• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Canım İstanbulda değilim ...Ve yüzmede bilmiyorum ne yazıkki ...Öğrenmek isterdim ama artık öğrenmek için geç kaldım galiba:((((((.

Canım bence hiç bir şey için geç değil :34:
Aslında kaldığın yerde bir araştır belki belediyenin vardır öyle uygun yüzme kursları :34: İnan benim gittiğim yerde süper yüzen bir genç kız vardı kız balık gibisin kaç yaşında yüzmeyi öğrendin diye sormuştum ( ki ben 5 - 6 yaşlarında diyecek diye bekledim :1: ) sonra kız demezmi abla ben 3 hafta evvel yüzmeyi hiç bilmeden başladım buraya diye :52::52::52: şok olmuştum :1:
Benki 11 yaşından beri yüzme bilirim ama valla benden iyi yüzüyordu kız :60:

İnan bizim yüzme havuzunda 50 yaşında bile öğrenmeye gelenler var :34: üstelik en korkak olanı bile çok çabuk öğreniyor ve korktuğuma değmezmiş diyor :1:

Canım bence hiç bir şey için geç değil :34:
Aslında kaldığın yerde bir araştır belki belediyenin vardır öyle uygun yüzme kursları :34: İnan benim gittiğim yerde süper yüzen bir genç kız vardı kız balık gibisin kaç yaşında yüzmeyi öğrendin diye sormuştum ( ki ben 5 - 6 yaşlarında diyecek diye bekledim :1: ) sonra kız demezmi abla ben 3 hafta evvel yüzmeyi hiç bilmeden başladım buraya diye :52::52::52: şok olmuştum :1:
Benki 11 yaşından beri yüzme bilirim ama valla benden iyi yüzüyordu kız :60:

İnan bizim yüzme havuzunda 50 yaşında bile öğrenmeye gelenler var :34: üstelik en korkak olanı bile çok çabuk öğreniyor ve korktuğuma değmezmiş diyor :1:

Benimde içimde uhdedir yüzmek.(Eşim evlenmeden evvel öğretirim demişti ama tabiki sözde kaldı. Dün hatırlattım ona diyorki gülerek o evlenmeden evveldi..). Bir şekilde öğrenmek istiyorum tabiki o korkaklık bende de var.

Benimde içimde uhdedir yüzmek.(Eşim evlenmeden evvel öğretirim demişti ama tabiki sözde kaldı. Dün hatırlattım ona diyorki gülerek o evlenmeden evveldi..). Bir şekilde öğrenmek istiyorum tabiki o korkaklık bende de var.

:1: :1: :1: Erkeklerin hepsinde var o bekarken onu yaparız bunu yaparız derler sonrada evlendikten sonra geçtiiii o köprüyü geçene kadardı havalarına giriyorlar :1: :1::1:
Benim eşiminde bir sürü öyle vaatleri vardı :1: 14 sene bitecek ve ben hala kafasına kakarım :60: tabi şakayla karışık :1:

Sizin oralarda varmı bilmiyorum ama bizim belediyenin ücretsiz kursları ( yoğunluk varsa sıraya koyuyorlar ama mutlaka sıra geliyor ve haftada 2 kere ücretsiz ders görüyorlar :34:
Bence sen eşine bastır len vapurla bir yere gitsek kazayla düşsem ölürüm :1: kendimi kurtaracak kadar yüzme bileyim yeter de :1: uygun olur o tür kurslar birde kadın erkek ayrı öğretiyorlar eğer eşin onu bahane ederse :34:

:1: :1: :1: Erkeklerin hepsinde var o bekarken onu yaparız bunu yaparız derler sonrada evlendikten sonra geçtiiii o köprüyü geçene kadardı havalarına giriyorlar :1: :1::1:
Benim eşiminde bir sürü öyle vaatleri vardı :1: 14 sene bitecek ve ben hala kafasına kakarım :60: tabi şakayla karışık :1:

Sizin oralarda varmı bilmiyorum ama bizim belediyenin ücretsiz kursları ( yoğunluk varsa sıraya koyuyorlar ama mutlaka sıra geliyor ve haftada 2 kere ücretsiz ders görüyorlar :34:
Bence sen eşine bastır len vapurla bir yere gitsek kazayla düşsem ölürüm :1: kendimi kurtaracak kadar yüzme bileyim yeter de :1: uygun olur o tür kurslar birde kadın erkek ayrı öğretiyorlar eğer eşin onu bahane ederse :34:

Aslında kaza falan konularını şaka ediyoruz ama haklılık payıda var. Cidden başımıza böyle birşey gelse kendimizi kurtaracak halimiz yok. Onun işleri çok yoğun ama dün kendine haftada bir yüzme günü ayıracakmış onu söylüyor. Aslında ısrar etsem mecbur öğretecekte bende birazcık tırsıyorum galiba...

