• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

gelelimm dr işineee...kaçış yokk aglaya sızlaya yine gittim dr a..eşimin gelmesini istemedimm..aile inasındayızya işden gelse ne oldu nereye diye soracaklarr..kendim gittim..yine rapor yazdıı..iğneleri aldım 450 liraaaa:43::43::43::43: gittim onlarıda aldım şükürrrr...yarın başlıcamm 100 dozlaa...mübarek günn..inşallah bu sefer hayırlara vesile olurr...pazartesi randevüm varrr...yumoş hızlı gelişmişse dozu düşürürüz dedi tabi yumoş gelişirseee.......işte böle son durumlarr...

ŞİRİNEEEEEE....nerelerdesin kuzummm aklım sendee...HSG çekilecektiinn çekildinmii...yumoş ne alemdeee?? inşallahh herşeyy yolundadırrr...

Doguma 84le girdim10 kilo alimstm doğumdan sonya tartıldım 9kilosu gitmis
Sevinirken kaynnana anem süt olsun diye tatlilar serbetler cikolata helvaa ne kadar kalorili iste siz hesaplayin yedirdiler istemedikce
Simdi dun tartildim saglk ocagnda 78.9kiloyum
Boll su iciorum ve terliyorum ins cericem diyete giremiyorum emzirdigim icin
Bi 4ay snra katilscagm size :)
Hic karnimda yirtik olusmadi kullndgm kremin faydasni gordum
Popom kuculdu ama dogum sonradi karnim kaldi kizlar :( napicam ben
Toprak canim kizim uyuyor simdi coook opup kokladimmm

Gebe kaldıgin zamani cok iyi hatırliyorym canim. Vakit nasil da gecmis doğmuş da büyümüş bile bebis.
Allah saglik versin ikinize de canim.

Selam kizlar. Uzun süredir gelemedim ama güzel haberi vereyim sizlere dedim.
Basardik sonunda gebeyim.
Kimse umudunu kaybetmesin.
Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman geliyor mucizelerimiz.
93, 5 kg ile gebe kaldim ne olacak halim bilmem :(
Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oohhhh çokkk şükürrrrrrrrrrrrrrr:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: :8::8::8::8::8::8:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallahhhhhhhhhhhhh.....

nettinn ne zamann olduu nasıll olduu.....ayyy kendim hamile kalsam bukadar sevinirimmm...rabbimden ümidimi kesmiş değilim ama sizlerin haberini alıncaaa umudum çoğalıyorr.....

bencede diyetisyene git canımmm....gidersen bizede bildirr...bende hamile kalırsam gidicemmmm.....

aaayayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

oohhhh çokkk şükürrrrrrrrrrrrrrr:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: :8::8::8::8::8::8:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallahhhhhhhhhhhhh.....

nettinn ne zamann olduu nasıll olduu.....ayyy kendim hamile kalsam bukadar sevinirimmm...rabbimden ümidimi kesmiş değilim ama sizlerin haberini alıncaaa umudum çoğalıyorr.....

bencede diyetisyene git canımmm....gidersen bizede bildirr...bende hamile kalırsam gidicemmmm.....

aaayayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Canim benim hep aklimda ve duamdasin inan.
Hep gelip okuyorum burayi senden iyi haber gormek icin.
Asilama ile oldu canim.
Klomen kullanmistim. Adetin 17. Günü 22 mm olmustu.
Hemen catlatma ignesi yaptirdim ve adetin 19. Günü de asilama oldum.
Rabbim nasip etti iste. Her sey denk geldi ve oldu cok şükür.
Rabbim büyük. Inşallah olacak senin de ve tüm bekleyenlerin de.
Sadece zamani var o kadar.
3 mayista kontrolum var. Doktora da danisip diyetisyene gidicem.
Saglikli ve yararli beslenmek icin gitmeliyim.
Yazarim buraya da gidince.
Zaten bir kac kez gitsem nasil beslenecegimi ogrenirim sanirim.

