• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kizlarrr benn geldimm dr dann...

Allahim hayra cikartsinn garib bi ay ve tedavi geciriyorumm..

Ama burda minimax in yasadiklari aklima geldikce raabim cekemicegimizi vermesin diyorumm..ve elocan..elocan bugun kurtaj olacakti kizlarrr..ikizler gelisememiss..hakkinda hayirlisi..

Neyse bana gelelimm..ogun drun catlamak uzere dedigi yumos catlamiss...

15 yumos kuculmuss..2 denesi buyumuss..birisi tamda istedigimiz gibi 18 mm olmuss..digeri 15..ama dr asilama iptal dedi :( :( :(

Nedeni ise catlayan yumurta catlama esnasinda bunlarida zedelemistir kalitesi dusmustur dedi..dogal devam edecek buayda dedi..

Progestan fitil verdii :( 15 gun kullan 15 gun sonra hamileyim yada degilim haberiyle gel dedi ..

Rabbim hayirlisi ne ise onu versinn...bilmiyorumm..aglamak yok icimdee..aglamamkda yokk..salak salak siritiyorumm..sanirim asilamadan gectim 15 yumurta buyuyup sorun cikarmadi diye seviniyorumm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Waw hakkinda hayirlisi olsun. Belki asilama olmadan dogal olacak. Fitili nie veriyo :s
Bide bisi soliycem yumurtanin catladigini nasil anliyoduk. Dr bakmadan. Akinti mi geliyordu

Ama burda minimax in yasadiklari aklima geldikce raabim cekemicegimizi vermesin diyorumm..ve elocan..elocan bugun kurtaj olacakti kizlarrr..ikizler gelisememiss..hakkinda hayirlisi..

15 yumos kuculmuss..2 denesi buyumuss..birisi tamda istedigimiz gibi 18 mm olmuss..digeri 15..ama dr asilama iptal dedi :( :( :(

Nedeni ise catlayan yumurta catlama esnasinda bunlarida zedelemistir kalitesi dusmustur dedi..dogal devam edecek buayda dedi..

Progestan fitil verdii :( 15 gun kullan 15 gun sonra hamileyim yada degilim haberiyle gel dedi ..

Rabbim hayirlisi ne ise onu versinn...bilmiyorumm..aglamak yok icimdee..aglamamkda yokk..salak salak siritiyorumm..sanirim asilamadan gectim 15 yumurta buyuyup sorun cikarmadi diye seviniyorumm :)

15 gun sonra ' hamileyim' diyeceksiniz Allah in izniyle...

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

+0.6 esim sagolsun ye iyiles diye diye yedirdi durdu..sukur daha iyiyimm..

Kizlar instagrama okey verirsenizz diyettewaw diye hesap acicam..sizlerde oyle hesap alirsiniz kisisel hesapla karistimayizz..

Yada burdan paylasalim direkk..

Bende burdan paylasalim derim.

Ama birinin telefondan nasil resim yuklendigini anlatmasi lazim:)

Waw hakkinda hayirlisi olsun. Belki asilama olmadan dogal olacak. Fitili nie veriyo :s
Bide bisi soliycem yumurtanin catladigini nasil anliyoduk. Dr bakmadan. Akinti mi geliyordu

Aminn canim insallahh..nasip diyorum varsa nadipde olmazlar olurr..

Dr gecen anlamisti yumurtanin etrafinda bi sivi oluyorr..ben nasil anladimm...cok afedersin ..yumurta beyazi kivaminda bi akinti oluyorr..onu gordukten sonra yumos catliyorr demek 48 saat icinde iliski oneriliyorr...bazen denk gelmeyebilir ozaman anlamayizz...

Fitildee..normalde agizdan iciyordum bu ilacida dr bu sefer fitil verdi..vazinaja birakiyorsun gece yatarkenn :(( :(

15 gun sonra ' hamileyim' diyeceksiniz Allah in izniyle...

Aminn canimm..insallahh..rabbim ne derse o..
Bende burdan paylasalim derim.

Ama birinin telefondan nasil resim yuklendigini anlatmasi lazim:)

Telden cevap yaziyoruz yaa...hizli cvp yazan yerin solunda + isaretli biyer var orayi tikliyoruz..cvp verilen alan aciliyor..oraya yorumu yazabilirizz...orasi gelismis cevap alanii..

Cikan sayfada ustte solda 3 tane nokda var ust uste..orayi tikla...orda goruntu yukle yi tikla..gerisi gelir zatenn...

