• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Sirinem ya birakma lutfen. Bebek icin olmasada kendi sagligin icin tekrar basla. Kg=hastalik.bunu unutmamaliyiz. Sadece pko degil.allah korusun baska hastaliklar.
Hadi don aramiza.
Diger arkadaslarda lutfen donsunler topigimuz cok sessizlesti burasi boyle degildi.
Farkli yollar bulalim.kopmayin burdan. Motive olacaksiniz inanin.

Oyle deme canim ya. Yaradan.Allah ne verirse guzel verir. Hastaliklar dertler sikintilar hepsi sinav.
Size bisey anlattayimmi.
2 yil once beyin ameliyati oldum.kardesimin.dgununde babam ve ben kotu bisey oldugunu anladik.mr ceken kisi korkuttu biraz bizi.
Anneler gununun ertesi gunu sonuclari dr a annemle goturduk.bekardim ozaman.anneme tumor dediler. Ne guzel bi anneler gunu hediyesi dimi :(
Bu is icin bir dr onerdiler ozel bir hastandxe sgk gecmiyo ve pahali bir hastane.bizimkilerin maddi gucude kisitli kredi cekeriz dediler. Olme riskim yada sakat kalma riskim var ve hayatta kalma oranimdan daha yuksekler. Neyse ben o surecde hic isyan etmedim.neden ben demedim.kimseye de ben olucem demedim.hatta hic aglamadim.10 gun icinde ameliyat oldum.kurtuldum sag salim cok sukur. Ozaman yaradan allah ima senden ne gelirse basim ustune dedim.suan ben bile sasiyorum o metanetime.
Yaradan allah im da beni huc daraltmadi.ve cok sukur o na ki ameliyat sonraku surecimde cok rahat gecti ve o surecde de esimi bana hediye etti :)
Umidimizi kaybetmeyelim.
Size bir sure ookumanizi turkcesini okumanizi oneriyorum. O sureyi bir sekilde gecennlerde buldum ve utandim. INSIRAH SURESI anlamini mealini okuyun lutfen.cok konustum sabah sabah
dimi ;)

Amin.
Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim.

Yukariyi okurmusun canim :)

Al benden de okadar. Kocis gitti saat 8
Oydu buydu suydu derken saatkacda kahvalti eder kacda is yapmaya baslarim.bilmiyorum
Birde okadar sikildimki ev isi yapmak dahi istemiyorum zoraki yemek yapiyorum.sporuda biraktim.silkelenmem lazim.
Benim kocisde gelir 2 cift sohbet edelim dimi.tv izler tel ile oyalanir.hbrlerde ilginc bisi varsa sller yksa oda yok.
Bana kus almis gunduz evin icinde ses olsunbana arkafas olsu die.2 tane papaganim var ama ilgilenmiyorum icimden gelmiyo
Ugraslar bul kendine esinle konus tv yi kapat sohbet edelim de.benim yapmisligim var ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Wayyy bee nelerr atlatm8ssinn..rabbim bidaha yasatmasinn..esini ve sevdiklerinida sana bagislasin...senin melegin yakinlarda gibi bi his var icimdee..en kisa zamanda onada kavustursun hayirlisiylaa...

selamm

bana yazdiklarinizi okudum.herseyin basi saglik.allah ne zaman nasip ederse o zaman dolacak o eksiklik.duadan baska yapacak bisey yok.dermansiz onca dert varken isyan etmek hic dogru bisey diil.hayirlisi olsun

bende abartmadan yiyorum ramazam gelio die.diyeti biraktim.yuruyorum gun icinde.en azindan verdigimi almayayim.

waw senin kafani mesgul edecek biseyler yapman lazim.el becerin var mi?evde kurabiye pasta ya da sabun yapip hem kafayi dagitir hem para kazanirsin.ya da bir kursa falan gidebilirsin.surekli evde insan depresyona girio

Ahh esim calismama izin verseydi simdiye kadarr...3n azindan bukadar yorgunn 0olmazdimm dedigin gibi bisilerle oyalanmaya calisiyorumm..sonucu burada paylasirimm..

