saatten sonra sadece sıvı tüketiceğim sabaha kadar :KK66:
BOl bol suya devam ki sabahtan beri 2.5 litre kesin bitti ve yatana kadar 1 litre daha eklenir ona :KK68:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Umarım bugünde herkes için az kalorili, sıfır kaçamaklı ve bol eksili bir gün olur :KK68:
Gece erkenden yatmak çok çok iyi geldi :KK66: Sabah 6da hiç zorlanmadan uyandım ve 06:45de kahvaltımı yapmaya başladım :D:D:D:D:D

Artık bol bol su ve arada bitkisel çaylarla devam öğlene kadar :KK66:
Ufak cimcimem hazır uyurken sessiz olup az buraya bakayım dedim :KK48: o uyandığı an hemen mutfağa girip hem akşamlık yemeğimi yaparım hemde makinemi boşaltıp çıkacak bulaşıkları dizerim :KK66:
Öğleden sonra Sağlık Ocağına gidip smear yaptıracağım ( Hemşire gel demişti kontrol amaçlı )
Perşembe sabahı içinde kan vermeye gideceğim ( nedense çarşamba kan almıyorlarmış ki zaten iyi değil çarşamba kan vermek derler )
Artık o sabah biraz daha geç kalkar direk sağlık ocağına giderim ki kan verdikten sonra fena olmadan hemen kahvaltımı eve gelip yapabileyim :KK66:
Hatta gitmeden tabağımı hazırlayıp üzerini streçlerim ki hazır olsun :KK48: Malum erken yiyince insan sabah uyandığında aç oluyor :KK48:

Artık yemeğimide yapmış olacağıma göre sağlık ocağı dönüşü anneme kahve içmeye uğrarım :KK66: vakit kalmazsada artık Çarşambaya giderim anamlara :KK48:

Ceco Bişey soracam hem çook erken saatte kahvaltı yapıp hem akşama kadar nasıl dayanıyordun ben kahvaltımı 09.30 da karatay kahvaltısı yapıyorum ama saat 15.00 gibi acıkmaya başlıyorum bişeyler yemek istiyorum sen aralarda bişey yiyormusun ???

Akşam yemeğimide hüplettip geldim :D:D:D:D
Bugün kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum :KK71::KK71::KK71:
Kızkardeşime gitmeden evvel akşamlık yemeğimide yapmıştım eve gelir gelmez ısıtıp yedim rahat oldu :KK66:
Bundan sonra her gün sabahtan yapacağım yememiğimi ki dalıp saate baktığımda geç kalmasın :KK66:

Aslında 4de en geç 4 buçukta yerim diyordum ama bugün 5i buldu gelip sofra kurmam ama olsun sonuçta yinede eskiye rağmen çok daha erken :KK66:
Yarın evdeyim inşallah :KK48: Ütülerimi falan yapmak istiyorum birde biraz temizlik malum cuma annemler yemeğe gelicekler :KK66: Perşembede sabahtan sağlık ocağına, öğleden sonrada eşimin anannesine gideceğiz ( annem ve kızkardeşimle )

Bugün netten ufak ufak Umre için fiyat araştırmasına başladım :KK48: Babama hadı ufak ufak hazırla paraları dedim :KK70::KK70::KK70::KK70: Tabi eşimin masraflarınıda Annemler karşılayacak ve kişi başı 1000 Eurodan başlıyormuş :KK70::KK70::KK70:
Babam aman sen zayıflada ben ikinizinde masraflarını karşılarım dedi :D:D:D
Rabbim nasip kısmet eder inşallahda gider görürüm oraları ve hepimiz için dua ederim :KK68::KK68::KK68:

Bu arada bilgisi olan varmı acaba Umreyede Hacda olduğu gibi çekilişe mi giriliyor :KK64: Hani kiloları veriyorum acaba seneye bu zamanlar gidebilirmiyim diye merak ettim ( çekiliş olayı varsa tabi çıkıp çıkmama durumu var )

Ceco Bişey soracam hem çook erken saatte kahvaltı yapıp hem akşama kadar nasıl dayanıyordun ben kahvaltımı 09.30 da karatay kahvaltısı yapıyorum ama saat 15.00 gibi acıkmaya başlıyorum bişeyler yemek istiyorum sen aralarda bişey yiyormusun ???

