• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Canim insulin direnci illet bisi bende de var
Bbn.ilk basladigimda matformin icerikli ilac vermisdi dikkat etmeme ragmen 2 haftada 1.5 kg verebilmistim.ama simdi normale dondu dr gidip ilk firsatta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sen ilacdan dolayi mi verememistin kiloyu yoksa insülin direncimi neden olmustu anlamadim. Ben de dahiliye gittim ilaca baslatti. Ama sadece bir hafta oldu. Diyet ise bir ay oldu. Ilaci kullaninca direnc kirilir da daha kolay verir miyim bilmiyorum.

Canim sen ilacdan dolayi mi verememistin kiloyu yoksa insülin direncimi neden olmustu anlamadim. Ben de dahiliye gittim ilaca baslatti. Ama sadece bir hafta oldu. Diyet ise bir ay oldu. Ilaci kullaninca direnc kirilir da daha kolay verir miyim bilmiyorum.

Dr lar ilacin yardimci olacagini soyluyor ve duzenli kullanim ile 3 yada 4 ay icerisinde agirliginin %10 unu verdiriyormus. Guzel diyet ve sporla birlikte 6 ayda 15 kg verebilirsin demisti dr bana.
Ben ozamanlar spor yapmiyordum ve suanki kadar cok dikkat etmiyordum.o yuzDen veremedim.

HAYIRLI SABAHLAR ÇITIRLAR:21:

ilk bildirim benden gelsin.

geçen hafta: 73.9

bu hafta: 74.2

kaçamaklara rağmen gramla kurtardım bu hafta..
spora devamm

HAYIRLI CUMALAR HEPİNZE..
:16:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :3:

Ay şükür kavuşturana :16::16::16::16:

Kaç gündür aklım hep burada ama ya evde olmuyorum yada koşturuyorum :1:
Alt tarafı amcaoğlu evleniyor ( eşimin ) ama hepimizde bir paniktir gidiyor :1: birde yoğunluğum bana yetmiyormuş gibi dayanamadım bu akşam için dün eşimin bütün kuzenlerini aradım bize davet ettim :60: :60::60:
İkisi zaten bu akşam bize gelmeyi düşünüyorlarmış hazır üniversiteden fırsat bulupta gelmişken ki onların için canımı veririm okadar çok seviyorum eşimin yeğenlerini :16::16::16::16:
Yenge hazır gelmişken diğerlerinide çağırıp sizde toplansakmı çaya dedikleri an hadi olsun dedim :34:
Eşimin halası hatta kız bir sürü işin var, anana git gel yapıyorsun, temizlikle uğraşıyorsun, düğün evine yardım etmeye çalışıyorsun daha ne iş çıkartıyorsun başına dedi :60: Dedim Yengemin ( eşimin amca hanımı ) tahtında gözüm var :60: :60: :60:
Oda sağ olsun senelerdir oğlunun arkadaşlarını olsun akraba gençleri olsun sık sık evinde ağırlar ve hiç bir kere bile ay yoruldum bıktım şunlardan demez :1: aksine zevk alır evinin dolup taşmasından :34:
Bende bayılırım akrabalar bir arada olsun :34: hem evlatlarımda kuzenleriyle samimi olsun sıkı bağ oluştursun ki Allah geçinden versin yarın öbür gün bizlere birşey olursa onlara manevi destek olucak, başları sıkıştığında ( yine Allah göstermesin ) onların danışabileceği birileri olsun hayatlarında :34:

Sağ olsun eşim ben çayın yanına hazır birşeyler alırım gelirken dedi ama ben yine dayanamayıp en azından salata tarzı birşey yaparımd iye düşünüyorum :34:
Aslında bugün birde saçımı boyatmaya kuaföre gideceğim öğlende :34:
Dün bir sürü işim vardı ama kandil münasebetiyle sabahtan bir çıktık ( annemlere kahvaltıya ) akşam eşimin anannesine geçtik ( hazır gitmişken ananne istededi diye onun yattığı odanın eşyalarının yerini değiştirdik :1: ) ordanda eşimin amcasına geçtik yemeğe ve geç saate kadar oturduk :34:
Gece eve geldikten sonrada bir yarım saat dinlenip direk işe giriştim ve gece 2ye kadar evle uğraştım ki bugün kuaförde rahat olayım :1:
Bir tek yerleri süpürüp silme ve banyoyu bir ovma kaldı :34:
Eeee bu fırsatı kaçırırmıyım hemen damladım :1:

