• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

cecomm hiçç sormaa ohaberlerle bunalıma girdim bendee...hele böle cocuk diye yanıp tutuşurkenn...

pazartesi bomba gibi bekliyoruz senii...

bebemm sen diyetisyene başlamıştınn dimiiiiiiiiiiiii............ama bu liste dr verdiği listemiii ??

yaww ali naziğe dayanılabilirmikiiiiiiiii..............afiyet olsunn...

Agzin bal yesin waw cim diyetisyene hamis olunca gidicem. Insallah. evime cok yakin buldumda simdi ona butce ayiramiyorum
Bu benim.keyfime gore bir liste diyet listesi olmadigi belli degil.mi makarnalar ali nazkklet :))))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gözün aydın arkadaşım Allah tamamına erdirsin....ben de kızıma 90 kiloyla hamile kaldım sadece 5 kilo almıştım..kiloluların biraz depodan gidiyor galiba:1::1:onları stres yapma tadını çıkar hamileliğinin çünkü bu günler asla unutulmuyor acısıyla tatlısıyla..

Aa süper canim. Darisi bana inşallah.
Dikkat etmeye çalışıyorum. Bulantim falan da yok allaha Şükür. Maşallah istahim da yerinde valla :)
En az kilo ile atlatabilirim inşallah.

tahminn edebiliyorummmm...şimdiden o stresii...amaa gönlün rahat olsunn daha çokk erkennn...kalp atışınıda duyucannn...bak OUF un kucagında bebeğii...sendee kokusunaaa doyamıyorum diye yazacaksınn burayaa...çok şükürrr rabbimeee....

kiloyuda dert etmekilolular fazla kilo almıyorrr...diyetisyenede gidersenn sorun olmasss....:54::54::54:

yok canım tüp değill...nasip olursa aşılama olucammm....iğne tedavisii...o cak ayındada iğne tedavisi gördüm ..ama olmadıı..şimdi yumoş olursa aşılama denicezz...tutar inşallahh...

İnşallah canimm duyarim. Su cumartesi bir gelseydi hayirlisiyla.
Bakalim kilo işi ne olacak? Ben de depolardan kullansam da almasam kilo.
Neyse alirsak da zorlayip vereceğiz.
Yeterki bebegim iyi olsun.

Senin de tedavin hayirli olsun canim benim. Inşallah kaliteli kaliteli yumurtlarsin. Yakışıklı bir sperm de doller onu :)

ocean çok sevindim. bende hamilekalabilsem diyetisyene gidicem zaten dün akşam kocişime de söledim. birlikde gidicez. ama bi hamile kalabilsem :)
rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. senide eşinide tebrik ediyorum.
Aşılamayı gerçekten bilmiyorum cahilliğime ver nasıl oluyo
çok meşakkatli bir süreç mi

ocean hamişlerin duası kabul olurmuş hepimiz için dua et olur mu :49::49::49::49:

gelişmelerinden bizi haberdar et

waw topiğin kaçıncı bebişi oldu :):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah razi olsun canim. En yakin zamanda darisi sizlere olsun.
Asilama hic zor degil canim.
Klomen kullandim ben.belli araliklarla yumurta takibim yapildi.
Yumurta yeterli boyuta gelince 18-22mm arasi catlatma ignesi yaptirdim. Yaklasik 36 saat sonra hastaneye gittik esimle.
Esim sperm verdi yikandi. Sonra spermler bana enjekte edildi rahimden.
Hiç aci falan olmuyor cok kolay.
Hatta ilk ay biz kendimi denedik.
Bu ay da kendimiz deneyebilirdik ama asilama olsun istedik.
Rabbim de nasip etti oldu cok şükür.
Sen de once klomenle baslarsin.
Eger yumurtan buyumezse igneye gecersin. Inşallah gerek kalmadan klomenle gebe haberini aliriz.

Yumurta yeterli boyuta gelince 18-22mm arasi catlatma ignesi yaptirdim. Yaklasik 36 saat sonra hastaneye gittik esimle.
Eger yumurtan buyumezse igneye gecersin. Inşallah gerek kalmadan klomenle gebe haberini aliriz.

