kızlarr nasılsınız ben yogun bır temızlık yaptım ınanın ter ıcınde kaldım=) bastan asagı evımı temızledım masallah bana
kızlar bugun catlatma ıgnemden sonrakı 8, gun sabah test yaptım pozıtıf cıktı
ama arstırmalarıma gore en az 10 gun sonra vucuddan atılıyormus sevınmıstım sonra uzuldumm =)
nee 10 gün sonraa atılıyormuşş yaaaaaaaa....pozitifff çıkmışşş işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee................oufff hemen git kan testi yaptırr...biz sana bu ara kendini yıpratma dikkat et dedik sen bütün evi temizledim diyorsumnn..hadi baklımm güzell haberlerle gel inşallahhh....ayyyy yaa bu böle sakinnn söyleniirrrmiiii....pozitifsee hamilesinn işteeeeee...
kızlarr nasılsınız ben yogun bır temızlık yaptım ınanın ter ıcınde kaldım=) bastan asagı evımı temızledım masallah bana
kızlar bugun catlatma ıgnemden sonrakı 8, gun sabah test yaptım pozıtıf cıktı
ama arstırmalarıma gore en az 10 gun sonra vucuddan atılıyormus sevınmıstım sonra uzuldumm =)
anammm canımm sende benim gibi kv ..kp den değil kayın ve görümceden çekiyon desenee..boşvermek lazımm aslında hiç huzuru bozmaya değmezz..ben boşvermiştim ama sende demişsin yaa onların yaptığından çok eşlerimizin yaptığı davranışlar bizi kırıyorr...onlarda bigün anlarlar inş..
dimi yaa hiç kasmaya gerekk yokkk..anamm insan kocesine doğum gününde pasta yaptırırmı yaaa...afiyet olsun ağzınızı tadı hiç bozulmasınn birlikte nice doğum günlerii kutlayın inşallahh..
Süper bi haber bu canım, tebrikler, inşallah kucağına da alırsın :124: :124: :124:
Yaa sana demedim mi kendini yorma diyee
İğneyle olayın alakası olduğunu sanmıyorum ben. Çatlatma iğnesinin içeriği bildiğim kadarıyla progesteron... Gebelik hormonu da HCG... Alakası yok yanii
hoş geldinn canımm..tebikide alırızz neden almayalımm...hafta sonları biraz sakindir topikimizz..arkadşlar gelince tanışırsınızz...selam pkoluyum kiloluyum ve bebek istiyorum
bende aranızda olmak istiyuorummmm
[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td]82,3[/td]
[td]81,4[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]erinsena[/td]
[td]82kg[/td]
[td]81,7[/td]
[td]81,7[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td]86[/td]
[td]84,2[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92kg[/td]
[td]91.7[/td]
[td]91,5[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1kg[/td]
[td]93,1[/td]
[td]92,3[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td]96[/td]
[td]95[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5kg[/td]
[td]96,8[/td]
[td]96,2[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100kg[/td]
[td]100[/td]
[td]97,8[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99[/td]
[td]98,5[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td]98,7[/td]
[td]???[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[/table]
hoş geldinn canımm..tebikide alırızz neden almayalımm...hafta sonları biraz sakindir topikimizz..arkadşlar gelince tanışırsınızz...
biz başlayalı 2 hafta oldu yapıyoruz işte bişilerr...hergün yediklerimizi yemediklerimizi yaptığımız sporları paylaşıyor birbirimizi motive etmeye çalışıyoruzz..haftada birde tartılıp bildirim yapıyoruz ve bakıyoruz kim ne kadar vermişşşş....
sende kendini bize biras tanıttt ve sonra bismillah de ve başla bence..
yarını beklemeden bu akşamdan itibaren başladım bismillah
selam pkodaşlarım
bugün süper bir doktor buldum ona muayene oldum.
o kadar olumlu konuştu ki sırtımdan tonlarca yük inmiş gibi hissettim.
pko olmak bir nevi şans dedi çünkü yumurta rezervlerimiz çokmuş, ufak bir müdahale ile hemen gebe kalabilirsin dedi.
eşimin sonuçları da süpermiş normalin 5 katıymış
rahim çok temiz çok güzel dedi. dirençli bir pko değilsin dedi.
folik asit başladı
kilo konusuna gelince zayıflarsam elbette faydası olacağını söyledi, yağlar hormon dengesini bozabilirmiş.
ama illaki zayıfla da gel demedi, ben zaten uğraştığımı söyledim.
tamam devam et dedi, yürüyüş muhakkak yap dedi her şeye yumurtlamaya bile fayda ediyor dedi.
sakın stres yapmayın hallederiz bir sıkıntı yok dedi
kan aldılar bir kaç hormona bakacak sonra telefonla bana dönecekmiş.
muayene esnasında büyümüş bir yumurta gördü belki bu çatlayabilir dedi.
takibe alıcaz dedi.
önümüzdeki ay sanırım klomen başlayacak hormon sonuçlarından sonra beni yönlendirecek.
işte böyle
hadi bakalımm başarılarr....bende 26 yaşında 4 yıllık evliyim daha bebişim yok bizde istiyoruzz bende güzel bi dr arıyorum istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum...şuanda 81 kiloyumm....yarışmacı arkadaşlara başarılarr diliyorumm...çok çalışannn kazansınnn
selam pkodaşlarım
bugün süper bir doktor buldum ona muayene oldum.
o kadar olumlu konuştu ki sırtımdan tonlarca yük inmiş gibi hissettim.
pko olmak bir nevi şans dedi çünkü yumurta rezervlerimiz çokmuş, ufak bir müdahale ile hemen gebe kalabilirsin dedi.
eşimin sonuçları da süpermiş normalin 5 katıymış
rahim çok temiz çok güzel dedi. dirençli bir pko değilsin dedi.
folik asit başladı
kilo konusuna gelince zayıflarsam elbette faydası olacağını söyledi, yağlar hormon dengesini bozabilirmiş.
ama illaki zayıfla da gel demedi, ben zaten uğraştığımı söyledim.
tamam devam et dedi, yürüyüş muhakkak yap dedi her şeye yumurtlamaya bile fayda ediyor dedi.
sakın stres yapmayın hallederiz bir sıkıntı yok dedi
kan aldılar bir kaç hormona bakacak sonra telefonla bana dönecekmiş.
muayene esnasında büyümüş bir yumurta gördü belki bu çatlayabilir dedi.
takibe alıcaz dedi.
önümüzdeki ay sanırım klomen başlayacak hormon sonuçlarından sonra beni yönlendirecek.
işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?