• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine sabahın 06:30dan beri ayaktayım :D
Kahvaltı falan derken cimcimeyle uğraştım ( neymiş istediği cizgi filmi açılmıyormuş internetten bul aç diye tutturdu :KK70: aksilik girdiğim bütün sitelerde de bozuk linkler vardı :KK70: en sonunda başka birşeye ikna ettim :KK48: )
Ondan sonrada bir güzel eve giriştim :KK66:
Dün gece uyku bastırınca her yeri öyle bıraktım kaldı :KK48: Mutfakta tamam şükür bir tek süpürge açmam lazım :KK66:

Komşu ablamda uzun zamandır annesinin yanında yazlıktaydı ve dün döndü hatta telefonla konuştuğumuzda bugün bana kahve içmeye geleceğini söyleyince mecbur evin işini hızlandırdım ki sizlerede fırsat bulup yazayım diye :KK68:

Öğleden sonrada Annemle pazara gideceğiz :KK66:
Anammm adım sayarımı sabahtan beri takmadım :KK57: hemen takayım baride bugün pazardaki yürüyüşle birlikte bakalım kaç adım atacağım :KK48: Sabahtan beri ancak 200 adım atmış olurdum diye farz eder akşamki rakama eklerim artık :KK48:

Benim küçük cimcime arada aklına geldikçe anne bir bakayım adım sayan seni hatırlamışmı diyor :KK70: hesapta ne kadar yürüdüğüme bakacak :KK70: hatta gece eşime anlattım ya bir ara bir günlüğüne ona taksana bakalım bizim küçük cimcime kaç adım atıyor dedi :KK70: hatta bir gün kendiside takacakmış :KK70: sırayla herkesin ortalama attığı adıma bakacağız ailecek tabi büyük cadı haftasonu takacak okulda belli olurmuş sosyetesi sarsılır sonra :KK70::KK70::KK70:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti ceco geldiiiiiiiiiiii :KK48:

Anam pazara çıktığım çok iyi oldu :KK66:
Hem tazecik meyve sebzelerimi aldım hemde baya güzel yürüdüm :D:D:D
Şu ana kadar tam 5265 adım atmışım :D:D:D:D:D:D
Demekki ben bir 3 - 4 sokak daha dolansaydım herhalde bir 7 000 adım falan yapmış olurdum :KK48:
10 000 adımı ben ancak bir iki hafta sonra yaparım sanırım ama kafaya koydum her gün aklıma geldikce yerimde 100 adım koşuyormuş gibi yapacağım en azından :KK66: günde 5 kere yapsam 500 adım fazladan atmış olurum en azından normal günlük hayatta attığım adımlara göre :KK66:

Birazdan mutfağa atacağım kendimi :KK48: Normalde bu saatte yemek yerdik ama tavuk istedi canım ve bulamadım gittiğim yerlerde. Eşime sipariş verdim oda 10 dakika sonra gelicek hemen hazırlar en geç 19:15de yemeğimizi yeriz nasılsa Canan teyzem en geç 20:00de demişti akşam yemeği için :KK28:

Hehhh akşam yemeğimide yedim :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK28:

kahvaltı36.jpg akşam37.jpg

Bugünde tükkanı kapattım :KK66: Artık sabaha kadar bol bol su ve birazdanda acık çay :KK66:

Gün içinde şu ana kadar attığım adım sayısı 5359 :D:D:D:D
Yarın evdeyim ama aklıma estikçe yerimde hızlı hızlı dayanabildiğim kadar koşacağım :KK48: bakalım akşama kadar kaç adım atacağım o şekilde :KK66: Belki bu rakama yaklaşmam ama bellide olmaz sonuçta yarım saatte bir yapsam aynı şeyi eminim bu rakamı bile geçerim :KK48:

Cumayı yine iple çekiyorum hala regl olmadığım halde :KK48:

Harikasın canım cidden :nazar:
Gerçektende karatay çok faydalı :KK66: bende alkali su olayına yine girmem lazım :KK48:
Şu nefes olayı gerçekten çok önemli :KK66: Bende geçenlerde fark ettim insan doğru nefes aldığında bağırsaklar daha düzenli çalışıyor ve bizim zayıflamak için bağırsakların çalışması gerçekten çok çok önemli :KK66:
Kalplerimiz birmiş :KK68: hani türkün aklı ya kaçarken yada.... derler ya :KK70: benimde dün gece lavaboya uyandığımda aklıma geldi aynı şey hatta sabah bakıcaktım doğru nefes egzersizleri videosu varmı diye :KK48: tabi sonra kızla uğraşırken unutmuştum sağ ol hatırlattığın için :KK68::KK68::KK68:

Merhabaa:KK52:
alkalli su ile kilo veren bir arkadaşım var aklına geldikçe nefeste yapıyormuş 5 kg vermiş 1 ayda :nazar::nazar::nazar: ve o çok düzenli beslenmiyor bazen aşırı yiyor bazen yemek yemek aklından bile geçmiyormuş:eek:
nefes tekniği ile kollarımın tonbişliğini biraz almak istedim egzersiz falan da yaptım ama devamını yine getireceğim inşallah
:KK70: en orijinal fikirler orada gelirmiş insanın aklına hehe
sen de sağ olasın :KK19:

ekmeği öğle ve akşamlardan çıkarttım yine bakalım hayırlısı :D

Merhabaa:KK52:
alkalli su ile kilo veren bir arkadaşım var aklına geldikçe nefeste yapıyormuş 5 kg vermiş 1 ayda :nazar::nazar::nazar: ve o çok düzenli beslenmiyor bazen aşırı yiyor bazen yemek yemek aklından bile geçmiyormuş:eek:
nefes tekniği ile kollarımın tonbişliğini biraz almak istedim egzersiz falan da yaptım ama devamını yine getireceğim inşallah
:KK70: en orijinal fikirler orada gelirmiş insanın aklına hehe
sen de sağ olasın :KK19:

ekmeği öğle ve akşamlardan çıkarttım yine bakalım hayırlısı :D

Canım inşallah çok güzel kilolar veririz hepbirliktede artık nasıl olursa olsun :KK48:

Senin nefes egzersizleri için kullandığın bellirli bir link varmı :KK64:
Benim iki gündür aklımda ama henüz fırsat bulup bakamadım daha doğrusu bilgisayarı kapattıktan sonra aklıma geliyor zaten takoz olduğundan tekrar açıp bakmıyorum yarın bakarım diye :KK48: ama inşallah bu gece kesin bakacağım :KK48:

Birazdan annem kahve içmeye gelicek daha süpürge açmam lazım :KK48: kalan işler bitti şükür :KK68:
Akşam üzerede eşimin halası gelicek oturmaya :KK66: artık o gidince bakarım rahat rahat inşallah :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Akşam yemeğimide yedim geldim :D

Öğlende annem baktım gelmiyor telefon açtım len yatıyamı geleceksin nerede kaldın diye :KK70::KK70::KK70:
Meğer kızkardeşimide çağırmış ( ben çağırmıştım ya şimdi okadar yolu gelemem demişti :KK48: ) Baya ısrar edince hadi tamam bende gelirim demiş ve annemde meğer onu bekliyormuş :KK48:
Dedim yolu biliyor sen gel oda gelir nasılsa :KK48: daha kadıncağız apartmandan çıkmış kızkardeşimle karşılaşmışlar :KK66:

Birlikte oturup şekersiz sütlü kahvelerimizi içip bol bol sohbet ettik 2 saat :KK66:
Biraz daha otururlardı da okuldan aradılar ikizlerden kız olan hafif altına kaçırmış :KK48: hemen benim kızımın kıyafetlerinden verdim ve gittiler :KK66:

Hemen akşam yemeğimide hazırlayıp yedim nasılsa eşim geç kalacak eşimin halaları gelmeden o fasılıda bitireyim dedim :KK66:

Artık mutfakta kapandı yatana kadar sadece bol su ve şekersiz çay içerim :KK28:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66: eşimin halası geldiği an kaçarım sonra unutmayayım :KK48:

kahvaltı38.jpg akşam38.jpg

Sabah kahvaltısında kendimde bol baharatlı bir omlet yaptım :KK66: bugüne özelde 2 adet erik ekledim ( karataycılara danıştım haftada bir en fazla iki kere meyve yiyebilirmişim çok canım isterse )