Mart ayinda oldu canim. Son adetim 2 mart idi.
Adete gore 8+2 günlüğüz.
Ama bebis biraz daha küçük ne zaman yumurtladigimi bildigim icin.
Henüz kalp atisini duymadim. Doktor her şey yolunda dedi ama cok tedirginim.
Hic rahat degilim.
Bir duysaydim rahatlayacagim biraz.
Inşallah iyidir :(
Bu stres gebe kalmaya calismaktan cok çok daha zormuş inan.
Başına gelince hakliymis ocean diyecen :)

gelelimm dr işineee...kaçış yokk aglaya sızlaya yine gittim dr a..eşimin gelmesini istemedimm..aile inasındayızya işden gelse ne oldu nereye diye soracaklarr..kendim gittim..yine rapor yazdıı..iğneleri aldım 450 liraaaa:43::43::43::43: gittim onlarıda aldım şükürrrr...yarın başlıcamm 100 dozlaa...mübarek günn..inşallah bu sefer hayırlara vesile olurr...pazartesi randevüm varrr...yumoş hızlı gelişmişse dozu düşürürüz dedi tabi yumoş gelişirseee.......işte böle son durumlarr...

ŞİRİNEEEEEE....nerelerdesin kuzummm aklım sendee...HSG çekilecektiinn çekildinmii...yumoş ne alemdeee?? inşallahh herşeyy yolundadırrr...

canım sen tüp bebek mi yaptıracaksın yoksa yumurta çatlatma tedavisine mi başladın...ilaçlar baya tutmuş yaa Allah yardımcın olsun arkadaşım müjdeli haberlerini bekliyoruz...

gözün aydın arkadaşım Allah tamamına erdirsin....ben de kızıma 90 kiloyla hamile kaldım sadece 5 kilo almıştım..kiloluların biraz depodan gidiyor galiba:1::1:onları stres yapma tadını çıkar hamileliğinin çünkü bu günler asla unutulmuyor acısıyla tatlısıyla..

Asilama ile oldu canim.

Mart ayinda oldu canim. Son adetim 2 mart idi.
Adete gore 8+2 günlüğüz.
Ama bebis biraz daha küçük ne zaman yumurtladigimi bildigim icin.
Henüz kalp atisini duymadim. Doktor her şey yolunda dedi ama cok tedirginim.
Hic rahat degilim.
Bir duysaydim rahatlayacagim biraz.
Inşallah iyidir :(
Bu stres gebe kalmaya calismaktan cok çok daha zormuş inan.
Başına gelince hakliymis ocean diyecen :)

tahminn edebiliyorummmm...şimdiden o stresii...amaa gönlün rahat olsunn daha çokk erkennn...kalp atışınıda duyucannn...bak OUF un kucagında bebeğii...sendee kokusunaaa doyamıyorum diye yazacaksınn burayaa...çok şükürrr rabbimeee....

kiloyuda dert etmekilolular fazla kilo almıyorrr...diyetisyenede gidersenn sorun olmasss....:54::54::54:

canım sen tüp bebek mi yaptıracaksın yoksa yumurta çatlatma tedavisine mi başladın...ilaçlar baya tutmuş yaa Allah yardımcın olsun arkadaşım müjdeli haberlerini bekliyoruz...
yok canım tüp değill...nasip olursa aşılama olucammm....iğne tedavisii...o cak ayındada iğne tedavisi gördüm ..ama olmadıı..şimdi yumoş olursa aşılama denicezz...tutar inşallahh...

Rabbim öncelikle hayırlı evlatlar versin canım hepimize...dediğin gibi herşey çok güzel olacak Allah ın izni ile..ben kızıma en umutsuz anımda tedaviyle hamile kaldım..o kadar pişmanımki neden öyle yaptım diye..ona rağmen Rabbim kızımı bana verdi...yani her zaman şükür ve bol dua gerekiyo..
katılıyorum sana şükür ve bol dua . Allah bağışlasın prensesini :)

rabbim size bağışlasınn evladınızıı....
kızz negüzelll fazla kiloo almamışsınn...aayyy ben şimdi 79 umm....benimdee kiloo vermemm lazımm ...hormon iğnelerii mahfettii beniii..

canımm süt için şekerli şeylerr yemee bol su içç kompostu yap ama sekersizz...bol marul kıvırcık yeee...netten araştırr..kilo almadan süt attırmanın yollarınıı..

karnınıda dert etmeee...daha çok erkenn gider odaa...bebek emdikce rahim ve karın toplarmış içerde kendini...seninde toparlıcak inşallahh...

niyee bizimm oluyorrr...sen kimsinn hepimizin yılı olsun inşallahh...sen napeysın toparlandınmı iceee...bi kaç ay korunacakmısınn..yoksa doğal deneyin dedimi dr...bende 3 ay diblen normal bi düşük olmadı senin 3 tanee...

