Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kizlar dun aksam esimle balkonda yemegimizi yedik oturuyoruz. benim minik bi not defterim var dun diyete basladimya onlari yaziyorum neyse hem buraya yaziyorum hemde deftere. esim cayin suyunu isiticiya koydu yanima geldi sagolsun. defterimi elimden aldi basladi yazmaya... her defter tutusumda yazar o da girgirina zaten... "sevgili gunlukkkkk bugun 13:00de kalktim... diye basliyo wc ye gittimden tutunda aklina ne gelirse bende gulme krizine giriyom. en sonlarada soyle yaziyo cay sanirsam kaniyooo... sesli soyluyo tabi... hala kaynamaktaaaa... benim avrat hic tinlamiyoooo... halada kaynamaya devam edecekkkk..." ALLAH im bir gulme tuttu beni gidip cayi bile demliyemedim... sagolsun askim cogu zaman neselidir neselendirir... ALLAH ima cok sukur borcum harcim var evet ama hamd olsun insaallah oderiz... ama sukrettigim su ki evimde nesem var huzurum var... arada butun evlerde ufaktan bisiler herkesde olur ama sukur halimize. onemli bi saglik sorunumuz da yok bide bebislerimiz olursa Rabbimin lutfuyla... insaallah herkes mutlu huzurlu yuvalardadir...

Son düzenleme:

allah bozmasin cnm insallah en kisa zamanda olur hepimizin bebisleri, allah isteyen herkezden bebis sevgisini esirgemesin insallah...

yaziyomda yaziyom bu derslere kim calisacaksa;((

ara ogun olarak yarim saat kadar once 1bardak ayran ve bir avuc ici kadar beyaz leblebi yedim...

ayranida evde yaptim kavanoza koydum. siseye felan koyunca temizlenmesi cok zor oluyor. icine de malum pipet attim. hatta pipet uzun geldi katlayip koydum... iste boyle... bu aralar daha benden cok pipet duyacaksiniz sanirim...

bu arada beyaz leblebiyi de kesinlikle tavsiye ederim... ben bir liraya 100kusur gramaliyorum ama 2-3 gun gidiyo nerdeyse... midedeki asidimi alirmis bisey yaparak tok tutarmis ve yemesi keyifli baya...

Valla canım bizde iki Kız kardeşiz ( birde en ufak erkek var benden 5 yaş ufakta konumuzla alakalı değil ) ve çocukluğumuzdan beri akrabalardan tut arkadaşlara hatta komşulara kadar herkes bana istediğini söyler nasılsa Banu alınmaz kırılmaz kırılırsada tepki vermez hesabı :26: ama kızkardeşime kimse tek bir laf sokamaz anında cevabını verir ama gülerek
Hatta annem bile hep der ufak yılan gibi yeri geldiğinde laf sokuyor sen herkese ablacığım abiciğim de çok can ciğer yaklaştığın halde birşey oldumu hep sana çatan olur diye
Rahmetli babanneme bir kez olsun sensin bile dememiştim aksine kadıncağız banyo yaptığında ufakken bile sırtını ovalamaya girerdim ( kız kardeşimi çağırırdı genelde oda ööö seni buruş buruş totoşunumu göreceğim dye gitmezdi çocukluk işte ) hatta vefat etmeden evvelde yine ben yıkayıp paklamıştım hatta iki günde bir evine gidip yemeğini yapıp temizliğini yapardım ama kadın beni gram sevmezdi Rahmetli birazda sürahi hanim tarzı bir kadındı küfür bile ederdi ben hiç cevap vermezdim yinede bana kızardı kız kardeşim sensin o derdi ( hatta aynı kelimeyi tekrar ederdi ) ama onu çok severdi rahmetli nasıl bir çelişkiyse
Eskiden çok üzülüyordum ama artık hiç tınlamıyorum sonuçta değmeyeceğine karar verdim
Kız kardeşim bile diyor o zaman benim bile tuhafıma giderdi diye

Şimdi bende yeni yeni yeri geldiğinde fikrimi söylemeye başladığımdan beri fark ettim ki insanlar aman laf işitmim tedirginliğinden biraz daha dikkatli davranıyor Ulen beni dellendireceğine baştan güzel geçinde laf işitme dimi ama Diyorum ya kim ne hak ediyorsa ona onu vereceksin tabi aşağılamadan ve sınırı aşmadan
Hep derim yüzüne bakacağın insanın yüzüne tükürmeyeceksin tükürdüysende bir daha o yüze bakmayacaksın

Geçmiş olsun canım
İnşallah fazla uzun sürmez halsizliğin
Bende bugün plates yapacağım inşallah boş durmak yok

Rabbim ağzınızın tadını asla bozmasın...Aminnnnnnn
Benim eşimde o tarzdadır devamlı bir muzurluk peşinde tabi bende öyle bazen kızım deli oluyor baba ne olur yapma böyle ev içinde de olsa diye Geçenlerde sırf küçük cadıyı eğlendirebilmek için Ankaranın bağları şarkısını açtı başladı evin içinde oynamaya ama tabi abartılı oynuyor ufaklıkta yerlere yatıyor babacığım çot komik oldun diye
Büyük nasıl bir yandan gülüp bir yandan söyleniyor baba sakın başkasının yanında bunu yapıpta rezil etme bizi diye

Ne güzel işte pipetle de olsa sıvı tüketiyorsun bende kendime İKeadan şu kocaman bardaklardan almıştım artık onları kullanıyorum bir kerette iki bardak su içmiş oluyorum

Bende aslında dışarı çıktığımda alayım bari leblebi arada insan birşeyler arıyor bari onla oyalanırım

günaydınn kızlarrrr...dilerim herkezlerr iyidirr...evlilik yıldönümümü kutlayan arkadaşlarr çok teşekkürlerrr...ve derdimi okuyup bana fikir verenler çok teşekkürlerr..valla bazen hiç bilmiyorum ne yapacağımı...rabbime şükürler olsunki bi ferahlama yolu vermişşş ağlıyorumm pasoo..o ağlamak olmasa ben patlarım heraldee...

bizim evde akşamki atmosfer devam ediyorr..gece okadar laftan sonra yataga gitmedim oturma odamda yattım sabahta eşim sessizce gitti işee...baktım hiç sesi çıkmıyor mesaj attım içimde kalanların hepsini yazdımm....inattır benim eşim tükürdüğünü yalamazzz..erk mücadelesindedir hepp..ben dedim seni allaha havale ediyorumm oda bana hala daha sen 10 dolmanınn peşine düştünnn seni tanıdımm ben ice diye mesajj atmışşş yaaaa..yine çıldırdımm...herkez kendi keyfinde benim huzurumu nasıl kaçırdılarr yaaaa...off yaa içimin yandığıda benmi yicektim sanki o sarmayı yine onlar yicekti..kız 3 ..4 tane pişmişmi diye tadına bakınca yedim..sonra tabaklara limonla süsleyip dolaba kaldırdımm...ben istedimki insanlar gelince bi tertiplli görünsün sonra kim ne yerse yesinnn...oofff neyse yaaa ne halleri varsa görsünlerr...

4 yıl geride kalmış böyle tartışmalarla önümde neler var bilmiyorumm...biz eşimle baya tartışırızz hemen barışırız ama tartışmalarımız baya ağır olurr...o susmaz ben hiç susmazz düşünün artıkk.... ben OĞLAK o AKREP....ben BALIKESİRLİ...o KARS lı....ben 26..o 34 yaşında..siz kesdirin buradan bizim kavgaların şiddetinii...onlarda kadın ses çıkarmazz pek bişiyee...bizim ailedede kadınlarr genelde daha aktiff o yüzden bizim aileylede pek anlaşamazz

ayyy iyiki varsınızzz kızlarr valla açtımda keyfim yerineee geldiii...

