merhaba hanımlar ben uzun zamandır yazmıyorum kilo vermeye kara verince benim gibi pko olanlar var mı diye yazmak istedim.
evet bende yaklaşık 6 yıldır pko var. ilk öğrendiğimde hamile kalmaya çalışan ama bir türlü başaramayan biriydim o zaman haberdar oldum bu hastalıktan. pko ilaçları kullanmaya başladım. kilo vermem gerekiyordu ama verebildiğim kilo maksimum ikiydi sonra Allahtan hiç bir tedavi olmadan hamile kaldım .hamile kaldığımda 83 kilo idim 90 kilo ile doğum yaptım . tamam dedim artık pkodan kurtuldum ama gene aynı şikayetler bolca kilo alımı ve üzerine birde insülin direnci . şimdi kızım 5 yaşında ama biliyorum ki ben gene hamile kalamıyorum. hiç denemedim .sadece 1-2 sefer kaza oldu onlarda tutmadı . kilom iyice arttı şuan 95 kiloyum boyum 1,60 ve 28 yaşındayım. ben aslında hep kendimle barışık oldum kilomu hiç takmadım ama artık insanların kilolu oluşumdan yana değişik söylemlerinden çok sıkıldım . Kilo vermek istiyorum aranıza dahil olmak istiyorum . birde bebiş için uğraşan arkadaşlarım umudunuzu kaybetmeyin allah inşallah kucağınıza bebek almayı nasip eder