Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sabaha karşı yatınca ancak bu saatlerde uyandım
ama olsun sonuçta ütülerimde bitti ya önemli değil
Uyanır uyanmaz balkona çıktım biraz hava almaya ( her gün mutlaka balkonda bir 5 dakika derin derin nefes alırım metabolizmayı hızlandırdığını duyduğumdan beri
) dün gece serdiğim çamaşırlarda kurumuştu birazdan toplarım diye düşünürken birden yağmur bastırdı ve ben öyle böyle değil felaket hızlı bir şekilde çamaşırları topladım
çamaşırların bitmesiyle yağmurunda bitmesi bir oldu
neyse o işte aradan çıktı bari o bahaneyle
Şimdi kendime güzel bir kahvaltı hazırlayacağım inşallah
önce şu az limonlu ılık suyumu içeyimde
Maalesef her ailede birileri arıza çıkartıyor
İnan eskiden ben kendimi harap ederdim ağlamaktan sesim kesilirdi ( sinir anında mideme vururdu ve istifrağ ederdim, zorlanmaktan yüzüme kan bile otururdu çil çil sonrada resmen yatak döşek yatardım ve neredeyse haftanın en az iki günü aynı şeyleri yaşardım olaylar bitmediğinden )
En son sadece kendime zarar verdiğimi fark edip toparlanmaya karar verdim ( karşı daireme taşınan komşu ablamın desteği sayesinde
) Kadıncağız günlerce benle konuşa konuşa beni tekrar hayattan zevk alır hale getirdi Allah razı olsun ve o günden sonra şu son 4 - 5 senedir inan hiç birşeyin keyfimi bozmasına müsaade etmiyorum
Eşime gereken tepkiyide verdiğimden beri şükürler olsun çok çok rahatım
Her rahatsızlığın baş sebebi bencede stres ve o yüzden artık strese izin vermiyorum
her zamanda diyorum kimse için kendimi hasta edemem
kim ne muamele hak ediyorsa o muameleyi görür benden diye
Artık KV bana laf söylüyorsa anında cevabını veriyorum ve beni üzmesine izin vermiyorum ( Anne kelimesini dahi kullanmıyorum 3 - 4 senedir sonuçta 14 - 15 senedir hiç bir Analığını görmedim
)
Görümceyle zaten senede bir bir araya geliyoruz o zamanda mecbur olmadığım sürece konuşmuyorum onunlada.
Kimsenin beni ezmesine aşağılamasına artık müsaade etmiyorum ve inan kafam çok dinç
RAbbim herkese yardımcı olsun ....Aminnnnnnnnnnn
İnşallah sende en kısa zamanda gönlüne göre düzenleyebilirsin herşeyi