Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

canım ben de aynı durumdayım...eşim diyor bu ay git ben diyorum daha sonra...kendimi hazırlamaya çalışıyorum güyaa...hafif depresifim yani..kaçamaklarım oluyor haliyle...atlatıcaz inşallah...

canımm hiçç ertelemeee...bak ben 5 yıllıkevliyimm...hala alışamadımm...3 yıl hep kendimi hazır hissetmeyi bekledimm ama olmadıı...gitmeye niyetin varsa ilk adetinde git...3 günü aç karnına tahlil istiyorlarr...3 günü geçirmeee...biz elimizden geleni yapalımm rabbim ne zaman nasip ettiyse ozaman geleceklerr...
Gunaydin kizlarrrr
Ben sporumu yaptim
Kahvalti yapmicam uyucam biraz opuyorum sizleri

ohhh maşallahhh maşallahhh...harikasınnnn günün böle devametsin inşallahh...

günaydınn kızlarr...bugun erken kalktımm....kahvaltıı yapmadımm ama 4..badem..4 ..5 fındıkk...birazda leblebi yedimm...kahvaltım bunlar olacakk yemicem bişii...

evde bi başımayım uyandım tv ve pc actımm..sabah sabah hiç güzel haberler duymadımm...adanadaki 6 yaşındaki kız ölü bulunmuşş...sonra müge anlıyı açtım ordada 9 yaşındaki cocukkuyuda ölüü bulunmuşşşş....ooyyyyyyyyyyyy şişştimmmmmmmmmm rabbim sabır versinn ailelerineee....

bugün evdeyimm...yarın dr gidicemmm...nasıl ruhumm daralıyorr anlatamamm.....

Allah yardimciniz olsun. Insallah cok guzel gecer.

Ben de kahvaltiimi yaptm.
Omlet yaptim.
Bes zeytin yedim biraz peynir.
Dimates salatalik.
Bu kadar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya tatlim isin mi yok muge anli izlenir mi saglam insani hasta eder
Karataymi yapiyosun kusum :)

Allah yardimciniz olsun. Insallah cok guzel gecer.

Ben de kahvaltiimi yaptm.
Omlet yaptim.
Bes zeytin yedim biraz peynir.
Dimates salatalik.
Bu kadar.

Miiisss miiiisss :)
Amiiiin insallah gitsin kg lar

Sel am kizlar nasilsiniz herkez iyidir umarim cik fazla giremiiyorum cepten internete pcyi kaldirdik cunki
Yeni hamis arkadaslar car galiba çok sevindim allah sonunu getrr insallah.
Biz kizimla iyiyiz teyzeleri masallah 52 gün luk oldu yarn ikinci ay kontrolümüz var bakalim
Resmi i yukleyecegim topigimizn ilk bebisini cepten nasil yükleniyor bilmiyorm
coj sukur toparandim ama bebisin yuzunden kontrolume gidemedim hala yarin gitmeyi dusunuyorum sira gelirse bana :)
Sutum hala az kizlar ne yaptiysam cogalmadi gunde 4 kere falan mama veriyorum ve hal cok uzukuyorum
Dualarim sizlerle cepten foto nasi koyuluyor bi len varsa yazabilirmi

Ya tatlim isin mi yok muge anli izlenir mi saglam insani hasta eder
Karataymi yapiyosun kusum :)

.

sormaa yaaaa..yaptım öle bi hataaa....

yokk karatayy yapmıyorumm benimkii karışıkk bi diyetttt kahvaltı isstemedi canımm...dedim boş geçmesin acık cerez aldımm..

karatay yapacaktımm amaa meyvesizzliği dayanamadımm...meyveleri görünce çilek kiraz erik..hepsindn aldım yedimm..

amaaa tatlıları yemedim buzlugaa attımmm pasta pek sevmem zatii eşim hüpletti onudaa...

canımm yaa iyii olmana sevindimmm...topragıdaa öp benimmiçinn hatta kokkklaaaa...bizler iyiyizz kilo vermeye calışıyoruzz...senin kilo ne alemdee.. ?? hiç artı kaldımıı....??

canımm yaa iyii olmana sevindimmm...topragıdaa öp benimmiçinn hatta kokkklaaaa...bizler iyiyizz kilo vermeye calışıyoruzz...senin kilo ne alemdee.. ?? hiç artı kaldımıı....??

