Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlarr nasılsınız ben yogun bır temızlık yaptım ınanın ter ıcınde kaldım=) bastan asagı evımı temızledım masallah bana
kızlar bugun catlatma ıgnemden sonrakı 8, gun sabah test yaptım pozıtıf cıktı
ama arstırmalarıma gore en az 10 gun sonra vucuddan atılıyormus sevınmıstım sonra uzuldumm =)

evett kızçelerimmmm ben geldimm...benimm şişşkooo kuzularımmmm...bakıyorumm listeyi alt üst etmişsinizzzz...maşallah maşallah maşallah diyorum hepimizeee

evet ben dün annemlerdeydimm.güzel geçti kardeşim kuzenim tayzemm annem herkezle hasret giderdi bize güzel hediyelerde getirmişler.mutlu ettiler bizii...dün gecede döndükk...

evet eşimle durumlar isee..demiştim sizede bi ara birbirimize uzak durma kararı aldık diyee..dün sabah uyandık ikimizdede çıt yok..konuşmadık hiç arabadaa ben inmeden önce akşam geç gelirimm yada belki gelmem dedi..okey dedim indim arabadannn

annemlerde gayet güzel bigün geçirdimm..saat 5 di aradı ben çıktım geliyorum dedi..ee erken değilmi hani gelmicektin dedim..istemiyorsan dönim geri deyince neyse çıkmışsın daha gel dedim...geldi çay felan bişiler içti ben tabi servis yapıyom ama hiç göz göze gelmedik kaltı diğer odaya geçti bende gittimm..cebinden bi kutu çıkardı gözlerime bakmadan uzattıı

bu ne dedim açmadan evlilik yıl dönümü hediyen dedi bende gayet kabaca hıhh senmii..çokda önemi kaldı sanki dedim tabi dış görünümüm şu iç görünümmmm

benim alyanslarım taşlıdır dışarı çıkınca takarımm bazende unuturum takmayı..onunki normal alyansdır hiç çıkarmazz...onunki gümüş aynı modelinden ama altın bi alyans almışş...gace gündür 7-24 çıkarma diye ...ayyy dedim teşekkürler iyi düşünmüşsünn.. ama ben hala surat asıkk....içeri geçtimm kendimi bıraktımm gülüyorum kardeşimleee hiç ona çaktırmadım amaa..sonra gece 2 ye kadar oturduk sonra geldik evee...

sabah konuşuyorz ama normal...sabat bişi dedi tamam bebeğim dedim....sonra hemen pardon dedim geri alıyorum bianlık unuttum mesafeyii...iyiii all hemen dedi...şimdilikk böle iştee..ama elimden gelmesede durucam azcık uzakk...çünkü bu sefer çok kırdı benii...

nee 10 gün sonraa atılıyormuşş yaaaaaaaa....pozitifff çıkmışşş işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee................oufff hemen git kan testi yaptırr...biz sana bu ara kendini yıpratma dikkat et dedik sen bütün evi temizledim diyorsumnn..hadi baklımm güzell haberlerle gel inşallahhh....ayyyy yaa bu böle sakinnn söyleniirrrmiiii....pozitifsee hamilesinn işteeeeee...

kuzuum diilim internetten araştırdım en erken 14 gun sonra kan testı yaptmam gerekıyormus bır kac kısı kk da yazmıslar hatta 9. gun yaptran olmus pozıtıf cıkmıs kanda sonra 15 gun yaptırmıs negatıf olmus. drumuda arayamıyorumhafta sonu ılgılenmıoda zaten
hıc bı belırtımde yok zaten akıntım cogaldı o kadar
sakinim kuzucum beklıcem haftaya persembeye kadar eger yne poztıf cıkarsa gıderım
araştırmalarım boyle dıyor

Süper bi haber bu canım, tebrikler, inşallah kucağına da alırsın :124: :124: :124:

Yaa sana demedim mi kendini yorma diyee

İğneyle olayın alakası olduğunu sanmıyorum ben. Çatlatma iğnesinin içeriği bildiğim kadarıyla progesteron... Gebelik hormonu da HCG... Alakası yok yanii

waw

takmiyorum artik kafama ve emin ol oyle olunca hersey giriyor yoluna canim...

dimi yaa hiç kasmaya gerekk yokkk..anamm insan kocesine doğum gününde pasta yaptırırmı yaaa...afiyet olsun ağzınızı tadı hiç bozulmasınn birlikte nice doğum günlerii kutlayın inşallahh..

ALLAH ima sukur esim neselidir. bazen tozutsa da... canim o benim... zaten hepimiz ayni degilmiyiz kizlar dis etkenler olmadigi surece butun evlilikler guzeldir bence...

Son düzenleme:
selam pkoluyum kiloluyum ve bebek istiyorum
bende aranızda olmak istiyuorummmm

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]

[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td]82,3[/td]
[td]81,4[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]erinsena[/td]
[td]82kg[/td]
[td]81,7[/td]
[td]81,7[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td]86[/td]
[td]84,2[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92kg[/td]
[td]91.7[/td]
[td]91,5[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1kg[/td]
[td]93,1[/td]
[td]92,3[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td]96[/td]
[td]95[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5kg[/td]
[td]96,8[/td]
[td]96,2[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100kg[/td]
[td]100[/td]
[td]97,8[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99[/td]
[td]98,5[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td]98,7[/td]
[td]???[/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table]

kızlaarrrrr evett bu hafta listeyi alt üst etmiş bulunuyoruzzz...listemiz top 10 sitilinde ilerlediği içinn hızlı bi şekilde yükselişe geçen arkadaşlar oldu vee büyük bir atakla 10 sıradan 8. liğe yükselenler olduu...

bu arada 1. lik bende diye rahattım ama erinsena arkadaşımız bana rakip çıktı yinede 300 drm la 1. lik bendee
haftaya ne olur bilememmmm....amaaa süpersinizz aynen böle devamm...

