Evett baya buyumuss hemdee...insallah catlamistirr..stres yapmaaa..
Sirinee...nasip hersey otesii yokk...yumoss oluyorr..sperm sagliklii...eeee nasipde yokk..
Dr gitmicem ramazandaa..yagmurlu bisi dedi 41 gun meryen suresini okucamm..suya ve icicemm..rabbime yonelicemm..ondan daha cok isticemm elimden geleni yaptim dicemm..nasip ederse ederr..
YAGMURLUYAA anlattigin arkadass AYKURTTT...yagmurlu hole anlatinca bende ozelden ayni ornegi verdimm..bebegin gelmesi yaklasti dedimm..aykurt vardi bu sayfada ayni seyleri yasadi ve mucizeyle bebegini ogeendi dedimm..seninde kalbinden aynisi gecmissss....rabbim ol derse olurrr..
Kizz baksana sirinedende aynisi gecmis kalbindenn :) :)
Evet canimm bendede oluyorr..adetin basinda ve sonundaa...resmen siyahh olduguda oldu..baslarda bende korktum ama sonra alistim..arastirdim birass..beklemis kanmiss..o yuzden rengi koyuymuss..
Gumlerdirr aklimdasinn...rabbim sifasini versinn babanaa...herseyin hayirlisini versinn..sende dikkat et kendine az bucuk bisi atlatmadinn...keske tahlilini yaptirsaydin..gecen ay yuksek doz ilac kullandinn..gebelik olabilir yada allah korusun kist..ihmall etme kendinii...
Kardesin gittimii...paslasim yapmayinca dedim kardesi onda hala dahaa....hafta sonlarii mahfoluyorumm yaaa..yine ayni seyler yasandii...misafirimm vardii..ee yesenize diye israr ediyorum her deyiste bende agzima atiyorumm..disarda gezdirdik bi ara...ee hava sicakk..dondurmaydii..caydi corbaydi derken oyyy oyyyy...
Yaww kimseden ses cikmadi pazar tarti isinee...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirlisi wawcim. Hepimizin hakkinda hayirlisi. Yaradan allah imin vardir bir bildigi. Keske bebis hbrleriyle gunes dogsa sikintilarimin hepsini dagitsa butun sorunlar duzelse. Amin insallah
Kardesim cuma gitti dun hep birlikte kahvaltiya geldiler misafirlerimde vardi. Sonra kv ye gittik. Vsvs. Bugun niyetliyim yarindan itibaren daha dikkatli olucam bide ramazanda hep kg alirim nasil almadan geciricem onu dusunuyorum.
Sen ne dusunuyorsun?
Topige artik kimse sik gelmiyoki kg takibi yapalim
Basladinmi meryem suresine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.