• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

günaydın pek gelemesem de kilobildirimimi yapmaya çalışıyorum
kilom 91,5
gitmiyor zıkkımlar yaa

yarın da pko uzmanına görünecem bebek istiyoruz dicem
hayırlısı bakalım kilo ver diyeceği kesin:49:

canımmm hakkında hayırlısı olsunn ..git bakalım ne dicekk dr..güzel haberlerle gel inşallahhh...belkide öyle demez tedaviye başlar hemen belli olmazz...

kilo verme konusundada..2 hafta olmak üzare birlikte başladık..sende hiçmi giden yok...biyerlerde yanlış bişiler yapıyorsundurr..paylaşımlarını bilmediğimiz için yorumda yapamayız ama..en azından bizim paylaştıklarımıza bakaraktan kendininkilere bi yön verebilirsinnn...yanlışlıkları düzeltebilirsin..bak ben gramı gramına yazıyorum yediklerimi buraya liste felanda uygulamıyorum yani görüyorsunuzdur yediklerimi 2 hafta olacak başlayalı..yada şöyle diyim tam 12 gün olmuş biz bismillah diyip başlayalıı...ben 2 kilo vermişim şükürr..sende verebilirsinn ama yediklerine acık dikkat et..inin bu pkoiçin gramın bile önemi varr..rabbim herşeyi gönlüne göre versinn..

Canım ne bu olanlar ya valla eşinin abisine taş olsa çatlar yani. Eşinede bak sen. Konuyu tekrar kendi açmış ve bide akşam sana neler demiş. Delimidir ne?? Canım bende bu sabah tartıldım 84.2 kg. Geldim.

kızlar glifor beni öldürdü dün onun etkisi ve birde hastalık..mahfoldum..akşam almadım bu sabahta almayacağım..kreşin programında konuşma yapacağım inş. alsaydım yapamazdım akşam devam ederim almaya..
bugün kilo bildirimiyle başlayayım ben daha fazla bekliyordum ama yine iyi..

başlangıç tarih: 24.5.13

kilo: 81.7

tabi daha önceki başlangıç kilom 93..:15:

ver gülüm 73..:32:

al gülüm 82 kg oldum:14:

hedef 6'lı rakamlar...
hadi kolay gelsiiinnn...

kizlar gunaydinnn...
sabah ac karna kilom 98,5 cikti...

sabah kalkinca bi burnum kanadi nedendir bilemiyorum ???

neysem kalkip cayi koyunca buyuk bardagimla bi bardak ilik suyumu ictim ve 15 dk sonra kahvaltiya oturdum
2fincan yarim sekerli cay
1kk peynir
1yumurta
2,5 dilim ekmek
yarim domates yarim salatalik 2yaprak marul
2tane de minik yesil zeytin..

Gunaydin kizlar napiyorsunuz

gunaydin canim.. kilomuza bakip karnimizi doyurup dukkana geldi. burda hava acayip bozuk (nevsehir) insanin cani hicbisey istemiyor esiyorrrr esiyorrr esimle gelirken gozlerimize bussuru toz kacti. ama esim yanimda olunca tozu bile aramiyor insan...

Ben de yoldayim hastahaneden donuyorum kan verdim ogleden sonra da doktorla gorusecegim. Evden erken ciktim tartilamadim o yuzden, eve gidince tartilacagim.