Bu arada babam bugünlerde bizi iyice gaza getirmek için ulen kilo verene ne istiyorsa alacağım deme gafletinde bulundu :60: Kızkardeşim beğendiği 200 liralik bir küpe varmış onu isterim o zaman diye atladı :1: bende tabi dalga geçiyorum kız 200 lira için totomu bile kaldırmam ben diye :60: :60: :60:
Benim büyük cadıya 1000 liralık Laptob sözü vermişlerdi zaten daha evvelden tabi baktılar benim kız tınlamıyor onada başladılar hadi bak fiyatı arttıralım hangi laptobu istiyorsan onu alacağız falan diye :1: bizim cadıda fırsat o fırsat 2000 liralık bir laptob beğeniyorum onu alacağınıza söz verirseniz hemen başlıyorum dikkat etmeye dedi :60: :60: :60:
Çakal sülalede bir değilki teyze yeğen anında adını koydular :60:
Babamda canım bana soruyor kızım sen ne istiyorsun söyle valla alacağım yeterki kilo ver diye :1: bende dur bir iki gün düşüneyim ama değecek birşey olması lazım dedim :1: :1:
Kardeşimde nasıl takılıyor bana ulen asıl çakal sensin biz anında söyledik sen düşünüp en iyisini mi seçeceksin diye :60: :60: :60:

Uzun lafın kısası pazartesi itbaren ( pazar nikah olduğu için :1: ) spor ve sağlıklı beslenmeyle bu sefer en ufak bir kaçamak yapmadan ve yeterli su içerek kilo vereceğime kesin inanıyorum :34: RAbbim bana ve bu yola baş koymuş herkese güç kuvvet versin ....Aminnnnnnnnnn
Ne olur benim için dua edin.... ucunda hediye olmasından dolayı değil sadece artık çok daha dinç ve sağlıklı olabilmem için :34:

Anam bir kaç gün uğramadım ama gelir gelmez geldiğimide belli ettim :1:
SEviyorum sizleri yüreği güzel insanlar :3:

Merhaba arkadaşlar:3: hepinize bol eksili günler:16:
Kilo bildirimimi yapayım:66.2
tahminim 2 hafta bildirim yapamayacağım evde olamayacağım için
Fırsat bulursam yapmaya çalışırım ama yapamaya da bilirim.:26:
Tabi ki bildirim yapamayacağım yediklerime dikkat etmeyeceğim anlamına gelmez:20:
mümkün olduğunca dikkat edeceğim tabi tatilde ne kadar dikkat edilirse:26: artıyla gelmeyeyim yeter.:34:

Selamunaleykum
Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun. Amin.
Once bildirimimi yapayim: 107.3
-700 gr.
Neyse moralim bozuldu ama verdim deyip sevinmeyin aldim deyip uzulmeyin demisti Ayca Kaya. Uzulmuyorum o zaman. Adettim belki ondandir deyip asil meseleme geciyorum.

Ben sizlerin bir konuda fikrini merak ediyorum:

Kilom malum... son zamanlarda farkettim ki sadece kg. Icin cocugu erteledim. En birinci sebebim buydu. Dun esimle konustuk. O da artik getcekten istedigini soyledi. Ben de istiyorum zaten. Daha hic denemedik. Nolucak bilmiyorum. Acaba baslasak mi diye icim icimi yiyor. Rabbim herseyin en hayirlisini bilir. Baslasak cok mu skntilar cekerim kg yuzunden. Ama sirf bu yuzden de ertele ertele nereye kadarr?? Bir haftada incecik olamayacagim sonucta buunada uzun bir sure lazim. Bebek de ha deyince olmuyor. Onun icin de bir sure gececek sonucta. Bu sure zarfinda gene dikkat ederm diye dusunuyorum. Hem bunu dusunmek bile istemiyorum ama Allah korusun belki bazi surecler de gerekecek tedavi vs. Icin Allahim korusun. Hep bir zaman bunlar. Icim icimi yemekte.
Tehlikeye sokar miyim boyle bir durummda bebegimi bunlari da dusunuyorum. Dua ediyorum hayirlisi icin.
Olumsuz dusunmuyorum sanki hemen olacak hissim boyle. Ne yapsam en guzeli olur??

