• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Evett baya buyumuss hemdee...insallah catlamistirr..stres yapmaaa..

Sirinee...nasip hersey otesii yokk...yumoss oluyorr..sperm sagliklii...eeee nasipde yokk..

Dr gitmicem ramazandaa..yagmurlu bisi dedi 41 gun meryen suresini okucamm..suya ve icicemm..rabbime yonelicemm..ondan daha cok isticemm elimden geleni yaptim dicemm..nasip ederse ederr..

YAGMURLUYAA anlattigin arkadass AYKURTTT...yagmurlu hole anlatinca bende ozelden ayni ornegi verdimm..bebegin gelmesi yaklasti dedimm..aykurt vardi bu sayfada ayni seyleri yasadi ve mucizeyle bebegini ogeendi dedimm..seninde kalbinden aynisi gecmissss....rabbim ol derse olurrr..

Kizz baksana sirinedende aynisi gecmis kalbindenn :) :)

Evet canimm bendede oluyorr..adetin basinda ve sonundaa...resmen siyahh olduguda oldu..baslarda bende korktum ama sonra alistim..arastirdim birass..beklemis kanmiss..o yuzden rengi koyuymuss..

Gumlerdirr aklimdasinn...rabbim sifasini versinn babanaa...herseyin hayirlisini versinn..sende dikkat et kendine az bucuk bisi atlatmadinn...keske tahlilini yaptirsaydin..gecen ay yuksek doz ilac kullandinn..gebelik olabilir yada allah korusun kist..ihmall etme kendinii...

Kardesin gittimii...paslasim yapmayinca dedim kardesi onda hala dahaa....hafta sonlarii mahfoluyorumm yaaa..yine ayni seyler yasandii...misafirimm vardii..ee yesenize diye israr ediyorum her deyiste bende agzima atiyorumm..disarda gezdirdik bi ara...ee hava sicakk..dondurmaydii..caydi corbaydi derken oyyy oyyyy...

Yaww kimseden ses cikmadi pazar tarti isinee...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirlisi wawcim. Hepimizin hakkinda hayirlisi. Yaradan allah imin vardir bir bildigi. Keske bebis hbrleriyle gunes dogsa sikintilarimin hepsini dagitsa butun sorunlar duzelse. Amin insallah
Kardesim cuma gitti dun hep birlikte kahvaltiya geldiler misafirlerimde vardi. Sonra kv ye gittik. Vsvs. Bugun niyetliyim yarindan itibaren daha dikkatli olucam bide ramazanda hep kg alirim nasil almadan geciricem onu dusunuyorum.
Sen ne dusunuyorsun?

Topige artik kimse sik gelmiyoki kg takibi yapalim
Basladinmi meryem suresine

canım benim bekarken çok olurdu hem de adetin birinci gününden itibaren ve bitene kadar öyle giderdi..pko ile alakalı birşey malesef ..şimdi hiç öyle birşeyim olmuyor senin de geçer inşallah..

inş. canım çok sağolun

Hayirlisi wawcim. Hepimizin hakkinda hayirlisi. Yaradan allah imin vardir bir bildigi. Keske bebis hbrleriyle gunes dogsa sikintilarimin hepsini dagitsa butun sorunlar duzelse. Amin insallah
Kardesim cuma gitti dun hep birlikte kahvaltiya geldiler misafirlerimde vardi. Sonra kv ye gittik. Vsvs. Bugun niyetliyim yarindan itibaren daha dikkatli olucam bide ramazanda hep kg alirim nasil almadan geciricem onu dusunuyorum.
Sen ne dusunuyorsun?

Topige artik kimse sik gelmiyoki kg takibi yapalim
Basladinmi meryem suresine

Aynnennn yaaaa..bende geliyirum ama kimse yok yazmiyorumm..

Ramazanda ayne kilo alanlardanimmm..millet su ictim tikandimm derr..ben bi yudum su icerrr hopp yerim gelir kilolarr korkuyorumm...hele pide yokmu pideee...

