Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Anam yine yoğunluktan uğrayamadım
ASlında dün baya uzun süre pc başındaydım ama maalesef uğramaya fırsatım olmadı :26:
Eşim iki koca poşet eski resimlerden çıkardı ( KVden almıştı ben bunları tarayıcıdan geçirip harici diske atarım hesabı ) ve dün akşam saatlerce tek tek onları bilgisayara atmayla uğraştık
Ama ne resimler
KVnin düğün resimleri bile vardı içlerinde hatta onları tarayıcıya sırayla koydukça söylendim durdum
Eşim nasıl gülüyor ulen KVye bak bana düğün yapmadı kendi nasıl kokoş kokoş düğününde salınmış dedikçe
Henüz sadece ufak olan poşeti bitirebildik
daha bir koca poşet daha var
Bir yandanda büyük kızımın performans ödevi vardı onuda aradan çıkartmaya çalıştık
Ufaklıkta elinde kağıt kalem babişko ( bu ara babişkoya takmış vaziyette
) benimde ödevim var ille banada yardım et diye tutturdu
Ana okuluna gitmediği halde öğretmenim banada ödev verdi diye inat etti tabi eşim büyük kızın işi bitince mecbur aynısından biraz daha basit olanını ufaklığa yaptı
Sonrada cimcimeden hepimizi dumura uğratacak cümle geldi ; babacığım aferin sana aferin seninle iftihar ediyorum
Anam hepimiz çok olduk çünkü iftihar ediyorum kelimesini biz bile hiç kullanmayız ama nereden duyduysa doğru zamanda doğru olaya kullandı
Eşim şok geçirdi resmen
ulen bu kız çok fena dedi
Dedim yakında herhalde profesör tezi yapıp koyar önümüze
BUgün küçük görümceme gidiyoruz
Aslında hiç haz etmiyorum Allah biliyor ya sırf eşimin hatrına gidiyorum
oda eşimin halasıyla yengesi istedikleri için hadı bende kalabalıkta arada kaynarım dedim
Kaşlarım orman birazdan cımbızımı bulurum inşallahda gitmeden orman katliyamı yapayım
en güzel halimle gideyim bari
kilo var bari salmış kendini demesinler ana kız
Yarında apartmana yeni taşınan komşu belki kahve içmeye gelecekmiş ( komşu ablam tam bana gelirken ay ne güzel görüşüyorsunuz biz yeni taşındık kimseyi tanımıyoruz demiş :26: bende dedim keşke onuda davet etseymişin bana ne olucak diye ama bana danışmadan çağırmayı uygun görmemiş
bende o an hadi cuma günü çağırırız demiştim
kendi kendime iş çıkarıyorum
)
Bugün görümceden döndükten sonrada artık baya işim var
gecede olsa her yeri toplayıp koltuklarımı bir su silmeyi düşünüyorum
azıtmasın kiri üstelik sabaha iş kalmasın ki bir tek süpürge yapar misafirimi beklerim
Ben bu kadar yoğunlukta az da olsa kilo verebilirsem ne mutlu bana
Canım bende kıllardan muzdariptim ama baktım çaresi yok gittim epilasyona
İNan resmen erkek sakalı gibi çıkıyordu sanki kıllar dik dik ama şu an sadece bir kaç kıl kaldı onlarda yumuşak
Çenemdeki siyahlık ( cildimin kararması ) tamamen yok oldu
Ne olursa olsun en güzeli lazer epilasyon üstelik hiç ağrıda olmuyor ve insan en son kıllarını ne zaman aldığını unutuyor