Canım bu mübarek günde hepimiz için dua edicem. Dilerim bu ay bebeğiniz sizinle olsun. Bu sefer mutluluktan ağlamaktan gözleriniz şişsin. Eşin koşsun sana kocaman sevdiğin bir pastadan alsın diyet miyet düşünmeden tatlı tatlı yiyin. :16::16: Bizim bebişler biraz nazlı ne yapalım geleceeeeekler ama oturmuş biryerde muhabbet ediyorlar herhalde. :9::9:

Nasıl olduğumuz sormuşsun diğer yazıda. İyiyim şükür ama hala kanamam var. Beta hcg de en son 50 lerdeydi. Düşüyor yani. Metarexate diye bir iğne vuruldum içimde parça kaldığı için beta hcg hala düşmedi. Bir hafta sonra tekrar kan vereceğim inşallah biter. Doktorla, daha önceki aylarda rahim filmini çektirelim diye konuşmuştuk. Hamile kalabildiğine göre sorun yoktur dedi. en az 4 ay tedaviyi bırakıyorum. Korunmucam bakalım normal yolla olabilecek mi ?

Hepinizin kandili mübarek olsunn.. Bu mübarek günde Allah (cc) bütün dualarımızı kabul etsin inşallah.

aminnnn canımmm inşallahh...rabbim yardımcın olsunn..bundada vardır bi sebep...rabbim yüreğine yüklemez bu kadar yüküü..biz bilemiyoruz ki bunları neden yaşıyoruzz..ne için yasatıyor bize bunları...hepsinin sebebi var anlayanlardan oluruz inşallahh...

sabır et ...en güzelleri nasip olacakk inşallahh..rabbime güvenimm sonsuzzz...

Kizlar benden bu kilolar gitmiyor yapisti ustume. Dun diyetisyene gittim 76.6 olmusum. Baslangic kilom 78.8 idi. Tam bir ayda bu kadar verdim. Diyetime sadigim en kucuk kacamagim yok. Sporu hep yaptim. Sadece son hafta migren nobetlerim tutunca yapmadim. Diyetisyenim adet gunumde geldigim icin odemde vardir dedi ama yinede verdigim oran cok az. Insulin direncinden dolayi diyor diyetisyen. Insanin motivasyonu dusuyor ya. Dun listemi iyice kisti tuz tamamen kalktı peynir bile yok artik.

canımmm...sakın pes etmeee...bendede var insülin direncii...glukofen içiyormusunn ??onuda iç dr una söyle verir zatenn..bende senin gibi gram gram verdimm ama verdim işte allahında izniylee....daha vermem gerekiyor ama yılgınlık geldi birazz..veremesemde almamaya gayret ediyorum...çünkü gram gram verdiğimi 2 günde kilo kilo geri alıyorumm..

İNşallah canım yaa evet kendimi baya kasmışım aslında keşke anestezi olsaydı dedimm doktorum sormadı bile bana
aslında o da bedenden atılana kadar baya zarar verirdi hemde yumoş büyürken saolsun Doktorum kendisi çekti o filmi bende kadın iyi ilgilendi ben bir süre sonra yeniden birden kasılınca muhtemelen sıyrıldı içi benim de ek ilaç verildi ama işte o ara kasılmıştım iyice açılmadı yani diğeri buna hamdoslun
Allah bir daha gerek duyurmasın inşallah evet erkekler çok etkileniyor bu durumdan eşimde aynı şeyi söylüyordu ben sakinleştiğimde konuştum
aman dedim Allah'ın zoruna giider bütün bu sıkıntılara katlanma sebebim o onu da inşallah Rabbimiz verecek bizlere

Hayırlı kandilller Rabbim yuvalarımızı mutluluklarla doldursunn :16::14:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN............aminn....canımm inşalahh bizleredenasip olacakk...rabbim eşlerimizede güç kuvvet versinn...onlarıda yanımızdan eksik etmesinn...zorr şirinemm yaaaa....onlarada zorr bizede zorrrrr.....

Anladim. Canim sagol bilgilendirdigin.icin. Esim gelemicekmis ctesi gunu. Olmadi onumuzdeki ay gideriz dedi. Seytan bu ya turlu turlu vesvese sokuyor aklima. Allah biliyorya zoruma gitti. Ne yapicam bilmiyorum.

