• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

valla 88le hamile kaldım 6 ayım bitio hala 88im:D doguma kadar 5 6 kg alırsam ii olur 10 kg bana cok gelir sanırım:S ayaklarım simdiden şişio bütün gün yoruluyorum hep halsizlik var bide sıcaklar bastırdı halim perişan:D:emir_bebek::nazar:

canım ben öncesini bilmediğim için sorucam 88 kg ile kendiliğinden mi kaldın tüp bebek mi yaptırdı hani pko sun ya ondan merak ettim yani bizlerinde ihtimali var mı ?

canım ben öncesini bilmediğim için sorucam 88 kg ile kendiliğinden mi kaldın tüp bebek mi yaptırdı hani pko sun ya ondan merak ettim yani bizlerinde ihtimali var mı ?

kendiligimden kaldım cnm asılama yaptırmıstım 2 kere olmamıstı artık tüp bebek yaptırayım derken hamile kaldım 2.5 aylık ögrendim hemde cok komikti 50 günde bir adet oldugumdan gene öyle bir gecikme var die test mest yapmadım ama artık mide bulantıları baslayınca yapayım dedim:D hemen doktora kostum kese bebek kalp atısı herşey olusmustu allaha sükür valla ben birkac öneriyi dinledim ve hamile kaldım size de söyliim uygularsanız olur inşallah öncelikle adet bitimini takip eden 4 5 ügn ard arda ilişkiye girdik ilişki sonrası yüzüstü yattım ve eşime ilişki öncesi türk kahvesi icirdim bunları yaptıfım ay hamile kaldım eskileri dinlemek lazım bazen bende işe yaradı inş sizde de yarar

selammm

bugün diyet falan gitti:1:arkadaşa oturmaya gitmiştik gerisi malum:52:akşam yemeği yemedim yalnız aç oturuyorum şu an:37:

ACİL benim için dua eder misiniz benim duaya ihtiyacım var çocuğum olmuyo 2 yıldır ÇOCUK OLMASI İÇİN 500 kişiye yasin okutuyorum ama kişi sayısını toplayamadım bana yardım eder misiniz msj bekliyorum yardım etmek isteyen arkadaslar benim adıma(adım hicran) çocuk olması dileğiyle her kişi sadece bi yasin dualarınızı bekliyorum rabbim çocuk isteyen her kese nasip eder işallah :) allah rızası için okuyan olursa cvp yazarsa çok sevinirim benimiçin dua eden arkadaslarında rabbim tüm dileklerini kabul eder işallah

ACİL benim için dua eder misiniz benim duaya ihtiyacım var çocuğum olmuyo 2 yıldır ÇOCUK OLMASI İÇİN 500 kişiye yasin okutuyorum ama kişi sayısını toplayamadım bana yardım eder misiniz msj bekliyorum yardım etmek isteyen arkadaslar benim adıma(adım hicran) çocuk olması dileğiyle her kişi sadece bi yasin dualarınızı bekliyorum rabbim çocuk isteyen her kese nasip eder işallah :) allah rızası için okuyan olursa cvp yazarsa çok sevinirim benimiçin dua eden arkadaslarında rabbim tüm dileklerini kabul eder işallah

yasin okuyamam ama bol bol dua ederim illa yasin okuncak die şartlama bence dua etmekte aynı kapıya cıkar

hayırlı kandiller arkadaşlar..bu gece hepiniz için duacıyım.isimlerinizi bilmesem de yürekten hepinize dua edicem...
ben bu ara kızımla uğraşıyorum..idrar yolu iltihabı var..yarın tekrar tahlil yaptırıcaz..iyi sonuçlar alırız inşallah...

bugünkü menüm..
sabah:soğanlı yumurta peynir domates salatalık bir kaşık da reçel yedim..kendim yapınca tadına bakayım dedim..
akşam: alabalık salata...

ben okurum canım..bugünün yüzü suyu hürmetine olur inşallah...

hayirli kandiller arkadaslar

allah acilan ellerimizi bos cevirmesin insallah.

ben bu haftasonu diyet falan yapmadim.2 gundur 2 haftanin acisi cikti.pişi bile yedim o kadar yani.yarin tam gaz devam insallahhhhh.yemek yemeyi ozlemisim ama

Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar... rabbim dualarimizi kabul ve makbul eylesin. Aminn

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

gunaydinnnn

waw benim bildirimim 71.2olcak

kahvalti yapiorum.domatesi nane ile pisirdim.peynir zeytin ve kizarmis ekmekle yiom.bugun arkadasa gidicez.sapma olacak biraz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

CANIM SEN 72.2 DİYE BİLDİRİM YAPMIŞSSINN ONDANNN:24::24::24:

merhaba hanımlar ben uzun zamandır yazmıyorum kilo vermeye kara verince benim gibi pko olanlar var mı diye yazmak istedim.
evet bende yaklaşık 6 yıldır pko var. ilk öğrendiğimde hamile kalmaya çalışan ama bir türlü başaramayan biriydim o zaman haberdar oldum bu hastalıktan. pko ilaçları kullanmaya başladım. kilo vermem gerekiyordu ama verebildiğim kilo maksimum ikiydi sonra Allahtan hiç bir tedavi olmadan hamile kaldım .hamile kaldığımda 83 kilo idim 90 kilo ile doğum yaptım . tamam dedim artık pkodan kurtuldum ama gene aynı şikayetler bolca kilo alımı ve üzerine birde insülin direnci . şimdi kızım 5 yaşında ama biliyorum ki ben gene hamile kalamıyorum. hiç denemedim .sadece 1-2 sefer kaza oldu onlarda tutmadı . kilom iyice arttı şuan 95 kiloyum boyum 1,60 ve 28 yaşındayım. ben aslında hep kendimle barışık oldum kilomu hiç takmadım ama artık insanların kilolu oluşumdan yana değişik söylemlerinden çok sıkıldım . Kilo vermek istiyorum aranıza dahil olmak istiyorum . birde bebiş için uğraşan arkadaşlarım umudunuzu kaybetmeyin allah inşallah kucağınıza bebek almayı nasip eder :3:

canımm hoşgeldin aramızaaa....

rabbim evladını size bagışlasınn...

canımm bende okurummm....

hayırlı kandiller arkadaşlar..bu gece hepiniz için duacıyım.isimlerinizi bilmesem de yürekten hepinize dua edicem...
ben bu ara kızımla uğraşıyorum..idrar yolu iltihabı var..yarın tekrar tahlil yaptırıcaz..iyi sonuçlar alırız inşallah...

bugünkü menüm..
sabah:soğanlı yumurta peynir domates salatalık bir kaşık da reçel yedim..kendim yapınca tadına bakayım dedim..

seninde kandilinde mubarekk olsunn...evladınada rabbim şifa versinn..

Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar... rabbim dualarimizi kabul ve makbul eylesin. Aminn

aminn canım senindeee...

kızlarr kandiliniz mubarekk olsunnn...rabbim dualarınızı kabul etsinnn...

Merhaba arkadaşlarrr
kandilimiz mübarek olsunn
Rabbimiz bizlere ve tüm sevdiklerimize sağlık mutluluk huzur versin
ve evlerimizi tüm azaları tam hayırlı evlatlarımızla şen kahkahalarımız ile doldursun aminnnnnnn

kızlarrrr 2...3... gündür garip bi hal var üstümde rabbim hayra cıkartsınn...kardeşlerim felan umreyede gittilerr yaa bende isterdimmm...gidemedim amaa...durumlar malumm...bebek daha neler gerektirecek belli değill...

yarın evlilik yıldönümümm....23 mayıs da evlenmiştikk...5 yıl öncee...yarından sonraaa 6. yılımıza adım atıcazzz...:43::43::43::43: vee ben eşimee o duyguyu yaşatamadımmmm...içimi en çok yakan duyguda buu....:43::43::43:

yarına özel hiçbişi yapmıcammm...eşimde bişi yapmıcakk..karar aldık...zaten şuan misafirim varr emanett...vee ruh halimiz hiçdeiyi değill...ben adet olmak üzereyimm...bunu haber vermekte istemiyorummm...1 ay sonra bigün belirler kutlarız dedimm..oda okey dedii...

rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımızdaaaa....bu duygularım ruh halimm..rabbimin gücüne gitmesin diye yalvarıyorum onaa...yeri geliyorgücüm yetiyorr yeri geliyorr yetmiyorr...acizimm sen affet diyorummm...benim acizliğime bakmaa...hakkımızda hayırlısı ne ise onu ver ...hayr olan uzakdaysa o vakte kadar sabır ver yüreğimizeeee...