Bidee benim esimm cookk yiyiyci bi tip..ole 2 lokma alip birakanlardan degill..tok insan bile acikir o yiyiyncee..banada kilo problemi yapmaz bazi esler gibi..yemene dikkat et demez yanii...

Haftasonu diuorumki koca hafta yemedim yemeyelimm..ye bisi olmazz yururuzz..beni yanliz birakma diye diye yediriyor..ramazandada ayni oluyorr...

Gecen aksam konustum birlikte karar alalim dedimm..okey dedi ama bakalim ne olur sonucc..

Burasi sessiz instagram bana iyi geldi..ilk iddia bitti..yarin yenisi basliyor..iddia derken bisi yapmiyoruz tagli resim paylasiyoruz sadecee.. 78.4 ciktim sabah..hafta sonu kacamaklari olmasaydi eminim daha guzel olurdu...

Ramazandada instagrami degerlendiricemm..bikac diyetisyenide takip ediyorum..bak ne dicem..kisisel hesabindan paylasmak istemiyorsan..kisisel hesabin dursunn...diyetle ilgili yeni bi adres al..sende bildirime basla..beni asiri motive etti...cok azimli ve iradeli insanlar varr..bikac diyetisyenide takip ediyorumm..

Aynnennn yaaaa..bende geliyirum ama kimse yok yazmiyorumm..

Ramazanda ayne kilo alanlardanimmm..millet su ictim tikandimm derr..ben bi yudum su icerrr hopp yerim gelir kilolarr korkuyorumm...hele pide yokmu pideee...

Bidee benim esimm cookk yiyiyci bi tip..ole 2 lokma alip birakanlardan degill..tok insan bile acikir o yiyiyncee..banada kilo problemi yapmaz bazi esler gibi..yemene dikkat et demez yanii...

Haftasonu diuorumki koca hafta yemedim yemeyelimm..ye bisi olmazz yururuzz..beni yanliz birakma diye diye yediriyor..ramazandada ayni oluyorr...

Gecen aksam konustum birlikte karar alalim dedimm..okey dedi ama bakalim ne olur sonucc..

Burasi sessiz instagram bana iyi geldi..ilk iddia bitti..yarin yenisi basliyor..iddia derken bisi yapmiyoruz tagli resim paylasiyoruz sadecee.. 78.4 ciktim sabah..hafta sonu kacamaklari olmasaydi eminim daha guzel olurdu...

Ramazandada instagrami degerlendiricemm..bikac diyetisyenide takip ediyorum..bak ne dicem..kisisel hesabindan paylasmak istemiyorsan..kisisel hesabin dursunn...diyetle ilgili yeni bi adres al..sende bildirime basla..beni asiri motive etti...cok azimli ve iradeli insanlar varr..bikac diyetisyenide takip ediyorumm..

Ahhh ahhh o.konusmalari kac kez yaptim.kocamla biliyorsun :)
Esi.icin dediklerin benimki icinde gecerli kendisi de yer karsisindakine de yedirir. Gecen aksam midem.bulaniyor ama.cok aglicam.nerdeyse. Yemege oturduk.oturmamla.kalkmam.bir oldu. Kalltim. Sen.yemezsen.bende yemem.gel.1 lokma 2 lokma derken iki sis bitrirtti bana.
Guzel.et yemegide yapiyor ben.yapmasam.bile. Gelde iradeli ol ;)
600 gr vermissin yanlismi hatirliyorum.bende 70.8 e kasar indim tekrar aldim.su 69 u gorsm acayip motive olcam.
Nasil alcam baska.hesap mail.adresiyle mi

merhabalar..
doktordan geldim yumurtalık çatlamaya başlamış çarşamba tekrar gidicem ama ben bu aydan pek umutlu değilim..sancım çok var doktor iyiye işaret iğnesiz çatlıyo işte dedi fakat içim rahat değil nedense.
adetime 5 gün var bakalım hayırlısı..

