Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Aslında canım çok sıkkın
Bugün büyük kızın okulda gitar gösterisi vardı
Velilerde katılacakmış ama bizim cadı bizi istemedi
Neymiş biz olunca heycanlanıyormuş çalamıyormuş :26:
Üzüldüm ama tamam kızım madem öyle gelmeyiz dedim ve gönderdim. Akşam 6da başladı gösteri ve eşim işten gelirken daha bitmemiştir diye bir uğramış okula yolunun üzeri diye.
Bizim cadıda babasını kapıda görünce herkesin içinde eliyle küserim diye birşeyler yapmış ( hani resmini çekerse diye ) sonrada eliyle git git yapmış babasına :26::26::26:
Eşim bir geldi barut
nasıl bizi istemezde bir evladımızı izleyemiyecekmiyiz falan diye söylendi durdu. Ben okadar sıkıntı içinde sırf o istiyor diye ona bir kaç ay arayla dünya para verip gitar alıyorum o bana milletin içinde hareket yapıyor diye bağırdı durdu. O an onu oradan çıkarıp zorla eve getirmeyi düşünmüş ama zor tutmuş kendini
Tabi banada saydırdı sen bu çocuğun başını boş bıraktın çok fazla yüz verdin istemesede okula gidecektin işte gelsin gitarlarının hepsini kırmazsam falan diye bağırdı durdu
Hatta geldiğinde karışmayacaksın dövüceğim falan dedi birde bana bağırdı yeminle araya girersen senide döverim diye
( yapacağından değil ya ama işte sinirlerim boşaldı benimde ) Şimdiye kadar bir kere bir fiske bile vurmadı şükür ama o an korktum acıkcası
Tamam bende bizi istemedi diye üzüldüm ama bu kadar tepki bana göre fazlaydı :26:
Sonuçta şu anda ergenlikte ve en tehlikeli dönem
İçimden hep dua ettim eşim sonradan onu almaya gittiğinde
Önce derin bir sessizlik oldu tabi büyük kızın hiç umuru değil birşey varmış babası konuşmuyormuş falan diye ondan sonra başladılar tartışmaya
Eşim tabi o ana kadar biraz sakinlediği için sırf soruyor kızım biz sana ne yaptık, niye bizi istemedin, biz kızımızla gurur duymak istiyoruz sen neden böyle yapıyorsun diye ama bizim ergen gerisi başladı bağrınmaya işte alakası yok, işte heycanlandığım için istemedim yok efendim sen bana ilk göz ağrım diyorsun ama bana sesini yükseltiyorsun falan diye tartıştılar durdular
Tabi tartışma uzadıkca uzadı öyleki en sonunda benim ellerim uyuşmaya başladı ( meğer tansiyonum 15e fırlamış ) sonrada aniden üzüntüden 9a düşünce ben iyice leyla oldum :26:
Sırf istediklerin olunca iki gün bize karşı iyisin sonra hep surat asıyorsun dedi eşim ve sırf ona ders vermek için madem sen bizi üzüyorsun o zaman gitar kursu bitti gitmiyorsun dedi tabi bizim cadı baştan umursamadı ( ağlamayı bile yediremiyor kendine ) eşim üzerine yarın okula da gitmek yok diyince daha beter kıyamet koptu
Ben yattığım yerden ağzımı bile açamadım ve cadı yarım saat ağladıktan sonra gelip tekrar söylendi okuldan beni uzak tutamazsınız diye
anam bu cadı tam bir Solcu
kesinlikle hakkını arıyor ve kim olursa olsun menfaat içinde olsa yağcılık yapmayı bilmiyor
kime çektiyse artık diyeceğim ama eşime çekmediği kesin
Sonunda eşim dayanamadı ve yine onunla uzun uzun konuştu
bu şekilde kendininde üzüleceğin bizide üzeceğini falan izah etti
Onlar barıştı şimdi hiç birşey yokmuş gibi davranıyorlar ama benden rahat bir 5 sene daha gitti
Ayyyy Çocuğun mu var derdin var
Şu ergenliği bir atlatsak diyeceğim ama biri çıkınca bu seferde diğeri girecek
Allahım sen bana sabır ver
Aminnnnnnnnnnnnn
iyi aksamlar kizlar aksam yemegimide yedim
1tabak sehriye corbasi
3dilim kepekli ekmek
kocaman salata
az mi ki? sanki bana az geldi ama doydum baya acikirsam belki hafif bisey atistirabilirim... protein hic yoktu belki peynir yada yogurt yerim
Canım yine sen bilirsin ama 3 dilim ekmek çok olmuş
malum çorbada bir dilim ekmekle dönüşüm listesinde diyetisyenlere göre
onun yerine bir dilim ekmek eksik yiyip bir kasede yoğurt ekleseydin menüye dahada tok tutardı seni hemde protein yerine geçer
Evde leblebi yada kuru kayısı varsa onlarda olur ilerleyen saatlerde yada bildiğin medine hurmalarından
hem tatlı ihtiyacın giderilmiş olur hemde inanılmaz tok tutuyor
kızlar esımın sonucu muhtesem cıkmıs cok mutluyum sızınle paylasayım dedımm =)
Sizin adınıza çok ama çok sevindim
hadi bakalım bundan sonraki müjdenizde bebiş müjdesi olsun