• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

selam kızlar...bugün çookk mutluyum ..kuzenimin 12 yıldır çocuğu olmuyordu bugün hamile olduğunu öğrendim..benim doktoruma tüp bebek yaptırmiştı sabahtan beri annemler teyzemler ağlaşıp duruyoruz...sizlerle de sevincimi paylaşmak istedim...çok sabretti çok şeyler yaşadı ama Rabbim sonunda bebişini verdi..Rabbim bizlere de nasip etsin en yakın zamanlarda inşallah...

Aminnn canimm..cok sukur kavusmuss...rabbim kucagina almayida nasip etsin..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :3:

Dün gece 11e kadar hastanedeydik ve çekilen röntgen temiz çıkmasına rağmen emar istediler ( röntgende ezilme varmı diye baktılar )
Bugünde yine bir çocuk kardiyoloğuna gittik

Ailecek çok rahatladık tabi ama o sonuçu duyana kadar öldüm öldüm dirildim :27:
Ne kadar sinirlensemde RAbbim evlatlarımla sınamasın beni hatta hiç birimizi :34: Aminnnnnnnnnnnn
İnanın kendime bile kızdım çocuklara çok sinirlenip söyleniyorsun sonra bak RAbbim sana sıkıntı verincede yalvarıyorsun ne olur Allahım evladıma birşey olmasın diye :26:

Şükür atlattık ve inşallah bir daha bu tip bir korku yaşamayız....Aminnnnnnnnn

Rabbim Sağlıcakla hayırlı evlat olarak kuçağına almayıda nasip eder inşallah ....Aminnnnnnn
İnan çok sevindim :34:
Darısı buradaki tüm kızların başına :34:
Aminnnnnnnnnn

Sorma canım ceconun ömründen ömür gitti ama şükür geçti gitti :34:
Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın...Aminnnnnn

Aminn....cok gecmis olsunn cecomm..allah korumusss...kimmis o vuran gidip ogretmene diyeydin bidaha baskalarinada yaparr..

Piknik guzel gecmiss sevindimm..maceraci ceco heryerde bi macera buluyorr..kiz sen yaziyorsunn bu kadar bi blog acda orata yazz binlerce takipcin olur...

Instagramda dolasirken sen geldin aklima millet herseyi yapip satiyorr..aklin sasar donen ticarete...pogca yapmis satiyor pasta yapmis satiyorr...biride guzel kumas kenarlarina firansiz kupuru dikmis masaortusu takimlari satiyorr..hemen sen geldin aklimaa..dikistende anliyorsun sen dimi...bi bakin onlara acayipp sparis var bu ara moda olmuss...

Selammmmmmm kızlar. O kadar yoğunum ki giremiyorum. Yemek yaparken aklıma geldiniz. Bi girip neler alup bitmiş bakmak istedim.

Malum gidiyoruz buralardan artık. Eşyalarla uğraşıyorum. Sattık birkaç birşeyi. Ee tabi kışlıklarımı topladım hayır kurumuna gönderdim. Artık kışlık gerekmeyecek :1::1::1:

Diyete gelinceeee önüne gelen bunları orada bulamazsın ye ye yeeeeeee diye üzerime geliyor. Allahtan 70-71 arası gidip geliyorum.

Wawcım yumoşlarının durumunu kafana takma canım benim. Olacak birgünn ALLAH ' dan ümidi kesmiyoruz ki dimiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :40::40::40::40::40:

Ceco nerelerdee yazılarını göremedim.. O kadar alışmışım ki okumaya. :9::9::9::ssz::ssz::ssz:

Yeni arkadaşlar gördüm aramıza hoşgelmişşler. Ben arada sırada girip bi bakıcam artık neler yapıyorsunuz diye bir iki haftalık bana müsade Ramazana kadar işlerimi halletmem lazım. Hepinizi öptümmmmm. Yemek yapmaya devam. :56::56::56::42::42::42:

:72::72::72:

Kuzumm sen nerelerdesinnnn....cokk bosladin bizi..bole arada deredede olsa gel gor bizi..oraya gidince bizi unutmaa....

Oraya yerlesince sende caliasacakmisinnn ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorma canım ceconun ömründen ömür gitti ama şükür geçti gitti :34:
Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın...Aminnnnnn

Çok çok geçmiş olsun canım. Birşey çıkmamasına çok sevindim. Allah çocuklarına, sana, eşine, sevdiklerine sağlıklı uzun ömürler versin.

Kuzumm sen nerelerdesinnnn....cokk bosladin bizi..bole arada deredede olsa gel gor bizi..oraya gidince bizi unutmaa....

Canım çalışmayı düşünüyorum evt. Bakalım ingilizcemi biraz daha geliştirmem lazım. Orada bir yetimhane varmış onu önerdiler 1-4 yaş arası çocukların kaldığı bir yetimhaneymiş. Hem İngilizcemi geliştirmemi sağlar hemde çocuklarla uğraşmak iyi gelir diye düşünüyorum.

Aslında çok uzak bir ülke değil uçakla 10 saat falan sürüyor. Herkez nasıl yapacaksın oralarda diyor ama eminim benim için çok çok iyi olacak. Kayınvalideciğimden uzaklarda ohhh düşündükçe rahatlıyorum. :52::52::52::9::9::9:

Canım çalışmayı düşünüyorum evt. Bakalım ingilizcemi biraz daha geliştirmem lazım. Orada bir yetimhane varmış onu önerdiler 1-4 yaş arası çocukların kaldığı bir yetimhaneymiş. Hem İngilizcemi geliştirmemi sağlar hemde çocuklarla uğraşmak iyi gelir diye düşünüyorum.

Aslında çok uzak bir ülke değil uçakla 10 saat falan sürüyor. Herkez nasıl yapacaksın oralarda diyor ama eminim benim için çok çok iyi olacak. Kayınvalideciğimden uzaklarda ohhh düşündükçe rahatlıyorum. :52::52::52::9::9::9:

Cok guldim.son cumlene ;)))))
Yetimhane aslinda guzel.fikir cocuklarla ic ice olmak kafani dagitir.

Selammm arkadaslar..
Ay kan ter icinde kaldim. Temizlik yapiyorum aksama caya teyzemler ve kuzenim gelecek esleriyle.. biraz soluklanayim dedim oturdum buraya bir bakayim dedimm..

Sizlerde ne var ne yok..
Sicaklar iki gundur iyice kendini hissettirdi burda..
Bakalim Ramazan nasil gececek.. Rabbim verir mutlaka kolayini..
Layigiyla ihya edebilenlerden oluruz insallah..

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

kizlar iyi aksamlarrrr

gecmise bakamadim.cok yorgun geliyorum bu ara eve.

regl olamadigin icin sistim iyice.72yi falan goruorum bu ara.gerci yediklerime de dikkat etmiom gibi:)

tarlusal basladim doktora sorup.valla gicik oluom gecikmelere.tarlusal da bende pek fayda etmio ama gorcez bakalim.
herkes isyerimde benden beklerken bir arkadasim hamileymis.supriz oldu dio.keske bize de olsa.

Merhaba ben 19 yaşındayım pkılu olduğumu 15 yaşında öprendim artık doğum kontrol hapları kullanmıyorum sadece zarar veriyor 2 aydır düzenli adet görüyorum fakat zayıflamam gerektiğini biliyorum, 75 kilodayım şuan hedefim 60, ilaç yerine ibrahim saraçoğlunun soğan kürüne başlayacağım çevremde bebek için bile bu kürü kullanıyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biliyorum yine çok geç oldu ama sabahtan beri okadar yoğundum ki inanın fırsatım olmadı :26:

2 gün sonra tatile gidiyoruz ( gece yola çıkacağız ) ama benim hala bir sürü yapılacak işim var üstelim valizimide daha bitiremedim :27:
Kaç gündür zaten kızın derdine düşünce kaldı işler ( ev yine dağıldı nasıl olduysa :1: ) bugünde tam çamaşırları yıkayıp hazır hava güzelken ütülerimide kurudukça yaparım diye düşünürken sularımız kesildi mahallede :26::26::26:

Sinir oldum ama yapacak başka işlerde olunca bari onları aradan çıkarayım dedim :34:
Tabi ilk önce sabah erkenden okula gittim :34:
Öğretmenle kızın durumunu yine uzun uzun konuştuktan sonra birlikte müdüre gittik :34: o anda odada 4 Öğretmen daha vardı ve hepsi olayı duyunca şok oldular :50::50::50::50:
Kızımın dersine girmeyen öğretmenler bile onu tanıyormuş ve kesinlikle hepside kızım için bir sürü iltifat yağdırdılar :1: üstene birde beni tebrik ettiler böyle bir dürüst ve düzgün bir evlat yetiştirdiğim için :16: anam bir havalara girdim sormayın :1: bizim huysuz meğer okulda kanatsız melek modundaymış :60:
Hepsi aynı şeyi söylediler; o çocuk resmen tedaviye ihtiyacı olduğu halde aile umursamaz davranıyormuş şikayetci olan olamdığından :34: hatta benim kıza o tekmeyi yediği gün bile öğretmeni defalarca söylemiş ille şikayetci ol diye ama çocuk her zamanki gibi yalvarıp engel olmuş.
Bugün kızım itiraf etti hatta bir keresinde onu tehdit etmiş eğer şikayetci olursan seni okulun serseri takımına dövdürürüm diye tabi bizim cadıda senden korkan senin gibi olsun demiş :1:
Neticede Müdür hemen yarın için aileyi okula davet edecek hatta gerekirse sizide aileyle bir araya getirebiliriz isterseniz dedi ama ona ben yanaşmadım çünkü eşimi şu an bile çok zor zaptediyorum :27: hatta çıkışta onada aynı şeyi söylediğmde iyi demişsin ben o çocuğu yetiştiren babanın ağzını burnunu dağıtırım kesin dedi :26:
Bu kez olayı mahkemeye taşımıyorum ama tatil sonrasında bir arada oldukları son sene ve eğer bir kılına zarar verirse kesinlikle bu kez eşimide tutamam ve olay mahkemelik olur dedim :34: ki müdürde eğer mahkemeye vermeyi düşünürsenizde emin olun biz sonuna kadar arkanızdayız sonuçta evlatlarınız bize emanet dedi :34:
Sonuçta maalesef veliler hiç şikayetci olmadıkları için okulunda eli kolu bağılı oluyormuş ve o çocuktan onlarda artık illallah demişler :34:

Bakalım müdür telefonumuda aldı :34: aileyle görüştükten sonrada bana telefon açıp olayın neticesini bildirecek :34:
Cuma gününe kadar zaten raporu var ama müdürde öğretmende karnesini almaya 10 buçuk gibi gelsin ve millet dağılmadan evine gitsin dediler :34: Eşimde o gün yanlız gönderme sende yanında git belli olmaz belki çocuk ailesinden fırça yiyince yine gider kıza sataşır yada birşey yapmaya kalkışır dedi :34: haklıda aslında :34:

Bugün baş ağrısı bir ara biraz hafifledi ama sonra yine başladı :26: Tek tesellimiz eskisi gibi şiddetli olmaması ve en azından mide bulantısının geçmesi, az da olsa çorba falan içmesi :34:

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın :34:
Aminnnnnnnnnnnn

Incegiz demiydiniz :)
Baya sevdiniz sizde orayi
Guzel bir gun olmus

Kizin.icin allah korumus evladini. Gecmis olsun.cok cok. Boyle seyler duydugumda direk benim.annem.geliyor aklkma Benim.beyin ameliyatimdaki goruntulerini izlemistim. Hep.derim ANALIK GONULLU ZORUNLU KOLELIK
Bu yonlerini dusununcede bir adim geri gitmiyor degilim. Dedigin gbi Rabbim analari babalari.evlatlariyla sinamasin.
Amin

İnceğiz tarafına gittik ama sonra piknik için Subaşına geçtik :34:
Şu piknik alanlarını pek sevmiyorum ben ille yerde battaniye üzerinde yayıla yayıla yapacağım pikniğimi :1: tahta manklar üzerinde rahat edemiyorum :1:
O yüzdende Subaşında güzel yeşillik bir yer bulduk yolada çok fazla uzak olmayan :34:

Dediğin gibi gerçekten çok zor bir şey Annelik ama onların bir Anneciğim demesi bir sarılması inan herşeye değer :16:
Rabbim inşallah hepinizede aynı duyguyu en kısa zamanda yaşatır :34:
İnan benim ufaklık hele tam bir yağçı :1: istesemde kızamıyorum cadıya çünkü anında yapışıp anneciğim diye öper durur beni :1:
Bugün bir ara su istedim küçük kuzudan ( malum 3 yaşında daha :1: ) tam su makinesinden bana su getirmek için yerinden kalktı; gitti sehpanın üzerindeki bir iki plastik kaseyi iç içe koyup ay şunlarıda alayım mutfağa gitmişken demezmi :60: :60: :60:
Büyümüşte küçülmüş :1: inşallah oda büyüdüğünde hiç değişmezde kolay bir ergenlik geçiririz :1: ablamızla arada sorun yaşasakta genel olarak oda çok problemli sayılmaz :34: sadece biraz huysuzluğu var arada :1:

Aminn....cok gecmis olsunn cecomm..allah korumusss...kimmis o vuran gidip ogretmene diyeydin bidaha baskalarinada yaparr..

Piknik guzel gecmiss sevindimm..maceraci ceco heryerde bi macera buluyorr..kiz sen yaziyorsunn bu kadar bi blog acda orata yazz binlerce takipcin olur...

Instagramda dolasirken sen geldin aklima millet herseyi yapip satiyorr..aklin sasar donen ticarete...pogca yapmis satiyor pasta yapmis satiyorr...biride guzel kumas kenarlarina firansiz kupuru dikmis masaortusu takimlari satiyorr..hemen sen geldin aklimaa..dikistende anliyorsun sen dimi...bi bakin onlara acayipp sparis var bu ara moda olmuss...

Çok sağ ol canım inşallah geçecek :34: gereken şikayetide yaptık okula bakalım ne sonuç çıkacak :34:
Valla bakalım şu yazı bir atlatalım annem malum söz vermişti bana o istediğim makineyi alacağına :34: ondan sonra inşallah bende birşeyler yapıp satacağım :34: eşimin halası haricinde ( ki o daha kesin bile değil :1: ) bir dükkan daha bulduk ( komşu ablamın yeğeni )
Kesinlikle ona veririz satar sıkıyorsa satamam desin dedi komşu ablam :60:
Dediğin gibi olmadı internettende satış yaparım Allahın izniyle :34:

Bu arada bir tek şu instagrama bir el atmadım :1: bir ara nasıl bişey olduğuna bir baksammı ne yapsam :1:

Biliyorum yine çok geç oldu ama sabahtan beri okadar yoğundum ki inanın fırsatım olmadı :26:

2 gün sonra tatile gidiyoruz ( gece yola çıkacağız ) ama benim hala bir sürü yapılacak işim var üstelim valizimide daha bitiremedim :27:
Kaç gündür zaten kızın derdine düşünce kaldı işler ( ev yine dağıldı nasıl olduysa :1: ) bugünde tam çamaşırları yıkayıp hazır hava güzelken ütülerimide kurudukça yaparım diye düşünürken sularımız kesildi mahallede :26::26::26:

Sinir oldum ama yapacak başka işlerde olunca bari onları aradan çıkarayım dedim :34:
Öğretmenle kızın durumunu yine uzun uzun konuştuktan sonra birlikte müdüre gittik :34: o anda odada 4 Öğretmen daha vardı ve hepsi olayı duyunca şok oldular :50::50::50::50:
Kızımın dersine girmeyen öğretmenler bile onu tanıyormuş ve kesinlikle hepside kızım için bir sürü iltifat yağdırdılar :1: üstene birde beni tebrik ettiler böyle bir dürüst ve düzgün bir evlat yetiştirdiğim için :16: anam bir havalara girdim sormayın :1: bizim huysuz meğer okulda kanatsız melek modundaymış :60:
Hepsi aynı şeyi söylediler; o çocuk resmen tedaviye ihtiyacı olduğu halde aile umursamaz davranıyormuş şikayetci olan olamdığından :34: hatta benim kıza o tekmeyi yediği gün bile öğretmeni defalarca söylemiş ille şikayetci ol diye ama çocuk her zamanki gibi yalvarıp engel olmuş.
Bugün kızım itiraf etti hatta bir keresinde onu tehdit etmiş eğer şikayetci olursan seni okulun serseri takımına dövdürürüm diye tabi bizim cadıda senden korkan senin gibi olsun demiş :1:
Neticede Müdür hemen yarın için aileyi okula davet edecek hatta gerekirse sizide aileyle bir araya getirebiliriz isterseniz dedi ama ona ben yanaşmadım çünkü eşimi şu an bile çok zor zaptediyorum :27: hatta çıkışta onada aynı şeyi söylediğmde iyi demişsin ben o çocuğu yetiştiren babanın ağzını burnunu dağıtırım kesin dedi :26:
Bu kez olayı mahkemeye taşımıyorum ama tatil sonrasında bir arada oldukları son sene ve eğer bir kılına zarar verirse kesinlikle bu kez eşimide tutamam ve olay mahkemelik olur dedim :34: ki müdürde eğer mahkemeye vermeyi düşünürsenizde emin olun biz sonuna kadar arkanızdayız sonuçta evlatlarınız bize emanet dedi :34:
Sonuçta maalesef veliler hiç şikayetci olmadıkları için okulunda eli kolu bağılı oluyormuş ve o çocuktan onlarda artık illallah demişler :34:

Bakalım müdür telefonumuda aldı :34: aileyle görüştükten sonrada bana telefon açıp olayın neticesini bildirecek :34:
Cuma gününe kadar zaten raporu var ama müdürde öğretmende karnesini almaya 10 buçuk gibi gelsin ve millet dağılmadan evine gitsin dediler :34: Eşimde o gün yanlız gönderme sende yanında git belli olmaz belki çocuk ailesinden fırça yiyince yine gider kıza sataşır yada birşey yapmaya kalkışır dedi :34: haklıda aslında :34:

Bugün baş ağrısı bir ara biraz hafifledi ama sonra yine başladı :26: Tek tesellimiz eskisi gibi şiddetli olmaması ve en azından mide bulantısının geçmesi, az da olsa çorba falan içmesi :34:

Aminnnnnnnnnnnn

Şu piknik alanlarını pek sevmiyorum ben ille yerde battaniye üzerinde yayıla yayıla yapacağım pikniğimi :1: tahta manklar üzerinde rahat edemiyorum :1:
O yüzdende Subaşında güzel yeşillik bir yer bulduk yolada çok fazla uzak olmayan :34:

Dediğin gibi gerçekten çok zor bir şey Annelik ama onların bir Anneciğim demesi bir sarılması inan herşeye değer :16:
İnan benim ufaklık hele tam bir yağçı :1: istesemde kızamıyorum cadıya çünkü anında yapışıp anneciğim diye öper durur beni :1:
Bugün bir ara su istedim küçük kuzudan ( malum 3 yaşında daha :1: ) tam su makinesinden bana su getirmek için yerinden kalktı; gitti sehpanın üzerindeki bir iki plastik kaseyi iç içe koyup ay şunlarıda alayım mutfağa gitmişken demezmi :60: :60: :60:
Büyümüşte küçülmüş :1: inşallah oda büyüdüğünde hiç değişmezde kolay bir ergenlik geçiririz :1: ablamızla arada sorun yaşasakta genel olarak oda çok problemli sayılmaz :34: sadece biraz huysuzluğu var arada :1:

Çok sağ ol canım inşallah geçecek :34: gereken şikayetide yaptık okula bakalım ne sonuç çıkacak :34:
Valla bakalım şu yazı bir atlatalım annem malum söz vermişti bana o istediğim makineyi alacağına :34: ondan sonra inşallah bende birşeyler yapıp satacağım :34: eşimin halası haricinde ( ki o daha kesin bile değil :1: ) bir dükkan daha bulduk ( komşu ablamın yeğeni )

Bu arada bir tek şu instagrama bir el atmadım :1: bir ara nasıl bişey olduğuna bir baksammı ne yapsam :1:

Instagramm en kolaylari..face gibi adres aliyorsunn...facenin daha dar kapsamlisi resim paylasiyorsun sadece...istediklerini takip ediyorsunn...spariss alanlar cokk...valla dikis bilsemm ben bile bisiler yapar satarimm...

Kizlarr bugun neler oldu bitti anlaticamda hal kalmadi..bittimm yarin anlatirim insallahh...

Aminnnnnnnnnnnn

Amin canim. Gecen hbrlerde bebeklerin babalari isden gelirken onlari beklemeler ve ilk karsolastiklari anlari videoya cekmislrr.izledik tabi haberlerde olunca. Bennjmkine sirtim donuktu.bisey icin arkami dondum bi bsktim. Gozler bugulanmis.gormezden geldim rahatlasin die ama icime icime akti o haslar.o yuzden amiiinnnn.
Kizin icinde tebrik ederim boyle guzel sozleri ovguleri alip seni gururlandiravak evlat yetistirdigin icinde seni tebrik ederum. Insalla rabbim guzel yazilar yazar ve karsisina iyi insanlar cikarir. Gecmis olsun tekrR
Tatilde gelmeyi unutma er yada gec gel ok?
Kizlarr bugun neler oldu bitti anlaticamda hal kalmadi..bittimm yarin anlatirim insallahh...

Merak ettim dogrusu....

Slmm kizcelerimm..rabbim dualarinizi kabul etsinn..bu gece cok onemli birbirimizide dua edelimm..HEPINIZIN KANDILI MUBAREK OLSUN...

Dun kv geldi cenaze evinden..taziyeye annemler teyzemler amcamlar geldi kosusturmaca feciydii...bugun kandil mezarliga gitti..ortalik sakinn..

Dun acicik kacirdim pilaw..ve helva yedimm...

Yarin cuma bildirim gunu..

Bu arada bugun itibariyle instagramda bi gruple iddiaya girdimm..15 gun boyunca diyetteyizz..bakalim ne olur sonucc..

Iddiayi duzenleyen kiz harika kilolar vermis..3 ayda 20 kilo civari vermis...tip ogrencisii..bakalim paylasimlarda bulunuyoruz..sonucu soylerim 15 gun sonra..

selam kızlar...
bugün doktora gittim benim yumoş büyümemiş şimdi tekrar adeti beklemeden günde iki kere ilaç içerek tedaviye devam edicem..iki hakkım kaldı olmadı iğnelere başlarız dedi doktorum..hakkımızda hayırlısı artık.. bugün günüm de vardı diyet miyet hak getire bende...
bugün mübarek gün hepinizin kandili mübarek olsun...

yorgun savaşçı ben geldimm:27:

benim de bugün abarttığım gün oldu.mantı,makarna,kızartma hepsini yedimmmmmmmmmmmmmmmmm:1:

reglim hala gelmedi.ctesi doktora randevu alacağım.kist falan mı oldu bilmiyorum.göğüslerim şiş.kasıklarım ağrıyor.bilsem ilişkiyi kesmezdim 1 hafta daha.

ceco kızın için geçmiş olsun.ucuz atlatmışsınız.allah korusun yaaa

Kizlar kandilimiz mubarek olsun. Birbirimize dua edelim. Ben bebis isteyen arkadaslarim icin duami ettim allah kabul etsin insallah. Benim icin dua ederseniz rica edicem maddi sikintilariminda gecmesi icin dua edermisiniz.
Simdiden tesekkur ederim

selam kızlar...
bugün doktora gittim benim yumoş büyümemiş şimdi tekrar adeti beklemeden günde iki kere ilaç içerek tedaviye devam edicem..iki hakkım kaldı olmadı iğnelere başlarız dedi doktorum..hakkımızda hayırlısı artık.. bugün günüm de vardı diyet miyet hak getire bende...
bugün mübarek gün hepinizin kandili mübarek olsun...

Hayirlisi olsun hakki da...adet olmadan yine klomenmi verecek bunuda ilk duydumm..ne zaman baslatacak klomenee .???

yorgun savaşçı ben geldimm:27:

benim de bugün abarttığım gün oldu.mantı,makarna,kızartma hepsini yedimmmmmmmmmmmmmmmmm:1:

reglim hala gelmedi.ctesi doktora randevu alacağım.kist falan mı oldu bilmiyorum.göğüslerim şiş.kasıklarım ağrıyor.bilsem ilişkiyi kesmezdim 1 hafta daha.

ceco kızın için geçmiş olsun.ucuz atlatmışsınız.allah korusun yaaa

AYYYYYY icimee bi heycan kapladiii...hamilemisin acaba...ayy insallah mubarek gun hurmetinee..hamilesindir..sen testi idrar testimii kan tahlilimi yapmistir...tarlusal ne zaman bittii ??kan tahlili verseydin keske...

Hayirlisi ne ise o olsun..
Kizlar kandilimiz mubarek olsun. Birbirimize dua edelim. Ben bebis isteyen arkadaslarim icin duami ettim allah kabul etsin insallah. Benim icin dua ederseniz rica edicem maddi sikintilariminda gecmesi icin dua edermisiniz.
Simdiden tesekkur ederim

Canimm rabbim het ne sıkıntin varsa derman olsun..rizkinizi genisletsinn..bereket versinn..zorr hepimizin isi...bizide tup bebek bekliyor maddi yonden napariz bilemiyorumm..allah hayra cikartsin sonumuzu..

Hayirlisi olsun hakki da...adet olmadan yine klomenmi verecek bunuda ilk duydumm..ne zaman baslatacak klomenee .???

AYYYYYY icimee bi heycan kapladiii...hamilemisin acaba...ayy insallah mubarek gun hurmetinee..hamilesindir..sen testi idrar testimii kan tahlilimi yapmistir...tarlusal ne zaman bittii ??kan tahlili verseydin keske...

Canimm rabbim het ne sıkıntin varsa derman olsun..rizkinizi genisletsinn..bereket versinn..zorr hepimizin isi...bizide tup bebek bekliyor maddi yonden napariz bilemiyorumm..allah hayra cikartsin sonumuzu..

evet canım adet olmadan içicem..bu yeni bir yöntemmiş bu şekilde iki defa daha deniycem.olmazsa iğnelere başlıycaz .yani hazır yumurtalar uyarılmışken kaybetmeyelim dedi .ben doktoruma güvendim dedikleri mantıklı geldi hakkımızda hayırlısı inşallah canım...yarın günde iki taneyle başlıyorum..

Son düzenleme:
Selamün Aleykümmmm :3:

Bu saatte kimseyi bulamayacağımı biliyordum zaten ama yinede dayanamadım :1:
Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun :71:
Rabbim bu mübarek gecede hepimizin günahlarını bağışlasın ve gönlümüzden geçenlerin hepsini bizlere çok daha güzel şekilde nasip etsin inşallahhh....Aminnnnnnnn ( uyanik ceco kendi isteklerinide araya kaptırdı :1: )

Bugün inanılmaz yoğundum ve maalesef hala işlerim bitmedi :26:
Eşim sağ olsun bugün bir kazık daha attı bana ve yarın gece 1de yola çıkmayı düşünürken hadi ben işten gelir gelmez 8 gibi yola dökülelim dedi :1:
Zaten işlerimi nasıl yetiştireceğim diye panik yaparken bu gece eve gelince kendi kendine karar verdiğini söyledi :1:
Allahtan yarın çok yoğun olacağım yetişmez korkusuna kuaför işimi aradan çıkardım :1: sağ olsun o anda kuaför komşumda müsaitmiş hadi hemen gelde 1 saat sonra çıkmam lazım aradan çıkaralım seni dedi :1:

Tabi eşim öyle diyince gece yarısı son bir posta beyaz yıkıyayım dedim ( kızların bir kaç parça sabah yıkarım dediğim çamaşırları vardıda :1: )
Daha yeni çamaşırlarımı serdim ve birazdan yanımda götüreceklerimi ütüleyeceğim :52::52::52::52:
Dağ gibi ütü var aslında ama hepsini yapamam hiç kusura bakmasın :1: artık onunkileride ütülerimde biz yokken kıyafet sıkıntısı yaşamasın malum erkekler cins nerde ütüsüz birşey var onu giymeye kalkışırlar :1:
Yarın ağdamızıda yaparız diye düşünüyorken eşimin emrivakisinden sonra eve gelir gelmez onuda aradan çıkardık :1:

Büyük kıza ikinci kez bacaklarına ağda yaptım :1: kendini kasa kasa bir hal oldu ama en azından ağlamadı :1: ilk yaptığımızda kıyametleri koparmıştı ve iki gün benle konuşmamıştı :60:
Koltuk altını falan kremle yap bu seferde dedim ama bacaklarına alışınca artık koltuk altınada yaptırır nasılsa :1:

Yarında sabah kalkar kalkmaz biraz evi temizleyeceğim :34:
Aslında kızla karne alamaya gidecektim ama o bir saat bile benim için kayıp olmasın diye ( ki zaten büyük cadı beni istemiyor :1: ) kızı tek göndericeğim :34: nasılsa hemen karnesini alıp dönecek arkadaşlarıyla vedalaşıp :34: okuldan döndüğünde de ayakkabı almaya gideceğiz :53: hanım efendi istemem diye tutturdu geçen hafta bende sonra bu travma olayı falan olunca unuttum :1: hemen öyle ucuz kumaşlardan bakacağım :34:
Kızkardeşimede uğrayıp bir kahve içtikten sonra yine koştur koştur eve gelir vaktim kalırsa biraz daha ütü falan yaparım ( diğerlerini :1: )

Sabah fırsatım olurmu bilemem ama Allahtan internetim var cepte :1: tatildede olsa damlarım buraya :1:

allah razı olsun canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
tüp bebek devlet güvencesinde değilmi canım ?

günaydın birbirinden güzel yürekli arkadaşlarım.
nasılsınız ben iyileştim artık çok şükür allaha.
bugün bildirim günü

başlangıç tarihi 15.04.2014
başlangıç kg 75
geçen hafta 72,2
bu hafta 70,9
giden 1,3 kg
toplam giden 4,1 kg

hedef 69 ŞİMDİLİK

Kızlar cumamız mübarek olsun. Rabbim bütün hayırlı kapılarını sonuna kadar açsın.
hayırlı sağlıklı evlatlarla şenlendirsin evlerimizi
bereket kapılarını rızık kapılarını açsın.
hastalarımıza şifa borçlularımızı ödemelerinde kolaylıklar versin
ülkemize ferah günler göstersin

amin.

Back