Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İki gün aradan sonra yine geldim
Hayatımın en yoğun ve yorgun iki gününü geçirdim
Cumartesi Akraba günümüz vardı ve uzakta olduğu için sabahın 10unda yola çıktık :26: Ulaşması otobüsle zor olacağından 12 kişi eşimin ve benim arabaya doluştu ve karı koca peş peşe gittik
ama şükür bu sefer kapışmadan dönebildik
Ev müstakil ve 3 katlıydı tabi bizim küçük cadı yaşıt kuzeniyle birlikte bir yukarı bir aşağı yapınca bizde kuzenin anannesiyle ( onada hala diyoruz
aslında rahmeli KPnin kuzeni
) dönüşümlü çocukların peşinde koştuk
Eeee genç olunca her zamanki gibi mutfakta bize kaldı
En son nasılsa yabancı yok diye eşimde kuranımızı okuduktan sonra yemek faslı bitiminde bize katıldı ve adamcağızda eski meslek hastalığı ( mobilyacıydı bir dönem
babamesleği
) gittiğimiz evdeki yemek masasının bozuk olduğunu fark edince haddiiii karı koca birde masa tamir ettik
elim yatkın olduğundan eşim bana her tamir işinde çırak muamelesi yapar
Eşimin halası hatta bak yaz tatilinde sende en azından bir 10 gün için al hem yazlıkta keyif yaparsın hemde benim bir iki yapılacak işimi yaparsın dedi
Ben zaten gideceğim kısmet olursa çocuklarla
bari eşimde gelir o işleride aradan çıkartır hemde ailecek tatil yapmış oluruz diye tabiki dedik
Akşam pestilimiz çıkmış bir vaziyette eve vardık hatta çocukları anneme gece yatısına postalayıp birşeyler yaparız diye düşünürken karı koca koltuklara yayılıp uyukladık
romantizme dikiz
hesapta sinemaya gideriz yada yemeğe çıkarız diye plan yapıyordum
Bu arada giderken benim KV güne giderken pek bir neşeliydi oğlunun arabasının önüne kurulduğu için
dönüşte o arabadan bir kişiyi alıp eşime bizim kızı sen öne oturt anan daha zayıf arkaya sıkışsında bari iki arabada da eşit sıkışıklık olsun en kilolular bendeydi dedim
tabi eşimde hakikaten baştan niye akıl etmedik diyip kızı öne oturttu
ama KVnin anında suratı düştü
dedim kusura bakma gelirken benim araba okadar sıkışıktı ki eşimin halası ben direksiyon başındayken neredeyse kuçağıma oturacak kıvamda geldi buraya kadar
İkimizde herkesi evine bırakıp evde buluşunca benimkinin suratıda bir tuhaftı
inşallah kv bir sorun yaratmamıştır diye düşünürken ( yattığım yerden
) bir baktım benimkinin tansiyonu fırladı ve biz birlikte hoş sohbet eder eğleniriz derken sabah 3e kadar adamın tansiyonunu düşürmekle uğraştık
adam tansiyon ilaçını içti banamısın demedi
limon sıktım bir işe yaramadı
sarımsaklı yoğurt yedirdim yaramadı
Ne yaptıysam adamın tansiyonu 15 hatta bir ara 16ya fırladı :26: hastaneyede gitmek istemedi :26:
Olayı kvye bağlamamın tek sebebide eşimin tanisiyonun sinirsel olması
ne adam ne zaman tansiyonu fırlasa aynı gün birşey demesede mutlaka sonradan altından KV çıkıyor
büyük ihtimal arkaya attıldığı için sinir oldu
Bugünde amcaoğlunun evine gelinin çeyizleri geldi
Yine sabahın köründe uyanıp kahvaltı ettikten sonra çakma eltimi alıp gelinin evine gittik
kız tarafı 7 kişi geldi ama hepsinin kendilerine hayırları yok
bir tane koliyi bile kaldıramıyorlar tek başına