Tabi ben bunu telden kk ya girenler icin anlatiyorumm ..your app.. uygulamasinin cvp alanindaa...pc den girenlerinki farkli

hakkında hayırlısı canım..progestan hap ben de kullanmıştım.şayet hamile kalırsan(inşallah) bebeğin tutunmasını sağlıyor...senin için belki böylesi hayırlıdır..elocana çok üzüldüm..herşey nasip kısmet..

karatayda yumurta yerine muz da yenilebiliyor..yerli ise iki tane ithal ise bir tane yiyorsun..ben bazen öyle yapıyorum..

hakkında hayırlısı canım..progestan hap ben de kullanmıştım.şayet hamile kalırsan(inşallah) bebeğin tutunmasını sağlıyor...senin için belki böylesi hayırlıdır..elocana çok üzüldüm..herşey nasip kısmet..

karatayda yumurta yerine muz da yenilebiliyor..yerli ise iki tane ithal ise bir tane yiyorsun..ben bazen öyle yapıyorum..

Hazir burdayken sorayimm..tavuk icin ne diyorr?? Mesela kanat..derili tavukk..

Aksam yemekde corbada icilebilirmi salata ayran et veya sebze yemegi disinda..

Kizlar saat 4 gibi dr dan gelince bi parca tavuk gogsu 1 bardakda ayran ictimm...

6 gibi acik seftali..2..3 kiraz 2 cilek 2 erik yedimm..

Simdide aksam yemegimi yedimm ama midem acik karistii..rahatsiz oldum soda icicemm..

Aksam yemekde firinda 2 kanat yedim 4..5 dilim patates..1 biber..salata ve ayrann..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :3:

Kocacığım annemin Anneler günü hediyesi ( ufak bir portmanto ) bitirmek için devrettiğimiz marangoz dükkanına gitti :1:
Aslında geçen gün tansiyon sorunsalımız olmasaydı bitirip Anneler gününde süpriz yapacaktık ama neyse kısmet değilmiş dedik ve Anneme hiç bir şey demedik :34:
Eşimde gidip onu bitireyimde yarın akşam annenlere götürürüz dedi tabi benimde canıma minnet :60: hazır o yokken bende biraz rahat rahat sizlerle sohbet ederim dedim :1:

Bu arada benim beslenme şekli bugün gayet keyifli geçti :34:
Suyumu dahil herşeyi pipetle içtim :1: çocukluğuma geri döndüm diyebilirim :1:
Gün içinde bol bol su, ayran ve süt içtim :34: birazdanda çorba içeceğim :34: Aslında öğlende de içecektim ama dışardaydım gelincede onu yapayım bunu yapayım derkende hemen bir koca bardak ayran içtim ve tıkandım :1:
Kendimi hafif hissediyorum :34: çok az mide bulantısı var ama oda hafiften açlık olduğundan :1: olsun yeterki kilocuklar gitsin o mide nasılsa bir kaç gün sonra ufalacak :34:

Cecomm yeni kararinn hayirli olsunn...ben hicbir zaman onaylamadimm zatenn ameliyatii..ben hala daha sana israrla ZIYA MOCAN a gitmeni tavsiye ediyorumm...biraz pahali ama en az 3 ay gitsennn...onun sistemini oturta bilirsinn...benim yakinimda senden kilolularda onunla kilo verdii...ic hastaliklari uzmani oldugu icin her yonden ilgileniyor..yaninda diyetisyende sana liste hazirliyorr...

Sunuda demeden gecemicemm..o diyet mide kucuktenlere..senin mide kuculmemiss o yuzdenn cokk cokk zorlayacaktirr...senn daha once cok guzel kilolar verdin yine yeniden vereceksindirr..duzenli bi liste uygulamani tavsiye ediyorum..bizim topik cogunluk karatay tarzina basladikk..minimax gecen hafta 2 kg vermiss..bugun bende basladim cuma sonucu goruruzz..ki send3 kilo fazla sen daha cok verebilirsinn..

Bence yapabilirsek yediklerimizi fotolayalimm..bi tabakk bi kase yaziyoruz ama tabak var tabakk varr..gormus oluruz yediklerimizii...hemde motive oluruzz.???

