• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Oyy oyy kizlarr pek eyii degilimm bugunn..

Sabah kan verdimm..inanin yakinimda biriniz olun cok isterdimm..ciktim hastanenin disindaki banka zor oturdumm gozumde gozluk kurtaritor beni basladim aglamaya..dizlerim tutmadi resmenn..gelecek korkuttu beni yasadiklarimsan cok yasayacaklarimm...

O an beni anlayan biri olsun istedimm..sonra sustumm rabbimm..dedimm yinee..

Bakalim zaman ne gosterwcek bizlere..herseyin hayirlisii..

SIRINEEEE....aklimdasinn nerelerdesinn..sen bari guzel haberlerle geldi mutlu olalim acikk..

ELOCANNNNN...sende yokaun ortalarda..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam herkese

nihayet bugun regl oldum 12 gun gecikmeli.istahim fena ama.ramazan geldi canimin istedigini yicem bu ara ya kismicam.1 hafta sonra zaten yiyemicez.ramazanda dikkat edicem ama.

Yarinn bildirimm gunuu ...

Ben bu ara instagrama sardimm beni motive etti insallahh bole devam eder..diyet gruplar paylastikca coskuya geliyorumm...tekk sorunum hafta sonlari...cuma 79 la bildirim yapiyorumm...pazartesii hoppaaa 80 nim...

Insallah bu pazartesi 79 la baslarsamm biraz yol alicamm...

Yuruyusler iyi gitti bu hafta ramazana kadar 2 kg versem iyi olacakk...

Razamda cok korkuyorumm alirimm diyee...

Hayirli cumalar...
Yine yeni yeniden... hersey icin;)
Kahvaltimi iki yumurtadan yapilmis kekikli omlet
Bir salatalik
Alti zeytin
Bir parca peynir
Ve bir fincan yesil cay ile yaptim.

Bildirimim ise gecen hafta kactim bilmiyorum bu sabah 107.5

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

S.A. arkadaşlar bu hafta yine çok yoğundu
halaa adet olmadım testte 0.3 çıkmıştı üzerinden 10 gün geçti doktor gel demişti gidemedimm
Allah akıbetimizi hayreylesinn
bu arada iştahım arttı
dolayısıyla veririm dediğim kilolara + ekledim ya :( 91,8
bu dolunay sinirlerimi de bozdu sanırım

Spor da gunluk yuruyus uapiyordum ama gecen hafta hic uapmadim sadece hastala.dim ondan bu kadar gitti amin aminn

Ben yiyemiyorum aci ya :( yesem cabuk acikiyorum ya olabilir mi menun cok guzel canim.

iştah açtı sanırım bende de canım ya :5: yani metabolizma hızlandı lakin iştah artışım varr
terkediyorum acı biberi :10:

Kizlar hafta sonu guzel gecti ama ruhum yorgundu biraz..

Pazar gunu icim ice buruktuu..heryerde babalar gunu furyaaii..buyuttuler isi babasi olan var olmayan var..hic baba olmamis olan var..

Bi ara agladim gozumde gozluklerr esim cakmadi araba kullaniyorduu..

Bu ara icime cok derin bi huzun cokmus durumdaa...biryanimdada olgunlukk..hangisi galip gelirse o hakim oluyor o anda...

Yorgunum birazdaa...cekip gidesim var herkezd3n uzaga..

5 yil oldu dolu dolu..herkez bebekde bebek bebekde bebekk...yuk oluyor herkez ustumw..sorulmayan ortamda bile hep gergin oluyorumm..

Hele bebekli ortamlarda garip bi hal alir oldumm..sevemiyorumda hemen gozlerimin icine kadar bakiyorlarr..yoruldumm..

Rabbim sabrinida serinliginide versin hepimizee...

Aminn Wawcımm geçecek bu günler inşallahhh
canım her şey güzel olacak inşallah her şeye rağmen ümidimiz var Allahın ol demesiyle olacak inancımız varr şükür
bende çevre faktörüne hiç katlanamaz oldum ya millet birinden haber getiriyor diyaloğa bak
".... şahıs vardı ya geçen sene evlenmiştii "
- evet inşallah iyidir
" hee iyii o şimdi hamile"
- Allah hayırlı eylesin
yani ne diyeceğim başka ne bekliyorlar anlamıyorum ki
yaw sanki oluyorda ben yapmıyorum tövbe Ya Rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Töbe Ya RAbbim kimseyle muhatap olasım kalmadı iyice fena oldum

millet benden bebek haberi beklerken kel alaka insanlar bilee maşallahhh
geçtiğimiz günlerde hiiçç iyi değildimm
Allah affetsin de ...
yani işte hepimizin yaşadığı o duygu hallerindeyim:14:

Oyy oyy kizlarr pek eyii degilimm bugunn..

Sabah kan verdimm..inanin yakinimda biriniz olun cok isterdimm..ciktim hastanenin disindaki banka zor oturdumm gozumde gozluk kurtaritor beni basladim aglamaya..dizlerim tutmadi resmenn..gelecek korkuttu beni yasadiklarimsan cok yasayacaklarimm...

O an beni anlayan biri olsun istedimm..sonra sustumm rabbimm..dedimm yinee..

Bakalim zaman ne gosterwcek bizlere..herseyin hayirlisii..

SIRINEEEE....aklimdasinn nerelerdesinn..sen bari guzel haberlerle geldi mutlu olalim acikk..

ELOCANNNNN...sende yokaun ortalarda..

canımm Dualarımızla yanında olalım inşallahh
bizi de bir gören kollayan var elbet
bütün bunların bir sebebi olmalı

Bunları öğrenmek için hangi doktora gidilmesi lazım. Ben hiç baktırmadım baktırmak istiyorum.

Slm kızlar takrar dikkatli beslenmeye başladım nihayet. Gideceğiz diye herşeyi yediriyorlar orada bulamazsın yok canın ister diye. Baktım olacak gibi değil iki kilo aldım ya bu sabah tartıldım 71,9 gözlerime inanamadım. Yok böyle olmayacak benim zayıflamam azım :15::15::15:

Eşimle konuştuk diyetisyene gideceğiz birlikte. Onunda kilo vermesi lazım benimde. Şu insülin ve diğer testler için hangi doktora gittiniz. Ramazan gelmeden gitmek istiyorum.

Karnım acayip şiş ve kasık ağrılarım var. Adet olucam sanırım bir şişkinlik geldi. Kanamam bittikten sonra ilk adetim olacak. Bu arada korunmuyorum da bıraktım artık nasip kısmet zaten olsun diye bir dünya uğraşıyorum birde korun dedi doktor. Zaten olmuyor. Allah Allahhh dedim ne korunması. Artık batım bir daha ki yıla kadar olmuyor tüp bebek için gidicem doktora yoksa yılda bir Afrikadan geleceğiz zaten zaman kaybım çok olur. :51::51:

Bu aralar moralim çookk çok iyi nasıl olmasın ohh kayınvadeciğimsiz günler beni bekliyor. :16::16:

Kızar sanırım o bile bana gerginlik yapıyordu. Orada hem kafam rahat olacak hem huzurlu vakit geçireceğim eşimle Allahın izniyle.

Canim ben direk endokrine gittim..devlete gittimm..pko var dedimm..ve kilo vermemde yavas butun tahlilleri istiyorum..oda yazdi yaptirdimm

Moralinin iyi olmasina sevindimm...hersey gonlunce olsunn ama bizi unutma gel arada ya
..

Hatta devamli gell...
Hayirli cumalar...
Yine yeni yeniden... hersey icin;)
Kahvaltimi iki yumurtadan yapilmis kekikli omlet
Bir salatalik
Alti zeytin
Bir parca peynir
Ve bir fincan yesil cay ile yaptim.

Bildirimim ise gecen hafta kactim bilmiyorum bu sabah 107.5

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Yine yeniden basliyormusunn..hadi bakalim...105 si bi gorsen devami gelirr..ilk bunu hedefle..kucuk hedefler koy insan ozaman daha cok hevesleniyorr...

halaa adet olmadım testte 0.3 çıkmıştı üzerinden 10 gün geçti doktor gel demişti gidemedimm
bu arada iştahım arttı

iştah açtı sanırım bende de canım ya :5: yani metabolizma hızlandı lakin iştah artışım varr

canım her şey güzel olacak inşallah her şeye rağmen ümidimiz var Allahın ol demesiyle olacak inancımız varr şükür
bende çevre faktörüne hiç katlanamaz oldum ya millet birinden haber getiriyor diyaloğa bak
- evet inşallah iyidir
- Allah hayırlı eylesin

Allah affetsin de ...

Gercektenn bi sebebi olmali..rabbim aklimaa gonlumee ruhumaa sahip ciksin..yanlis dusunmekten korkuyorumm...

Insanlardan sogudum evimden cikasim yok..insanlar gelelim edelim konusalimm havalarindalar herkezi erteliyorumm..cunku herkez merakli konularin sonu buna dayaniyor daraliyorum bendee...