Kızlarr durun hemen benım umutlarım son derece düşük araştırmaama göre progesteron deılmıs BHCg ımıs hala umudum yok yanı
durun ya kızlar haftaya bellı olur ınsallah pek sanmıyorum ben ama
ınsallahdedıqınız gıbıdır yanı sua nda kesın bısı solenemıyor en az 14 gun beklemek gerekyıormus daha benım 10 gunum

selam pkoluyum kiloluyum ve bebek istiyorum
bende aranızda olmak istiyuorummmm
hoş geldinn canımm..tebikide alırızz neden almayalımm...hafta sonları biraz sakindir topikimizz..arkadşlar gelince tanışırsınızz...

biz başlayalı 2 hafta oldu yapıyoruz işte bişilerr...hergün yediklerimizi yemediklerimizi yaptığımız sporları paylaşıyor birbirimizi motive etmeye çalışıyoruzz..haftada birde tartılıp bildirim yapıyoruz ve bakıyoruz kim ne kadar vermişşşş....

sende kendini bize biras tanıttt ve sonra bismillah de ve başla bence..

kızlarrr ne istiyorumm biliyormusunuzzzzz.....bu listede 4. hafta yazısının altında 7 li rakamlarıııııııııııııııııııııııı görmekkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmm...............

hoşbuldum kkya çok uzun yıllardır üyeyim girdiğim sayısız diyet topiğinden bilirim hafta sonları sakin olur
hemen kendimi tanıtayım 28 yaşındayım 4.5 yaşında bir kızım var 2.bebişi istiyoruz kızımdan öncede pko vardı
doğumdan sonra düzelmişti 3 yıl düzenli adet gördüm ama ozamanlar zayıftım işten çıkınca kilo almaya başladım ve adetim yine düzensizleşti bu ay korunmayı bıraktım doktora gittim ama pek memnun kalmadım şimdi başka bir doktora gidicem
boyum 1.60 kilom 77 civarı hiç bukadar yükselmemişti 68 de sabitler kalırdım genelde
en azından bu tedavi süresince burda destekle birkaç kilo vermek istiyorum inşallah başabilirim

evettt bu haftaaa muhteşemm kilo verenn arkadaşlara derecesini vermekk istiyorummmm......

şirine 2.2 kilo vererek haftanın 1. liğini...

sedacan da 1.8 kilo vererek haftanın 2. liğini alıyorrr....

tebriklerr şekerlerrrr......nettinizz lenn bizede acıklayın püfleriniziii....bizde verelin haftayaaa....

selam pkodaşlarım
bugün süper bir doktor buldum ona muayene oldum.
o kadar olumlu konuştu ki sırtımdan tonlarca yük inmiş gibi hissettim.
pko olmak bir nevi şans dedi çünkü yumurta rezervlerimiz çokmuş, ufak bir müdahale ile hemen gebe kalabilirsin dedi.
eşimin sonuçları da süpermiş normalin 5 katıymış
rahim çok temiz çok güzel dedi. dirençli bir pko değilsin dedi.
folik asit başladı
kilo konusuna gelince zayıflarsam elbette faydası olacağını söyledi, yağlar hormon dengesini bozabilirmiş.
ama illaki zayıfla da gel demedi, ben zaten uğraştığımı söyledim.
tamam devam et dedi, yürüyüş muhakkak yap dedi her şeye yumurtlamaya bile fayda ediyor dedi.
sakın stres yapmayın hallederiz bir sıkıntı yok dedi

kan aldılar bir kaç hormona bakacak sonra telefonla bana dönecekmiş.
muayene esnasında büyümüş bir yumurta gördü belki bu çatlayabilir dedi.
takibe alıcaz dedi.
önümüzdeki ay sanırım klomen başlayacak hormon sonuçlarından sonra beni yönlendirecek.
işte böyle

yarını beklemeden bu akşamdan itibaren başladım bismillah

hadi bakalımm başarılarr....bende 26 yaşında 4 yıllık evliyim daha bebişim yok bizde istiyoruzz bende güzel bi dr arıyorum istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum...şuanda 81 kiloyumm....yarışmacı arkadaşlara başarılarr diliyorumm...çok çalışannn kazansınnn

of cok sevındım cnm nerde bu doktor ınsallah ankaradadır
banada denk gelse ole doktor cok sevındım cnmm

bende avrupadayım :) kızımı Göztepe medical park hastanesi dr gökmen iyigün doğumumu yaptırmıştı çok memnundum
gitmeni tavsiye ederim

ayyyyy rabbimee şükürlerr olsunn...nasıl sevindim bilememm ve inanmayacaksın belki gözlerimm dolduuuu....

çok şükürrr...ocean inşallahh o yumurtan gelişirr hiç klomene bile gerek kalmazzzz...ayyyy bize yaz burdann takibindeyim seninnn bende başlıcam inşallahh bu ay..hala dr bulamadım amaa allah inşallah işlerimi ras getirirr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…