- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
[TABLE="class: grid, width: 300"]
[TR]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]önceki dönem
[/TD]
[TD]1.hafta
[/TD]
[TD]2.hafta
[/TD]
[TD]3.hafta
[/TD]
[TD]4.hafta
[/TD]
[TD]ay sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]68,6
[/TD]
[TD]menevşe
[/TD]
[TD]68,5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]69
[/TD]
[TD]eftelya
[/TD]
[TD]67,4
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]95
[/TD]
[TD]sarraf
[/TD]
[TD]78,8
[/TD]
[TD]78,2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]75
[/TD]
[TD]yagmurlu
[/TD]
[TD]72,4
[/TD]
[TD]70,9
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]108
[/TD]
[TD]cankuş
[/TD]
[TD]107,3
[/TD]
[TD]106,5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]75,5
[/TD]
[TD]minimax
[/TD]
[TD]76,1
[/TD]
[TD]72,7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]82
[/TD]
[TD]eranisa
[/TD]
[TD]74,2
[/TD]
[TD]73,6
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]83.3
[/TD]
[TD]waw
[/TD]
[TD]79,6
[/TD]
[TD]79
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]120
[/TD]
[TD]ceco34
[/TD]
[TD]117
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]100kg
[/TD]
[TD]şipşirine
[/TD]
[TD]93,3
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Sozlu tartismaydi kavga gurultu yoktu canim
Elimden.geldigince vakia yi okumaya calisiyorum namaz sonrasinda. Namazla birlikde basladim. Belki waw in dedigi gni yaradanimin hosuna gitmistir devam et diordur bana. Ben ole yordum.tabiki hayir olsun.insallah
Insallah 5 vakite cikartiriz canim.
Sagol canim insallah okuyabilirim.
Himmm aktar yolu gozuktu desene :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Malesef 5 vakit kilamadim daha bi kismet olmadi. Ama insallah zamanla olucak. Namaz arkasindan elimden geldigince iilmihalden vakia suresini okumaya calisiyorum. Allah kabul etsin de sikintilarimiz bitsin tez vakittte insallah
Canimm hic korkma ben cok sevindim.
Demek ki büyüyecek yumos.
Bir sürü yumurta olsun hic önemli degil.
Biri büyüyünce diğerleri baskilanir buyumez.
Ilaci kesmek iyi karar zaten ilacin etkisi hala devam edecek. Buyuyecek o 12 likler bak görürsün :)
MErhhaba arakdaşlarr biliyorum bir yok oldum pes yanii
diyetle alakam felan kalmadı
geçen enson yumoş yok demişti doktor sonradan gördü 11 mm deyinceee çooooooook sevinmiştimm geç gelişiyor demekki dedi
rahim duvarı iiyi demiştii çok şükür demiştimm
estrofeme devam ettik nar suyuna devam ettmiştim.
ama Perşembe gittim yumoş hiç büyümemiş dedi(
rahim duvarı 2. aşamaya geçmiş kalınlıkta yumoş gelişmemiş yani
Cumartesi yine de bir daha bakalım dedi gidemiyorum inş pzt gideceğim artık
ağlarken yamur indi üzerime dedimki verende Allah alanda Allah iken o seni hiç ümidin yokken sevindirmişken şimdi neden kendini ona bırakmazda olmayana üzülürsün
Allahım sana güveniyorum
Allah razı olsunnn canım İnşallah hepimiz için her şey güzel olacakk Allahtan ümit kesilmez " Ol der ve olur " elbet canım sabredeceğiz Cuma sevindim sonra üzüldümm Allahının takdiri belki de bundan sonra çook sevineceğiz inşallahhhhh
[
Allah razı olsun canım moral oldu yazdıkların
benim doktorumda Allah razı olsun hep hayırlısı ile inşallah diyor ve gülümsüyor
oda moral veriyor biraz tabi inşallah bizlerde güzel bebişlerimize kavuşacağız.
canım ben de okuyorum onu
"Ya musa..sen onlara evlat nasip etmeyecegimi soyledin ama onlar bunu bile bile benden umidi kesmediler dua ettilerr..umit ettilerr ve bende onlara nasip ettim ..
