pkoyum malsefe ama dıgerlerını bılmıyorm kan testı yaptı ona göre verdı canmm senn dıyet nasıl ne zaman basladn kaç kılo verdn kactın kac olacann????????
Ben lliste yapmiyoru. Yarin itibariyle baslicam.
Ben yapip birakiyorum. Yapamiyorum vs.nisa. 15 den itibaren daha dikkatliyim
4kg verdim.
Bende insulin direnci var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar...
çok şükür hafta sonunu atlattım..hiç sevmiyorum haftasonlarını benim çok yoğun geçiyor..annemler kayınvalidemler bir de komşunun düğünü felaket yoruldum ama iştah maşallah durmak bilmiyor...ben de yarın karataya aynen devam ediyorum..kızımla birlikte yapıcaz ona çok yüklenmiycem ama bazı şeylerden kısması lazım ilerisi için...
güzel bir başlangıç olsun bu hafta hepimiz için....
Pek buyur umidiyle bakmadi dr..bilmiyorum artik tup bebek diyorr bende asilama yapmadan istemiyorumm..ama buda bi ayarlayamadi dogru duzgun yumosu..yaa cok oldu erken catladi ya olmadi..allahdan diyorum vaktimi degil nedir..
Amin canim hayirlisi..kacinci gunuydu adetinn..benim 11. Gun 11 mm de kalmis..bakalim her ihtimale karsi cuma yine gidicem..
Canimm gecmis olsunn..cok dusuk olmuss..dogal yollami hamile kalmistinn??dusuklerinin sebebi arastirilmadimi...??
Canimm gecmiss olsunn..nasilsin simdii...dikkat et kendinee ve diyete donn :) :)
günaydın birbirinden güzel yürekli arkadaşlarım.
nasılsınız ben iyileştim artık çok şükür allaha.
bugün bildirim günü
başlangıç tarihi 15.04.2014
başlangıç kg 75
geçen hafta 72,2
bu hafta 70,9
giden 1,3 kg
toplam giden 4,1 kg
hedef 69 ŞİMDİLİK
Kızlar cumamız mübarek olsun. Rabbim bütün hayırlı kapılarını sonuna kadar açsın.
hayırlı sağlıklı evlatlarla şenlendirsin evlerimizi
bereket kapılarını rızık kapılarını açsın.
hastalarımıza şifa borçlularımızı ödemelerinde kolaylıklar versin
ülkemize ferah günler göstersin
amin.
Yok kacirmadin canim bu hafta pek bildirim olmadi...3 kisi felandik....
Kizcelerimm ben geldimm...haftasonu malumm yogun ve kacamakliydi...babusuma gectik dun..oda bize bi mangal partisi versiki yok bole bisi..cok kalabaliktik ve adam 3 saat ugrasti giki cikmadi yaaa...
Bugu yine diiyetimle basladimm...
Sabah kahvalti yapamadimm..
Oglen...yemegimi ekliyimm...
Kizlar inatagramda cok feci kizlar gorsumm dwhset kilolar veriyorlar onlari gordukce cildiriyorumm..ve diyet yani spor yapiyorlar..hele yuruyusle feci kilo verenler varr...artikk sporu hayatima zorlada olsa sokmaliyimm...o kizlarin hergun yaptiklarini gorunce anliyorum nede kilo veremedigimii...
OCEANSHINE.....
ŞIRINEMMMM....
nirelerdesinizzz hic sesiniz cikmiyorrr....
Oglen yemegimm...
Spor da gunluk yuruyus uapiyordum ama gecen hafta hic uapmadim sadece hastala.dim ondan bu kadar gitti amin aminnAyy Maşallah harikasınnn spor da yapıyor musun sen ?