Rabbim ol derse gerisi bos..kac aydir drlar..ilaclar..paralar..ne var eldeee...hicbisiii...yilginlik ve yorgunlukkk....oyyy oyy..neyse ben baslamayayimm..

selam herkese

nihayet bugun regl oldum 12 gun gecikmeli.istahim fena ama.ramazan geldi canimin istedigini yicem bu ara ya kismicam.1 hafta sonra zaten yiyemicez.ramazanda dikkat edicem ama.

Hadi bakalimm adet gelmis gozun aydinn...bende beklemedeyim..olmazsam hic icmicem ilaccc...ramazani atlatayimm..

selam kızlar...
kusura bakmayın kilo bildirimi yapamadım çünkü bugün evde değildim..sabah bir çıktım şimdi gelebildim...
bugün doktora gittim benim yumoş 26 mm olmuş doktorum kendi çatlamasını bekleyelim olmazsa pazartesi iğne veririm dedi ..doktor çok iyi dedi ama önemli olan çatlaması yoksa kiste dönüşebilir...hakkımızda hayırlısı artık..

bu arada iştahım arttı

- evet inşallah iyidir
- Allah hayırlı eylesin

Allah affetsin de ...

Allah der susarim. Duam belli duyan belli.
Icimde ne firtinalar var. Diyet dusundugum en son sey. Allah affetsin ama bebegi bile dusunmuuorm suan. Kendimi cok yilgin yorgun tukenmis hissefiyorum. Alacakli telefonlari susmuyor.isler duzelmedi. Sifiri tukettik. Her an aklim eve alacakli gelmesinden korkuyo.
Is ariyorm olmuyo.
Esimde kasik fitigi ve ustindede cok yogun bir iltihaplanma cikti. Iltihap icin opr gecirdi. O gevsin fitik opr gecirecek.
Baska sikintilar hangisine uzulym sasirdim
Allah buyuktur. Dualara sigindim

selam kızlar...
kusura bakmayın kilo bildirimi yapamadım çünkü bugün evde değildim..sabah bir çıktım şimdi gelebildim...
bugün doktora gittim benim yumoş 26 mm olmuş doktorum kendi çatlamasını bekleyelim olmazsa pazartesi iğne veririm dedi ..doktor çok iyi dedi ama önemli olan çatlaması yoksa kiste dönüşebilir...hakkımızda hayırlısı artık..

Hayirlisi canom. Hayirliysa bebisin geldin.kollarina nnasip etsin yaradan allah.
;)

Canim ben direk endokrine gittim..devlete gittimm..pko var dedimm..ve kilo vermemde yavas butun tahlilleri istiyorum..oda yazdi yaptirdimm

Moralinin iyi olmasina sevindimm...hersey gonlunce olsunn ama bizi unutma gel arada ya
..

Hatta devamli gell...

Yine yeniden basliyormusunn..hadi bakalim...105 si bi gorsen devami gelirr..ilk bunu hedefle..kucuk hedefler koy insan ozaman daha cok hevesleniyorr...

Gercektenn bi sebebi olmali..rabbim aklimaa gonlumee ruhumaa sahip ciksin..yanlis dusunmekten korkuyorumm...

Insanlardan sogudum evimden cikasim yok..insanlar gelelim edelim konusalimm havalarindalar herkezi erteliyorumm..cunku herkez merakli konularin sonu buna dayaniyor daraliyorum bendee...

Rabbim ol derse gerisi bos..kac aydir drlar..ilaclar..paralar..ne var eldeee...hicbisiii...yilginlik ve yorgunlukkk....oyyy oyy..neyse ben baslamayayimm..

Hadi bakalimm adet gelmis gozun aydinn...bende beklemedeyim..olmazsam hic icmicem ilaccc...ramazani atlatayimm..

evet ben de en sevdiğim arkadaşıma bile gitmek istemez oldum
ya Rabbimiz onu sağlıcakla huızurla yaşatsın evlatlarıylaa
yani ben kendi kendime iyi değilim cevap veremiyorum ne kendime ne ona nede başkasına
yani kul sıkıştı.........

işte bütün bunların bir nedeni var Allahın bizim görmemizi istediği bir şey olmalı
yoksa neden bunca üzülelim bunca...
Tövbe Ya Rabbimm bu kadar inanç doluyken bunları düşünmekten isyan gibi başka şeylerden korkuyorum ben dee...
anlamaya çalışıyorum Yağmurlu ne güzel yazmış Duam belli duyan belli...

selam kızlar...
inşallah bebiş olur Allah yardımcın olsunnnn

Icimde ne firtinalar var. Diyet dusundugum en son sey. Allah affetsin ama bebegi bile dusunmuuorm suan. Kendimi cok yilgin yorgun tukenmis hissefiyorum. Alacakli telefonlari susmuyor.isler duzelmedi. Sifiri tukettik. Her an aklim eve alacakli gelmesinden korkuyo.
Is ariyorm olmuyo.
Esimde kasik fitigi ve ustindede cok yogun bir iltihaplanma cikti. Iltihap icin opr gecirdi. O gevsin fitik opr gecirecek.

Hayirlisi canom. Hayirliysa bebisin geldin.kollarina nnasip etsin yaradan allah.
;)

Rabbimiz yar ve yardımcınız olsunnnn bir arkadaş vardı aynı durumdaydı
vee 92 kilo ile hamile kaldı sonrasında bebişi şansıyla geldi hiiç takılmadığı bir andaa
maşallah
bu sayfada yazışıyorduk yine şimdilerde hiç gelmez oldu sanırım doğum yaptı
darısı senin de başına canım inşallah Rabbimiz sizi de bu sıkıntılarınızı en güzel neticelere kavuştursun aminn

yani ben kendi kendime iyi değilim cevap veremiyorum ne kendime ne ona nede başkasına

işte bütün bunların bir nedeni var Allahın bizim görmemizi istediği bir şey olmalı
Tövbe Ya Rabbimm bu kadar inanç doluyken bunları düşünmekten isyan gibi başka şeylerden korkuyorum ben dee...

vee 92 kilo ile hamile kaldı sonrasında bebişi şansıyla geldi hiiç takılmadığı bir andaa
maşallah
darısı senin de başına canım inşallah Rabbimiz sizi de bu sıkıntılarınızı en güzel neticelere kavuştursun aminn

Herseyin hayirlisi canim.rabbim hepimizin sikintilarini giderip feraha kavusturur insallah

Is ariyorm olmuyo.

;)

Allah yardımcın olsun canım..hepimiz imtihan dünyasındayız..sabır sabır..Rabbim tez zamanda sıkıntılarını gidersin..eşin için çok geçmiş olsun..

nasılsınız kızlar...ben bugün Amasya ya gittim tabi gitmişken haşhaşlı ekmeğinden ve keşkek yedim.:17::17:kızlar felaket iştahım açıldı bir de yumurtlama dönemindeyim.bünye alışık olmayınca farklı tepkiler veriyor...
dün çok sancım vardı.doktorum yumurta çatladığı için olabilir dedi..yarın doktora gidiyorum bakalım çatladı mı yoksa kist mi oluştu çünkü çok büyümüş bu da iyi değil aslında...

nasılsınız kızlar...ben bugün Amasya ya gittim tabi gitmişken haşhaşlı ekmeğinden ve keşkek yedim.:17::17:kızlar felaket iştahım açıldı bir de yumurtlama dönemindeyim.bünye alışık olmayınca farklı tepkiler veriyor...
dün çok sancım vardı.doktorum yumurta çatladığı için olabilir dedi..yarın doktora gidiyorum bakalım çatladı mı yoksa kist mi oluştu çünkü çok büyümüş bu da iyi değil aslında...
Ayyyy bir ayari yk su bunyelerimizin.buyudu ne kadar buyudu.fazla mi buyudu kist mi oldu. Catlayacakmi vs vs vs hep bir suruncemede
Rabbim dermansiz dert vermesin bunada cok sukur.

Allah yardımcın olsun canım..hepimiz imtihan dünyasındayız..sabır sabır..Rabbim tez zamanda sıkıntılarını gidersin..eşin için çok geçmiş olsun..

Tesekkur ederim. Amin insallah

arkadaşlar size bi sorum olacak pko lu olupta adet düzenleyici içen arkadaşlarım sizinde adet bitimine yakın koyu siyah renkte bi kanamanız oldu mu hiç yoksa bu bana özel bişey mi ilk defa böle bişe başıma geldi diyebilirim bilgilendirirseniz sevinirim:44: .. iyi geceler herkese...

Slm kızlar....
Günlerdir ugriyamiyorum kayinbabam çok hasta gelen giden vakit bulamiyorum hic...
Ben hala ve hala Ankaradayım evimi özledim duzenimi özledim .4.5 ayın 15 gününü evimde geçirdim daha 2 3 hafta daha evimden uzak kalicam sanirim sonrada bir ayagimiz yine burda olucak babam iyi olsunda hayirlisiyla gerisi bos ....

kurtajdan sonraki 41.gundeyim hala adet olmadim testte yapmadim bekleme deyim...