çok yoruldummm...ne dr gitmek istiyorumm..nede bi nsan içine cıkmak istiyorumm..bikaç değer verdiğim insan var istanbulda onlar baglıyorlar beni burayaa...yoksa cekip gidesim varr...hiç bilmediğim bi şehirde hiç bilmediğim insanlarla yaşamak istiyorummm...beni sorgulamıcak yargılamıcak insanlarlaa....hatta bi başımaaa...evett...bu 2 katı bi acıamaa...bi başıma eşimde olmadann...oda aşırı yükk üstümdeee...onuda istemiyorummmm...gitsinkiminle istiyorsa evlensin...o yasasın babalık duygusunuu...

çünkü herkezi bi yana atıyorumm..kimseyi görmüyorum ..gitmiyorum gelmiyorum..istediklerimden kaçıyorumm..amaaaa:43::43::43::43:ondann kaçamıyorumm....o hep yakınımda hep cevremdee...:43::43: elinden geleni yapıyor inkar edememm...dünbi merdivenlerden zıpladımm dikkatli ol diyorr yaaaaa:43::43::43:...allahım kimseye düşmanıma bile yaşatmasın bu duygularıı yaşatacaksa hiç şüphem yokkgücünüde verirr..banada versinnn...

biliyorr adetim yaklaştıı...ruh halimide biliyorr...bişi soramıyordaaa...:43::43:nasılsın diyorr..iyiyimdiyorumm...bii sessizlikk...ee daha daha nasılsın aşkımm bi gelişme varmıı....yokk diyorumm yokk...uzaklasıyorum yanındann...5 yıl once bugunn eger bileydim bunları yaşayacagımıı....asla evlenmezdimm onunlaaaa...:43::43::43: bana anlayışlıı olmasınıda istemiyorumm artıkkk...dahada eziliyorum altındaa...:14::14::14: elimden hiçbişide gelmiyoorrr....sabır diliyorumm sadecee....

kötü oluyorumm...sonra korkuyorumm...isyan olur diyee...isyan değill..amaa acizz kalıyorumm işteee...elimden bişi gelmiyorr...sabır diliyorumm sadecee...

:14: Canım benim ben de bu hallerdeyim tüm çevrem yedi ceddim Maşallah hep çocukları var 2. hatta 3. oluyor şimdi biri daha evlendi aynı şekilde gözler onlarda
yani ne desek olmuyor işte
Yüreğimize serinlik versin Rabbimiz
herkesin bu dünyada bir sınavı olduğuna eminiz inşallah bu günler geride kalacak her şey güzel olacakk
Rabbim evinizi evlatlarınızın şen sesleriyle doldursun dualarımdasın...:14:

cecommmm neden bildirimm yokkkkk:24::24::24:

ŞİRİNEEE..bu ara ice boşladın bizii....

Wawcımm düğünümüz vardı koşuşturmacamız bitti hamdolsunn
işti koşturmacaydı derkeenn bir defa da girdim net gitti felan
aslında birazda ümitli durup bir güzel haberle gelmek istedim o da daha piyasada yok
ne deyim yeni evli çiftimizden güzel haber bekler olup durmuşken daha nasıl ifade edeyim tövbe Ya Rabbim:14::14:
kilo 91,2 bu ara da yiyorum yine hamurlar köfteler yürüyüşte bıraktım
21 mayıs geçti yumoş takipsizilik kararı alımıştı zaten 14 mayıstan sonra büyüdü mü ne oldu hiiç haberim yok
Allah kerim inşallah güzel olacak her şey
:14:

Hicarncim allah kabul etsin ancak burasi oyle bir topik degil. Biz burda namazimizin ardindan yada dua ettigimiz zaman duamizi icinden burdaki arkadaslarimizi ve isteyen.her kesi die dua ediyoruz. Rabbim isteyen her kadina hayirli evlatlar nasip etsin amin.