şşşşşş...zoruna gitmesinn...sakın üzme canını zatenn hüzünlü yürein dahada hüzün yüklemee...seni öyle iyi anlıyorumkii...benimde eşim erteliyorduu başlardaa..oluruna bırak olurr olur diye diye 3 yıl geçtii..olmayısına ağlıyordumm..bide eşim neden böyle yapıyor diye ağlıyordum...şimdi 5.yıl diyorumkii bak bi senedir tedavideyiz ilk seneler gitseydikk...sonra diyorumkii nasipde yokmuş gitsekdee olmayacakmış demekkiii...şimdi sonnn elimden gelenleri yapıyorumm rabbimede tevekkül ediyorumm...yapacak bişiyim kalmayana kadar gidicemm...rabbim yardımcımız olsunn..

HAYIRLI SABAHLAR ÇITIRLAR:21:

ilk bildirim benden gelsin.

geçen hafta: 73.9

bu hafta: 74.2

kaçamaklara rağmen gramla kurtardım bu hafta..
spora devamm

HAYIRLI CUMALAR HEPİNZE..
:16:

hoşgeldinn canımm...istanbula gelmişsinn nerelerii gezdinnn?? okadar artıdan bişi olmass..o sudurrr...ödemdirr...

Alt tarafı amcaoğlu evleniyor ( eşimin ) ama hepimizde bir paniktir gidiyor :1: birde yoğunluğum bana yetmiyormuş gibi dayanamadım bu akşam için dün eşimin bütün kuzenlerini aradım bize davet ettim :60: :60::60:
İkisi zaten bu akşam bize gelmeyi düşünüyorlarmış hazır üniversiteden fırsat bulupta gelmişken ki onların için canımı veririm okadar çok seviyorum eşimin yeğenlerini :16::16::16::16:

maşallahh cecomaaa....kızz ne isticenn senin yerine bende hayal kurabilirmiyimm....bak bi fikir geldii bilemm.....senin araba neydi kaç modeldi..onu satıp üstüne acık ekleseler ikinci el bi araba alsann:9::9::9::9::9::9: ayyyy amca duymasın beniiii:9::9::9: dicekk cecoya akıl verenlere bakkkkk:9::9::9:

pazartesiye az kaldııııı....gel bakalım bekliyoruzz seniii....ramazanada bi plan yapalımm....

Merhaba arkadaşlar:3: hepinize bol eksili günler:16:
Kilo bildirimimi yapayım:66.2
tahminim 2 hafta bildirim yapamayacağım evde olamayacağım için
Fırsat bulursam yapmaya çalışırım ama yapamaya da bilirim.:26:
Tabi ki bildirim yapamayacağım yediklerime dikkat etmeyeceğim anlamına gelmez:20:
mümkün olduğunca dikkat edeceğim tabi tatilde ne kadar dikkat edilirse:26: artıyla gelmeyeyim yeter.:34:

iyii tatillerrr canımm....nireleree gidiyorsunnnnn.....gitt eglenn düşünmee diyetii..ama çok cozutursandaa hafif seylerde cozuttt :29::29::29::29:

+ 1 ile hizi aldim yukari cikmaya basladim sanirim yine... Guncel: 57kg

Smear testi, kizamik ve su cicegi tahlillerimin sonuclari haftaya cikacakmis.

Moralim cok bozuldu smear testinden sonra, normalde cok basit ve acisiz bir test biliyorum. Gurbette olmanin burukluguydu sanirim. Cok kastim kendimi. :/ utanmasam aglayacaktim oralarda :)))

Bahanem de hazir diyerek sonrasinda yemege vurdum kendimi ve +1 ile buradayim iste :) Bir de su icmeyi unutmaya basladim sinavlar ve projeler pesinde kosarken.

Bol sulu ve eksili gunler kizlar.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Selamunaleykum
-700 gr.
Neyse moralim bozuldu ama verdim deyip sevinmeyin aldim deyip uzulmeyin demisti Ayca Kaya. Uzulmuyorum o zaman. Adettim belki ondandir deyip asil meseleme geciyorum.

