wawcım kadınlar kulübünde de gördüm şimdi jillian egzersizleri varmış ve resimleri var 30 günde çok büyük fark varmış bende bakayım tatilden sonra inşallah 76Sirinee...instagramda bi gruba katildim..bicogunuda takip ediyorum..jillian diye bi kadin varonu indirdim yutobeden onu yapiyoruz heraksam veya lesli 3 mill...eglenceli oluyorr sıkılmayorumda...77 de sabitim suan..bu hafta davetler felan bole kaldim insallah onumuzdeki hafta 76 yi gorurumm
.ramazani kilo almadan bile atlatsamm raziyimm...
Esim kesin karar verdi eylulde tup bebek diyorr..o zamana kadar kilo vermeliyim...oyle zor zamanlardayimki kafam allak bullakk...
Bu ay ilac icmedim adette olmadimm..esim test yap ilacini ic diyorr...bende ramazani firesiz aylatayim diyorumm...
Bide..diyorumki..son sansi denesem adet oldugumda gunde 3 tane klomen kullansam sonra dr gitsem..nasil olsa agustos ayi beklemekle gececek klomeni denesem son kez...esim olmaz dr suz diyor...ilac bitince zaten gidicem diyorum dr a ama razi olmuyir...adet ol git yumos yoksa agustosu geviririz eylulde tup diyor..karar verirsem gisliden icicem klomeni..sonra gidicem dr a..yaa bilmiyorummm...rabbim herseyin hayirlisini versin..ben tupden once hep asilama istedim bikeree ama olmadii..tup olursada esim iki embriyo koydurcaz diyorrrr....guzel ama zorr...hayirlisi ne ise o olsunn..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah razi olsun.
Tabiki dualrimdasiniz.
Planli gebelik olmadigi icin oncesinde baslayamadim folik asite cuma gunu kendim alip basladim. Saglik ocagimdaki doktor sagolsun hic bir yonlendirme yapmadi. Bende kullanilmasi gerektigini cok okudum ve aldim. Oruc tutiyorum simdiye kadar ama sivi almak acisindan birazda tehlikeliymis galiba. Baya kafam karisti ..
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
wawcım kadınlar kulübünde de gördüm şimdi jillian egzersizleri varmış ve resimleri var 30 günde çok büyük fark varmış bende bakayım tatilden sonra inşallah 76deriz biz de sana darısı başımıza
bende sıkılaşmalar olmuştu lakin tartı hala +++ yaw 90.8 gördüm yine bir düşüyor bi yükseliyor durmak yok devam
canım hayırlısı olsun inşallah ikizde olsa sağlıklı olunda gerisi kolay inşallah ahhhhhh ahh
canım klomeni doktor kontrolsüz içmeeAllah korusun ben korkuyorum ondan yani pcos da çoklu yumurtlama sonrası falan Allah esirgesin
madem içinde öyle bir ümit var dev. hast kontrolünde ol bari yumoşu takip edersin canım güzel olur inşallah her şey bende düşününce çok büyük sıkıntıya kalıyorum
Eylülde yapmayı planlıyorum aşılama 3 aşılamadan sonra devlet tüp bebekte yardım ediyormuş başkentte hast.okudum
bu ay ilaçsız takipsiz gidiyorum amaan onca takip izin al koştur hiç oldu emeklerim
haziranda adet bile olamamıştım ay sonunda azcık oldu bu ay hiçbir ilaç yok tarçın bal çörek otu yaptım sabah akşam bir tatlı kaşığı aldım ilaç takip yok çok dua ediyoruz Allah'ın bizlerin elleri boş çevirmeyeceğine güveniyorum. ona sığınıyoruz.
hayırlı olsun.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canim klomen icersem dr gidicem zatenn..esim icme git baksinlar varmi yumos yoksa sabret eylulde direk tup bebekk..bende igne alamam ama agustosu klomenle gecireyim gunde 3 hic icmedim bos gececeksede boke gecsin diyorumm..tabi edimi razi edebilirsemm..edemezsem eylulde tupe okey dicemm..hayirlisi bakalimm...