şükürr adet olmuşsunn...kiloda etki etmiş olabilir ilalardaaa...cumartesi demişsin amaa tahlilller için geç değilmi birazzz..??adet oldugun gün saat gece 11 de olsa ogün adetinilk günü sayılıyormus..onu baz alarakk...3. günü tahlil vermen lazım...ben dün saat 5 gibi adet oldum..bugün 2. gün sayıp dr gittim ..tahlil vereceksen 3. günü dr gitt...eger yakınında devlet varsa ordan al randevuyu tahlilleri orda yaptırr...muayene olmaa..böle hakkım varmıs ..özel drgidiyorum bu tahlilleri istedi yaptırmak istiyorum de ve yaptırr....tabi önce druna git o tahlilleri yazsın sonraa...eşinde enaz 3..4. gün pehrizden sonra versin tahlilinii...inşallah herşey yolunda gider canım...

makarnadan bişi olmas bence...benim diyetisyen..haşlayıp suzdugunde yagsız direk yogurda karıştırırsam o öğün ekmekde yemezsem 10..12 kaşık yiyebileceğimi söylemişti..tabiki ekmeklerimide makarnaya cevirmişti ondan bukadar cokdu..

aminn diyorummm...bizleride unutmadualarındaaa...bende adetim tutamıcammm...yarın gece dualarımızda birbirimizi unutmayalımm...

yaww bide orucda menüyü nasıl yapıyorsunuzz..karataydaa...ramazan geliyorr...bi plan yapmalıyızz...kilo almadan hatta vererek geçirelimm.m...

amiinnnn diyorumm kocamann....rabbim dualarınızıda oruçlarınızıda kabul etsinn bennn tutamıcamm onun hüznü varr...adet oldum bugune denk geldii...dualarınızda unutmayın benide..

oruçluyken nasıl yapıyorsun menuuyuu...??ramazan geliyor bi plan yapalımm vee ona alıştıralım kendimizii...kilo almak değilde verebilir belkidee...zor amaaa...inşallah olurr..

canım geçen ay dr a gittiğimde adetin 4 yada 5 günü gel demişdi. herkez 3 der. ben dün oldum adet. 5 gün yapıyor gidicez. eşimde gidecek sonuçlarını da göstercez dr a dr öle dedi die bende o tarihlerde gidicem inşallah.
rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin.
ya evet ramazan menüsü nü nasıl yapıcaz ben her sene ramazanda kg alanlardanım. ama kg vermek istiyorum bu yıl. bana da söyleyin menüyü yada programı

evett kızçelerimmm ben geldimmm....önce yediklerimden başlayayımmm....

sabah kahvaltı yapamadım yinee...saat 11 gibi

1 kase dolu dolu tarhana çorbası...
1 kasede ıspanak kavurması yogurtluu...

sonra dr gittimm...

geldim bi kupa sütlü nescafe içtimm..3übiaradaydı bidesütle içtimmm:26::26::26:

uzun süreaçlıgımı alıyor bu benimm...

akşama dolma yapıcam kızlar..etli dolma...yogurt çorbası ve salata..ekmek yemem..2..3.. denedolma yerimmm....

kuzum sen neden sabah kahvaltısını bıraktın 2 gündr. bilerek mi yemiyorsun.
ve içtiğin o 3 ü bir arada 78 kalori 1 dilim ekmekden bile fazla kalori. sade içsen neyse de 3 ü bir arada iyi değil kuzum.
nasıl bir beslenme programı oturtmaya çalıştığını anlamadım ama sağlıklı olmuyormuş gbi geliyor.
tamam benimki sağlıksız da sen benden de fena gidiyorsun kuzum dikkat et

ocean çok sevindim. bende hamilekalabilsem diyetisyene gidicem zaten dün akşam kocişime de söledim. birlikde gidicez. ama bi hamile kalabilsem :)
rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. senide eşinide tebrik ediyorum.
Aşılamayı gerçekten bilmiyorum cahilliğime ver nasıl oluyo
çok meşakkatli bir süreç mi

ne iğnesi bu waw. bende dr a gidince iğne mi vercek klomen hap değil miydi :26::26::26::26:
baya da para tutmuş inşallah bu sefer tutar canım benim ya