Doguma 84le girdim10 kilo alimstm doğumdan sonya tartıldım 9kilosu gitmis
Sevinirken kaynnana anem süt olsun diye tatlilar serbetler cikolata helvaa ne kadar kalorili iste siz hesaplayin yedirdiler istemedikce
Simdi dun tartildim saglk ocagnda 78.9kiloyum
Boll su iciorum ve terliyorum ins cericem diyete giremiyorum emzirdigim icin
Bi 4ay snra katilscagm size :)
Hic karnimda yirtik olusmadi kullndgm kremin faydasni gordum
Popom kuculdu ama dogum sonradi karnim kaldi kizlar napicam ben
Toprak canim kizim uyuyor simdi coook opup kokladimmm

Oouf allah saglikla sihatle buyutmeyi nasip etsin bebegini. Iyi olmaniza sevindim.
Iyi yapmisin metabolizman calisir ac kalinca yavasliyomus gerci benimki hep yavas

Sezaryan mi yaptin canim

Hayirli aksamlaaarr
Yemegimi yedim ben
7-8 kasik kiymali sebze yemegi
Bir kase yogurt

Sezeryan deg
il canim.normal dpgum yaptim korsede taktim ama biraz jaldi napcam bilniyorum mekikle ac aba duzelirmi

şaka bi yanaaa...çarşambaa dr gidicemm yineeee...üstümdeki bu abuk zubukluklarr hep ondann...darlandımm...bakalım çarşamba yine neler dicek dr ve nasıl devam edicezz yolaaa...

Hadi hayırlısı canım. İnşallah bu yıl sizin yılınız olur. :119::119::119::119::119::129::129::129::129:

bugün kaçamaklarım oldu yine
akşam yoğurtlu makarna ve salata yedim amacım spora inmekti yakarım dedim ama eşim yalnız kalmak istemedi çok isteksiz git dedi içim elvermedi bende gitmedim. oda çok yorgundu gelemedi. yarın sabah fazla spor yapıcam demektir.
Bu arada ben regl oldum. geçen ay aşırı ve uzun kanamam olmuştu nerdeyse 3 hafta sürmüştü dr d.kontrol hapı verdi kullanmıştım. adet olunca bıraktım. bu ay kendiliğinden adet oldum sizce ilacın etkisi olabilri mi
bide 2.5 kg verdim o etkilemiş olabilir mi normal adet olmamda
şimdi 2.5 kg nedirki diceksiniz ama umut işde
ctesi dr a gidicez eşimle
eşimde spermiogram yaptırcak onun değerleine de baktırıcaz. ctesi klomene başlayabilirim dualarınıza ihtiyacım var kızlar

Sezeryan deg
il canim.normal dpgum yaptim korsede taktim ama biraz jaldi napcam bilniyorum mekikle ac aba duzelirmi
hamileykende az kg almışsın aslında .mekik iyi bir fikir olabilir aslında daha çok yenisin zaman geçsin belki ileride sprla geçer

Hayirli aksamlaaarr
Yemegimi yedim ben
7-8 kasik kiymali sebze yemegi
Bir kase yogurt

cankul süpersin cumanın birincisi sen olacaksın sanıırımm
diğer hatunlar nerelerdesiniz

merhaba kızlar...
sabah karatay kahvaltımı yaptım....
akşam türlü yoğurt birazcık ta kısır yedim...
yarın üç aylar başlıyor oruca niyetlenmeyi düşünüyorum..öğünlerimi ona göre ayarlıycam artık...

bu mübarek günlerde Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah..kucaklarımız bebişlerimizle dolar...
10 gün günüm geçmişti tabi herzamanki hali...test yaptım malesef negatif...aslında hemen doktoruma gitmeliyim durdukça bana zarar...

Gunaydin tatlim
Amin canim.insallah kucaklarimiz bebislerimizle dolar.
Bende regl olunca kaldi oruc. Bu yil evde olunca niyetlenmek.istiyorum bende insallah yapabilirim.
Yilmak ve ertelemek yok. Deniycez surekli ve moralimizi hep yuksek tutucaz. Uzerimize dusen ne ise yilmadan yapicaz.
Yaradan Allah im ol dedimi olmayacak bisey yok. Ona teslim olarak dualarimizi edicez. hersey guzel olacak Allah in izniyle.

Allah girdigimiz bu mubarek gunleri hakkiyla ihya edenlerden eylesin.
Uc aylarimiz mubarek olsun.
Bugun niyetlenemedim malum sebepten oturu. Yarin tutacagim insallah.
Sabah yarim yagsiz dilim kasarli tost yedim. Biraz spor yapsam iyi olacak.