Kilom malum... son zamanlarda farkettim ki sadece kg. Icin cocugu erteledim. En birinci sebebim buydu. Dun esimle konustuk. O da artik getcekten istedigini soyledi. Ben de istiyorum zaten. Daha hic denemedik. Nolucak bilmiyorum. Acaba baslasak mi diye icim icimi yiyor. Rabbim herseyin en hayirlisini bilir. Baslasak cok mu skntilar cekerim kg yuzunden. Ama sirf bu yuzden de ertele ertele nereye kadarr?? Bir haftada incecik olamayacagim sonucta buunada uzun bir sure lazim. Bebek de ha deyince olmuyor. Onun icin de bir sure gececek sonucta. Bu sure zarfinda gene dikkat ederm diye dusunuyorum. Hem bunu dusunmek bile istemiyorum ama Allah korusun belki bazi surecler de gerekecek tedavi vs. Icin Allahim korusun. Hep bir zaman bunlar. Icim icimi yemekte.
Tehlikeye sokar miyim boyle bir durummda bebegimi bunlari da dusunuyorum. Dua ediyorum hayirlisi icin.
Olumsuz dusunmuyorum sanki hemen olacak hissim boyle. Ne yapsam en guzeli olur??

canımm hiç takılmaa..bizz böle gram gram veriyoruzzzz...keşke her hafta böle versenn.. ayda 3 kilo vermiş olursun...ayda 3 kg versennn...3 ayda 9 kiloo..3 ay sonra 98 kilo olursunn...6 ay sonra..89...:24::24::24::24::24::24::24:böyle hesap kitaplarla motive et kendinii...ben öyle yapmıştım...sen pcden girdinmi hiç bu sayfayaa benim kilo cizelgemi gördünmüü ??öyle bi cetvel yap kendine beni en çok motive eden seylerden biriydii...

diğer soruna gelince kendi fikrimi söyliyeyimm....bunun için sen karar vereceksinn...bu kiloyla hamile kalırsan çok zorluk çekersinn..en az 10 kg desek..117..amaa şöle örneklerde var kiloda verebilirsinn....

önce bi kaç sorum varr...sana kesin pko teşhisi kondumuu ??? hormon testlerini yaptırdınmıı ???adetlerin düüzenlimi ?? eşin sperm testi verdimii ?? bunların cevabını bilmiyorum amaa..

ben derimkii....yani senin yerinde olsamm...önce bu dediklerimi yaparr...soru işaretlerini kafamda cevaplandırırım ne ne değill...sonra korunmayı bırakır cocuk çalılşmalarına başlarımm....AMAAAA.....en başında kesinn kesinn karar alırr diyete spora agırlık veririmm...her ay en az 3 kg vermek şartıyla..hamile kalana kadar diyett yaparım sıkı diyett....vee ben bölede yaptım...verdimde..hamile kaldıgındada ilk 3 ay diyet yapabiliyorsun...zatenn böle yaparsann...en ykın 2aya bile hamilekalsann...6 kg vermiş olursun buda karrr...

yani sözün özüü :) :) eger ben kesin kilo vericem bundan sonra cok dikkat edicem dersenn korunmayı hemen bırkk pkoda ne zamann neolacagıı belli degill...

+ 1 ile hizi aldim yukari cikmaya basladim sanirim yine... Guncel: 57kg

Smear testi, kizamik ve su cicegi tahlillerimin sonuclari haftaya cikacakmis.

Moralim cok bozuldu smear testinden sonra, normalde cok basit ve acisiz bir test biliyorum. Gurbette olmanin burukluguydu sanirim. Cok kastim kendimi. :/ utanmasam aglayacaktim oralarda :)))

Bahanem de hazir diyerek sonrasinda yemege vurdum kendimi ve +1 ile buradayim iste :) Bir de su icmeyi unutmaya basladim sinavlar ve projeler pesinde kosarken.

Bol sulu ve eksili gunler kizlar.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

amannn + 1 le bişi olmazz toparlarsınn...testsonuçlarında güzelll çıkar inşallahh....

yaa ben bukadar dr gittim daha hiç smear testi vermedimm yaaaaa......bu gittiğimde dr sorayımm bariii...

Daha calismalara baslamadigimiz icin test falan birsey yaptirmadik henuz. Bilmiyoruz cunku. Adetlerim cok sukur cok duzenli. Burda da bir suru ornek okudum kilolu hamile kalan arkadaslar var. Elbette.
Soyle de olsun istemem ama bu dusunce de var bende biraz. Simdi kiloluyum ya ben sanki hicbiseye hakkim yokmus gibi. Hamile kalsam oyle mi degerlendiricem boyle olmamali. Yani nasip olduktan sonra tabii.
Ayy durduk yerde yine moralim bozuldu.