Asilama ile oldu canim.
ocean hamişlerin duası kabul olurmuş hepimiz için dua et olur mu :49::49::49::49:

gelişmelerinden bizi haberdar et

waw topiğin kaçıncı bebişi oldu :):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

katılıyorum sana şükür ve bol dua . Allah bağışlasın prensesini :)

canım geçen ay dr a gittiğimde adetin 4 yada 5 günü gel demişdi. herkez 3 der. ben dün oldum adet. 5 gün yapıyor gidicez. eşimde gidecek sonuçlarını da göstercez dr a dr öle dedi die bende o tarihlerde gidicem inşallah.
rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin.
ya evet ramazan menüsü nü nasıl yapıcaz ben her sene ramazanda kg alanlardanım. ama kg vermek istiyorum bu yıl. bana da söyleyin menüyü yada programı

kuzum sen neden sabah kahvaltısını bıraktın 2 gündr. bilerek mi yemiyorsun.
ve içtiğin o 3 ü bir arada 78 kalori 1 dilim ekmekden bile fazla kalori. sade içsen neyse de 3 ü bir arada iyi değil kuzum.
nasıl bir beslenme programı oturtmaya çalıştığını anlamadım ama sağlıklı olmuyormuş gbi geliyor.
tamam benimki sağlıksız da sen benden de fena gidiyorsun kuzum dikkat et

ocean çok sevindim. bende hamilekalabilsem diyetisyene gidicem zaten dün akşam kocişime de söledim. birlikde gidicez. ama bi hamile kalabilsem :)
rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. senide eşinide tebrik ediyorum.
Aşılamayı gerçekten bilmiyorum cahilliğime ver nasıl oluyo
çok meşakkatli bir süreç mi

ne iğnesi bu waw. bende dr a gidince iğne mi vercek klomen hap değil miydi :26::26::26::26:
baya da para tutmuş inşallah bu sefer tutar canım benim ya

ocean hamişlerin duası kabul olurmuş hepimiz için dua et olur mu :49::49::49::49:

gelişmelerinden bizi haberdar et

waw topiğin kaçıncı bebişi oldu :):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canımmm benn kahvaltıyı bırakmadımdaa...ben bu yaşıma kadar ağzıma peynir sürmedim..tereyağ kaymakdaa..yumurtanın beyazınıda yiyemiyorum ancak omlette robota tutarsam...zeytin siyahı yerim ama nadir..yeşilide yeni yenii yemeye başladım...eeeee hal böyle olunca kahvaltıyı pek yapamıyorumm...

şimdideee karatay varii bişiler yapmaya çalışıyorumm..pirinç ve ekmeği yemiyorumm...sabah çorbe ve yogurtlu ıspanak yedm..

öğlenleri sütlü kahvem varda granür kahvem bitmiş.ikisi bi arada vardı sütle onu karıştırdımm...

iğne ve aşılamaya gelince ...ben klomen kullandım 2 ay işe yaradı sonra yaramadı..daha etili olan iğne tedavisine geçtimm..insülin vuruluyorlarya evdee..öyle bişi..her akşam kendime iğne yapıcamm...yumoş olursa sonra 20 mm geldiğinde çatlatma iğnesi vurulucam..ondan 36 saat sonrada aşılama yapılacakk....odaa nasıl oluyorr...erkek aşılama günü sperm veriyorr..o hastanede yıkanıyor bozuklardan arınıyorr...kalanı...kadına o günü rahimin agzına yakın yere enjekte ediyorlarrr...nasıpde varsa tutuyorr..yoksa bidahaki seferee...

gelelimm dr işineee...kaçış yokk aglaya sızlaya yine gittim dr a..eşimin gelmesini istemedimm..aile inasındayızya işden gelse ne oldu nereye diye soracaklarr..kendim gittim..yine rapor yazdıı..iğneleri aldım 450 liraaaa:43::43::43::43: gittim onlarıda aldım şükürrrr...yarın başlıcamm 100 dozlaa...mübarek günn..inşallah bu sefer hayırlara vesile olurr...pazartesi randevüm varrr...yumoş hızlı gelişmişse dozu düşürürüz dedi tabi yumoş gelişirseee.......işte böle

Hakkinizda hayirlisi olur insallah.
Bikac ay sonra da sizden guzel haberler aliriz;)

Hamile olan arkadasimizi bende tebrik ediyorum. Saglikla alir kucagina insallah.

