Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Canım ben şükür hiç öyle bir sorun yaşamadım hatta tembel bağırsaklarım dahada güzel çalışmaya başladı He belki dediğin gibi ceviz yaramamıştır size
Zaten Karatayda sabahları ceviz, fındık ve yer fıstığı yiyebiliyorsun tabi kavrulmamış
Birde ben mutlaka her kahvaltıda omlet yaptığımda hakiki tereyağ kullanıyorum belki onunda faydası vardır, zeytinimide ufak bir kaseye alıyorsam ( en azın 10 tane yiyorum ) mutlaka üzerine hakiki zeytinyağ gezdiriyorum ve inan kahvaltıdan bir 15 dakika sonra ben lavabodayım

İstersen o şekilde fıstıkla bir dene pes etme canım inan çok rahat ve sağlıklı birşekilde kilolarına veda edersin
Kabızlık yaşayanların her sabah bir kaşık hakiki zeytinyağ içtiklerini bile okumuştum

Alkkıııışşş Cecoyaaa

Teşekkür ederim canım inşallah daha aşağılarınıda görürüz birlikte
Bu arada sen neler yapıyorsun görüşmeyeli sanırım sende 90lara pek sık uğramıyorsun geçenlerde bir selam vermeye girdim baktım senden iz yok
Fıstık gibi olmuştun sen zaten ve eminim hiç geri almamışsındır

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Nice Kurban Bayramlarına...

Anam bugün öldüm yorgunluktan

Öğlene kadar kuaförden çıkamadım sonrada mezarlık ziyareti falan derken akşam 6 gibi eve girdik
Sonrada yemek faslı, çay faslı derken ancak vaktim oldu küçük cadıyı yıkamaya

Eşimin kuzeni bizde yine
Babası sağ olsun hiç bayram namazına gitmez oğluda doğal olarak kızıyor bari bayramdan bayrama bir namaz kıl, erken kalkta birlikte namaza gidelim diye. Hatta geçen sene sırf o yüzden babasıyla kavga etti
Genelde tam terzi olur babalar evlatlarını Camiye götüremez ama şükür bizim oğlan bir tane o konudada
Zaten hep diyorum benim evlatlık olmayan oğlum diye

Bu bayram sanırım aynı tartışmayı yaşamamak için kendini bize attı sabah dayımla namaza gideriz dedi
Eşim tabi çok memnun oldu sonuçta delikanlı ve elinden geldiğince birşeyler yapmaya doğru yaşamaya çabalıyor eşimide bir nevi baba yerine koyuyor ( eşimin halasıda hep diyor o dayısıyla ( aslında dayı oğlu ama dayı diyor eşime ) babasıyla yaşayamadığı şeyleri yaşamaya çalışıyor diye )

Allah razı olsun bizleri oda diğer kuzenide çok sevip sayarlar ve gerçekten benim kendi evlatlarımdan ayrı tutmam ikisinide

A.selam cecoo
gözünüz aydın hoşgelmiş kuzeniniz karataya uymak harika da bayram geldii
etler geldi... ben acayip protein severim
inşallah şekertatlı bakımından düzenimi bozmayacağım glucophage devam ediyorum sabah akşam 850
1000 başımı midemi fena yapiyor ishalden yere yatıracak kıvama getiriyor
bu arada nefes egzersizi ben de aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorumm bu aynı zamanda sakinleştiriyor da
uyumadan önce bile yapsam derin uykuya dalmam hızlanıyor doğru nefes almayı öğreniyoruz ceco
benim nefes egzersizi 4 sn de derin nefes alıp 4 sn tutup 4 sn de vermek 7 defa
çok iyi hissettiriyor kendimi
duvara yaslanma egzersizini hemen denedim ama 10 sn olmadı sanırım göçüyordum
madem bu kadar etkili benimde bacaklarım ve kollarım daha sıkılaşsa iyi olacak inşallah
ceco maşallah ne güzel uyumu bir çiftsiniz Allah mutluluğunuzu daim eylesinnn eşin her şeye uymasa bile 7 haftada kilo verdiyse çok iyi sağlıklı beslenme tarzını ailecek uygulayabilmek önemli
senin gibi bilinçli bir annesi varken kızında eminim incecik bir prenses olacak
inşallah Rabbimiz biz gibi bekleyen tüm anne adaylarının mucizesini tez zamandaaaaaa göndersin
waw arkadaşımın da benim de... aminnnnnnnnnnn gittikçe katlanması zorlaşıyor .Sınav çok ağır artık hepten çocuk sevemez oldum yani anlatması çok zor seviyorum vah vahh seninde olacak diye konuşmalar kıskandığımı bile düşünmeler yani artık gitmiyorum görmüyorum bebeği olan arkadaşlarıma bile....
Bayramınız kutlu tüm aileniz mutlu umutlu olsunnn inşallahhhhhhhhh

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize tekrar hayırlı, mutlu, huzurlu ve az kalorili bir bayram diliyorum
İnşallah herkes çok çok güzel vakit geçirir ve bir gram bile artı görmeden döner Aminnnnnnnnnn

Biz her bayram olduğu gibi sabah ezanında uyandık ve eşim bayram namazından çıkacağına yakın ben çocuklarla annemlere gittim kahvaltıya
Tabi o saate kadar da metabolizma çalışsın diye 1 koca bardak su ve kahvaltıda normalde yediğim cevizlerimi yedim
Annemlerde güzel bir kahvaltı ettikten sonra bayramlaştık sonrada kvye geçtik
Bu sene maalese biz kurban kesemedik ama KV bu sene kestiğinden hayvanla ilgilenmek bize kaldı
Bu arada kurban kesimi için sıra beklerken bir arkadaşımıza deng geldik normalde annesi yakın oturmadığından genelde görüşemezdik ama bu sefer tesadüfen onlarda aynı yerden hayvan almışlar
Eşimin çocukluk arkadaşı ve eşiylede ben güzel anlaşıyorum Baktım anneside yanlarında ( ki kadını hayatımda ilk kez gördüm ) onunlada bayramlaşdım ve sohbet arasında eşimin saçlarının beyazlamasına laf gelince muzuluk olsun diye benim eserim dedim Hani genelde hatunları suçlar ya erkekler o hesap
Kadın meğer çok patavatsız bir kadınmış
Bana durdu hııı hıı eşin çok kötü olmuş ama sende baya bir şişmişsin dedi

Gülermisin ağlarmısın ama cidden hiç kaile bile almadım hatta hee öyle oldu dedim sonrada bir bahaneyle kadının yanından ayrıldık KVyle Tam ben anam ben bu kadını ilk kez görüyorum falan derken KV beni dumura uğratacak cümleyi kurdu
Boşver kızım millet kendini görmez ama her fırsatta laf sokar dedi
Kulaklarıma inanamadım

Sanırım kadın geçte olsa kimden hayır göreceğini kimden görmeyeceğini anladı yada benim anında cevaplarım bir işe yaradı

Eşimin amcası halaları derken evime ancak gelebildim

Bu arada kendimle gurur duyuyorum bugün bu kadar kaçamak yapma olasılığı varken ben hiç kaçamak yapmadan günü bitirdim şükür
İnşallah sonraki günler içinde aynı şey geçerli olur

Bu arada daha evvel yaptığımız Akraba günlerine de haftaya cumartesi başlıyormuşuz
Normalde iki öğün yapan ben sanırım 15de birde olsa onu 2.5 öğüne çıkarmak zorunda kalacağım
Ne yemek yapar evsahipleri bilmiyorum ama ben kesin kararlıyım bana uygun birşey olmazsa yanımda kuru yemişimi götürmeyi düşünüyorum nasılsa her evde peynir vardır ( hamur olursa ağzıma sürmem asla )
Normal yemek yapan olursada bana uygunsa oturu yerim ama bu seferde akşam yemeğinde sadece cacık yada cevizle peynir yer dengemi bozmadan devam ederim

Canım Rabbim inşallah sizlerede nasip edecek ben inanıyorum
Aslında açıkcası ben o tip insanları kesinlikle anlamıyorum sonuçta kıskançlık söz konusu değilki o anda Tabiki herkes evlat sahibi olmayı ister ama karşı tarafında ay kıskanıyor havası yaratması çok çirkin
Sonuçta o yaptıkları tavır ve düşüceler insanı aslında kıran
BOşver sen o tip insanları sonuçta Rabbim yüreğini biliyor ve inşallah en kısa zamanda sizlerde müjde vereceksiniz