Gunaydin kizlar dunki menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Kibritkutusu peyaz peynir
1d. Hindi salam
4yada5 zeytin
1ev pogacasi
Avuc genisliginde simit
Sekersiz cay
Ogle 1 tbk karpuz
2 erik
Ara bir bardak fanta 1 dilim borek
Aksam karnitarik semuzotu salatasi peynirli makarna
Spor ev temizligi gelen misafirlere hizmet etme :)
1saat yuruyus su 2 lt icmemisimdir sanirim

Slm kızlar....
Günlerdir ugriyamiyorum kayinbabam çok hasta gelen giden vakit bulamiyorum hic...
Ben hala ve hala Ankaradayım evimi özledim duzenimi özledim .4.5 ayın 15 gününü evimde geçirdim daha 2 3 hafta daha evimden uzak kalicam sanirim sonrada bir ayagimiz yine burda olucak babam iyi olsunda hayirlisiyla gerisi bos ....

kurtajdan sonraki 41.gundeyim hala adet olmadim testte yapmadim bekleme deyim...
Gubaydin canim gecmis olsun. Ya şafi ismiyle yaradan Allah im sifasini versin. Zor zamanlar haklisin allah yardimcin olsun. Dr adet olma surecinle ilisikli bisey demismiydi. Bildigim kadariyla kurtaj sobrasi mir muddet kirunmak gerekiyor.rahimin kendini hazirlamasi icin. Ihmake gelnez cnm test yaptir bence
arkadaşlar size bi sorum olacak pko lu olupta adet düzenleyici içen arkadaşlarım sizinde adet bitimine yakın koyu siyah renkte bi kanamanız oldu mu hiç yoksa bu bana özel bişey mi ilk defa böle bişe başıma geldi diyebilirim bilgilendirirseniz sevinirim:44: .. iyi geceler herkese...

Gunaydin. Bende hic ole bisi olmadi.o yuzden bilemiycem.

canım benim bekarken çok olurdu hem de adetin birinci gününden itibaren ve bitene kadar öyle giderdi..pko ile alakalı birşey malesef ..şimdi hiç öyle birşeyim olmuyor senin de geçer inşallah..

Evett baya buyumuss hemdee...insallah catlamistirr..stres yapmaaa..

maşallah

Sirinee...nasip hersey otesii yokk...yumoss oluyorr..sperm sagliklii...eeee nasipde yokk..

Dr gitmicem ramazandaa..yagmurlu bisi dedi 41 gun meryen suresini okucamm..suya ve icicemm..rabbime yonelicemm..ondan daha cok isticemm elimden geleni yaptim dicemm..nasip ederse ederr..

YAGMURLUYAA anlattigin arkadass AYKURTTT...yagmurlu hole anlatinca bende ozelden ayni ornegi verdimm..bebegin gelmesi yaklasti dedimm..aykurt vardi bu sayfada ayni seyleri yasadi ve mucizeyle bebegini ogeendi dedimm..seninde kalbinden aynisi gecmissss....rabbim ol derse olurrr..

Herseyin hayirlisi canim.rabbim hepimizin sikintilarini giderip feraha kavusturur insallah

Kizz baksana sirinedende aynisi gecmis kalbindenn :) :)

Evet canimm bendede oluyorr..adetin basinda ve sonundaa...resmen siyahh olduguda oldu..baslarda bende korktum ama sonra alistim..arastirdim birass..beklemis kanmiss..o yuzden rengi koyuymuss..

Slm kızlar....

Gumlerdirr aklimdasinn...rabbim sifasini versinn babanaa...herseyin hayirlisini versinn..sende dikkat et kendine az bucuk bisi atlatmadinn...keske tahlilini yaptirsaydin..gecen ay yuksek doz ilac kullandinn..gebelik olabilir yada allah korusun kist..ihmall etme kendinii...

Gunaydin kizlar dunki menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Kibritkutusu peyaz peynir
1d. Hindi salam
4yada5 zeytin
1ev pogacasi
Avuc genisliginde simit
Sekersiz cay
Ogle 1 tbk karpuz
2 erik
Ara bir bardak fanta 1 dilim borek
Aksam karnitarik semuzotu salatasi peynirli makarna
Spor ev temizligi gelen misafirlere hizmet etme :)
1saat yuruyus su 2 lt icmemisimdir sanirim

Kardesin gittimii...paslasim yapmayinca dedim kardesi onda hala dahaa....hafta sonlarii mahfoluyorumm yaaa..yine ayni seyler yasandii...misafirimm vardii..ee yesenize diye israr ediyorum her deyiste bende agzima atiyorumm..disarda gezdirdik bi ara...ee hava sicakk..dondurmaydii..caydi corbaydi derken oyyy oyyyy...

Yaww kimseden ses cikmadi pazar tarti isinee...

Back