Ramazan menusu demissiniz; biz sahurda genelde kahvalti yapariz. Bu ramazan hem sahuru hem de iftarlari daha hafif geciricem ins. Sahurda mutlaka bir haslanmis yumurta yemek isterim hem tok tutuyor hem besleyici. Iftarlari da bir kase corba bolca su tabiki ve salata simdilim benm planim bu. Umarim kg vererek bitiririz ramazan ayini.

Bu arada hedefim ramazana 9 lu rakamlarla girmek ins.

gelelimm dr işineee...kaçış yokk aglaya sızlaya yine gittim dr a..eşimin gelmesini istemedimm..aile inasındayızya işden gelse ne oldu nereye diye soracaklarr..kendim gittim..yine rapor yazdıı..iğneleri aldım 450 liraaaa:43::43::43::43: gittim onlarıda aldım şükürrrr...yarın başlıcamm 100 dozlaa...mübarek günn..inşallah bu sefer hayırlara vesile olurr...pazartesi randevüm varrr...yumoş hızlı gelişmişse dozu düşürürüz dedi tabi yumoş gelişirseee.......işte böle

Hakkinizda hayirlisi olur insallah.
Bikac ay sonra da sizden guzel haberler aliriz;)

Hamile olan arkadasimizi bende tebrik ediyorum. Saglikla alir kucagina insallah.

Ramazan menusu demissiniz; biz sahurda genelde kahvalti yapariz. Bu ramazan hem sahuru hem de iftarlari daha hafif geciricem ins. Sahurda mutlaka bir haslanmis yumurta yemek isterim hem tok tutuyor hem besleyici. Iftarlari da bir kase corba bolca su tabiki ve salata simdilim benm planim bu. Umarim kg vererek bitiririz ramazan ayini.

Bu arada hedefim ramazana 9 lu rakamlarla girmek ins.

Ramazan cok mantikli insallah iradeli bi sekilde tutabiliriz orucumuzu

canımmm benn kahvaltıyı bırakmadımdaa...ben bu yaşıma kadar ağzıma peynir sürmedim..tereyağ kaymakdaa..yumurtanın beyazınıda yiyemiyorum ancak omlette robota tutarsam...zeytin siyahı yerim ama nadir..yeşilide yeni yenii yemeye başladım...eeeee hal böyle olunca kahvaltıyı pek yapamıyorumm...

şimdideee karatay varii bişiler yapmaya çalışıyorumm..pirinç ve ekmeği yemiyorumm...sabah çorbe ve yogurtlu ıspanak yedm..

öğlenleri sütlü kahvem varda granür kahvem bitmiş.ikisi bi arada vardı sütle onu karıştırdımm...

iğne ve aşılamaya gelince ...ben klomen kullandım 2 ay işe yaradı sonra yaramadı..daha etili olan iğne tedavisine geçtimm..insülin vuruluyorlarya evdee..öyle bişi..her akşam kendime iğne yapıcamm...yumoş olursa sonra 20 mm geldiğinde çatlatma iğnesi vurulucam..ondan 36 saat sonrada aşılama yapılacakk....odaa nasıl oluyorr...erkek aşılama günü sperm veriyorr..o hastanede yıkanıyor bozuklardan arınıyorr...kalanı...kadına o günü rahimin agzına yakın yere enjekte ediyorlarrr...nasıpde varsa tutuyorr..yoksa bidahaki seferee...

Himm ozaman bbnde klomen ile basliycam olmazsa igne tedavisi ay ben kendime vurulamam esime solerim o yapr insallah o duruma gelmeden cozumlenir.
Sende insallah bu sefer bebisini kucagina alirsin waw cim
Insallah nasibinde vardir bu sefer hayirli sagljkli sihatli bir yada iki evladin gelir kollarina
Amiiinnn ;)

Merhaba arakdaşlarr nasılsınızzz
ben bugünüme hamdüsenalar olsun diyorummm
diyet fena gitmiyor o kaçamaklardan sonra toparladımmm
aminnnn...inşallah canım..dualarında bizide unutmaaa...

