Dimi amaAman yaa kadin olmak ne zor. Her anlamda...
Tuyuydu kilosuydu
Ve su kg nasil nankor biseydir:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Kızlar merhaba bende geldim benide alın aranıza
Haziran ayında 1 yıllık evli olacağım. bende Mayıs başında öğrendim PKO lu olduğumu..
banada ilk önce kilo vereceksin dedihemen spora başladım.
plates te var. aksama kadar masa başında olduğum için çok hareketsizim ve çok zor kilo veriyorum.
ocak başında 77 kiloydum şuan çok şükür 72 kiloyum.
İnşallah bizde bebek sahibi olabiliriz. Rabbim dileyen herkese versin..
Dimi ama
Amiiiiiin. Bugun okadar cok agladimki bunun icin.
Neuse hosgeldin.
kac yasindasin canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah yardimciniz olsun yarin:)
Memnun musunuz diyetisyeninizden?
Diyete uymak zor geliyor mu?
Bu arada cumayada az kaldi
kizlar selam
o kadar korktum gittim ama tartiya ciktim veeeeeeeeeeee 71.2 ciktimm.coooook mutlu oldum.bu kilonun 1,5kilosu yagdan gitmis.hatta 1kg gobek yagimdan:)
evdeki tartilara cok guven olmadigini anladim bu sayede.bir iki ufak degisiklik disinda listem ayni
Her ay ki gbi bu ayda hamile kalma umidi tasiyordum. Hatta okadar kaptirmisim ki hayaller kuruyordum. Ailelere nasil soleriz die. Ama bugun ailemize yeni torun gelecegi hbrini aldim. Anneyi yada bebegi yemin ederim.kiskanmadim. Sadece kendime agladim. Esime kizdim. Is is is nereye kadar elde avucta ne varsa aldi goturdu. Bisi kalmadi. Isinden dolayi 2 aydir dr agidemedik belkide tedavimiz olumlu sonuclanir bizimde bebegimiz olmusdu. Simdide maddi sikintilardan dolayi ben istemiyorum. Allah sonumuzu hayretsinBak simdi oyle demee..
Zaten ben de bi aglayacak haldeyimmm
Canim ilerleyen.yaslarda kg ne kadar cok hayatimizi etkiliyo biliyorsun.skmdiden onleminizi alin bizim cektiklerimizi ufaklik..insallah iyi cikar sonuclar.merhaba kızlar..yoğun bir günden sonra yine buradayım..
sabah kızım ateşlendi idrar sorunu oldu..tahlil yaptırdık enfeksiyonmuş..çok şükür ancak düştü ateşi..beni en fazla üzen de kilosundan dolayı hipotiroidi olabilir dedi doktor...
yaşıtlarına göre kilolu ama öyle bir yemesi yoktur yani..aynı sorun bende de olduğu için irsi olabilir dedi..erken ergenliğe girebilir dedi.söyledi de söyledi yani..pazartesi kan tahliliyle öğrenicez..inşallah öyle birşey yoktur..
kızım yemek yemedi fazla ben de o yemeyince yiyemedim...hafif şeylerle geçiştiriyoruz bakalım..
Ooo ne guzel twbrikler darisi basimizakizlar selam
o kadar korktum gittim ama tartiya ciktim veeeeeeeeeeee 71.2 ciktimm.coooook mutlu oldum.bu kilonun 1,5kilosu yagdan gitmis.hatta 1kg gobek yagimdan:)
evdeki tartilara cok guven olmadigini anladim bu sayede.bir iki ufak degisiklik disinda listem ayni
Her ay ki gbi bu ayda hamile kalma umidi tasiyordum. Hatta okadar kaptirmisim ki hayaller kuruyordum. Ailelere nasil soleriz die. Ama bugun ailemize yeni torun gelecegi hbrini aldim. Anneyi yada bebegi yemin ederim.kiskanmadim. Sadece kendime agladim. Esime kizdim. Is is is nereye kadar elde avucta ne varsa aldi goturdu. Bisi kalmadi. Isinden dolayi 2 aydir dr agidemedik belkide tedavimiz olumlu sonuclanir bizimde bebegimiz olmusdu. Simdide maddi sikintilardan dolayi ben istemiyorum. Allah sonumuzu hayretsin
Allah yardimciniz olsun.