Bu arada bende aklıma geldikçe nefes egzersizlerinden yapmaya çalışıyorum ve dediğin gibi insanı çok rahatlatıyor
Wall sit hareketini ben her gün en azından 3 kere yapmayı istiyorum hiç yoktan iyidir ama cidden inanılmaz zor ve alışanlar bu hareketi 1.5 dakika kadar bile yapabiliyorlarmış tabi bizim yapabilmemiz için daha çok çalışmamız lazım

Bu arada seninde bayramın mübarek olsun

kizlar bayraminiz mubarek olsun bu ara cok yogundum o yuzden ne menumu yazabildm nede bildirim yapabildim ama iki gundur duzenim bozuldu yaaa

Canım üzülme bayram nedeniyle Ceco affı ilan ediyorum sana
Tabi sen çozutma o ayrı
Eminim şu yoğunluk gitsin sen yine kendini toparlarsın

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Harikasınn ceco
senin için bu nazarlık ve alkışlar ben ilk günden minik bir dilim yedim tabi sabah kahvaltısı yerine geçmiş gibi oldu
ama bol alkalli su aldım hem et sayesinde artan asit düzeyim hemde tatlı yüzünden artan asit düzeyini dengelemek için vee bir de aşırı yoruldum bugün
kadında espriden hiç anlamamış yaw işte garip insanlar olay mahallini hızla terk edip bir dada dönmüyorum ben öyle tuhaf insanlarla karşılaşınca yeterince cephe var atıştığım
moralimizi bozacak hiçbir kimseyle mecbur kalmadıkçaa muhattap olmuyorum.
ay çok sert oldu ifadelerimde bayram geldi hoş geldi insanlar yine çocuk falan lafı etti ,
Ya Rabbim Bir mucize diliyorum senden hem benim durumumdaki herkes için hem kendim için
inşallah bizde güzel haberler verebileceğiz ceco dualarında bizi de an inşallah.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Bayram münasebetiyle doğal olarak bir sakinlik var topikte ama ben yinede dayanamadım bir bakayım dedim

Dün çok rahat atlattım şükür, bu sabahta eşim çok istiyor diye dana etinden ( Allah kabul etsin eşimim TEyzeoğlu vermiş ) kavurma yaptım
Tabi sırf kendi yağıyla yaptım ve hiç tuz koymadım
Sabah yine 6da uyandım hatta et pişene kadar metabolizma hızlansın diye günlük cevizimi yedim ( mecbur eti beklemem gerekiyordu )
Tabi Bayram nedeniyle Klasik karatay kahvaltımı yapmadım sadece biraz kavurma yedim
Şimdide şekersiz çayımı içiyorum
Akşam annemdeyiz amcamlar geleceği için ama henüz menü belli değil

Yarın tabiki klasik kahvaltıma döneceğim ( sabah 3de yola çıkacağız sanırım ama ben geceden kapaklılara kahvaltılıklarımı alıp öyle yola çıkacağım termosada çayımızı demler güzel bir yerde kahvaltımızı yaparız eşimle ve çocuklarla

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün bütün günüm annemde geçti ve tabi geç geldik eve sonrada ufak tefek işlerim vardı onları hallettim
Amcamlar Bayramlık geldiler ve bol bol sohbet ettik
Allahın izniyle sabaha karşı Çoruma yolculuğumuz başlıyacak

Normalde eşim direksiyon başında hiç boş durmaz ille birşeyler atıştırmak ister bizde bu sefer önem almak adına sağlıklı atıştırmalıklar ayarlıyoruz
İşler bitince oturup yer fıstığı ayıklamaya başladım Kilitli poşete koyup yanımıza alacağız
Onlar bitince birde taze fındıklar var kırılacak ama yinede önce buraya bir yandan bakayım dedim
Cevizimde var
Ben büyük ihtimal atıştırmam sık sık sonuçta leptini bozmak istemem ama eşime iyi oldu en azından kraker, sakız, bisküvi tarzı katkılı şeylerden çok daha iyidir

Bu arada şükür bugünde bozmadım kendimi ama maalesef koşturmaktan su içemedim pek fazla
Neyse yarın artık telafi ederim sonuçta yolda sık sık mola veriyoruz

Bugünki menümüde birazdan yazarım önce şu fıstkları bir halledeyim

Bu arada az daha yediklerimi paylaşmayı unutuyordum
Bugün resim çekmeye fırsatım olmadı ama fena değildi bence proteinin dibine vurdum diyebilirim