Kizlaaaaaarrrrr
Nerdesiniz

Benn burdayimm canimm....ceco tatld3e..elocanin babasi hasta...sirinee arada geliyorr..

sarrafdan.haber gelmedi guzel haberlerle gelirn insalahh...

selam kızlar..dün yoğunluktan uğrayamadım..
doktora gittim yumurtam bir garip yarısı sıvı dolmuş ve yanında keseye benzer birşey vardı..% 50 hamileyim veya değilim doktor 10 gün bekle test yap böyle durumlarda yumurta bizim tahminlerimizden önce döllenebilir dedi...
kafam karışık çünkü adetin bütün belirtileri var..göğsüm patlıyacak gibi el değmiyo..kasıklarımda ağrı offf...doktor olmazsın dedi ama daha iki gün var günüme pko olunca malum gün de şaşıyor..hayırlı haberler veririz inşallah hep birlikte birbirimize...:49::49:

Kizlaaaaaarrrrr
Nerdesiniz

canım benim sen neler yaşamışsın böyle...tevekkül edip bağlanman çok güzel..inşallah Rabbim yine dualarını kabul eder ve bebeğine kavuşursun en yakın zamanda...

doktora gittim yumurtam bir garip yarısı sıvı dolmuş ve yanında keseye benzer birşey vardı..% 50 hamileyim veya değilim doktor 10 gün bekle test yap böyle durumlarda yumurta bizim tahminlerimizden önce döllenebilir dedi...
kafam karışık çünkü adetin bütün belirtileri var..göğsüm patlıyacak gibi el değmiyo..kasıklarımda ağrı offf...doktor olmazsın dedi ama daha iki gün var günüme pko olunca malum gün de şaşıyor..hayırlı haberler veririz inşallah hep birlikte birbirimize...:49::49:

Canim hayirlisi olsun hakkinda...10 gun beklemene gerek yok..catlama ignesi olmadiysan git kanda baktirr belli olur kesin sonucc...

O bebekse kese hemen belli oluyormuu???4 haftada 5 haftada anca goruyorlar ya bebegi...dr gorebildi demekki..

Sen yinede dikkat et kendinee...

Wayyy bee nelerr atlatm8ssinn..rabbim bidaha yasatmasinn..esini ve sevdiklerinida sana bagislasin...senin melegin yakinlarda gibi bi his var icimdee..en kisa zamanda onada kavustursun hayirlisiylaa...

Ahh esim calismama izin verseydi simdiye kadarr...3n azindan bukadar yorgunn 0olmazdimm dedigin gibi bisilerle oyalanmaya calisiyorumm..sonucu burada paylasirimm..

Benn burdayimm canimm....ceco tatld3e..elocanin babasi hasta...sirinee arada geliyorr..

sarrafdan.haber gelmedi guzel haberlerle gelirn insalahh...

Amin canim allah bizi sevdiklerimizle sinamasin.bu bir sinavdi mukafatlari guzeldi. Simdi yine sinavlardan geciyorum sizlrde geciyorsunuz.rabbim bu sinavlardan basariyla gecebilmeyi nasip etsin bize.
Waw cim dun regl oldum.canim bebis yk yani bu ayda :)hayirlisi Allahdan. O ne zaman ol der nasip ederse o zaman olur.
Neler yapiyorsun ck merak ettim canim ya ;)
Insallah. Burdaki bir guzel hbr bize moral motivasyon oluyor :)))
Waw a katiliyorum.kan testi yaptirsan belli olmaz mi
canım benim sen neler yaşamışsın böyle...tevekkül edip bağlanman çok güzel..inşallah Rabbim yine dualarını kabul eder ve bebeğine kavuşursun en yakın zamanda...

