Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

s.aleykümkızlaarrr..
yarın tartı günü..haftanız nasıl geçti bilmiyorum ama ne olursa olsun tartıyla yüzleşin..

bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2-3 yeşil zeytin
1 d.çavdar ekmek
yeşillik

ara
domatesli biber azıcık ekmekle

öğle
sebze yemeği
yarım d.kepek ekmek

ara
sütlü şekersiz türk kahvesi
3 tane form bisküvi

akşam
tavuk
yoğurt
salata
ara
meyve

akşam sporumu yapacağım inş. şuan eşim gelmek üzere..
bol bol su içiyoruzz..

Merhabalar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum sitede yeniyim pek bilemiyorum doğru yer burası mı bilemiyorum kusura bakmayın
Başlıktan anladığım kadarıyla aranızda Pco hastaları var ben bununla ilgili bişey sorcam
Ben Pco hastalığımı yaklaşık 1 yıl önce öğrendim o zamanlar şikayetim yoktu genel kontrolde ortaya çıktı
Ama son 3 aydır çok sık adet olmaya başladım
oluyo en fazla 1 hafta sonra tekrar oluyo hepsi de 1 hafta sürüyor son 1 aydır da kanama miktarı çok azaldı
Aranızda benzer sorunları olan var mı acaba Pco dan mı başka bişey mı var diye düşünüp dürüyorum bir doktora gittim hiç ilgilenmedi ultrason bile yapmadı iyi bir doktor arıyorum ama bu arada içim içimi yiyo erken menopoz flan olmasın da ((
Bu ara 24 yaşındayım bekarım

Canim bende pcoluyum ben ve burdaki bir çok arkadasimda tam tersi etki yapiyo bizde bizlerin adet gunleri belli olmuyor genelde günümüz geçer adet.sokturucuyle adet oluyoruz
Bence sen iyi.bir.Dr arastir hangi ildesin

Sporumu yaptım şimdi dinleniyorum basenlerimi eritmenin ve şekle sokmanın tek yolu spor
Yarın tartı bildirimleriyle görüşmek üzere

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Akşam bir çıktık pir çıktık
Bizimkine ay başında spor ayakkabısı sözü vermiştik ya Annem sağ olsun sponsor oldu
Daha doğrusu kendi verdi parasını ama ne eşin nede kızın bilmesin dedi ( eşime ve kızıma zuladaki paramı ortaya çıkardım ayağı yaptım Annem kızımında bilmesini istemedi ki sonradan her fırsatta aaa ben böyle yaparsam nasılsa Anannem istediğimi alır diye düşünmesin dedi )
Tabi benimki hemen başladı kirli çıkı madem bukadar paran var ne çıkarmıyorsun diye dedim çıkardım bitti işte sende rahat bende rahat

Forumda bütün ayakkabıcılara girip çıktık ama hatun bir türlü beğenmiyor yada beğendiği beni kalpten götürecek cinsten
Kararsız ve nerde bir antin kuntin şey onu beğeniyor Çok şükür ufaklık bana çekmiş kokoş paso banada birşey alsana diyip durdu
Sonunda siyah beyaz güzel bir spor ayakkabı beğendide kurtulduk o işkenceden Üstelik 6 dükkan gezdikten sonra yine ilk dükkandan aldı
Minik kuşumada bir cift ayakkabı aldık ondan mutlusu yok

Cimcime tam anası kılıklı ha bire alışveriş yapsın istiyor kendine güzel bir nevresimde beğendi ama onu başka zaman alırız dedim dudaklarını büzerek peşimizden geldi

Canım bir ara benimde öyleydi hatta 15 - 20 günde bir adet oluyordum sonrada tam tersi geç olmaya başladım
Maalesef PKOda hep bir dengesizlik söz konusu
Allah korusun daha menapoz için çok erken ama sen yinede iyi bir doktora git bence büyük ihtimalle sana bir 6 ay doğum kontrol hapı verecektir düzenli olman için sonra inşallah düzene girer adetlerin
Valla bana yakın olsan ( GOP / ist ) kesinlikle benim kadındoğumcum çok tatlıdır erkek olduğu hale eşim bile pek sever kendisini
inanılmaz güzel ilgileniyor ve aşırı hormona karşı olan biri ( çoğu doktor basıyor hormonu ondan sonra dahada fazla kilo alıyor millet )

Canim bende pcoluyum ben ve burdaki bir çok arkadasimda tam tersi etki yapiyo bizde bizlerin adet gunleri belli olmuyor genelde günümüz geçer adet.sokturucuyle adet oluyoruz
Başlarda hiç bir sorun yoktu işte son zamanlarda böyle oldu çok korkuyorum
Izmirdeyim iyi bir doktor tavsiyesi olan var mı gerçekten ihtiyacım var

Selamun aleykum kizlarr bende surumlar vahimmm...ben miaafirlerw panik yaptikca seninle bi isleri olmas sitres olma sadece 1 gun yemege cagiririz demistii..ama oyle olmadiii..hic sikayetci degilimm eltim kafa dengi ama is guc hic bitmiyor..bebegi 6 da kalkiyorr anammmmm...kahvalti hazirliyorum o bitiyorr sonra cay..o bitiyor bulasikk..sonra yine yemek oyy oyy..sinavlar var ders yok..