Canım ben sabah çok erken kalkıp en geç 7de kahvaltımı yapıyorum ( çok nadiren 7buçuğu bulur ) ve kahvaltı zamanı benim keyifle olur ( hızlı yemiyorum artık eskisi gibi )
Saat 11 - 12 gibi sade türk kahvem vardır ( ki emin ol o çok tok tutuyor insanı )
Tabi devamlı su da içtiğimden hiç açlık hisstemiyorum ( öğleden sonra Şekersiz nescafem ve 1 adet gece bitkisel çayım var içtiğim )
Nescafeyi aslında pek önermiyor Canan hoca ama şu anda evde henüz kahve makinem olmadığından filitre kahve içemiyorum :KK48: Annemde varmış iki tane hiç kullanılmamış Almanyaya gittiğinde Martta getirecekmiş dönüşte o yüzden para verip almim dedim :KK48:

Bu iki gündürde akşam yemeği saatimi 16:00ya çekme kararı almıştım ki iyiki almışım inan akşam biraz açlık oluyor tabi ama üzerine bir bitkisel çay içince ( bir kaç gündür kayısılı form çayı içiyordum ama dün bitti artık normal form çayına yada limonlu yeşil çaya geçerim sanırım ) açlık diye birşey kalmıyor :KK66:
Özellikle suyu ihmal etme ve çok acıkırsanda sakın katı birşey yeme en kötü ihtimal ayran iç o bile düzeni bozmamış olur Karatayda :KK66:

İnşallah sende hedefine bir an önce sağlıkli bir şekilde ulaşırsın :KK68:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;)

kahvaltı48.jpg akşam48.jpg

Sabah kahvaltımda kıymalı yumurta vardı :kk77:
Domatesim yoktu o yüzden renksiz oldu ama inanılmaz tok tuttu :KK66:

Akşamda karnıyarık yedim yoğurt ve salata eşliğinde :KK66:

Çalışsın Leptinler gelsin eksiler :D:D:D:D
Şimdide şekersi nescafemi höpürdetiyorum :KK48: iki saat sonrada 1 fincan limonlu yeşil çayımı içerim :KK48:
Bu arada gün içinde 2.5 litre suyu kesin içmişimdir hatta geçmiştir ( bu ara suyu yeterli içeyim diye her defasında hemen 2 bardak su içiyorum ve inanın yarım saat arayla tuvalete taşınıyorum :KK70:

Eskiden kabızlık yaşayan ben artık çok rahatım şükür :oops:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah yine her zamanki gibi erkenden uyandım ve güzelce kahvaltımı ettim :KK66:
Karnım tooook sırtım pekkk :KK48:

İnşallah bugünde her gün olduğu gibi az kalorili ve bol eksili olurda hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluruz
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Akşam yemeğimide hüplettip geldim :D:D:D:D
Bugün kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum :KK71::KK71::KK71:
Kızkardeşime gitmeden evvel akşamlık yemeğimide yapmıştım eve gelir gelmez ısıtıp yedim rahat oldu :KK66:
Bundan sonra her gün sabahtan yapacağım yememiğimi ki dalıp saate baktığımda geç kalmasın :KK66:

Aslında 4de en geç 4 buçukta yerim diyordum ama bugün 5i buldu gelip sofra kurmam ama olsun sonuçta yinede eskiye rağmen çok daha erken :KK66:
Yarın evdeyim inşallah :KK48: Ütülerimi falan yapmak istiyorum birde biraz temizlik malum cuma annemler yemeğe gelicekler :KK66: Perşembede sabahtan sağlık ocağına, öğleden sonrada eşimin anannesine gideceğiz ( annem ve kızkardeşimle )

Bugün netten ufak ufak Umre için fiyat araştırmasına başladım :KK48: Babama hadı ufak ufak hazırla paraları dedim :KK70::KK70::KK70::KK70: Tabi eşimin masraflarınıda Annemler karşılayacak ve kişi başı 1000 Eurodan başlıyormuş :KK70::KK70::KK70:
Babam aman sen zayıflada ben ikinizinde masraflarını karşılarım dedi :D:D:D
Rabbim nasip kısmet eder inşallahda gider görürüm oraları ve hepimiz için dua ederim :KK68::KK68::KK68:

Bu arada bilgisi olan varmı acaba Umreyede Hacda olduğu gibi çekilişe mi giriliyor :KK64: Hani kiloları veriyorum acaba seneye bu zamanlar gidebilirmiyim diye merak ettim ( çekiliş olayı varsa tabi çıkıp çıkmama durumu var )

Canım ben sabah çok erken kalkıp en geç 7de kahvaltımı yapıyorum ( çok nadiren 7buçuğu bulur ) ve kahvaltı zamanı benim keyifle olur ( hızlı yemiyorum artık eskisi gibi )
Saat 11 - 12 gibi sade türk kahvem vardır ( ki emin ol o çok tok tutuyor insanı )
Tabi devamlı su da içtiğimden hiç açlık hisstemiyorum ( öğleden sonra Şekersiz nescafem ve 1 adet gece bitkisel çayım var içtiğim )
Nescafeyi aslında pek önermiyor Canan hoca ama şu anda evde henüz kahve makinem olmadığından filitre kahve içemiyorum :KK48: Annemde varmış iki tane hiç kullanılmamış Almanyaya gittiğinde Martta getirecekmiş dönüşte o yüzden para verip almim dedim :KK48:

Bu iki gündürde akşam yemeği saatimi 16:00ya çekme kararı almıştım ki iyiki almışım inan akşam biraz açlık oluyor tabi ama üzerine bir bitkisel çay içince ( bir kaç gündür kayısılı form çayı içiyordum ama dün bitti artık normal form çayına yada limonlu yeşil çaya geçerim sanırım ) açlık diye birşey kalmıyor :KK66:
Özellikle suyu ihmal etme ve çok acıkırsanda sakın katı birşey yeme en kötü ihtimal ayran iç o bile düzeni bozmamış olur Karatayda :KK66:

İnşallah sende hedefine bir an önce sağlıkli bir şekilde ulaşırsın :KK68:

İnşallah canım hep birlikte hedefimize ulaşırız... Bende 07.40 gibi uyanıyorum eşim uyandığı için o saatte bayağı gürültü yapıyor ister istemez kuzum sese uyanıyor artık kızım uyandıysa mümkün değil yatmaz 08.00 gibi kalkıyoruz yataktan şikayetçi değilim aslında iyi oluyor çok erken olmasada erken uyanmış oluyorum ama benim kahvaltı yapmam 09.30 buluyor önce kızımı doyuruyorum ..bende limonlu suyumu içiyorum bu arada...
kahve deneyecem canım hatta birazdan türk kahvesi yapayım kendime keyif yapayım kızım uyanmadan. ;)))

Öğlen küçük kuzumla AVMden gidip gözlükleri aldım hatta ben gitmeden evvel elektrikler gitti ve geldiğimde de yoktu :KK57:
Zaten saat 16:00ya doğru geldik hemen Cep telefonu ışığı yardımıyla hazırladığım yemeğimizi yedik :KK48::KK48::KK48:
Şimdiden yarın ne yemek yapsam diye düşünüyorum :KK64:
Aslında dünden kalma karnıyarık vardı ama onun yerine başka birşeyler yedim :KK48: Eşim akşam eve geldiğinde artık onu bitirir inşallahda yarın onu yemek zorunda kalmam :KK48:

Bugün nerden aklıma geldiyse karnabahar ve brokoli aklıma geldi :KK48: eskiden olsa kaçamak tarzı şeyler aklıma gelirdi artık sebze :KK70: Hatta üzerine birde bol sarımsaklı yoğurt :kk77:
Aslında tıka basa tokum şu an ama işte düzenim şaşmasın diye hep bir sonraki akşam yemeğini düşünyorum :KK66: Kahvaltıda nasılsa sorun olmuyor :KK48:

İnşallah canım hep birlikte hedefimize ulaşırız... Bende 07.40 gibi uyanıyorum eşim uyandığı için o saatte bayağı gürültü yapıyor ister istemez kuzum sese uyanıyor artık kızım uyandıysa mümkün değil yatmaz 08.00 gibi kalkıyoruz yataktan şikayetçi değilim aslında iyi oluyor çok erken olmasada erken uyanmış oluyorum ama benim kahvaltı yapmam 09.30 buluyor önce kızımı doyuruyorum ..bende limonlu suyumu içiyorum bu arada...
kahve deneyecem canım hatta birazdan türk kahvesi yapayım kendime keyif yapayım kızım uyanmadan. :KK66:))

Benim cimcimede kendi odasında bile uyusa ben uyandığım an hissedermiş gibi kalkıyor ve cadı nasıl bir şeyse anında sırıtarak Anneciğim günaydın diyip oturuyor salonda koltuğa :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bazen diyorum keşke biraz daha geç uyansa ( genelde 7 de en geç ayakta ) bende biraz şöyle tek kafa dinlesem ( kalkar kalkmaz cizgi film açsana, tabletimi versene yok bana birşeyler anlatsana diye bir başlar çene hiç durmadan :KK70: )
Kahvelerini şekersiz içmeye çalış :KK66:
Bende bugün fena kaykıldım o_O
Bir iki gündür hafif bir burnum akıyordu şu anda hem boğazlarım ağrıyor hemde hapşırıp duruyorum :KK61::KK61::KK61: Off yaaa ne güzel yarın evi kaldırıp temizlik yapacaktım annemler cuma yemeğe gelicekler diye ama şu an her yerim ağrımaya başladı bile o_O artık mecbur kayanananın gördüğü yerleri yapacağım :KK48: nasılsa gelenler yabancı değil Annem ve kızkardeşim :KK68::KK68::KK68:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

kahvaltı49.jpg akşam49.jpg

Kahvaltıda melemen vardı ( dün yapamayınca aklımda kaldı sabah hüplettim :KK48: )
Minik birde mandalin eşliğindeki kahvaltımı saat 06:45de yaptım :KK48:

Akşam yemeğimde de mantar çorbası ( maalesef hazır ama kırk yılda bir canım çekiyor normalde çok severim )
Biraz kavurma ve bol soğanlı salata :KK48: ( anam hoh dediğim an bayıltabilirim :KK48::KK48::KK48::KK48: ama iki gündür burnum hafiften akıyordu şu an dökülüyorum resmen :KK61::KK61::KK61::KK61:
Her yerim ağrıyor ve boğazım felaket ağrıyor :KK57: cuma öncesi kötü oldu ama neyse bol bol sıcak birşeyler içip toparlanırım :KK66:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK60:

Gecede tahmin ettiğim gibi koltukta hiç rahat uyuyamadım :KK57: Tabi sabahta saat 8e doğru ancak uyandım sağ olsun benim büyük cadı hastayım diye alarmımıda kapatmış nasılsa kalkamam diye :KK48:
Küçük cimcime dün babasıyla yattı ama sabah bir uyandı oda hastalanmış o_O
Okadar kolladım kendimi ondan uzak durdum ama tabi önceki günlerde 5 dakika arayla cadı hep Anneciğim öpeyim bir kereci yok Anneciğim beni bir kerecik öpsene diye diye önceden mikrobu kapmış :KK53:
Neyse artık yarın sabah nasılsa Sağlık ocağına gidecektim bari ufaklığıda götüreyim :KK66:

Eşimde bir iki güne dökülür diye tahmin ediyorum :KK70::KK70::KK70: Sonuçta bir gece evvel birlikte aynı yatakta yattık ve aldıysa mikrobu zaten almıştır :KK70::KK70::KK70:

Sabah çok kötü hissettiğim halde yinede kendime kahvaltı tabağımı hazırlayıp zorlada olsa yedim ( eskiden olsa sadece meyve yerdim yada meyve suyu içerdim ama artık Canan TEyzem kızar :KK48: birde canımda istemiyor şükür )
Kahvaltı biraz geçiktiği için ( aslında geç değildi 08:00de kahvaltı ettim ama benim normal düzenime göre geç ) Saat 16:30 gibi ( öğlen çünkü eşimin anannesine gidiceğiz ) sadece tarhana çorbası içmeyi düşünüyorum :KK66: Nasılsa her derde deva Tarhana :kk77: tabi biraz daha iyi hissedersem ve canım isterse yanına birşeyler daha yaparım :KK66:

selamunaleykum ablalarım:)
bız geldık kızımla:) dun ogrendık cınsıyetını. gerıye saglıkla artık onu beklemek kaldı. bugun tetanoz asısını oldum. su an hıcbırsey hıssetmıyorum ama aksama dogru baslar dedıler. umarım sorun olmaz. aslında hıc ıstemıyorum ama doktor mutlaka seker yuklemesını ıstedı. yapacak bırsey kalmadı. yarında bazı tahlıllerle bırlıkte onu yaptıracagım saglık ocagında. salı gunude ayrıntılı ultrasonumuz var. hadı hayırlısı.
20*4 olduk bugun ıtıbarıye. kızım 370 gr ımıs:)
ben hala 108 ım :))

Ceco geçmiş olsun canım Allah şifalar versin...

bende bu hafta regli olacam soğan suyunun sayesinde doymak bilmiyorum anacım hep acıkıyorum canım şekerli şeyler istiyor. Zaten soğan suyu içmesem adet olamıyorum soğan suyunun gözünü seveyim...Sende de pko vardı yanılmıyorsam soğan suyunu kesinlikle tavsiye ederim dene...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :D:D:D

Anam anneme gittim, birlikte pazarlık alışverişimizi yaptık sonrada eşimin Anannesine gittik :KK66:
Çay faslı sohbet derken saat 16:00da evime gelebildim sonrada hemen yemeğimide yiyip attım kendimi buraya :KK66:

Bugün beni hasta görürse annem hadi yarın hiç uğraşma der diye umuyordum ama nerdeeee :KK70::KK70::KK70::KK70:
Amann herkes hasta çocuklara bulaşmaz öpmezsin olur biter dedi ben ikizler hasta olur diye korkuyorum diyince :KK48: Yemedi hatun :KK70: Neyse artık Allahtan sadece Kurufasülye sözüm vardı :KK48: yanına bir bulgur pilavı yapıp birde turşu çıkardımmı tamamdır :KK66:
Bir tek çocuklara ufak bir tencere çorba yaparım olurda yemezlerse ( cins aman bizim ikizler :KK48: )
Neyse artık eşim gelince biraz ona halim yok ayağına yatarımda yardım eder kalan işleri bitirmeme :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu arada eşimin Anannesinin olduğu apartmanın altında eşimin Teyzesinin görümcelerinin dükkanı var ( ulen anlatıma bak dıdımın dıdısını anlattım resmen :KK70::KK70::KK70::KK70:)
Çıkışta orayıda bir kurçalıyalım dedik ki iyiki demişiz :KK48:
Normalde iyice zayıflamadan birşey almayacaktım ama inanılmaz birşey 1.5 TLye üstler vardı bir kutunun içinde ve şansıma tam bana göre çok güzel 3 üst buldum :D:D:D
Annem kızım evin içinde giysen bile olur dedi hatta bir tanesinin kol kısımlarında 3 parmak kalınlığında şerit halinde danteller var ki gerçekten çok hoş birşey :KK66:

Birazdan resmini çekebilirsem gösteririm sizlerede aldıklarımı :KK48:

selamunaleykum ablalarım:)
bız geldık kızımla:) dun ogrendık cınsıyetını. gerıye saglıkla artık onu beklemek kaldı. bugun tetanoz asısını oldum. su an hıcbırsey hıssetmıyorum ama aksama dogru baslar dedıler. umarım sorun olmaz. aslında hıc ıstemıyorum ama doktor mutlaka seker yuklemesını ıstedı. yapacak bırsey kalmadı. yarında bazı tahlıllerle bırlıkte onu yaptıracagım saglık ocagında. salı gunude ayrıntılı ultrasonumuz var. hadı hayırlısı.
20*4 olduk bugun ıtıbarıye. kızım 370 gr ımıs:)
ben hala 108 ım :))