:26::26::26:acıkk kaçamaklarım olduu..bugun bitti yarınıda atlatsamm inşallahh

yarın pazaara cıkıcamm ama hala kararsızımm meyve alsammı almasammııı??? karataydameyve yokmuş yaa..1 haftadır yemedim meyvee...ama arada tatlım olduu..işte meyve yemeyincede arada tatlı isteklerim oluyorrr...hangisi daha az zararlı olur bilmiyorumm..izin verilen yada kesin yasaklı meyveler varmııı..??? :1::1:meyveyi çok severimde ondan ısrarla soruyorm..

sormaaaaaa...bendede kaçamaklar varrr korkudan çıkamadımda tartıyaaa.....

şirineeee:21::21::21::21::21: 8 li rakamlara az kaldııı pes etmekk yokk...yeniden start verdikk..hadi bakalımm acık daha gayrett..negüzel 92 yi görmüşsünn...bu arada yumoşlardan ne haberrr...

bence kaçamak yok gibiii....dünkülerr gitmiştirr bileeeee....

100 mekikkkkk :53::53::53::53:harikasınnnn....hadi bakalımm cumayaa en büyük farkıı senden bekliyorummmmm....iyii börekden 1dilimle yırtmışsınnnn...

waww canım eminim sen onların hepsini yaktın bitti onlar enerji oldu enerji :16:

Doguma 84le girdim10 kilo alimstm doğumdan sonya tartıldım 9kilosu gitmis
Sevinirken kaynnana anem süt olsun diye tatlilar serbetler cikolata helvaa ne kadar kalorili iste siz hesaplayin yedirdiler istemedikce
Simdi dun tartildim saglk ocagnda 78.9kiloyum
Boll su iciorum ve terliyorum ins cericem diyete giremiyorum emzirdigim icin
Bi 4ay snra katilscagm size :)
Hic karnimda yirtik olusmadi kullndgm kremin faydasni gordum
Popom kuculdu ama dogum sonradi karnim kaldi kizlar :( napicam ben
Toprak canim kizim uyuyor simdi coook opup kokladimmm
Maşallah sana ve toprak bebişinee canım kendine dikkat et inşallah her şey güzel olur
ne kremi kullandınnn bizede yazda inşallah hayırlısyla lazım olur bizimde bebişler karnımızdaykennn kullanırız

:nazar::nazar: MAşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh ay çok sevindimmmmmmmmmm
Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsinnnnnnnnnnn

canımmm güzel olacak inşallah sonu aşılamaaa hadi hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırsınn :16::16: Rabbimiz yar ve yardımcımız olsunn
benim ayyyy Allah bir daha gerek etmesinnnnnnnn keşke anestezili olsaydı
hsg KİŞİSELLLLLLLLLLLLLL OLARAKK bu kişiden kişiye değişiyor kimse ürpermesinnnnn diye büyük yazdım ben VAJİNUSMUS yaşadığım içinn
ve ilk alt muaynesi gibi olduğu içinnn çooooooooook:14::43::14::14::14::14::14::14:
zoorlu geçtii kasıldımmm Doktor hanımdan Allah razı olsun yine iyi ilgilendi telkinler verdi :14:
yani benden kaynaklı olarak içimde sürtünmeden kasılmamdan ufakbir sıyrık olmuş baya bir kalkamadımm ellerim ayaklarım tutmadı
ay eşim ağladı ben ağladım felan sinirlerim de çok bozulduu 2 saat gözlemde kaldım felan :14::14::14:
dün sabahta yerimden kalkamadım yattım hep bugün hamdüsenalar olsunn krem sürüyorum kanamam az sızıntı şeklindee
ve yumoşa 2 mayısta bakılacak yumoşun 12. günü :43:
hsg sonucu sol yumoş kanalı kapalı birdaha verildi sıvı açılmadıı :14: hamdüsenalar olsun sağdan bakacağız artık
affffffffffffffffffffffffffff çok hareket felan etmiyorum yatıyorum 2 mayısa iyileşmem gerek inşallah:16:

waww canım eminim sen onların hepsini yaktın bitti onlar enerji oldu enerji :16:

Maşallah sana ve toprak bebişinee canım kendine dikkat et inşallah her şey güzel olur
ne kremi kullandınnn bizede yazda inşallah hayırlısyla lazım olur bizimde bebişler karnımızdaykennn kullanırız

canımmm güzel olacak inşallah sonu aşılamaaa hadi hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırsınn :16::16: Rabbimiz yar ve yardımcımız olsunn
hsg KİŞİSELLLLLLLLLLLLLL OLARAKK bu kişiden kişiye değişiyor kimse ürpermesinnnnn diye büyük yazdım ben VAJİNUSMUS yaşadığım içinn
ve ilk alt muaynesi gibi olduğu içinnn çooooooooook:14::43::14::14::14::14::14::14:
zoorlu geçtii kasıldımmm Doktor hanımdan Allah razı olsun yine iyi ilgilendi telkinler verdi :14:
yani benden kaynaklı olarak içimde sürtünmeden kasılmamdan ufakbir sıyrık olmuş baya bir kalkamadımm ellerim ayaklarım tutmadı
ay eşim ağladı ben ağladım felan sinirlerim de çok bozulduu 2 saat gözlemde kaldım felan :14::14::14:
dün sabahta yerimden kalkamadım yattım hep bugün hamdüsenalar olsunn krem sürüyorum kanamam az sızıntı şeklindee
hsg sonucu sol yumoş kanalı kapalı birdaha verildi sıvı açılmadıı :14: hamdüsenalar olsun sağdan bakacağız artık
affffffffffffffffffffffffffff çok hareket felan etmiyorum yatıyorum 2 mayısa iyileşmem gerek inşallah:16:

Canim benim okurken icim.bir tuhaf oldu. Allah evinizi bebek nesesinden mahrum birakmasin dilerim bu acilarin sonu bu cabalarin sonu hep mutlu son olur. Kendine dikkat et.

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :3:

<Biliyorum kaç gündür buraları ihmal ediyorum ama inanın hem çok yoğunum hemde bu ara gerçekten haberleri ve olanları izledikçece canım okadar sıkılıyor ki sadece arada kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama o bile olmuyor :26:
Şu son iki gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı şu iki masumun başına gelenler yüzünden:14::14::14::14::14:
Birde ayın sonu geldi ve ben hala regl olmadım :27: birazda onun şişkinliği ve psikolojisi var :27:
Şu pazar gününe kadar bana müsaade :3: şu nikah faslıda bitsin de ondan sonra tekrar aranıza dönmek için odaklarım kendimi :34:

Canim benim okurken icim.bir tuhaf oldu. Allah evinizi bebek nesesinden mahrum birakmasin dilerim bu acilarin sonu bu cabalarin sonu hep mutlu son olur. Kendine dikkat et.

Aminnn cümlemizin evi bebek neşeleriyle dolsun nşallah canım Allah razı olsunnnn
:16:

<Biliyorum kaç gündür buraları ihmal ediyorum ama inanın hem çok yoğunum hemde bu ara gerçekten haberleri ve olanları izledikçece canım okadar sıkılıyor ki sadece arada kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama o bile olmuyor :26:
Şu son iki gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı şu iki masumun başına gelenler yüzünden:14::14::14::14::14:
Birde ayın sonu geldi ve ben hala regl olmadım :27: birazda onun şişkinliği ve psikolojisi var :27:
Şu pazar gününe kadar bana müsaade :3: şu nikah faslıda bitsin de ondan sonra tekrar aranıza dönmek için odaklarım kendimi :34:
Tmm pazartesiye kadar iiinlisin amq sobra kacarin yk tamammi canim :)

Aminnn cümlemizin evi bebek neşeleriyle dolsun nşallah canım Allah razı olsunnnn
:16:
Amiiinnn

Gelelim.bugunku menume
Tek sekerli tkahvesi

Ogle 1tabak yogurtlu makarna aksamdan kalmisti
1 domates
Ara ogun kuru kayisi
Aksam yemegi yemicektkm ama kendi uaptigim yemege dayanamadim
2 tabak ali nazik
22 de yarim.kupa cay 1 dilim kek

23 de 6-7 tane malta erigi
sabah 1 saat yuruyus yarim saat bisiklet acicik twist ve acicik ip atlama 2 lt su ictim
bu gidisle cuma artilari gorucem dr un.karsisinda da ne derim bilmiyorum
Cok heyecanliyim dr ne dicek ne sonuclancak

