günaydınn kızlarrrr...dilerim herkezlerr iyidirr...evlilik yıldönümümü kutlayan arkadaşlarr çok teşekkürlerrr...ve derdimi okuyup bana fikir verenler çok teşekkürlerr..valla bazen hiç bilmiyorum ne yapacağımı...rabbime şükürler olsunki bi ferahlama yolu vermişşş ağlıyorumm pasoo..o ağlamak olmasa ben patlarım heraldee...
bizim evde akşamki atmosfer devam ediyorr..gece okadar laftan sonra yataga gitmedim oturma odamda yattım sabahta eşim sessizce gitti işee...baktım hiç sesi çıkmıyor mesaj attım içimde kalanların hepsini yazdımm....inattır benim eşim tükürdüğünü yalamazzz..erk mücadelesindedir hepp..ben dedim seni allaha havale ediyorumm oda bana hala daha sen 10 dolmanınn peşine düştünnn seni tanıdımm ben ice diye mesajj atmışşş yaaaa..yine çıldırdımm...herkez kendi keyfinde benim huzurumu nasıl kaçırdılarr yaaaa...off yaa içimin yandığıda benmi yicektim sanki o sarmayı yine onlar yicekti..kız 3 ..4 tane pişmişmi diye tadına bakınca yedim..sonra tabaklara limonla süsleyip dolaba kaldırdımm...ben istedimki insanlar gelince bi tertiplli görünsün sonra kim ne yerse yesinnn...oofff neyse yaaa ne halleri varsa görsünlerr...
4 yıl geride kalmış böyle tartışmalarla önümde neler var bilmiyorumm...biz eşimle baya tartışırızz hemen barışırız ama tartışmalarımız baya ağır olurr...o susmaz ben hiç susmazz düşünün artıkk.... ben OĞLAK o AKREP....ben BALIKESİRLİ...o KARS lı....ben 26..o 34 yaşında..siz kesdirin buradan bizim kavgaların şiddetinii...onlarda kadın ses çıkarmazz pek bişiyee...bizim ailedede kadınlarr genelde daha aktiff o yüzden bizim aileylede pek anlaşamazz
ayyy iyiki varsınızzz kızlarr valla açtımda keyfim yerineee geldiii...
Canım bencede keşke yatağını ayırmasaydın
inan bana aynı hatayı ben bir dönem yaptım ve zor toparladık kendimizi. İnsan ister istemez aynı yatağıda paylaşmayınca soğuyor farkında bile olmadan
Ne olursa olsun bir daha ayrı yatma güzelim
Canım eşin akrep burcu ( benim büyük cadıyla aynı
) işin gerçekten çok zor daha doğrusu sabır ister olmayacak şey değil sonuçta
Lanet mi lanet bir burca deng gelmişsin
Bence bunun milletle yöreyle alakası yok dediğin gibi annenin yetiştirme tarzı + kendi kişiliği
İnan ben eşimde ilk zamanlar lanet mi lanetti
Bir aylık evliyken oturup ağlamıştım ben hata yaptım diye
Resmende derdi o dönem sana ne derlerse desinler asla karşılık vermeyeceksin diye ( ki ne gavurluğum kaldı, ne asiliğim, ne edepsizliğim ki o dönem sadece hakaretler karşısında balkona çıkıp ağlar geri gelir servise kaldığım yerden devam ederdim
okadar olaya rağmen bir kere bile KPme sen kim oluryosun da bana bunları yapıyorsun demedim
iyikide dememişim
Rabbim o konuda beni ahirette sorgulamasın inşallah ....Aminnnnnnn
Eşimin inadı bütün sülalede meşhurdu ve herkes yahu nasıl anlaşıyorsunuz diyordu
bende o sayıyor ben ağlıyorum geçinip gidiyoruz işte demeye başlamıştım bir kaç ay sonra
Bir gün sırf ota toka ağlıyorum diye de fırça yedim ve bana ya bir kerede ağzını aç kendini savun be kadın diye bir bağırdı ondan sonra bir dönem ikimizde bağırış çağrış geçirdik baktım öylede olmuyor artık sadece tek cümle söyleyip susuyorum
Annem beni sizlere emanet etmişti evlenirken ama siz emanete hiyanet ediyorsunuz, yaptığınız insan hayatı harçamak asla hakkımı helal etmiyorum diyip susuyorum
Ne derse desin asla yüzüne bile bakmıyorum ( aslında bazen sinirim geçiyor içimden af ediyorum ama ona asla belli etmiyorum ) çok sıkıştırırsada yüreğim yanıyor, kalbim sıkışıyor ölümüme sebep olduğunuzda kına yakın totoşlarınıza başta anan olmak üzere diyorum
anında eşim vizdan yapar ve ya aslında haklısın ama işte ne yapayım ailem diye yumuşar
Bİliorum huyun değil ama bir kaç gün sadece kırılgan mahsun bir hal takın emin ol küs olmayıpta öyle mahsun görünce seni bir kaç gün sonra kesin oturup düşünecektir acaba yaptığım doğrumu diye
Madem KVnlede aran iyi olmazsa onunla otur konuş Anneciğim bak şikayet etmiş gibi algılama ama benim ağrıma gidiyor zaten ben elimden geleni yapıyorum ama böyle böyle laflar işittikce içim acıyor sana canım kurban ama ben onlara bu kadar laf işitmek için niye kendimi yıpratayım diye
Huzurumuzu kaçıyorlar falan desen belki KVn eğer anlayışlı bir kadınsa en azından eşini kenara çekip bak oğlum bu kız çok üzülüyor yazık günah tamam siz kardeşler birbirinize girmeyin ama nasıl sen yengene laf söylemiyorsan oda senin eşine söyleyemez buna müsaade etme der belki
Bende sırt ağrılarıma iyi gelir diye spor salonuna kayıt oldum. Ama ben pilates istemiyorum dedim özellikle. Hocamız hepsinden birer parça yapılacağını söyledi.Bu arada ne tesadüf spor salonu benim evimede yakın:)))). Bir ay aksatmadan devam ettim. Taki doktorlara gidene kadar.Önce histereskopi sonrada endoskopi oldum. Spora gidemedim. Yaptığımız sporlarda aslında bana uygun değilmiş. Çünkü benim öne eğilmem, mekik tarzı hareketleri yapmam uygun değilmiş. Spora gitmek istiyorum ama bana uygun harekette yapacak halleri yok. Şimdilik 63 kilo civarıyım. Zannediyorum artık bana uygun tek spor yürüyüş kaldı...
Canım bilmiyorum imkanın varmı ama eğer sırtında problemin varsa yüzme en güzel egzersiz olur senin için
hem bütün bel kasları çalışıyor hemde inanılmaz sıkılaşırsın
Eğer istanbulaysan zaten biliyorsun belediyenin tesislerinde de var havuz ( bazılarında ) hem uygun hemde çok temiz