- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
CEcooommm ,
Canım iyi bayaramlar diliyoruuuummmm .....
Canım , bende yaklaşık 20 gündür karatay diyeti yapmaya çalışıyorum ama çook kabızlık yaşadım nedendir bilmiyorum ...Sonra kızımada sabahları ceviz vermeye başlamıştım oda kabızlık problemi yaşadı anladım ki kızımla benim ortak yediğimiz tek şey ceviz çünkü kızımda daha bizim yedikleirmizi yiyemiyor onun menüsü farklı gün içerisinde.....
Veee karataya 3 gündür ara verdim artık kahvaltıda yer fıstığı yemeyi düşünüyorum yer fıstığı bağırsakları çalıştırıyor benim kesinlikle kabız olmamam gerekiyor çünkü bende makat çatlaklığı var..
Karatay diyetini çok beğendim güzelde gidiyor sen hiç kabızlık yaşadın mı ?? Birde artık zeytinlerimin üzerine saf zeytin yağı ve pu biber döktüm artık öyle yiyiyorum...Çok su içiyorum suda sıkıntı yok yeşil çayda içiyorum ama pek faydaısnı görmedim... Karatay diyetini yapanlar başlığınada sordum onlardan da bir kaçı ilk başladıklarında aynı sorunu yaşamışlar....
Alkkıııışşş Cecoyaaa
A.selam cecooSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Özellikle giripte okuyanlar olursa diye çoğul yazıyorum yoksa in cin ve benden başka pek kimse olmuyor
Bir tek Şipşirine sağ olsun fırsat buldukça burada yanlız olmadığımı hissettiriyor bana
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Gece eşimin yeğeni Londradan döndü şükür
Son anda bende eşimin peşine takıldımuzun zamandır Havaalanına gitmemiştim özlemişim
Oradaki bekleyen insanların heycanı ve kavuşma anları oldum olası çok hoşuma gitmişti
Uçak çok fazla geçikmedi Allahtan ama tabi Yurtdışından gelen çok olunca kızcağız tabi ancak çıktı
Eşimle hatta yolda 3.cü kızımızı almaya gidiyor dedi
Kuzenin çıkmasını beklerken Havaalanında Ünlü akını vardıEDA TAŞPINAR, BARBAROS ŞANSAL birde ALİ Taran
Anam Eda Taşpınarla Ali Taran birlikte çıktılar hatta şöyle baya baya inceledim hatunu hakikaten gram makyaj yoktu yüzünde, çokta sade giyinmişti ve gayet mütevazi bir şekilde harket ediyordu
Birde Hatun hiçte öyle çok çok ince değildi ( kıskanç ceco) Tamam zayıf ama hani okadarda değil hani at gibi kadın derler ya erkekler bazı kadınlar için heh oda at gibi
Gece çok geç yatmama rağmen yine sabah 06:30da uyandım ve sabah 07:20de kahvaltımı ettim
Kızı okula, eşimide işe uğurlayınca küçük kuşum uyurken sizlerede bir Günaydın diyeyim dedim
Aynen canım ne zamandır sabah erkenden uyanıyorum ve her defasında inan çok dinç oluyorum
Sırf o güneşin doğuşunu izlemek bile insana çok enerji veriyor
Karataya çok alıştım ki zaten bundan sonra evdeki beslenmemiz bu şekilde devam edeceğiz
Eşim 7 hafta içinde 4 kg verdi ( ki o sabahları kahvaltı etmiyor uyumayı tercih ettiği için o saatte birde şirkettekilerle yemeğe gittiğinde ne kadar sağlıklı beslense bile pilav ve ekmek yiyormuş sekreterlerinden aldığım bilgiye göre) Yinede bütün gün oturarak çalışmasına rağmen iyi vermiş bence
Büyük kızım da benim gibi 6 kg verdi başladığımızdan beri ki oda sabah kahvaltı etmez ( ama artık ikna ettim yarın sabahtan itibaren oda kesin kurallara uyacak ) Eminim bu seneki mezuniyet balosuna kadar kızımda fıstık gibi olucak ( şimdilik hafif iri bir fıstık)
Bende en son sen nefes egzersizlerinden bahsettiğinde google amcaya zayıflamak için nefes egzersizleri diye yazıp arattım ve uzman Tvde bir video buldumonu yapmaya çalışıyorum aklıma geldikçe hatta sabah kahvaltıdan sonrada yaptım
Burundan derin bir nefes alıp tutuyorsun 14de kadar hızlıca sayıp içinden 8e kadar sayarken yavaş yavaş ağzından nefesi bırakıyorsun1 set = 10 kere aynı şeyi yapmak ( kendime göre o şekilde karar verdim )
İlk zamanlar baş dönmesi yapabilir demiş hatta uzman ama metabolizmanın hızlanması için mutlaka ara ara yapılması gerekiyormuşben günde 3 kere yapmayı düşünyorum 1er set
Birde duvar oturuşu diye bir şey varmış onu yapmaya başlıyacağım bugünden itibaren günde 2 kere
oda duvara yaslanarak sandalyede oturuyormuş gibi duruyorsun havada hatta ağırlıkla yapılırsa kollarıda bir yandan çalııştırabilirmişizÖzellikle bacak, kalça ve karın bölgesini çok sıkılaştırıyormuş.