kizlarrr ben ara ogun icin ayirdigim bi bardak ayrani ve bir avuc beyaz leblebiyi ikiye bolup yarilarini 15:30gibi kalanlarini da16:30 gibi yedim... ama bisey itiraf edeyimmi ogleden sonra acikmaya basladim ve hala hafif bi halsizlik var. birazdan eve gidicem umarim hemen kan ekerim dusmez de guzelce yerim yemegimi...

iyi aksamlar kizlar aksam yemegimide yedim
1tabak sehriye corbasi
3dilim kepekli ekmek
kocaman salata

az mi ki? sanki bana az geldi ama doydum baya acikirsam belki hafif bisey atistirabilirim... protein hic yoktu belki peynir yada yogurt yerim

allahin izniyle bende baslamayi dusunmuyorum artik cnm...igrenc bir koku. ve ben sirf arkadaslarim iciyor diye 4 aydir onlarla bile gorusmuyordum. gecen pazar gorustuk. yine ictiler ama benden uzakta.. yanimda icirtmem.. ve yanima geldiginde arkadas igrencccccccccccccc kokuyordu.. bir bayan asla o sekilde kokmamali bence... hem cigerlerimize hem gencligimize hemde allahim insallah nasip ederse ilerde olacak bebislerimizin sagligina yazik.. hem dusunsenize cocugumuz var elimizde sigara... o cocuk aileyi ornek alacak.. ilk benden ogrenecegi sey sigara icmek olursa ne yaparim ben... allahim korusun...

ben fazla almadim.. 3-4 kilo aldim birakinca.. bazi seyleri kafada bitirmek onemli olan, insallah allah birdaha yasatmasin sigarali gunler bizlere...

Aminn inşallahh

selamm kızlarr öğlenden sonraaa yinee çostuu benim işlerr..dolmalar pişdi..çorba halloldu..tavuguda pişirdim..annemle teyzemede birer tepti revani yaptımm..akşam yemeğede fasulyee.. yanii bittim dahaa pess....

ve bunların karşılıgında beni bitiren olayı dinleyinnn....

dolmaları sararken canım çıktı dünn..eşimede dedim aşağı 2 tabak yaptım indiricez ortaya sofraya..geri kalanı burda tutucam sonra gelen misafirlere kullanırız diyee..ok .. dedik...şimdi dicenizki bu kız neden böle bi kural koydu...alt katta benimbi kaynım var bencilmi bencil..ve zamanında yaptığımm sarmaları mantıları yiyen bigün karısınıda çağırdım kocan seviyor al sende yap diye...

vee kaynımın karısına dediği laff. yaww böle işleri salaklar yapar akıllılar yer sen niye uğraştın koca gün bununlaaa....ve bunu bana zöylüyor güle güle millet içindee..yedirmicem dedim ona...3 cocukları var..2 oğlan ufaklık nlara kıyamıyorum yine canları çektiğinde yapar veririm..yada dışardan alır erlerr...neyse biz anlaştık akşam dediki babamaindircem bi kaçtane okey..onu gören çocuk geldi aşağıdan 4..5 tanee ona verdii..ama ben başladım derin nefesler çekmeyee (o aradada tavuk sote ayarlıyorum 5 kilo tavuk göğsü almışlarr bu sıcakta canım burnumda modundayım))

benim tel çaldı eltimm..yaww et kavurcakmışın bizim çocuklara ayırsana sossuz...dedim soğanlı yapıcam ayrı pişmicek yani dedim çiğ gönderim sen pişirirsinn ay yok hiç ugraşamam dedi....eşimde duydu...ve ben başladımm etleri kavurmaya ve eşimi çağırdım dedim bu çok ayırımmı acık..geldi bilmiş bilmişş..bana sorarsan az bi tencereye koyçocuklara kavrulsunn...kendinede ayırırsın istersenn..dedim bana et lazım değil..ozaman çocuklara kavurr onudaa...vee benn kopmaya başladımmm..saat 10 ve ben kafayı yeme modundayımm..o ara bi bağrış çığrışş olduu ...tam dindimmm..

ben mutfakta o içerde o arada tel çaldı..kaynımm...yaa bi tabak aşagı sarma gönderr.....iştee ben mallarımı biliyorumm..şartım bu yüzdendi daha misafir gelmeden biticek sarmaa...ve o an kıyamett koptuuu...tabiki eşim abisine laf edemice için..bağıra bağıra geldii mutfagaa eehh bee karının yüzü asılcak diye çocuklara 2 lokma sarma veremicemmi ben..kendi yiğenleri olsaa yedirir ama nasıl söyleniyor ev çınlıyorr ve sarma tabaklarını aldı aşağı indi...ordada bağrındı alın hepsini bitirin dedi..eve geldii yine bana demediği laf kalmadı geçti oturd....

