Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Kaç gün aradan sonra yine buralardayım :122: :122: :122:
İki gündür ömrümden ömür gitti :26:
Geçen gün eşimin sabahtan tansiyonu bir fırladı öyle böyle değil
Tansiyon hapına rağmen tansiyonu 16 / 11 di ve adamcağızın eli ayağı tutmaz oldu. Önce hastaneye gitmek istemedi ama ben ısrar edince en yakın özel hastaneye götürdüm :26:
Hemen acile gittik ama oradada nasıl bir hemşire varsa tansiyonu yüksek olduğu halde yok birşey çok hafif yükselmiş dinlensin geçer dediler bizde bu sefer en yakın devlet hastanesine gitmek üzere yola çıktık
Allahtan ben arabayı kullanmışım :26: adamcağız yolda panik yapma ama galiba kusacağım dedi
hayır adam biliyor ben felaket tiksinirim öyle şeylerden
Demeye kalmadı nasıl kötü olduysa arabayı maf etti
Neyse hastaneye gider gitmez iki dakikada önce biraz arabayı temizledi sonrada acile attık kendimizi :26: doktor anında iki tane dil altı hapı verdi ne olur ne olmaz diye
hem o tansiyonuda düzenliyormuş
Bir saat kadar hastanede kaldık tekrar baktıklarında eskiye nazaran biraz daha düşüktü ama doktor yine fena olursan hemen gel dedi :26:
Eve geldikten sonrada gece 2ye kadar yine yüksekti tansiyonu hatta kusması evde de devam etti
Adam dibinde kovayla oturdu bütün gece ama şükür sonra düştü tansiyonuda rahat bir oh çektim
Aklım gitti adamcağızı öyle görünce
İlk kez bu kadar kötü oldu ve inanın kolay kolay hastaneye gidelim demezdi :26:
Çok şükür şu anda çok daha iyi ama yinede ben tedirginim ve devamlı adamın yüzüne bakıyorum ( tansiyonu fırladığı an yüzü bembeyaz oluyor ) en ufak reng değişikliğinde ( bukalemun gibi adam
) ölç bakalım tansiyonunu diyorum
Rabbim bir daha göstermesin ama gerçekten ödümü kopardı
Bu arada kendim için para kazanabileceğim bir iş düşündüm
Şu bilgisayarlı dikiş makinelerinden daha evvel istiyorum demiştim ya
kardeşimin eşi sağ olsun bana kendi çalıştığı yerden indirimli alma imkanı olduğunu söyledi ve benim beğendiğim makinenin bir üst modelini tavsiye etti
Normalde makine 5 500 TLye satılıyormuş piyasada ama kendi şirketinde çalıştığı için 3 350 TLye alabiliyormuş aynı makineyi
Tabi parayı nakit istiyorlar
ve bende para ne gezerrrrrrrrrrr mütahitmiyim moduna girdim onu ilk duyduğumda
Bugün anneler günü münasebetiyle anneme kahvaltıya gidince işi yüzsüzlüğe vurdum konusu açılınca ve anneme Allahın emri Peygamberin kavliyle senden 3 350 TL borç istiyorum Anneciğim dedim
Tabi masadaki herkes koptu
Kiloyla havlu alıp üzerine yazı ve değişik işlemeler yapıp satmayı düşündüğümü söyleyince baştan bir aman ne gerek var ya elinde patlarsa falan yaptı ama hem burada Komşu ablamın yeğeninin Pierre Lotide dükkanına verebileceğimi ( Komşu ablam orada herşey satılır veririz satsın oda çok az eklerse eklesin kazançın kesin olur demişti ) birde tabi yazın eşimin halalarının yazlıkta satabileceklerini duyunca yumuşar gibi oldu
Eşimde Anne zaten hemen şimdi değil 4 ay sonra falan düşünüyoruz biz bu işi sonuçta kışın istanbulda yazında akçayda satılacak hem satmaya başlamadan biraz yapıp hazırlık yapmak lazım diyince ; hadi bakalım Tamam madem öyle borç veririm dedi
tabi ben 20 ay taksitle öderim diyince yine koptu hatun
okadar taksitmi olur diye
dedim az olsun öz olsun daha başlamadan beni batıracakmısın daha malzemede almam lazım diyince iyi hadi öyle olsun dedi
ama ben annemi tanıyorsam kesin almaz benden parasını
yada alsa bile sonra nasılsa yine bir açığımı kapatır hatun
Anam şimdiden sevindirik oldum
hem sevdiğim birşey yapacağım hemde Allahın izniyle az da olsa paramı kazanacağım evden
Kız kardeşim artık bizede birşeyler yaparsın diyincede makul bir fiyat karşılığı yaparız birşeyler diyince anaaa bu iyice iş kadınına bağladı diye dalga geçiyorlar benle
tabi biliyor yeğenlerim için canım feda olacağını
Hayırlısı bakalım
Canım inşallah pazartesi çok güzel haberlerle gelirsin
Sakın ümidini yitirme herşeyde vardır bir hayır
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Çok ama çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnn