Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Özellikle giripte okuyanlar olursa diye çoğul yazıyorum yoksa in cin ve benden başka pek kimse olmuyor
Bir tek Şipşirine sağ olsun fırsat buldukça burada yanlız olmadığımı hissettiriyor bana
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Gece eşimin yeğeni Londradan döndü şükür
Son anda bende eşimin peşine takıldım
uzun zamandır Havaalanına gitmemiştim özlemişim
Oradaki bekleyen insanların heycanı ve kavuşma anları oldum olası çok hoşuma gitmişti
Uçak çok fazla geçikmedi Allahtan ama tabi Yurtdışından gelen çok olunca kızcağız tabi ancak çıktı
Eşimle hatta yolda 3.cü kızımızı almaya gidiyor dedi
Kuzenin çıkmasını beklerken Havaalanında Ünlü akını vardı
EDA TAŞPINAR, BARBAROS ŞANSAL birde ALİ Taran
Anam Eda Taşpınarla Ali Taran birlikte çıktılar hatta şöyle baya baya inceledim hatunu hakikaten gram makyaj yoktu yüzünde, çokta sade giyinmişti ve gayet mütevazi bir şekilde harket ediyordu
Birde Hatun hiçte öyle çok çok ince değildi ( kıskanç ceco
) Tamam zayıf ama hani okadarda değil hani at gibi kadın derler ya erkekler bazı kadınlar için heh oda at gibi
Gece çok geç yatmama rağmen yine sabah 06:30da uyandım ve sabah 07:20de kahvaltımı ettim
Kızı okula, eşimide işe uğurlayınca küçük kuşum uyurken sizlerede bir Günaydın diyeyim dedim
Aynen canım ne zamandır sabah erkenden uyanıyorum ve her defasında inan çok dinç oluyorum
Sırf o güneşin doğuşunu izlemek bile insana çok enerji veriyor
Karataya çok alıştım ki zaten bundan sonra evdeki beslenmemiz bu şekilde devam edeceğiz
Eşim 7 hafta içinde 4 kg verdi ( ki o sabahları kahvaltı etmiyor uyumayı tercih ettiği için o saatte birde şirkettekilerle yemeğe gittiğinde ne kadar sağlıklı beslense bile pilav ve ekmek yiyormuş sekreterlerinden aldığım bilgiye göre
) Yinede bütün gün oturarak çalışmasına rağmen iyi vermiş bence
Büyük kızım da benim gibi 6 kg verdi başladığımızdan beri ki oda sabah kahvaltı etmez ( ama artık ikna ettim yarın sabahtan itibaren oda kesin kurallara uyacak ) Eminim bu seneki mezuniyet balosuna kadar kızımda fıstık gibi olucak ( şimdilik hafif iri bir fıstık
)
Bende en son sen nefes egzersizlerinden bahsettiğinde google amcaya zayıflamak için nefes egzersizleri diye yazıp arattım ve uzman Tvde bir video buldum
onu yapmaya çalışıyorum aklıma geldikçe hatta sabah kahvaltıdan sonrada yaptım
Burundan derin bir nefes alıp tutuyorsun 14de kadar hızlıca sayıp içinden 8e kadar sayarken yavaş yavaş ağzından nefesi bırakıyorsun
1 set = 10 kere aynı şeyi yapmak ( kendime göre o şekilde karar verdim )
İlk zamanlar baş dönmesi yapabilir demiş hatta uzman ama metabolizmanın hızlanması için mutlaka ara ara yapılması gerekiyormuş
ben günde 3 kere yapmayı düşünyorum 1er set
Birde duvar oturuşu diye bir şey varmış onu yapmaya başlıyacağım bugünden itibaren günde 2 kere
oda duvara yaslanarak sandalyede oturuyormuş gibi duruyorsun havada hatta ağırlıkla yapılırsa kollarıda bir yandan çalııştırabilirmişiz
Özellikle bacak, kalça ve karın bölgesini çok sıkılaştırıyormuş.
O şekilde dayanabildiğin kadar çok duruyormuşsun ( yanma hissi başlıyormuş bir kaç saniye sonra ve ne kadar yanmasını sağlayabilirsen okadar çabuk netice alınıyormuş
İlk zamanlar sadece birkaç saniye dayanamakda normalmiş çünkü bunu tavsiye eden baya ince bir bayan bunu 60 saniye kadar yapabiliyormuş
yani 20 saniye sonra pes edersen yapamadım diye üzülme çok uzun durulmuyormuş zaten öyle
Onuda deneyeceğim belki bir faydası olur
Canım pes etmek yok ne olursa olsun o kilolar gidecek ve ikimizde hedeflerimize ulaşacağız
Rabbim sana mucizeni gönderecek bak kiloların gidip sağlığına kavuştukça
Biz eşimlede konuştuğumuzda hep diyor aşkım sen sağlıklı beslen nasılsa eninde sonunda kilolar gidecek acele etme varsın 2 sene sürsün sonuçta kaç senedir uğraşıyorsun bir iki sene daha beklemek senin motivasyonunu düşürmesin
Hep pozitiv düşün ve inan spor yapmasanda o kilolar gidiyor sağlıklı beslendikten sonra
spor biraz daha sıkılaşmak ve metabolizmayı hızlandırmak için
ama tabi yapabilirsek daha çabuk kurtuluruz kilolardan