Sabah;
1 çay bardağı ceviz
4 YK kadar kavurma ( sabahın 6sında eşim istiyor diye ateşe koymuştum )
Biraz peynir
5 zeytin
domates, salatalık

Akşam; Annemlerde yemeğe kaldık
1 kase mercimek çorbası
2 YK taze fasülye
3 YK yoğurtlu biber
Çok az kavurma ( pilavda vardı ağzıma sürmedim tabiki )
BOl salata

Daha sonra sırf şekersiz çay içtim ( misafirlere revani ve baklava servisi yaptık ama tadına bile bakmadım )

İnşallah yarın gideceğimiz yerde de fazla israr olmazda çaktırmadan karataya sadık kalarak devam ederim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Tatilci Ceco geri döndüüü

Ama ne tatil Alt tarafı 1.5 gün ama olsun çok iyi geldi
Arkadaşın Memleketi Çorum Osmancık'a gittik Sabaha karşı yola çıktık ve öğlen 1 gibi oradaydık bayramın 3.cü günü Tabi yolda baya bir eğlendik ailecek Şarkılar söyleye söyleye gittik hatta tam Ilgaz dağının yanından geçerken eşimin nereden aklına geldiyse İlgaz anadolunun sen yüce bir dağısın diye bir başladık bizim ufaklığın diline dolandı dünden beri İlgaz anadolunun diye şarkı söyleyip duruyor
Birde Çok tatlısın, güzelsin şekercimi baban senin diye bir şarkı vardı ona taktı

Gittiğimiz yer köydü ama ben bayıldım resmen
Bahçe içinde iki katlı evleri vardı hatta kuzine sobalarını bile kurup yakıyorlardı ( Baya soğuk tabi o taraflar istanbula nazaran ) Zamanımız kısıtlı diye hemen biraz dinlenip gezmeye koyulduk
Tabi öncesinde arkadaşın Annesi binbir ısrarla bana perhizi bozdurmaya uğraştı durdu hatta en son kızım işte bak çok temiz yapıyoruz herşeyimizi hem misafirlikte perhiz yapılmaz darılırım diyince sırf hatunu kırmamak adına çaktırmadan yiyormuş gibi yaptım
Et zaten serbest olunca ordan yırttım ama sırf biz geliceğiz diye pide yaptırmış ondanda bir parça yemek zorunda kaldım
Onlara yakın bir baraj varmış orayı görmeye gittik, çivardaki Kızılırmağın kenarında tepede bir Cafêde semaverde çayımızı içtik hoş sohbet ettik Daha sonra kısa süreliğine Kızılırmak'ın kenarında misineyle biraz balık tutalım dedik ama yağmur çiseleyince gittiğimiz arkadaşın KVsine gittik ( kadıncağız gelmezseniz darılım diye ısrar etti )
Çay faslında tabi yine masayı donattılar ve binbir ısrar oradada başladı
Oradada ufacıkda olsa bir parça baklava yemek zorunda kaldım

Bahçelerinde ayva ağıçları vardı hatta benim ufaklık elma diye tutturdu ve ağaçtan ayvayı koparıp baya baya yedi
Çok sevdi orayı tabi bütün gün bahçede dilediği gibi oynayabilince ve ille 4 - 5 gün daha kalalım mı anne diye tutturdu Bahçeden tazecik koca bir bal kabağı hediye ettiler bana Karataya ters ama olmadı anneme veririm artık ( nasılsa bize şeker yasak eee şekersizde kabaktan tatlı olmaz )

Dün akşam 4 gibi yola çıkıncada ( öncesinde yine güzel bir tepede kahve keyfi yaptık ) eve gelmemiz 1i buldu. Bugünde eşimin köyüne gittik gündüz bir iş için ve ancak fırsatım oldu girmeye
Akşam üzere eşimin kuzeni uğramasaydı daha erken gelirdim ama kızcağızın bilgisayar başında işi vardı ( sakaryada üniversite okuyor ve burs verebilecek şirket aradı nette hatta bulduğu bütün holdinglere mail attı şansımı bir deneyeyim belki dönüş yapan olur dedi )

Çok şükür Karatayı bozduğum halde sadece 300 gr artı gördüm tabi cumaya eksi olurmu bilemiyorum şimdiden ama şu spor olayını artık arttırmam şart oldu çünkü bir an önce şu 2li haneleri görmeyi çok istiyorum üstelik geçen gün eşim iltifat etti bana; karıcığım seni göbiş baya bir yumuşadı
Demekki ben o göbişi hazır yumuşamışken toparlamam lazım ki biraz daha yumuşamaya fırsatı olsun diğer yağların

Bayramıda çok şükür atlattık artık yılbaşına kadar rahatım tabi ayın 25ine kızın doğum gününü saymazsak ( ki o zaman pasta yemeyi düşünmüyorum şuanki psikolojiyle )

Umarım herkesin bayramı çok çok güzel geçmiştir

Hemen iki gün aradan sonra bildirimimi de yapayım

Sabah kahvaltısı için cevizim yoktu ( yolda kalan cevizimi acıktıkça yedim bitirdim Çoruma giderken )

Akşam yemeğinde de eşim sağ olsun güveçte et yaptı bize bol domatesli ve biberli, sırf biraz görüntü olsun diye üzerine rende kaşar serptı ama onuda sağ olsun benim küçük cadı çok güzelmiş diye yedi
Yanınada kaşarlı mantar ( hakiki tereyağ ekledim minicik ) birde patlıycan salatası ( nerden aklıma geldiyse )

Tabi Allah gözümü doyursun ( ki karatayda da ilk önce göz doyacak derler ) baya bir yapmışım salatadan ama ancak 3 Yk kadar birşey yiyebildim Güveçtende en fazla 5 kaşık kadar yemişimdir
Şükür şu anda kendimi tüy gibi hafif hissediyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Sabah yine erkenden kendimizi sokakta bulduk Anam bayram bir girdi hala evimde oturmaya fırsatım olmadı gitti
Bugün büyük kızın hormon tahlillerini yaptırdım ( sonuç yarın çıkacak bakalım ) ama acıkcası bu doktora ilk kez gittik ve adam hayatından bezmiş emekliliğine günler kalmış memur gibiydi
Hem kıllanmayı söyledim hemde kilo verme sorunu yaşıyoruz dedim ( hani olurda hormon tahlillerini kesin yapsın diye yoksa çok şükür başladı kuzu kilo vermeye )
Adam daha tahlilleri yazarken kendince tedavi önerdi; az yesin çok hareket etsin verir dedi çok umursamaz bir tavırla tabi benim büyük kızda uyuz oldu doğal olarak sanki biz bilmiyoruz dedi sonradan
Neyse sonuçlar çıksında artık yarın öğleden sonra bakarız adam ne diyecek en azından sonuçları alır gerekirse özelde bir endokrin doktoruna gösteririm

Hemen pazarteside kendi tahlillerimi yaptırıyorum ( malum geçen gittiğimde doktor bayram öncesi diye bir sonraki hafta gel demişti oda bayrama deng geldi hem gitmişken smearimide yaptırırım gitmişken

Bu arada öğleden sonra Annemle sebze pazarına gittik alışveriş için ve yaklaşık 4 aydır beni görmeyen bir arkadaşıma deng geldim Kız beni görünce çok şaşırdı Banu yahu baya zayıflamışsın her ne yapıyorsan mutlaka yapmaya devam et dedi İnanılmaz mutlu oldum ve bu gazla dahada güzel devam edeceğime ve daha güzel sonuçlar alacağıma adım gibi emin oldum

merhaba ben bugun pko oldugumu ve zayıflamam gerektıgını ogrendım.
soktayım beynımı ağrılar gırıyor.
surecınız nasıl? Nasıl bır dıyet yapıyorsunuz bılgı verırsenız bende sızlere katılmak ısterım.

Hoşgeldin
Şu aralar benden başka nadiren uğrayan oluyor ama azimle buraya yazmaya devam ediyorum ve inşallah ufak ufak burasıda canlanacaktır diye düşünüyorum
Bak baştan hemen şunu söyleyeyim; PKO dünyanın sonu değil
Evlimisin bilmiyorum ama genelde doktorlar pkoluların çocuğunun olmasının zor olduğunu idda ederler İdda diyorum çünkü ben PKOlu olduğumu öğrendikten sonra hamile kaldım ve doktor bile o zaman şok olmuştu olamaz normal yolla hamile kalınamaz PKOda demişti ama bir gerçek var Rabbim diledikten sonra olmayacak diye birşey söz konusu değil

PKOyu yenmenin tek yolu sağlıklı beslenerek kilo vermek ( doktorumun bana dediği )
Saraçoğlunun dediğine göre Soğan kürü Pkoyu yok ediyormuş ama henüz deneme şansım olmadı ama ilk fırsatta bende deneyeceğim Allahın izniyle

Ben kendi adıma sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve zorda olsa ufak ufak kilo vermeye başladım ( kilom maalesef çok çok fazla olduğu için yolum çok uzun ama inanıyorum bu kez olacak )

İnşallah sende bana eşlik edersinde birlikte hem kilolarımızdan kurtuluruz hemde şu pko illetinden kurtuluruz

cok ısterım evlı degılım.
27 yaşındayım.son zamanda baya kılo aldım suanda 75 kıloyum.
senın uyguladıgın bır dıyet varmı veya ıstanbulda gittiğin diyetisyen vs gibi?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Şükür sabah yine 6yı biraz geçiyordu uyandım
İki gündür yine kabızlık yaşıyorum ( misafirlikte psikolojik midir nedir anında bağırsaklarımda terbiyeli durup çalışmıyorlar sanki yasakmış gibi )
Neyse bol bol suyla düzeltirim nasılsa ben o bağırsakları

Bu arada bildirim günü olduğunu unutmadım ama kahvaltımın yarısını yedikten sonra tartılmayı unuttuğumu fark ettim
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım

Maalesef bu hafta eksi bildirimim yok hem bayram hemde kabızlık olunca
Ama eminim bir sonraki hafta çok çok güzel bir bildirimim olucaktır söz veriyorum

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 117.4 kg

Gelen; + 400 gr ( hiç üzülmüyorum çünkü hem aç karnına tartılmadım hemde kabızlık var sonuçta )

Toplam giden; 6.9 kg

Spor; 3 gün x 100 kere ip atlama, 2 x 20 saniye Wall Sit
( bugünden itibaren daha da fazla olacağına söz veriyorum )

cok ısterım evlı degılım.
27 yaşındayım.son zamanda baya kılo aldım suanda 75 kıloyum.
senın uyguladıgın bır dıyet varmı veya ıstanbulda gittiğin diyetisyen vs gibi?

Senin kilonda olabilmeyi çok istiyorum Yolum baya uzun ama inanıyorum bende o kiloya düşeceğim eninde sonnunda ne demişler azimle mıçan dağları devirirmiş

Valla ben Karatay yapmaya çalışıyorum ( harfiyen uymasamda faydasını çok görüyorum birde spor eklersem tam süper olacağına adım gibi eminim )
Daha evvel diyestisyenlerede gittim ama liste olayı beni hem geriyor hemde son gittiğim diyetisyenin günde 6 kere ye dediği listeye harfiyen uyduğum halde 3 kg almayı başardım
Yani hem geriyor hemde ters tepiyor benim bünye
Karatayla çok çok rahatım ve hiç diyet modunda değilim şükür Eğer denemediysen bir incele derim gerçekten çok faydalı üstelik insülin direncin varsa ( ki çoğu pkolularda olur ve bu direnç maalesef kilo vermeyi zorlaştırır ) Karatay sayesinde kırılabiliyor Benki bu kiloyla spor yapmadığım halde yapabiliyorsam herkes yapar ( zaten açlık pek histtemiyor insan )

Kızlar bu arada Büyük kızımın sonuçları çıkmış Öğlen doktora gösterseceğim inşallah ama birde sizlere yazayım dedim

Glukoz ( açlık ) ------- 90 ( sınırlar içinde )
Kolestrol --------------- 159 ( sınırlar içinde )
HDL kolestrol ----------49 ( 65 üzere olması gerekirmiş normalde )
HGB ( hemoglobin )---15.1 ( sınırların bir tık üzerinde 0.1 üzerinde )
HCT ( hemotokrit )---- 47 ( üst sınır 42 bizimki yüksek )
HCHC ------------------31.9 ( alt sınırın bir tık üzerindeymiş )

Diğer değerlerin hepsi normal çıkmış ama bunları özellikle kalın yazıp yıldız atmışlar
Bakalım doktor ne diyecek yada ilaç verecekmi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Size yazdıktan sonra eşim aradı gel beni al diye ( kendisi Ceco beni okula gönder projesi için alışveriş yapmıştı ve o kadar eşyayı getiremedi tabi tek başına )

