Canim bende pcoluyum ben ve burdaki bir çok arkadasimda tam tersi etki yapiyo bizde bizlerin adet gunleri belli olmuyor genelde günümüz geçer adet.sokturucuyle adet oluyoruzMerhabalar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum sitede yeniyim pek bilemiyorum doğru yer burası mı bilemiyorum kusura bakmayın
Başlıktan anladığım kadarıyla aranızda Pco hastaları var ben bununla ilgili bişey sorcam
Ben Pco hastalığımı yaklaşık 1 yıl önce öğrendim o zamanlar şikayetim yoktu genel kontrolde ortaya çıktı
Ama son 3 aydır çok sık adet olmaya başladım
oluyo en fazla 1 hafta sonra tekrar oluyo hepsi de 1 hafta sürüyor son 1 aydır da kanama miktarı çok azaldı
Aranızda benzer sorunları olan var mı acaba Pco dan mı başka bişey mı var diye düşünüp dürüyorum bir doktora gittim hiç ilgilenmedi ultrason bile yapmadı iyi bir doktor arıyorum ama bu arada içim içimi yiyo erken menopoz flan olmasın da((
Bu ara 24 yaşındayım bekarım
Merhabalar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum sitede yeniyim pek bilemiyorum doğru yer burası mı bilemiyorum kusura bakmayın
Başlıktan anladığım kadarıyla aranızda Pco hastaları var ben bununla ilgili bişey sorcam
Ben Pco hastalığımı yaklaşık 1 yıl önce öğrendim o zamanlar şikayetim yoktu genel kontrolde ortaya çıktı
Ama son 3 aydır çok sık adet olmaya başladım
oluyo en fazla 1 hafta sonra tekrar oluyo hepsi de 1 hafta sürüyor son 1 aydır da kanama miktarı çok azaldı
Aranızda benzer sorunları olan var mı acaba Pco dan mı başka bişey mı var diye düşünüp dürüyorum bir doktora gittim hiç ilgilenmedi ultrason bile yapmadı iyi bir doktor arıyorum ama bu arada içim içimi yiyo erken menopoz flan olmasın da((
Bu ara 24 yaşındayım bekarım
Başlarda hiç bir sorun yoktu işte son zamanlarda böyle oldu çok korkuyorumCanim bende pcoluyum ben ve burdaki bir çok arkadasimda tam tersi etki yapiyo bizde bizlerin adet gunleri belli olmuyor genelde günümüz geçer adet.sokturucuyle adet oluyoruz
Bence sen iyi.bir.Dr arastir hangi ildesin
MInimaxxxx ............... canimm cok gecmiss olsunn uzuldum hemde cokk..hayirlisi bu dwgilmiss demekki..ama bu ay bos gecme ins yumos olur yine..bak hamile kalabiliyorsun sukurler olaun bu bile oyle buyuk biseyki..buna sukrett..insallah yine hamile kalacaksinn...
Elocannnn.........arkadasimm hayirli olsunn..inasallah hayirli ise hakkinda ikizlerin sana tutunmusturrr..7 niaani bekliyorum aabirla...guzel habedler ver bize insallah...
Cecommm..........cok gecmis olsun canim....annenler gelmis gozun aydinn..kuzu triplerdeymis yine gececek insallah..
Cerrahi operasyona karsiyim bisi demicemm..biliyorsun dusunceleeimi..ona kadar bi ziya mocani bi denesennn.. hayirlisi olsun..
Adaaa......... supersinn canimm tebriklerrrr..aynen devam durmak yokkk..
Eranisa...... ...supersin ..start vermissin..hadi bakalim basaarilarr..bende baslicam ama 20 niasandan sonrâ...
Sirinrreee..... .... nerelerdesin sennnnnnnnnnnnnnn.????????ne alemlerdesinnn..
MInimaxxxx ............... canimm cok gecmiss olsunn uzuldum hemde cokk..hayirlisi bu dwgilmiss demekki..ama bu ay bos gecme ins yumos olur yine..bak hamile kalabiliyorsun sukurler olaun bu bile oyle buyuk biseyki..buna sukrett..insallah yine hamile kalacaksinn...
Elocannnn.........arkadasimm hayirli olsunn..inasallah hayirli ise hakkinda ikizlerin sana tutunmusturrr..7 niaani bekliyorum aabirla...guzel habedler ver bize insallah...
Cecommm..........cok gecmis olsun canim....annenler gelmis gozun aydinn..kuzu triplerdeymis yine gececek insallah..