Yenge hazır gelmişken diğerlerinide çağırıp sizde toplansakmı çaya dedikleri an hadi olsun dedim :34:
Eşimin halası hatta kız bir sürü işin var, anana git gel yapıyorsun, temizlikle uğraşıyorsun, düğün evine yardım etmeye çalışıyorsun daha ne iş çıkartıyorsun başına dedi :60: Dedim Yengemin ( eşimin amca hanımı ) tahtında gözüm var :60: :60: :60:
Oda sağ olsun senelerdir oğlunun arkadaşlarını olsun akraba gençleri olsun sık sık evinde ağırlar ve hiç bir kere bile ay yoruldum bıktım şunlardan demez :1: aksine zevk alır evinin dolup taşmasından :34:
Bende bayılırım akrabalar bir arada olsun :34: hem evlatlarımda kuzenleriyle samimi olsun sıkı bağ oluştursun ki Allah geçinden versin yarın öbür gün bizlere birşey olursa onlara manevi destek olucak, başları sıkıştığında ( yine Allah göstermesin ) onların danışabileceği birileri olsun hayatlarında :34:

Sağ olsun eşim ben çayın yanına hazır birşeyler alırım gelirken dedi ama ben yine dayanamayıp en azından salata tarzı birşey yaparımd iye düşünüyorum :34:
Aslında bugün birde saçımı boyatmaya kuaföre gideceğim öğlende :34:
Dün bir sürü işim vardı ama kandil münasebetiyle sabahtan bir çıktık ( annemlere kahvaltıya ) akşam eşimin anannesine geçtik ( hazır gitmişken ananne istededi diye onun yattığı odanın eşyalarının yerini değiştirdik :1: ) ordanda eşimin amcasına geçtik yemeğe ve geç saate kadar oturduk :34:
Gece eve geldikten sonrada bir yarım saat dinlenip direk işe giriştim ve gece 2ye kadar evle uğraştım ki bugün kuaförde rahat olayım :1:
Bir tek yerleri süpürüp silme ve banyoyu bir ovma kaldı :34:
Eeee bu fırsatı kaçırırmıyım hemen damladım :1:

Bu arada babam bugünlerde bizi iyice gaza getirmek için ulen kilo verene ne istiyorsa alacağım deme gafletinde bulundu :60: Kızkardeşim beğendiği 200 liralik bir küpe varmış onu isterim o zaman diye atladı :1: bende tabi dalga geçiyorum kız 200 lira için totomu bile kaldırmam ben diye :60: :60: :60:
Benim büyük cadıya 1000 liralık Laptob sözü vermişlerdi zaten daha evvelden tabi baktılar benim kız tınlamıyor onada başladılar hadi bak fiyatı arttıralım hangi laptobu istiyorsan onu alacağız falan diye :1: bizim cadıda fırsat o fırsat 2000 liralık bir laptob beğeniyorum onu alacağınıza söz verirseniz hemen başlıyorum dikkat etmeye dedi :60: :60: :60:
Çakal sülalede bir değilki teyze yeğen anında adını koydular :60:
Babamda canım bana soruyor kızım sen ne istiyorsun söyle valla alacağım yeterki kilo ver diye :1: bende dur bir iki gün düşüneyim ama değecek birşey olması lazım dedim :1: :1:
Kardeşimde nasıl takılıyor bana ulen asıl çakal sensin biz anında söyledik sen düşünüp en iyisini mi seçeceksin diye :60: :60: :60:

Uzun lafın kısası pazartesi itbaren ( pazar nikah olduğu için :1: ) spor ve sağlıklı beslenmeyle bu sefer en ufak bir kaçamak yapmadan ve yeterli su içerek kilo vereceğime kesin inanıyorum :34: RAbbim bana ve bu yola baş koymuş herkese güç kuvvet versin ....Aminnnnnnnnnn
Ne olur benim için dua edin.... ucunda hediye olmasından dolayı değil sadece artık çok daha dinç ve sağlıklı olabilmem için :34:

Cecom bence de sole guzel biseyler iste. Madem kaynak saglam :)
Saka bi yana o kg cuklar gitse hic bisey seni zayiflamanin vrdigi mutlulukdam daha fazla mutlu edemez dimi :)

Selamunaleykum
-700 gr.