Akşam yemeğimde de kendime çılbır yaptım :KK48: üzerine yoğurt ve tereyağ yaktım
Birde kızkardeşimin tarifi semizotu salatası yaptım bugün :KK66: normalde hep sarımsaklı yoğurtla yerdim ama ona Samsuna gittiklerinde bir evde bunu yapmışlar bayılmış :KK68: gerçektende inanılmaz lezzetli birşey oldu hiç pişirmeyle uğraştığına deymez :KK66: İçinde soğan, domates ve salata var üzerine hakiki zeytinyağ ve bol limon :KK66:
Kesinlikle tavsiye ederim :KK66: şu an hem çok tokum hemde hiç şişlik hissetmiyorum :KK68::KK68::KK68::KK68:

İnşallah yarın tartıdada güzel bir sonuç alır kendimi çok daha iyi hissederim :KK68::KK68:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Cumalar :KK25:
Rabbim gönlünüzden geçenleri hepinize hayırlı olarak nasip etsin inşallah şu mübarek günde :KK68:

Aslında artık kendimi burada terk edilmiş bir şehirde gibi hissediyorum ama işte ya birine bir faydam dokunursa diye yazmaktan da vaz geçemiyorum :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Yine sabah 6da uyanıp güne çok dinç başladım :D
Aslında sırf her sabah balkondan güneşin doğuşunu izlemek için bile kalkılabilir :KK68::KK68::KK68::KK68: her gün ayrı bir güzellik Rabbime binlerce şükür :KK66:
Bir güzel kahvaltımıda yaptın artık çalışsın Leptinler :KK48:

Hemen aklımdayken ilk ve tek bildirimde benden gelsin :KK68::KK68::KK68::KK68:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.8 kg
Bu hafta; 118.3 kg
Giden; 500 gr :D:D:D:D ( regln ilk günü olmasına rağmen hemde )
Toplam giden; 6.2 kg :KK71::KK71::KK71:
Şimdilik hedefim; 110 kg
( fazla yüksek tutmayayım ki verdikçe yeni hedefler koymanın motivasyonuyla tam gaz devam edeyim :KK68: )

Spor;
1 x 100 ip atlama,
1 x 2 saatlik yürüme ( pazar alışverişiydi ama yavaş yürüme huyum yok o yüzden bana göre spor :KK48: )

CeCo ,Sen paylaş canım hergün bakıyorum menüne fikir ediniyorum bende karatay diyeti yapıyorum ama kaçamaklarım oluyor :((( WAW nerelerde hiç görünmüyor hamile mi yoksa ????

CeCo ,Sen paylaş canım hergün bakıyorum menüne fikir ediniyorum bende karatay diyeti yapıyorum ama kaçamaklarım oluyor :KK43:(( WAW nerelerde hiç görünmüyor hamile mi yoksa ????

Canım bir kişiyede olsa faydam dokunuyorsa ne mutlu bana :KK68:
Vaktin olursa sende her gün yediklerini paylaşırmısın :KK66: en azından bir yerde bir hatamı var çünkü inan ben ki zırt pırt kaçamak isteyen hatta tatlı krizlerine girerken şu son 7 haftadır inan bir kere bile olsa canım ne tatlı nede kaçamak olucak birşey istemiyor canım :D
İnan şu an reglmin ilk günü ve normalde 1 hafta öncesinde krize girer deli gibi tatlı birşeyler isterdim hatta eşim hemen derdi sen yine regl olucaksın sanırım diye :KK48::KK48::KK48::KK48:

WAWcığım iyi şükür :KK68:
İnstagramda diyet günlüğü tuttuyor oda ( bu topikten olanlardan da var bir iki kişi :KK48: )
Buraya girdiğinde hala kuzucuk yola çıkmadığından inanılmaz strese giriyor ve beslenmesinide psikolojisinide etkiliyor :KK68:o yüzden bir müddet uzak durmak istiyor ama arada girip okudunu biliyorum :KK66::KK66:
Eğer seninde akıllı telefonun varsa ( çok akıllı olmasada olur :KK48: ) İnstagram yüklerim dersen senide ekleyelim :KK66: hem cepten daha rahat oluyor hemde her an birbirimize danışabiliyoruz birşey olunca :KK66: yediklerimi ben orada paylaşıyorum ama tabi buradada devam edeceğim ki belki yazmaya çekinen birine faydam olur :KK66:

Özelden yazarsan seni instagramda nasıl bulabileceğimizi seve seve ekleriz ve birbirimizi takip edebiliriz ;)

Canım telefonum akilli olmasina akillidaaa :confused:ama esim instagrama , face karsi bizim face hesabimiz bile yok istemiyor bir buraya yazdigimi biliyor bunada hadi neyse diyor ama buradan yediklerimi paylasirim..

Tamamdır canım enişteyi kızdırmayalım :KK48:

Ben elimden geldiğince sana seve seve destek olurum :KK66:
Bugün neler yedin bilmiyorum ama yarın şöyle benim eski kahvaltılara bir bak ve seç beğen al güzel bir kahvaltı yap uyanınca :KK68: ceviz yoksa fındık, yer fıstığı yada kavrulmamış bademde yiyebilirsin :KK66: tatlı krizim tutar dersen 2 adette gün kurusu yiyebilirsin :KK66: ben ihtiyaç hissetmedim hiç :KK66: birde daha sık girebilirim ve her daim danışacak birileri olsaydı keşke diye düşünüyorsan istersen benim yazdığım diğer grubada gel :KK68:
80 - 89 kg arasındakiler kilo veriyor topiğindeyim çoğu zaman ( burada kimse olmayınca :KK48: )
İnan oradaki kızlarda dünya tatlısı ve emin ol her an destek olucak birilerini bulursun :KK66: üstelik motivasyonun tavan yapar ve kızlara karşıı ister istemez bir sorumluluk hisseder kaçamak yapmazsın kesinlikle :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Tabi yine sen bilirsin buradanda her an senin için elimden geleni yaparım :KK15:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol hareketli ama az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Sabah yine şükür erkenden uyandım ve saat 7de kahvaltımı ettim :KK66:
Küçük cimcimemde tabiki her zamanki gibi ben kalktıktan yarım saat sonra uyandı :KK48: anam çocuk kendi yatağında da yatsa benim kalktığımı hissediyor sanırım :KK48: erken kalkmaya başladığım günden beri oda erken kalkıyor :KK48: eskiden ben 10lara kadar uyurkende kendi odasındanda olsa hissediyor du sanırım ve oda uyuyordu :KK48:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür eve gelebildim :KK48:
Çok şükür bugünü de hasarsıt atlattım zannımca :KK48:
Çok fazla yürüyemedim ama inanılmaz ağrım var reglden dolayı o_O birde annemler bir iki saat şu mantı faslıyla uğraşınca oturmaktanda belim ağrıdı ama neyse artık uzun süre birşey icat etmez sanırım annem :KK70:
Edersede sorun değil nasılsa ben kendime menü hazırlıyacağım her zaman işime gelmeyen birşey olursa menüde :KK70:

Bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım :KK66:

Bugün yine malum Annemle çetin bir sınav verdim sayılır ama zararsız atlattım sayılır :KK48:

kahvaltı40.jpg akşam40.jpg

Akşam yemeğinde malum annemlerde mantı sınavı vardı :KK48: şükür sadece minik bir kaseye tadımlık yedim ( oda anamın ısrarı üzerine ) Bende kendime bir güzel salata yaptım üzerinede birkaç zeytin ve tavuk ekledim :KK71::KK71::KK71:

İnşallah bu haftada eksileri görürüm :KK68:

Selamün Aleyküm olmayan kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Pazarlar :KK15:
BOl eksili az kalorili bir gün olur inşallah herkes için :KK68:

Gece yarım saat geç yatmam nasılsa anında etkiledi beni anlatamam :KK48:
Sabah yine 6da uyandım ama hem hava, hem regl hemde yarım saat eksik uyumak bile beni maf etti :KK48:
Yine 7de kahvaltımı tek başına ettim malum ev halkı o sırada fosur fosur uyuyordu :KK48:
Saat 10 gibi felaket uyku bastırdı birde reglden dolayı belim de çok ağrıyınca az uzanayım dedim anam uyumuşum :KK48: 2 saat hemde :KK57: kendime çok kızdım bir yandan ama öbür türlüde akşamı yapamazdım :KK66:
Neyse buda benim Pazar keyfim olmuş olsun :KK48:

Bir sürü ütüm var bugün onları ayarlayacağım inşallah :KK66:
Eşim akşamlık balık yaparız diyince heh dedim yemek faslındanda yırttım ( sağ olsun balık oldumu bana elletmez ben sadece salatayla uğraşırım ) Yanınada çok az helva yiyebileceğim bugün :KK68::KK68::KK68: Canan Hoca balıktan sonra 1 kkdan az fazlasına müsaade etmiş ( balık zehirlenmesinden de korkuyormuş sonrasında yenen helva :KK48: hani kendim için yiyorsam namerdim hesabı :KK48:

Felaket soğuk bugün ama tabiki daha kombiyi yakacak kadar değil ( yakılmaya yakılırda kışın nasılsa bol bol ödeyeceğiz bari ne kadar geç kullanmaya başlarsam kardır :KK48: )

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Akşam yemeğimizide erkenden yedik ve ben hazır eşim uyuklarken bir bakayım dedim :KK48:
Adamı ben ne kadar karataya uyması konusunda uyardıysamda bugün çikolata yedi çocuklarla birlikte o_O yine kan şekerin yükselecek bak görürsün dediysemde bukadarcıktan birşey olmaz dedi :KK48: ve dediğim oldu şu anda yemeğide yedikten sonra üzerine birde mandalina yiyince uyukluyor :KK48::KK48::KK48::KK48:
Eminim bir daha bozmaz düzenini çünkü bu şekilde olmak onuda rahatsız etti :KK12:

Neyse bende hazır aklımdayken yediklerimi paylaşayım :KK68:

kahvaltı41.jpg akşam41.jpg

Sabah kahvaltımı bir güzel hazırladım ve resmini çektiğimi sanıp bir güzel hüpletmeye başladım :KK70::KK70::KK70:
Sonradan jeton düşünce yinede çekeyim dedim :KK48: Yumurtanın yarısını hüpletmiştim, peynirinde öyle, salatalıktan 3 dilim domatesdende 2 dilim eksikti :KK48::KK48::KK48::KK48:

Akşamlıkta hamsi buğlama vardı, bol kırmızı soğan, roka ve salatayla birlikte bir güzel hüplettildi :KK48:
Hamsi çok gibi görünsede altında bol soğan vardı ve onlar yemedim ( çiğ yiyebiliyorum ama hamsi buğlamada nedense sevmiyorum :oops: )

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Cumalar :KK25:
Rabbim gönlünüzden geçenleri hepinize hayırlı olarak nasip etsin inşallah şu mübarek günde :KK68:

Aslında artık kendimi burada terk edilmiş bir şehirde gibi hissediyorum ama işte ya birine bir faydam dokunursa diye yazmaktan da vaz geçemiyorum :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Yine sabah 6da uyanıp güne çok dinç başladım :D
Aslında sırf her sabah balkondan güneşin doğuşunu izlemek için bile kalkılabilir :KK68::KK68::KK68::KK68: her gün ayrı bir güzellik Rabbime binlerce şükür :KK66:
Bir güzel kahvaltımıda yaptın artık çalışsın Leptinler :KK48:

Hemen aklımdayken ilk ve tek bildirimde benden gelsin :KK68::KK68::KK68::KK68:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.8 kg
Bu hafta; 118.3 kg
Giden; 500 gr :D:D:D:D ( regln ilk günü olmasına rağmen hemde )
Toplam giden; 6.2 kg :KK71::KK71::KK71:
Şimdilik hedefim; 110 kg
( fazla yüksek tutmayayım ki verdikçe yeni hedefler koymanın motivasyonuyla tam gaz devam edeyim :KK68: )