O şekilde dayanabildiğin kadar çok duruyormuşsun ( yanma hissi başlıyormuş bir kaç saniye sonra ve ne kadar yanmasını sağlayabilirsen okadar çabuk netice alınıyormuş
İlk zamanlar sadece birkaç saniye dayanamakda normalmiş çünkü bunu tavsiye eden baya ince bir bayan bunu 60 saniye kadar yapabiliyormuşyani 20 saniye sonra pes edersen yapamadım diye üzülme çok uzun durulmuyormuş zaten öyle
Onuda deneyeceğim belki bir faydası olur
Canım pes etmek yok ne olursa olsun o kilolar gidecek ve ikimizde hedeflerimize ulaşacağızRabbim sana mucizeni gönderecek bak kiloların gidip sağlığına kavuştukça
Biz eşimlede konuştuğumuzda hep diyor aşkım sen sağlıklı beslen nasılsa eninde sonunda kilolar gidecek acele etme varsın 2 sene sürsün sonuçta kaç senedir uğraşıyorsun bir iki sene daha beklemek senin motivasyonunu düşürmesinHep pozitiv düşün ve inan spor yapmasanda o kilolar gidiyor sağlıklı beslendikten sonra spor biraz daha sıkılaşmak ve metabolizmayı hızlandırmak için ama tabi yapabilirsek daha çabuk kurtuluruz kilolardan
A.selam cecoo
gözünüz aydın hoşgelmiş kuzeniniz karataya uymak harika da bayram geldii
etler geldi...ben acayip protein severim
inşallah şekertatlı bakımından düzenimi bozmayacağım glucophage devam ediyorum sabah akşam 850
1000 başımı midemi fena yapiyor ishalden yere yatıracak kıvama getiriyor
bu arada nefes egzersizi ben de aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorumm bu aynı zamanda sakinleştiriyor da
uyumadan önce bile yapsam derin uykuya dalmam hızlanıyordoğru nefes almayı öğreniyoruz ceco
benim nefes egzersizi 4 sn de derin nefes alıp 4 sn tutup 4 sn de vermek 7 defa
çok iyi hissettiriyor kendimi
duvara yaslanma egzersizini hemen denedim ama 10 sn olmadı sanırım göçüyordum
madem bu kadar etkili benimde bacaklarım ve kollarım daha sıkılaşsa iyi olacak inşallah
ceco maşallah ne güzel uyumu bir çiftsiniz Allah mutluluğunuzu daim eylesinnn eşin her şeye uymasa bile 7 haftada kilo verdiyse çok iyisağlıklı beslenme tarzını ailecek uygulayabilmek önemli
senin gibi bilinçli bir annesi varken kızında eminim incecik bir prenses olacak
inşallah Rabbimiz biz gibi bekleyen tüm anne adaylarının mucizesini tez zamandaaaaaa göndersin
waw arkadaşımın da benim de... aminnnnnnnnnnngittikçe katlanması zorlaşıyor .Sınav çok ağır artık hepten çocuk sevemez oldum yani anlatması çok zor seviyorum vah vahh seninde olacak diye konuşmalar kıskandığımı bile düşünmeler yani artık gitmiyorum görmüyorum bebeği olan arkadaşlarıma bile....
