• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

valla tereyagi yoktu iskenderimde waw:)ben sevmiom ole tereyagliii.

makarnayi bol yogurtla yiyebilecegimi solemisti benim diyetisyen.ama makarna yagsiz.her diyetisyen ayri bisi soluo:)

valla tereyagi yoktu iskenderimde waw:)ben sevmiom ole tereyagliii.

makarnayi bol yogurtla yiyebilecegimi solemisti benim diyetisyen.ama makarna yagsiz.her diyetisyen ayri bisi soluo:)

Simdi ne tereyaglisina girelim nede yagsizina..acliktan cancekisiyorumm resmennnnnn:banghead::banghead::banghead::banghead:

Canim cok kotu seyler istiyorr yaaaa.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yogurtluydu canim.:)
Ewet o surahi az degilmiydu kusum ;)

Kizz onu bilee bitiremedimmm ki...simdiden sonrada kalani icicemm ancaa....

Tiroit nodul ve insulin direnci kontrolu icin gittim. Kan verdim.. yarin tekrar gidicem ins. Tatli bir doktor buldum sukur:)
Yagmurlu istanbul var mi seninde hesabin?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Amann amann allah baska sebeple goturmesin..bende persembe vericem tahlil...

og7ne canm pekı dıyet yaparken canm ıctınmı glukofemı yoksa sonramı basladnn

Ayni anda basladimm hala dahada iciyorumm aralarda birakiyorum aclik krizlerim baslayinca yine icmeye basliyorumm...

ben bugun kahvaltı yapmadm valla uyumus kalmısm kalkınca yarım bardak kefır ıctımm ayy cok kotu tadı sonrada mıdem bulandı durdu 1 fıncan kahve ıctım sonra 1 bardak cay sekersız 2 dm ekmek domates salatalk 3 zeytın yesıl 1kbrıt kutusu peynır yesıllk yedm sonra bır elma yedm sonra 1 bardak cay sekersız ama bıraz bıskuvı kraker atıstırdım aksam yemegı 1 kepce corba ıspanaklı yesılmercımeklı 1 dlm ekmek 1 kasık mantarlı tavuk bu kadar

Bence guzel menuu..ama biskuvi ve krekerlerr cissss...onlardannn kurtull
...

benmde canm makarna ıstıyo :26:hemde cokk ama zahıde de dıyetısyen makarnayı etle yogurtla peynırle yemıyecekmısz yesıllkle yıyecekmısz o zaman masummus ozellılle taze reyhanla dedı

Birzamanlar gittigim diyetisyenim yagsiz olursa sorun yok demisti..

Suzduktek sonra yagsiz yogurtla..ve ya bol salcali sis yap sosla oyle ye demisti..tabi haftada bir...

canm hepımız aynıyız emın ol bu sene tam 6 tane gebe var cevremde ve hepsı benden sonra evlennn benmde ıcım gıdyooo

Sabirr...sabirr..sabirr...yarinn dr gidiyorum yine yumos kalmisti bi ilerleme varmi diye bakacakk...

Ayni anda basladimm hala dahada iciyorumm aralarda birakiyorum aclik krizlerim baslayinca yine icmeye basliyorumm...

...

Suzduktek sonra yagsiz yogurtla..ve ya bol salcali sis yap sosla oyle ye demisti..tabi haftada bir...

Sabirr...sabirr..sabirr...yarinn dr gidiyorum yine yumos kalmisti bi ilerleme varmi diye bakacakk...

ayy ınsallah hakkında hayırlısı olsun kaç yıllık evlısın canmm bendemı glukofeme baslasam gunde kaç ıçtın

...

Ben cozuttum.uine kg aliyorum.kardesim geldi 3 ogun yemek yiyoruz.ramazani bakim.nasil geciricez.
Wawcim saat basi 1 bardak su. Ben buyuk bardak kullanuyorum.
zaten.0.5 ml gunboyu En asagi onunla 4yada5 bardak iciyorum. Hatta fazla bile oluyo oneririm
Dr isleriniz icin.hepinize hepimize allah kolaylik versin

Son düzenleme:
ayy ınsallah hakkında hayırlısı olsun kaç yıllık evlısın canmm bendemı glukofeme baslasam gunde kaç ıçtın

Canim sen dr gitmedin mi hic...pko icinn..kadin doguma veya diyetisyene gidersen soyle bu ilaci onlar sana yazarlar...ben basda gunde 850 lik basladim sonra 1000 sabah 1000 aksam ictimm..simdi gunde 1000 iciyorum aklima geldikce..

Ben dolu dolu 5 yillik evliyim..6 dan gun aliyoruz iste..

Ben cozuttum.uine kg aliyorum.kardesim geldi 3 ogun yemek yiyoruz.ramazani bakim.nasil geciricez.
zaten.0.5 ml gunboyu En asagi onunla 4yada5 bardak iciyorum. Hatta fazla bile oluyo oneririm

Yapmaa yaa...cok guzell kilo veriyorsunn sonra aliyorsun gerii...seni motive edecek sey ne onu bul ve onu yapp..inan bi kac gunu atlatinca d3vami daha kolay oluyor..tamam 3 ogun yee ama hafif seylerden yee...

