- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
selam kızlar...bugün çookk mutluyum ..kuzenimin 12 yıldır çocuğu olmuyordu bugün hamile olduğunu öğrendim..benim doktoruma tüp bebek yaptırmiştı sabahtan beri annemler teyzemler ağlaşıp duruyoruz...sizlerle de sevincimi paylaşmak istedim...çok sabretti çok şeyler yaşadı ama Rabbim sonunda bebişini verdi..Rabbim bizlere de nasip etsin en yakın zamanlarda inşallah...
Aminnn canimm..cok sukur kavusmuss...rabbim kucagina almayida nasip etsin..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Dün gece 11e kadar hastanedeydik ve çekilen röntgen temiz çıkmasına rağmen emar istediler ( röntgende ezilme varmı diye baktılar )
Bugünde yine bir çocuk kardiyoloğuna gittik
Ailecek çok rahatladık tabi ama o sonuçu duyana kadar öldüm öldüm dirildim
Ne kadar sinirlensemde RAbbim evlatlarımla sınamasın beni hatta hiç birimizi Aminnnnnnnnnnnn
İnanın kendime bile kızdım çocuklara çok sinirlenip söyleniyorsun sonra bak RAbbim sana sıkıntı verincede yalvarıyorsun ne olur Allahım evladıma birşey olmasın diye :26:
Şükür atlattık ve inşallah bir daha bu tip bir korku yaşamayız....Aminnnnnnnnn
Rabbim Sağlıcakla hayırlı evlat olarak kuçağına almayıda nasip eder inşallah ....Aminnnnnnn
İnan çok sevindim
Darısı buradaki tüm kızların başına
Aminnnnnnnnnn
Sorma canım ceconun ömründen ömür gitti ama şükür geçti gitti
Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın...Aminnnnnn
Aminn....cok gecmis olsunn cecomm..allah korumusss...kimmis o vuran gidip ogretmene diyeydin bidaha baskalarinada yaparr..
Piknik guzel gecmiss sevindimm..maceraci ceco heryerde bi macera buluyorr..kiz sen yaziyorsunn bu kadar bi blog acda orata yazz binlerce takipcin olur...
Instagramda dolasirken sen geldin aklima millet herseyi yapip satiyorr..aklin sasar donen ticarete...pogca yapmis satiyor pasta yapmis satiyorr...biride guzel kumas kenarlarina firansiz kupuru dikmis masaortusu takimlari satiyorr..hemen sen geldin aklimaa..dikistende anliyorsun sen dimi...bi bakin onlara acayipp sparis var bu ara moda olmuss...
Selammmmmmm kızlar. O kadar yoğunum ki giremiyorum. Yemek yaparken aklıma geldiniz. Bi girip neler alup bitmiş bakmak istedim.
Malum gidiyoruz buralardan artık. Eşyalarla uğraşıyorum. Sattık birkaç birşeyi. Ee tabi kışlıklarımı topladım hayır kurumuna gönderdim. Artık kışlık gerekmeyecek
Diyete gelinceeee önüne gelen bunları orada bulamazsın ye ye yeeeeeee diye üzerime geliyor. Allahtan 70-71 arası gidip geliyorum.
Wawcım yumoşlarının durumunu kafana takma canım benim. Olacak birgünn ALLAH ' dan ümidi kesmiyoruz ki dimiii
Ceco nerelerdee yazılarını göremedim.. O kadar alışmışım ki okumaya.
Yeni arkadaşlar gördüm aramıza hoşgelmişşler. Ben arada sırada girip bi bakıcam artık neler yapıyorsunuz diye bir iki haftalık bana müsade Ramazana kadar işlerimi halletmem lazım. Hepinizi öptümmmmm. Yemek yapmaya devam.
Kuzumm sen nerelerdesinnnn....cokk bosladin bizi..bole arada deredede olsa gel gor bizi..oraya gidince bizi unutmaa....
Oraya yerlesince sende caliasacakmisinnn ???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.