kizlar dun aksam esimle balkonda yemegimizi yedik oturuyoruz. benim minik bi not defterim var dun diyete basladimya onlari yaziyorum neyse hem buraya yaziyorum hemde deftere. esim cayin suyunu isiticiya koydu yanima geldi sagolsun. defterimi elimden aldi basladi yazmaya... her defter tutusumda yazar o da girgirina zaten... "sevgili gunlukkkkk bugun 13:00de kalktim... diye basliyo wc ye gittimden tutunda aklina ne gelirse bende gulme krizine giriyom. en sonlarada soyle yaziyo cay sanirsam kaniyooo... sesli soyluyo tabi... hala kaynamaktaaaa... benim avrat hic tinlamiyoooo... halada kaynamaya devam edecekkkk..." ALLAH im bir gulme tuttu beni gidip cayi bile demliyemedim... sagolsun askim cogu zaman neselidir neselendirir... ALLAH ima cok sukur borcum harcim var evet ama hamd olsun insaallah oderiz... ama sukrettigim su ki evimde nesem var huzurum var... arada butun evlerde ufaktan bisiler herkesde olur ama sukur halimize. onemli bi saglik sorunumuz da yok bide bebislerimiz plursa Rabbimin lutfuyla... insaallah herjes mutlu huzurlu yuvalardadir...
aminnnnn canim. Rabbim herkesin yuvasini mutlu huzurlu saglikli ve bereketli etsin...
inan o dedigini bende yavastanda olsa yapmaya basliyorum. artik herkese de soyluyorumki anlasinlar diye ben artik kimden ne davranis goruyorsam ona gore davraniyorum. iyilige iyilik kotulugude salliyorum ya tepki vermiyorum yada kendi hallrine birakiyorum xanim... cocukluktan beri kucugede buyugede saygi duyarak yetistik ama cocuklugumdan beri de her gelen laf soktu...ben saygi gosterdikce herkes saf salak niyetine koydu... ha saygimdan odun vermem ama ne yaparim on kere yapacaksam bir kere yaparim... zaten ben elli kerede yapsam bir kere yapanlarla bir tutuluyorum hatta yapmayanlar azcik yalakalikla daha cok gpnullere giriyorlar. yalakaligi yapamam ama saygimdan odun vermeden artik restimi de cekerim
ya canım hava buradada bozuk..bende yünleri dökmüştüm balkona..yorganlar falan..güneş gitti..birde şifayı kaptım zaten nezleyim halsizim..:2:aslında sabah plates yapsaydım bağışıklığım kuvvetlenirdi..e.şallıyla yapacağım..kendi kendime yapınca canım sıkılıyor.bu arada glifor mide bulantısı yapmadı hala ve tatlı isteği devam..:44:
kizlar dun aksam esimle balkonda yemegimizi yedik oturuyoruz. benim minik bi not defterim var dun diyete basladimya onlari yaziyorum neyse hem buraya yaziyorum hemde deftere. esim cayin suyunu isiticiya koydu yanima geldi sagolsun. defterimi elimden aldi basladi yazmaya... her defter tutusumda yazar o da girgirina zaten... "sevgili gunlukkkkk bugun 13:00de kalktim... diye basliyo wc ye gittimden tutunda aklina ne gelirse bende gulme krizine giriyom. en sonlarada soyle yaziyo cay sanirsam kaniyooo... sesli soyluyo tabi... hala kaynamaktaaaa... benim avrat hic tinlamiyoooo... halada kaynamaya devam edecekkkk..." ALLAH im bir gulme tuttu beni gidip cayi bile demliyemedim... sagolsun askim cogu zaman neselidir neselendirir... ALLAH ima cok sukur borcum harcim var evet ama hamd olsun insaallah oderiz... ama sukrettigim su ki evimde nesem var huzurum var... arada butun evlerde ufaktan bisiler herkesde olur ama sukur halimize. onemli bi saglik sorunumuz da yok bide bebislerimiz olursa Rabbimin lutfuyla... insaallah herkes mutlu huzurlu yuvalardadir...
yaziyomda yaziyom bu derslere kim calisacaksa;((
ara ogun olarak yarim saat kadar once 1bardak ayran ve bir avuc ici kadar beyaz leblebi yedim...
ayranida evde yaptim kavanoza koydum. siseye felan koyunca temizlenmesi cok zor oluyor. icine de malum pipet attim. hatta pipet uzun geldi katlayip koydum... iste boyle... bu aralar daha benden cok pipet duyacaksiniz sanirim...
bu arada beyaz leblebiyi de kesinlikle tavsiye ederim... ben bir liraya 100kusur gramaliyorum ama 2-3 gun gidiyo nerdeyse... midedeki asidimi alirmis bisey yaparak tok tutarmis ve yemesi keyifli baya...
evet canim buyuk sans oldu benim icin.. hoop evden cikip spor salonuna... plates topu aldim ben evde oylece duruyor :))) bende baslasam coook iyi olacak.. ben birde kosu bandimda yururken belime strec film sariyorum.. aman allahim bir ter akiyor gormeniz lazim... acayip rahatlatiyor, tavsiye derim :))))
Öfff, bu erkekler... Aslında var ya, madem öyle yapıyorlar, diyeceksin sarmayı isteyen gitsin Kipa'nın Migros'un mutfak reyonundan alsın,istediği kadar yesin. Madem yemeyeceksin ne uğraştırıyorlar seni... Tencereyi kafalarına geçiresim geldi şimdiEşin de fazla uçuk davranıyor gibi sanki, ne dersin?
Bu tip erkeklerin ortak sorunu bu kanımca. Kendileri aile kurduklarının farkında değiller. Anne baba da bu konuda yönlendirmeyip bir de üstüne gidince işler bu noktalara geliyor. Yatağını ayırma bu tür konularda diyecektim ama, attığı mesaj tuzu biberi olmuş. Sarmayı isteyen gitsin versin parasını alıp zıkkımlansın ya da karısından istesin. Hayret bir şey ya. Yapan var nasılsa, yıkılalım üstüne. Yok öyle bir dünya.
Yalnız memleketlerinizi okuyunca bir "amanin, ciyaakk" diyesim geldiMaalesef yöresel kültürlerimiz, yetişme tarzlarımız çok farklı. Çatışmalar esasında buradan çıkıyor. Yaş meselesi çok önemli değil uçuk bir fark olmadıkça. Burç için bir şey diyemem, çok inandığım ve önemsediğim bir konu değil çünkü
evett memleketin etkisi çok..başta bana hep demişlerdi ama seviyoruz herşeyi çozerr.....heee çörezz hiçbişi çözmüyorrr...artık uçukmu dersin kaçıkmı dersin bilmiyorummm ama acayip bişiler olduğu kesin....yaa zatenn onun bana deyişi oydu kaynımınn dışardaa çok canım isterse yerimm..bende öyle dedim eşimee..hadii ben çok kötü vijdansızın tekiyimmm siz vijdanlı oluun anası babası aha yaprak orda pirinç orda sarsın yedirsin çocugunaaa...
yaaa yok anne baba yetiştirmesindede var dediğin gibi...annesi öyle alıştırmışki önce annen baban sonra kardeşlerinn sonra eşş...böle hepp
dikkat bozukligi var cnm.. odaklanamiyorum, odaklansamda cabuk bunaliyorum.. zaten ilk firsatta kan degerlerime baktirmam lazim, haftaya giderim belkim :))) bol meyve derken gunde 2 ogun yiyorum.. yesil cayida elimden geldigince iciyorum..
bakalim yarinki kilo kontrolunde belki psikolojim biraz duzelir.. ama pekte sanmiyorum.. adet olacagim o yuzden canim surekli birseyelr yemek istiyor..
hadi bakalim insallah yarin (belkide gramlar olacak ama) kilo vermis oluruz...
hic aklina geliyormu sigara.. senin 8 ay olmus daha iyi hissediyorsundur eminim suan..
Bende sırt ağrılarıma iyi gelir diye spor salonuna kayıt oldum. Ama ben pilates istemiyorum dedim özellikle. Hocamız hepsinden birer parça yapılacağını söyledi.Bu arada ne tesadüf spor salonu benim evimede yakın:)))). Bir ay aksatmadan devam ettim. Taki doktorlara gidene kadar.Önce histereskopi sonrada endoskopi oldum. Spora gidemedim. Yaptığımız sporlarda aslında bana uygun değilmiş. Çünkü benim öne eğilmem, mekik tarzı hareketleri yapmam uygun değilmiş. Spora gitmek istiyorum ama bana uygun harekette yapacak halleri yok. Şimdilik 63 kilo civarıyım. Zannediyorum artık bana uygun tek spor yürüyüş kaldı...
