Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

gelelimm dr işineee...kaçış yokk aglaya sızlaya yine gittim dr a..eşimin gelmesini istemedimm..aile inasındayızya işden gelse ne oldu nereye diye soracaklarr..kendim gittim..yine rapor yazdıı..iğneleri aldım 450 liraaaa gittim onlarıda aldım şükürrrr...yarın başlıcamm 100 dozlaa...mübarek günn..inşallah bu sefer hayırlara vesile olurr...pazartesi randevüm varrr...yumoş hızlı gelişmişse dozu düşürürüz dedi tabi yumoş gelişirseee.......işte böle son durumlarr...

ŞİRİNEEEEEE....nerelerdesin kuzummm aklım sendee...HSG çekilecektiinn çekildinmii...yumoş ne alemdeee?? inşallahh herşeyy yolundadırrr...

Gebe kaldıgin zamani cok iyi hatırliyorym canim. Vakit nasil da gecmis doğmuş da büyümüş bile bebis.
Allah saglik versin ikinize de canim.

oohhhh çokkk şükürrrrrrrrrrrrrrr

maşallahhhhhhhhhhhhh.....

nettinn ne zamann olduu nasıll olduu.....ayyy kendim hamile kalsam bukadar sevinirimmm...rabbimden ümidimi kesmiş değilim ama sizlerin haberini alıncaaa umudum çoğalıyorr.....

bencede diyetisyene git canımmm....gidersen bizede bildirr...bende hamile kalırsam gidicemmmm.....

aaayayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Canim benim hep aklimda ve duamdasin inan.
Hep gelip okuyorum burayi senden iyi haber gormek icin.
Asilama ile oldu canim.
Klomen kullanmistim. Adetin 17. Günü 22 mm olmustu.
Hemen catlatma ignesi yaptirdim ve adetin 19. Günü de asilama oldum.
Rabbim nasip etti iste. Her sey denk geldi ve oldu cok şükür.
Rabbim büyük. Inşallah olacak senin de ve tüm bekleyenlerin de.
Sadece zamani var o kadar.
3 mayista kontrolum var. Doktora da danisip diyetisyene gidicem.
Saglikli ve yararli beslenmek icin gitmeliyim.
Yazarim buraya da gidince.
Zaten bir kac kez gitsem nasil beslenecegimi ogrenirim sanirim.

Mart ayinda oldu canim. Son adetim 2 mart idi.
Adete gore 8+2 günlüğüz.
Ama bebis biraz daha küçük ne zaman yumurtladigimi bildigim icin.
Henüz kalp atisini duymadim. Doktor her şey yolunda dedi ama cok tedirginim.
Hic rahat degilim.
Bir duysaydim rahatlayacagim biraz.
Inşallah iyidir
Bu stres gebe kalmaya calismaktan cok çok daha zormuş inan.
Başına gelince hakliymis ocean diyecen :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen tüp bebek mi yaptıracaksın yoksa yumurta çatlatma tedavisine mi başladın...ilaçlar baya tutmuş yaa Allah yardımcın olsun arkadaşım müjdeli haberlerini bekliyoruz...

gözün aydın arkadaşım Allah tamamına erdirsin....ben de kızıma 90 kiloyla hamile kaldım sadece 5 kilo almıştım..kiloluların biraz depodan gidiyor galibaonları stres yapma tadını çıkar hamileliğinin çünkü bu günler asla unutulmuyor acısıyla tatlısıyla..

tahminn edebiliyorummmm...şimdiden o stresii...amaa gönlün rahat olsunn daha çokk erkennn...kalp atışınıda duyucannn...bak OUF un kucagında bebeğii...sendee kokusunaaa doyamıyorum diye yazacaksınn burayaa...çok şükürrr rabbimeee....

kiloyuda dert etmekilolular fazla kilo almıyorrr...diyetisyenede gidersenn sorun olmasss....

canım sen tüp bebek mi yaptıracaksın yoksa yumurta çatlatma tedavisine mi başladın...ilaçlar baya tutmuş yaa Allah yardımcın olsun arkadaşım müjdeli haberlerini bekliyoruz...
yok canım tüp değill...nasip olursa aşılama olucammm....iğne tedavisii...o cak ayındada iğne tedavisi gördüm ..ama olmadıı..şimdi yumoş olursa aşılama denicezz...tutar inşallahh...

katılıyorum sana şükür ve bol dua . Allah bağışlasın prensesini :)

canım geçen ay dr a gittiğimde adetin 4 yada 5 günü gel demişdi. herkez 3 der. ben dün oldum adet. 5 gün yapıyor gidicez. eşimde gidecek sonuçlarını da göstercez dr a dr öle dedi die bende o tarihlerde gidicem inşallah.
rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin.
ya evet ramazan menüsü nü nasıl yapıcaz ben her sene ramazanda kg alanlardanım. ama kg vermek istiyorum bu yıl. bana da söyleyin menüyü yada programı

kuzum sen neden sabah kahvaltısını bıraktın 2 gündr. bilerek mi yemiyorsun.
ve içtiğin o 3 ü bir arada 78 kalori 1 dilim ekmekden bile fazla kalori. sade içsen neyse de 3 ü bir arada iyi değil kuzum.
nasıl bir beslenme programı oturtmaya çalıştığını anlamadım ama sağlıklı olmuyormuş gbi geliyor.
tamam benimki sağlıksız da sen benden de fena gidiyorsun kuzum dikkat et

ocean çok sevindim. bende hamilekalabilsem diyetisyene gidicem zaten dün akşam kocişime de söledim. birlikde gidicez. ama bi hamile kalabilsem :)
rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. senide eşinide tebrik ediyorum.
Aşılamayı gerçekten bilmiyorum cahilliğime ver nasıl oluyo
çok meşakkatli bir süreç mi

ne iğnesi bu waw. bende dr a gidince iğne mi vercek klomen hap değil miydi :26::26::26::26:
baya da para tutmuş inşallah bu sefer tutar canım benim ya

ocean hamişlerin duası kabul olurmuş hepimiz için dua et olur mu

gelişmelerinden bizi haberdar et

waw topiğin kaçıncı bebişi oldu :)

canımmm benn kahvaltıyı bırakmadımdaa...ben bu yaşıma kadar ağzıma peynir sürmedim..tereyağ kaymakdaa..yumurtanın beyazınıda yiyemiyorum ancak omlette robota tutarsam...zeytin siyahı yerim ama nadir..yeşilide yeni yenii yemeye başladım...eeeee hal böyle olunca kahvaltıyı pek yapamıyorumm...

şimdideee karatay varii bişiler yapmaya çalışıyorumm..pirinç ve ekmeği yemiyorumm...sabah çorbe ve yogurtlu ıspanak yedm..

öğlenleri sütlü kahvem varda granür kahvem bitmiş.ikisi bi arada vardı sütle onu karıştırdımm...

iğne ve aşılamaya gelince ...ben klomen kullandım 2 ay işe yaradı sonra yaramadı..daha etili olan iğne tedavisine geçtimm..insülin vuruluyorlarya evdee..öyle bişi..her akşam kendime iğne yapıcamm...yumoş olursa sonra 20 mm geldiğinde çatlatma iğnesi vurulucam..ondan 36 saat sonrada aşılama yapılacakk....odaa nasıl oluyorr...erkek aşılama günü sperm veriyorr..o hastanede yıkanıyor bozuklardan arınıyorr...kalanı...kadına o günü rahimin agzına yakın yere enjekte ediyorlarrr...nasıpde varsa tutuyorr..yoksa bidahaki seferee...

Merhaba arakdaşlarr nasılsınızzz
ben bugünüme hamdüsenalar olsun diyorummm
diyet fena gitmiyor o kaçamaklardan sonra toparladımmm

waww canım eminim sen onların hepsini yaktın bitti onlar enerji oldu enerji

Maşallah sana ve toprak bebişinee canım kendine dikkat et inşallah her şey güzel olur
ne kremi kullandınnn bizede yazda inşallah hayırlısyla lazım olur bizimde bebişler karnımızdaykennn kullanırız

MAşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh ay çok sevindimmmmmmmmmm
Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsinnnnnnnnnnn

canımmm güzel olacak inşallah sonu aşılamaaa hadi hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırsınn Rabbimiz yar ve yardımcımız olsunn
benim ayyyy Allah bir daha gerek etmesinnnnnnnn keşke anestezili olsaydı
hsg KİŞİSELLLLLLLLLLLLLL OLARAKK bu kişiden kişiye değişiyor kimse ürpermesinnnnn diye büyük yazdım ben VAJİNUSMUS yaşadığım içinn
ve ilk alt muaynesi gibi olduğu içinnn çooooooooook
zoorlu geçtii kasıldımmm Doktor hanımdan Allah razı olsun yine iyi ilgilendi telkinler verdi
yani benden kaynaklı olarak içimde sürtünmeden kasılmamdan ufakbir sıyrık olmuş baya bir kalkamadımm ellerim ayaklarım tutmadı
ay eşim ağladı ben ağladım felan sinirlerim de çok bozulduu 2 saat gözlemde kaldım felan
dün sabahta yerimden kalkamadım yattım hep bugün hamdüsenalar olsunn krem sürüyorum kanamam az sızıntı şeklindee
ve yumoşa 2 mayısta bakılacak yumoşun 12. günü
hsg sonucu sol yumoş kanalı kapalı birdaha verildi sıvı açılmadıı hamdüsenalar olsun sağdan bakacağız artık
affffffffffffffffffffffffffff çok hareket felan etmiyorum yatıyorum 2 mayısa iyileşmem gerek inşallah

Canim benim okurken icim.bir tuhaf oldu. Allah evinizi bebek nesesinden mahrum birakmasin dilerim bu acilarin sonu bu cabalarin sonu hep mutlu son olur. Kendine dikkat et.

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

<Biliyorum kaç gündür buraları ihmal ediyorum ama inanın hem çok yoğunum hemde bu ara gerçekten haberleri ve olanları izledikçece canım okadar sıkılıyor ki sadece arada kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama o bile olmuyor :26:
Şu son iki gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı şu iki masumun başına gelenler yüzünden
Birde ayın sonu geldi ve ben hala regl olmadım birazda onun şişkinliği ve psikolojisi var
Şu pazar gününe kadar bana müsaade şu nikah faslıda bitsin de ondan sonra tekrar aranıza dönmek için odaklarım kendimi

Aminnn cümlemizin evi bebek neşeleriyle dolsun nşallah canım Allah razı olsunnnn

Tmm pazartesiye kadar iiinlisin amq sobra kacarin yk tamammi canim :)

Aminnn cümlemizin evi bebek neşeleriyle dolsun nşallah canım Allah razı olsunnnn
Amiiinnn

Gelelim.bugunku menume
Tek sekerli tkahvesi

Ogle 1tabak yogurtlu makarna aksamdan kalmisti
1 domates
Ara ogun kuru kayisi
Aksam yemegi yemicektkm ama kendi uaptigim yemege dayanamadim
2 tabak ali nazik
22 de yarim.kupa cay 1 dilim kek

23 de 6-7 tane malta erigi
sabah 1 saat yuruyus yarim saat bisiklet acicik twist ve acicik ip atlama 2 lt su ictim
bu gidisle cuma artilari gorucem dr un.karsisinda da ne derim bilmiyorum
Cok heyecanliyim dr ne dicek ne sonuclancak

cecomm hiçç sormaa ohaberlerle bunalıma girdim bendee...hele böle cocuk diye yanıp tutuşurkenn...

pazartesi bomba gibi bekliyoruz senii...

bebemm sen diyetisyene başlamıştınn dimiiiiiiiiiiiii............ama bu liste dr verdiği listemiii ??

yaww ali naziğe dayanılabilirmikiiiiiiiii..............afiyet olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…