Ne kadar cetin bir imtihandasiniz. Bu buyuk derdinizden buyuk Rabbimiz var degil mi? O varsa da hersey olur. Tevekkeltu alallah demisler.. Allah en kisa zamanda hayirli haberi alip yuzunuzu guldursun. Amin.
Esinize kizdiktan sonra da eminim vicdan azabi duyuyorsunuzdur. (Ben oyle oluyorum cunku diger baska konularda)
Bu sureci herzaman destek olmaya calisirsaniz muhtemelen daha kolay asacaksinizdir. Kendinizi iyi hissedecek seyler yapin. Yalniz kalmak mi? Yalniz kalin... aglayin... bir de yazin bence.. eminim iyi gelecektir...
selam kızlar konuyu tesadüfen gördüm ve birkac sey yazmak istedim sizlere. yasım 31 pco hastasıyım ayrıca hipotiroid kilom 85in altına inmedi 10 yıldır... 8 yıllık evliyim evlendikten sonra pco oldugumu ögrendim bu kadar ciddi bir rahatsızlık oldugunu bilmiyordum acıkcası 43 yumurta inci tanesi gibi ve doktorlar ilacla tedaviye baslıcaz tüpe kadar yolun var normal yolla asla dediler. ve basladık maratona gittik geldik tahliller ilaclar igneler asılamalar ve sonuc hep sıfır.... kilo vermem gerek ama tiroidler izin vermio onlar verse pco vermio 2 3 kg anca verebildim. 2. asılamada tam 40 gün igne yedim ama yumurtalar büyümedi ilginc! doktorlar umutsuz tüpe gecelim dediler bu arada panik atak oldum sıkıntıdan ve tedaviye ara verdim mecburen. 1 yıl kadar bekledikten sonra tüp bebege geciş icin hazırlıklara basladık üniversite yollarına düstük bu arada adetim 50 günde bir oluyordu ve yine gecikmişti 55 günü bulmustu hatta doktor bi test yapalım dedi ve şokkkkk hamileyimkızlar o an hayal dünyasında sandım kendimi inanmadım ama dogruydu bebegim bana gelmişti. 30 dk kadar boş boş bakındım durdum ne haldeyken ne ögrenmiştim. alllahım beni tüp yolunda oyalamadan mükafatlandırmıstı. kısa hikayem böyle bebegim 6 aylık oldu bugun yüzünü gördüm ıultrasyonda dünyanın en mutlu insanıyım şu an. size tavsiyem cok zor olsa da ilk zamanlarda cok umutsuz olmayın 1 yıl deneyip bittim tükendim demeyin cünkü bu hastalık gercekten zaman istio tabi istisnalar da var ama genelde uzun tedavi gerektirio dayanması cok güc ama sıkıntı yaptıkca baska rahatsızlıkları da berabetrinde getiriyor allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah bir süprizle gelir bebeginiz bu arada hic kilo almadım hala basladıgım kilodayım buda cok sevindirici benim icin inşallah az kiloyla tamamlarım
selam kızlar konuyu tesadüfen gördüm ve birkac sey yazmak istedim sizlere. yasım 31 pco hastasıyım ayrıca hipotiroid kilom 85in altına inmedi 10 yıldır... 8 yıllık evliyim evlendikten sonra pco oldugumu ögrendim bu kadar ciddi bir rahatsızlık oldugunu bilmiyordum acıkcası 43 yumurta inci tanesi gibi ve doktorlar ilacla tedaviye baslıcaz tüpe kadar yolun var normal yolla asla dediler. ve basladık maratona gittik geldik tahliller ilaclar igneler asılamalar ve sonuc hep sıfır.... kilo vermem gerek ama tiroidler izin vermio onlar verse pco vermio 2 3 kg anca verebildim. 2. asılamada tam 40 gün igne yedim ama yumurtalar büyümedi ilginc! doktorlar umutsuz tüpe gecelim dediler bu arada panik atak oldum sıkıntıdan ve tedaviye ara verdim mecburen. 1 yıl kadar bekledikten sonra tüp bebege geciş icin hazırlıklara basladık üniversite yollarına düstük bu arada adetim 50 günde bir oluyordu ve yine gecikmişti 55 günü bulmustu hatta doktor bi test yapalım dedi ve şokkkkk hamileyimkızlar o an hayal dünyasında sandım kendimi inanmadım ama dogruydu bebegim bana gelmişti. 