yani o anı nasıl anlatabilirimm...napacagımı bile bilemedimm..yine gittim mutfağa sessiz sessiz ağlamaya başladım elimden bişi gelmediki başkaa..o yorgunluğamı yanarsınn...bi eline sağlık demedi onamı yanarsınn..yanii okadar çokki yanılacak şeyy...

bu bir değil ilk ve son da değill...çocuklara ayrı tavukda kavurdum gönderdimm..ne tavukdayım ne sarmadaa..oturupda benmi yicektim sanki sarmayıı..bizimkilerin işleride birr..düşünün halimiziii..bizim evimizde hiç kv..kp sorunu olmadı ama kaynım herdaimm bizim sorunumuz oldu bu bir değil binn...ve benim eşim asla önce evim ailem demedii..

işte düşünün şuan ki halimii...ayy biraz yazdımda rahatladımm..

S.Aleyküm arkadaşlarr nasılsınız ben hamdüsenalar olsun iyiyimm
yarın sabahta öyle derim inşalah :1: :11:
bbugünlerde aranızda olamıyorum çok lakin okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ve sizlerleyimm

WAW
Ayy canım benimmm dur bir bismillah de ne fena sendeki kayın tövbe Yarabbi
ya zaten böyle oluyor bazen kime hizmet etsen yardım etsen kötü kullanılan sen oluyorsun
hep bir mesafe gerekiyor WAW çok zor Allah yardımcın olsunn diğer yazdıklarına da bakabildim ben arada bir girdiğim için bu ara ... anca gördüm canım benim dua edeceğim sizin içinnn
eşin ve sen birbirinize her daim muhtaçsınız canım diğer kişiler gelir geçer yani kaynın felan yeri gelir ileride evleriniz uzaklaşır
ama severek almışsın bazen evlendikten sonra tanıyor insan eşini sevgi her şeyi aşmıyor fakat kimse kimseyi değiştiremiyor canım
eşim beni çok bekledi Sa olsun sevdik bekledik birbirimizi ona rağmen bizim sorunlarımız oluyor
ailelerden yana olmaması için sürekli mesafe koyuyorum az görüşüp tatlı olalım zaten işten gelince yarın sende yorgun olacaksın kimse için emek yemek felan yapcak halin kalmaz :) inşalllahhh hayırlı güzel bir işte çalış
o zaman farklı bir hayat tarzınız olur canım sabret duaet derslerine tak kafayı sen canım yaa moral bizler için çok önemli
eşinle yatağını asla ayırma bu bana büyük büyük anne nasihatidir ne yaparsan yap seviyorsan ve evliliğin kurtulacağını düşünüyorsann eşinde bu ışığı görebiliyorsan yatağını ayırma...
ben nöbetlerde yapyorum :=)) hehe bilinçsiz ama bazen özlenmek oluyor ay utandım azcık ama öylee
özlenmek güzel şey hehe

canım Allaha emanetsin

ve hepiniz Allaha emanetsinizz

kızlar esımın sonucu muhtesem cıkmıs cok mutluyum sızınle paylasayım dedımm =)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Aslında canım çok sıkkın :14:
Bugün büyük kızın okulda gitar gösterisi vardı :34: Velilerde katılacakmış ama bizim cadı bizi istemedi :14::14::14:
Neymiş biz olunca heycanlanıyormuş çalamıyormuş :26:
Üzüldüm ama tamam kızım madem öyle gelmeyiz dedim ve gönderdim. Akşam 6da başladı gösteri ve eşim işten gelirken daha bitmemiştir diye bir uğramış okula yolunun üzeri diye.
Bizim cadıda babasını kapıda görünce herkesin içinde eliyle küserim diye birşeyler yapmış ( hani resmini çekerse diye ) sonrada eliyle git git yapmış babasına :26::26::26:
Eşim bir geldi barut :47: nasıl bizi istemezde bir evladımızı izleyemiyecekmiyiz falan diye söylendi durdu. Ben okadar sıkıntı içinde sırf o istiyor diye ona bir kaç ay arayla dünya para verip gitar alıyorum o bana milletin içinde hareket yapıyor diye bağırdı durdu. O an onu oradan çıkarıp zorla eve getirmeyi düşünmüş ama zor tutmuş kendini :27:
Tabi banada saydırdı sen bu çocuğun başını boş bıraktın çok fazla yüz verdin istemesede okula gidecektin işte gelsin gitarlarının hepsini kırmazsam falan diye bağırdı durdu :53::53::53:
Hatta geldiğinde karışmayacaksın dövüceğim falan dedi birde bana bağırdı yeminle araya girersen senide döverim diye :53::53::53: ( yapacağından değil ya ama işte sinirlerim boşaldı benimde ) Şimdiye kadar bir kere bir fiske bile vurmadı şükür ama o an korktum acıkcası :50:
Tamam bende bizi istemedi diye üzüldüm ama bu kadar tepki bana göre fazlaydı :26:
Sonuçta şu anda ergenlikte ve en tehlikeli dönem :34:
İçimden hep dua ettim eşim sonradan onu almaya gittiğinde :50: Önce derin bir sessizlik oldu tabi büyük kızın hiç umuru değil birşey varmış babası konuşmuyormuş falan diye ondan sonra başladılar tartışmaya :52::52::52:
Eşim tabi o ana kadar biraz sakinlediği için sırf soruyor kızım biz sana ne yaptık, niye bizi istemedin, biz kızımızla gurur duymak istiyoruz sen neden böyle yapıyorsun diye ama bizim ergen gerisi başladı bağrınmaya işte alakası yok, işte heycanlandığım için istemedim yok efendim sen bana ilk göz ağrım diyorsun ama bana sesini yükseltiyorsun falan diye tartıştılar durdular :36::36::36:
Tabi tartışma uzadıkca uzadı öyleki en sonunda benim ellerim uyuşmaya başladı ( meğer tansiyonum 15e fırlamış ) sonrada aniden üzüntüden 9a düşünce ben iyice leyla oldum :26:

