vuuuuuu helal sanaaaaaa... ya sanki onlar universite okumadi. bide universitede anlatiyorlar dersi biz? haldir haldir oku ezberle gir sinava.... ben gectigimiz butunlemeye bu iki dersten katildim ama hic calisamadim nerdeyse... esim o ara is degistirdi mi... ev tasiyacaz tasinacagimiz eve 15 gun tadilat yaptik mi... bu arada ramazandayiz... tam tadilatlar bitti derken kayibabam felc gecirdimi ... baska memlekette olunca ramazanin son gunu gece araba bulup gittik mi oraya... neyse geldik evi tasidik mi... o arada esim hastalandimi... ben goturup getirdim ise... neyse evi sonra yerlestireyim derse bakayim dedim apartmanda yakin akrabanin dugunu cikti evi dugunde acarim diye mecbur kac gun onu yerlestirdim mi... bu arada bide ben kirtasiyedeyim okullar aciliyo hadi kuzum kayseriye sezon alisverisine dediler... eee genede calistim bi sene uzatmak istemiyorum diye ama oyle kazik sormuslarki butunlemede ikisinden de caktim... bi sonraki haftada kpss vardi kitabin kapagini dahi acmadan girdim ona da... simdide cogu sey ustuste geliyor ama bi seneyi daha bunyem kaldirmaz calisip gecmem lazim... hatta ahanda aldim kitabi onume basliyom calismaya )
Biraz kaba bir tabir olacak ama kaşındılar ben de kaşıdım Bak ne kadar yoğun zaman geçirmişsin... İşte benim de tepki verirken kastettiğim bunlardı. Mesela ben finale giderken yanımızda bir araba daha vardı sonradan geç kalacağız paniğiyle muhtemelen bastılar gaza... İleride kaza yapmışlar... Haliyle finale giremediler... Bu konularda asla ve asla bu şekilde yorum yapılmamalı diye düşünüyorum. AÖF görevlilerinin çoğu üniversite hocaları değil ayrıca bize gelenler hep memurdu. Son sınavda bana üniversite hocası olan gözetmenler denk geldi mesela. Onlar da zaten böyle saçma sapan yorum yapmıyorlar...