Canım valla Ziya Mocanı bende seneler evvvel istedim ama maşallah çok yüksek fiyatlar söyleniyor onlarda beni şu anda aşıyor maalesef :27:
Dediğin gibi iç hastalıkları uzmanı olmuş olması büyük avantaj :34:
Bakalım netten biraz daha araştırayım belki devlet hastanelerinden birinden birinde çalışıyorsa karşıdada olsa randevu almayı çok isterim :34: olmadı artık bir kaç ay kenara para koyacağım sonrada seninde dediğin gibi 3 ay kadar giderim :34:
Nasip kısmet :34:

Canım hayırlısı :34: inşallah kendiliğinden gelir mucizelerin :34: anaaa mucizelerin dedim:1: yazdıktan sonra fark ettim ama silmiyorum sonuçta içimden geldiği gibi yazdım :34: kim bilir belki bana malum olmuştur :1:
İnşallah 15 gün sonra çok güzel haberlerle geleceksin :34:
Bütün dualarımdasın :34:

Aksam yemegimi paylasicamm...
Kizlarr yanlis anlasilmasinn ..paylasilacak seyler evimizde olan seyler olacakk..az bucuk topiktekileri tanidiysam yani..ucuk kacik seyler olmaz zaten diyet menu :)

Eklentiler

• $1399913124241.jpg
    $1399913124241.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 37
Aminn canim insallahh..nasip diyorum varsa nadipde olmazlar olurr..

Dr gecen anlamisti yumurtanin etrafinda bi sivi oluyorr..ben nasil anladimm...cok afedersin ..yumurta beyazi kivaminda bi akinti oluyorr..onu gordukten sonra yumos catliyorr demek 48 saat icinde iliski oneriliyorr...bazen denk gelmeyebilir ozaman anlamayizz...

Fitildee..normalde agizdan iciyordum bu ilacida dr bu sefer fitil verdi..vazinaja birakiyorsun gece yatarkenn :(( :(

Aminn canimm..insallahh..rabbim ne derse o..

Telden cevap yaziyoruz yaa...hizli cvp yazan yerin solunda + isaretli biyer var orayi tikliyoruz..cvp verilen alan aciliyor..oraya yorumu yazabilirizz...orasi gelismis cevap alanii..

Cikan sayfada ustte solda 3 tane nokda var ust uste..orayi tikla...orda goruntu yukle yi tikla..gerisi gelir zatenn...

Tabi ben bunu telden kk ya girenler icin anlatiyorumm ..your app.. uygulamasinin cvp alanindaa...pc den girenlerinki farkli

Bugun bende bahsettigin.gbi durup dururken akinti oldu emin olamadim o yuzDen sorayim.dedim.

Kizlar saat 4 gibi dr dan gelince bi parca tavuk gogsu 1 bardakda ayran ictimm...

6 gibi acik seftali..2..3 kiraz 2 cilek 2 erik yedimm..

Simdide aksam yemegimi yedimm ama midem acik karistii..rahatsiz oldum soda icicemm..

Aksam yemekde firinda 2 kanat yedim 4..5 dilim patates..1 biber..salata ve ayrann..

Karatayda patates serbest mi onun.disinda bugunki menunu cok begendim.canim :)

Yok serbest degill..ama corba veya bilgur pilavi..bide cerazde yemedimm..ondan yuz buldum patates yedim..tavugunda hepsini yiyemedimm :)

Bugun bende bahsettigin.gbi durup dururken akinti oldu emin olamadim o yuzDen sorayim.dedim.

O zaman bos gecme bu gunleri degerlendirr..adetinin kacinci gunuydu bugunn

kizlar iyi aksamlar

diyetin 4.gunu gayet iyi gidiyor.nefsime hakim oluyorum:)

sabah
2 kucuk dilim tam tahil ekmegi
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5zeytin
nane ve maydanoz

arada 6-7 kavrulmamis badem,sekersiz acik cay

oglen
8 kasik tavuk sote
4 kasik yogurt
2 dilim beyaz ekmek(mecbur kaldim yemeye)

arada 1 kupa cubuk tarcinli yesil cay,6 badem

aksam
yarim kase tavuklu pirinc corbasi
5 catal yesil salata
2 dilim cavdar ekmegi

Spor çok yapamıyorum. Miskinim de :D Ama yürümeye başladım...
ozaman yazıvereyim :D Euthyrox 100 , Diane 35 , Glifor 1500mg
Mideyi mahvediyorlar.. Mekik çek dediler ama olmuyor ağzıma acı sular geliyor :(
Şekeri azalttım. Kola ve ekmeği kestim bakalım neler olacak....:31:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :3:

Kocacığım annemin Anneler günü hediyesi ( ufak bir portmanto ) bitirmek için devrettiğimiz marangoz dükkanına gitti :1:
Aslında geçen gün tansiyon sorunsalımız olmasaydı bitirip Anneler gününde süpriz yapacaktık ama neyse kısmet değilmiş dedik ve Anneme hiç bir şey demedik :34:
Eşimde gidip onu bitireyimde yarın akşam annenlere götürürüz dedi tabi benimde canıma minnet :60: hazır o yokken bende biraz rahat rahat sizlerle sohbet ederim dedim :1:

Bu arada benim beslenme şekli bugün gayet keyifli geçti :34:
Suyumu dahil herşeyi pipetle içtim :1: çocukluğuma geri döndüm diyebilirim :1:
Gün içinde bol bol su, ayran ve süt içtim :34: birazdanda çorba içeceğim :34: Aslında öğlende de içecektim ama dışardaydım gelincede onu yapayım bunu yapayım derkende hemen bir koca bardak ayran içtim ve tıkandım :1:
Kendimi hafif hissediyorum :34: çok az mide bulantısı var ama oda hafiften açlık olduğundan :1: olsun yeterki kilocuklar gitsin o mide nasılsa bir kaç gün sonra ufalacak :34:

Canım valla Ziya Mocanı bende seneler evvvel istedim ama maşallah çok yüksek fiyatlar söyleniyor onlarda beni şu anda aşıyor maalesef :27:
Dediğin gibi iç hastalıkları uzmanı olmuş olması büyük avantaj :34:
Bakalım netten biraz daha araştırayım belki devlet hastanelerinden birinden birinde çalışıyorsa karşıdada olsa randevu almayı çok isterim :34: olmadı artık bir kaç ay kenara para koyacağım sonrada seninde dediğin gibi 3 ay kadar giderim :34:
Nasip kısmet :34:

Canım hayırlısı :34: inşallah kendiliğinden gelir mucizelerin :34: anaaa mucizelerin dedim:1: yazdıktan sonra fark ettim ama silmiyorum sonuçta içimden geldiği gibi yazdım :34: kim bilir belki bana malum olmuştur :1:
İnşallah 15 gün sonra çok güzel haberlerle geleceksin :34:
Bütün dualarımdasın :34:

Cok sagol cecomm..bakalimm hayirlisii..terslik cok oldu umidim yok diyorumm..sonra rabbimm diyorumm nasip ederse hersey olur diyorymm..bakalim yina basladi bekleyiss..bu sefer sonuc negatifde olsa uzulmicemm..ben kotuyum dersem bu sozumu hatirlatin bana...

Aksam yemegimi paylasicamm...
Kizlarr yanlis anlasilmasinn ..paylasilacak seyler evimizde olan seyler olacakk..az bucuk topiktekileri tanidiysam yani..ucuk kacik seyler olmaz zaten diyet menu :)

Canım Ellerine sağlık çok lezzetli gözüküyor :34:

O zaman bos gecme bu gunleri degerlendirr..adetinin kacinci gunuydu bugunn

12. Gunuymus canim birazdan birbirimize girmezsek bos gecmicem. Beni sinir etmekle mesgul suanda

Buarada bende yediklerimi paylasiyim diyetle alakasi yk ama bakalim

Sabah 1 fincan tkahvesi
Ara kayisili form cayi ve 1 porsiyon irmik tatlisi
Ogle firinda kizarmis kabak yogurtladim yedim
Yarim.lavasla
Aksam 1kase corba
Azcik yaz turlusu
Salata
2 dilim ramazan pidesi
2 tane cigkofte

Suanda cay ve 3 yada 5 badem (cig)
Spor yok bugun
Suda 2 lt yktur

12. Gunuymus canim birazdan birbirimize girmezsek bos gecmicem. Beni sinir etmekle mesgul suanda

Buarada bende yediklerimi paylasiyim diyetle alakasi yk ama bakalim

Sabah 1 fincan tkahvesi
Ara kayisili form cayi ve 1 porsiyon irmik tatlisi
Ogle firinda kizarmis kabak yogurtladim yedim
Yarim.lavasla
Aksam 1kase corba
Azcik yaz turlusu
Salata
2 dilim ramazan pidesi
2 tane cigkofte

Suanda cay ve 3 yada 5 badem (cig)
Spor yok bugun
Suda 2 lt yktur

Ssss kavga yokk..su 2 gun kavga etmee sonra edersinnn ;)

Kizz ramazan pidesine nirden buldunn..alma oyle seyleri evee..

Valla bende cok severim hele sicak sicak..millet tereyag surer peynirle yer ben tereyag sevmem peynir sevmemm..sicak pideye cikolataaaa:eek::eek::eek:

Simdiden ramazani dusunuyorum kendimle konusuyirumm..

Ooohhh pidelerr:)
Bende bugun niyetliydim.
Sahuru gecistirdim biraz suyla falan..
Iftarda da bir tabak mercimek yemegi yedim.

Oruclu olunca yuruyus yapamiyorum. Ama bugun temizlik yaptim baya da yoruldum..

Back