Hayirli olsun bebeginiz:)
Rahimden enjekte etmek yani muayene gibi mi alttan?
Pek bilmiyodum bunu

Kandilimiz mubarek olsun.
Rabbim dualarimizi kabul eylesin. Amin.
Allah kabul ederse bugun niyetlendik.

Insallahh canim. Rabbim bu mubarek gun hurmetine duysun sesini.
Ya aklima bisi takildi dr bana 4 yada 5 gun gel dedi 4.gun yarin ama is gorusmelerim var ctesi esimin test sonuclariyla birlikte gidicez fakat benim regl ya 5 gun surmezse simdiden azalmaya basladi bugun 3.gun ozaman nolcak gelecek aya mi kalicak

Kandilimiz mubarek olsun.
Rabbim dualarimizi kabul eylesin. Amin.
Allah kabul ederse bugun niyetlendik.

Amiiiiinnn
Allah kabul etsin
Ben de niyetlenmek isterdim ama kismet olmadi :(
Lutfen dualarinizda beni de eksik etmeyin.

$images (1).jpg

Eki Görüntüle 1095750

s.aleyküm kızlar...

3 günlük istanbul gezisi bitti..değişiklik oldu yağmura rağmen güzeldi..kaçamaklarım oldu sporumu düzenli yapamadım yarın artı çıkabilirim
ama dün akşam yorgunluğa rağmen sporumu yaptım bugünde yapacağım inş.

PES ETMEK YOK YOLA DEVAM
:16:

s.aleyküm kızlar...

3 günlük istanbul gezisi bitti..değişiklik oldu yağmura rağmen güzeldi..kaçamaklarım oldu sporumu düzenli yapamadım yarın artı çıkabilirim
ama dün akşam yorgunluğa rağmen sporumu yaptım bugünde yapacağım inş.

PES ETMEK YOK YOLA DEVAM
:16:

Hosgeldin :))) normalde nerde yasiyorsun

Canım bu mübarek günde hepimiz için dua edicem. Dilerim bu ay bebeğiniz sizinle olsun. Bu sefer mutluluktan ağlamaktan gözleriniz şişsin. Eşin koşsun sana kocaman sevdiğin bir pastadan alsın diyet miyet düşünmeden tatlı tatlı yiyin. :16::16: Bizim bebişler biraz nazlı ne yapalım geleceeeeekler ama oturmuş biryerde muhabbet ediyorlar herhalde. :9::9:

Nasıl olduğumuz sormuşsun diğer yazıda. İyiyim şükür ama hala kanamam var. Beta hcg de en son 50 lerdeydi. Düşüyor yani. Metarexate diye bir iğne vuruldum içimde parça kaldığı için beta hcg hala düşmedi. Bir hafta sonra tekrar kan vereceğim inşallah biter. Doktorla, daha önceki aylarda rahim filmini çektirelim diye konuşmuştuk. Hamile kalabildiğine göre sorun yoktur dedi. en az 4 ay tedaviyi bırakıyorum. Korunmucam bakalım normal yolla olabilecek mi ?

Hepinizin kandili mübarek olsunn.. Bu mübarek günde Allah (cc) bütün dualarımızı kabul etsin inşallah.

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar ben de yaklasik iki hft önce pkolu oldugumu ogrendim. Aslinda bi yildir belirtiler yuzunden tahmin ediyordum ama dr gitmemistim. Dr bana ilac vermedi. Kronik migrenim oldugu icin simdilik vermeyelim dedi. Oncelikle bi yilda aldigin 15 kiloyu ver dedi. Bende 10 gun once diyetisyene gittim ve leslie ile yuruyuse basladim. Diyetisyene gittigim zaman kilom 78.8 idi. Bugun kontrole gittim ve 77.9 cikti kilom. Insulin direncim de olculmustu referans araligi maksimum 2.5 gösteriyor iken ben de 4.10 cikti. Doktor bu durumuna göre gayet iyi vermissin dedi. Bakalim iki hft sonra tekrar gidecegim o zamana kadar kac kilo vereceğim? Ben de yaklasik iki yil once evlendim. Henuz cocugum yok bu yuzden bu kilolarin gitmesi benim icin onemli. Diyetisyenimin bana verdigi diyet listesini yarin yayinlarim. Belki uygulaya olur. Hepimize kolay gelsin :)

Kizlar benden bu kilolar gitmiyor yapisti ustume. Dun diyetisyene gittim 76.6 olmusum. Baslangic kilom 78.8 idi. Tam bir ayda bu kadar verdim. Diyetime sadigim en kucuk kacamagim yok. Sporu hep yaptim. Sadece son hafta migren nobetlerim tutunca yapmadim. Diyetisyenim adet gunumde geldigim icin odemde vardir dedi ama yinede verdigim oran cok az. Insulin direncinden dolayi diyor diyetisyen. Insanin motivasyonu dusuyor ya. Dun listemi iyice kisti tuz tamamen kalktı peynir bile yok artik.

Ah bu insulin direnci mahvetti bizi yaa:(
Benimde 18 kusurlerde..
Bir ilac kullaniyor musunuz?

Canım bu mübarek günde hepimiz için dua edicem. Dilerim bu ay bebeğiniz sizinle olsun. Bu sefer mutluluktan ağlamaktan gözleriniz şişsin. Eşin koşsun sana kocaman sevdiğin bir pastadan alsın diyet miyet düşünmeden tatlı tatlı yiyin. :16::16: Bizim bebişler biraz nazlı ne yapalım geleceeeeekler ama oturmuş biryerde muhabbet ediyorlar herhalde. :9::9:

Nasıl olduğumuz sormuşsun diğer yazıda. İyiyim şükür ama hala kanamam var. Beta hcg de en son 50 lerdeydi. Düşüyor yani. Metarexate diye bir iğne vuruldum içimde parça kaldığı için beta hcg hala düşmedi. Bir hafta sonra tekrar kan vereceğim inşallah biter. Doktorla, daha önceki aylarda rahim filmini çektirelim diye konuşmuştuk. Hamile kalabildiğine göre sorun yoktur dedi. en az 4 ay tedaviyi bırakıyorum. Korunmucam bakalım normal yolla olabilecek mi ?

Hepinizin kandili mübarek olsunn.. Bu mübarek günde Allah (cc) bütün dualarımızı kabul etsin inşallah.

Kizlar benden bu kilolar gitmiyor yapisti ustume. Dun diyetisyene gittim 76.6 olmusum. Baslangic kilom 78.8 idi. Tam bir ayda bu kadar verdim. Diyetime sadigim en kucuk kacamagim yok. Sporu hep yaptim. Sadece son hafta migren nobetlerim tutunca yapmadim. Diyetisyenim adet gunumde geldigim icin odemde vardir dedi ama yinede verdigim oran cok az. Insulin direncinden dolayi diyor diyetisyen. Insanin motivasyonu dusuyor ya. Dun listemi iyice kisti tuz tamamen kalktı peynir bile yok artik.

Canim insulin direnci illet bisi bende de var
Bbn.ilk basladigimda matformin icerikli ilac vermisdi dikkat etmeme ragmen 2 haftada 1.5 kg verebilmistim.ama simdi normale dondu dr gidip ilk firsatta

kızlarr kandilinizz mübarekk olsunn...dualarınızda unutmayınn sizler benim dualarımdasınızz şimdi çıkıyoruzz...gelince yazarım bol boll..

Hayirli olsun bebeginiz:)
Rahimden enjekte etmek yani muayene gibi mi alttan?
Pek bilmiyodum bunu

Sağol canim darisi isteyen herkese.
Evet canim jinekolojik muayene gibi.
Spekulum denilen alet takiliyor. Sonra incecik bir tüp ile rahmin icine spermler enjekte ediliyor.

Insallahh canim. Rabbim bu mubarek gun hurmetine duysun sesini.
Ya aklima bisi takildi dr bana 4 yada 5 gun gel dedi 4.gun yarin ama is gorusmelerim var ctesi esimin test sonuclariyla birlikte gidicez fakat benim regl ya 5 gun surmezse simdiden azalmaya basladi bugun 3.gun ozaman nolcak gelecek aya mi kalicak

Canim reglinin sürüp surmemesi onemli degil.
Eger klomen baslanacaksa 5. Gün baslaniyor.
Adetin bitse bile sorun degil yani.
Doktor sadece adetin kacinci günü bugun diyor. 5. Günü diyince bu aksam klomen basla diyor.