Gunaydin arkadaslar. Hafta sonu sanki zaman duruyo. Annemlerdeydim. Ctesi gunu deprem olunca ve ben.cok korkunca cok kotu olunca ogleden sonra annemlere gittik. E tabi gitmenun birde yeme boyutu var. Dun.piknik falan derken benim diyet yinr 2 adim ileri 1 adim geri modunu aldi
Saglik olsun.ne diyim.
Bol eksili motivasyonun tavan yaptigi hayirli bir hafta olur insallah
.

bugünkü menüm..
Allah kabul etsin seninde kandilin mubarek olsun. Ayrica gecmis olsun. Insallah haayirli sonuc alirsiniz.

Aminn. Kandilin mubarek olsun canim
kızlarr kandiliniz mubarekk olsunnn...rabbim dualarınızı kabul etsinnn...

Amin canim seninde kandilin.mubarek olsun

Merhaba arkadaşlarrr
kandilimiz mübarek olsunn
Rabbimiz bizlere ve tüm sevdiklerimize sağlık mutluluk huzur versin
ve evlerimizi tüm azaları tam hayırlı evlatlarımızla şen kahkahalarımız ile doldursun aminnnnnnn
Amin canim seninde kandilin mubarek olsun.
:14: Canım benim ben de bu hallerdeyim tüm çevrem yedi ceddim Maşallah hep çocukları var 2. hatta 3. oluyor şimdi biri daha evlendi aynı şekilde gözler onlarda
yani ne desek olmuyor işte
Yüreğimize serinlik versin Rabbimiz
herkesin bu dünyada bir sınavı olduğuna eminiz inşallah bu günler geride kalacak her şey güzel olacakk
Rabbim evinizi evlatlarınızın şen sesleriyle doldursun dualarımdasın...:14:

Amin canim

Gunaydin arkadaslar. Hafta sonu sanki zaman duruyo. Annemlerdeydim. Ctesi gunu deprem olunca ve ben.cok korkunca cok kotu olunca ogleden sonra annemlere gittik. E tabi gitmenun birde yeme boyutu var. Dun.piknik falan derken benim diyet yinr 2 adim ileri 1 adim geri modunu aldi
Saglik olsun.ne diyim.
Bol eksili motivasyonun tavan yaptigi hayirli bir hafta olur insallah
.
Allah kabul etsin seninde kandilin mubarek olsun. Ayrica gecmis olsun. Insallah haayirli sonuc alirsiniz.

Aminn. Kandilin mubarek olsun canim

Amin canim seninde kandilin.mubarek olsun

Amin canim seninde kandilin mubarek olsun.

Amin canim

Allah esirgesinn o korku tez geçer bir daha yaşanmaz inşallahhhh:16:
tabi anne babalar Allah razı olsun büyüüükk destek insana :16::16:yeme konusunda sabretmek gerek ben de bu hafta yedimm:56::17::17::52::56::26: yediimm baya kaçtı ipin ucu,8 li rakamlara başlardım
yeni hafta hepimize bol motivasyonnn tartıda sağlıcaklaaa book bool eksili günler getirsin

Allah esirgesinn o korku tez geçer bir daha yaşanmaz inşallahhhh:16:
tabi anne babalar Allah razı olsun büyüüükk destek insana :16::16:yeme konusunda sabretmek gerek ben de bu hafta yedimm:56::17::17::52::56::26: yediimm baya kaçtı ipin ucu,8 li rakamlara başlardım
yeni hafta hepimize bol motivasyonnn tartıda sağlıcaklaaa book bool eksili günler getirsin

Ewet ewt getirsin :)

SLMM kızçelerimmmm....evett yeni haftaaa güzel haberlerle geçsinn..eksi kilolarla geçsin inşallah....

ŞİRİNEEEE....yeni çiftimize mutluluklarrr....rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımzdaa...bazen aşırıbi duygu seli yaşıyorum rabbim yannlış duygu yanlış kelime ettirmesinnn...şuan iyiyim şükürr..ne verdiyse başımızüstüneeee....adet olmadın halaa..test yapmıcakmısın...güzel haberler ver bize hadiii...

YAĞMURLUUU....hiç sorma bu hafta sonları beter beterrr...bizdede kuzen varyaa onun sevecegi yemekler pişiyor evdee...haftasonuda amcam geldiii..ohhh lahmacunlar böreklerr..pikniklerr gitti yanii..bakalım bu hafta toparlarım inşallahh...sıkıldım 1 ver 2 all...irademden nefret ediyorumm..

Back