Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür eve gelebildim
Çakma eltimle sohbete dalınca bu saate kaldım
Bu arada benim çakma elti boncuk işi yapmaya başlamış
hatta banada yapmak istermisin dedi ( para karşılığı kolyeler yapıyor ve denedim gerçekten çok basit ve zevkli
)
Nasip olursa bende yapacağım
hem harçlığım çıkar hemde eve bir katkım olur nasılsa kışın pek dışarı çıkma şansım olmayacak heleki karlar yağdığında
Eşim akşamları bende yaparım ne olucak dedi
Yarında nasipse öğlende Annem ve kızkardeşimle Bakırköye Alışverişe gideceğim
Kendim şöyle güzel düz siyah bir pantalon alayım ( bari verdiğim kilolar daha çok belli olsun
)
Geçenlerde annem bir Tshirt almıştı bana olmadı onu üzerine giyerim diye düşündüm ama hava soğuk olursa artık uzun kollu birşey bakarım kendime ( tabi uygun birşey deng gelirsem )
Perşembe günüde ufak tefek tekrar evin üzerinden geçerim ki arife günü rahat olurum
Bu arada kızlar Arifeye iş bırakmayın
O gün Hacdakiler Arafata çıkıp toplu halde dua edecekleri için Dua Kapıları tamamen açılıyormuş ve edilen dualar kabul olurmuş
Bugün çakma eltim anlattı bana hatta kaynağınıda söylemişti ama ben balık hafızalı unuttum
Ben kendi adıma o güne iş bırakmayıp duşumu alıp öğle saati Allah nasip kısmet ederse Kuran okumayı düşünüyorum
Tabi her zaman olduğu gibi dualarımda sizlerde olacaksınız
ve aleykumselam ceco selamını ben alayım:)
valla masallah dıyelım cok guzel gıdıyorsun. sende kendınde farkettın mı? nernden gıttı o kılocuklar:)
bazen aklıma dgum meselesı takılıyor. yıne herzamankı gıbı olumsuz bırsuru sey var. kılolu olarak dogum yapmanın eksılerı vs... acaba normal mı daha sıkıntılı olur sence yoksa sezaryenın mı daha olumsuzlukları vardır???
ben elımden geldıgınce guzel gecıreyımde bu donemımı elbet bır sekılde dunyayay gelecek ınsallah. ıste gelecek te.........
sarraf sen nerelerdesın bu arada? okuyosan yazar mısın? nasılsın nasıl gıdıyor??
Canım seni gördüğüme burada çok sevindim
Zaten hep hissediyordum birilerin gizli gizli okuduğunu
Canım ben çok şanslıyım çünkü ne zaman kilo versem her yerden orantılı bir şekilde gidiyor
Bugün benim çakma eltide dedi Elticiğim valla baya fark var harikasın diye
hatta onuda fena gaza getirdim emzirme faslı bitince kesinlikle oda Karatay yapacak
İnşallah çok daha güzel kilolar giderde yaza burada güzel bir resim paylaşırım ahanda bu yeni Banu diye
Eski hallerim zaten mevcut şimdiden
Rabbim inşallah tüm arzu edenlere en kısa zamanda mucizesine kavuşmayı nasip eder....Aminnnnnn
Kiloyu bence fazla sıkıntı yapma canım
Tabiki en güzeli hamile kalmadan kilo vermek ama belki biliyorsundur ben ikinci kızıma 108 kgla hamile kaldım ve 9 ay içinde 5 kg verdim
İnanılmaz rahat bir hamilelik yaşadım ve son doğuma gidene kadar devamlı sokaktaydım
artık bana kız hala doğurmadınmı sonunda sokakta doğuracaksın diyorlardı
Ben iki kızımıda normal doğurdum ( sancım olmadığı için sadece suni sancı yaptılar ki normal doğumdan daha ağrılı olduğunu idda ediyorlar
) İki evladımıda 20 dakika içinde doğurdum ( yola girdikten sonra
)
Büyük kızımda doğumdan sonra doğum sandalyesinden inip odama yürüyerek gitmiştim
Tekerlekli sandalye teklif ettiler bende fırça atmıştım Alman hemşireye benim elim ayağım tutuyor ben yürürüm diye
Küçük kızımdada aynı şeye niyetlendim ama bu sefer doktor şaşkında döndü yaw sen nasıl bir şeysin otur şuraya hastane prosedürü odana tekerlekli sandalyeyle gitmen lazım diye
Rabbim hepinize böyle hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Kızkardeşim ikizleri oldu ve hamileliğinde 36 kg aldı
95 kgla girdi doğuma ve onu tabiki sezeryana aldılar ( normal olsa kesin doğuramazdı biri çıksa diğerine dayanamam içinde kalsın derdi kesin
)
6 Sene oldu doğum yapalı ama hala havalar soğuk olunca dikişleri sızlıyor ( ki kalmadı ama yeri sızlıyormuş )
Doğumdan 1 hafta sonra rahat yürümeye başlamıştı ama çocukları kuçağına aldığında ağrısı oluyordu uzun bir süre
Hani iki türlüde olur ama benim doktorum kesinlikle normal doğumu tavsiye ediyor ( anne sütü bile daha çabuk gelirmiş normalde ) Üstelik iyileşme süreci diye birşey yok anında sanki rüyadan uyanmış gibi hafif hisstemiştim kendimi her defasında
Bu arada Normal doğum anında sancılar içindeyken edilen tüm dualar kabul olurmuş
ben birincide bilmiyordum ama ikincide hep dua ettim ben af olmak için hemde ailem için
( uyanık ceco
)
Heee birde ben küçük kızımı sabaha karşı doğurdum ve normal doğum olduğu için aynı gün öğlende hastaneden taburcu oldum
Kendi evime gitmeden eşimin anannesine hastanedeyken telefon açtım çay koyun geliyorum diye
Ciddi ciddi hastaneden çıkınca eşimin anannesine oturmaya gittim
kadıncağız çok sevindi yatalak olduğundan oda kendi kendine artık kim birlir ne zaman görürüm torunumun yeni doğan çocuğunu diye düşünüyormuş benim doğum yaptığımı duyunca
Halada hep der Allah razı olsun sen o halinle geldin bana bebeği getirip gösterdin diye
İnan o an bile çok çok rahattım hiç ağrım yoktu
Ben kesinlikle normal doğumdan yanayım kilo ne olursa olsun
Doğar doğmaz o minicik yavruyu göğsüne koyduklarında mucizen için binlerce kere Rabbine dua ediyorsun farkında olmadan
Tez zamanda seninde müjdeni alırız inşallah .....Aminnnnnnnnnnnnnnn
CECO canım çok iyi gidiyosun takipteyim seni gizli hayranın olarak...azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz sen de ne güzel ameliyatsız zayıflayacaksın inşallah...doğumdan sonra aynen karatayıma devam edicem şimdi malum tatlı krizlerim oluyo pek yapamıyorum....
İnan beni çok mutlu ettiniz
Hep birine bir faydam olursa diye yazıyordum ve emin ol aynen devam
İnşallah sende çok güzel bir hamilelik geçirir sonrada bir avazda doğumunu yaparsın
Valla bazen tekrar niyeti bozuyorum ama hem pko hemde bu kilolarla yemiyor
daha doğrusu kilo bahane sonuçta doğurmak sorun değil Rabbim nasip ederse ama işte 2 çocuğun geleceğini garanti altına almak varken bir ortak daha doğurmayayım çocuklara
Sonuçta asıl masraf ve ilgi benim için şimdi başlıyor ( ergen bir kız daha liseye gidecek seneye
büyümüşte küçülmüş bir cadı ana okuluna başlıyacak önümüzdeki sene
bunlar beni batırıyor iflas bayrağını çekmeye gerek yok
RAbbim yolunu gözleyip özlemini çeken Anne Adaylarına nasip etsin o güzel duyguyu....Aminnnnnnnnnnnn