Sırf istediklerin olunca iki gün bize karşı iyisin sonra hep surat asıyorsun dedi eşim ve sırf ona ders vermek için madem sen bizi üzüyorsun o zaman gitar kursu bitti gitmiyorsun dedi tabi bizim cadı baştan umursamadı ( ağlamayı bile yediremiyor kendine ) eşim üzerine yarın okula da gitmek yok diyince daha beter kıyamet koptu :14:
Ben yattığım yerden ağzımı bile açamadım ve cadı yarım saat ağladıktan sonra gelip tekrar söylendi okuldan beni uzak tutamazsınız diye :1: anam bu cadı tam bir Solcu :1: kesinlikle hakkını arıyor ve kim olursa olsun menfaat içinde olsa yağcılık yapmayı bilmiyor :1: kime çektiyse artık diyeceğim ama eşime çekmediği kesin :60: :60: :60:

Sonunda eşim dayanamadı ve yine onunla uzun uzun konuştu :34: bu şekilde kendininde üzüleceğin bizide üzeceğini falan izah etti :34: Onlar barıştı şimdi hiç birşey yokmuş gibi davranıyorlar ama benden rahat bir 5 sene daha gitti :1:
Ayyyy Çocuğun mu var derdin var :1:
Şu ergenliği bir atlatsak diyeceğim ama biri çıkınca bu seferde diğeri girecek :60:

Allahım sen bana sabır ver :1: Aminnnnnnnnnnnnn

iyi aksamlar kizlar aksam yemegimide yedim
1tabak sehriye corbasi
3dilim kepekli ekmek
kocaman salata

az mi ki? sanki bana az geldi ama doydum baya acikirsam belki hafif bisey atistirabilirim... protein hic yoktu belki peynir yada yogurt yerim

Canım yine sen bilirsin ama 3 dilim ekmek çok olmuş :34: malum çorbada bir dilim ekmekle dönüşüm listesinde diyetisyenlere göre :34: onun yerine bir dilim ekmek eksik yiyip bir kasede yoğurt ekleseydin menüye dahada tok tutardı seni hemde protein yerine geçer :34:
Evde leblebi yada kuru kayısı varsa onlarda olur ilerleyen saatlerde yada bildiğin medine hurmalarından :34: hem tatlı ihtiyacın giderilmiş olur hemde inanılmaz tok tutuyor :34:

:46::46::46::46::46: Sizin adınıza çok ama çok sevindim :1: hadi bakalım bundan sonraki müjdenizde bebiş müjdesi olsun :1:

Dışarıda çoksa gitsin versin parasını yesin o zaman :63: Sanki yemek evde bedava pişiyor :41:

Hakikaten, anne babasının düşünmediği çocuğu sen düşünüyorsun. Birileri nasılsa bakar diye mi dünyaya getirmişler o çocukları? Çocuğun yemesini içmesini bakımını anne baba düşünmeli, akrabalar değil.