Amin canim..hayirlisi Allah dan.cok sukur allah a gecti gitti.umutsuzluk icimizi kemirir icten yok eder bizi. Ama Allah dan umit kesmek olur mu. Dua ile baglanalim.

kızlar bende pko luyum şuan hiç bir ilaç kullanmıyorum adet düz. için ve kilo almaya başladım hızlı bir şekilde moralim sıfır ve nasıl kilo verecem bilmiyorum lütfen bira destekk :(

Kizlarrr ...benim kelebeklerimm..geccen esimle eminonune gittigimizde malzemeleri felan aldik yaptim astim bilee...tas bulabilirsem tas alicam delik yerlerine okadar...

Bu ara bos cercevelerde moda..simdi onlardan alicamm..bide ayna tepsilerr..ondanda alicam..alip yaparsam eklerimm :)

Eklentiler

• $1403784717657.jpg
    $1403784717657.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $1403784731325.jpg
    $1403784731325.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $1403784752088.jpg
    $1403784752088.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $1403784771506.jpg
    $1403784771506.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 44
kızlar bende pko luyum şuan hiç bir ilaç kullanmıyorum adet düz. için ve kilo almaya başladım hızlı bir şekilde moralim sıfır ve nasıl kilo verecem bilmiyorum lütfen bira destekk :(
Hosgeldin aramiza.:)
oncelikle azimli ve sabirli olacaksin.yilnayacaksin.dogru beslenirsen spor yaparsan gider. Mucize olmayacak bunlari yapip sabredersen olur. Dr ilac verdimi

Kizlarrr ...benim kelebeklerimm..geccen esimle eminonune gittigimizde malzemeleri felan aldik yaptim astim bilee...tas bulabilirsem tas alicam delik yerlerine okadar...

Bu ara bos cercevelerde moda..simdi onlardan alicamm..bide ayna tepsilerr..ondanda alicam..alip yaparsam eklerimm :)

Bende gecen bunlari dusundum waw can sikintimi alir dedim ama daha gidemedik emininune sanada fikir olsun :)

Eklentiler

• $1403787875161.jpg
    $1403787875161.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 46
Cookk gecmiss olsun canimm...insallahh hasta olmazsinnn...

Oyyyy oyyyy....sirineee...rabbim dualarimizi kabul etsinn....ne layikiyla bi kulumm..ne ummet...bi esde olamadimm...artikk ne dicemide bilmez hallerdeyimm...konusasimm varr...bi okadarda susmakk istiyorumm...

O eksikligin verdigi huznu biliyorumm..rabbim daha buyuk eksikler acmadan bu eksigimizide kapatsin insallahhh...

Kizlarr bu ara hic iyi galler icinde degilimm..genelde bu hallerdeyken yerdimm bu ara diyetteyimm yiyemiyorumdaa ice ruhsuzlastimmm...

Bomboss geciyor gunlerim..10 uyaniyor 1 saat yatakda doneliyomm..

Biraz o odada biraz bu odada takiliyorumm..

4 gibi mutfaga giriyorum..yemek yap sofra hazirla esim geliyorr..yemek ye yine gec tv karsisina...konustugum cumleler sayilii..agliyorum aradada sessizligimizee....

Waw canım şöyle güzel bir kurs felan düşünmez misin ?
yani sabah standart kalkabileceğin bir saat sonrasında gününü dolduracak bir şeyler
işte benim zamanım hep uğraşlı hamdolsun kalan vakitleri de kitap okuma bazen oyun
yemek yapma ev işi ütü arada akraba ziyareti komşu kahvesi
yani doldurmaya çalışıyorum hatta kendime
plates falan düşündüm sonra vazgeçtim bebişe zarar veririm bilmeden korkusu ile:5:

Sirinem ya birakma lutfen. Bebek icin olmasada kendi sagligin icin tekrar basla. Kg=hastalik.bunu unutmamaliyiz. Sadece pko degil.allah korusun baska hastaliklar.
Hadi don aramiza.
Diger arkadaslarda lutfen donsunler topigimuz cok sessizlesti burasi boyle degildi.
Farkli yollar bulalim.kopmayin burdan. Motive olacaksiniz inanin.

