Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kızlar domates ve salatalıktan oluşan biraz zeytinyağı ve tuzlu salatamın yanında 2 dilimde ekmek yedim )) öğünümü bu şewkilde geçirdim.

Olabilir tabii Taze limon bulabilirsen salata yiyeceğin zaman limon da ekle salatana Alkali etki yapıyormuş.

Selam kızlarrrrrrrrrr

Ben dışarı çıkıyorum kardeşim geldi parka gidiyoruz acil bildirim yapayım
Öğleden sonra gelirim

Kilom 96.2

Kusura bakmayın kaçtım

Canım merak etme olmadı ben hallederim öğleden sonra listeyi özelden atmiştin zaten duruyor bende

ahh be canim.walla oyle sevindim ki kilo gittigini gorunce.bu hafta fazla dikkat edememistim cunku. ama duzenli sporumu aksatmadim. takipte olalim bak darilirim beni birakirsan hee.. walla acayip bir dostluk var hic yalniz hissetmiyorum kendimi walla sizlerin yaninda.. sakin sende birakma kendini tatilde hee.. birguzel dinlen ve gel... nereye gideceksiniz bu arada ?? cabucak toparlan olurmu..
ahh su kilolarim bir gitse, birde kendiligimden hamile kalsam & kalsak muthisssssss olacak, valla cuk oturacak hee :))) suan icin tabiki once kilo walla 4 kiloya yakin gitti kendimi daha dinc hissediyorum.. niye tasiyorumki fazladan kilo bunu bir anlasam zaten...
nereye gideceksin tatilde ??

kızlar supersınız hepnız guzel guzel kılo verıyorsunuz cok sevındım bende kılo vermeye baslamısım babam oyle soyledı dun 1 haftadır gormuyordu benı

ya kızlar bugun kaynanam aradı daha bebıs yokmu dıo
cok moralım bozuldu esımede atar yaptım sınırlendım
senen doldu artık yapın dıo
e dıemıyorum tedavıye absladık dıe
napcam ben

napcam ben

canını sıkacak bir durum yok tatlım..utanılacak bir durum da yok
söyle birşey olmaz..benim k.valide de sıkıntı yapmıştı.moral çok önemli sen kendini düşün..sitres olumsuz etki yapar unutma

napcam ben

Kimseye bir sey soylemek zorunda degilsin canim bir yiliniz dolduysa hemen olacak diye sart yok ya... Uzme kendini, nice yillariniz olur insallah kafana da takma bu yil cocugun olsa ikinci ne zaman derler

napcam ben
ohooo kuzum takma kafana bize 2,5 sene oldu iki eltimin gorumcemin hepsinin var bebis eltim yine hamile abimin karisida hamile kuzenim esimin kuzeni ikinciye hep millet ikincilere gecti... kimse demiyorki kizim psikolojiniz nasil maddi olarak geciniyormusunuz... esim annesine ilk evlendigimizden beri der anne gecinemiyoz maasim yetmiyo diye kv ye gore sorun yok illede torun... yanimizdada degil ha torun olsunda senede bir goruyum derdinde o nasil buyurse buyusun... birbucuk sene biz vajinismus cektik ama en yakin arkadasima bile soyleyemefim kiz bekar o da yasamasin diye. kimsenin haberi olmadi esimle benim neler cektigimizden... yav biz birlikte olamiyorduk adamlar bebekte bebek... yapin koyun kenara kendi buyur herhalde... tovbe tovbe. ha simdi istiyoz ama pko yuda demedim kv ye... neme lazim yanlis anlar... ALLAH im yuzumuze bakarda hayirlisiyla hayirlisiysa bebisler nasip eder bizede herkesede... takma sen kafaya deniyoruz anne ama stres iyi gelmiyor de... yada sen bisi deme esin konussun herseyin bir zamani var desin...

Canımcım öncelikle arkadaşım İstanbula davet etti. Zannediyorum önce bir ona uğrarız sonrasında şöyle bir ege turu düşüyoruz. Yani bir yere, bir otele bağlı kalmadan gezelim diyoruz. Fethiyeye kadar nasipse uzanırız... Sizleri çok seviyorum. Gösterdiğiniz kardeşlik, dostluk için çok tşk ederim.