Yetiştirilme tarzı, evde baskın güç olma isteği, aile sahibi olunduğunun farkında olunmaması böyle şeyleri getiriyor. Sevgi bu tür durumlarda yeterli olamıyor çoğu zaman. İnşallah senin de eşin aklını başına alır. Aslında anne-baba bu konularda yönlendirme açısından çok önemli ama onların da kafa yapısı farklı değil gibi. Görünen o ki, sana çok fazla iş düşecek bu konuda. Eşine sizin bir aile olduğunuzu, çocuklarınız da olacağını, önceliğin kendi ailenizde olması gerektiğini, kendi ailelerinizi dışa atmamış olduğunuzu ama ilişkinizin belirli ölçüler dahilinde olması gerektiğini kafasına vura vura anlatman gerekecek. Ahanda böyle :57:

valla şekerimm bende edepde vardır amaa..bazen çıldırıyorum ve konuştuktan sonraa şok oluyorum kendimee...artık vura vuramı olurr..kıra kıramı iblmiyorum ama olacakk bişilerr..anlatıcam aşagıda neler oldu nelerr....

Canım bencede keşke yatağını ayırmasaydın :20: inan bana aynı hatayı ben bir dönem yaptım ve zor toparladık kendimizi. İnsan ister istemez aynı yatağıda paylaşmayınca soğuyor farkında bile olmadan :19:
Ne olursa olsun bir daha ayrı yatma güzelim :34:
Canım eşin akrep burcu ( benim büyük cadıyla aynı :1: ) işin gerçekten çok zor daha doğrusu sabır ister olmayacak şey değil sonuçta :34: Lanet mi lanet bir burca deng gelmişsin :60:
:34:

valla cecommm dayanamadım yani içime sinmedi gidip orda yatmak yoksa bende karşıyımdır aslında amaa..ne bilem işteee...ama tavsiyene uyucam böle bişiyi yapmamaya çalışıcamm..ama çok üzdü benii..içimin acıdığını hissettim onu diyebilirimmm...sende çokşey yaşamışsınn yaaa...yanii sonra geçicekmi bunlar diyorsunnn herşeyyy rayına oturacakmı zamanla....inşallah diyorum..rabbim seninde huzurunu bozmasınn...

Kızlaaarrrrrrrrrr bu küçük kızım beni kopartıyor :60:

Deminden beri elinde tablet birşeyler söyleyip aç diyor anlayamadım gitti ve en sonunda dikkatli dinleyince kulaklarıma inanamadım :1: resmen Ankaranın bağlarını istiyor 2.5 yaşındaki cadı :60: :60: :60: :60:

Tableti halının üzerine koydu ve 3.cü kes Ankaranın bağlarını dinliyor :60: kendide tekrarlıyor bir yandanda ayakta dikilip şarkıcının oynamasını taklit ediyor :60: :60::60: arada da bana fırça atıyor anne gülme diye :1: :1: :1:

Yeminle biz bu kuzdan çok çekeceğiz daha şimdiden böyle :60:

oyy ben yerimm onu o büyüdüde ankara havasımı oynuyorrrr....yaww ısır yanaklarını bikere benimm içinn :54:

Ayy canım benimmm dur bir bismillah de ne fena sendeki kayın tövbe Yarabbi
ya zaten böyle oluyor bazen kime hizmet etsen yardım etsen kötü kullanılan sen oluyorsun
hep bir mesafe gerekiyor WAW çok zor Allah yardımcın olsunn diğer yazdıklarına da bakabildim ben arada bir girdiğim için bu ara ... anca gördüm canım benim dua edeceğim sizin içinnn
eşin ve sen birbirinize her daim muhtaçsınız canım diğer kişiler gelir geçer yani kaynın felan yeri gelir ileride evleriniz uzaklaşır
ama severek almışsın bazen evlendikten sonra tanıyor insan eşini sevgi her şeyi aşmıyor fakat kimse kimseyi değiştiremiyor canım
eşim beni çok bekledi Sa olsun sevdik bekledik birbirimizi ona rağmen bizim sorunlarımız oluyor
ailelerden yana olmaması için sürekli mesafe koyuyorum az görüşüp tatlı olalım zaten işten gelince yarın sende yorgun olacaksın kimse için emek yemek felan yapcak halin kalmaz :) inşalllahhh hayırlı güzel bir işte çalış
o zaman farklı bir hayat tarzınız olur canım sabret duaet derslerine tak kafayı sen canım yaa moral bizler için çok önemli
eşinle yatağını asla ayırma bu bana büyük büyük anne nasihatidir ne yaparsan yap seviyorsan ve evliliğin kurtulacağını düşünüyorsann eşinde bu ışığı görebiliyorsan yatağını ayırma...
ben nöbetlerde yapyorum :=)) hehe bilinçsiz ama bazen özlenmek oluyor ay utandım azcık ama öylee
özlenmek güzel şey hehe

canım Allaha emanetsin

ve hepiniz Allaha emanetsinizz

canım inanın benddee sevmiyorum o ayrı yattma işinii...ama işte çok incindim anlatamamm....bide bugün yapmamalıydıı bunu....anlatıcam neler olduğunu...