waw tatlim biraz daha ya sabir de... velahavle de gulum bunlarin hepsi gececek. bak nasilda ailesinin yaninda guzelce canim cicim demis lutfen kusme esine... tek uzuldugum nokta cok guzel anlasipta kayninin araya yilannnn gibi girmesi... uyuz kesin kiskaniyor sizi... azcik parayla nasil geciniyorsunuz demesinden belli canim... sen lutfen kafana takma sabir dile Rabbimden gor bak esinde anlayacak senin kiymetini... ama lutfen kaynin yuzunden esine surat asma zor da olsa gulumse esin butun dediklerine pisman olsun... gulumseyemezsende surat asma bari canim sadece uzgun oldugunu belli et yeter. canim benim iki kaynim var biri melek gibi biride butun aileye hukmediyor yanlarinda olmadigi halde telefondan yonetiyor herkesi. dugunumde bana demedigi kalmadi adam telefondan istedigini yaptirmaya calisti. bana hakaret etti telefonu yuzume kapatti dedi butun ailesini fistekledi bende telde konusmak istemiyorum deyince esim dediki abimi saymiyorsan benide saymiyorsun demektir mecbursun konusmaya dedi... tamam dedi 2,5-3 saat saat konustuk ama bunaldim en sonunda patladim ben sana bunlari nezaman soyledim ALLAH var dogru soyle ne saygisizlik yaptim dedim tek tek saydim ozur dilemek zirunda kaldi ama uste cikmak icin 2-3 kere daha acti konuyu her seferindede dik durdum hakkimi savundum bi taraftanda agliyorum ama herseferindede ozur diledi ve esimde sacma sapan bana bakiyo telefonda konustuklarimizi dinliyo bi kerede demedi ki askim abim haksizmis kulaklarimla duydum bende ozur dilerim demedi... orda guya konu kapandi... dugunde bir iki saat gordum yuzune gulmek zorunda kaldim ve evliligimizin 8ayi nerdeyse hergun arayip acigimi gozledi... her defasinda gecinebiliyormusunuz ve anlasabiliyormusunuz sorularini sordu... anlasamiyor olsak kina yakicakti sanirsam. 8ay sonra tavrimi esime koymaya basladim ayda bi kereye felan cektim kaynimla konusmayi... hicte kafama takmadim... sonra memlekete gidince bi gordumki bana yasattiklarinin kat kat fazlasini kakardeslerinede yasatmis... ama artik susuyorum 2-3ayda bi gorusuyoz bana laf cakiyo aramiyon oldukmu hastamiyiz merak etmiyon diyor bende bende hastaydim abi kac haftadir kafami kaldiracak halim yok diyom geciyom...
bisi deyimmi ksenin de p k de kv de kimin ne oldugunu biliyor ve kaynin bi der iki der belli bi zaman gelir hepsi birde bagirir kaynina sen aldirma gulum... ha bak hakkini savunma diyemem savun ama meseleyi tekrar tekrar acma ve kayninla esine tavrini koy ama ne esine nede kv kp e tavir alma canim... ALLAH imdan sabir diliyorum sana ve en kisa saatlerde esinle simsiki sarilirsin insaallah... evliligin ne oldugunu bazen erkekler anlamiyo karilarini cok guclu gorup herseyin ustesinden gelebilir saniyorlar ama azicik destek vermeyi unutuyorlar canim naparsin... ben sana sunu diyimmi kp im felc gecirdi diye memlekete gittik ve kp kv hastanedeydi evde 3-4 kisi kaldik gece ve gorumcem gunahini almayim ama ozellikle saniyorum 2ayri cekyata yatak hazirladi esim ve benim ayri yatmam icin okadar zoruma gittiki anlatamam ve esimde gece ayri yatmayi gectim bi iyi geceler diyip opmedi bile... ve odada sadece ikimiz variz ama ayri yataklarda. h a kayinvalidem olsa kesinlikle boyle bisey yapacagini sanmam. gorumcemde cozemedigim bi olay var kendisi bizden 3-4 yas byyuj ve bekar ondanmi aceba...nedendir bilemiyorum ama aileden biri yanimizda olunca cok farkli oluyor esim... sanirsam butun erkeklerde hem bi urkeklik hem bi gurur oluyo... ailem kirilmasinda esimle nasilsa barisiriz diyorlar... ama unutuyorlarki kadinlar affetse bile omur boyu iclerinde kalir yasananlar...