Selam kızlarrrrrrr

Hepinizden çok çok özür dilerim Listeyi bu haftaya mahsus ben yapacağım diye WaW a söz verdim ama ancak fırsatım oldu
Ne olur kusura bakmayın kızkardeşimin geleceği planda yoktu

Evettttttttt gelelim listemize

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]

[tr]
[td]erinsena[/td]
[td]82 kg [/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3 kg[/td]
[td]82,3 kg[/td]
[td]81.4 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]

[td]fburak[/td]
[td]85 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87 kg[/td]
[td]86 kg[/td]
[td]84.2 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92 kg[/td]
[td]91.7 kg[/td]
[td]91.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]92.3 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]egedenizi[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]95 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5 kg[/td]
[td]96,8 kg[/td]
[td]96.2 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]bebekku[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98,7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]

[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]şipşirine[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]97.8 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[/table]

Kızlar gerçekten harikasınız
İnşallah her hata çok daha güzel sonuçlar alırıız
Eğer bir yanlışım varsa Af ola acemilik eserim bu liste

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Eşimin halaları şimdi gittiler ( küçük cimcime yine kankasını / kuzenini salmadı )
Nasıl yalvarıyor kapıda ne olur kanka gitme diye kalıcağım diyincede nasıl sevinçten havalara sıpladı

Ohhh bu gece rahatım sabaha kadar pc başında otursam neden demez eşim çünkü onlarda oyun konsolunda

Aleyküm Selam canım Hoşgeldin

Herkes kendi aleminde yani

Son düzenleme:
Aleyküm Selam canım Hoşgeldin

Herkes kendi aleminde yani

Evet yaaa
Genelde eşimin kuzeni geldimi ( 18 yaşında ) sabahlara kadar oyun konsoluna takılıyorlar ve o gecelerde bana hiç ilişmiyor eşim
Büyük kızda biraz tabletle oyun oynayıp yatacakmış
Oyun oynamayı bırakırlarsa bir iki saate kadar belki bir de film izleriz

Sen nasılsın bu arada

Hahahaha İyiymiş

İyiyim canım ya,ne yapayım, oturuyorum boş boş. Bütün gün dolaştım, bacaklarım ağrıdı yaf

Hahahaha İyiymiş

İyiyim canım ya,ne yapayım, oturuyorum boş boş. Bütün gün dolaştım, bacaklarım ağrıdı yaf

Ne güzel spor olmuş oldu sana
Bende gündüz kardeşimle çocukları parka götürdüm baya bir yorulduk ama iyi oldu çocuklar eğlendi bizde temiz hava aldık

Ne güzel spor olmuş oldu sana
Bende gündüz kardeşimle çocukları parka götürdüm baya bir yorulduk ama iyi oldu çocuklar eğlendi bizde temiz hava aldık

Öyle oldu canım ya. Gerçi hamlamışım baya. Neyse egzersize başlayınca açılırım biraz. Hava da bayağı sıcaktı bugün. Size de iyi olmuş, sen de enerji harcamış oldun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dün sabaha kadar nette olurum diye hava atan ben Laptobun başında resmen uyuya kalmışım
Sabah biraz geç uyandık ama mükellef bir sofra hazırlayıp hepbirlikte kahvaltı ettik ( bizimkiler + kuzen )
Uzun zamandır beyaz ekmek yemiyordum dayanamayıp eccük yedim ama öğleden sonra inşallah biraz hava almaya çıkarızda bende bol bol yürüyüp eritirim onu tabi fazla kaçırmadımda yinede

Umarım herkes için az kalorili ve bol hareketli bir gün olur

keyif bazen herseyden guzeldir. bak mukellef bir sofra hazirladigin halde bile dikkat edebilmissin maasallah. bazen aileyle keyifli saatler gecirmek guzeldir... dun esimin dogum gunuydu kendi pastasini kendine yaptirdim hehe cok kotuyum yaaaa ) canim ya baya eziyet cikti bende elimde telefon her yaptigini cektim. aksamda cayla pasta yedik ama sabaha kalktigimda dunden daha zayiftim... ne bu celiski ya... keyifle yiyince daha basit kilo veriyo insan bence...