Ramazan cok mantikli insallah iradeli bi sekilde tutabiliriz orucumuzu

Himm ozaman bbnde klomen ile basliycam olmazsa igne tedavisi ay ben kendime vurulamam esime solerim o yapr insallah o duruma gelmeden cozumlenir.
Sende insallah bu sefer bebisini kucagina alirsin waw cim
Insallah nasibinde vardir bu sefer hayirli sagljkli sihatli bir yada iki evladin gelir kollarina
Amiiinnn ;)

aminnn inşallahh..öyle muhtacımki o mucizeyeee...mayısın 23unde dolu dolu 5 yıl olacak evliliğimizzz...

inşallahh seninde iğneye gerek kalmadan gelir bebeğinnn....

ramazandada inşallah güzel biplan yaparızz ve kilo almadan atlatırız..veririrzde belkii..ama bide misafirlikler varya onlar kötüü..

hadii geçmişş olsunnn...şükür biri açıkkk...biraz zor olmuş amaaa olsun anestezisiz halletmişsinn...neden öyle zorgeçtiçokmu sıktın kendinii ?? gerci rahim filmi ayrı o pisikoloji ayrıı stres yapıyor insandaaa ..benim en büyük hatam anestezili olucam diye acgittimmm...sonra vazgeçtim aç aç rahim filmi çekilmeye girdimm....

ama kalbimm duracak heycandan korkudann..yaa kapalıysa tüpler diyee...bide eşim filmi çekende kadın olacak diye tutturdu ..ben dahada rahat edeyim diye 1 saatte onun gelmesini bekledim heycan ice basdı...girdim yattım masaya ilaç verildiii..kadın bi yandan ekrana bakıyor bi yandan yorum yapıyor..hımm birikapalı galiba dedi...sonra kıza seslendi bi ilaç daha getir digerinde sızıntı var diye...ikinci ilacı sıktıı...ben masada kalbim güm gümm atıyor...tamam cnaım toparlan dedi çıktı...kapıda eşim var...hai gözünüz aydın ikiside açık dedi...ben tabi bunu duyunca koptum masada..

kız beni kaldırdı perde arkasına geçtimm..allahtan üstüm giyinikti..etek giymiştim uzun..kız pet getirdi..ama kızı duymuyorum...eşimi çağırdiyorum dışarda diyorama...duyamıyorum seni eşimi çagırdedimm... bengittimmm...bayılmışım...tekerlekli sandalyeyle beni çıkarmışlar odaya almışlrrr..nasıl titriyorumm...ağlıyorum üsüdümm diyorumm ...üstüme battaniyelerörttülerr...bide mide bulantısıı...kusucamm dedimm...dr başımdaa...tansiyon ölcüyorrr...gözümü açtım eşimin elinde bi tost ayran oda aglıyorr...dr açgit bişiler aldemişş..kalktım eşim ne çocuk istiyorum nede başka bişi dedi eve geldik ama....zorduu yaaa....

rabbim bize bunu verdiii...zamanı gelincee mucizemizide gönderecekk....

cecomm hiçç sormaa ohaberlerle bunalıma girdim bendee...hele böle cocuk diye yanıp tutuşurkenn...

pazartesi bomba gibi bekliyoruz senii...

Gelelim.bugunku menume
Tek sekerli tkahvesi

Ogle 1tabak yogurtlu makarna aksamdan kalmisti
1 domates
Ara ogun kuru kayisi
Aksam yemegi yemicektkm ama kendi uaptigim yemege dayanamadim
2 tabak ali nazik
22 de yarim.kupa cay 1 dilim kek

23 de 6-7 tane malta erigi
sabah 1 saat yuruyus yarim saat bisiklet acicik twist ve acicik ip atlama 2 lt su ictim
bu gidisle cuma artilari gorucem dr un.karsisinda da ne derim bilmiyorum
Cok heyecanliyim dr ne dicek ne sonuclancak
bebemm sen diyetisyene başlamıştınn dimiiiiiiiiiiiii............ama bu liste dr verdiği listemiii ??

yaww ali naziğe dayanılabilirmikiiiiiiiii..............afiyet olsunn...

Back