aminnn inşallahh..öyle muhtacımki o mucizeyeee...mayısın 23unde dolu dolu 5 yıl olacak evliliğimizzz...

inşallahh seninde iğneye gerek kalmadan gelir bebeğinnn....

ramazandada inşallah güzel biplan yaparızz ve kilo almadan atlatırız..veririrzde belkii..ama bide misafirlikler varya onlar kötüü..

hadii geçmişş olsunnn...şükür biri açıkkk...biraz zor olmuş amaaa olsun anestezisiz halletmişsinn...neden öyle zorgeçtiçokmu sıktın kendinii ?? gerci rahim filmi ayrı o pisikoloji ayrıı stres yapıyor insandaaa ..benim en büyük hatam anestezili olucam diye acgittimmm...sonra vazgeçtim aç aç rahim filmi çekilmeye girdimm....

ama kalbimm duracak heycandan korkudann..yaa kapalıysa tüpler diyee...bide eşim filmi çekende kadın olacak diye tutturdu ..ben dahada rahat edeyim diye 1 saatte onun gelmesini bekledim heycan ice basdı...girdim yattım masaya ilaç verildiii..kadın bi yandan ekrana bakıyor bi yandan yorum yapıyor..hımm birikapalı galiba dedi...sonra kıza seslendi bi ilaç daha getir digerinde sızıntı var diye...ikinci ilacı sıktıı...ben masada kalbim güm gümm atıyor...tamam cnaım toparlan dedi çıktı...kapıda eşim var...hai gözünüz aydın ikiside açık dedi...ben tabi bunu duyunca koptum masada..

kız beni kaldırdı perde arkasına geçtimm..allahtan üstüm giyinikti..etek giymiştim uzun..kız pet getirdi..ama kızı duymuyorum...eşimi çağırdiyorum dışarda diyorama...duyamıyorum seni eşimi çagırdedimm... bengittimmm...bayılmışım...tekerlekli sandalyeyle beni çıkarmışlar odaya almışlrrr..nasıl titriyorumm...ağlıyorum üsüdümm diyorumm ...üstüme battaniyelerörttülerr...bide mide bulantısıı...kusucamm dedimm...dr başımdaa...tansiyon ölcüyorrr...gözümü açtım eşimin elinde bi tost ayran oda aglıyorr...dr açgit bişiler aldemişş..kalktım eşim ne çocuk istiyorum nede başka bişi dedi eve geldik ama....zorduu yaaa....

rabbim bize bunu verdiii...zamanı gelincee mucizemizide gönderecekk....

İNşallah canım yaa evet kendimi baya kasmışım aslında keşke anestezi olsaydı dedimm doktorum sormadı bile bana
aslında o da bedenden atılana kadar baya zarar verirdi hemde yumoş büyürken saolsun Doktorum kendisi çekti o filmi bende kadın iyi ilgilendi ben bir süre sonra yeniden birden kasılınca muhtemelen sıyrıldı içi benim de ek ilaç verildi ama işte o ara kasılmıştım iyice açılmadı yani diğeri buna hamdoslun
Allah bir daha gerek duyurmasın inşallah evet erkekler çok etkileniyor bu durumdan eşimde aynı şeyi söylüyordu ben sakinleştiğimde konuştum
aman dedim Allah'ın zoruna giider bütün bu sıkıntılara katlanma sebebim o onu da inşallah Rabbimiz verecek bizlere

Hayırlı kandilller Rabbim yuvalarımızı mutluluklarla doldursunn :16::14:

Son düzenleme:

:nazar: MAşallah ne güzelll Rabbimiz tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al mutlulukla huzurla büyütün inşallahhhhhh:16:
bu gece bize de dua eder misin :16:

Canim reglinin sürüp surmemesi onemli degil.
Eger klomen baslanacaksa 5. Gün baslaniyor.
Adetin bitse bile sorun degil yani.
Doktor sadece adetin kacinci günü bugun diyor. 5. Günü diyince bu aksam klomen basla diyor.

Anladim. Canim sagol bilgilendirdigin.icin. Esim gelemicekmis ctesi gunu. Olmadi onumuzdeki ay gideriz dedi. Seytan bu ya turlu turlu vesvese sokuyor aklima. Allah biliyorya zoruma gitti. Ne yapicam bilmiyorum.

Back