Kardesimin dugunu vae hic ilgilenemiyoeum morel bozuklugumm cokk.. karmakarisigim yaaa..

Diyetse duzen yok ama kacirmadikda pekk..

Yarin sabahtan annemlere gidicem cumartesi ceyiz gidecek cumartesi aksam donicem..anahtari birakicam miaafirlerim var evde ama napabilirim mecbur kardesim o benimm..oyy neysw ya bende

Durumlar bole..takipdeyim sizi bakarmisiniz saat kac bu saatte yaziyorum benn

MInimaxxxx ............... canimm cok gecmiss olsunn uzuldum hemde cokk..hayirlisi bu dwgilmiss demekki..ama bu ay bos gecme ins yumos olur yine..bak hamile kalabiliyorsun sukurler olaun bu bile oyle buyuk biseyki..buna sukrett..insallah yine hamile kalacaksinn...

Elocannnn.........arkadasimm hayirli olsunn..inasallah hayirli ise hakkinda ikizlerin sana tutunmusturrr..7 niaani bekliyorum aabirla...guzel habedler ver bize insallah...

Cecommm..........cok gecmis olsun canim....annenler gelmis gozun aydinn..kuzu triplerdeymis yine gececek insallah..

Cerrahi operasyona karsiyim bisi demicemm..biliyorsun dusunceleeimi..ona kadar bi ziya mocani bi denesennn.. hayirlisi olsun..

Adaaa......... supersinn canimm tebriklerrrr..aynen devam durmak yokkk..

Eranisa...... ...supersin ..start vermissin..hadi bakalim basaarilarr..bende baslicam ama 20 niasandan sonrâ...

Sirinrreee..... .... nerelerdesin sennnnnnnnnnnnnnn.????????ne alemlerdesinnn..

Son düzenleme:
Kizla4r benden bu ara hayir yokk..liste paylasma isini bi kac haftaligina devr etsemm....biriniz idare etsenizz..yeniden motive olmaliyizzz..ama 2.3 hafta idare edinn..

Son payalastigim listeyi alirsinizz...g.inanin uyuyarak yaziyorum bunlaeidaa...

Benim kilo 79.6

Allah yar ve yardımcın olsun inş. en kısa zamanda rahatlarsın misafirlerin kaç gün kalacak??

herkese hayırlı cumalar kızlar..
dualarınız kabul olsun inş.

kreşe gitmeden bildirimimi yapayım dedim sonradan vakit bulamıyorum

.geçen hafta: 77.3 kg
.bu hafta: 76.2 kg

cecoo listeyi sen hazırlarmısın benim vaktim yok
:26:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Bir sürü işim var ama iki dakika da olsa bakayım dedim
Daha evi toparlayıp süpürüp sileceğim anam malum çok titiz şimdi geldiği an başlar bakınmaya birşey gördüğü anda alır bezi eline dur bunu unutmuşsun sanırım ben yapayım bari diye
Babamda sağ olsun anamın titizliğine alışkın olunca çaktırmadan anama der burayı düzenlesene kız fırsat bulamadı herhalde çocuklardan diye
Tabi ben onlara kıyamadığım için üzülüyorum iş yaptığında o yüzden o gelmeden bütün işler bitmesi lazım

Allah yardımcın olsun canım
Biliyorum sen karşısın ameliyata bakalım karatayı deniyeyim diyorum olmadı mocanın listelerinden birine ulaşmayı deneyeceğim malum muayene 600 liraydı en son

Canım kızlar bildirim yapsında öğleden sonra geç saatte de olsa yaparım listeyi elimden geldiğince önümüzdeki hafta bende yine bildirim yaparım inşallah

Son düzenleme:

canım saol , valla bir gazla devam ediyorum inşallah gidecek bu kilolar ben yarın kilo bildirimi yapacam eğer kimse yapmazsa listeyi yarın akşama doğru ben oluştururum..

Kızlar merhaba,
hayırsız arkadaşınnız geri geldi.
50 gündür hiç uğrayamamışım. ama çok yoğun bir dönem geçirdim kendimle hiç ilgilenemedim. kayınvalidem ameliyat oldu. vs vs.