Ühüü, ben de çalışmaya başlamadım daha :26: Ne olacak bu halimiz? Sanki aylar var da sınava, serdik postu

yaa üstteki yazıdaa günaydınn demişimm çünkü onu yazmaya başladığımda gün aydındı o arada tel çaldı göndere bastım ama basılmamışşşş şimdi geldim basdımm ..herkezee çok güzel bi gün diliyorummm...bol - kaloriler olsun gününüzdee dua ya bakyaayok böyle bi dua kimse duymasınn

Öfff, bu erkekler... Aslında var ya, madem öyle yapıyorlar, diyeceksin sarmayı isteyen gitsin Kipa'nın Migros'un mutfak reyonundan alsın,istediği kadar yesin. Madem yemeyeceksin ne uğraştırıyorlar seni... Tencereyi kafalarına geçiresim geldi şimdi Eşin de fazla uçuk davranıyor gibi sanki, ne dersin?

Bu tip erkeklerin ortak sorunu bu kanımca. Kendileri aile kurduklarının farkında değiller. Anne baba da bu konuda yönlendirmeyip bir de üstüne gidince işler bu noktalara geliyor. Yatağını ayırma bu tür konularda diyecektim ama, attığı mesaj tuzu biberi olmuş. Sarmayı isteyen gitsin versin parasını alıp zıkkımlansın ya da karısından istesin. Hayret bir şey ya. Yapan var nasılsa, yıkılalım üstüne. Yok öyle bir dünya.

Yalnız memleketlerinizi okuyunca bir "amanin, ciyaakk" diyesim geldi Maalesef yöresel kültürlerimiz, yetişme tarzlarımız çok farklı. Çatışmalar esasında buradan çıkıyor. Yaş meselesi çok önemli değil uçuk bir fark olmadıkça. Burç için bir şey diyemem, çok inandığım ve önemsediğim bir konu değil çünkü

Son düzenleme:

Bende sırt ağrılarıma iyi gelir diye spor salonuna kayıt oldum. Ama ben pilates istemiyorum dedim özellikle. Hocamız hepsinden birer parça yapılacağını söyledi.Bu arada ne tesadüf spor salonu benim evimede yakın:)))). Bir ay aksatmadan devam ettim. Taki doktorlara gidene kadar.Önce histereskopi sonrada endoskopi oldum. Spora gidemedim. Yaptığımız sporlarda aslında bana uygun değilmiş. Çünkü benim öne eğilmem, mekik tarzı hareketleri yapmam uygun değilmiş. Spora gitmek istiyorum ama bana uygun harekette yapacak halleri yok. Şimdilik 63 kilo civarıyım. Zannediyorum artık bana uygun tek spor yürüyüş kaldı...

evett memleketin etkisi çok..başta bana hep demişlerdi ama seviyoruz herşeyi çozerr.....heee çörezz hiçbişi çözmüyorrr...artık uçukmu dersin kaçıkmı dersin bilmiyorummm ama acayip bişiler olduğu kesin....yaa zatenn onun bana deyişi oydu kaynımınn dışardaa çok canım isterse yerimm..bende öyle dedim eşimee..hadii ben çok kötü vijdansızın tekiyimmm siz vijdanlı oluun anası babası aha yaprak orda pirinç orda sarsın yedirsin çocugunaaa...

yaaa yok anne baba yetiştirmesindede var dediğin gibi...annesi öyle alıştırmışki önce annen baban sonra kardeşlerinn sonra eşş...böle hepp

Dışarıda çoksa gitsin versin parasını yesin o zaman Sanki yemek evde bedava pişiyor

Hakikaten, anne babasının düşünmediği çocuğu sen düşünüyorsun. Birileri nasılsa bakar diye mi dünyaya getirmişler o çocukları? Çocuğun yemesini içmesini bakımını anne baba düşünmeli, akrabalar değil.

