- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
allah razı olsun canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
tüp bebek devlet güvencesinde değilmi canım ?
Yok canim degil...5 milyar civarinda tutuyor..belki dahada fazladir bilmiyorum...ama dr dediki tupe gecince durmak yok..2.3. Devam ederiz.. ilkini hadi bulda...digerleri nasil olur bilmem..guncel taksitlerimiz var zaten baya...
Rabbim yardim eder insallahh...
günaydın birbirinden güzel yürekli arkadaşlarım.
nasılsınız ben iyileştim artık çok şükür allaha.
bugün bildirim günü
başlangıç tarihi 15.04.2014
başlangıç kg 75
geçen hafta 72,2
bu hafta 70,9
giden 1,3 kg
toplam giden 4,1 kg
hedef 69 ŞİMDİLİK
Kızlar cumamız mübarek olsun. Rabbim bütün hayırlı kapılarını sonuna kadar açsın.
hayırlı sağlıklı evlatlarla şenlendirsin evlerimizi
bereket kapılarını rızık kapılarını açsın.
hastalarımıza şifa borçlularımızı ödemelerinde kolaylıklar versin
ülkemize ferah günler göstersin
amin.
Aminnnn.....superrr kilo vermissinn..harikasinn aynen d3vam..bende bi grupla iddiaya girdim bakalim ise yaricakmi...
evet canım adet olmadan içicem..bu yeni bir yöntemmiş bu şekilde iki defa daha deniycem.olmazsa iğnelere başlıycaz .yani hazır yumurtalar uyarılmışken kaybetmeyelim dedi .ben doktoruma güvendim dedikleri mantıklı geldi hakkımızda hayırlısı inşallah canım...yarın günde iki taneyle başlıyorum..
Allah allah gercekten yeniymiss dikkat et kendine ve arastir bu yontemi...
Aklinin alamicagi kadar dr a gittim en ozeline kadar..ama yanlis yontemler kullaniyorlar bazen...
Bidenesi sana benser bisi yapti..1 kutu klomen ictimm..9 mm de kaldi yumos 2 gun sonra yine bi kutu daha klomen verdi..onyda ictim yumos buyumemes dedi..
Dr seminere gitmistim diger dr gectim..nasil verdi bunu dedi..rahim duvarini inceltmis yumos olsada bebek olmaz...kosar adimla kactim...
Sonra iste burda sirinedede aynisi olmustu..rahim duvari incelmesi..nar suyu felan filan toparladik...
Sen yumosa baktirinca aklinda bulunsun..suan rahim duvari nasil diye sor...mm ni sor yani...
Selamün Aleykümmmm
Bu saatte kimseyi bulamayacağımı biliyordum zaten ama yinede dayanamadım
Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun
Rabbim bu mübarek gecede hepimizin günahlarını bağışlasın ve gönlümüzden geçenlerin hepsini bizlere çok daha güzel şekilde nasip etsin inşallahhh....Aminnnnnnnn ( uyanik ceco kendi isteklerinide araya kaptırdı )
Bugün inanılmaz yoğundum ve maalesef hala işlerim bitmedi :26:
Eşim sağ olsun bugün bir kazık daha attı bana ve yarın gece 1de yola çıkmayı düşünürken hadi ben işten gelir gelmez 8 gibi yola dökülelim
Sabah fırsatım olurmu bilemem ama Allahtan internetim var cepte tatildede olsa damlarım buraya
Cecommm..allah yolunuzu acik etsinn..gule gule gidin gelinn..doya doya eglenin...gitmeden bugun kilo bildirini yapsaydin keske...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.