yoksa sadece diyet mi canım darısı başımaaa hayırlısıylaaa
Aminnn diyorummm bu güzell dualarına
Canım sorma yoğun günlerdi hamdolsun atlattık inşallahh sa salimm
tartılmayı bile unuttumm
cumartesi akşam yazacaktım tam bir kopukluk oldu yazamadım nasip bügüne olduu
şu senin siteye bakayım ben dee instagram
bu arada öğle yemeğim iki dilim kavun 1 minik armut ve kayısı ve bir soda içiorum üzerinee
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği bir ymurta 2 domates 1 acı biber :) eğer alerji yapmazsa yeyin kızlar inanılmaz metabolizma çalıştırıyorrrmuş
Canım sorma yoğun günlerdi hamdolsun atlattık inşallahh sa salimm
tartılmayı bile unuttumm
cumartesi akşam yazacaktım tam bir kopukluk oldu yazamadım nasip bügüne olduu
şu senin siteye bakayım ben dee instagram
bu arada öğle yemeğim iki dilim kavun 1 minik armut ve kayısı ve bir soda içiorum üzerinee
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği bir ymurta 2 domates 1 acı biber :) eğer alerji yapmazsa yeyin kızlar inanılmaz metabolizma çalıştırıyorrrmuş
kizlar iyi aksamlarr
kacamaklarla dolu bir haftasonu gecirdim.
ctesi doktordaydim.2-3 gune kanaman baslar dedi.henuz bir degisiklik yok.agrim var ama sokulup gelemedi.cyclo pronova verdi.siklusu yeniden duzenlememiz icin.ekim tup bebek diyorum ama esim erken diyo.arada kaldim ya.doktorumda bisey demedi henuz.sadece yumurta sayim cok oldugu icin dondurulmus embriyon mutlaka olacak dedi.memorial ya da maslak acibademe yonlendiriyor.samsundan istanbula kalkip gidicez.amann ne bilim yaaaa.az daha zaman gecsin bakalim.bi dahaki ay regl ile yine gidicem doktora.
yarin diyetisyen kontrolum var.ama isim cok yogun.sanirim daha gitmicem.mantigi kavradim zaten.liste de elimde.zaten ramazan gelio.kilo almadan rahat bir ramazan gecirmem lazim
Bende istiyoruuuuummmCanimm ozelden atiyorumm bakarsinn...
Hbr vr mutlaka bide instagram.yukledim. Sen.ne die geciyorsun.Canim herseyinn hayirlisi...mantigi kavradiysan bencede gitmee...ama ramazana liste verirdi belkii...
Bende artik tup bebek yolcusuyumm..bakalim ramazandan sonra devam edicez..carsambe gidicem son kez dr a..persembede tahlillerim var..
kizlar iyi aksamlarr
kacamaklarla dolu bir haftasonu gecirdim.
ctesi doktordaydim.2-3 gune kanaman baslar dedi.henuz bir degisiklik yok.agrim var ama sokulup gelemedi.cyclo pronova verdi.siklusu yeniden duzenlememiz icin.ekim tup bebek diyorum ama esim erken diyo.arada kaldim ya.doktorumda bisey demedi henuz.sadece yumurta sayim cok oldugu icin dondurulmus embriyon mutlaka olacak dedi.memorial ya da maslak acibademe yonlendiriyor.samsundan istanbula kalkip gidicez.amann ne bilim yaaaa.az daha zaman gecsin bakalim.bi dahaki ay regl ile yine gidicem doktora.
yarin diyetisyen kontrolum var.ama isim cok yogun.sanirim daha gitmicem.mantigi kavradim zaten.liste de elimde.zaten ramazan gelio.kilo almadan rahat bir ramazan gecirmem lazim
Bende istiyoruuuuummm
Hbr vr mutlaka bide instagram.yukledim. Sen.ne die geciyorsun.
Hakkinda hayirlisi ne ise o.olsun canim.
Kizlar..instagramda bebek konusuna hicc girmeyelimm..benim kisisel hesabim bi cok arkadas akraba ve ahbapda var ..
Kizlar hafta sonu guzel gecti ama ruhum yorgundu biraz..
Pazar gunu icim ice buruktuu..heryerde babalar gunu furyaaii..buyuttuler isi babasi olan var olmayan var..hic baba olmamis olan var..
Bi ara agladim gozumde gozluklerr esim cakmadi araba kullaniyorduu..
Bu ara icime cok derin bi huzun cokmus durumdaa...biryanimdada olgunlukk..hangisi galip gelirse o hakim oluyor o anda...
Yorgunum birazdaa...cekip gidesim var herkezd3n uzaga..
5 yil oldu dolu dolu..herkez bebekde bebek bebekde bebekk...yuk oluyor herkez ustumw..sorulmayan ortamda bile hep gergin oluyorumm..
Hele bebekli ortamlarda garip bi hal alir oldumm..sevemiyorumda hemen gozlerimin icine kadar bakiyorlarr..yoruldumm..
Rabbim sabrinida serinliginide versin hepimizee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?