• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Adet donemi bitti. Tum mutsuzluklarim ve depresifligim de azaldi, tesekkur ederim destegin icin @WAW ve @yagmurlu_ist
Sadece sunum stresim var simdi o da normal bence :)

Guncel kilom 57. Beni mutsuz gordukce sevgili esim cikolatalari dizdi onume ben de dayanamadim yedim. O kadar cikolataya ragmen az zararla bitti bu adet donemi.

Ben de yediklerimi yazacagim artik.

Gec Kahvalti(12:00)
1 tam tahilli lavas
1 kibrit kutusu buyuklugunde az yagli beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
3 cherry domates
2 minik salatalik
1 mandalina

(16:30)10 taze badem ve 3 kuru kayisi

Aksam
(18:30)Dersten once 6-7 sushi ( cok pismanim princ yedigim icin)
(21:00)Dersten sonra bir tabak kuru fasulye 2 dilim tam tahilli ekmek ile birlikte ( uzun zamandir ekmek yemiyordum, kuru fasulye bulunca da dayanamadim)

Sekersiz kahve. Ders calismam gerek ama hep uykum geliyor kaytarmak icin. :))

Kendinize cici bakin kizlar, su icmeyi unutmayin sakin bu gun ben yarim lt kadar icmisim. :/

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Canim surekli turk kahvesi istiyor.:)

Kahvaltimi da yaptim.
Peynir zeutin
Domates salatalik
Iki dlm tb ekmegi.

Herkese kolayliklaaaar:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Sekersiz tkahvesi icebilirsin ki
Karatayda yasak mi bilmiyorum.ama hepi topu 3 kalori

Adet donemi bitti. Tum mutsuzluklarim ve depresifligim de azaldi, tesekkur ederim destegin icin @WAW ve @yagmurlu_ist

Guncel kilom 57. Beni mutsuz gordukce sevgili esim cikolatalari dizdi onume ben de dayanamadim yedim. O kadar cikolataya ragmen az zararla bitti bu adet donemi.

1 tam tahilli lavas
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
3 cherry domates
2 minik salatalik
1 mandalina

Aksam
(21:00)Dersten sonra bir tabak kuru fasulye 2 dilim tam tahilli ekmek ile birlikte ( uzun zamandir ekmek yemiyordum, kuru fasulye bulunca da dayanamadim)

Kendinize cici bakin kizlar, su icmeyi unutmayin sakin bu gun ben yarim lt kadar icmisim. :/

Hosgeldin tekrardan ;))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

18.30 da yedik yemegimizi.
O bir tabak yemegin hepsini yemedim.
Bir kase de yogurdum var.
Elhamdulillah:)

Eklentiler

• $1400603014627.jpg
    $1400603014627.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 46
iyi aksamlarrrr

bende persembe diyetisyene gidicem.normalde beklenen 2 kilo vermemdi ama ben 1 kilo ancak verdim:D
dikkat etmedigim zamanlar oldu.olsun yaaa zamanla veririm.diyetisyene ne dicem bilmiom:)

sabah ceyrek tam tahilli simit,3kucuk kanepe(dayanamadimmm)
oglen yarim kase ezogelin corbasi
arada 7-8 badem
aksam kucuk kase yogurt corbasi,cok cok az yagda isittigim5nugget,domates salatalik

Bugun de disarida 9 km yurudum. Bu guzel havalari kacirmak istemiyorum. Onumuzdeki hafta yeni isime baslicam. O zaman disarida yurumeye pek vaktim kalmaz. O zaman yine leslie ile spora devam ederim.

bugünki menüm
sabah 1 ev poğaçası 1 tkahvesi orta şekerli 1 nektari

öğlen mercimek salatsı bol bol :) 3/4 simit yarım lavaş

akşam ah o akşam işde :( bugün eşimle tanışma yıldönümümüz güzel bir sofra hazırladım. tatlıydı falan birsürü yasak kaçdı işde

spor olarakda sabah tempolu yürüyüş twist ve bisiklet toplam 50 dk

selamlar kızlar...bugün çoookk yoğundum daha şimdi uğrayabildim buralara..
sabah kayınvalidemi doktora götürdüm...öğlen yengemin ameliyatı vardı oraya gittim..yarın da annemin günü var hazırlık yaptım derken ben de bittim..
bugün diyet biraz yalan oldu..ben eğer sabah kahvaltı yapamazsam diğer öğünlerim de çok karışık oluyor bugün de öyle oldu malesef..

bugünki menüm

akşam ah o akşam işde :( bugün eşimle tanışma yıldönümümüz güzel bir sofra hazırladım. tatlıydı falan birsürü yasak kaçdı işde

canım yıldönümünüz kutlu olsun..daha nice senelere inşallah...olur böyle özel günlerde.ne güzel sporunu da yapmışsın telafi etmişsindir sen...

canım yıldönümünüz kutlu olsun..daha nice senelere inşallah...olur böyle özel günlerde.ne güzel sporunu da yapmışsın telafi etmişsindir sen...
Tesekkur ederim amin insallah.
Sporu cok az yaptim ya ara verdim ya acikcssi canim pek istemiyo

sabah kayınvalidemi doktora götürdüm...öğlen yengemin ameliyatı vardı oraya gittim..yarın da annemin günü var hazırlık yaptım derken ben de bittim..
bugün diyet biraz yalan oldu..ben eğer sabah kahvaltı yapamazsam diğer öğünlerim de çok karışık oluyor bugün de öyle oldu malesef..