" burayı okudum var ya saatlerce ağlamıştım sonra bunun bana tefekkür için nasip edildiğini düşündüm ve senin gibi ben de bunun Rabbimizden bize sabırla ümitle yolumuza devam etmemiş için gelen bir mesaj olduğuna kanaat getirdim .
wawcım sen şeker ilacını neden 2 ye çıkarttın ?
ay inşallah hasta olmazsınn yumoşların iyidir inşallah büyümüştürr bol c vitamini de al sevgiler...
Liste elllerine sağlık güzel olmuşş ben kendimi de ekleyim yazdım sanıyordum geçen bağlantı gidip geliyordu zaten 91,8'di şimdi 91,5 :))
Waw'cım sıkıntı yapma. Bak benim 8 yumurta gelişmişti ikisi büyüktü geri kalan onları takip ediyordu. Sadece iki tanesinin çatladığını gördü doktor. Benim tahminim o ikisiyle hamiye kalmadım. Arkadan gelenlerle kaldım. Çünkü çatladı dediği gün ilişkimiz olmamışdı eşimle yotu yani evde. Üç ve dördüncü günleri değerlendirdik. Nasip dedik. Ve üçüz hamile kaydım. Ve sadece bir yumurtam kist oldu o da ilaçlarla o ay atıldı zaten. Sıkıntı yapma kendine iki yumurtandan ümitliyim ben
waw cnm beni de ekler misin?73.3 ile diyete başladım.22 mayısta kontrolüm var.71-71,3 olmam lazım.asıl hedef 3 ayın sonunda 63
Kizlarr bendeki halsizlikk sonunda belli olduu feci derecede nezle oldumm ve sinuzitte vardi azdi..kafami yastiga bile koyamiyorum agridann....ee ilac durumlarida malumm...suan atesimde cikmiss onu dusurmeye calisiyiruzz...diyet miyette kalmadii esim ne bulduysa tikti agzimaa...
çok geçmiş olsun canım...sağlığın daha önemli şimdi diyetten..dikkat et kendine..bu mevsimde nezle kıştan daha kötü oluyo...acil şifalar diliyorum sana...
günaydınnnnn
waw geçmiş olsun cnm.
daha önce topiğe yazmıştım.tekrar kendimi tanıtayım.29 yaşındayım.3 senelik evliyim.2012 eylülden bu yana bebiş istiyoruz.1 senedir tedavi görüyorum.1 kere negatif aşılamam oldu.pko sonucu sebepsiz infertilite diyebilirim durumuma.diyetisyen kontrolünde diyete başladım.hedef 63.başlangıç kilom 73.3
sabah menüm(annemlerde olduğumdan biraz kaçırmış olabilirim)
2 dilim tam buğday tost ekmeği
2 galeta
1 küçük kaşar
2 kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 yumurta sarısı
2 fincan şekersiz çay
Kizlarr bendeki halsizlikk sonunda belli olduu feci derecede nezle oldumm ve sinuzitte vardi azdi..kafami yastiga bile koyamiyorum agridann....ee ilac durumlarida malumm...suan atesimde cikmiss onu dusurmeye calisiyiruzz...diyet miyette kalmadii esim ne bulduysa tikti agzimaa...
Sagoll canimmm...meyve yiyorumm paso sifa olsun insallahh...
Sagol canimm...
Afiyet olsunn..bence guzel bi menu olmuss..
Ekmek var dimi listendeee??
Kizzlarrr ben geldim dr dannnn....
Durumlarr vahimmmm.....sagda ve solda 2 yumos var 12 mm olmuslarr guzel buyuyirlarr..ama dr um ani bi kararla ilaci kesdiiicunku buyumekde olan baska yumurtalarda varmisss..2 gun igne vurma pazartesi gel dedii...
Bende azda olsa vurayim dedimm..yok yumurta cok hepsinin buyume ihtimali var dedii...
Bende gauet relax bi sekilde cokk cokk diyorsunuzz kac yumurta var dedimmmmmmm....
Demez olaydim...sagda ve solda toplam 15 yumurtaaaaaa dediiiiiiuiii.......asiri uyarilmis simdide yumurtaliklarr...herseyde vardir bi hayirr...
Pazartesi uine gidicemm..buyuyecekse o ikisi buyusun dedii..buyumezlersede elden gelen bisi yokk...