bugünkü menüm...
sabah...
iki haşlanmış yumurta
küçük tabak peynir
4 zeytin
domates salatalık 2 ceviz...

akşam..
mercimek çorbası
fırında tavuk
salata
yoğurt..

iyi akşamlarrrr

herkes iyi mi?bildirim günü farketmez benim için.ptesi olsun ama bana göre

reglim bitti sayılır.yumurtlama testi alıcam netten.bu ay bir takip yapayım.geçen sene kullanmıştım en son.

boğazlarım acıyor.doktora gitmeye fırsat bulamadım.yarın gideceğim.hem mide ilacı falan da isteyeyim ramazanda ihtiyaç oluyor bazen

iyi akşamlarrrr

reglim bitti sayılır.yumurtlama testi alıcam netten.bu ay bir takip yapayım.geçen sene kullanmıştım en son.

boğazlarım acıyor.doktora gitmeye fırsat bulamadım.yarın gideceğim.hem mide ilacı falan da isteyeyim ramazanda ihtiyaç oluyor bazen

Gecmis olsun canim.
Yumurtlama testi nasil oluyor.

merhabalar herkese..nasılsınız..
yarın doktora gidicem çok gerildim yahu tamamen çatladımı diye çok merak ediyorum..takıldım bir yumurtanın peşine hayırlısı bakalım..kızlar benim göğüs uçlarım belirgin ve koyulaşmaya başladı hayra yoruyorum artık belki de ilaçlardan olabilir..normalde böyle değildi.kızıma hamileyken nasıldım hatırlamıyorum cahillik vardı biraz herşeye takar oldum şimdi...
neyse birazdan çarşıya gidicem ferace alayım kendime diyorum sıcaklarda ferah tutar hem de kafamı dağıtırım biraz öpüldünüz..

merhabalar herkese..nasılsınız..
yarın doktora gidicem çok gerildim yahu tamamen çatladımı diye çok merak ediyorum..takıldım bir yumurtanın peşine hayırlısı bakalım..kızlar benim göğüs uçlarım belirgin ve koyulaşmaya başladı hayra yoruyorum artık belki de ilaçlardan olabilir..normalde böyle değildi.kızıma hamileyken nasıldım hatırlamıyorum cahillik vardı biraz herşeye takar oldum şimdi...
neyse birazdan çarşıya gidicem ferace alayım kendime diyorum sıcaklarda ferah tutar hem de kafamı dağıtırım biraz öpüldünüz..

Bem.yanlis mi biliyorum goguslerdeki belirtieler hamilelilde olanlar gbi mi yani :)
Ay hadi insallah guzel hbr verirsin :)

Herseyin hayirlisi canim.rabbim hepimizin sikintilarini giderip feraha kavusturur insallah

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım

Slm kızlar....
Günlerdir ugriyamiyorum kayinbabam çok hasta gelen giden vakit bulamiyorum hic...
Ben hala ve hala Ankaradayım evimi özledim duzenimi özledim .4.5 ayın 15 gününü evimde geçirdim daha 2 3 hafta daha evimden uzak kalicam sanirim sonrada bir ayagimiz yine burda olucak babam iyi olsunda hayirlisiyla gerisi bos ....

kurtajdan sonraki 41.gundeyim hala adet olmadim testte yapmadim bekleme deyim...
a.slm Elocannn Rabbimiz şifalar versinnn bir test yaptırsan aslında iyi olur
hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alalım inşallah :16:

Sirinee...nasip hersey otesii yokk...yumoss oluyorr..sperm sagliklii...eeee nasipde yokk..

Dr gitmicem ramazandaa..yagmurlu bisi dedi 41 gun meryen suresini okucamm..suya ve icicemm..rabbime yonelicemm..ondan daha cok isticemm elimden geleni yaptim dicemm..nasip ederse ederr..

