Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Bu arada dün Kuzen beni Havaalanında görünce gözlerine inanamadı

Yengeciğim inanılmaz fark ediyorsun valla sen kesinlikle kilo vermişsin dedi
3 haftadır görmüyordu beni
Ay bir iyi geldi bir iyi geldi onun o sözleri resmen havalandım
Dedim dur daha çok az gitti bunun devamıda gelicek ben sana inanıyorum Yengeciğim zaten çok güzelsin dahada güzel olucaksın diyip bu haftanın gazınıda ondan aldım
Artık kim tutar beni

Selamün Aleyküm kızçelerrrrrrr

Yine erkenden güneşini doğuşunu izledim ve bir güzel kahvaltımıda yaptım hatta üzerinden 1.5 saat geçti bile
Şu andada sabahın ilk yeşil çayını aldım önüme ( içinede limon sıktım bolcana ) keyif yapıyorum hazır işimde yokken ( zaten bir sabah bir akşam içiyorum ki genelde akşamları unuttuğum oluyor )
Daha doğrusu çok az yatak odasında işim var ama bugün keyifle iş yapacağım nasılsa çok az kaldı yatak odasında yapılacak

Bir tek öğleden sonra bir ara benim çakma eltiye kahve içmeye gideceğim
Daha doğrusu kızın bende bir sürü kabı var onları geri vereceğim 1 ay evvel son gittiğimiz piknikte bütün kapları bana doldurmuş eşim tabi hepsini yıkamakta bana kalmıştı sonradan ne zaman vaktim olduğunda bizim çakmayı arasam ( hani evdeyse kız geliyorum demek için ) hep dışarda deng geliyordum ( gezenti elti )
En sonunda dün aradığımda yine dışardayım diyince itiraf ettim onada kız kaç haftadır ne zaman arasam dışardasın hani sana gelmeyi düşünüyordum bile diyemiyorum dedim nasıl gülüyor aşk olsun eltim sen desene bana kahveye gelmek istiyorum diye ona göre bir sonraki gün gelirdin hani o an dışardaysam yada yakınsam zaten atlar gelirim evime dedi ama işte kimsenin keyfini bozmak istemedim sonuçta zaten kuzuyla uğraşıyor ev içinde bari dışarı çıkmışken hadi gel sana geliyorum demek bana ters geldi

ve aleykumselam ceco selamını ben alayım:)
valla masallah dıyelım cok guzel gıdıyorsun. sende kendınde farkettın mı? nernden gıttı o kılocuklar:)

bazen aklıma dgum meselesı takılıyor. yıne herzamankı gıbı olumsuz bırsuru sey var. kılolu olarak dogum yapmanın eksılerı vs... acaba normal mı daha sıkıntılı olur sence yoksa sezaryenın mı daha olumsuzlukları vardır???

ben elımden geldıgınce guzel gecıreyımde bu donemımı elbet bır sekılde dunyayay gelecek ınsallah. ıste gelecek te.........

sarraf sen nerelerdesın bu arada? okuyosan yazar mısın? nasılsın nasıl gıdıyor??

Burdayım canım ama kaçak görünüyorum.hergün ceco yu takipteyim gizlice :)) iyiyim çok şükür bebiş de iyi sadece cinsiyetini öğrenemedim göstermedi arkasını dönmüş keyif yapıyo..sağlıklı olsunda farketmez tabi ama ben metaktan ölecem..sen nasılsın nasıl gidiyo..malesef 5 kilo aldım tiroide bağladı doktorum ilkinde ben kilo almamıştım yaaa....

