Malesef bende de var cene ve gidimda birde faullerde olusmaya basladi. Tek.tuk ama siyah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur ederim amin insallah.
Sporu cok az yaptim ya ara verdim ya acikcssi canim pek istemiyo
Gecmis olsun. Onemli problemler degildir insallah
kızlar tel servise gitti ondan araverdimgirmeyee ve paylaşımlaraaa....diyet miyet kalmadıı...sancılarım var acık sanırım adet olucam 2 günee...ve dr maceram başlayacak yineee...onunda stresı var bırazz...
Nane kurunu dun bende burda okudum fakat aklima takilan bisi var adet fazlasini da nane kaynatip icerek kesiliyo:18: canım doktorum kilo almazsan artmaz dedi....bende düşündüm acaba zayıflamak azaltıyor mu....
ben çeneme dokunmuyorum şuan ama çok utanıyorum....dişciye felan gittiğimde birinin farkettiğini hissettiğimde.....
nane kürünü deniyim diyorum...saraçoğlu mevcut tüyleri inceltiyor zamanla yok oluyor demşti......
Allahım daha kötüsüyle imtihan etmesin başka bişey istemiyorum......
Gecmis olsun tekrar stres aninda bobrek ustu bezleri fazladan kortizon uretirmis. Kortizinda tuz yersen vucuudu sisirir. Hani eskilerin sinirlenince yada uzulunce dedikleri "aaaa yeter sistim "buna en iyi ornek. Waw sanada soluyorum. Kendime sozum gecmiyo bari siz yapmayinteşekkür ederim canım..şeker hastası kendisi gözlerini mahvetti onunla uğraşıyoruz işte..
bugün annemin günü vardı baya bir kaçamak yaptım malesef...doktora gitme günüm yaklaştıkca stres yapıyorum galiba...
hakkında hayırlısı olsun canım...biz ne kadar stres yapma desek de elden birşey gelmiyor..dualarım seninle..Rabbim tez zamanda sana o güzel duyguyu tattırsın canım...
arkadaşlar pkolu dostlarım......
şu tüylerden benim gibi çeken var mı.....
zayıflamak tüyleri inceltiyor mu.....
hiç tedavinin yada yaptığınız bir formülün tüylerinizi incelttiğini yada azalttığını gördünüzmü.....
lütfen paylaşın.......
özellikle çenemdeki tüylerden muzdaribim......
canım bende lazere güveniyorum ama benimkiler sarı ama uzun uzun...lazer görmez diye korkuyorum.....iğneli içinde leke yapıyor diyenler var....beyaz tenliyim korkuyorum açıkcası...sen ne kadardır gidiyorsun lazere....Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Anam yine yoğunluktan uğrayamadım
ASlında dün baya uzun süre pc başındaydım ama maalesef uğramaya fırsatım olmadı :26:
Eşim iki koca poşet eski resimlerden çıkardı ( KVden almıştı ben bunları tarayıcıdan geçirip harici diske atarım hesabı ) ve dün akşam saatlerce tek tek onları bilgisayara atmayla uğraştık
Ama ne resimlerKVnin düğün resimleri bile vardı içlerinde hatta onları tarayıcıya sırayla koydukça söylendim durdum
Eşim nasıl gülüyor ulen KVye bak bana düğün yapmadı kendi nasıl kokoş kokoş düğününde salınmış dedikçe
Henüz sadece ufak olan poşeti bitirebildikdaha bir koca poşet daha var
Bir yandanda büyük kızımın performans ödevi vardı onuda aradan çıkartmaya çalıştık
Ufaklıkta elinde kağıt kalem babişko ( bu ara babişkoya takmış vaziyette) benimde ödevim var ille banada yardım et diye tutturdu
Ana okuluna gitmediği halde öğretmenim banada ödev verdi diye inat etti tabi eşim büyük kızın işi bitince mecbur aynısından biraz daha basit olanını ufaklığa yaptı
Sonrada cimcimeden hepimizi dumura uğratacak cümle geldi ; babacığım aferin sana aferin seninle iftihar ediyorum
Anam hepimiz çok olduk çünkü iftihar ediyorum kelimesini biz bile hiç kullanmayız ama nereden duyduysa doğru zamanda doğru olaya kullandı
Eşim şok geçirdi resmenulen bu kız çok fena dedi Dedim yakında herhalde profesör tezi yapıp koyar önümüze
BUgün küçük görümceme gidiyoruz
Aslında hiç haz etmiyorum Allah biliyor ya sırf eşimin hatrına gidiyorumoda eşimin halasıyla yengesi istedikleri için hadı bende kalabalıkta arada kaynarım dedim