Eve onu bıraktıktan sonra büyük kızı anannesinden aldım ( onada anahtar vermemişiz sabah, okuldan gelince kapıda kaldı tabi ben çıkınca )
Doktora sonuçları gösterdik ama adam gayet umursamaz bir tavırla yok onun birşeyi az yesin zayıflar dedi ve bizi odadan gönderdi Kızımda çıkarken biz bilmiyorduk sanki dedi
Neyse zaten kilo vermeye başladı o yüzden sıkıştırmıyorum onu sonuçta artık kazık kadar kız devamlı yeme demeklede ancak canını sıkarım
Nasılsa mezuniyet sevdasına kendini baya frenliyor

Eve gelincede az temizlik ( Eşimin amca oğluyla şu bizim yeni çakma elti geliyor birazdan çaya )
Yemek faslı falan derken ancak oturmaya fırsatım oldu
Bari onlar gelene kadar sizlere bir bakayım dedim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese az kalorili ve bol eksili bir haftasonu diliyorum

Dün akşam eşimin amcaoğlu ve çakma eltim çaya gelmişlerdi malum
Birlikte oturup çay içtik, çok eski resimlere falan baktık ( yeni gelin benim Kpyi nedense merak etmiş resmi yokmu diyince harddiskteki resimlere baktık televisyondan )
Baya bir gülüştük o eski hallere ( amcaoğlu sağ olsun hepsine komik komik yorumlar yaptı )
Çakma eltiylede sohbet ettik tabi ama hatun nedense hala bir tuhaf
Benim eski kapalı resimlerimi görünce başladı ay sen ne kadar güzelmişsin o zamanlar falan demeye sonra çam devirdiğini fark edincede yani şimdide çok çok güzelsin diye toparlamaya çalıştı

Bugün yine akraba gününe başlıyoruz ama çakma elti pek istemiyormuş katılmayı hatta ona hayır deme şansı bile vermemişler Dedim kız hem tanımadığım insanlarla görüşmem diyorsun hemde kimseyle tanışmaya yanaşmıyorsun Ne zamana kadar bu şekilde devam edeceksin bari o bahaneyle insanlarla kaynaş sonuçta koca işe gidince sıkıntıdan patlıyorum yok kocamı özledim falan yazıyorsun facede sonra dedim

Bakalım bugün nasıl geçecek gün
Normalde 2 öğün yapıyorum ama bugün hem gün var hemde akşam annemlerde yemeğe davetliyiz. O yüzden bugünlük 3 öğün olucak ( Diğer zamanlarda günde olsa yine 2 öğün yaparım nasılsa )
Sabah kahvaltıda az birşey malzemeden çaldım Öğlende de bana uygun olanlardan yerim çok az sonuçta orada 3 gibi yesek akşamda 7 gibi annemlerde köfte salata yiyeceğim ( onlar çiğer yapacaklarmış kendilerine ki ben hiç sevmem ) Artık bugün dengeliyeceğim ve bundan sonra akşam yemeğimi saat 16:30a çekmeyi düşünüyorum

Dün İnstagramda bir arkadaş paylaşmış;
Biolojik olarak;
16:00da yemek yiyip 16:30dan sonra hiç bir şey yemediğinizde 10 günde 3 kg verirsiniz
16:30da yemek yiyip 17:00den sonra hiç bir şey yemediğinizde 10 günde 2 kg verirsiniz
18:00den sonra birşey yemezseniz kilo kaybınız olmaz kilonuz sabit kalır
19:00dan sonra yemek yerseniz yarım kilo alırsınız
20:00den sonra yemek yerseniz 1 kg alırsınız

Yarından itibaren bunu bir 10 gün denemek istiyorum tabi sadece günde iki öğün beslenerek ve akşam yemeği saatinden sonrada sadece sıvı tüketerek Eşim ben işten gelince yanlızda yerim yeterki sen kendin için ne istiyorsan onu yap dedi çok azda spor ekleyebilirsem eminim çok daha güzel sonuç alırım
Yılbaşına kadar 99u görürmüyüm bilmiyorum ama bu paylaşım gerçekten doğru çıkarsa Allahın izniyle yılbaşına kadar 99u görürüm diye düşünüyorum
Hadi bakalım hayırlısı bugünüde atlatayımda gerisi kolay ( hem bu sistem işe yararsa günlerin olduğu günlerde de gittiğim yerde yiyip kapanışı yapmış olurum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…