CECO canım çok iyi gidiyosun takipteyim seni gizli hayranın olarak...azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz sen de ne güzel ameliyatsız zayıflayacaksın inşallah...doğumdan sonra aynen karatayıma devam edicem şimdi malum tatlı krizlerim oluyo pek yapamıyorum....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür eve gelebildim
Çakma eltimle sohbete dalınca bu saate kaldım
Bu arada benim çakma elti boncuk işi yapmaya başlamış hatta banada yapmak istermisin dedi ( para karşılığı kolyeler yapıyor ve denedim gerçekten çok basit ve zevkli )
Nasip olursa bende yapacağım hem harçlığım çıkar hemde eve bir katkım olur nasılsa kışın pek dışarı çıkma şansım olmayacak heleki karlar yağdığında

Eşim akşamları bende yaparım ne olucak dedi

Yarında nasipse öğlende Annem ve kızkardeşimle Bakırköye Alışverişe gideceğim
Kendim şöyle güzel düz siyah bir pantalon alayım ( bari verdiğim kilolar daha çok belli olsun )
Geçenlerde annem bir Tshirt almıştı bana olmadı onu üzerine giyerim diye düşündüm ama hava soğuk olursa artık uzun kollu birşey bakarım kendime ( tabi uygun birşey deng gelirsem )
Perşembe günüde ufak tefek tekrar evin üzerinden geçerim ki arife günü rahat olurum

Bu arada kızlar Arifeye iş bırakmayın
O gün Hacdakiler Arafata çıkıp toplu halde dua edecekleri için Dua Kapıları tamamen açılıyormuş ve edilen dualar kabul olurmuş
Bugün çakma eltim anlattı bana hatta kaynağınıda söylemişti ama ben balık hafızalı unuttum
Ben kendi adıma o güne iş bırakmayıp duşumu alıp öğle saati Allah nasip kısmet ederse Kuran okumayı düşünüyorum Tabi her zaman olduğu gibi dualarımda sizlerde olacaksınız

Canım seni gördüğüme burada çok sevindim
Zaten hep hissediyordum birilerin gizli gizli okuduğunu

Canım ben çok şanslıyım çünkü ne zaman kilo versem her yerden orantılı bir şekilde gidiyor
Bugün benim çakma eltide dedi Elticiğim valla baya fark var harikasın diye hatta onuda fena gaza getirdim emzirme faslı bitince kesinlikle oda Karatay yapacak
İnşallah çok daha güzel kilolar giderde yaza burada güzel bir resim paylaşırım ahanda bu yeni Banu diye Eski hallerim zaten mevcut şimdiden

Rabbim inşallah tüm arzu edenlere en kısa zamanda mucizesine kavuşmayı nasip eder....Aminnnnnn
Kiloyu bence fazla sıkıntı yapma canım Tabiki en güzeli hamile kalmadan kilo vermek ama belki biliyorsundur ben ikinci kızıma 108 kgla hamile kaldım ve 9 ay içinde 5 kg verdim
İnanılmaz rahat bir hamilelik yaşadım ve son doğuma gidene kadar devamlı sokaktaydım artık bana kız hala doğurmadınmı sonunda sokakta doğuracaksın diyorlardı

Ben iki kızımıda normal doğurdum ( sancım olmadığı için sadece suni sancı yaptılar ki normal doğumdan daha ağrılı olduğunu idda ediyorlar ) İki evladımıda 20 dakika içinde doğurdum ( yola girdikten sonra )
Büyük kızımda doğumdan sonra doğum sandalyesinden inip odama yürüyerek gitmiştim
Tekerlekli sandalye teklif ettiler bende fırça atmıştım Alman hemşireye benim elim ayağım tutuyor ben yürürüm diye
Küçük kızımdada aynı şeye niyetlendim ama bu sefer doktor şaşkında döndü yaw sen nasıl bir şeysin otur şuraya hastane prosedürü odana tekerlekli sandalyeyle gitmen lazım diye

Rabbim hepinize böyle hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn

Kızkardeşim ikizleri oldu ve hamileliğinde 36 kg aldı 95 kgla girdi doğuma ve onu tabiki sezeryana aldılar ( normal olsa kesin doğuramazdı biri çıksa diğerine dayanamam içinde kalsın derdi kesin )
6 Sene oldu doğum yapalı ama hala havalar soğuk olunca dikişleri sızlıyor ( ki kalmadı ama yeri sızlıyormuş )
Doğumdan 1 hafta sonra rahat yürümeye başlamıştı ama çocukları kuçağına aldığında ağrısı oluyordu uzun bir süre