Jiliani 1 hafta yaptim gittigim misafirliklerde ordekk gibi yuruyordum merdivenleri zor indim..simdi yine baslicamm..seni instagramda goremedimm :) :)
Inan ora beni cok motive etti..israrla tavsiye ediyorum ditet hesaplari takip edinn..insan kendi yediginede ceki duzen veriyorr..
Bizi cok bosluyorsun burayada gelmiyorsunn..bu ara hepimiz bosladikk..kiloda veremiyoruz..millet instagramda ayda 5 kilo veriyorr...takip ettigim bi kac kisi var 4 ayda 20 ...25 kili vermislerr..biz 4 aydir bi kilo veriyoruz bidahaki aya aliyoruzzz...canlanin birazz..zaman aleyhimizde ilerliyorr..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbimiz en hayırlı olacak şekilde yönlendirsin inşallah canım en çıkmazda hissedilen
bugünlerde inşallah mucizeni sana versin wawcım
instagrama hiç girmedim canım netten baktım jiliana belli ama kadınlar kulübünde daha önce yapanlar olmuş resimlerini falan da eklemişler sonuç harikaa
ayda 5 kg muheşem olur yine başladım bende diyete yani sağlıklı beslenmeye
tatilde biraz değişirse de protein ağırlıklı devam edeceğim güzel olacak inşallah bu yaz hepimize iyi gelsin
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
İnşallah daha sık uğramaya fırsatın olur bundan sonra
teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere...son adet tarihim 28 mayıs ama benim geç döllenme oldu
kızlar inofolic i duydunuz mu, kullananınız var mı?
bana metformin yazdı doktor. folbiol kullanıyorum dedim onun yerine de inofolic kullan dedi
kızlar inofolic i duydunuz mu, kullananınız var mı?
bana metformin yazdı doktor. folbiol kullanıyorum dedim onun yerine de inofolic kullan dedi
ben altı ay kullandım canım faydasını çok gördüm..adetim biraz olsun düzeldi ve klomen hemen işe yaradí çatlatma iğnesine gerek kalmadan...doktorum inofolic işimizi kolaylaştırır demişti gerçekten de öyle oldu..
kullanma şeklin nasıldı peki. oda sıcaklığındaki 1 bardak suya 2 poşet sabah aç karna, 2 poşet de akşam yemeğinden önce aç karna şeklinde mi? tadı nasıl bu arada.
gunaydinnnnn
kizlar dun hafif lekelenmem oldu kahverengi.orucu bozmadim.bugunde niyet etmedim tutmayayim degilmi.lekeler devam cunku
gunaydinnnnn
kizlar dun hafif lekelenmem oldu kahverengi.orucu bozmadim.bugunde niyet etmedim tutmayayim degilmi.lekeler devam cunku
Merhabalar.
Pazartesi gunu icimde ne var ne yok diye gormeye gittim:)
Icim rahatlasin diye.
Tam da doktoruna denk geldim malesef. Kadin o kadar olumsuz konustu ki kilom hakkinda
30 kg alip dogum yaparsin dedi resmen yaaa...
Bidaha ona gitmicem zaten. Asil randevum 25 inde. Umarim o doktor tatli dillidir. Sonucta bende biliyorum kilolu oldugumu yahu. Ama bunu insan gibi tatlilikla soylemek var. Lap diye yize vurmak var.
Neyse bana asil koyan kilom yuzunden bebegimi goremedim daha. Cogu kisi kalp atisini bile duymaya basladi... buna uzuldum. Son adet tarihine gore yedi haftalik ama belkide daha kucuktur. Doktor bisey demedi.
Acaba her halumarda 25 inde gittigimde gorebilir miyim??
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?