Oyle deme canim ya. Yaradan.Allah ne verirse guzel verir. Hastaliklar dertler sikintilar hepsi sinav.
Size bisey anlattayimmi.
2 yil once beyin ameliyati oldum.kardesimin.dgununde babam ve ben kotu bisey oldugunu anladik.mr ceken kisi korkuttu biraz bizi.
Anneler gununun ertesi gunu sonuclari dr a annemle goturduk.bekardim ozaman.anneme tumor dediler. Ne guzel bi anneler gunu hediyesi dimi :(
Bu is icin bir dr onerdiler ozel bir hastandxe sgk gecmiyo ve pahali bir hastane.bizimkilerin maddi gucude kisitli kredi cekeriz dediler. Olme riskim yada sakat kalma riskim var ve hayatta kalma oranimdan daha yuksekler. Neyse ben o surecde hic isyan etmedim.neden ben demedim.kimseye de ben olucem demedim.hatta hic aglamadim.10 gun icinde ameliyat oldum.kurtuldum sag salim cok sukur. Ozaman yaradan allah ima senden ne gelirse basim ustune dedim.suan ben bile sasiyorum o metanetime.
Yaradan allah im da beni huc daraltmadi.ve cok sukur o na ki ameliyat sonraku surecimde cok rahat gecti ve o surecde de esimi bana hediye etti :)
Umidimizi kaybetmeyelim.
Size bir sure ookumanizi turkcesini okumanizi oneriyorum. O sureyi bir sekilde gecennlerde buldum ve utandim. INSIRAH SURESI anlamini mealini okuyun lutfen.cok konustum sabah sabah
dimi ;)

Amin.
Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim.

Yukariyi okurmusun canim :)

Al benden de okadar. Kocis gitti saat 8
Oydu buydu suydu derken saatkacda kahvalti eder kacda is yapmaya baslarim.bilmiyorum
Birde okadar sikildimki ev isi yapmak dahi istemiyorum zoraki yemek yapiyorum.sporuda biraktim.silkelenmem lazim.
Benim kocisde gelir 2 cift sohbet edelim dimi.tv izler tel ile oyalanir.hbrlerde ilginc bisi varsa sller yksa oda yok.
Bana kus almis gunduz evin icinde ses olsunbana arkafas olsu die.2 tane papaganim var ama ilgilenmiyorum icimden gelmiyo
Ugraslar bul kendine esinle konus tv yi kapat sohbet edelim de.benim yapmisligim var ;)

Yağmurlu waw için yazdıklarım senin için de geçerli inşallah bir güzel meşguliyet bulursan
mesela Aykurt tığ işi yapıyordu ve "hiç bir şey düşünmeden zamanım geçiyor beni çok oyalıyor" diyordu
sağlıklı beslenmeye geri döndüm bu arada
yürüyüş de şart bakalım en azından 15 dk işe başlasammmmm

Waw canım şöyle güzel bir kurs felan düşünmez misin ?
yani sabah standart kalkabileceğin bir saat sonrasında gününü dolduracak bir şeyler
işte benim zamanım hep uğraşlı hamdolsun kalan vakitleri de kitap okuma bazen oyun
yemek yapma ev işi ütü arada akraba ziyareti komşu kahvesi
yani doldurmaya çalışıyorum hatta kendime
plates falan düşündüm sonra vazgeçtim bebişe zarar veririm bilmeden korkusu ile:5:

Yağmurlu waw için yazdıklarım senin için de geçerli inşallah bir güzel meşguliyet bulursan
mesela Aykurt tığ işi yapıyordu ve "hiç bir şey düşünmeden zamanım geçiyor beni çok oyalıyor" diyordu
sağlıklı beslenmeye geri döndüm bu arada
yürüyüş de şart bakalım en azından 15 dk işe başlasammmmm