Dr a danis derim hem.kadin dogum hem diyetisyenle gorus derim. Insallah tedaviyr gerek kalmaz. Hamileykende diyetisyen esliginde devam edersin bisey olmaz allah in izniyle. Ama bebehin.seker hastasi olma riski var sa kg ver ole calismalara basla canim. Yinede son karar senin.
aminnnn canımmm inşallahh...rabbim yardımcın olsunn..bundada vardır bi sebep...rabbim yüreğine yüklemez bu kadar yüküü..biz bilemiyoruz ki bunları neden yaşıyoruzz..ne için yasatıyor bize bunları...hepsinin sebebi var anlayanlardan oluruz inşallahh...

canımmm...sakın pes etmeee...bendede var insülin direncii...glukofen içiyormusunn ??onuda iç dr una söyle verir zatenn..bende senin gibi gram gram verdimm ama verdim işte allahında izniylee....daha vermem gerekiyor ama yılgınlık geldi birazz..veremesemde almamaya gayret ediyorum...çünkü gram gram verdiğimi 2 günde kilo kilo geri alıyorumm..

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN............aminn....canımm inşalahh bizleredenasip olacakk...rabbim eşlerimizede güç kuvvet versinn...onlarıda yanımızdan eksik etmesinn...zorr şirinemm yaaaa....onlarada zorr bizede zorrrrr.....

şşşşşş...zoruna gitmesinn...sakın üzme canını zatenn hüzünlü yürein dahada hüzün yüklemee...seni öyle iyi anlıyorumkii...benimde eşim erteliyorduu başlardaa..oluruna bırak olurr olur diye diye 3 yıl geçtii..olmayısına ağlıyordumm..bide eşim neden böyle yapıyor diye ağlıyordum...şimdi 5.yıl diyorumkii bak bi senedir tedavideyiz ilk seneler gitseydikk...sonra diyorumkii nasipde yokmuş gitsekdee olmayacakmış demekkiii...şimdi sonnn elimden gelenleri yapıyorumm rabbimede tevekkül ediyorumm...yapacak bişiyim kalmayana kadar gidicemm...rabbim yardımcımız olsunn..

hoşgeldinn canımm...istanbula gelmişsinn nerelerii gezdinnn?? okadar artıdan bişi olmass..o sudurrr...ödemdirr...

maşallahh cecomaaa....kızz ne isticenn senin yerine bende hayal kurabilirmiyimm....bak bi fikir geldii bilemm.....senin araba neydi kaç modeldi..onu satıp üstüne acık ekleseler ikinci el bi araba alsann:9::9::9::9::9::9: ayyyy amca duymasın beniiii:9::9::9: dicekk cecoya akıl verenlere bakkkkk:9::9::9:

pazartesiye az kaldııııı....gel bakalım bekliyoruzz seniii....ramazanada bi plan yapalımm....

iyii tatillerrr canımm....nireleree gidiyorsunnnnn.....gitt eglenn düşünmee diyetii..ama çok cozutursandaa hafif seylerde cozuttt :29::29::29::29:[/QUOTE

Wawcim bugun dr dan randevu aldim tek basima gidiecem ama yinede cekiniyorum. Ne bilim ya ertelemek istemiyorum 31 yasindayim yazin 2 kuzenin dugunu var ve herkes sorcak bebek bbbek nie dusunmuuorsunuz yapin vs vs afff allah im.aff

Ben.kg bildririmi yapmadim.sanirim.

72.1 gecen.hafta
bu hafta 72.5
Gelen 400 gr

Insallah regl yuzundendir.
Hadi bildirim yapmayanlar var. Nirdesiniz giiiii :)))))

evett kızlarrr gelelimm banaaa....dün 1 mayısdı eşim evdeydii...güya sabah uyuyacaktıı..gitmişş börek almış kahvaltıyaa çeşittt çeşittttt karma pozisyonn..su böreği..kürt böreği..kıymalı börak..poğçaa:27::27::27::27::27::27:acıkını yedimm..acıkıdaa asağı gönderdimm.. gün kaçamaklarla başladıı.....vee ardı geldi kapı çaldıı helvalarrrr.....yidikk vee saat 10 attık kendimizi bostancıya yürü babam yürü 3 saate yakın.. 4 km olmuşturr..amaaaaaaaaaa yürüyüş yolunaa hamburgerci koymuşlarr..acıkda ondan atıştırdıkk...hooppp evee geldikk..

evdede sadrazam lokumu diye bi tatlı vardı ondan yaptım kekli olandann..paketledim annemleree...ve yola çıktık..ordada kandil simidi vee lokumdan yedim..ve bitti...