oyy oyyyy rabbime şükürlerrrrrrrr olsunnn inanırmısın nasıl sevindimm...inan bunaaa..inşallahhh sende hamilesinndirrrrr....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Aslında canım çok sıkkın :14:
Bugün büyük kızın okulda gitar gösterisi vardı :34: Velilerde katılacakmış ama bizim cadı bizi istemedi :14::14::14:
Neymiş biz olunca heycanlanıyormuş çalamıyormuş :26:
Üzüldüm ama tamam kızım madem öyle gelmeyiz dedim ve gönderdim. Akşam 6da başladı gösteri ve eşim işten gelirken daha bitmemiştir diye bir uğramış okula yolunun üzeri diye.
Bizim cadıda babasını kapıda görünce herkesin içinde eliyle küserim diye birşeyler yapmış ( hani resmini çekerse diye ) sonrada eliyle git git yapmış babasına :26::26::26:
Eşim bir geldi barut :47: nasıl bizi istemezde bir evladımızı izleyemiyecekmiyiz falan diye söylendi durdu. Ben okadar sıkıntı içinde sırf o istiyor diye ona bir kaç ay arayla dünya para verip gitar alıyorum o bana milletin içinde hareket yapıyor diye bağırdı durdu. O an onu oradan çıkarıp zorla eve getirmeyi düşünmüş ama zor tutmuş kendini :27:
Tabi banada saydırdı sen bu çocuğun başını boş bıraktın çok fazla yüz verdin istemesede okula gidecektin işte gelsin gitarlarının hepsini kırmazsam falan diye bağırdı durdu :53::53::53:
Hatta geldiğinde karışmayacaksın dövüceğim falan dedi birde bana bağırdı yeminle araya girersen senide döverim diye :53::53::53: ( yapacağından değil ya ama işte sinirlerim boşaldı benimde ) Şimdiye kadar bir kere bir fiske bile vurmadı şükür ama o an korktum acıkcası :50:

off cecomm yaa üzüldümm..yani yazdıklarını okuyunca bikaç duygu bi anda yaşadımm...ama demekki çok heycanlanıyorr hani hata yapar arkadaşlarımaa rezil olurum diye korkmuşturrr...yoksa başka hiçbi sebebi yokdurr..şimdi arkadaşlarıyla bambaşka bi dünya var onun gözündeee...enişteyede öylee dee..he ama kırıldığınızı sakin bi zamanda söyleyinn amaa başka bişi demeyinn yaa kıyamam ben onadaaa..sende hiç üzülmee onlarr baba kız bak 2dk sonraa konuşmuşlarr..sen annesinn senin yüreğin daha geniş olmalıı daha nelerr yaşanacak nelerr...allah sana hep güç kuvvet versinn hepsini sar sarmalaaa hep başlarında güçlü ol emi...

evett kızlarr ...gelelim günün özetineee....sabah canım bişi yemek istemediii..

öğlen çıkmadan

3 kaşık fasulye...
1 dilim ekmekk..
4 ceri domates...

arada su içtim dışarda hava 36 dereceydi resmen gördümm (istanbulda)

akşam 8.30 du eve geldik ozamanda yemekde..

yarım kepce yoğurt çorbasıı..
4 sarma...
eltim erişteli mercimekli yoğurtlu bi salata yapmıştı 3 kaşık ondan yedimm..yine bol su ve çayy
ve tabikii hurma..sayısını acık unuttumm:26::26::26::26:

off cecomm yaa üzüldümm..yani yazdıklarını okuyunca bikaç duygu bi anda yaşadımm...ama demekki çok heycanlanıyorr hani hata yapar arkadaşlarımaa rezil olurum diye korkmuşturrr...yoksa başka hiçbi sebebi yokdurr..şimdi arkadaşlarıyla bambaşka bi dünya var onun gözündeee...enişteyede öylee dee..he ama kırıldığınızı sakin bi zamanda söyleyinn amaa başka bişi demeyinn yaa kıyamam ben onadaaa..sende hiç üzülmee onlarr baba kız bak 2dk sonraa konuşmuşlarr..sen annesinn senin yüreğin daha geniş olmalıı daha nelerr yaşanacak nelerr...allah sana hep güç kuvvet versinn hepsini sar sarmalaaa hep başlarında güçlü ol emi...