günaydınn kızlarrrr...dilerim herkezlerr iyidirr...evlilik yıldönümümü kutlayan arkadaşlarr çok teşekkürlerrr...ve derdimi okuyup bana fikir verenler çok teşekkürlerr..valla bazen hiç bilmiyorum ne yapacağımı...rabbime şükürler olsunki bi ferahlama yolu vermişşş ağlıyorumm pasoo..o ağlamak olmasa ben patlarım heraldee...
bizim evde akşamki atmosfer devam ediyorr..gece okadar laftan sonra yataga gitmedim oturma odamda yattım sabahta eşim sessizce gitti işee...baktım hiç sesi çıkmıyor mesaj attım içimde kalanların hepsini yazdımm....inattır benim eşim tükürdüğünü yalamazzz..erk mücadelesindedir hepp..ben dedim seni allaha havale ediyorumm oda bana hala daha sen 10 dolmanınn peşine düştünnn seni tanıdımm ben ice diye mesajj atmışşş yaaaa..yine çıldırdımm...herkez kendi keyfinde benim huzurumu nasıl kaçırdılarr yaaaa...off yaa içimin yandığıda benmi yicektim sanki o sarmayı yine onlar yicekti..kız 3 ..4 tane pişmişmi diye tadına bakınca yedim..sonra tabaklara limonla süsleyip dolaba kaldırdımm...ben istedimki insanlar gelince bi tertiplli görünsün sonra kim ne yerse yesinnn...oofff neyse yaaa ne halleri varsa görsünlerr...
4 yıl geride kalmış böyle tartışmalarla önümde neler var bilmiyorumm...biz eşimle baya tartışırızz hemen barışırız ama tartışmalarımız baya ağır olurr...o susmaz ben hiç susmazz düşünün artıkk.... ben OĞLAK o AKREP....ben BALIKESİRLİ...o KARS lı....ben 26..o 34 yaşında..siz kesdirin buradan bizim kavgaların şiddetinii...onlarda kadın ses çıkarmazz pek bişiyee...bizim ailedede kadınlarr genelde daha aktiff o yüzden bizim aileylede pek anlaşamazz
ayyy iyiki varsınızzz kızlarr valla açtımda keyfim yerineee geldiii...
Bende sırt ağrılarıma iyi gelir diye spor salonuna kayıt oldum. Ama ben pilates istemiyorum dedim özellikle. Hocamız hepsinden birer parça yapılacağını söyledi.Bu arada ne tesadüf spor salonu benim evimede yakın:)))). Bir ay aksatmadan devam ettim. Taki doktorlara gidene kadar.Önce histereskopi sonrada endoskopi oldum. Spora gidemedim. Yaptığımız sporlarda aslında bana uygun değilmiş. Çünkü benim öne eğilmem, mekik tarzı hareketleri yapmam uygun değilmiş. Spora gitmek istiyorum ama bana uygun harekette yapacak halleri yok. Şimdilik 63 kilo civarıyım. Zannediyorum artık bana uygun tek spor yürüyüş kaldı...
hadi inşallah bendede bintürlü kaçamaklar hhehe
ya evet sigarayı bıraktıktan sonra 10 kg aldım üstelik 8 kg yeni vermiştimmmm 2 fazla döndü bana aman canım meyve ile yoğurt ile atlatmaya çalış durumu....
sigara 1 yıldır istemiyordum aslında kokusu tenin saçın başın her şekilde rahatsız ediyordu eşimde bıraktı 3 ay felan olmuştu ben bir rahatsızlandım astım başlangıcı deyince doktor mecbur bırakmıştımm sonrasında isee ilk zamanlar çok yaktım içime çekmedim elimde gezdirdim el tiryakiliği sonra onun kokusuda rahatsız etti çevremde içende yoktu hala yok hamdüselanalar olsunn nefes alışın bile değişiyor yaa inşallah asla geri başlamayız
Canım bilmiyorum imkanın varmı ama eğer sırtında problemin varsa yüzme en güzel egzersiz olur senin içinhem bütün bel kasları çalışıyor hemde inanılmaz sıkılaşırsın
Eğer istanbulaysan zaten biliyorsun belediyenin tesislerinde de var havuz ( bazılarında ) hem uygun hemde çok temiz
canım hepsi aynı cc de olacak..buğday birazdaha fazla olabilir biberiyenin yakıcılığını azaltmak için..ne kadar hazırlarsan hazırla farketmez..ben birazda saf zeytinyağ katmıştımnot aldim cnm.. turkiyede aktarlarda vardir dimi ?? tr ye geldigimde yaptiririm bi karisimi.. ama olculeri neler onlarida yazarmisin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?