YAGMURLUYAA anlattigin arkadass AYKURTTT...yagmurlu hole anlatinca bende ozelden ayni ornegi verdimm..bebegin gelmesi yaklasti dedimm..aykurt vardi bu sayfada ayni seyleri yasadi ve mucizeyle bebegini ogeendi dedimm..seninde kalbinden aynisi gecmissss....rabbim ol derse olurrr..
Kizz baksana sirinedende aynisi gecmis kalbindenn :) :)

Evvet wawcım her şey nasip her şey yolunda olsa bile RAbbimizin takdir
elden gelen bir şey yok :43:
Aykurt ya maşallah onun adına çok sevinmiştik Rabbim inşallah ailesi ile huzurla yaşatsın
işte kulun sıkışması ve de Hızır'ın yetişmesi budur :16:
41 gün Meryem suresini okumak içmek güzel olur inşallah
ben de Her Cuma Ezan ile sela arasında dinledim okudum mealini duamı ettim
her Cuma 100 defa Ya Evvel C.C. tesbihi de çekiyorum

Rabbimiz dualarımızı kabul eylesin
:17: Bu arada diyet felan kalmadı yine yeniden sporuda bıraktım toparlanmam gerek en tezinden
çok su içsem de iyice su tutar oldu karbonhidrat da tuz gibi su tutarmış :52:

iyi aksamlarrr

yarin evlilik yildonumumuz hala bir tarafimiz eksik:-(

Bem.yanlis mi biliyorum goguslerdeki belirtieler hamilelilde olanlar gbi mi yani :)
Ay hadi insallah guzel hbr verirsin :)

inşallah canım sizlere güzel haberler veririm ve sizlerden güzel haberler duyarım..bunlar bazen belirti oluyor ama adet belirtisi de olabilir ben kendimi her ikisine de hazırladım...

iyi akşamlarrrr

Cookk gecmiss olsun canimm...insallahh hasta olmazsinnn...

Aykurt ya maşallah onun adına çok sevinmiştik Rabbim inşallah ailesi ile huzurla yaşatsın

:17: Bu arada diyet felan kalmadı yine yeniden sporuda bıraktım toparlanmam gerek en tezinden

Oyyyy oyyyy....sirineee...rabbim dualarimizi kabul etsinn....ne layikiyla bi kulumm..ne ummet...bi esde olamadimm...artikk ne dicemide bilmez hallerdeyimm...konusasimm varr...bi okadarda susmakk istiyorumm...

iyi aksamlarrr

O eksikligin verdigi huznu biliyorumm..rabbim daha buyuk eksikler acmadan bu eksigimizide kapatsin insallahhh...

Kizlarr bu ara hic iyi galler icinde degilimm..genelde bu hallerdeyken yerdimm bu ara diyetteyimm yiyemiyorumdaa ice ruhsuzlastimmm...

Bomboss geciyor gunlerim..10 uyaniyor 1 saat yatakda doneliyomm..

Biraz o odada biraz bu odada takiliyorumm..

4 gibi mutfaga giriyorum..yemek yap sofra hazirla esim geliyorr..yemek ye yine gec tv karsisina...konustugum cumleler sayilii..agliyorum aradada sessizligimizee....

Sirinem ya birakma lutfen. Bebek icin olmasada kendi sagligin icin tekrar basla. Kg=hastalik.bunu unutmamaliyiz. Sadece pko degil.allah korusun baska hastaliklar.
Hadi don aramiza.
Diger arkadaslarda lutfen donsunler topigimuz cok sessizlesti burasi boyle degildi.
Farkli yollar bulalim.kopmayin burdan. Motive olacaksiniz inanin.

iyi aksamlarrr

Oyle deme canim ya. Yaradan.Allah ne verirse guzel verir. Hastaliklar dertler sikintilar hepsi sinav.
Size bisey anlattayimmi.
2 yil once beyin ameliyati oldum.kardesimin.dgununde babam ve ben kotu bisey oldugunu anladik.mr ceken kisi korkuttu biraz bizi.
Anneler gununun ertesi gunu sonuclari dr a annemle goturduk.bekardim ozaman.anneme tumor dediler. Ne guzel bi anneler gunu hediyesi dimi :(
Bu is icin bir dr onerdiler ozel bir hastandxe sgk gecmiyo ve pahali bir hastane.bizimkilerin maddi gucude kisitli kredi cekeriz dediler. Olme riskim yada sakat kalma riskim var ve hayatta kalma oranimdan daha yuksekler. Neyse ben o surecde hic isyan etmedim.neden ben demedim.kimseye de ben olucem demedim.hatta hic aglamadim.10 gun icinde ameliyat oldum.kurtuldum sag salim cok sukur. Ozaman yaradan allah ima senden ne gelirse basim ustune dedim.suan ben bile sasiyorum o metanetime.
Yaradan allah im da beni huc daraltmadi.ve cok sukur o na ki ameliyat sonraku surecimde cok rahat gecti ve o surecde de esimi bana hediye etti :)
Umidimizi kaybetmeyelim.
Size bir sure ookumanizi turkcesini okumanizi oneriyorum. O sureyi bir sekilde gecennlerde buldum ve utandim. INSIRAH SURESI anlamini mealini okuyun lutfen.cok konustum sabah sabah
dimi ;)
inşallah canım sizlere güzel haberler veririm ve sizlerden güzel haberler duyarım..bunlar bazen belirti oluyor ama adet belirtisi de olabilir ben kendimi her ikisine de hazırladım...
Amin.
Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim.

Cookk gecmiss olsun canimm...insallahh hasta olmazsinnn...

Oyyyy oyyyy....sirineee...rabbim dualarimizi kabul etsinn....ne layikiyla bi kulumm..ne ummet...bi esde olamadimm...artikk ne dicemide bilmez hallerdeyimm...konusasimm varr...bi okadarda susmakk istiyorumm...

O eksikligin verdigi huznu biliyorumm..rabbim daha buyuk eksikler acmadan bu eksigimizide kapatsin insallahhh...

Yukariyi okurmusun canim :)

Kizlarr bu ara hic iyi galler icinde degilimm..genelde bu hallerdeyken yerdimm bu ara diyetteyimm yiyemiyorumdaa ice ruhsuzlastimmm...

Bomboss geciyor gunlerim..10 uyaniyor 1 saat yatakda doneliyomm..

Biraz o odada biraz bu odada takiliyorumm..

4 gibi mutfaga giriyorum..yemek yap sofra hazirla esim geliyorr..yemek ye yine gec tv karsisina...konustugum cumleler sayilii..agliyorum aradada sessizligimizee....

Al benden de okadar. Kocis gitti saat 8
Oydu buydu suydu derken saatkacda kahvalti eder kacda is yapmaya baslarim.bilmiyorum
Birde okadar sikildimki ev isi yapmak dahi istemiyorum zoraki yemek yapiyorum.sporuda biraktim.silkelenmem lazim.
Benim kocisde gelir 2 cift sohbet edelim dimi.tv izler tel ile oyalanir.hbrlerde ilginc bisi varsa sller yksa oda yok.
Bana kus almis gunduz evin icinde ses olsunbana arkafas olsu die.2 tane papaganim var ama ilgilenmiyorum icimden gelmiyo
Ugraslar bul kendine esinle konus tv yi kapat sohbet edelim de.benim yapmisligim var ;)

selamm

bana yazdiklarinizi okudum.herseyin basi saglik.allah ne zaman nasip ederse o zaman dolacak o eksiklik.duadan baska yapacak bisey yok.dermansiz onca dert varken isyan etmek hic dogru bisey diil.hayirlisi olsun

bende abartmadan yiyorum ramazam gelio die.diyeti biraktim.yuruyorum gun icinde.en azindan verdigimi almayayim.

waw senin kafani mesgul edecek biseyler yapman lazim.el becerin var mi?evde kurabiye pasta ya da sabun yapip hem kafayi dagitir hem para kazanirsin.ya da bir kursa falan gidebilirsin.surekli evde insan depresyona girio

Back