Sorma canım yaa ben hala kafam takıldı o yüzden uyuyamadım :25:
Konu kapandı ama büyük cadının hiç umuru olmadı babasından özür bile dilemedi hiç sessizce odasına geçti ve sonradan yatıp uyumuş :26: eşim bu son eğer bir daha aynı tavırları sergilemeye devam edersen kesinlikle bundan sonra hiç bir yere gidemezsin okul haricinde ve tüm isteklerin red edilir dedi :27:
Umursamaz tavrıda deli ediyor beni birde bir kere daha kendi ellerini yara yapmıştı ya bu gecede aynını yapıp bu seferde ellerine değilde bileklerinin biraz yukarısı kollarını cimdirerek kabartıp yara yapmış neredeyse :14:
Benim takıldığım nokta o zaten :50:

Neyse inşallah daha iyi olur ama uygun ve iyi bir pedagog bulmak şart oldu maalese :53:
Ben biraz uyumaya çalışayım yoksa yarın yine ruh gibi olucağım zaten ağlamaktan içim dışıma çıktı :25:

Sizlerinde kafasını şişirdim ne olur hakkınızı helal edin :34:
Eğer paylaşmasaydım patlardım herhalde :27:

Rabbim evimize huzur ve sağlık versin :34:
Sizlere Allah rahatlık versin :3:

Allaha emanet ol :34:

şimdi gelelim diğer konuyaa..bana destek ve fikir veren arkadaşlarıma çokk teşekkürlerrrr...

sabah yine atıştık msjla biliyorsunuzz..geldi eve aldı bizi ve arabada çıt çıkmadan gittikk...hava alanındada ince ince laff sokmalar devam etti..devamlı sabır çektimm...tabi millet gelince saat 4 de benim yelkenler incii...içimm parçalana parçalana annemi ve kardeşimi eve gönderip ben eşim ..kv..kp arabaya bindik ve eve geldikk...4 de bindik arabaya....8.30da evdeydikk..şaka gibi arabistandan geldiler3 saate...biz avrupadan anadolu yakasına 4 buçuk saate geçtik resmen bayılmak üzereydimm...

o arada konu dolmalardan açıldıı...ve eşim dediki abim böle böle bi laf etmiş benim hatunda ona darılmış biras...kp vardı arabadaa..oda dediki o ağzının ayarını bilmez sen takma kafaya...bende söyledim içimden geleni ben çocuklara canımıda veririm ama beni öyle eşek yerine koyarlarsa onada dayanama dedim..adam sen takma onu felan dedi kapandı konu..

neyse eve geldik bi soluklandık eşim pamuk gibi olmuştu..yemekleri mkrodalgada ısıtıp aşağı inmeye hazırlanıyorduk ki o arada kaynım aradı niye çıktınız yukar gelinde sofrayı kurun diyeee ve eşim o anda ağzından geleni verdi 4 buçuk saatlik trafikten sonra...

neyse indik aşağı millet içinde bana canım cicimle al canım bunuda koy..sen gel otur yicek olan oturur demelrr...o sırada sarmaları dolaba koyacaktıki bi tabak bitmişti orda biraz çostu..bişiler dedi..neyse sofraya geçtikk...yemekler bitti..

kv sana esarp aldım dedii..o sevindim dedim..kp de dediki gecenlerde bende alacaktım begenmezsin diye almadım..al sen eşarp olunca ben begenirim dedim...o arada abi atladı yaagelin sen seviyorsan ben alırım sana dedi...bende dedim hayır demem olabilir dedimm....ahanada o anda kp girdi lafaa...sen dedi böle böle demişsinn..salaklar yapar akıllılar yerr.... (o arada büyük teyze felanda sofrada abide kucagında bebek geziniyorr..eltiyüz göz kızardıı çıt çıkmıyorr..) alla alla öylemi demişim dedii...şimdi hatırlamıyorum ama dedi evet ben öylebir laf diyebilirim dedi..düşüncelerimi anlatıyor dedi...kp ice fena olduu..sus sus bari dedi...

ben hiç sesetmedim yüzüm sofrada yemeğimi yiyorumm..dicemm öyle bi laf dicemde sofrada büyük teyzeler var daha alçalmak istemedim..hiçbişi demedimm..eşimden hiç ses çıkmıyorr...millet içinde bende herzamanki gibi çok çok iyiydim eşimlee...

neyse biras önce geldikk yukarı evimize..konu yine açıldı ve yine sana yakıştıramadım 10 dolma için bukadar surat asmanı demezmiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kendimi camdan aşağı atacaktımm yaaaa....allahımm çıldırcamm ve herşeyy yeniden başladıı...sen naparsan yap o benim abim bzim aramızı kötü yapamazsın demezmiiii....bende dedimki sen bu konuyu buraya çıkarttın yaa pesssss....pesss....ben bu kadar aşalık biriyımm bidaha konuşma benimle dedimm...

benim içim açılmıyor seninle konuşmayaa seninde açılmaz eminim o yüzden uzak duralım bi süre dedim...okey dedii...dayanabildiğim kadar dayanıcamm..bilmiyorumm yaaa...amannn..bıktımm....