Gecmis olsun. Onemli problemler degildir insallah

Kizlar bu sabah tartida gordugum rakam.beni resmen soke etti :(
Cumaya kadar tartilmiycam yani sadece yarin :)
Ya en acilinden kg vermem lazim. 10 gun sonra dugun var
Kv ler sehir disindan geliyo okadar diyetteyim dedim zayiflamis gormezse hep.yedirir
Afff allah im afff

Sabah 1 saat tempolu yuruyus
3/4 simit 1 nektari yedim
Diger menulerim.belli degil henuz

Kv ler sehir disindan geliyo okadar diyetteyim dedim zayiflamis gormezse hep.yedirir
Afff allah im afff

Biraz disimizi sikarsak verebiliriiiiizzzz;)
O dugune gayet fit gideceksiniz bence.. :thumbup:

arkadaşlar pkolu dostlarım......
şu tüylerden benim gibi çeken var mı.....
zayıflamak tüyleri inceltiyor mu.....
hiç tedavinin yada yaptığınız bir formülün tüylerinizi incelttiğini yada azalttığını gördünüzmü.....
lütfen paylaşın.......
özellikle çenemdeki tüylerden muzdaribim......

hiç tedavinin yada yaptığınız bir formülün tüylerinizi incelttiğini yada azalttığını gördünüzmü.....
lütfen paylaşın.......

merhaba

benim üst bacaklarımın arası harici allaha şükür kıllanma problemim yok.sadece o kısımlarda oluyor o da öyle çok değil.

iyi akşamlar kızlarr

yarın diyetisyen günüm:26::26:sporsuz ve az su içmeyle ancak bu kadar verebiliyorum diyeceğim:1:

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine pınar beyaz

öğle:10 çatal falan köri soslu tavuk (göğüsten yapıldığından tıkandım yiyemedim valla.garson beğenmediyseniz başka yemek vereyim dedi hatta o kadar kaldı tabakta:1:)yanında 10 adet falan patates kızartması vardı yedimmmmmmmmmmmmmm:52:pilava dokunmadım.1 bardak da ayran içtim.

akşam:1 tabak taze fasulye,1 kase yoğurt,2 dilim çavdar ekmeği.tatlı olarak 1 hurma

aralarda şekersiz açık çay

iyi akşamlar kızlarr

yarın diyetisyen günüm:26::26:sporsuz ve az su içmeyle ancak bu kadar verebiliyorum diyeceğim:1:

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine pınar beyaz

öğle:10 çatal falan köri soslu tavuk (göğüsten yapıldığından tıkandım yiyemedim valla.garson beğenmediyseniz başka yemek vereyim dedi hatta o kadar kaldı tabakta:1:)yanında 10 adet falan patates kızartması vardı yedimmmmmmmmmmmmmm:52:pilava dokunmadım.1 bardak da ayran içtim.

akşam:1 tabak taze fasulye,1 kase yoğurt,2 dilim çavdar ekmeği.tatlı olarak 1 hurma

aralarda şekersiz açık çay

Allah yardimciniz olsun yarin:)
Memnun musunuz diyetisyeninizden?
Diyete uymak zor geliyor mu?

Bu arada cumayada az kaldi;)

Simdiden allah kabul etsin.
Oglan kac yasinda
Sizin icin farkli bir deneyim olucak :)

Waw ya su esini al karsina konus nerelerden geldin bu kg ya
Azicik destek olsun
Ya da cikma haftasonu disariya 1 kere olsun bozma bak nasil farketcek
Ben esimi degil annemleri kiramiyorum.

off hiççsormaa yaaa..bende sana diyordum ama bende aynen saldım çayıramevlam kayıraa..bu ara darlandımm yinee..adetolmam yaklastıkca benim moraller sıfır sıfır sıfırrr....

kuzen 9 yasında evet değişik bi deneyim oluyor biraz nazlı netsem suratı asıkk :) :)

1 tam tahilli lavas
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
3 cherry domates
2 minik salatalik
1 mandalina

Aksam

benimde moreller su ara berbatt darlandıkca yiorumm..nefesimm daralıyor bu araaa...