Canım ne bu olanlar ya valla eşinin abisine taş olsa çatlar yani. Eşinede bak sen. Konuyu tekrar kendi açmış ve bide akşam sana neler demiş. Delimidir ne?? Canım bende bu sabah tartıldım 84.2 kg. Geldim.

sorma canım yaa valla öylee...ben başa çıkamam allaha havale ettimm.. kilo süperr kıpırdamaya başlamışş yağcıklarr :)korksunlar bizdenn..

anammm canımm sende benim gibi kv ..kp den değil kayın ve görümceden çekiyon desenee..boşvermek lazımm aslında hiç huzuru bozmaya değmezz..ben boşvermiştim ama sende demişsin yaa onların yaptığından çok eşlerimizin yaptığı davranışlar bizi kırıyorr...onlarda bigün anlarlar inş..

aminnnn...sağol arkadaşımmm..valla nazarı bilmemde eşimle bize biçok konuda hayret ettikleri kesinn..biz allaha şükürmutluyuzz onlar dünyaya öyle kapılmışlarkii kendi kendilerine kalıp bian huzurlu vakit geçiremiyorlarr..ve bize özeniyorlar..çok şükür rabbime..

sorma yaaaa bide spora başlasam süper olacak bakalım inş istiyorumm...

şirineeee...seni ayakta alkışlıyorummmmm

canımm bu süperr bi sonuççç hiç çaktırmıyorsundaaa.. bunlarrr bittere rağmen gidenlerrr mi??...süpersinnn..aynen devamm durmakk yokkk..

biz eşimle evlendik evlenelii ettiğimiz kavgalar ya onun ailesinden yada benim ailemdenn..bizim dış etkenler bize ne kadar uzaksa biz okadar zaman mutluyuzz...ben evlendim evleneli evdeyimm eşim çalışmama izin vermedi evlendikten sonra..4 yıl oldu bu evdeen onsuz çıktığım çook nadirdirr..gideceğim yer varsada kendi bırakır gelir alır sonra

kişisel olarak bi sorunumuz bu vardır 4 yıl olmasına ragmen aşırı kıskançlıklarıı...cama çıkartmazzz ddışarda kalabalık ortama sokmazz çok arkadaş çevrem olmasını sevmez...sadece o olsun ister hayatımda ki o bana karşı öyle ama bundan memnun olduğum söylenemez..bu durumda boğğdu benii..üniden arkadaşları vardı evlendikten sonrada kesdi onlarla bağıi hafta içi işde hafta sonu birlikte takılırız iştee..herkez zamanla gececek dedi ama bekliyoruz bakalımm...herşeyin ortası güzell..

napcam ben

canımm relax ol birass..şuanda senin en büyük sorunun bu bencee..hiç rahatt değilsinnnn..bırakk canı cehenneme herkezinnn...ona neymişş sen doğurunca ona madalyamı vereceklermişş..hiç kendini üzme bu konuda bunu kimseyede belli etme bundan güç alıp ezerler seniii...ben çok yandım bu konuda ama asla dışarıya belli etmedimm..4 yıl oldu evleneli hala dahada sorana diyorum keyfimin kahyasımısınız kocama doyamadım daha o benim şimdiki bebem diyorum geçiştiriryorum...sende öyle dee..bırakk...hem altta cetvelde 8 aylık evli diye yazıyor çok erken daha kocanla gez tozz eğlen..tatiline git..bebek olunca hayat çok değişiyorr..tabikide olursa süper bişi olur bizde onu istiyoruzz..ama illada yok diye hayatı zehir etmeyede gerek yokk...
?

amannn ne olacakk acıcık beyaz ekmektenn haftalık kaçamağına sayarzzsen onu on kere eritirsin bugünn..

cecommmliste içinn çokk teşekkürler canım yaa...valla çok iyi olduu..sağoll..

dimi yaa hiç kasmaya gerekk yokkk..anamm insan kocesine doğum gününde pasta yaptırırmı yaaa...afiyet olsun ağzınızı tadı hiç bozulmasınn birlikte nice doğum günlerii kutlayın inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…