Kızlar domates ve salatalıktan oluşan biraz zeytinyağı ve tuzlu salatamın yanında 2 dilimde ekmek yedim )) öğünümü bu şewkilde geçirdim.
Olabilir tabii Taze limon bulabilirsen salata yiyeceğin zaman limon da ekle salatana Alkali etki yapıyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar domates ve salatalıktan oluşan biraz zeytinyağı ve tuzlu salatamın yanında 2 dilimde ekmek yedim )) öğünümü bu şewkilde geçirdim.
kızlarr yaaa...yarınn kiloo bildirimii varrr...ben bugünkü su kaybından sonra güzeldi sonuç ama sabah ne olur bilememm....dilerim herkezz çok kilolar vermiştirrr....
ben sabah erkenden çıkıcamm annemlere gitmeyi düşünüyorumm..ama bildirimi yapıcammm liste işide halloldu arkadaşım sağolsuunn LİSTEEE SALLAANACAKKK SALLANACAKKKKK....hadi bakalımm güveniyorumm bu grubaaa...kiloyu kıpırdatmayann kalmasınn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........aminnnnnnn.....
yarın yine uzak kalıcamm sizdenn...akşama doğru gelirim inşş..sizleri seviyorummm
Bak sınavından iyi not alan öğrenci gibi nasılda mert mert yazıyon. Tabi not kötü olsaydı yazmayacaktın:))). Şaka bir kenara hayırlısı ile gitsin kilolar gelsin bebişler... Nasip olursa Pazartesiden sonra 3 hafta izinliyim. Dönüşümde artık dahada inmiş olur kilon. Bende tatil rehavetiyle kilo almazsam iyi. Ne çektin be Bilgencim benden.Kayınvalide eksikliği hissettirmiyon sana:)))). Takipteyim ona göre:)))).
ya kızlar bugun kaynanam aradı daha bebıs yokmu dıo
cok moralım bozuldu esımede atar yaptım sınırlendım
senen doldu artık yapın dıo
e dıemıyorum tedavıye absladık dıe
napcam ben
napcam ben
ohooo kuzum takma kafana bize 2,5 sene oldu iki eltimin gorumcemin hepsinin var bebis eltim yine hamile abimin karisida hamile kuzenim esimin kuzeni ikinciye hep millet ikincilere gecti... kimse demiyorki kizim psikolojiniz nasil maddi olarak geciniyormusunuz... esim annesine ilk evlendigimizden beri der anne gecinemiyoz maasim yetmiyo diye kv ye gore sorun yok illede torun... yanimizdada degil ha torun olsunda senede bir goruyum derdinde o nasil buyurse buyusun... birbucuk sene biz vajinismus cektik ama en yakin arkadasima bile soyleyemefim kiz bekar o da yasamasin diye. kimsenin haberi olmadi esimle benim neler cektigimizden... yav biz birlikte olamiyorduk adamlar bebekte bebek... yapin koyun kenara kendi buyur herhalde... tovbe tovbe. ha simdi istiyoz ama pko yuda demedim kv ye... neme lazim yanlis anlar... ALLAH im yuzumuze bakarda hayirlisiyla hayirlisiysa bebisler nasip eder bizede herkesede... takma sen kafaya deniyoruz anne ama stres iyi gelmiyor de... yada sen bisi deme esin konussun herseyin bir zamani var desin...ya kızlar bugun kaynanam aradı daha bebıs yokmu dıo
napcam ben
ahh be canim.walla oyle sevindim ki kilo gittigini gorunce.bu hafta fazla dikkat edememistim cunku. ama duzenli sporumu aksatmadim. takipte olalim bak darilirim beni birakirsan hee.. walla acayip bir dostluk var hic yalniz hissetmiyorum kendimi walla sizlerin yaninda.. sakin sende birakma kendini tatilde hee.. birguzel dinlen ve gel... nereye gideceksiniz bu arada ?? cabucak toparlan olurmu..
ahh su kilolarim bir gitse, birde kendiligimden hamile kalsam & kalsak muthisssssss olacak, valla cuk oturacak hee :))) suan icin tabiki once kilo walla 4 kiloya yakin gitti kendimi daha dinc hissediyorum.. niye tasiyorumki fazladan kilo bunu bir anlasam zaten...
nereye gideceksin tatilde ??
