Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

iyi aksamlar kizlarr

benimde reglim3 gun gecikti.goguslerim sis kasiklarim agriyor.bugunde test yaptim.negatif.olagan bir gecikme.ins cok uzamaz

istahim da baya acik.menulerimi yazim

sabah1 bardak su,1 bardak cay
oglen az domates corbasi,yaprak sarma,yogurt
5 gibi diyet biskuvi
simdi 1 tabak kisir:):)

Tevekkul canim Dinimizin gereklerinden. Yaradan Allah bunda da bir hikmeyi bir bildigi muhakkak vardir..
Onumuzdeki maclara bakalim. Yasin kucuk bize gore en azindan waw bunu unutma tamammi canim.

ben mekik çekerken midem ağzıma geliyor reflum var ama bu haksızlıkkkkk :S
Yarim mekik denedinmi acaba

Abarti bisi yokki canim.
Ama hergun yaparsan artilar gelebilir

Gelelim bana birkac gundur daha bole giderim. Sonrasi araniza donerim. Simdklik menu paylasmicam. Sporda yk zaten. COK ARTI YAPMADAN.DONERIM INSALLAH

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yağmurlu geçmiş olsunn Allah acil şifalar versin canımm dikkat et kendine inşallah her işimiz hayırlara çıkacaktır.
waw 2 yumoş ayy hayırlısı ile büyüsünler inşallah
benimki de çok geciktii amaa kendi kendine büyümüş çatlamış sanırım ?
ama bebiş olamamış
inşallah seninki büyürde bebiş olurr

canım benim durum daha vahim .. benim de bir yumurta oluşmuş o da 8 mm...perşembe tekrar gidicem büyümüş mü diye bakacak doktorum.. ben sıkıntı yapıyorum ama doktorum seninle işimiz kolay dedi inanmak zorundayım artık..
sıkma canını vardır bir hikmeti..ben kızımda bir yumurtayla hamile kaldım Rabbim ol deyince oluyor hakkımızda hayırlısı...

selam kızlar bende pko yum ve kılo aldıkca alıyorm aldıkca adet kesıldı 2 ay olmuyorm sokturucyle zor oluyorm ben nasll zayıflıyacam yaa

Son düzenleme:
selam kızlar bende pko yum ve kılo aldıkca alıyorm aldıkca adet kesıldı 2 ay olmuyorm sokturucyle zor oluyorm ben nasll zayıflıyacam yaa
Hoosgeldin. Burda gumluk menunu paylasabilirsin. Bakma bu arslar durulduk ama hergun menu paylastikca paylasilan menuleri yorumladikca motive oluyorsum. Her cumada kg bildirimi yapiyoruz.
Kac kg sun boyun kac yas kac evlimisin.
Kendini biraz tanitirmisin
Hakkimizda hayirlisi. Yagmurun arkasindan muhakkak gunes cikar.
Gunesli gunleri bekliyoruz hepimiz...

Saol canim. Cok tesekkurler. Amin canim.

evlıım 4sene bıttıyor 6 kez dusuk yptım 25 yasındayım 160 75 kıloyum suan

Ohhh kizlarr sonunda girdimm sabahtan beri giremiyorumm kk ya..diyett bugun guzel gitti resimlerini paylastimm..yeni bi sisteme girdim bakalim bu sefere motive yonunden ise yarar insallahh...

selam kızlar...bugün çookk mutluyum ..kuzenimin 12 yıldır çocuğu olmuyordu bugün hamile olduğunu öğrendim..benim doktoruma tüp bebek yaptırmiştı sabahtan beri annemler teyzemler ağlaşıp duruyoruz...sizlerle de sevincimi paylaşmak istedim...çok sabretti çok şeyler yaşadı ama Rabbim sonunda bebişini verdi..Rabbim bizlere de nasip etsin en yakın zamanlarda inşallah...

inşallah canım o günleri bizler de görürüz çook istiyorum sizlerden birinin hamile olduğunu duymayı..

Pek buyur umidiyle bakmadi dr..bilmiyorum artik tup bebek diyorr bende asilama yapmadan istemiyorumm..ama buda bi ayarlayamadi dogru duzgun yumosu..yaa cok oldu erken catladi ya olmadi..allahdan diyorum vaktimi degil nedir..

Amin canim hayirlisi..kacinci gunuydu adetinn..benim 11. Gun 11 mm de kalmis..bakalim her ihtimale karsi cuma yine gidicem..

Canimm gecmis olsunn..cok dusuk olmuss..dogal yollami hamile kalmistinn??dusuklerinin sebebi arastirilmadimi...??

Canimm gecmiss olsunn..nasilsin simdii...dikkat et kendinee ve diyete donn :) :)

benim de 11. gündü canım ama doktor umutsuz konuşmadı perşembe gel bakalım ne kadar daha büyüyecek dedi..aslında daha yeni büyümeye başladılar neden böyle düşündünki belki büyür canım yaa

Kizlar bugun temizlik yapiyorum acikk...

Menumu paylasayimm...

Sabah

2 hurma..
1 bardak sutlu sekersiz nescafe..

du yazmiyim resim ekliyimm..bugun instagramda paylasima basladimm sonunda :)

Eklentiler

• $1402400749332.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 39
Selammmmmmm kızlar. O kadar yoğunum ki giremiyorum. Yemek yaparken aklıma geldiniz. Bi girip neler alup bitmiş bakmak istedim.

Malum gidiyoruz buralardan artık. Eşyalarla uğraşıyorum. Sattık birkaç birşeyi. Ee tabi kışlıklarımı topladım hayır kurumuna gönderdim. Artık kışlık gerekmeyecek

Diyete gelinceeee önüne gelen bunları orada bulamazsın ye ye yeeeeeee diye üzerime geliyor. Allahtan 70-71 arası gidip geliyorum.

Wawcım yumoşlarının durumunu kafana takma canım benim. Olacak birgünn ALLAH ' dan ümidi kesmiyoruz ki dimiii

Ceco nerelerdee yazılarını göremedim.. O kadar alışmışım ki okumaya.

Yeni arkadaşlar gördüm aramıza hoşgelmişşler. Ben arada sırada girip bi bakıcam artık neler yapıyorsunuz diye bir iki haftalık bana müsade Ramazana kadar işlerimi halletmem lazım. Hepinizi öptümmmmm. Yemek yapmaya devam.

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Kaçak ceco geldi :122: :122: :122:
Kaç gündür aklım buralardaydı ama uğrayamadım maalesef

Şimdi gelelim 3 gündür uğramayışımın sebebine :26:

Pazar günü sabah erkenden annemlerle pikniğe gittik ve gerçekten çok eğlenceli geçti
Hatta şansa tam piknik yapacağımız alana geldiğimizde yürüyerek yol kenarından gelen bir turiste deng geldik. Amcama türkçe yarım yamalak merhaba dedikten sonra ben Deutsch ( alman ) ım demiş tabi amcamda hemen babamı gösterip oda Deutsch demiş
Baya uzaktan bana işaret ettiler gel bak turistle konuş diye tabi ben baştan ingiliz falan sandığım için biraz sinir oldum şimdi pratiğim yok rezil edecekler beni elin ingilizine diye ama alman olduğunu öğrenince sevindirik oldum
Uzun uzun sohbet ettik hatta onuda kahvaltıya davet ettik ( mangalı daha sonra yapıcaktık zaten )
Adamcağız annemin yaptığı böreklere bayıldı iki tabak yedi artık nasıl acıktıysa

Şimdi gelelim inanılmaz hikayesine :26: biz ilk duyduğumuzda kulaklarımıza inanamadık
Adam cidden tam 8 hafta evvel Almanya Ulmden ( baya bir yukarılarda ) yürüyerek yola çıkmış ve hiç bir şekilde araç kullanmadan yürüyerek İstanbula gelmiş
Yol boyuncada hiç otelde kalmamış sırtında çadırı kablumbağ misali tam 3 000 km yol yürümüş ve o süre içinde de 18 kilo vermiş
Hani bir an almanyaya yürüyerek döneceğim dese peşine takılasım geldi
Hepimiz şaştık kaldık ama adam resmen zevk için bu şekilde bir tatil planlamış Sanırım haftasonu uçakla dönecekmiş ( BU seneki yürüyüş rotam bu kadar ama sene direk istanbula uçakla gelip bu seferde tüm türkiyeyi yürüyerek gezmeyi hedefliyorum dedi )
Müthiş sohbeti olan biriydi hatta uzun uzun Türk adetlerinden konuştuk ( hazır almanca konuşanı bulunca benimde çenem düştü )
Yanlız sinir oldum sonradan kendime akıl edipte adama facebook kullanıyormusun diyip arkadaş olarak eklemediğime daha doğrusu aklıma geldide eşim uyuz olur diye demedim ama sonradan eşim kendi dedi kız ne diye face kullanıyormu diye sormadın en azından hem bizim çektiği resimleri alırdık hemde seneye geldiğinde istanbulu gezdirirdik ona diye şaşırdım kaldım açıkcası
Adamcağız nasıl Turiste acıdıysa aşkım sorsana daha börek istermi, aşkım sorsana daha kola içermi yok işte çay istermi diyip durdu

Okadar çok sohbet ettik ki Turist sonunda itiraf etmeliyim bana Türkiye böyle anlatılmamıştı ama gerçekten hayran kaldım dedi
Neticede çok güzel bir gün geçirdik ailecek ( tabi Turist bir iki saat sonra benim daha Taksime kadar yürümem lazım Salı gününe kadar dedi ki biz o ara Çatalcadaydık ve taksime 65 km yol var )
Sadece benim büyük cadı 5 karış surat oturdu oda sonradan söyledi başının ağrıdığını :26:

İşte o günden sonra bizim için resmen 2 günlük kabus başladı
İki gün boyunca hiç aralıksız baş ağrısı ve mide bulantısı çeken büyük cadıyı dün öğlende özel hastaneye götürdüm ve gittiğmizde tansiyonu 14/10 du doktor bile şok oldu sonuçta çocuk için tehlikeli bir durummuş o tansiyon
Ne olur ne olmaz bir Çocuk Kardiyoloğu görsün dedi ( kalp ve tansiyon kontrol edilmesi gerekiyor dedi ) birde 10 gün evvel okulda bir sınıf arkadaşı Beyzanurun kafasına resmen uçan tekme atmıştı baştan bize söylememişti ama o tekmeyi yediği günden beri sık sık baş ağrısı çekiyordu zaten ama bu sefer çok daha beter oldu onuda doktor duyunca mutlaka ihmal etmeyin beyinde ufakta olsa bir kanama varsa içten sonradanda olsa belirti verebilir demezmi
Hadiiii o saatten sonra ağlaya ağlaya çocuk Kardiyoloğu arayışına girdik ve 6 hastane gezdik
Ya o hastanede o branç doktoru yoktu ( yaşı 18den ufak olduğu içinde normal doktor bakmıyor ) yada o anda hastanede olmuyordu doktor
Resmen yorgunluktan geberdim ve ömrümden ömür gitti
Sonuçta çok minicik bir kanama bile varsa beyinde ameliyat söz konusu olacaktı

Dün gece 11e kadar hastanedeydik ve çekilen röntgen temiz çıkmasına rağmen emar istediler ( röntgende ezilme varmı diye baktılar )
Bugünde yine bir çocuk kardiyoloğuna gittik ( Allah ondan razı olsun çok güzel ilgilendi ve kızımı çok güzem muayene etti ) Şükür ne tansiyon nede kalple ilgili değilmiş ama işte o kanama riskini oda söyleyince nöroloji doktoru görsün dedi ve başka bir hastanede çalışan nörolog eşine yönlendirdi bizi bu hastanede yaptırırsanız tahlillerinizi çok pahalıya patlar dedi ve hemen eşinin arayıp durumu izah edip karısının çalıştığı hastanenin adını verip bizi oraya gönderdi )
Eşide dünya tatlısı bir bayandı ve hemen emar istedi emin olmak için başına tekme yediğini duyunca kulaklarına inanamadı nasıl olur peki okul nasıl birşey yapmadı diye Hemen bir not düştü emar için sadece 50 lira alınacak diye yoksa kim bilir kaç yüz lira diyeceklerdi
Çok şükür oda temiz çıktı da korktuğumuz aklımıza gelmedi

Maalesef aldığı darbenin neticesinde beyin travması geçirmiş meğer ve bu baş ağrılarının sebebide oymuş :26:
Hemen 3 tane ilaç verdi ve 1 hafta 10 gün kullansın dedi artık nasıl bir ilaçsa daha içtikten iki saat sonra ağrıları baya bir hafifledi şükürler olsun
Kadıncağız birde tembihledi bir sıkıntı olursa mutlaka gel diye

Ailecek çok rahatladık tabi ama o sonuçu duyana kadar öldüm öldüm dirildim
Ne kadar sinirlensemde RAbbim evlatlarımla sınamasın beni hatta hiç birimizi Aminnnnnnnnnnnn
İnanın kendime bile kızdım çocuklara çok sinirlenip söyleniyorsun sonra bak RAbbim sana sıkıntı verincede yalvarıyorsun ne olur Allahım evladıma birşey olmasın diye :26:

Şükür atlattık ve inşallah bir daha bu tip bir korku yaşamayız....Aminnnnnnnnn

Rabbim Sağlıcakla hayırlı evlat olarak kuçağına almayıda nasip eder inşallah ....Aminnnnnnn
İnan çok sevindim
Darısı buradaki tüm kızların başına
Aminnnnnnnnnn

Ceco nerelerdee yazılarını göremedim.. O kadar alışmışım ki okumaya.

Sorma canım ceconun ömründen ömür gitti ama şükür geçti gitti
Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın...Aminnnnnn

CECOMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GERÇEKTEN İNSANIN ÖMRÜNDEN ÖMÜR GİDER BÖYLE BİR DURUMDA..
ben de kızımın okulunda sınıf annesiyim ve hergün sınıfa gidip ortalığa bir bakıyorum çocuklar çok yaramaz yahu..birbirlerine düşmana davranır gibiler Rabbim koruyor gerçekten onları..kızın belki çok sinirlendiyse ondan çıkmıştır tansiyonu anlık yani...

canım temennilerin için çok teşekkür ederim umarım bebeğine sağsalim kavuşur kuzenim..buradaki ve tüm bebiş isteyen arkadaşlarımızda...

Wawcim hadi bakalim. Bismillah :)
Guzel guzel gitsin kg lar.

Cok guzel masallah. Allah saglikla sihatle kucani almayi nasip etsin bebehini. Darisi bizlerin.basina. Rabbim bizi okadar bekletmesin. Hayirli zamanlarda hayirli saglikli evlatlar versin insallah. Nicklerinizle hep dualarimdasiniz.

inşallah canım o günleri bizler de görürüz çook istiyorum sizlerden birinin hamile olduğunu duymayı..
Allah razi olsun. Ama ben sanki bu konuda umutluyum bu aralar burdan bir bebis hbri arlacakmisiz gbi geliyo

Canim once circir simdide kabizlik sikintisi cekiyorum.form cayi icicem ama tekrar ishal olmakdan.korkuyorum.cozumleyebilirsem diyete donucem canim.suan kocaman bir.karnim var. Aaan iyi olayimda gerisi duzelir
Tesekkur ederim.

Incegiz demiydiniz :)
Baya sevdiniz sizde orayi
Guzel bir gun olmus

Kizin.icin allah korumus evladini. Gecmis olsun.cok cok. Boyle seyler duydugumda direk benim.annem.geliyor aklkma Benim.beyin ameliyatimdaki goruntulerini izlemistim. Hep.derim ANALIK GONULLU ZORUNLU KOLELIK
Bu yonlerini dusununcede bir adim geri gitmiyor degilim. Dedigin gbi Rabbim analari babalari.evlatlariyla sinamasin.
Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…