Rabbim herseyin hayirlisini versinn..
slm kızlar ben hem pkolu hemde kilolu bi bayanım bir kez doğum yaptım 27 yaşındayım aynı zamanda tiroit hastasıyım ben de katılmak istiyom zayıflamaya boy 1.76 kilo 95
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Kaç gün aradan sonra yine buralardayım :122: :122: :122:
Eve geldikten sonrada gece 2ye kadar yine yüksekti tansiyonu hatta kusması evde de devam etti
Adam dibinde kovayla oturdu bütün gece ama şükür sonra düştü tansiyonuda rahat bir oh çektim
Aklım gitti adamcağızı öyle görünceİlk kez bu kadar kötü oldu ve inanın kolay kolay hastaneye gidelim demezdi :26:
Çok şükür şu anda çok daha iyi ama yinede ben tedirginim ve devamlı adamın yüzüne bakıyorum ( tansiyonu fırladığı an yüzü bembeyaz oluyor ) en ufak reng değişikliğinde ( bukalemun gibi adam) ölç bakalım tansiyonunu diyorum
Rabbim bir daha göstermesin ama gerçekten ödümü patlatti
Tabi masadaki herkes koptu
Kiloyla havlu alıp üzerine yazı ve değişik işlemeler yapıp satmayı düşündüğümü söyleyince baştan bir aman ne gerek var ya elinde patlarsa falan yaptı ama hem burada Komşu ablamın yeğeninin Pierre Lotide dükkanına verebileceğimi ( Komşu ablam orada herşey satılır veririz satsın oda çok az eklerse eklesin kazançın kesin olur demişti ) birde tabi yazın eşimin halalarının yazlıkta satabileceklerini duyunca yumuşar gibi oldu
Eşimde Anne zaten hemen şimdi değil 4 ay sonra falan düşünüyoruz biz bu işi sonuçta kışın istanbulda yazında akçayda satılacak hem satmaya başlamadan biraz yapıp hazırlık yapmak lazım diyince ; hadi bakalım Tamam madem öyle borç veririm deditabi ben 20 ay taksitle öderim diyince yine koptu hatun okadar taksitmi olur diye dedim az olsun öz olsun daha başlamadan beni batıracakmısın daha malzemede almam lazım diyince iyi hadi öyle olsun dedi ama ben annemi tanıyorsam kesin almaz benden parasını yada alsa bile sonra nasılsa yine bir açığımı kapatır hatun
Anam şimdiden sevindirik oldumhem sevdiğim birşey yapacağım hemde Allahın izniyle az da olsa paramı kazanacağım evden
Kız kardeşim artık bizede birşeyler yaparsın diyincede makul bir fiyat karşılığı yaparız birşeyler diyince anaaa bu iyice iş kadınına bağladı diye dalga geçiyorlar benletabi biliyor yeğenlerim için canım feda olacağını
Hayırlısı bakalım
Çok ama çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnn
Sadece tam buğday ve çavdar ekmeği var.kansızlık olduğundan kepekli ekmek,galeta yasak.galetayı bile tam takıllı yiyorum.salatalara 1 kaşık yulaf kepeği ve çörek otu koyuyorum.böyle işte
Benide aranıza alır mısınız
waw çörek otu metabolizmeyı hızlandırıyormuş.ondan dolayı sık kullan dedi.yaşıma göre 35 yaşındaki bir insanın metabolizması gibi çalışıyormuş benim vücut
valla haftasonu da olsa cozutma yok.endokrin uzmanı öyle şeyler anlattı ki korktum.yani şeker hastalığına yatkınız bir pkolular.o yüzden gerçekten dikkat etmek gerekiyor.bir de glifor içicem günde 2.
pilav,beyaz ekmek,şeker,hamur işi tarzı yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak kalmamız gerekli.ben de pilav ve makarnaya bayılırım ama artık tadımlık alıcam.
Waw sana bisey sorabir miyim?
25 kg yu diyetisyen destegiyle mi verdin ve ne kadar surede?
Ve bu kglari verirken evli miydiniz? Nasil karar aldiniz?
Kg lu oldugunuz donemde de bebek calismalariniz oluyor muydu?
Merak ediyorum benimde vermem gereken o kadar hatta daha fazla kg oldugu icin...
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Waw sana bisey sorabir miyim?
25 kg yu diyetisyen destegiyle mi verdin ve ne kadar surede?
Ve bu kglari verirken evli miydiniz? Nasil karar aldiniz?
Kg lu oldugunuz donemde de bebek calismalariniz oluyor muydu?
Merak ediyorum benimde vermem gereken o kadar hatta daha fazla kg oldugu icin...
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?