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Eşimin halaları şimdi gittiler ( küçük cimcime yine kankasını / kuzenini salmadı )
Nasıl yalvarıyor kapıda ne olur kanka gitme diye kalıcağım diyincede nasıl sevinçten havalara sıpladı
Ohhh bu gece rahatım sabaha kadar pc başında otursam neden demez eşim çünkü onlarda oyun konsolunda
Aleyküm Selam canım Hoşgeldin
Herkes kendi aleminde yani
Evet yaaa
Genelde eşimin kuzeni geldimi ( 18 yaşında ) sabahlara kadar oyun konsoluna takılıyorlar ve o gecelerde bana hiç ilişmiyor eşim
Büyük kızda biraz tabletle oyun oynayıp yatacakmış
Oyun oynamayı bırakırlarsa bir iki saate kadar belki bir de film izleriz
Sen nasılsın bu arada
Hahahaha İyiymiş
İyiyim canım ya,ne yapayım, oturuyorum boş boş. Bütün gün dolaştım, bacaklarım ağrıdı yaf
Ne güzel spor olmuş oldu sana
Bende gündüz kardeşimle çocukları parka götürdüm baya bir yorulduk ama iyi oldu çocuklar eğlendi bizde temiz hava aldık
Canım ne bu olanlar ya valla eşinin abisine taş olsa çatlar yani. Eşinede bak sen. Konuyu tekrar kendi açmış ve bide akşam sana neler demiş. Delimidir ne?? Canım bende bu sabah tartıldım 84.2 kg. Geldim.
waw tatlim biraz daha ya sabir de... velahavle de gulum bunlarin hepsi gececek. bak nasilda ailesinin yaninda guzelce canim cicim demis lutfen kusme esine... tek uzuldugum nokta cok guzel anlasipta kayninin araya yilannnn gibi girmesi... uyuz kesin kiskaniyor sizi... azcik parayla nasil geciniyorsunuz demesinden belli canim... sen lutfen kafana takma sabir dile Rabbimden gor bak esinde anlayacak senin kiymetini... ama lutfen kaynin yuzunden esine surat asma zor da olsa gulumse esin butun dediklerine pisman olsun... gulumseyemezsende surat asma bari canim sadece uzgun oldugunu belli et yeter. canim benim iki kaynim var biri melek gibi biride butun aileye hukmediyor yanlarinda olmadigi halde telefondan yonetiyor herkesi. dugunumde bana demedigi kalmadi adam telefondan istedigini yaptirmaya calisti. bana hakaret etti telefonu yuzume kapatti dedi butun ailesini fistekledi bende telde konusmak istemiyorum deyince esim dediki abimi saymiyorsan benide saymiyorsun demektir mecbursun konusmaya dedi... tamam dedi 2,5-3 saat saat konustuk ama bunaldim en sonunda patladim ben sana bunlari nezaman soyledim ALLAH var dogru soyle ne saygisizlik yaptim dedim tek tek saydim ozur dilemek zirunda kaldi ama uste cikmak icin 2-3 kere daha acti konuyu her seferindede dik durdum hakkimi savundum bi taraftanda agliyorum ama herseferindede ozur diledi ve esimde sacma sapan bana bakiyo telefonda konustuklarimizi dinliyo bi kerede demedi ki askim abim haksizmis kulaklarimla duydum bende ozur dilerim demedi... orda guya konu kapandi... dugunde bir iki saat gordum yuzune gulmek zorunda kaldim ve evliligimizin 8ayi nerdeyse hergun arayip acigimi gozledi... her defasinda gecinebiliyormusunuz ve anlasabiliyormusunuz sorularini sordu... anlasamiyor olsak kina yakicakti sanirsam. 8ay sonra tavrimi esime koymaya basladim ayda bi kereye felan cektim kaynimla konusmayi... hicte kafama takmadim... sonra memlekete gidince bi gordumki bana yasattiklarinin kat kat fazlasini kakardeslerinede yasatmis... ama artik susuyorum 2-3ayda bi gorusuyoz bana laf cakiyo aramiyon oldukmu hastamiyiz merak etmiyon diyor bende bende hastaydim abi kac haftadir kafami kaldiracak halim yok diyom geciyom...
