Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
Hepinizi çok özledim
Maalesef uzun uzun geçmişi okuyamiyorum cepten zor oluyor diye ama aklim hep sizlerde
Tatil müthiş geçiyor
Sağ olsun esimin halalari olsun yegenler hiç iş yatırmak istemiyorlar Tabi ben öyle oturmaktan rahatsız olurum bilirsiniz
Neredeyse kavga edeceğim iş yatirmiyorlar diye
Halamlar sen tatile geldin otur keyfine bak, denize git, gez diyorlar devamlı ama kendime yakistiramam öyle ayağıma hizmet ettirmeyi zaten fazla iş yok
Inanin 3 gündür kizlarin didismesi bile rahatsiz etmiyor beni onlar bile sakinledi
Bol bol sohbet ediyoruz Kuzenlerle birlikte hatta gece geç saatlerde kordona iniyorum ve bol bol yuruyoruz burada havada bunaltmiyor
Bu arada yeni cakma eltimle ilgilide baya konuştuk ufak kuzenle halamlarla ayni binada ya kuzenler neredeyse her gün gorusuyorlarmis ve ikiside yengE cakma eltin aslinda baya cana yakin falan dediler biraz çekingen ve bazen ne diyeceğini bilmiyor olabilir ama cok sevdik dediler Bakalım inşallah bende yakından tanıdıkça severim yoksa benden cok çeker
Tatil sonrasında bizi yemeğe alacaklarmiş
Inşallah çok güzel geçer de bizde aradaki buzları eritiriz
Bu arada cakma eltimle ortak arkadasimizda çıktı hemide kkdan
Hic bilgim yk.kızlar size inciri soracaktım..şimdi ben klomen kullanıyorum malum polikist var incir yemem doğru mu yanlış mı sizce....yumurta büyütmesine etkisi var mı...
Amin insallah.canım seni çok iyi anlıyorum..bugün bebek mevlüdüne gittik inan yine gözler bendeydi duyuldu yine tedaviye başladığım..benim bir kızım var ama ikinci için de büyük baskı var yap bir tane diye..artık biraz terslemeye başladım insanları elimde olmayarak ama 14 senedir aynı şeyleri dinlemek beni bıktırdı...Rabbim büyüktür canım benim en yakın zamanda kavuşursun meleğine inşallah...
Kizlar..instagramda bebek konusuna hicc girmeyelimm..benim kisisel hesabim bi cok arkadas akraba ve ahbapda var ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim hayirli olsun diyetinn..basarilar diliyorum sanaa...
Bu ara biraz sessiz..izinli arkadaslarimiz var..tatile giden..sinava hazirlanan..ondan durgun birazz ortalikk..
Bende yeniden bi atak yapmak istiyorum..en azindan 5 ..6 kiloda olsa vermek istiyorumm..uzun zamandur tikandi kilom...103 kiloydum..suan 79..ilk hedefim 75 simdilik sonrasi allah kerimm...
Hadi bakalim guzel bi atak bekliyorumm sendenn...don pistlere yinee...
Hadi bakalimm basarilarr...bende dikkat ediyorum yine yenidenn...
ama sen cok ıyı zayıflamıssınne yaptın banada anlatsana canmmm
Canimm oyle dersenizz ben uyarim sizee..buna bi cozum bulmamuz lazim o kesin..dediklerinde mantiklii..ben kabul diyorum kizlarda kabul ederse pazartesiye cekelim bildirimleri..Kizlar ozellikle waw sende ayni dertten muzdaripsin
Bildirimleti pztesk yapalim diorum
Cuma kg vetdigimi gorunce hsonu yayiliyorum fazlasini aliyorum. Pztesi yapinca belki daha dikkat eferiz haftasonu ne dersiniz
ama sen cok ıyı zayıflamıssınne yaptın banada anlatsana canmmm
Canimm oyle dersenizz ben uyarim sizee..buna bi cozum bulmamuz lazim o kesin..dediklerinde mantiklii..ben kabul diyorum kizlarda kabul ederse pazartesiye cekelim bildirimleri..Kizlar ozellikle waw sende ayni dertten muzdaripsin
Bildirimleti pztesk yapalim diorum
Cuma kg vetdigimi gorunce hsonu yayiliyorum fazlasini aliyorum. Pztesi yapinca belki daha dikkat eferiz haftasonu ne dersiniz
kizlar selammmm
su an iskender yiyorum:banghead:
Ay nasil yoruldumm..
Yarinda yorulucam boyle belki birgun sonrada..
Allah kimseyi hastaneye dusurmesin..tum hastalarada acil sifalar versin Rabbim.. aminn.
Bu sabah simit peynir ve cayla kahvalti yaptik..
Az oncede bir avuc kadar kaju ve bir muz yedim..
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Iyii aferimm sizeeee........alkisliyorum sizii....
Bol tereyagli yiyeysin barii iskenderiiii
Makarna sademiydii yagmurluuuuuuuuu......
Bugunu suya adadimm kizlarr su icmiyorumm...suyu ve sporu kendime kazandirmam lazimmm....
Hayrolsunn canimm...ne oldu neden hastanedesiniz...???
og7ne canm pekı dıyet yaparken canm ıctınmı glukofemı yoksa sonramı basladnnValla yemedim canimmm..kizartma..pilav..makarna hamur isi yok...guzel diyet listelerinden bidenesini duzenli yaptim hafyada 2.. yada 3 gun yuruyus.. hafta 1 yada 2 haftada 1 kacamak hakki versim kendime..vee o g7n yedim bolca yurudumm..
Buraai asiri destek oldu bana hergun yazdim yediklerimi.mozaman baska topikdeydimm..bide glukofen diye bi ilacim var ojunda cok etkisi oldu ozelliklede verdikten sonra almamama..
Canimm oyle dersenizz ben uyarim sizee..buna bi cozum bulmamuz lazim o kesin..dediklerinde mantiklii..ben kabul diyorum kizlarda kabul ederse pazartesiye cekelim bildirimleri..
Yaw neden bulamadin beni..ozel mesaji okudunmu..orda yazdimm..yine yaziyorum mesaj k7tuna bak..
Bende makarna yedim ;(
kızlar size inciri soracaktım..şimdi ben klomen kullanıyorum malum polikist var incir yemem doğru mu yanlış mı sizce....yumurta büyütmesine etkisi var mı...
canm hepımız aynıyız emın ol bu sene tam 6 tane gebe var cevremde ve hepsı benden sonra evlennn benmde ıcım gıdyoooKizlar hafta sonu guzel gecti ama ruhum yorgundu biraz..
Pazar gunu icim ice buruktuu..heryerde babalar gunu furyaaii..buyuttuler isi babasi olan var olmayan var..hic baba olmamis olan var..
Bi ara agladim gozumde gozluklerr esim cakmadi araba kullaniyorduu..
Bu ara icime cok derin bi huzun cokmus durumdaa...biryanimdada olgunlukk..hangisi galip gelirse o hakim oluyor o anda...
Yorgunum birazdaa...cekip gidesim var herkezd3n uzaga..
5 yil oldu dolu dolu..herkez bebekde bebek bebekde bebekk...yuk oluyor herkez ustumw..sorulmayan ortamda bile hep gergin oluyorumm..
Hele bebekli ortamlarda garip bi hal alir oldumm..sevemiyorumda hemen gozlerimin icine kadar bakiyorlarr..yoruldumm..
Rabbim sabrinida serinliginide versin hepimizee...