Spor;
1 x 100 ip atlama,
1 x 2 saatlik yürüme ( pazar alışverişiydi ama yavaş yürüme huyum yok o yüzden bana göre spor :KK48: )
:KK9::KK9::KK9::KK9: :nazar::nazar::nazar::nazar: harikasınn ceco
maşallahın var faydan oluyor kendi adıma bu resimler özellikle yeme içme konusunda rehber niteliği taşıyor eminim buraya bakıp yazamayanlar da var .
Cuma duan için Allah razı olsun inşallah senin de gönlünden geçenlerin hepai hayırlı olarak nasip olsun.
sabahları erken kalkman zaten beden için süper tam gün ışığı ile birlikte tüm bedenimiz uyanıp çalışmaya başlıyor. bağırsakları da çalıştırıp daha güzel bir güne hazırlar bizlerii

geçen hafta hemde 1 haftadaaa :mad:+ 1 kg oldu hamurişleri yaptım kendim minicik yemiş olsam daaa
ne glucophage nede ingiliz karbonatı işe yaradı
yürüyüşte yapmayıncaaa ne kadar hareketli ve yoğun günler yaşasam da +lar geldi
gerçi yumurta geliştirici ilaçta alıyorum amaa ne yapsam bu fikirden uzaklaşamıyor daha fazlasına ise cesaret edemiyorum.:cry:Yani Rabbimiz kadirdir her şeye .....
kiloda bu haftaya bakıyorum ben de :KK37:
89 şuan ben de hedefimi düşük yazacağım lakin beyin olarak özellikle ingiliz karbonatıyla içtiğim suya gönderdiğim pozitif enerjim ve inanma isteğimle hala 75 olma isteğindeyim
olacak inşallahhh :KK23::KK55::rolleyes:

Selamün Aleyküm olmayan kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Pazarlar :KK15:
BOl eksili az kalorili bir gün olur inşallah herkes için :KK68:

Gece yarım saat geç yatmam nasılsa anında etkiledi beni anlatamam :KK48:
Sabah yine 6da uyandım ama hem hava, hem regl hemde yarım saat eksik uyumak bile beni maf etti :KK48:
Yine 7de kahvaltımı tek başına ettim malum ev halkı o sırada fosur fosur uyuyordu :KK48:
Saat 10 gibi felaket uyku bastırdı birde reglden dolayı belim de çok ağrıyınca az uzanayım dedim anam uyumuşum :KK48: 2 saat hemde :KK57: kendime çok kızdım bir yandan ama öbür türlüde akşamı yapamazdım :KK66:
Neyse buda benim Pazar keyfim olmuş olsun :KK48:

Bir sürü ütüm var bugün onları ayarlayacağım inşallah :KK66:
Eşim akşamlık balık yaparız diyince heh dedim yemek faslındanda yırttım ( sağ olsun balık oldumu bana elletmez ben sadece salatayla uğraşırım ) Yanınada çok az helva yiyebileceğim bugün :KK68::KK68::KK68: Canan Hoca balıktan sonra 1 kkdan az fazlasına müsaade etmiş ( balık zehirlenmesinden de korkuyormuş sonrasında yenen helva :KK48: hani kendim için yiyorsam namerdim hesabı :KK48:

Felaket soğuk bugün ama tabiki daha kombiyi yakacak kadar değil ( yakılmaya yakılırda kışın nasılsa bol bol ödeyeceğiz bari ne kadar geç kullanmaya başlarsam kardır :KK48: )
:KK19: merhabaa
bu akşamki yemeğimiz bizimde balıktı ekmeksiz ve salata ile bolcana yedimm çok şükür Allahımmm
üzerie helva ahh muhteşem oluyor 1 kk dan azcık kaçtı :KK39:
bu arada ben nefes egzersizi ile ilgili bir siteye bakmadım da genel olarak kollarımda sarkmalar var bacaklarımda da onu araştırırken yapılan hareketlerde nefesi kol yukarıda iken veriyor
kolu büküp enseye indiğinde ise alıyordu ve diyafram nefesi kullanıyordu .bende dönem dönem onu yapıyorum.:KK73:

ben 63 lerden 103 lere 2 -3 yılda çıkmış biri olarak şimdiki bu inişler sporsuz kötü oluyooo :KK31:
yürüyüşe başlamak şart olduu
:) 2 yılda al 4 yılda vereme :KK62:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Özellikle giripte okuyanlar olursa diye çoğul yazıyorum yoksa in cin ve benden başka pek kimse olmuyor :KK48:
Bir tek Şipşirine sağ olsun fırsat buldukça burada yanlız olmadığımı hissettiriyor bana :KK68:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Gece eşimin yeğeni Londradan döndü şükür :KK66:
Son anda bende eşimin peşine takıldım:KK48: uzun zamandır Havaalanına gitmemiştim özlemişim :KK48:
Oradaki bekleyen insanların heycanı ve kavuşma anları oldum olası çok hoşuma gitmişti :KK68:

Uçak çok fazla geçikmedi Allahtan ama tabi Yurtdışından gelen çok olunca kızcağız tabi ancak çıktı :KK48:
Eşimle hatta yolda 3.cü kızımızı almaya gidiyor dedi :KK48:
Kuzenin çıkmasını beklerken Havaalanında Ünlü akını vardı :KK48: EDA TAŞPINAR, BARBAROS ŞANSAL birde ALİ Taran :KK70::KK70::KK70:

Anam Eda Taşpınarla Ali Taran birlikte çıktılar hatta şöyle baya baya inceledim hatunu hakikaten gram makyaj yoktu yüzünde, çokta sade giyinmişti ve gayet mütevazi bir şekilde harket ediyordu :KK66:
Birde Hatun hiçte öyle çok çok ince değildi ( kıskanç ceco :KK70: ) Tamam zayıf ama hani okadarda değil hani at gibi kadın derler ya erkekler bazı kadınlar için heh oda at gibi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Gece çok geç yatmama rağmen yine sabah 06:30da uyandım ve sabah 07:20de kahvaltımı ettim :KK66:
Kızı okula, eşimide işe uğurlayınca küçük kuşum uyurken sizlerede bir Günaydın diyeyim dedim :KK66:

:KK9::KK9::KK9::KK9: :nazar::nazar::nazar::nazar: harikasınn ceco
maşallahın var faydan oluyor kendi adıma bu resimler özellikle yeme içme konusunda rehber niteliği taşıyor eminim buraya bakıp yazamayanlar da var .
Cuma duan için Allah razı olsun inşallah senin de gönlünden geçenlerin hepai hayırlı olarak nasip olsun.
sabahları erken kalkman zaten beden için süper tam gün ışığı ile birlikte tüm bedenimiz uyanıp çalışmaya başlıyor. bağırsakları da çalıştırıp daha güzel bir güne hazırlar bizlerii

geçen hafta hemde 1 haftadaaa :mad:+ 1 kg oldu hamurişleri yaptım kendim minicik yemiş olsam daaa
ne glucophage nede ingiliz karbonatı işe yaradı
yürüyüşte yapmayıncaaa ne kadar hareketli ve yoğun günler yaşasam da +lar geldi
gerçi yumurta geliştirici ilaçta alıyorum amaa ne yapsam bu fikirden uzaklaşamıyor daha fazlasına ise cesaret edemiyorum.:cry:Yani Rabbimiz kadirdir her şeye .....
kiloda bu haftaya bakıyorum ben de :KK37:
89 şuan ben de hedefimi düşük yazacağım lakin beyin olarak özellikle ingiliz karbonatıyla içtiğim suya gönderdiğim pozitif enerjim ve inanma isteğimle hala 75 olma isteğindeyim
olacak inşallahhh :KK23::KK55::rolleyes:

Aynen canım ne zamandır sabah erkenden uyanıyorum ve her defasında inan çok dinç oluyorum :KK68:
Sırf o güneşin doğuşunu izlemek bile insana çok enerji veriyor :KK66:

Karataya çok alıştım ki zaten bundan sonra evdeki beslenmemiz bu şekilde devam edeceğiz :KK68:
Eşim 7 hafta içinde 4 kg verdi ( ki o sabahları kahvaltı etmiyor uyumayı tercih ettiği için o saatte birde şirkettekilerle yemeğe gittiğinde ne kadar sağlıklı beslense bile pilav ve ekmek yiyormuş sekreterlerinden aldığım bilgiye göre :KK67: ) Yinede bütün gün oturarak çalışmasına rağmen iyi vermiş bence :KK66:
Büyük kızım da benim gibi 6 kg verdi başladığımızdan beri ki oda sabah kahvaltı etmez ( ama artık ikna ettim yarın sabahtan itibaren oda kesin kurallara uyacak ) Eminim bu seneki mezuniyet balosuna kadar kızımda fıstık gibi olucak ( şimdilik hafif iri bir fıstık :KK48: )