Hani iki türlüde olur ama benim doktorum kesinlikle normal doğumu tavsiye ediyor ( anne sütü bile daha çabuk gelirmiş normalde ) Üstelik iyileşme süreci diye birşey yok anında sanki rüyadan uyanmış gibi hafif hisstemiştim kendimi her defasında

Bu arada Normal doğum anında sancılar içindeyken edilen tüm dualar kabul olurmuş ben birincide bilmiyordum ama ikincide hep dua ettim ben af olmak için hemde ailem için ( uyanık ceco )

Heee birde ben küçük kızımı sabaha karşı doğurdum ve normal doğum olduğu için aynı gün öğlende hastaneden taburcu oldum Kendi evime gitmeden eşimin anannesine hastanedeyken telefon açtım çay koyun geliyorum diye Ciddi ciddi hastaneden çıkınca eşimin anannesine oturmaya gittim kadıncağız çok sevindi yatalak olduğundan oda kendi kendine artık kim birlir ne zaman görürüm torunumun yeni doğan çocuğunu diye düşünüyormuş benim doğum yaptığımı duyunca
Halada hep der Allah razı olsun sen o halinle geldin bana bebeği getirip gösterdin diye
İnan o an bile çok çok rahattım hiç ağrım yoktu

Ben kesinlikle normal doğumdan yanayım kilo ne olursa olsun
Doğar doğmaz o minicik yavruyu göğsüne koyduklarında mucizen için binlerce kere Rabbine dua ediyorsun farkında olmadan
Tez zamanda seninde müjdeni alırız inşallah .....Aminnnnnnnnnnnnnnn

İnan beni çok mutlu ettiniz
Hep birine bir faydam olursa diye yazıyordum ve emin ol aynen devam
İnşallah sende çok güzel bir hamilelik geçirir sonrada bir avazda doğumunu yaparsın
Valla bazen tekrar niyeti bozuyorum ama hem pko hemde bu kilolarla yemiyor daha doğrusu kilo bahane sonuçta doğurmak sorun değil Rabbim nasip ederse ama işte 2 çocuğun geleceğini garanti altına almak varken bir ortak daha doğurmayayım çocuklara Sonuçta asıl masraf ve ilgi benim için şimdi başlıyor ( ergen bir kız daha liseye gidecek seneye büyümüşte küçülmüş bir cadı ana okuluna başlıyacak önümüzdeki sene bunlar beni batırıyor iflas bayrağını çekmeye gerek yok

RAbbim yolunu gözleyip özlemini çeken Anne Adaylarına nasip etsin o güzel duyguyu....Aminnnnnnnnnnnn

Yemeğimide yedim artık tükkan kapandı

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Bugün sabah 07:00de uyandım ve kahvaltımı yaptım;

Akşam yemeğimin resmini çekemedim maalesef çünkü çok acıkmıştım ve eşimde tekrar dışarı çıkacağı için biraz acele etti ama onlarıda hemen sıralıyorum ;

1/2 tavuk göğüsü ( 1 tane ufak vardı yarısını ben yemişimdir )
5 - 6 adet marul yaprağı
4 adet çiğ köfte ( karatayda sınırlıda olsa izin var diye eşime aldırdım büyük kız bayadır istiyordu diye )
1 bardak ayran ( normalde yemekle içmiyordum ama bu seferlik içmek istedim )

Aslında bana göre fena değildi günüm ama daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum
Yarın için kuru fasülye ıslatacağım birazdan en azından sabah nasılsa erkenden uyanıyorum öğlene kadar akşamlık yemeğimide pişirmiş olursam geldiğimde ne pişireceğim derdi olmaz