.
canımm benimm ben olsam bende ağabeyinle ne arasını açacakmışsınn işte sen aslında herkesle gayet güzel anlaşmışsın kv ve kp maşallahg ne güzeller nazar mı değiyor size nedir
bismillah sakin ol inşallahh Bu mübarek Cuma suyüzü hürmetine evinize sağlık mutluluk huzur dolsunn aah canım benim
Canlımm benimm maşallahh :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
hehe bayıldım buna sporsuz ama sen birde spor yapabilrsen maşallahın varrr
ben yürüyüş yapıyorum hemenhemen her gün işten yürüyerek eve 20 dk evde 15 dk felan vee kısacak başka da bir şeyim kalmadı 14.05.2013 te beni çağırdın Allah razı olsun tekrardannn
vee kilo bildirimiii :)) sabah tartıldımmm
bende çoook sevindimmmm 97,8 bunu daha da aşağılara indirebilirim inşallahh
bu arada pazar gününe kadar buralarda olmayacağım hepinize en hayırlı günler diliyorum kızlar dualanırnıza ihtiyacım var
pazar günü anlatırım inşallahh Allaha emanet edin
Şaka gibi valla. Sen bir şey dememişsin, laf açılmış zaten. Kalabalık içinde de bir şey dememişsin... Bela mı arıyor bu adam?
Abisinin dengesiz olduğunu kendi de biliyor, ona laf söylemiyor, geliyor sana söyleniyor, tabii kadına laf etmek kolay Kaynın da eşine bir şey demiyor da siz anne babayı karşılamışsınız bir de üzerine trafik, sizden hizmet bekliyorlar
Adam dediğini de kabullenmiş ayrıca... Eşin seni koruyacağına, abisinin yanına geçiyor Ayrıca neden aralarını bozmaya çalışasın ki... Nasıl bir kafa yapısı var böyle?
Tatlım bu durum zor bir durum... Ne desem bilemedim... Bundan sonra gene açılır mı bilemem ama benzer sorunlar önüne gelecek gibi. Şöyle bir şey sorayım o zaman, normalde onun aile etkileri devredışı olduğunda, eşinle aranız nasıl yine kötü mü?
napcam ben
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dün sabaha kadar nette olurum diye hava atan ben Laptobun başında resmen uyuya kalmışım
Sabah biraz geç uyandık ama mükellef bir sofra hazırlayıp hepbirlikte kahvaltı ettik ( bizimkiler + kuzen )
Uzun zamandır beyaz ekmek yemiyordum dayanamayıp eccük yedim ama öğleden sonra inşallah biraz hava almaya çıkarızda bende bol bol yürüyüp eritirim onu tabi fazla kaçırmadımda yinede
Umarım herkes için az kalorili ve bol hareketli bir gün olur
keyif bazen herseyden guzeldir. bak mukellef bir sofra hazirladigin halde bile dikkat edebilmissin maasallah. bazen aileyle keyifli saatler gecirmek guzeldir... dun esimin dogum gunuydu kendi pastasini kendine yaptirdim hehe cok kotuyum yaaaa ) canim ya baya eziyet cikti bende elimde telefon her yaptigini cektim. aksamda cayla pasta yedik ama sabaha kalktigimda dunden daha zayiftim... ne bu celiski ya... keyifle yiyince daha basit kilo veriyo insan bence...