30 dk kadar boş boş bakındım durdum ne haldeyken ne ögrenmiştim. alllahım beni tüp yolunda oyalamadan mükafatlandırmıstı. kısa hikayem böyle bebegim 6 aylık oldu bugun yüzünü gördüm ıultrasyonda dünyanın en mutlu insanıyım şu an. size tavsiyem cok zor olsa da ilk zamanlarda cok umutsuz olmayın 1 yıl deneyip bittim tükendim demeyin cünkü bu hastalık gercekten zaman istio tabi istisnalar da var ama genelde uzun tedavi gerektirio dayanması cok güc ama sıkıntı yaptıkca baska rahatsızlıkları da berabetrinde getiriyor allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah bir süprizle gelir bebeginiz bu arada hic kilo almadım hala basladıgım kilodayım buda cok sevindirici benim icin inşallah az kiloyla tamamlarım
Her ay ki gbi bu ayda hamile kalma umidi tasiyordum. Hatta okadar kaptirmisim ki hayaller kuruyordum. Ailelere nasil soleriz die. Ama bugun ailemize yeni torun gelecegi hbrini aldim. Anneyi yada bebegi yemin ederim.kiskanmadim. Sadece kendime agladim. Esime kizdim. Is is is nereye kadar elde avucta ne varsa aldi goturdu. Bisi kalmadi. Isinden dolayi 2 aydir dr agidemedik belkide tedavimiz olumlu sonuclanir bizimde bebegimiz olmusdu. Simdide maddi sikintilardan dolayi ben istemiyorum. Allah sonumuzu hayretsin
Canim ilerleyen.yaslarda kg ne kadar cok hayatimizi etkiliyo biliyorsun.skmdiden onleminizi alin bizim cektiklerimizi ufaklik..insallah iyi cikar sonuclar.
Ooo ne guzel twbrikler darisi basimiza
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar selam
kizlar selam
Ben ilac kullanmiyorum infolic zaten vermemisdi.matformin sonrada glikopage yazmisti onlarinda faydasini gormedim kullanmiyorum. Sogan kuru aklimda adet olmayi bekliyorum 6 gunum var bakalim olabilecekmiyim.adetlerim duzenli degil malesef 2 ay olmuyorum sonra 1 ay adet goruyorum.çokkk sevindimmm...ve hüzünlendimdeee...çogu zaman ümitsizliklere düştümama ümidimii kesmedimm...5yıl oldu bende bekliyorum halaaa...4 yıl gelecegi vakti bekledim son 1 senedirde tedavideimolmadıı...nasipp..vakti geldiğinde geleck inşallahh...
rabbim senide bebeğinide korusunnn...çok beklemişsin az kalmış kabusacaksın kuzunaa..
canımm adet oldunmu kiii?? neden ümidini kesdinn...kime geliyor bebekk....
canımm senii öyleiyi anlıyorumkiii...ben 5 yıllık evliyim son bi senedir dr abaşladık zar zorr...eşim eviydi arabasıydıı...olacagı varsa o olur demeleriylee 4 sene gectii bir senedirde tedavideyizz...bazen ona kızıyorum daha once neden baslamadık diye amaa...sonrada diyorumkii 1 senediryineolmadıı...demekki vakti gelmedikce gelmiyor bebekdee...üzmekendinii...
diğer yangınınıda anlıyorumm...yakınımda hiç dogurmayacak insanlar dogurdu...alt kattaki eltim 39 yaşında hamile kaldı bende tedavideyimhamile olmadıgımı ögrenmişim aglıyorum krize girmişim artık...tel çaldıı...gözyaşımı silip açtım telii...eltimm..oda ağlıyorr...waw çok kötüyümm...hamileyimm aldırmamm gerekiyor doguramamm...yarabbb dedimm..sen büyüksünn beni sınıyorsunn...almadı dr larr...dogurdu ve hastanede ben kaldım ilk gecelerr...o yangınlarımı bi bilsenn...allahımmmmmm kıskanmıyorumm diyee aglıyordummm...
yangınımm kıskanclıkk değill....2 ay geçti şehir dışındaki eltim dogurdu onun yanına gittik ben ilgilendimmmteyzelerim bile hamile kaldıdogurdu...en son dedim bi anam kaldı oda hamile kalırsa şaşırmıcamm...şimdi kardeşim evlendii..herkezin gözüonların üstünde..herkez rüyasında görmüşş bu kız kesin hamile diyorrlarrr....