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Akşam kuzuyla az oynadıktan sonra saat 11de erkenden yattım
Anam bir iyi geldi sormayın gitsin Tabi eşim bu erken yatıp erken kalkmamdan ufak ufak rahatsız olmaya başladı tabi çocuklarda hacı yatmaz gibi olunca birbirimize vakit ayırma şansımız olmuyor
Hesapta ufaklığı uyutup kaçacaktım eşimin yanına ama maşallah cadı beni uyutmuş yine
Diğeride geç saate kadar derslerle uğraştı
Artık eşim çocuklara yeni lakap taktı; Doğum kontrol hapları

Sabahda yine 06:00da uyandım ve hemen bir güzel kahvaltımı edip birde akşamlık yemeğimi yaptım
Öğlende Annem, kızkardeşim ve kızlarımla Bayramlık bakmaya gideceğiz Bakırköye eee olurda gecikirsek de yemek yetişmezse saatim geçmesin diye hemen yapıverdim yemeğimi

Akşam yemeğinde kurufasülye var
Artık yanına çok az bulgur pilavı yaparım birde az birşey yoğurt ( turşu daha güzel gider ama benim yaptıklarım daha olmadı hazırda almak istemiyorum çok tuzlu olur diye )

İnşallah kendime güzel siyah bir pantalon bulurum Evde şu an totoma olan sadece iki tane kot var ki bir tanesi iyice ermeye başladı Biraz daha kilo versem sorun yok o zaman evde bir sürü kotta var kumaşta iyiki atmamış yada vermemişim onlarıda zayıfladıkça giyerim inşallah

Evde her gün Müge Anlı başlıyor diye ağlayan bir cimcime var şu anda karşımda

Neymiş Disney Channelde Doreomon başlamış ama o tabletten izlemek zorunda kalıyormuş koca televizyon dururken
Resmen gözyaşıyla ağladı ben sevmiyorum Mügeyi neden her gün başlıyor diye
Neyseki ben tableti almayı kabul edip ona TVyi teslim ettimde sustu hatta dur sen zahmet yapma ben açarım Mügeyi sana dedi ve cidden ATVyi açıp öyle verdi Tableti

Bu kız beni öldürecek
5 dakika araylada Anneciğim ne zaman gidiyoruz Alışverişe benim kıyafete ihtiyacım var diyor
Anası kılıklı batıracak bizi büyüdüğünde

cok tesekkurler ceco guzel cevabın ıcın...

sarraf ıyı olmana sevındım. bende ıyıyım sukur. cınsıyetını bızde ogrenemedık henuz:) ben kg almadım sukur. sen tıroıt ıcın ılac kullanmıyor muydun?

İyi olmana sevindim canım.. İki hafta sonra kontrole gidicem bakalım öğrenebilecekmiyiz....tiroid için ilaç kullanıyorum ama hamilelikte yeterli olmayabiliyo.o da kontrol altında hakkımızda hayırlısı canım...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Kızlar geldim ama tam bir hayal kırıklığı yaşayarak döndüm
Anam bir trafik bir trafik sinir geldi birde bu yetmiyormuş gibi koca Bakırköyde bir arabalık yer bulamazmı insan İsparklardan birine bırakayım dedim bir sürü yer gezdim bir araçlıkta olsa yer yok
Hadi büyük alışveriş Merkezinin altı aklımıza geldi orayada benim araçta tüp var diye almadılar beni

Sinirden kudurdum resmen
İnanın Bakırköyün yarısını gezdim yok ara sokaklara dahi girip boş yer aradım ama nafile
Birde tam bir sokaktan geçerken adamın biri yanında karısıyla ( önlerinde çocuk arabası ) trafik tıkanık diye ilerleyemediğim bir anda yanımdan geçtiler ve şerefsiz resmen karısına bana bakarak oha karıya bak ne kadar şişman dedi

