- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Harikasın canım cidden
Gerçektende karatay çok faydalıbende alkali su olayına yine girmem lazım
Şu nefes olayı gerçekten çok önemliBende geçenlerde fark ettim insan doğru nefes aldığında bağırsaklar daha düzenli çalışıyor ve bizim zayıflamak için bağırsakların çalışması gerçekten çok çok önemli
Kalplerimiz birmişhani türkün aklı ya kaçarken yada.... derler ya benimde dün gece lavaboya uyandığımda aklıma geldi aynı şey hatta sabah bakıcaktım doğru nefes egzersizleri videosu varmı diye tabi sonra kızla uğraşırken unutmuştum sağ ol hatırlattığın için
Merhabaa
alkalli su ile kilo veren bir arkadaşım var aklına geldikçe nefeste yapıyormuş 5 kg vermiş 1 aydave o çok düzenli beslenmiyor bazen aşırı yiyor bazen yemek yemek aklından bile geçmiyormuş
nefes tekniği ile kollarımın tonbişliğini biraz almak istedim egzersiz falan da yaptım ama devamını yine getireceğim inşallah
en orijinal fikirler orada gelirmiş insanın aklına hehe
sen de sağ olasın
ekmeği öğle ve akşamlardan çıkarttım yine bakalım hayırlısı
CeCo ,Sen paylaş canım hergün bakıyorum menüne fikir ediniyorum bende karatay diyeti yapıyorum ama kaçamaklarım oluyor(( WAW nerelerde hiç görünmüyor hamile mi yoksa ????
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri hepinize hayırlı olarak nasip etsin inşallah şu mübarek günde
Aslında artık kendimi burada terk edilmiş bir şehirde gibi hissediyorum ama işte ya birine bir faydam dokunursa diye yazmaktan da vaz geçemiyorum
Yine sabah 6da uyanıp güne çok dinç başladım
Aslında sırf her sabah balkondan güneşin doğuşunu izlemek için bile kalkılabilirher gün ayrı bir güzellik Rabbime binlerce şükür
Bir güzel kahvaltımıda yaptın artık çalışsın Leptinler
Hemen aklımdayken ilk ve tek bildirimde benden gelsin
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.8 kg
Bu hafta; 118.3 kg
Giden; 500 gr( regln ilk günü olmasına rağmen hemde )
Toplam giden; 6.2 kg
Şimdilik hedefim; 110 kg
( fazla yüksek tutmayayım ki verdikçe yeni hedefler koymanın motivasyonuyla tam gaz devam edeyim)
Spor;
1 x 100 ip atlama,
1 x 2 saatlik yürüme ( pazar alışverişiydi ama yavaş yürüme huyum yok o yüzden bana göre spor)
Selamün Aleyküm olmayan kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
BOl eksili az kalorili bir gün olur inşallah herkes için
Gece yarım saat geç yatmam nasılsa anında etkiledi beni anlatamam
Sabah yine 6da uyandım ama hem hava, hem regl hemde yarım saat eksik uyumak bile beni maf etti
Yine 7de kahvaltımı tek başına ettim malum ev halkı o sırada fosur fosur uyuyordu
Saat 10 gibi felaket uyku bastırdı birde reglden dolayı belim de çok ağrıyınca az uzanayım dedim anam uyumuşum2 saat hemde kendime çok kızdım bir yandan ama öbür türlüde akşamı yapamazdım
Neyse buda benim Pazar keyfim olmuş olsun
Bir sürü ütüm var bugün onları ayarlayacağım inşallah
Eşim akşamlık balık yaparız diyince heh dedim yemek faslındanda yırttım ( sağ olsun balık oldumu bana elletmez ben sadece salatayla uğraşırım ) Yanınada çok az helva yiyebileceğim bugünCanan Hoca balıktan sonra 1 kkdan az fazlasına müsaade etmiş ( balık zehirlenmesinden de korkuyormuş sonrasında yenen helva hani kendim için yiyorsam namerdim hesabı
Felaket soğuk bugün ama tabiki daha kombiyi yakacak kadar değil ( yakılmaya yakılırda kışın nasılsa bol bol ödeyeceğiz bari ne kadar geç kullanmaya başlarsam kardır)
harikasınn ceco
maşallahın var faydan oluyor kendi adıma bu resimler özellikle yeme içme konusunda rehber niteliği taşıyor eminim buraya bakıp yazamayanlar da var .
Cuma duan için Allah razı olsun inşallah senin de gönlünden geçenlerin hepai hayırlı olarak nasip olsun.
sabahları erken kalkman zaten beden için süper tam gün ışığı ile birlikte tüm bedenimiz uyanıp çalışmaya başlıyor. bağırsakları da çalıştırıp daha güzel bir güne hazırlar bizlerii
geçen hafta hemde 1 haftadaaa+ 1 kg oldu hamurişleri yaptım kendim minicik yemiş olsam daaa
ne glucophage nede ingiliz karbonatı işe yaradı
yürüyüşte yapmayıncaaa ne kadar hareketli ve yoğun günler yaşasam da +lar geldi
gerçi yumurta geliştirici ilaçta alıyorum amaa ne yapsam bu fikirden uzaklaşamıyor daha fazlasına ise cesaret edemiyorum.Yani Rabbimiz kadirdir her şeye .....
kiloda bu haftaya bakıyorum ben de
89 şuan ben de hedefimi düşük yazacağım lakin beyin olarak özellikle ingiliz karbonatıyla içtiğim suya gönderdiğim pozitif enerjim ve inanma isteğimle hala 75 olma isteğindeyim
olacak inşallahhh
merhabaa
bu akşamki yemeğimiz bizimde balıktı ekmeksiz ve salata ile bolcana yedimm çok şükür Allahımmm
üzerie helva ahh muhteşem oluyor 1 kk dan azcık kaçtı
bu arada ben nefes egzersizi ile ilgili bir siteye bakmadım da genel olarak kollarımda sarkmalar var bacaklarımda da onu araştırırken yapılan hareketlerde nefesi kol yukarıda iken veriyor
kolu büküp enseye indiğinde ise alıyordu ve diyafram nefesi kullanıyordu .bende dönem dönem onu yapıyorum.
ben 63 lerden 103 lere 2 -3 yılda çıkmış biri olarak şimdiki bu inişler sporsuz kötü oluyooo
yürüyüşe başlamak şart olduu
:) 2 yılda al 4 yılda vereme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?