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:Oyyyy kızımız oluyor demek :KK60:
Ay çok sevindim canım tabiki hayırlı ve sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama kızlar bir başka yaa :nazar::nazar::nazar::nazar:
RAbbim nazarlardan saklasın...Aminnnnnnn
Ne güzel kilo almadan devam ediyorsun :KK66: İnşallah doğuma kadar hiç almazsında doğumdan sonra otomatikman zayıflamış olursun ( 8 kg zaten kuzunun suyu birde kendi kilosu eklenince 10 kg kafadan gitmiş olur :KK48::KK48::KK48: )
Sağlıklı beslen ve ekmek yerine kesinlikle Canan Karatayın dediği gibi ceviz ye hem kuzuda çok akıllı olur hemde kilo almamış olursun :KK60::KK60:
Fırsat buldukça uğrada güzel haberlerinizi alayım :KK68: ben nasılsa buralardayım tek başınada olsam :KK48:

Ceco geçmiş olsun canım Allah şifalar versin...

bende bu hafta regli olacam soğan suyunun sayesinde doymak bilmiyorum anacım hep acıkıyorum canım şekerli şeyler istiyor. Zaten soğan suyu içmesem adet olamıyorum soğan suyunun gözünü seveyim...Sende de pko vardı yanılmıyorsam soğan suyunu kesinlikle tavsiye ederim dene...

Evet canım Pko var insülin direnci var :KK48: var oğlu var :KK48:
Ya soğan kürünü bir ara düşündüm ama hamile kalırsam diye korkuyorum ( hamileliğe de yardımcı oluyormuş :KK66: aslında spiral var ama güvenemiyorum onada tam :KK48: )
Tadıda acaba nasıl diye merak ediyorum :KK66: Çiğ acısını çıkardıktan sonra oturur seve seve yerim ama suyu bana bir tuhaf kokar gibi geliyor :KK64:
Olmazsa bir ara denerim içebilirsem içerim bende yeterki pko gitsin :KK66:

Şükür uzun zamandır karatay yapıyorumda pkoya rağmen kilolar patır patır gidiyor :KK66:

Heh hele şükür becerebildim resimleri yüklemeyi :KK48:

tshirt.jpg tshirt1.jpg tshirt2.jpg tshirt3.jpg

Gel vatandaş gellll 1.5 liraya bunlar aldım inanılmaz ama gerçek :D:D:D:D

Herkese Hayırlı Cumalar :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Rabbim günahlarımızı bağışlasın, bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin... Gönlümüzdekileri bizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnn

Evet ilk ve tek bildirim benden gelicek :KK48:
İnşallah herkes bu hafta eksi bildirimler yapar diyor ve 4 gözle beklenen bildirimimi yapıyorum :KK52::KK52::KK52::KK52:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 115.8 kg

Giden; 1.2 kg :D:D:D:D:D

Toplam giden; 8.2 kg :KK71::KK71::KK71::KK71:

İlk hedef: 110 kg
Spor; 3 gün x 100 ip atlama

İnşallah bir sonraki haftada bu şekilde bir bildirim yapmak nasip eder Rabbim ...Aminnnnnnn

Herkese Hayırlı Cumalar :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Rabbim günahlarımızı bağışlasın, bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin... Gönlümüzdekileri bizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnn

Evet ilk ve tek bildirim benden gelicek :KK48:
İnşallah herkes bu hafta eksi bildirimler yapar diyor ve 4 gözle beklenen bildirimimi yapıyorum :KK52::KK52::KK52::KK52:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 115.8 kg

Giden; 1.2 kg :D:D:D:D:D

Toplam giden; 8.2 kg :KK71::KK71::KK71::KK71:

İlk hedef: 110 kg
Spor; 3 gün x 100 ip atlama

İnşallah bir sonraki haftada bu şekilde bir bildirim yapmak nasip eder Rabbim ...Aminnnnnnn
Süper gidiyorsun ceco ben yerimde sayıyorum çnkü kaçamak yapıyorum ama iki gündür spor yapıyorum günlük en az 45 dakika yürüyüş bandında yürüyorum....

Biraz önce 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm akşamada 30 dakika eliptik yapacam.. şuan soğan suyu içiyorum. Bu arada cicilerin pek güzel güle güle kullan...Ben beyaz rengi çok severim ama kilolu dururum diye hiç giymiyorum genelde kıyafetlerim siyah ve koyu lacivert.. Siyah gerçi en sevdiğim renk ama beyaz bir hırka giymek isterdim ama beyaz ve krem rengi giyince kendimi şişko hissediyorum.

Back