Özledim sizleri

eelocaaan
tebrik ediyorum. Çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.Darısı tüm isteyenlerin başına
sana bir sürü

Sağol canim ama henuz belli değil hamile olup olmadigim ptesi belli olucak
Nazar boncuğu içinde sağol esimde ve bende çok nazar varmis gorumcem herkese okuttur kendini dedi çoluk çocuk kim gelse okutuyorum kendimi

Kızlar dün bildirim yapamadım ben, benim tartı sıkıntılı idi, iki hafta da yapamayabilirim evimde olmayacağım yine sınav yolu göründü...

kılzar bu sabah tartıda 72.100 gördüm aslında bu hafta kaçamak yaptım yapmasaydı daha iyi sonuç alırdım ama bu hafta hırslandım kesin en az 1 kilo vermek istiyorum....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dünden beri bildirim yapan hepi topu 3 kişi diye liste yapmadım ama eğer yarında bildirim yapan olursa akşam üzere hemen yaparım
Maalesef bugünlerde herkeste bir yoğunluktur gidiyor ama artık ufak ufak toparlanıp kendimize gelirsek süper olur
Menü paylaşımına ben kendi adıma pazartesi yine başlıyorum

kılzar bu sabah tartıda 72.100 gördüm aslında bu hafta kaçamak yaptım yapmasaydı daha iyi sonuç alırdım ama bu hafta hırslandım kesin en az 1 kilo vermek istiyorum....

Hadi bakalım bu hafta böyle olsunda önümüzdeki hafta hepimiz güzel sonuçlar bildirelim inşallah çok çok güzel kilolar veririz birlikte

Merhaba arkadaşlarrr son zaman bir yoğunluktan ikincisi depresyon modunda oluşumdan bakmadım sizlerede
kaçamak çok yok lakin + oluyor - oluyor yürüyüş yapmadım bi türlü başlayamadım bu ay yumoşun duurmunu da bilemiyorum takip edilmedi
test yaptım tek çizgi
adet olmadım keşke bebiş olsa da olmasam pofffffffffffffffffff

waww canım Allah hayırlı eylesin kardeşinin yuvasını
Allah kolaylık versin bu ara sana kendini düşünme fırsatı yok hadi hayırlısı :)

Cecoo canım kuzun nasıl oldu inşallah daha iyidir
ameliyat kararın netleşiyor mide ameliyatın inşallah en hayırlı en güzel şekilde neticelenir

A.selam canımm ayy Maşallahhhhhhhhhhhhhh bebişin hayırlısıyla seninledir inşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
dinlen canım inşallah güzel olacak her şey

Allah kolaylık versin canım Maşallah zaman nasılda geçiyor Rabbim kolaylık versin inşallah bu gaz sıkıntısı da geçecektir
rezene çayı felan araştırda bir sanırım faydası oluyordu.

Rabbimiz şifalar versin minimax inşallah olabilecek en hayırlı en kısa zamanda sağlığına kavuşup bebişlerini hissedersin

waw saldım kendimi kilo bildirimim 93.5 adette olmadım
onun etkisi de var test tek çizgi ben de ümitlenmek istiyorum

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Biliyorum çok geç oldu hatta şimdilik kimse yok ama akşam üzere bir canım sıkıldı ağlamaktan içim dışıma çıktı canım laptobu ellemek bile istemedi
Dün malum hepimizin haberi oldu ufak Pamirin kaybolmasından Maalesef bugün yan villanın havuzunda bulunduğunu duyunca resmen krize girdim :26:
Rabbim ailesine sabırlar versin... Kuzucuk Rabbimin Cennetinde ama içim yandı resmen yaaa Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah ...Aminnnnnnn

Bu arada kızlar bir karar verdim
Şimdi kesin diyeceksiniz acaba bu ceco yine neye karar verdi diye ama güzel birşeye karar verdim
Bugün nereden aklıma geldiyse akşam geç saatte istihareye yatmak geldi aklıma Hiç yapmadım şimdiye kadar ama bir an içime düştü şu Ameliyat ( tüp mide ) işi için bir yatayım diyorum Belki hayır yada şer Rabbim bir işaret gösterir bana :44:
Tabi nasıl olduğunu bilmediğimden oturup nette aradım ve bir kağıda yazdım inşallah yarın gusül abdestimi alırım ( reglm bitmiş olur inşallah ) ondan sonrada istihareye yatarım

Millet kocaya gitmeden evvel yatıyormuşda ona biraz geç kaldım artık bari önümüzdeki kararları Rabbime danışayım üstelik istihareye yatmak çok sevapmış Peygamber Efendimiz ( s.a.v. ) her işe başlamadan evvel istihareye yatarmış ve bizler içinde sünnetmiş

Nette yazdığına göre 7 gün peş peşe yapmam gerekiyormuş ( daha doğrusu iki çeşidi varmış ben önce Nafile Namazıyla birlikte olanı yaparım diye düşündüm olmadı diğerinide yaparım )

Rabbim hakkımda hayırlı onlanı gösterir inşallah...Aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…