Benim arkadaslarimin hepsi calisiyor ve istanbulun.diger tarafindalar.Ailem.gbi ;(
Evden.cikinca 3 saatte gidebiliyorum ailemin yanina onuda herzaman yapamiyorum.anca hafta sonlari esimle.
Cok katli sitelerde komsuluk pek olmuyor. Benimde yan.komsumla merhaba merhaba zaten hemsire ve evde olduhu.zamanlarda.da hep.misafiri var.karsim.bos. Katin.diger tarafindakileri gormuyorum bile. Burasi hep.yokus o yokuslari bu.sicakda cikmak zor geliyor acikcasi.yuruyuslerim o yuzden hep kosu bandinda
Kursu bende dusundm. Hatta kararda verdim ama maddi sikintilarimiz henuz gecmedi. Gececek insallah :)
Benim.gonlumdeki isi bulmam.lazim. Ama esim izne ayrilacak izinden sonrA ancak bakabilecegim.
Sen yinede sik.sik.bizede ugra sirine ihmal.etme bizi saglikli beslenmeye baslamana da sevindim

dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum kızlar..cumartesi adet günüm eğer olmazsam pazartesi kan tahlili yaptırmayı istiyorum..sancılarım o kadar çok ki ha oldum olacam 10 gün çekilmez bu ağrı...keseden önce yolk sac kesesi oluşuyormuş yer hazırlamak için inşallah öyle birşeydir..

ben de kendimi elişine verdim malum kızkardeşim ağustosta evleniyor çeyiz hazırlıklarımız var..kursa gitmiştim orada öğrendiklerimi yapıyorum..brezilya nakışı ve punch işi yaptım sizler de böyle yapın kızlar gerçekten kafayı çok güzel dağıtıyor...

Benim arkadaslarimin hepsi calisiyor ve istanbulun.diger tarafindalar.Ailem.gbi ;(
Evden.cikinca 3 saatte gidebiliyorum ailemin yanina onuda herzaman yapamiyorum.anca hafta sonlari esimle.
Cok katli sitelerde komsuluk pek olmuyor. Benimde yan.komsumla merhaba merhaba zaten hemsire ve evde olduhu.zamanlarda.da hep.misafiri var.karsim.bos. Katin.diger tarafindakileri gormuyorum bile. Burasi hep.yokus o yokuslari bu.sicakda cikmak zor geliyor acikcasi.yuruyuslerim o yuzden hep kosu bandinda
Kursu bende dusundm. Hatta kararda verdim ama maddi sikintilarimiz henuz gecmedi. Gececek insallah :)
Benim.gonlumdeki isi bulmam.lazim. Ama esim izne ayrilacak izinden sonrA ancak bakabilecegim.
Sen yinede sik.sik.bizede ugra sirine ihmal.etme bizi saglikli beslenmeye baslamana da sevindim

Merhaba arkadaşlarr herkese hayırlı Cumalarrrrrrrr
yağmurlu canım inşallah her şey güzel olacak Rabbim yar ve yardımcınız olsun
canım kimse yoksa kimsesizlerin kimsesi Allah C.C. var
bende mahallemde yürüyecek arkadaşım olmayınca mecburen yürüyüş bandındayım
dün 20 dk tempolu yürüdüm baya ter attım ve tartıda biraz değişim gördüm :17: 92 görmüştüm pzt bugün 91,5 sevindim şükür dedim :17::16:

Merhaba arkadaşlarr herkese hayırlı Cumalarrrrrrrr
yağmurlu canım inşallah her şey güzel olacak Rabbim yar ve yardımcınız olsun
canım kimse yoksa kimsesizlerin kimsesi Allah C.C. var
bende mahallemde yürüyecek arkadaşım olmayınca mecburen yürüyüş bandındayım
dün 20 dk tempolu yürüdüm baya ter attım ve tartıda biraz değişim gördüm :17: 92 görmüştüm pzt bugün 91,5 sevindim şükür dedim :17::16:

Gunaydin canim.
Sanada hayirli cumalar. Amin canim cumlemizin insallah.
Ne guzel gidiyo kg lar.
Bugun.icim.kipir kipir allah hayirlara cikarsin.
Cuma nesesi olsun insallah.
Regl oldum. Ramazani karsilayamadim bugunde dua edemicem onun buruklugu var tabi.