Kaşlarım orman birazdan cımbızımı bulurum inşallahda gitmeden orman katliyamı yapayımen güzel halimle gideyim bari kilo var bari salmış kendini demesinler ana kız
Yarında apartmana yeni taşınan komşu belki kahve içmeye gelecekmiş ( komşu ablam tam bana gelirken ay ne güzel görüşüyorsunuz biz yeni taşındık kimseyi tanımıyoruz demiş :26: bende dedim keşke onuda davet etseymişin bana ne olucak diye ama bana danışmadan çağırmayı uygun görmemişbende o an hadi cuma günü çağırırız demiştim kendi kendime iş çıkarıyorum )
Bugün görümceden döndükten sonrada artık baya işim vargecede olsa her yeri toplayıp koltuklarımı bir su silmeyi düşünüyorum azıtmasın kiri üstelik sabaha iş kalmasın ki bir tek süpürge yapar misafirimi beklerim
Ben bu kadar yoğunlukta az da olsa kilo verebilirsem ne mutlu bana
Canım bende kıllardan muzdariptim ama baktım çaresi yok gittim epilasyona
İNan resmen erkek sakalı gibi çıkıyordu sanki kıllar dik dik ama şu an sadece bir kaç kıl kaldı onlarda yumuşak
Çenemdeki siyahlık ( cildimin kararması ) tamamen yok oldu
Ne olursa olsun en güzeli lazer epilasyon üstelik hiç ağrıda olmuyor ve insan en son kıllarını ne zaman aldığını unutuyor
canım bende lazere güveniyorum ama benimkiler sarı ama uzun uzun...lazer görmez diye korkuyorum.....iğneli içinde leke yapıyor diyenler var....beyaz tenliyim korkuyorum açıkcası...sen ne kadardır gidiyorsun lazere....
Canım ben geçen sene 6 seans gittim ve o zamandan sonra bir daha gitmedim
Normalde benimde iğneli bir seans daha yaptırmam gerekiyormuş tamamen köklerin kuruması için ama henüz fırsatım olmadıLeke olayını ilk senden duyuyorum ama benimde içime kurt düştü biraz araştırayım dediğin gibi leke oluyorsa kalsın tek tük kaldı onlarıda kısaltırım makasla görünmez
herkese merhaba:)
ben akupunktura başladım
sabahları az peynir domates salatalık
öğlen mercimek çorba dom-salatalık
akşam tavuk salata yiyorum
ayrıca arkadaşlar buğday kepeği aldım onu az kavuruyorum her yemekten 15 dk önce 2-3 kaşık ondan yiytorum o hem mideyi şişiriyor hem de barsakları çalıştırıyor böyle işte kilo vericem inş dün iki arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim çok heveslendim bir an önce ben de anne olayım istiyorum o yüzden yemek yemekyok.
herkese merhaba:)
ben akupunktura başladım
sabahları az peynir domates salatalık
öğlen mercimek çorba dom-salatalık
akşam tavuk salata yiyorum
ayrıca arkadaşlar buğday kepeği aldım onu az kavuruyorum her yemekten 15 dk önce 2-3 kaşık ondan yiytorum o hem mideyi şişiriyor hem de barsakları çalıştırıyor böyle işte kilo vericem inş dün iki arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim çok heveslendim bir an önce ben de anne olayım istiyorum o yüzden yemek yemekyok.
Canım ben geçen sene 6 seans gittim ve o zamandan sonra bir daha gitmedim
Normalde benimde iğneli bir seans daha yaptırmam gerekiyormuş tamamen köklerin kuruması için ama henüz fırsatım olmadıLeke olayını ilk senden duyuyorum ama benimde içime kurt düştü biraz araştırayım dediğin gibi leke oluyorsa kalsın tek tük kaldı onlarıda kısaltırım makasla görünmez
SUPERSIN :))
GITSIN KILOLAR GELSIN BEBEKLER
Merhaba
Hayirli olsun..
Bu yazdiginiz yemek yeme sekli akupunktur diyeti gibi mi oluyor?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
kızcelerimmm ben geldimm..ev işlerini hallettikk...birazdan dışarı çıkıcam alışveriş içinnn...bizim kuzeniçin bişiler alıcamm abur cuburrrr....
Kızlar merhaba bende geldim benide alın aranıza
Haziran ayında 1 yıllık evli olacağım. bende Mayıs başında öğrendim PKO lu olduğumu..
banada ilk önce kilo vereceksin dedihemen spora başladım.
plates te var. aksama kadar masa başında olduğum için çok hareketsizim ve çok zor kilo veriyorum.
ocak başında 77 kiloydum şuan çok şükür 72 kiloyum.
İnşallah bizde bebek sahibi olabiliriz. Rabbim dileyen herkese versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?