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Aslında canım çok sıkkın :14:
Bugün büyük kızın okulda gitar gösterisi vardı :34: Velilerde katılacakmış ama bizim cadı bizi istemedi :14::14::14:
Neymiş biz olunca heycanlanıyormuş çalamıyormuş :26:
Üzüldüm ama tamam kızım madem öyle gelmeyiz dedim ve gönderdim. Akşam 6da başladı gösteri ve eşim işten gelirken daha bitmemiştir diye bir uğramış okula yolunun üzeri diye.
Bizim cadıda babasını kapıda görünce herkesin içinde eliyle küserim diye birşeyler yapmış ( hani resmini çekerse diye ) sonrada eliyle git git yapmış babasına :26::26::26:
Eşim bir geldi barut :47: nasıl bizi istemezde bir evladımızı izleyemiyecekmiyiz falan diye söylendi durdu. Ben okadar sıkıntı içinde sırf o istiyor diye ona bir kaç ay arayla dünya para verip gitar alıyorum o bana milletin içinde hareket yapıyor diye bağırdı durdu. O an onu oradan çıkarıp zorla eve getirmeyi düşünmüş ama zor tutmuş kendini :27:
Tabi banada saydırdı sen bu çocuğun başını boş bıraktın çok fazla yüz verdin istemesede okula gidecektin işte gelsin gitarlarının hepsini kırmazsam falan diye bağırdı durdu :53::53::53:
Hatta geldiğinde karışmayacaksın dövüceğim falan dedi birde bana bağırdı yeminle araya girersen senide döverim diye :53::53::53: ( yapacağından değil ya ama işte sinirlerim boşaldı benimde ) Şimdiye kadar bir kere bir fiske bile vurmadı şükür ama o an korktum acıkcası :50:
Tamam bende bizi istemedi diye üzüldüm ama bu kadar tepki bana göre fazlaydı :26:
Sonuçta şu anda ergenlikte ve en tehlikeli dönem :34:
İçimden hep dua ettim eşim sonradan onu almaya gittiğinde :50: Önce derin bir sessizlik oldu tabi büyük kızın hiç umuru değil birşey varmış babası konuşmuyormuş falan diye ondan sonra başladılar tartışmaya :52::52::52:
Eşim tabi o ana kadar biraz sakinlediği için sırf soruyor kızım biz sana ne yaptık, niye bizi istemedin, biz kızımızla gurur duymak istiyoruz sen neden böyle yapıyorsun diye ama bizim ergen gerisi başladı bağrınmaya işte alakası yok, işte heycanlandığım için istemedim yok efendim sen bana ilk göz ağrım diyorsun ama bana sesini yükseltiyorsun falan diye tartıştılar durdular :36::36::36:
Tabi tartışma uzadıkca uzadı öyleki en sonunda benim ellerim uyuşmaya başladı ( meğer tansiyonum 15e fırlamış ) sonrada aniden üzüntüden 9a düşünce ben iyice leyla oldum :26:

Sırf istediklerin olunca iki gün bize karşı iyisin sonra hep surat asıyorsun dedi eşim ve sırf ona ders vermek için madem sen bizi üzüyorsun o zaman gitar kursu bitti gitmiyorsun dedi tabi bizim cadı baştan umursamadı ( ağlamayı bile yediremiyor kendine ) eşim üzerine yarın okula da gitmek yok diyince daha beter kıyamet koptu :14:
Ben yattığım yerden ağzımı bile açamadım ve cadı yarım saat ağladıktan sonra gelip tekrar söylendi okuldan beni uzak tutamazsınız diye :1: anam bu cadı tam bir Solcu :1: kesinlikle hakkını arıyor ve kim olursa olsun menfaat içinde olsa yağcılık yapmayı bilmiyor :1: kime çektiyse artık diyeceğim ama eşime çekmediği kesin :60: :60: :60:

Sonunda eşim dayanamadı ve yine onunla uzun uzun konuştu :34: bu şekilde kendininde üzüleceğin bizide üzeceğini falan izah etti :34: Onlar barıştı şimdi hiç birşey yokmuş gibi davranıyorlar ama benden rahat bir 5 sene daha gitti :1:
Ayyyy Çocuğun mu var derdin var :1:
Şu ergenliği bir atlatsak diyeceğim ama biri çıkınca bu seferde diğeri girecek :60:

Allahım sen bana sabır ver :1: Aminnnnnnnnnnnnn

Canım yine sen bilirsin ama 3 dilim ekmek çok olmuş :34: malum çorbada bir dilim ekmekle dönüşüm listesinde diyetisyenlere göre :34: onun yerine bir dilim ekmek eksik yiyip bir kasede yoğurt ekleseydin menüye dahada tok tutardı seni hemde protein yerine geçer :34:
Evde leblebi yada kuru kayısı varsa onlarda olur ilerleyen saatlerde yada bildiğin medine hurmalarından :34: hem tatlı ihtiyacın giderilmiş olur hemde inanılmaz tok tutuyor :34:

:46::46::46::46::46: Sizin adınıza çok ama çok sevindim :1: hadi bakalım bundan sonraki müjdenizde bebiş müjdesi olsun :1:

ah cecommm ergenlikte olur böyle canım benim üzülme :) bak ne güzel sorunlar çözlüp gider...
kız çocukları babalarına hayrandır aslındaa ergenlikten kaynaklanıyor bu durumu hehe :1:
ay Allah canlarını sağ etsindee geçer gider her şey :)

şimdi gelelim diğer konuyaa..bana destek ve fikir veren arkadaşlarıma çokk teşekkürlerrrr...

sabah yine atıştık msjla biliyorsunuzz..geldi eve aldı bizi ve arabada çıt çıkmadan gittikk...hava alanındada ince ince laff sokmalar devam etti..devamlı sabır çektimm...tabi millet gelince saat 4 de benim yelkenler incii...içimm parçalana parçalana annemi ve kardeşimi eve gönderip ben eşim ..kv..kp arabaya bindik ve eve geldikk...4 de bindik arabaya....8.30da evdeydikk..şaka gibi arabistandan geldiler3 saate...biz avrupadan anadolu yakasına 4 buçuk saate geçtik resmen bayılmak üzereydimm...

o arada konu dolmalardan açıldıı...ve eşim dediki abim böle böle bi laf etmiş benim hatunda ona darılmış biras...kp vardı arabadaa..oda dediki o ağzının ayarını bilmez sen takma kafaya...bende söyledim içimden geleni ben çocuklara canımıda veririm ama beni öyle eşek yerine koyarlarsa onada dayanama dedim..adam sen takma onu felan dedi kapandı konu..

neyse eve geldik bi soluklandık eşim pamuk gibi olmuştu..yemekleri mkrodalgada ısıtıp aşağı inmeye hazırlanıyorduk ki o arada kaynım aradı niye çıktınız yukar gelinde sofrayı kurun diyeee ve eşim o anda ağzından geleni verdi 4 buçuk saatlik trafikten sonra...

neyse indik aşağı millet içinde bana canım cicimle al canım bunuda koy..sen gel otur yicek olan oturur demelrr...o sırada sarmaları dolaba koyacaktıki bi tabak bitmişti orda biraz çostu..bişiler dedi..neyse sofraya geçtikk...yemekler bitti..

kv sana esarp aldım dedii..o sevindim dedim..kp de dediki gecenlerde bende alacaktım begenmezsin diye almadım..al sen eşarp olunca ben begenirim dedim...o arada abi atladı yaagelin sen seviyorsan ben alırım sana dedi...bende dedim hayır demem olabilir dedimm....ahanada o anda kp girdi lafaa...sen dedi böle böle demişsinn..salaklar yapar akıllılar yerr.... (o arada büyük teyze felanda sofrada abide kucagında bebek geziniyorr..eltiyüz göz kızardıı çıt çıkmıyorr..) alla alla öylemi demişim dedii...şimdi hatırlamıyorum ama dedi evet ben öylebir laf diyebilirim dedi..düşüncelerimi anlatıyor dedi...kp ice fena olduu..sus sus bari dedi...

ben hiç sesetmedim yüzüm sofrada yemeğimi yiyorumm..dicemm öyle bi laf dicemde sofrada büyük teyzeler var daha alçalmak istemedim..hiçbişi demedimm..eşimden hiç ses çıkmıyorr...millet içinde bende herzamanki gibi çok çok iyiydim eşimlee...

neyse biras önce geldikk yukarı evimize..konu yine açıldı ve yine sana yakıştıramadım 10 dolma için bukadar surat asmanı demezmiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kendimi camdan aşağı atacaktımm yaaaa....allahımm çıldırcamm ve herşeyy yeniden başladıı...sen naparsan yap o benim abim bzim aramızı kötü yapamazsın demezmiiii....bende dedimki sen bu konuyu buraya çıkarttın yaa pesssss....pesss....ben bu kadar aşalık biriyımm bidaha konuşma benimle dedimm...