Kizlarrrr kizlar
Ramazan geldi catti rabbim.butun dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin. Birbirimizi dualarimizda unutmayalim. birbirimiz icin yaptigimiz dualarin onemini biliyoruz.
Benide unutmayin :)

Butun kizcelerime gelsin

Gecen hafta 72.2
Bu hafta 71
Gecen hafta sislik vardi sanirim
Allahim.su 69 u bir goremedim yaf

Gunaydinn kizcelerr..oo erkencuyizz bugunn...eksileri gorenn bildirimee gelmiss ayni ben gibi :) :) :)

Kilom 80 e dayanmisti biliyorsunuuz...diyorum...ve israr ediyorumm..instagram bana yaradii..molletin sporunu yediklerini gordukce bende coskuya geldimm..

Ve bildirimimm..gorsel yapicamm..

Gunaydinn kizcelerr..oo erkencuyizz bugunn...eksileri gorenn bildirimee gelmiss ayni ben gibi :) :) :)

Kilom 80 e dayanmisti biliyorsunuuz...diyorum...ve israr ediyorumm..instagram bana yaradii..molletin sporunu yediklerini gordukce bende coskuya geldimm..

Ve bildirimimm..gorsel yapicamm..

Kizlarr bu mesajii taa sabah yazmistimm gondermemiss..telden girince bole aksakliklar oluyorrr....

Eklentiler

• $1403862415440.jpg
    $1403862415440.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 27
Kizlarr bu mesajii taa sabah yazmistimm gondermemiss..telden girince bole aksakliklar oluyorrr....

Wawcim kg vermeye baslamis olman cok guzel.
Gecen hafta kactin bir hafta kac kg gitti merak.ediyorum ;)

süpersiniz kızlar..ne güzel kilolar verilmiş..benim yarın regl günüm çok şişim ve sancım var (inşallah hamişimdir de olmam)
geçen hafta: 78,5
bu hafta: 79,0
fark: +500 gr

Merhaba arkadaslar
Hayirli cumalar.
Ben gecenlerde dahiliyeye gitmistim ya sonuclari biraz gecikmeli aldim.
Tsh hormonum cok sukur normal seviyede. Ilaca devam tabi.
Kolesterolum biraz yulsek cikti.
Bunun icin dusuk kolestrollu bir diyet istem formu yazdi. Megersem devlet hastanesinde varmis diyet uzmani. Bende sevindim.
Ama fakat lakin belki de oyle mi olmasi gerekiyor bilemiyorum
Doktor hanim benim yuzume bile bakmadan masasindaki standart listenin birini bana verdi.
Ben dedim ki benim kolesterolum yuksek biraz anlatirmisininz genel olarak ne yapmam lazim dedim. Yine bana bakmadan anlaticam acele etmeyin dedi:)
Biseyler daha doldurdu verdi kagidi ve gecmis olsun deyip yolladi beni.
Bu arada listede 9 dilim ekmek var:)

Instagrami sevdim ama benim int. Tarifem var. Ve instagram da acayip goturdu internetimi. O yizden kullanamicam.

Waw tebriklerrr;)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

iyi gecelerr

herkese hayırlı ramazanlar olsun.rabbim bu mübarek günlerde sağlık ve huzuru hanemizden eksik etmesin.

ben ramazanı gayet yiyerek karşıladım.bugünden beri yiyorum:1:

sahuru yatmadan kahvaltı ve süt eşliğinde yapıcaz.bol su içeriz tabi.yarın da çarşıya kuzene gelinlik bakmaya çıkacağız.inşallah hava bunaltmaz çok.açlık değil de susuzluk gerçekten zor.

waw seni tebrik ederim canım.maşallah iyi vermişsin kilo az zamanda.böyle devam eder inş.

ben de yumurtlama testi istemiştim ggidiyordan.onlar geldi bugün.onları kullanıcam bu ay.ramazan ama belki nokta atışı olur

Back