Rabbim öncelikle hayırlı evlatlar versin canım hepimize...dediğin gibi herşey çok güzel olacak Allah ın izni ile..ben kızıma en umutsuz anımda tedaviyle hamile kaldım..o kadar pişmanımki neden öyle yaptım diye..ona rağmen Rabbim kızımı bana verdi...yani her zaman şükür ve bol dua gerekiyo..

rabbim size bağışlasınn evladınızıı....
kızz negüzelll fazla kiloo almamışsınn...aayyy ben şimdi 79 umm....benimdee kiloo vermemm lazımm ...hormon iğnelerii mahfettii beniii..

canımm süt için şekerli şeylerr yemee bol su içç kompostu yap ama sekersizz...bol marul kıvırcık yeee...netten araştırr..kilo almadan süt attırmanın yollarınıı..

karnınıda dert etmeee...daha çok erkenn gider odaa...bebek emdikce rahim ve karın toplarmış içerde kendini...seninde toparlıcak inşallahh...

Hadi hayırlısı canım. İnşallah bu yıl sizin yılınız olur. :119::119::119::119::119::129::129::129::129:

niyee bizimm oluyorrr...sen kimsinn hepimizin yılı olsun inşallahh...sen napeysın toparlandınmı iceee...bi kaç ay korunacakmısınn..yoksa doğal deneyin dedimi dr...bende 3 ay diblen normal bi düşük olmadı senin 3 tanee...

şükürr adet olmuşsunn...kiloda etki etmiş olabilir ilalardaaa...cumartesi demişsin amaa tahlilller için geç değilmi birazzz..??adet oldugun gün saat gece 11 de olsa ogün adetinilk günü sayılıyormus..onu baz alarakk...3. günü tahlil vermen lazım...ben dün saat 5 gibi adet oldum..bugün 2. gün sayıp dr gittim ..tahlil vereceksen 3. günü dr gitt...eger yakınında devlet varsa ordan al randevuyu tahlilleri orda yaptırr...muayene olmaa..böle hakkım varmıs ..özel drgidiyorum bu tahlilleri istedi yaptırmak istiyorum de ve yaptırr....tabi önce druna git o tahlilleri yazsın sonraa...eşinde enaz 3..4. gün pehrizden sonra versin tahlilinii...inşallah herşey yolunda gider canım...

makarnadan bişi olmas bence...benim diyetisyen..haşlayıp suzdugunde yagsız direk yogurda karıştırırsam o öğün ekmekde yemezsem 10..12 kaşık yiyebileceğimi söylemişti..tabiki ekmeklerimide makarnaya cevirmişti ondan bukadar cokdu..

aminn diyorummm...bizleride unutmadualarındaaa...bende adetim tutamıcammm...yarın gece dualarımızda birbirimizi unutmayalımm...

yaww bide orucda menüyü nasıl yapıyorsunuzz..karataydaa...ramazan geliyorr...bi plan yapmalıyızz...kilo almadan hatta vererek geçirelimm.m...

amiinnnn diyorumm kocamann....rabbim dualarınızıda oruçlarınızıda kabul etsinn bennn tutamıcamm onun hüznü varr...adet oldum bugune denk geldii...dualarınızda unutmayın benide..

oruçluyken nasıl yapıyorsun menuuyuu...??ramazan geliyor bi plan yapalımm vee ona alıştıralım kendimizii...kilo almak değilde verebilir belkidee...zor amaaa...inşallah olurr..

evett kızçelerimmm ben geldimmm....önce yediklerimden başlayayımmm....

sabah kahvaltı yapamadım yinee...saat 11 gibi

1 kase dolu dolu tarhana çorbası...
1 kasede ıspanak kavurması yogurtluu...

sonra dr gittimm...

geldim bi kupa sütlü nescafe içtimm..3übiaradaydı bidesütle içtimmm:26::26::26:

uzun süreaçlıgımı alıyor bu benimm...

akşama dolma yapıcam kızlar..etli dolma...yogurt çorbası ve salata..ekmek yemem..2..3.. denedolma yerimmm....

Selam kizlar. Uzun süredir gelemedim ama güzel haberi vereyim sizlere dedim.
Basardik sonunda gebeyim.
Kimse umudunu kaybetmesin.
Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman geliyor mucizelerimiz.
93, 5 kg ile gebe kaldim ne olacak halim bilmem
Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…