Tabi ben bir dellendim camımda açıktı senin ben ağzına diye başlayıp o.ç. dedim o sinirle
Sonra kendimede inanamadım ama inanılmaz sinirlendim hatta ağlamamak için kendimi zor tuttum
Annem boşver be güzelim o onun terbiyesizliği falan desede inanın sinirden elim ayağım titredi ve tabi benim için o anda Bakırköy bitti
Hadi bari bir pantalon al kendine dedi annem ve birlikte Forum istanbula gittik
Orada biraz dolandık ( sağ olsun kızkardeşim ay ben fena oldum diye diye beni ayrı sinir etti ) ve sonunda kendime 60 liraya kot aldım Çok hoşuma gitti tabi ama biraz pahalı gibi geldi annem dahi ödemiş olsa
Neyse inşallah eşim biraz erken gelirde başka yere bakarız hem büyük kızıma birşeyler alırız bende dilediğim gibi yürümüş olurum o bahaneyle

Hemen bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım

Bu sabah kahvaltımı hazırladığımda yahu bu tabakta birşey eksik, birşey eksik diye dakikalarca baktım ama ne olduğunu bulamayınca yedim Şimdi bir daha dikkatli baktım ve 5 dakika sonrada olsa jeton düştü Meğer Peynir eklemeyi unutmuşum ama inanın fark etmedim neyin eksik olduğunu

Akşam yemeğim anlatılmaz yaşanır kıvamdaydı bence
KuruFasülyem çok güzel olmuştu ve yanına normalde turşu gider biliyorum ama ben ödem yapmayayım diye özellikle kendime salatalık doğradım ve sade ev yoğurduyla dip sos misali yedim ve şu an inanılmaz tokum
Tükkan yarına kadar kapalı
Ahanda buda akşam yemeğim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili, hayırlı sabahlar

Gece cadı baya bir uğraştırdı beni
Uzun zamandır sadece geceleri sütünü biberondan içiyordu ve bıraktırmak istiyorduk. Bari bu gece başlayalım dedim ve bir anda süt istediğinde anneciğim bardakla içmen lazım ben biberonlarını kuzenine verdim dedim

Anam öyle bir biberon diye ağladı ki anlatamam hatta bir ara sırf biberonunu hesapta kuzenine verdim diye seni sevmiyorum diye bile ağladı bana

Bardakla iç sütünü diye yalvardık ama yok
En sonunda bak ben sana ne anlatacağım diye başladım tabi anası kılıklı merakli olduğundan hemen ufak ufak ona birşey anlatacağım diye içti sütünü sakinleşip
Tabi bende başladım bak bayrama iki gün kaldı, işte anannene kahvaltıya gidiceğiz, el öpüp iyi bayramlar diyince sana para verecekler falan diye Bayramı anlatmaya aklıma o an başka birşey gelmedi
Para lafınıda duyunca iyice sırıtmaya başladı sıpa o parayla ne yapacağız diye soruncada; sana çok güzel Winxli bir bardak alacağız abla oldun ya o yüzden dedim
Birde Bayramda onu gezmelere götüreceğimide söyleyince benim anlattıklarımı dinlerken bitirdi sütünü

Aslında biraz daha ağlamaya devam etseydi dayanamayıp biberonları çıkartacaktım ortaya ama iyiki çıkarmamışım yoksa uzun bir süre bırakamazdı
Gecede hiç huysuzluk yapmadan uyudu ama işte tek şartı bizim aramızda yatmaktı
Eşimde neyse bu gecelik yat ama bak biberonuda bıraktın artık abla oldun yarından itibaren yine yatağında yatıyorsun dedi oda kabul etti kuzum

Bugün az birşey daha üstten bir temizlik yapar bir posta ütümü yaparım ( anam bitmek bilmiyor ha bire çamaşır çıkıyor ) Öğleden sonra bir ara anneme de gitmem lazım ki hatun şu yeni aldığım pantalonun paçalarını kısaltsın Arife günü birde onla uğraşmayalım zaten eşim yarım gün çalıştığı için erken gelicek

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Bugün gerçekten baya yürüdüm hatta hala ayaklarımın altı ağrıyor
Kuaföre uğrayıp saçımıda boyatacaktım ama sağ olsun kuaför komşum ay ne olur yarın gel gidip kendime bayramlık bakacağım dedi ( ki o anda bir kaç kişide bekliyordu )
İyi hadi bakalım yarın hallederiz o zaman diyip hemen kendimi eve attım
Aslında iyikide atmışım yoksa benim yemek saati kesin 9u bulurdu mazallah
Yarın öğlende giderim olur biter nasılsa araya alacağına söz verdi kaşımıda aldırırım çok kalabalık olursa kaşımıda anama aldırırım olmadı

Mağazalara girdik çıktık ama bu bayram maşallah baya bir fiyat bindirmişler
Küçük kuzuma ufak beyaz bir gömlek aldım çok güzel
Büyük kızada baktıkda hanım beğenmedi gitti en sonunda evde sadece bir kere giydiği pembe bir gömlek vardı onu giymeye razı oldu ( ki normalde pembe sevmez )
Saçımın boyasını falanda aldım hatta evde şampuanım bitmişti ondanda alayım derken annem hadi onlarıda ben ödeyeyim dedi tabi kızkardeşimde şampuan almıştı onuda üstlendi
Kasada öderken bende sağol anneciğim bizim bayram hediyemizde bunlar olsun dedimde kasadaki genç başladı gülmeye

Kendimede baktım ama çok pahalıydı sonrada aklıma geldi geçen bayram 3 - 4 tane birden almıştı annem bana onlardan birini giyerim olur biter
Nasılsa altına siyah pantalon aldım
Ayakkabı olarakda annemin bana getirdiği bir bot vardı onları giyeceğim ( içten gizli topuklu tabanı bir )

Şükür bu bayramda yırttık
Eşimede evden birşeyler ayarlarım olur biter nasılsa ona kalsa giyinemyecek bile özel birşeyler

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Fazla söze gerek yok herşey ortada
Dibine kadar tokum ve artık sabaha kadar ancak su ve çay içerim, belkide bir tane sütlü kahve içerim

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnn

Hemen günün ilk ve tek bildirim benden sizlere gelsin

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.3 kg
Bu hafta; 117 kg

Giden; 1.3 kg

Toplam giden; 7.5 kg
Spor;
her gün x 100 kere ip atlama,
20 saniye Wall Sit ( bugün ilk kez denedim ama bacaklarım felaket titredi alt bölge için birebir diyorlar bende her gün daha uzun yapmayı deneyeceğim )

Yılbaşına kadar 99u görürmüyüm bilmiyorum ama en geç doğum günümde göreceğime adım gibi eminim aynı hızda devam edersem

CEcooommm ,
Canım iyi bayaramlar diliyoruuuummmm .....

Canım , bende yaklaşık 20 gündür karatay diyeti yapmaya çalışıyorum ama çook kabızlık yaşadım nedendir bilmiyorum ...Sonra kızımada sabahları ceviz vermeye başlamıştım oda kabızlık problemi yaşadı anladım ki kızımla benim ortak yediğimiz tek şey ceviz çünkü kızımda daha bizim yedikleirmizi yiyemiyor onun menüsü farklı gün içerisinde.....

Veee karataya 3 gündür ara verdim artık kahvaltıda yer fıstığı yemeyi düşünüyorum yer fıstığı bağırsakları çalıştırıyor benim kesinlikle kabız olmamam gerekiyor çünkü bende makat çatlaklığı var..
Karatay diyetini çok beğendim güzelde gidiyor sen hiç kabızlık yaşadın mı ?? Birde artık zeytinlerimin üzerine saf zeytin yağı ve pu biber döktüm artık öyle yiyiyorum...Çok su içiyorum suda sıkıntı yok yeşil çayda içiyorum ama pek faydaısnı görmedim... Karatay diyetini yapanlar başlığınada sordum onlardan da bir kaçı ilk başladıklarında aynı sorunu yaşamışlar....

Alkkıııışşş Cecoyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…