18.30 da yedik yemegimizi.
O bir tabak yemegin hepsini yemedim.
Bir kase de yogurdum var.
Elhamdulillah:)

canımm harikasınn görünce kendime kızdım..telimm servise gitti gelince bende aynen devam edicem dahaçokmotive oluyorumm...

iyi aksamlarrrr

bende persembe diyetisyene gidicem.normalde beklenen 2 kilo vermemdi ama ben 1 kilo ancak verdim:D
dikkat etmedigim zamanlar oldu.olsun yaaa zamanla veririm.diyetisyene ne dicem bilmiom:)

sabah ceyrek tam tahilli simit,3kucuk kanepe(dayanamadimmm)
oglen yarim kase ezogelin corbasi
arada 7-8 badem
aksam kucuk kase yogurt corbasi,cok cok az yagda isittigim5nugget,domates salatalik

bizler yani pkolular yavas veriyoruzzz...diyetisyen pko oldugunu biliyormuu ??
Bugun de disarida 9 km yurudum. Bu guzel havalari kacirmak istemiyorum. Onumuzdeki hafta yeni isime baslicam. O zaman disarida yurumeye pek vaktim kalmaz. O zaman yine leslie ile spora devam ederim.

yeni iin hayırlıı olsunn..yürüyüş yoksaleslii yetişirimdada..bencede lesliye baslaa..

bugünki menüm

kuzumm att buzluga kalan poğcaları kekleri hiç olmadk anda gelen misafirlere ilaç gibi gelirr..bende yolculara yapmıştımm hep yedimm..kalanı attım buzlugaaaa....

1 haftadır tardılmadım ama kaçgörücem cuma bilmiyorumm...bu ara moralim pek eyii değill..yemeklee avutuyorum kendimii...tokda olsam bişiler yemek istiyorumm...

hastalarınıza geçmiş olsun canımmm...

lütfen paylaşın.......

off sorma ben bi derman bulamadımm..yüzümde yokda benimde üst iç bacakda var koyu renkde..ben tek cözüm lazer epilasyon diyorum zararlı olsada..ama önce bebeğim olsun sonra uzun zamandır tedavide oldugum için baslayamadımm..

kızlar tel servise gitti ondan araverdimgirmeyee ve paylaşımlaraaa....diyet miyet kalmadıı...sancılarım var acık sanırım adet olucam 2 günee...ve dr maceram başlayacak yineee...onunda stresı var bırazz...

kızlar tel servise gitti ondan araverdimgirmeyee ve paylaşımlaraaa....diyet miyet kalmadıı...sancılarım var acık sanırım adet olucam 2 günee...ve dr maceram başlayacak yineee...onunda stresı var bırazz...
Uaaaaa waw stres yk stres olumsuz etkiliyo biliyoruz dimi

off hiççsormaa yaaa..bende sana diyordum ama bende aynen saldım çayıramevlam kayıraa..bu ara darlandımm yinee..adetolmam yaklastıkca benim moraller sıfır sıfır sıfırrr....

kuzen 9 yasında evet değişik bi deneyim oluyor biraz nazlı netsem suratı asıkk :) :)

benimde moreller su ara berbatt darlandıkca yiorumm..nefesimm daralıyor bu araaa...

canımm harikasınn görünce kendime kızdım..telimm servise gitti gelince bende aynen devam edicem dahaçokmotive oluyorumm...

bizler yani pkolular yavas veriyoruzzz...diyetisyen pko oldugunu biliyormuu ??

yeni iin hayırlıı olsunn..yürüyüş yoksaleslii yetişirimdada..bencede lesliye baslaa..

kuzumm att buzluga kalan poğcaları kekleri hiç olmadk anda gelen misafirlere ilaç gibi gelirr..bende yolculara yapmıştımm hep yedimm..kalanı attım buzlugaaaa....

1 haftadır tardılmadım ama kaçgörücem cuma bilmiyorumm...bu ara moralim pek eyii değill..yemeklee avutuyorum kendimii...tokda olsam bişiler yemek istiyorumm...

hastalarınıza geçmiş olsun canımmm...

off sorma ben bi derman bulamadımm..yüzümde yokda benimde üst iç bacakda var koyu renkde..ben tek cözüm lazer epilasyon diyorum zararlı olsada..ama önce bebeğim olsun sonra uzun zamandır tedavide oldugum için baslayamadımm..
Canim bak bende senin.gbi sytesten yedim.yedim 4 kg vermistim 2 kg su geri gelmis yazik.oldu okadar emek vermistim. Sende ole yapma

lütfen paylaşın.......
Malesef bende de var cene ve gidimda birde faullerde olusmaya basladi. Tek.tuk ama siyah

Afff allah im afff

Ogle 3 yk pilav 1 imam bayildi 3 kasik yogurt
Ara tkahvesi ve tatli (keklerin uzerine muhallebi uaptim. )
Aksam 1 tabak yogurtlu makarna ve coban salata
ara t kahvesi
az once 1 bardak ciss ve tatli yedim
2 lt den fazla su

Back