Son düzenleme:
Sorma canım yaa ben hala kafam takıldı o yüzden uyuyamadım :25:
Konu kapandı ama büyük cadının hiç umuru olmadı babasından özür bile dilemedi hiç sessizce odasına geçti ve sonradan yatıp uyumuş :26: eşim bu son eğer bir daha aynı tavırları sergilemeye devam edersen kesinlikle bundan sonra hiç bir yere gidemezsin okul haricinde ve tüm isteklerin red edilir dedi :27:
Umursamaz tavrıda deli ediyor beni birde bir kere daha kendi ellerini yara yapmıştı ya bu gecede aynını yapıp bu seferde ellerine değilde bileklerinin biraz yukarısı kollarını cimdirerek kabartıp yara yapmış neredeyse :14:
Benim takıldığım nokta o zaten :50:

Neyse inşallah daha iyi olur ama uygun ve iyi bir pedagog bulmak şart oldu maalese :53:
Ben biraz uyumaya çalışayım yoksa yarın yine ruh gibi olucağım zaten ağlamaktan içim dışıma çıktı :25:

Sizlerinde kafasını şişirdim ne olur hakkınızı helal edin :34:
Eğer paylaşmasaydım patlardım herhalde :27:

Rabbim evimize huzur ve sağlık versin :34:
Sizlere Allah rahatlık versin :3:

Allaha emanet ol :34:

yaa canımm benimm ne demek helal olsun napıyoruz ki hkkımız olsunn...bende anlatıyorum vallaaiçim ferahlıyorr ..sende anlatt..

valla ben dicektim sen demişsinn bencede hemen hemde en kısa zamandaa bi pedegoğa git canımm...gidene kadarda netten araştır doktorum siteleri var onlara anlat kısaca derdini gidene kadar onlarda bi fikir verir benceee...ama cok caresiz kaldığınızı görüyorum eşininde senindee..elinizden geldiğince anlayışlı oluyorsunuz ama sizde yıpranmışsınızzz...bence bi uzmana giderseniz belki daha kolay olurr..hem senin bi pıtırcık daha varr onada latt yapı olurr..hemde kendini böle yıpratmışş olmazsınnn...üzüntünü anlaya biliyorumm gözünden bile sakınırken böle bi durumda ailecek hepinizin huzuru kaçtıı...ama inan o şimdi bu açıdan bakamıyorr o şimdi sizi kendini hiç anlayamayan aile olarak görüyorrr...bizim gibi bakamıyor çünküü..onun dünyasıı okadar farklıki anlatamamm...

eşininde sana öyle demesini hiç takma kafanaa..oda çaresizlikten sana yüklendii ve öyle dedi eminim oda uyumakta zorlanacak bu geceee..o kıza bişi diyemedi diye sana patladıı...sen üzme kendiniki yıpranmaa...sen her zaman her yerde arayı bulan olacaksın anne olmak hiç kolay değill...

baksaa allah aşkına koca koca insanlarr neler yapıyor..o daha pembe dünyada yaşayan bi çocukkk..lütfenn üzme kendini daha fazlaaa....

kızlarr yaaa...yarınn kiloo bildirimii varrr...ben bugünkü su kaybından sonra güzeldi sonuç ama sabah ne olur bilememm....dilerim herkezz çok kilolar vermiştirrr....

ben sabah erkenden çıkıcamm annemlere gitmeyi düşünüyorumm..ama bildirimi yapıcammm liste işide halloldu arkadaşım sağolsuunn:34::34: LİSTEEE SALLAANACAKKK SALLANACAKKKKK....hadi bakalımm güveniyorumm bu grubaaa...kiloyu kıpırdatmayann kalmasınn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........aminnnnnnn.....

yarın yine uzak kalıcamm sizdenn...akşama doğru gelirim inşş..sizleri seviyorummm:54::54::54::54::54:

Son düzenleme:
günaydın pek gelemesem de kilobildirimimi yapmaya çalışıyorum
kilom 91,5
gitmiyor zıkkımlar yaa

yarın da pko uzmanına görünecem bebek istiyoruz dicem
hayırlısı bakalım kilo ver diyeceği kesin:49:

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr...dilerimm herkezlerr güzell kilocuklarr vermiştirrr....dün akşam tartıldığımda vucut baya sususz kaldığından tartı acayip rakamları gösterdii inş en kısa zamanda orakamları tekrar görürüm...nneyse şimdilik bunada şükürr..herkeze başarılarr..

kilo bildirimi::::

kilo....81,4 :)

spor..yok :(

kızlarr 12 gün olmuş diyete başladığımızzz bendeki toplam sonu 1,900 gram vermişimm kısaca 2 kilo gitmişşşş

:10::10::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

hobaaaaaaaa aynen bölee oynuyorummmmmmmm:21::21::21::21::21::21: hadi inşallahh sizlerdende güzel haberlerr bekliyorummm kızlarrrrrrr......

Son düzenleme:
Back