Ben bole diyorum amaa benimde kardesim gelse oooo :) :)

Yinede dikkatt...

Kizlarr dr dan geldimmm...morallerr 00000000000 13 mm yumos vardi... yok bisi dedi bende o sarhoslukla aptalligima geldi sormadim nasil yok...kuculmusmu catlamismii..

15 gun bekle adet olmazsan tarlusal ic dedi..

Adet oldugunda gel tup bebege baslicaz dedi.... :( :( :(

Dedim ben bikerede olsa asilama istiyorumm..

O niyetle baslariz bi kac yumurta olursa toplarim o yetkiyi verirseniz baslariz dedi...

Adet olunca esimle gidicezz..bakalim o zaman gorusucezz...

Dua edinn banada...

Son düzenleme:
Canim sen dr gitmedin mi hic...pko icinn..kadin doguma veya diyetisyene gidersen soyle bu ilaci onlar sana yazarlar...ben basda gunde 850 lik basladim sonra 1000 sabah 1000 aksam ictimm..simdi gunde 1000 iciyorum aklima geldikce..

Ben dolu dolu 5 yillik evliyim..6 dan gun aliyoruz iste..

Yapmaa yaa...cok guzell kilo veriyorsunn sonra aliyorsun gerii...seni motive edecek sey ne onu bul ve onu yapp..inan bi kac gunu atlatinca d3vami daha kolay oluyor..tamam 3 ogun yee ama hafif seylerden yee...

Ben bole diyorum amaa benimde kardesim gelse oooo :) :)

Yinede dikkatt...

bende ılk gıttıgmde doktor vermıstı ıctım bır sure sonradan bıraktım canmmm

Kizlarr dr dan geldimmm...morallerr 00000000000 13 mm yumos vardi... yok bisi dedi bende o sarhoslukla aptalligima geldi sormadim nasil yok...kuculmusmu catlamismii..

15 gun bekle adet olmazsan tarlusal ic dedi..

Adet oldugunda gel tup bebege baslicaz dedi.... :( :( :(

Dedim ben bikerede olsa asilama istiyorumm..

O niyetle baslariz bi kac yumurta olursa toplarim o yetkiyi verirseniz baslariz dedi...

Adet olunca esimle gidicezz..bakalim o zaman gorusucezz...

Dua edinn banada...

hakkında hayırlısı olsun canım..bence tüpbebek yaptır eğer müsaitsen..ben daha önce aşılama yaptırdım fakat tüpbebek daha teferruatlı daha ince bakılıyor herşeye..maddi yönden zor ama aşılamadan daha iyi gibi...
ben de cuma gidiyorum doktora geçen sefer çok ağrım olmuştu şimdi hiç birşey yok bakalım ne olacak..

aynı dert bende de var canım..bugün şoklardayım taamm 79,2 olmuşum dikkat etmiştim halbuki..tiroidler yine coştu galiba nodüller yeni kaybolmuştu inşallah tekrarlamamışlardır...

Tiroit nodul ve insulin direnci kontrolu icin gittim. Kan verdim.. yarin tekrar gidicem ins. Tatli bir doktor buldum sukur:)

Var canim.waw sayesinde heveslendim ;)

aynı dert bende de var canım..bugün şoklardayım taamm 79,2 olmuşum dikkat etmiştim halbuki..tiroidler yine coştu galiba nodüller yeni kaybolmuştu inşallah tekrarlamamışlardır...
Ahhhhh ahhhhh
hakkında hayırlısı olsun canım..bence tüpbebek yaptır eğer müsaitsen..ben daha önce aşılama yaptırdım fakat tüpbebek daha teferruatlı daha ince bakılıyor herşeye..maddi yönden zor ama aşılamadan daha iyi gibi...
ben de cuma gidiyorum doktora geçen sefer çok ağrım olmuştu şimdi hiç birşey yok bakalım ne olacak..

Allah yar ve yardimcin olsun.

arkadaşlar meraba bende aranıza yeni katıldım. bende pko hastasıyım insülin direncim var ve bende bi bebek sahibi olmak istiyorum .herşeyin çözümü kilo vermekten geçiyo. başka çaremiz yok sanırım.şuan diyetisyene gidiyorum ve 70.9 olarak başlamıştım şimdi 67 yim. biraz yavaş ilerliyo ama pes etmemeye çalışıyorum.sizinde bu konularda önerileriniz olursa lütfen paylaşın.allahım isteyen herkese evlat nasip etsin inş. :emir_bebek:

arkadaşlar meraba bende aranıza yeni katıldım. bende pko hastasıyım insülin direncim var ve bende bi bebek sahibi olmak istiyorum .herşeyin çözümü kilo vermekten geçiyo. başka çaremiz yok sanırım.şuan diyetisyene gidiyorum ve 70.9 olarak başlamıştım şimdi 67 yim. biraz yavaş ilerliyo ama pes etmemeye çalışıyorum.sizinde bu konularda önerileriniz olursa lütfen paylaşın.allahım isteyen herkese evlat nasip etsin inş. :emir_bebek:

Hosgeldin aramiza.biraz sessiz bir donem.ama gecicek gene civil civil olacak buralar
;)

Kahvalti

Azicik sucuklu yumurta
Bol domates
Koy peyniri
Azicik 2 tada 3 tn zeytin ve bol ekmek :(

Saat 12 orta tkahvesi kardesim istedi
Kiramadim

Gunun geri kalanini ne yapicam bilmiyorum ama bugum hareketli bir gun islerimi bitirip disariya cikicaz bolca yuruycez
Aksam kuru fasulye pilav ve cacik var.
Pilav yemicem ole planliyorum

Waw sana ozelden msj atmustim gormedinmi

Bunları öğrenmek için hangi doktora gidilmesi lazım. Ben hiç baktırmadım baktırmak istiyorum.

Canimm hosgeldinn...pes etmekk yokk..ben 103 kiloydumm..suan 79 um 2 senedir koruyorumm..simdi yeniden basladimm..yani guya birakmadim ama yilginlik oldu cogu donemdee..simdi yeniden bi atak donemindeyimm..

Oneriler hep belli aslinda...pko varsa pilav yok..makarna yok..sekerli seyler yokk..egzersiz var bol bol..

Bide ilac kullaniyormusun hic..glukofen mesela..pkoya cok yardimci olur...

Bide instagram hesabin varsa diyet yapanlari takip et iyi motive ediyor insani...

Kahvalti

Azicik sucuklu yumurta
Bol domates
Koy peyniri
Azicik 2 tada 3 tn zeytin ve bol ekmek :(

Saat 12 orta tkahvesi kardesim istedi
Kiramadim

Gunun geri kalanini ne yapicam bilmiyorum ama bugum hareketli bir gun islerimi bitirip disariya cikicaz bolca yuruycez
Aksam kuru fasulye pilav ve cacik var.
Pilav yemicem ole planliyorum

Waw sana ozelden msj atmustim gormedinmi

Senin kardes sendemi hala..hareket olan yerde bereket vardir ...

Msji yeni gordum canim...

Slm kızlar takrar dikkatli beslenmeye başladım nihayet. Gideceğiz diye herşeyi yediriyorlar orada bulamazsın yok canın ister diye. Baktım olacak gibi değil iki kilo aldım ya bu sabah tartıldım 71,9 gözlerime inanamadım. Yok böyle olmayacak benim zayıflamam azım :15::15::15:

Eşimle konuştuk diyetisyene gideceğiz birlikte. Onunda kilo vermesi lazım benimde. Şu insülin ve diğer testler için hangi doktora gittiniz. Ramazan gelmeden gitmek istiyorum.

Karnım acayip şiş ve kasık ağrılarım var. Adet olucam sanırım bir şişkinlik geldi. Kanamam bittikten sonra ilk adetim olacak. Bu arada korunmuyorum da bıraktım artık nasip kısmet zaten olsun diye bir dünya uğraşıyorum birde korun dedi doktor. Zaten olmuyor. Allah Allahhh dedim ne korunması. Artık batım bir daha ki yıla kadar olmuyor tüp bebek için gidicem doktora yoksa yılda bir Afrikadan geleceğiz zaten zaman kaybım çok olur. :51::51:

Bu aralar moralim çookk çok iyi nasıl olmasın ohh kayınvadeciğimsiz günler beni bekliyor. :16::16:

Kızar sanırım o bile bana gerginlik yapıyordu. Orada hem kafam rahat olacak hem huzurlu vakit geçireceğim eşimle Allahın izniyle.

Canimm hosgeldinn...pes etmekk yokk..ben 103 kiloydumm..suan 79 um 2 senedir koruyorumm..simdi yeniden basladimm..yani guya birakmadim ama yilginlik oldu cogu donemdee..simdi yeniden bi atak donemindeyimm..

Oneriler hep belli aslinda...pko varsa pilav yok..makarna yok..sekerli seyler yokk..egzersiz var bol bol..

Bide ilac kullaniyormusun hic..glukofen mesela..pkoya cok yardimci olur...

Bide instagram hesabin varsa diyet yapanlari takip et iyi motive ediyor insani...

evet canım matofin kullanıyorum bende banada diyet listesi verildi 2 haftada bir gidiyorum kontrole 2 ay sonrada bütün kan testlerim tekrar yapılıcak o zaman karar verilecekmiş gebe kalıp kalamıcağıma şimdi gebe kalırsan gebelik şekeri çıkar ortaya dediler.
:44:

Back