Hadiiiii karışmıyacağım sırf çay servisi ve ikramlarla ilgilenirim derken dayanamadım
ben kolileri teslim alıp hepsini tek tek hole dizdim
ordan itibaren onlar parkede kaydıra kaydıra odalara dağıttılar ama ben 5 koli koyarken onlar ancak 1 yada 2 koliyi almış oluyordu
Onlar herşeyi yerleştirmeye başladığında da alt kattaki halanın evine geçip önce gelen erkeklere ( amcaoğlu ve arkadaşları ) servis hazırladık daha sonra onları gönderip birde kadınları aradan çıkardık
Tabi eşimin halasıda bende deli gibi yorulduk :26:
Bu arada yeni çakma eltiden pek hoşlanmadım
anasından desen hiçççççççççççç elektrik alamadım
Kadın yemek faslı için aşağı çağırdığımızda sırf kendilerini övmek için hadi hadi yine iyisiniz sayemizde 5 hafızla aynı ortama girdiniz demezmi
şeytan dedi ulen hafız olsalar ne yazar insan olmadıktan sonra
Tamam çok güzel birşey kızlarını hafiz olmaları ama öyle bir alaycı şekilde söyledi ki eşimin halasına ve bana bakarak hani onlarla bir arada oturmak bile sevapmış gibi
Aile çok cins canım gelinin abisi kolileri uzatırken eli elime değecek diye ödü koptu
sanki eli elime değdiği anda adama tecavüz edeceğim
tövbe tövbeeee
Benim çakma eltiye yeni gelin bir iki laf sokmaya çalıştı yok hafızlıkla ilgili konuşurken siz tabi bunları bilmezsiniz diye alaycı bir tavır falan
Ulen parayla imanın kimde olduğu belli olmaz sen kimsin bana ve diğerlerine o şekilde tavır yapacak
Hayır zaten 47 kg birşey
üzerine otursam geberecek haberi yok
Şaka bir yana ama aile kendini çok çok üstün görüyor özelliklede ben dolandıkça daha bir bakışları rahatsız ediciydi
zaten nişandada bir ben birde yengemizin yeğeni acıktı onu bile sonradan yengemize demişler neymiş efendim ay o acık olanlar sizin akrabanızmıydı diye
ulen ne yani ailede acık var diye kızını gerimi alacağın
hayır kız her zaman böyleyse ben çok yakında fena bozarım onu haberi yok
sonuçta 15 senelik gelin olarak artık rütbe sahibi sayılıyorum
eşimin halasıda bu kız çok fena yengem yandı valla büyük gelinine arada laf söylüyordu ( tabi gelin hiç duymamıştır
) bu mumla aratacak büyük gelini dedi
Dedim küçük halamı tanımıyor sıkıyorsa yapsın hele birde halama yaparsa yeminle fena bozar
Ben pek haz etmedim ama düğün stresinden de olabilir diye kendimi avutmaya çalışıyoruM
Rabbim hayırlara çıkarır inşallah
Aminnnnnnnnnn
Bu arada anam yarında sabahtan sosyeteye gidelim demezmi akşam
Şu önümüzdeki haftayı atlatayım herkese rest çekeceğim 3 gün kimse bana ilişmesin
Önümüzdeki cumartesi kına, pazar günüde nikah
ve benim daha nikahda giyecek kiyafetim yok
ay kafayı yiyeceğim tabi bukadar uzun yazıyı görenlerde kesin kafayı mı yemiş bu der
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririzde sende mucizene kendiliğinden kavuşursun
Aminnnnnnnnnnnnnn
Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah hayallerin gerçek olur bir an önce
Çok teşekkür ederim
Gerçekten şımartacaksınız beni
Valla blogum yok ama aklıma karpuz kabuğunu sokacaksınız yakında
Nasıl açılacağınıda bilmiyorum ama bakalım belki ileride birşeyler yaparım
yaparsam kesin haberin olur