Bende en son sen nefes egzersizlerinden bahsettiğinde google amcaya zayıflamak için nefes egzersizleri diye yazıp arattım ve uzman Tvde bir video buldum :KK48: onu yapmaya çalışıyorum aklıma geldikçe hatta sabah kahvaltıdan sonrada yaptım :D
Burundan derin bir nefes alıp tutuyorsun 14de kadar hızlıca sayıp içinden 8e kadar sayarken yavaş yavaş ağzından nefesi bırakıyorsun :KK28:1 set = 10 kere aynı şeyi yapmak ( kendime göre o şekilde karar verdim )
İlk zamanlar baş dönmesi yapabilir demiş hatta uzman ama metabolizmanın hızlanması için mutlaka ara ara yapılması gerekiyormuş :KK66: ben günde 3 kere yapmayı düşünyorum 1er set :D:D:D:D

Birde duvar oturuşu diye bir şey varmış onu yapmaya başlıyacağım bugünden itibaren günde 2 kere :KK66:
oda duvara yaslanarak sandalyede oturuyormuş gibi duruyorsun havada hatta ağırlıkla yapılırsa kollarıda bir yandan çalııştırabilirmişiz :KK66: Özellikle bacak, kalça ve karın bölgesini çok sıkılaştırıyormuş.
O şekilde dayanabildiğin kadar çok duruyormuşsun ( yanma hissi başlıyormuş bir kaç saniye sonra ve ne kadar yanmasını sağlayabilirsen okadar çabuk netice alınıyormuş :KK66:
İlk zamanlar sadece birkaç saniye dayanamakda normalmiş çünkü bunu tavsiye eden baya ince bir bayan bunu 60 saniye kadar yapabiliyormuş :KK48: yani 20 saniye sonra pes edersen yapamadım diye üzülme çok uzun durulmuyormuş zaten öyle :KK66:
Onuda deneyeceğim belki bir faydası olur :KK68:

:KK19: merhabaa
bu akşamki yemeğimiz bizimde balıktı ekmeksiz ve salata ile bolcana yedimm çok şükür Allahımmm
üzerie helva ahh muhteşem oluyor 1 kk dan azcık kaçtı :KK39:
bu arada ben nefes egzersizi ile ilgili bir siteye bakmadım da genel olarak kollarımda sarkmalar var bacaklarımda da onu araştırırken yapılan hareketlerde nefesi kol yukarıda iken veriyor
kolu büküp enseye indiğinde ise alıyordu ve diyafram nefesi kullanıyordu .bende dönem dönem onu yapıyorum.:KK73:

ben 63 lerden 103 lere 2 -3 yılda çıkmış biri olarak şimdiki bu inişler sporsuz kötü oluyooo :KK31:
yürüyüşe başlamak şart olduu
:) 2 yılda al 4 yılda vereme :KK62:

Canım pes etmek yok ne olursa olsun o kilolar gidecek ve ikimizde hedeflerimize ulaşacağız :KK68: Rabbim sana mucizeni gönderecek bak kiloların gidip sağlığına kavuştukça :KK68::KK68::KK68::KK68:
Biz eşimlede konuştuğumuzda hep diyor aşkım sen sağlıklı beslen nasılsa eninde sonunda kilolar gidecek acele etme varsın 2 sene sürsün sonuçta kaç senedir uğraşıyorsun bir iki sene daha beklemek senin motivasyonunu düşürmesin :KK66: Hep pozitiv düşün ve inan spor yapmasanda o kilolar gidiyor sağlıklı beslendikten sonra :KK68: spor biraz daha sıkılaşmak ve metabolizmayı hızlandırmak için :KK66: ama tabi yapabilirsek daha çabuk kurtuluruz kilolardan :KK66:

Back