bende senin gibi böle olaylarda bi ağlamak geliyorr sonrada allahımm kıskançlıkk değill...baska bi duygu beni ağlatan diye yine aglıyorummm...
inşallah vakti geldiğinde onlarda gelecek bizee...ben senin pkonun inatcı olmadıgını düşünüyorumm...adetlerini oluyorsunn....bebegin bekletmyecek senii...drgitmesende sen dengeli beslen...infoligini iç....glukofenini içç...sogan kürünü yapp...bunlarrın çogu etkili hamlekalmaya dr gitmiyorsanda bunları yapp.
birde eşin test versinn...ozaman kafanız daha net olurrr...
süpersinn canımm aynen devamm...harikasınnnn...yagdan gitmişş hemdee...anamm 6 lı rakamlara azkaldıı...
kızlarrrr 2...3... gündür garip bi hal var üstümde rabbim hayra cıkartsınn...kardeşlerim felan umreyede gittilerr yaa bende isterdimmm...gidemedim amaa...durumlar malumm...bebek daha neler gerektirecek belli değill...
yarın evlilik yıldönümümm....23 mayıs da evlenmiştikk...5 yıl öncee...yarından sonraaa 6. yılımıza adım atıcazzz...vee ben eşimee o duyguyu yaşatamadımmmm...içimi en çok yakan duyguda buu....
yarına özel hiçbişi yapmıcammm...eşimde bişi yapmıcakk..karar aldık...zaten şuan misafirim varr emanett...vee ruh halimiz hiçdeiyi değill...ben adet olmak üzereyimm...bunu haber vermekte istemiyorummm...1 ay sonra bigün belirler kutlarız dedimm..oda okey dedii...
rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımızdaaaa....bu duygularım ruh halimm..rabbimin gücüne gitmesin diye yalvarıyorum onaa...yeri geliyorgücüm yetiyorr yeri geliyorr yetmiyorr...acizimm sen affet diyorummm...benim acizliğime bakmaa...hakkımızda hayırlısı ne ise onu ver ...hayr olan uzakdaysa o vakte kadar sabır ver yüreğimizeeee...
çok yoruldummm...ne dr gitmek istiyorumm..nede bi nsan içine cıkmak istiyorumm..bikaç değer verdiğim insan var istanbulda onlar baglıyorlar beni burayaa...yoksa cekip gidesim varr...hiç bilmediğim bi şehirde hiç bilmediğim insanlarla yaşamak istiyorummm...beni sorgulamıcak yargılamıcak insanlarlaa....hatta bi başımaaa...evett...bu 2 katı bi acıamaa...bi başıma eşimde olmadann...oda aşırı yükk üstümdeee...onuda istemiyorummmm...gitsinkiminle istiyorsa evlensin...o yasasın babalık duygusunuu...
çünkü herkezi bi yana atıyorumm..kimseyi görmüyorum ..gitmiyorum gelmiyorum..istediklerimden kaçıyorumm..amaaaaondann kaçamıyorumm....o hep yakınımda hep cevremdee... elinden geleni yapıyor inkar edememm...dünbi merdivenlerden zıpladımm dikkatli ol diyorr yaaaaa ...allahım kimseye düşmanıma bile yaşatmasın bu duygularıı yaşatacaksa hiç şüphem yokkgücünüde verirr..banada versinnn...
biliyorr adetim yaklaştıı...ruh halimide biliyorr...bişi soramıyordaaa...nasılsın diyorr..iyiyimdiyorumm...bii sessizlikk...ee daha daha nasılsın aşkımm bi gelişme varmıı....yokk diyorumm yokk...uzaklasıyorum yanındann...5 yıl once bugunn eger bileydim bunları yaşayacagımıı....asla evlenmezdimm onunlaaaa... bana anlayışlıı olmasınıda istemiyorumm artıkkk...dahada eziliyorum altındaa... elimden hiçbişide gelmiyoorrr....sabır diliyorumm sadecee....
kötü oluyorumm...sonra korkuyorumm...isyan olur diyee...isyan değill..amaa acizz kalıyorumm işteee...elimden bişi gelmiyorr...sabır diliyorumm sadecee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?