allah razı olsun canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
tüp bebek devlet güvencesinde değilmi canım ?
günaydın birbirinden güzel yürekli arkadaşlarım.
nasılsınız ben iyileştim artık çok şükür allaha.
bugün bildirim günü
başlangıç tarihi 15.04.2014
başlangıç kg 75
geçen hafta 72,2
bu hafta 70,9
giden 1,3 kg
toplam giden 4,1 kg
hedef 69 ŞİMDİLİK
Kızlar cumamız mübarek olsun. Rabbim bütün hayırlı kapılarını sonuna kadar açsın.
hayırlı sağlıklı evlatlarla şenlendirsin evlerimizi
bereket kapılarını rızık kapılarını açsın.
hastalarımıza şifa borçlularımızı ödemelerinde kolaylıklar versin
ülkemize ferah günler göstersin
amin.
evet canım adet olmadan içicem..bu yeni bir yöntemmiş bu şekilde iki defa daha deniycem.olmazsa iğnelere başlıycaz .yani hazır yumurtalar uyarılmışken kaybetmeyelim dedi .ben doktoruma güvendim dedikleri mantıklı geldi hakkımızda hayırlısı inşallah canım...yarın günde iki taneyle başlıyorum..
Selamün Aleykümmmm
Bu saatte kimseyi bulamayacağımı biliyordum zaten ama yinede dayanamadım
Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun
Rabbim bu mübarek gecede hepimizin günahlarını bağışlasın ve gönlümüzden geçenlerin hepsini bizlere çok daha güzel şekilde nasip etsin inşallahhh....Aminnnnnnnn ( uyanik ceco kendi isteklerinide araya kaptırdı)
Bugün inanılmaz yoğundum ve maalesef hala işlerim bitmedi :26:
Eşim sağ olsun bugün bir kazık daha attı bana ve yarın gece 1de yola çıkmayı düşünürken hadi ben işten gelir gelmez 8 gibi yola dökülelim
Sabah fırsatım olurmu bilemem ama Allahtan internetim var ceptetatildede olsa damlarım buraya
Ayyy ben hic o durumlari suan dusunemem bile. Baya cokmus. Allah uar ve uardimcimiz olsun. Cumalar hurmetine. Insallah.Yok canim degil...5 milyar civarinda tutuyor..belki dahada fazladir bilmiyorum...ama dr dediki tupe gecince durmak yok..2.3. Devam ederiz.. ilkini hadi bulda...digerleri nasil olur bilmem..guncel taksitlerimiz var zaten baya...
Rabbim yardim eder insallahh...
Aminnnn.....superrr kilo vermissinn..harikasinn aynen d3vam..bende bi grupla iddiaya girdim bakalim ise yaricakmi...
Allah allah gercekten yeniymiss dikkat et kendine ve arastir bu yontemi...
Aklinin alamicagi kadar dr a gittim en ozeline kadar..ama yanlis yontemler kullaniyorlar bazen...
Bidenesi sana benser bisi yapti..1 kutu klomen ictimm..9 mm de kaldi yumos 2 gun sonra yine bi kutu daha klomen verdi..onyda ictim yumos buyumemes dedi..
Dr seminere gitmistim diger dr gectim..nasil verdi bunu dedi..rahim duvarini inceltmis yumos olsada bebek olmaz...kosar adimla kactim...
Sonra iste burda sirinedede aynisi olmustu..rahim duvari incelmesi..nar suyu felan filan toparladik...
Sen yumosa baktirinca aklinda bulunsun..suan rahim duvari nasil diye sor...mm ni sor yani...
Cecommm..allah yolunuzu acik etsinn..gule gule gidin gelinn..doya doya eglenin...gitmeden bugun kilo bildirini yapsaydin keske...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canim degil...5 milyar civarinda tutuyor..belki dahada fazladir bilmiyorum...ama dr dediki tupe gecince durmak yok..2.3. Devam ederiz.. ilkini hadi bulda...digerleri nasil olur bilmem..guncel taksitlerimiz var zaten baya...
Rabbim yardim eder insallahh...
Aminnnn.....superrr kilo vermissinn..harikasinn aynen d3vam..bende bi grupla iddiaya girdim bakalim ise yaricakmi...
Allah allah gercekten yeniymiss dikkat et kendine ve arastir bu yontemi...
Aklinin alamicagi kadar dr a gittim en ozeline kadar..ama yanlis yontemler kullaniyorlar bazen...
