- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla tereyagi yoktu iskenderimde waw:)ben sevmiom ole tereyagliii.
makarnayi bol yogurtla yiyebilecegimi solemisti benim diyetisyen.ama makarna yagsiz.her diyetisyen ayri bisi soluo:)
Yogurtluydu canim.:)
Ewet o surahi az degilmiydu kusum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tiroit nodul ve insulin direnci kontrolu icin gittim. Kan verdim.. yarin tekrar gidicem ins. Tatli bir doktor buldum sukur:)
Yagmurlu istanbul var mi seninde hesabin?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
og7ne canm pekı dıyet yaparken canm ıctınmı glukofemı yoksa sonramı basladnn
ben bugun kahvaltı yapmadm valla uyumus kalmısm kalkınca yarım bardak kefır ıctımm ayy cok kotu tadı sonrada mıdem bulandı durdu 1 fıncan kahve ıctım sonra 1 bardak cay sekersız 2 dm ekmek domates salatalk 3 zeytın yesıl 1kbrıt kutusu peynır yesıllk yedm sonra bır elma yedm sonra 1 bardak cay sekersız ama bıraz bıskuvı kraker atıstırdım aksam yemegı 1 kepce corba ıspanaklı yesılmercımeklı 1 dlm ekmek 1 kasık mantarlı tavuk bu kadar
benmde canm makarna ıstıyo :26:hemde cokk ama zahıde de dıyetısyen makarnayı etle yogurtla peynırle yemıyecekmısz yesıllkle yıyecekmısz o zaman masummus ozellılle taze reyhanla dedı
canm hepımız aynıyız emın ol bu sene tam 6 tane gebe var cevremde ve hepsı benden sonra evlennn benmde ıcım gıdyooo
ayy ınsallah hakkında hayırlısı olsun kaç yıllık evlısın canmm bendemı glukofeme baslasam gunde kaç ıçtınKizz onu bilee bitiremedimmm ki...simdiden sonrada kalani icicemm ancaa....
Amann amann allah baska sebeple goturmesin..bende persembe vericem tahlil...
Ayni anda basladimm hala dahada iciyorumm aralarda birakiyorum aclik krizlerim baslayinca yine icmeye basliyorumm...
Bence guzel menuu..ama biskuvi ve krekerlerr cissss...onlardannn kurtull
...
Birzamanlar gittigim diyetisyenim yagsiz olursa sorun yok demisti..
Suzduktek sonra yagsiz yogurtla..ve ya bol salcali sis yap sosla oyle ye demisti..tabi haftada bir...
Sabirr...sabirr..sabirr...yarinn dr gidiyorum yine yumos kalmisti bi ilerleme varmi diye bakacakk...
Ben cozuttum.uine kg aliyorum.kardesim geldi 3 ogun yemek yiyoruz.ramazani bakim.nasil geciricez.Kizz onu bilee bitiremedimmm ki...simdiden sonrada kalani icicemm ancaa....
Amann amann allah baska sebeple goturmesin..bende persembe vericem tahlil...
Ayni anda basladimm hala dahada iciyorumm aralarda birakiyorum aclik krizlerim baslayinca yine icmeye basliyorumm...
Bence guzel menuu..ama biskuvi ve krekerlerr cissss...onlardannn kurtull
...
Birzamanlar gittigim diyetisyenim yagsiz olursa sorun yok demisti..
Suzduktek sonra yagsiz yogurtla..ve ya bol salcali sis yap sosla oyle ye demisti..tabi haftada bir...
Sabirr...sabirr..sabirr...yarinn dr gidiyorum yine yumos kalmisti bi ilerleme varmi diye bakacakk...
ayy ınsallah hakkında hayırlısı olsun kaç yıllık evlısın canmm bendemı glukofeme baslasam gunde kaç ıçtın
Ben cozuttum.uine kg aliyorum.kardesim geldi 3 ogun yemek yiyoruz.ramazani bakim.nasil geciricez.
Wawcim saat basi 1 bardak su. Ben buyuk bardak kullanuyorum.
zaten.0.5 ml gunboyu En asagi onunla 4yada5 bardak iciyorum. Hatta fazla bile oluyo oneririm
Dr isleriniz icin.hepinize hepimize allah kolaylik versin
Canim sen dr gitmedin mi hic...pko icinn..kadin doguma veya diyetisyene gidersen soyle bu ilaci onlar sana yazarlar...ben basda gunde 850 lik basladim sonra 1000 sabah 1000 aksam ictimm..simdi gunde 1000 iciyorum aklima geldikce..
Ben dolu dolu 5 yillik evliyim..6 dan gun aliyoruz iste..
Yapmaa yaa...cok guzell kilo veriyorsunn sonra aliyorsun gerii...seni motive edecek sey ne onu bul ve onu yapp..inan bi kac gunu atlatinca d3vami daha kolay oluyor..tamam 3 ogun yee ama hafif seylerden yee...
Ben bole diyorum amaa benimde kardesim gelse oooo :) :)
Yinede dikkatt...
