- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
Sirinem ya birakma lutfen. Bebek icin olmasada kendi sagligin icin tekrar basla. Kg=hastalik.bunu unutmamaliyiz. Sadece pko degil.allah korusun baska hastaliklar.
Hadi don aramiza.
Diger arkadaslarda lutfen donsunler topigimuz cok sessizlesti burasi boyle degildi.
Farkli yollar bulalim.kopmayin burdan. Motive olacaksiniz inanin.
Oyle deme canim ya. Yaradan.Allah ne verirse guzel verir. Hastaliklar dertler sikintilar hepsi sinav.
Size bisey anlattayimmi.
2 yil once beyin ameliyati oldum.kardesimin.dgununde babam ve ben kotu bisey oldugunu anladik.mr ceken kisi korkuttu biraz bizi.
Anneler gununun ertesi gunu sonuclari dr a annemle goturduk.bekardim ozaman.anneme tumor dediler. Ne guzel bi anneler gunu hediyesi dimi
Bu is icin bir dr onerdiler ozel bir hastandxe sgk gecmiyo ve pahali bir hastane.bizimkilerin maddi gucude kisitli kredi cekeriz dediler. Olme riskim yada sakat kalma riskim var ve hayatta kalma oranimdan daha yuksekler. Neyse ben o surecde hic isyan etmedim.neden ben demedim.kimseye de ben olucem demedim.hatta hic aglamadim.10 gun icinde ameliyat oldum.kurtuldum sag salim cok sukur. Ozaman yaradan allah ima senden ne gelirse basim ustune dedim.suan ben bile sasiyorum o metanetime.
Yaradan allah im da beni huc daraltmadi.ve cok sukur o na ki ameliyat sonraku surecimde cok rahat gecti ve o surecde de esimi bana hediye etti :)
Umidimizi kaybetmeyelim.
Size bir sure ookumanizi turkcesini okumanizi oneriyorum. O sureyi bir sekilde gecennlerde buldum ve utandim. INSIRAH SURESI anlamini mealini okuyun lutfen.cok konustum sabah sabah
dimi
Amin.
Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim.
Yukariyi okurmusun canim :)
Al benden de okadar. Kocis gitti saat 8
Oydu buydu suydu derken saatkacda kahvalti eder kacda is yapmaya baslarim.bilmiyorum
Birde okadar sikildimki ev isi yapmak dahi istemiyorum zoraki yemek yapiyorum.sporuda biraktim.silkelenmem lazim.
Benim kocisde gelir 2 cift sohbet edelim dimi.tv izler tel ile oyalanir.hbrlerde ilginc bisi varsa sller yksa oda yok.
Bana kus almis gunduz evin icinde ses olsunbana arkafas olsu die.2 tane papaganim var ama ilgilenmiyorum icimden gelmiyo
Ugraslar bul kendine esinle konus tv yi kapat sohbet edelim de.benim yapmisligim var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Wayyy bee nelerr atlatm8ssinn..rabbim bidaha yasatmasinn..esini ve sevdiklerinida sana bagislasin...senin melegin yakinlarda gibi bi his var icimdee..en kisa zamanda onada kavustursun hayirlisiylaa...
selamm
bana yazdiklarinizi okudum.herseyin basi saglik.allah ne zaman nasip ederse o zaman dolacak o eksiklik.duadan baska yapacak bisey yok.dermansiz onca dert varken isyan etmek hic dogru bisey diil.hayirlisi olsun
bende abartmadan yiyorum ramazam gelio die.diyeti biraktim.yuruyorum gun icinde.en azindan verdigimi almayayim.
waw senin kafani mesgul edecek biseyler yapman lazim.el becerin var mi?evde kurabiye pasta ya da sabun yapip hem kafayi dagitir hem para kazanirsin.ya da bir kursa falan gidebilirsin.surekli evde insan depresyona girio
Ahh esim calismama izin verseydi simdiye kadarr...3n azindan bukadar yorgunn 0olmazdimm dedigin gibi bisilerle oyalanmaya calisiyorumm..sonucu burada paylasirimm..
Benn burdayimm canimm....ceco tatld3e..elocanin babasi hasta...sirinee arada geliyorr..Kizlaaaaaarrrrr
Nerdesiniz
sarrafdan.haber gelmedi guzel haberlerle gelirn insalahh...