Bidenesi sana benser bisi yapti..1 kutu klomen ictimm..9 mm de kaldi yumos 2 gun sonra yine bi kutu daha klomen verdi..onyda ictim yumos buyumemes dedi..
Dr seminere gitmistim diger dr gectim..nasil verdi bunu dedi..rahim duvarini inceltmis yumos olsada bebek olmaz...kosar adimla kactim...
Sonra iste burda sirinedede aynisi olmustu..rahim duvari incelmesi..nar suyu felan filan toparladik...
Sen yumosa baktirinca aklinda bulunsun..suan rahim duvari nasil diye sor...mm ni sor yani...
Cecommm..allah yolunuzu acik etsinn..gule gule gidin gelinn..doya doya eglenin...gitmeden bugun kilo bildirini yapsaydin keske...
Amin insallah canim.Selamunaleykum..
Cumamiz mubarek olsun insallah..
Dun kandildi Rabbim tum dualarinizi kabul eylesin..
Dun ve bugun orucluyum cok sukur..
Ya bu kg isinde yine takili kaldim. Dikkat te etmeme ragmen.. rakamlari gordukce moralim bozuluyor..
Sozde benim hedefim Ramazana 9' larla girmekti..
Ama suan yine 107.8...
Surekli 107-108...
Pazartesi doktora gidicem.. tiroit kontrolleri icin..
Bakalim insallah olumlu bir sekilde sonuclanir.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
AMIIIIIİNNNNNN :)hepinize merhaba
arkadaşlar öncelikle kilo bildirimim 65
uzun bir süre kilo bildirimi yapamayacağım
Waw canım beni listeden çıkarabilirsin
çünkü internetimizin bir yılı doluyor ve yenilemeyi düşünmüyorum
3 ay sonra kpss sınavı var son sürat ona hazırlanmam lazım ve internet benim en büyük düşmanım bu aralar.
Bıraksalar tüm günümü pc başında geçirebilirim.
helede oyun hiç sormayın.
bu işe artık dur demem lazım
inşallah sınavdan sonra tekrar bu foruma girdiğimde herkesi hedeflediği kiloya ulaşmış
ve hamile kalmak isteyenleri hamiş olarak bulurum
kilo bildirimim..
başlangıç: 95
geçen hafta: 78,3
bu hafta: 78,5
ilaçların etkisiyle iştahım bir açıldı sormayın..onun etkisi galiba..
Kizlar ben geldimm..sabah 79 dumm..79.0 buna sevindimm..cunku almistim acikk...
Bu iddia isi beni aldi elinee...dikkat ediyorum 2 gundur...
YAGMURLUUU sormussunn..iddia ne diye...instagram actim..bi tip ogrencisi diyetle cok guzel kilo vermiss..her ogun paylasiliyorr..ve belirli haftalarda isteyen o grupla iddiaya giriyoruz ..herkez kendi kendine yspiyor isteyen paylasiyor..bakalim beni sardi..
Hadi bakalim.insallah iyi olur. listemi bu haftada yok ben.kacirmadim.dimi
selam kızlar bende geldım aranıza 15 kılo fazlam var suan ve ben dıyetısyene basladım bugun 1 bıttı yedıklerım sabah 2 dlm ekmek tam tahıllı 1 kıbrıt kutusu peynır 5 zeytın yesıllık sögus cay sekersız kusluk 1 bardak ayran öglen fasulye pılakı 8 kasık 2 kasık pılav 4 ksk yogr 1 dlm ekmek arada 1 haslanmıs patates aksam 8 kasık ıspanak kavrulmus yagsız 1 kasık pılav salata 2 dılım ekmek yatmadan önce 2 kayısı 1 kahve ıctım valla nasıll hıı 1 saat de yurudm
Hosgrldin. Insallah gider bu kg lar
Ekmek pilav ve patates ayni gun icerisinde biraz fazla olmamis mi
Gunluk kac kalorili bi diyet bu
1600 canmm doktor öyle verdı vallaa:44:
Dr dan daha iyi bilecek degiliz ya :)
Kolay kg verebiliyormusun.sendede pko vsr mi
Sende insulin direnci var mi
pkoyum malsefe ama dıgerlerını bılmıyorm kan testı yaptı ona göre verdı canmm senn dıyet nasıl ne zaman basladn kaç kılo verdn kactın kac olacann????????
Ben lliste yapmiyoru. Yarin itibariyle baslicam.
Ben yapip birakiyorum. Yapamiyorum vs.nisa. 15 den itibaren daha dikkatliyim
4kg verdim.
Bende insulin direnci var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?