Yetiştirilme tarzı, evde baskın güç olma isteği, aile sahibi olunduğunun farkında olunmaması böyle şeyleri getiriyor. Sevgi bu tür durumlarda yeterli olamıyor çoğu zaman. İnşallah senin de eşin aklını başına alır. Aslında anne-baba bu konularda yönlendirme açısından çok önemli ama onların da kafa yapısı farklı değil gibi. Görünen o ki, sana çok fazla iş düşecek bu konuda. Eşine sizin bir aile olduğunuzu, çocuklarınız da olacağını, önceliğin kendi ailenizde olması gerektiğini, kendi ailelerinizi dışa atmamış olduğunuzu ama ilişkinizin belirli ölçüler dahilinde olması gerektiğini kafasına vura vura anlatman gerekecek. Ahanda böyle

Son düzenleme:
ogle yemegim 13:15
1,5salatalik
ceyrek domates
7-8minik yesil zeytin
2-3yk tulum peyniri (et niyetine)
3dilim kepekli ekmek
1bardak ta su...

ayranim vardi ama onu araya sakliyom hehe )

hadi inşallah bendede bintürlü kaçamaklar hhehe
ya evet sigarayı bıraktıktan sonra 10 kg aldım üstelik 8 kg yeni vermiştimmmm 2 fazla döndü bana aman canım meyve ile yoğurt ile atlatmaya çalış durumu....

sigara 1 yıldır istemiyordum aslında kokusu tenin saçın başın her şekilde rahatsız ediyordu eşimde bıraktı 3 ay felan olmuştu ben bir rahatsızlandım astım başlangıcı deyince doktor mecbur bırakmıştımm sonrasında isee ilk zamanlar çok yaktım içime çekmedim elimde gezdirdim el tiryakiliği sonra onun kokusuda rahatsız etti çevremde içende yoktu hala yok hamdüselanalar olsunn nefes alışın bile değişiyor yaa inşallah asla geri başlamayız

sen bol bol yuruyeceksin artik cnm :)))

Canım bencede keşke yatağını ayırmasaydın inan bana aynı hatayı ben bir dönem yaptım ve zor toparladık kendimizi. İnsan ister istemez aynı yatağıda paylaşmayınca soğuyor farkında bile olmadan
Ne olursa olsun bir daha ayrı yatma güzelim
Canım eşin akrep burcu ( benim büyük cadıyla aynı ) işin gerçekten çok zor daha doğrusu sabır ister olmayacak şey değil sonuçta Lanet mi lanet bir burca deng gelmişsin
Bence bunun milletle yöreyle alakası yok dediğin gibi annenin yetiştirme tarzı + kendi kişiliği İnan ben eşimde ilk zamanlar lanet mi lanetti Bir aylık evliyken oturup ağlamıştım ben hata yaptım diye Resmende derdi o dönem sana ne derlerse desinler asla karşılık vermeyeceksin diye ( ki ne gavurluğum kaldı, ne asiliğim, ne edepsizliğim ki o dönem sadece hakaretler karşısında balkona çıkıp ağlar geri gelir servise kaldığım yerden devam ederdim okadar olaya rağmen bir kere bile KPme sen kim oluryosun da bana bunları yapıyorsun demedim iyikide dememişim Rabbim o konuda beni ahirette sorgulamasın inşallah ....Aminnnnnnn
Eşimin inadı bütün sülalede meşhurdu ve herkes yahu nasıl anlaşıyorsunuz diyordu bende o sayıyor ben ağlıyorum geçinip gidiyoruz işte demeye başlamıştım bir kaç ay sonra
Bir gün sırf ota toka ağlıyorum diye de fırça yedim ve bana ya bir kerede ağzını aç kendini savun be kadın diye bir bağırdı ondan sonra bir dönem ikimizde bağırış çağrış geçirdik baktım öylede olmuyor artık sadece tek cümle söyleyip susuyorum
Annem beni sizlere emanet etmişti evlenirken ama siz emanete hiyanet ediyorsunuz, yaptığınız insan hayatı harçamak asla hakkımı helal etmiyorum diyip susuyorum Ne derse desin asla yüzüne bile bakmıyorum ( aslında bazen sinirim geçiyor içimden af ediyorum ama ona asla belli etmiyorum ) çok sıkıştırırsada yüreğim yanıyor, kalbim sıkışıyor ölümüme sebep olduğunuzda kına yakın totoşlarınıza başta anan olmak üzere diyorum anında eşim vizdan yapar ve ya aslında haklısın ama işte ne yapayım ailem diye yumuşar

