Sen nerelerdesinn...:what::what::what: burdan uzak kaldikca tartidanda uzak kalirsinn..kiloda kalirr..biz topik olarak atak yaptikk..
Kafan gercekten cok dolmuss...bisiler dicemde bikac sorum olacak oncee..
Yas kacdi?? Kac yillik evlisin ??bide okul ve ev arasi nekadar uzaklikda..yani tedavi surecinde esinin yaninda olman iyi gelecektir psikolojik olarakk...
Ilk zamanlar cekiniyoruzz sorulari unutyoruz normal kizma kendine..
Ben sana soyleyeyimm..sana klomen verecek..verirse glukofen verecek..ve infolik verecek..sormak istediklerini sorr..dr olmasakda seneler geciyor dr lardayiz fikir verecwk kadar oldukk...
Kendi fikrimi soyleyeyimmi..kac yillik evlisin bilmiyorum..korunmadan duzenli iliskiyle 6 ayda gebe kalmasiysan hemen dr git..klomen yumurta gelistirir..klomenle ilk ay hamile kalanda var...tedaviden 2 sene sonra hamile kalanda..
Eger siddetle istemiyorsann..dr git..az dozda olsa glukofeni al..ve infolik..3 ay bunlarin ikisiyle devam et..inatci bi pko degilse bunlar yetiyorki..bence inatci degil seninki.. kendiliginden adet oluyorsunn..
Baktin olmadi 3 ay..yine git..ve klomene basla..klomen en fazla 6 ay kullaniliyor..klomene basladiktan sonra takibe aliyor dr seni.. yumurtan varsa catlama ignesi veriyor ve soyledigi gun ve saatte iliski oneriyorr..
Bi kac ayda gebelik yoksa..rahim filmi istiyorr..tupler acikmi kapalimi..biz cogumuz cekildik en son sirine cektirdi tek tupu kapaliymis..o tarafta buyurse yumos tikali oldugu icin gebelik olurmuyor..bende biri acikti 2. Ilacda ikinciside acildi..
Tup sorusuda kafada cozulursee..klomen sansin biterse ignelere geciyorsun..ister dogal deniyorsun ister asilama..
Ben suan o asamadayimm..
Kime gidersen git prosodur genelde aynii...glukofense pkonun en iyi ilacii..sana kim dediyse yanlis demiss..pkonun kisir dongusunu bozan tek ilac..test yaptir normal seker testi degil..seker yuklemesiii...
Ve canim elinizin altinda net var pkoyla ilgili her seyi her makaleyi okuyunn..dr gittiginizde bilincli gidin..bu konuda cok cahil dr lar varr..ben en ozele gittimm ama salladi burdaki tecrubeli arkadaslarin sayesinde ogrendim ve dogru dr u buldum..
YAGMURLUUUUYU BUNLARII SENDE OKUU CANIMM BILGII OLSUNN....
Ayyyy o lahmacunudaa yenii duydumm nasill sevindimm anlatamammmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.