benim içim açılmıyor seninle konuşmayaa seninde açılmaz eminim o yüzden uzak duralım bi süre dedim...okey dedii...dayanabildiğim kadar dayanıcamm..bilmiyorumm yaaa...amannn..bıktımm....

canımm benimm ben olsam bende ağabeyinle ne arasını açacakmışsınn işte sen aslında herkesle gayet güzel anlaşmışsın kv ve kp maşallahg ne güzeller nazar mı değiyor size nedir
bismillah sakin ol inşallahh Bu mübarek Cuma suyüzü hürmetine evinize sağlık mutluluk huzur dolsunn aah canım benim

Kıslarrr bugun kilo bildirme gunu dimiîiiiiiiiiiii. Ben gecen hafta 93,1 idim. Bu sabah ise 92,3 olmusun. Bilginize :)))

günaydınn kızlarrr...dilerimm herkezlerr güzell kilocuklarr vermiştirrr....dün akşam tartıldığımda vucut baya sususz kaldığından tartı acayip rakamları gösterdii inş en kısa zamanda orakamları tekrar görürüm...nneyse şimdilik bunada şükürr..herkeze başarılarr..

kilo bildirimi::::

kilo....81,4 :)

spor..yok :(

kızlarr 12 gün olmuş diyete başladığımızzz bendeki toplam sonu 1,900 gram vermişimm kısaca 2 kilo gitmişşşş

:10::10::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

hobaaaaaaaa aynen bölee oynuyorummmmmmmm:21::21::21::21::21::21: hadi inşallahh sizlerdende güzel haberlerr bekliyorummm kızlarrrrrrr......

Canlımm benimm maşallahh :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
hehe bayıldım buna sporsuz ama sen birde spor yapabilrsen maşallahın varrr
ben yürüyüş yapıyorum hemenhemen her gün işten yürüyerek eve 20 dk evde 15 dk felan vee kısacak başka da bir şeyim kalmadı 14.05.2013 te beni çağırdın Allah razı olsun tekrardannn
vee kilo bildirimiii :)) sabah tartıldımmm
:nazar: bende çoook sevindimmmm 97,8 bunu daha da aşağılara indirebilirim inşallahh
bu arada pazar gününe kadar buralarda olmayacağım hepinize en hayırlı günler diliyorum kızlar dualanırnıza ihtiyacım var
pazar günü anlatırım inşallahh Allaha emanet edin

Son düzenleme:
Kıslarrr bugun kilo bildirme gunu dimiîiiiiiiiiiii. Ben gecen hafta 93,1 idim. Bu sabah ise 92,3 olmusun. Bilginize :)))

Bak sınavından iyi not alan öğrenci gibi nasılda mert mert yazıyon. Tabi not kötü olsaydı yazmayacaktın:))). Şaka bir kenara hayırlısı ile gitsin kilolar gelsin bebişler... Nasip olursa Pazartesiden sonra 3 hafta izinliyim. Dönüşümde artık dahada inmiş olur kilon. Bende tatil rehavetiyle kilo almazsam iyi. Ne çektin be Bilgencim benden.Kayınvalide eksikliği hissettirmiyon sana:)))). Takipteyim ona göre:)))).

şimdi gelelim diğer konuyaa..bana destek ve fikir veren arkadaşlarıma çokk teşekkürlerrrr...

sabah yine atıştık msjla biliyorsunuzz..geldi eve aldı bizi ve arabada çıt çıkmadan gittikk...hava alanındada ince ince laff sokmalar devam etti..devamlı sabır çektimm...tabi millet gelince saat 4 de benim yelkenler incii...içimm parçalana parçalana annemi ve kardeşimi eve gönderip ben eşim ..kv..kp arabaya bindik ve eve geldikk...4 de bindik arabaya....8.30da evdeydikk..şaka gibi arabistandan geldiler3 saate...biz avrupadan anadolu yakasına 4 buçuk saate geçtik resmen bayılmak üzereydimm...

o arada konu dolmalardan açıldıı...ve eşim dediki abim böle böle bi laf etmiş benim hatunda ona darılmış biras...kp vardı arabadaa..oda dediki o ağzının ayarını bilmez sen takma kafaya...bende söyledim içimden geleni ben çocuklara canımıda veririm ama beni öyle eşek yerine koyarlarsa onada dayanama dedim..adam sen takma onu felan dedi kapandı konu..

neyse eve geldik bi soluklandık eşim pamuk gibi olmuştu..yemekleri mkrodalgada ısıtıp aşağı inmeye hazırlanıyorduk ki o arada kaynım aradı niye çıktınız yukar gelinde sofrayı kurun diyeee ve eşim o anda ağzından geleni verdi 4 buçuk saatlik trafikten sonra...

neyse indik aşağı millet içinde bana canım cicimle al canım bunuda koy..sen gel otur yicek olan oturur demelrr...o sırada sarmaları dolaba koyacaktıki bi tabak bitmişti orda biraz çostu..bişiler dedi..neyse sofraya geçtikk...yemekler bitti..

kv sana esarp aldım dedii..o sevindim dedim..kp de dediki gecenlerde bende alacaktım begenmezsin diye almadım..al sen eşarp olunca ben begenirim dedim...o arada abi atladı yaagelin sen seviyorsan ben alırım sana dedi...bende dedim hayır demem olabilir dedimm....ahanada o anda kp girdi lafaa...sen dedi böle böle demişsinn..salaklar yapar akıllılar yerr.... (o arada büyük teyze felanda sofrada abide kucagında bebek geziniyorr..eltiyüz göz kızardıı çıt çıkmıyorr..) alla alla öylemi demişim dedii...şimdi hatırlamıyorum ama dedi evet ben öylebir laf diyebilirim dedi..düşüncelerimi anlatıyor dedi...kp ice fena olduu..sus sus bari dedi...

ben hiç sesetmedim yüzüm sofrada yemeğimi yiyorumm..dicemm öyle bi laf dicemde sofrada büyük teyzeler var daha alçalmak istemedim..hiçbişi demedimm..eşimden hiç ses çıkmıyorr...millet içinde bende herzamanki gibi çok çok iyiydim eşimlee...

neyse biras önce geldikk yukarı evimize..konu yine açıldı ve yine sana yakıştıramadım 10 dolma için bukadar surat asmanı demezmiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kendimi camdan aşağı atacaktımm yaaaa....allahımm çıldırcamm ve herşeyy yeniden başladıı...sen naparsan yap o benim abim bzim aramızı kötü yapamazsın demezmiiii....bende dedimki sen bu konuyu buraya çıkarttın yaa pesssss....pesss....ben bu kadar aşalık biriyımm bidaha konuşma benimle dedimm...

benim içim açılmıyor seninle konuşmayaa seninde açılmaz eminim o yüzden uzak duralım bi süre dedim...okey dedii...dayanabildiğim kadar dayanıcamm..bilmiyorumm yaaa...amannn..bıktımm....

Şaka gibi valla. Sen bir şey dememişsin, laf açılmış zaten. Kalabalık içinde de bir şey dememişsin... Bela mı arıyor bu adam?

Abisinin dengesiz olduğunu kendi de biliyor, ona laf söylemiyor, geliyor sana söyleniyor, tabii kadına laf etmek kolay :47: Kaynın da eşine bir şey demiyor da siz anne babayı karşılamışsınız bir de üzerine trafik, sizden hizmet bekliyorlar :47:

Adam dediğini de kabullenmiş ayrıca... Eşin seni koruyacağına, abisinin yanına geçiyor :19: Ayrıca neden aralarını bozmaya çalışasın ki... Nasıl bir kafa yapısı var böyle?

Tatlım bu durum zor bir durum... Ne desem bilemedim... Bundan sonra gene açılır mı bilemem ama benzer sorunlar önüne gelecek gibi. Şöyle bir şey sorayım o zaman, normalde onun aile etkileri devredışı olduğunda, eşinle aranız nasıl yine kötü mü?

Kızlar domates ve salatalıktan oluşan biraz zeytinyağı ve tuzlu salatamın yanında 2 dilimde ekmek yedim :-))) öğünümü bu şewkilde geçirdim.

Back