Bİliorum huyun değil ama bir kaç gün sadece kırılgan mahsun bir hal takın emin ol küs olmayıpta öyle mahsun görünce seni bir kaç gün sonra kesin oturup düşünecektir acaba yaptığım doğrumu diye
Madem KVnlede aran iyi olmazsa onunla otur konuş Anneciğim bak şikayet etmiş gibi algılama ama benim ağrıma gidiyor zaten ben elimden geleni yapıyorum ama böyle böyle laflar işittikce içim acıyor sana canım kurban ama ben onlara bu kadar laf işitmek için niye kendimi yıpratayım diye Huzurumuzu kaçıyorlar falan desen belki KVn eğer anlayışlı bir kadınsa en azından eşini kenara çekip bak oğlum bu kız çok üzülüyor yazık günah tamam siz kardeşler birbirinize girmeyin ama nasıl sen yengene laf söylemiyorsan oda senin eşine söyleyemez buna müsaade etme der belki

Canım bilmiyorum imkanın varmı ama eğer sırtında problemin varsa yüzme en güzel egzersiz olur senin için hem bütün bel kasları çalışıyor hemde inanılmaz sıkılaşırsın
Eğer istanbulaysan zaten biliyorsun belediyenin tesislerinde de var havuz ( bazılarında ) hem uygun hemde çok temiz

allahin izniyle bende baslamayi dusunmuyorum artik cnm...igrenc bir koku. ve ben sirf arkadaslarim iciyor diye 4 aydir onlarla bile gorusmuyordum. gecen pazar gorustuk. yine ictiler ama benden uzakta.. yanimda icirtmem.. ve yanima geldiginde arkadas igrencccccccccccccc kokuyordu.. bir bayan asla o sekilde kokmamali bence... hem cigerlerimize hem gencligimize hemde allahim insallah nasip ederse ilerde olacak bebislerimizin sagligina yazik.. hem dusunsenize cocugumuz var elimizde sigara... o cocuk aileyi ornek alacak.. ilk benden ogrenecegi sey sigara icmek olursa ne yaparim ben... allahim korusun...

ben fazla almadim.. 3-4 kilo aldim birakinca.. bazi seyleri kafada bitirmek onemli olan, insallah allah birdaha yasatmasin sigarali gunler bizlere...

Kızlaaarrrrrrrrrr bu küçük kızım beni kopartıyor

Deminden beri elinde tablet birşeyler söyleyip aç diyor anlayamadım gitti ve en sonunda dikkatli dinleyince kulaklarıma inanamadım resmen Ankaranın bağlarını istiyor 2.5 yaşındaki cadı

Tableti halının üzerine koydu ve 3.cü kes Ankaranın bağlarını dinliyor kendide tekrarlıyor bir yandanda ayakta dikilip şarkıcının oynamasını taklit ediyor arada da bana fırça atıyor anne gülme diye

Yeminle biz bu kuzdan çok çekeceğiz daha şimdiden böyle

Canım İstanbulda değilim ...Ve yüzmede bilmiyorum ne yazıkki ...Öğrenmek isterdim ama artık öğrenmek için geç kaldım galiba(((((.

not aldim cnm.. turkiyede aktarlarda vardir dimi ?? tr ye geldigimde yaptiririm bi karisimi.. ama olculeri neler onlarida yazarmisin lutfen
canım hepsi aynı cc de olacak..buğday birazdaha fazla olabilir biberiyenin yakıcılığını azaltmak için..ne kadar hazırlarsan hazırla farketmez..ben birazda saf zeytinyağ katmıştım

Kızlarr Nasıl gıdıyor dıyetler =)
bugun cok super uyandım yukumu dınc aldım ama haval kapalı burda(ankara) o yuzden ıcım sıkılıyor
esımde dra gıtt kızlar sperm test sonucları ıcın onu beklıyoruz
hersey normal degerde dedı esım aama drun gormesı gerek tabıkıde ınsallah ıyı cıkar kızlarr =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…