Bayramınız kutlu tüm aileniz mutlu umutlu olsunnninşallahhhhhhhhh
kizlar bayraminiz mubarek olsun bu ara cok yogundum o yuzden ne menumu yazabildm nede bildirim yapabildim ama iki gundur duzenim bozuldu yaaa
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize tekrar hayırlı, mutlu, huzurlu ve az kalorili bir bayram diliyorum
İnşallah herkes çok çok güzel vakit geçirir ve bir gram bile artı görmeden dönerAminnnnnnnnnn
Biz her bayram olduğu gibi sabah ezanında uyandık ve eşim bayram namazından çıkacağına yakın ben çocuklarla annemlere gittim kahvaltıya
Tabi o saate kadar da metabolizma çalışsın diye 1 koca bardak su ve kahvaltıda normalde yediğim cevizlerimi yedim
Annemlerde güzel bir kahvaltı ettikten sonra bayramlaştık sonrada kvye geçtik
Bu sene maalese biz kurban kesemedik ama KV bu sene kestiğinden hayvanla ilgilenmek bize kaldı
Bu arada kurban kesimi için sıra beklerken bir arkadaşımıza deng geldiknormalde annesi yakın oturmadığından genelde görüşemezdik ama bu sefer tesadüfen onlarda aynı yerden hayvan almışlar
Eşimin çocukluk arkadaşı ve eşiylede ben güzel anlaşıyorumBaktım anneside yanlarında ( ki kadını hayatımda ilk kez gördüm ) onunlada bayramlaşdım ve sohbet arasında eşimin saçlarının beyazlamasına laf gelince muzuluk olsun diye benim eserim dedim Hani genelde hatunları suçlar ya erkekler o hesap
Kadın meğer çok patavatsız bir kadınmış
Bana durdu hııı hıı eşin çok kötü olmuş ama sende baya bir şişmişsin dedi
Gülermisin ağlarmısın ama cidden hiç kaile bile almadım hatta hee öyle oldu dedim sonrada bir bahaneyle kadının yanından ayrıldık KVyleTam ben anam ben bu kadını ilk kez görüyorum falan derken KV beni dumura uğratacak cümleyi kurdu
Boşver kızım millet kendini görmez ama her fırsatta laf sokar dedi
Kulaklarıma inanamadım
Sanırım kadın geçte olsa kimden hayır göreceğini kimden görmeyeceğini anladı yada benim anında cevaplarım bir işe yaradı
Eşimin amcası halaları derken evime ancak gelebildim
Bu arada kendimle gurur duyuyorumbugün bu kadar kaçamak yapma olasılığı varken ben hiç kaçamak yapmadan günü bitirdim şükür
İnşallah sonraki günler içinde aynı şey geçerli olur
Bu arada daha evvel yaptığımız Akraba günlerine de haftaya cumartesi başlıyormuşuz
Normalde iki öğün yapan ben sanırım 15de birde olsa onu 2.5 öğüne çıkarmak zorunda kalacağım
Ne yemek yapar evsahipleri bilmiyorum ama ben kesin kararlıyım bana uygun birşey olmazsa yanımda kuru yemişimi götürmeyi düşünüyorumnasılsa her evde peynir vardır ( hamur olursa ağzıma sürmem asla )
Normal yemek yapan olursada bana uygunsa oturu yerim ama bu seferde akşam yemeğinde sadece cacık yada cevizle peynir yer dengemi bozmadan devam ederim
Canım Rabbim inşallah sizlerede nasip edecek ben inanıyorum
Aslında açıkcası ben o tip insanları kesinlikle anlamıyorum sonuçta kıskançlık söz konusu değilki o andaTabiki herkes evlat sahibi olmayı ister ama karşı tarafında ay kıskanıyor havası yaratması çok çirkin
Sonuçta o yaptıkları tavır ve düşüceler insanı aslında kıran
BOşver sen o tip insanları sonuçta Rabbim yüreğini biliyor ve inşallah en kısa zamanda sizlerde müjde vereceksiniz
Bu arada bende aklıma geldikçe nefes egzersizlerinden yapmaya çalışıyorum ve dediğin gibi insanı çok rahatlatıyor
Wall sit hareketini ben her gün en azından 3 kere yapmayı istiyorum hiç yoktan iyidir ama cidden inanılmaz zor ve alışanlar bu hareketi 1.5 dakika kadar bile yapabiliyorlarmıştabi bizim yapabilmemiz için daha çok çalışmamız lazım
Bu arada seninde bayramın mübarek olsun
Canım üzülme bayram nedeniyle Ceco affı ilan ediyorum sana
Tabi sen çozutma o ayrı
Eminim şu yoğunluk gitsin sen yine kendini toparlarsın
merhaba ben bugun pko oldugumu ve zayıflamam gerektıgını ogrendım.
soktayım beynımı ağrılar gırıyor.
surecınız nasıl? Nasıl bır dıyet yapıyorsunuz bılgı verırsenız bende sızlere katılmak ısterım.
cok ısterım evlı degılım.
27 yaşındayım.son zamanda baya kılo aldım suanda 75 kıloyum.
senın uyguladıgın bır dıyet varmı veya ıstanbulda gittiğin diyetisyen vs gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?