akşam eşimle atıştık birazz vee ben ağlma krizleriylee uyuya kalmışım koltukdaa..sorun ne dersenizzz..dün annemlere gittik...cumartesi yine cagırdı annem ..kardeşimi yemege alacakmış....bide salı yemek kermesimiz var ben yine karşıya geçmek isticemm...oda basladı kızmaya...tedaviye başladınn otur evinde azcık diyee...maddi yöndende yıpranıyoruz acık anlayışş diyeee...bizim bi gidişimiz 70 tl...benziniydi..elimiz boş gitmeyelimdii...bu son ayy haftanın 3 günü orda olunca doğal adam çıldırdı...ben aglayıncadaaa...bütün gün yüzün gülsün diye kosturdum gün sonunda yine ağladın....2 kat çıldırdıı...:25::25::25::25:

vee bugün tartııı...takılmışş gibi yine aynı rakamı gösterdiiii...... 79,6 :9::9::9::9: valla şaka değill takıldımm yineee..ne artıyor ne azalıyorrr...

kızlar ben de artılardayım malesef...
geçen hafta: 77,6
bu hafta: 78,8

bu ara hipotiroid rahatsızlığım arttı ve iki aya yakındır adet olmuyorum...sporla desteklemem lazım daha iyi bir hafta beni bekliyor inşallah..
öptüm hepinizi kendinize iyi bakın kızlar...

Wawcim bugun dr dan randevu aldim tek basima gidiecem ama yinede cekiniyorum. Ne bilim ya ertelemek istemiyorum 31 yasindayim yazin 2 kuzenin dugunu var ve herkes sorcak bebek bbbek nie dusunmuuorsunuz yapin vs vs afff allah im.aff

gittt canımmm....takmaa..evet yanında olsaa iyi olurdu amaa onada zaman verrr....

millettii yük etme üzerinee sorarlarsa sorsunlarrr..hayırlı vakitte gelir inşallah dee...daha biz hayatımızı yaşıcazz dee..

ben seni 23..24 zannediyordumm..böle kuzumm bebem diye konuşuyorumm amaa ismini bilmediğimden samimiyettenn...

dün akşamm dua ediyorumm...dün ilk iğnemi vuruldumm..allahım hakkımızda hayırlı eylee ..zamanı değilsede yüreğimize sabır ver diye dua ettim...

yine açtım ellerimii.....allahımm.....şirineyeeeee.....minimaksaa....yağmurluyaa..klorofoma..cankusaa..ecrine.. dedimm bi gülmek geldi ellerim açık...töbee töbe dedimm..allahım isimlerini bilmiyorum gönlümden geçiriyorum...sana el açmış evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün kullarına hayırlı evlat ver diye dua ettim..kabul eder inşallahh...

CECOMMM...sende geldin aklımaa...hakkında hayırlısıysa...hayırlıı sağlıklı bi şekilde kilo vermeyi nasip ettdedimm...

isimlerinizi bilmesemdee yüeğimde hepinizn yeri ayrıı....

dün akşamm dua ediyorumm...dün ilk iğnemi vuruldumm..allahım hakkımızda hayırlı eylee ..zamanı değilsede yüreğimize sabır ver diye dua ettim...

yine açtım ellerimii.....allahımm.....şirineyeeeee.....minimaksaa....yağmurluyaa..klorofoma..cankusaa..ecrine.. dedimm bi gülmek geldi ellerim açık...töbee töbe dedimm..allahım isimlerini bilmiyorum gönlümden geçiriyorum...sana el açmış evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün kullarına hayırlı evlat ver diye dua ettim..kabul eder inşallahh...

CECOMMM...sende geldin aklımaa...hakkında hayırlısıysa...hayırlıı sağlıklı bi şekilde kilo vermeyi nasip ettdedimm...

isimlerinizi bilmesemdee yüeğimde hepinizn yeri ayrıı....

Allah razi olsun.

iyii tatillerrr canımm....nireleree gidiyorsunnnnn.....gitt eglenn düşünmee diyetii..ama çok cozutursandaa hafif seylerde cozuttt :29::29::29::29:

wawcığım benimkine yarı yarıya tatil denir. ilk hafta eşimin tedavisi için maalesef İstanbulda olacağız.:18:
İstanbul çok korkutuyor beni bu ikinci gidişimiz olacak.:26:
ilk gidişimizde aşırı derecede migrenim tutmuştu. Başımın ağrısından oturup ağladığımı bilirim. :14::14:yine öyle olacak diye korkuyorum.
ikinci hafta ise güneydoğu turu düşünüyoruz. mardin, midyat, hasankeyf vs:10::10:

Back