Kizlarr dr dan geldimmm...morallerr 00000000000 13 mm yumos vardi... yok bisi dedi bende o sarhoslukla aptalligima geldi sormadim nasil yok...kuculmusmu catlamismii..
15 gun bekle adet olmazsan tarlusal ic dedi..
Adet oldugunda gel tup bebege baslicaz dedi....
Dedim ben bikerede olsa asilama istiyorumm..
O niyetle baslariz bi kac yumurta olursa toplarim o yetkiyi verirseniz baslariz dedi...
Adet olunca esimle gidicezz..bakalim o zaman gorusucezz...
Dua edinn banada...
Ben cozuttum.uine kg aliyorum.kardesim geldi 3 ogun yemek yiyoruz.ramazani bakim.nasil geciricez.
Wawcim saat basi 1 bardak su. Ben buyuk bardak kullanuyorum.
zaten.0.5 ml gunboyu En asagi onunla 4yada5 bardak iciyorum. Hatta fazla bile oluyo oneririm
Dr isleriniz icin.hepinize hepimize allah kolaylik versin
Var canim.waw sayesinde heveslendimTiroit nodul ve insulin direnci kontrolu icin gittim. Kan verdim.. yarin tekrar gidicem ins. Tatli bir doktor buldum sukur:)
Ahhhhh ahhhhhaynı dert bende de var canım..bugün şoklardayım taamm 79,2 olmuşum dikkat etmiştim halbuki..tiroidler yine coştu galiba nodüller yeni kaybolmuştu inşallah tekrarlamamışlardır...
hakkında hayırlısı olsun canım..bence tüpbebek yaptır eğer müsaitsen..ben daha önce aşılama yaptırdım fakat tüpbebek daha teferruatlı daha ince bakılıyor herşeye..maddi yönden zor ama aşılamadan daha iyi gibi...
ben de cuma gidiyorum doktora geçen sefer çok ağrım olmuştu şimdi hiç birşey yok bakalım ne olacak..
arkadaşlar meraba bende aranıza yeni katıldım. bende pko hastasıyım insülin direncim var ve bende bi bebek sahibi olmak istiyorum .herşeyin çözümü kilo vermekten geçiyo. başka çaremiz yok sanırım.şuan diyetisyene gidiyorum ve 70.9 olarak başlamıştım şimdi 67 yim. biraz yavaş ilerliyo ama pes etmemeye çalışıyorum.sizinde bu konularda önerileriniz olursa lütfen paylaşın.allahım isteyen herkese evlat nasip etsin inş.
Tiroit nodul ve insulin direnci kontrolu icin gittim. Kan verdim.. yarin tekrar gidicem ins. Tatli bir doktor buldum sukur:)
arkadaşlar meraba bende aranıza yeni katıldım. bende pko hastasıyım insülin direncim var ve bende bi bebek sahibi olmak istiyorum .herşeyin çözümü kilo vermekten geçiyo. başka çaremiz yok sanırım.şuan diyetisyene gidiyorum ve 70.9 olarak başlamıştım şimdi 67 yim. biraz yavaş ilerliyo ama pes etmemeye çalışıyorum.sizinde bu konularda önerileriniz olursa lütfen paylaşın.allahım isteyen herkese evlat nasip etsin inş.
Senin kardes sendemi hala..hareket olan yerde bereket vardir ...Kahvalti
Azicik sucuklu yumurta
Bol domates
Koy peyniri
Azicik 2 tada 3 tn zeytin ve bol ekmek
Saat 12 orta tkahvesi kardesim istedi
Kiramadim
Gunun geri kalanini ne yapicam bilmiyorum ama bugum hareketli bir gun islerimi bitirip disariya cikicaz bolca yuruycez
Aksam kuru fasulye pilav ve cacik var.
Pilav yemicem ole planliyorum
Waw sana ozelden msj atmustim gormedinmi
Bunları öğrenmek için hangi doktora gidilmesi lazım. Ben hiç baktırmadım baktırmak istiyorum.
Canimm hosgeldinn...pes etmekk yokk..ben 103 kiloydumm..suan 79 um 2 senedir koruyorumm..simdi yeniden basladimm..yani guya birakmadim ama yilginlik oldu cogu donemdee..simdi yeniden bi atak donemindeyimm..
Oneriler hep belli aslinda...pko varsa pilav yok..makarna yok..sekerli seyler yokk..egzersiz var bol bol..
Bide ilac kullaniyormusun hic..glukofen mesela..pkoya cok yardimci olur...
Bide instagram hesabin varsa diyet yapanlari takip et iyi motive ediyor insani...
evet canım matofin kullanıyorum bende banada diyet listesi verildi 2 haftada bir gidiyorum kontrole 2 ay sonrada bütün kan testlerim tekrar yapılıcak o zaman karar verilecekmiş gebe kalıp kalamıcağıma şimdi gebe kalırsan gebelik şekeri çıkar ortaya dediler.
:44: