Kizlar sabah 7den oglene kadar hstanedeydim.
Bagirsak enfeksiyonu olmusum ikimizin ailesi de sehirdisinda kimsemi yokmus gbi hossettim tesadufe bak ikisininde gidecegi tuttu
Esim 112 i aradi ben bayiliyordum mesguldu dusunebiliyormusunuz 112 mesguldu
Biraz toparladimda arabayla gittik.hastaneye
Velhasil esim.ise gitmedi ve suan bana bakiyor
Gelemezsem bilin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bagirsak enfeksiyonu olmusum ikimizin ailesi de sehirdisinda kimsemi yokmus gbi hossettim tesadufe bak ikisininde gidecegi tuttu
Gelemezsem bilin
Allah razı olsun sen de benim dualarımda olacaksınnYa bedenen acayip fark ediyo normalde 3 kg vermek herkes tarafindan farkedilmez dimi
Dun.akrabalarim nn guzel zayiflamissin devam et dediler. En az 6 audir gorusmuyoruz. Spor yaptigim.icin sanirim sikilastim. Tartidaki rakamlarda mutlu etse ya
Bende 31 canim
Hayirlisi tatlim. Dualarimdasin
üzülme canım hemen tedavine başla....sende pco varmıydı ...inşallah kavuşursun bebeğine tatlım sen elinden geleni yap o da olur nasipse...
İnşallah wawcımm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhGunaydinn kizlarrr....
OCEAN...canim tebriklerr harkasinn adet olsan dahads farkedecektirrr...
SIRINEMMMM....hayirlisiii...insallahhh bizlerde birgunn gorucezz o cift cizgiyii..rabbimin var bi bildigi emin oll...oyy oyy...oyle hallerdeyimki bende ne diyecegimisw bilmiyorum aslindaa....
CECOMM...kolayy gelsinn yinee kosusturmadasinn..bu kosusturmaya o kilo nasil varr hayretler icindeyimm..
Canım Allah rahmet eylesinn bizler bir rüyadayız diyor ya Uğur KOŞAR işte rüya halleri bunların hepsiKizcelerimm..dun kocaelideydikk..cenaze vardii hayat garip bugun varsinn yarinn yokk..hayat bundan ibaret aslindaa..
Dunn cok insan vardi cogunuda tanimiyorum..yeni evlenen torunlardan 2 denesii ikiside hamilee biz gencler gelinin evindeydikk..ayy aksama kadarr dirr dir dirr sistimm..ortamda bi qbla daha vardi onun uzun zamandir olmuyorr..onun huznu daha cok vurdu yuregimee..bende artikk 5 yillik oldu diyincee dua hemen bellii..ayyy allah sanada bi evlat nasip etsin...artikk hee aminn deyip gectimm...nee diyimm..
Diyet konusuna gelincee...tirttt..
oglet etli pilaw tatli helvaa..
Aksam yine etli pilaw ayrann..
Bu sabah garip uyandimm...15 gundur bizim kuzu vardi yaa..uyanip yanina gidiyordumm cizgifilm acip ne yesek kahvaltida diye konusuyordukk..ama simdi evv sepsessizz..ee kimse yokk kendi sesim bile cikmadi dahaa..
Yarin dr um varr bakalimm neler olacakk hayr olsun insallahh..
kizlar selamm
ben bunca yemeye 1 kilo vermisim ve hepsi yagdanreglim gelmek uzere oldugundan kiloma 600gr yansimis.egerki regl olmicak olsam 69.7leri gorecektim.listem degisti.makarna bile yicem artikkkk
waw ben yapardim ama aksama pcden yapabilirim.telden zor
Verdigim.kg geri geldi. Kocacim allah razi olsun ilaclarimi icirmeyi bile yapiyo.Cok gecmisler olsunn..
Allah sifalar versin.
Insallah hemen toparlanirsin.
Beslenmene ve kendine cok cok daha fazla dikkat et... yani saglikli gidalarla bulus:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
cok gecmissss olsunnnnn
Gelemezsem bilin
Kizcelerimm benn geldimm..oyy oyy 3 gundur bittim..sinavlar bitti..emanet kuzen gitti...yarin hayatima geri donuyorumm..vee buradayimm..
Kilo cuma 79 du bugun kesin 81 vardirrr. Sabah tarrtilirimm..evett bomba gibi basliyiruzzz...
Yarin dr da olucam bakalim bu ay neler olacakkk..sua edin kizlarr..
Vwavcim allah hayirlisini nasip etsin.Kizcelerimm benn geldimm..oyy oyy 3 gundur bittim..sinavlar bitti..emanet kuzen gitti...yarin hayatima geri donuyorumm..vee buradayimm..
Kilo cuma 79 du bugun kesin 81 vardirrr. Sabah tarrtilirimm..evett bomba gibi basliyiruzzz...
Yarin dr da olucam bakalim bu ay neler olacakkk..sua edin kizlarr..
Bilmiyorummm popo kuculdu gibi... bacaklar da inceldi ama ah bu göbişşşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?