Cerrahi operasyona karsiyim bisi demicemm..biliyorsun dusunceleeimi..ona kadar bi ziya mocani bi denesennn.. hayirlisi olsun..
Eranisa...... ...supersin ..start vermissin..hadi bakalim basaarilarr..bende baslicam ama 20 niasandan sonrâ...
herkese hayırlı cumalar kızlar..
dualarınız kabul olsun inş.
kreşe gitmeden bildirimimi yapayım dedim sonradan vakit bulamıyorum
.geçen hafta: 77.3 kg
.bu hafta: 76.2 kg
cecoo listeyi sen hazırlarmısın benim vaktim yok:26:
Canim bende pcoluyum ben ve burdaki bir çok arkadasimda tam tersi etki yapiyo bizde bizlerin adet gunleri belli olmuyor genelde günümüz geçer adet.sokturucuyle adet oluyoruz
Bence sen iyi.bir.Dr arastir hangi ildesin
Kızlar merhaba,
hayırsız arkadaşınnız geri geldi.
50 gündür hiç uğrayamamışım. ama çok yoğun bir dönem geçirdim kendimle hiç ilgilenemedim. kayınvalidem ameliyat oldu. vs vs.
Özledim sizleri
eelocaaan
tebrik ediyorum. Çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.Darısı tüm isteyenlerin başına
sana bir sürü
kılzar bu sabah tartıda 72.100 gördüm aslında bu hafta kaçamak yaptım yapmasaydı daha iyi sonuç alırdım ama bu hafta hırslandım kesin en az 1 kilo vermek istiyorum....
waww canım Allah hayırlı eylesin kardeşinin yuvasınıBURDAYIMMMM..KIZLARRRRRR....ayy bi anlatsamm hallerimii....kv yurt dısındaydı dün o geldii...ve yurt dışındakii oğlu çoluk çocukk normalde evleri ankarada ama buraya geldilerr...gündüz asagıda dışardada akşam cocuklarrr ve yenge bizdeee...vee benim elimde iş var kardeşime yetişecekkk...vee bunların yanında yapamıyorumm..ayy full hizmet lazımm..yemekte allah ne veriysee eemisafirr diye hafifde olmuyorr kahvaltılarr...
Cecoo canım kuzun nasıl oldu inşallah daha iyidirSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Anam nasıl yorulduysam biraz uzanayım dedim uyumuşum
Alt tarafı 1 saat uyumuşum ama bir an sabah oldu doktora geç kaldım diye fırladım yerimdeneşim bile şaşırdı ne oluyor diye anlatınca böyle böyle sandım diye nasıl gülüyor şimdiden heycan yapmışsın doktora gideceğim diye diyor
Çok merak ediyorum gerçekten nasıl biri ve ne diyecek Doktor diye
Gecede biraz erken yatarım ki iyice uykumu alayımkendi kendime yine dengemi bozdum ütü yapacağım diye
Artık gelir gelmez sizlerede yazarım sonucu
Canım çok sağ ol ben bir araştırayım onu netten çocuklara olurmu ağır gelmesin diye ona göre alır kuzuya yaparım
KIZLARRRRRRR.....
diyete gelinceeee...ilk fırsatta yapacagımm diyett holıwood diyeti olacak 2 günn sadece meyva suyu sonrasında 5 gün normal deiyet ekmeksiz 6 dan sonra bişi yokk...offff 80 kiloyumm ne olacak sonum bilmiyormm...
AYY HERŞEYY KARMA KARIŞIKK DERSLER HAK GETİREDAHA KİTAP AÇMADIM NASIL AÇARIM BİLMİYORUM 9 GÜN BURDA MİSAFİRLER VE Bİ YANDANDA karşıda olucamm kardeşimin evi kuruluyorr oyy oyy.
boş boşş otururum normaldee hiçbişi olmazz..şimdi isee herşeyy üst üste..
Selamun aleykum kizlar
Ben diyeti falan tamamiyle biraktim....perşembe günü tüp bebek transferim oldu iki embriyo konuldu 7 nisani bekliyorum hayirlisiyla güzel haberi alirim...genelde yatiyorum sıkici bi donemmis hayirlisiyla tutunsunlarda yaticam test gününe kadar...
Kizlar nasilsiniz herkez iyidir umarim. Biz kizimla.iyiyiz am a gaz prob le mimiz basladi 25gunluk olduk teyzeleri
Geceleri coo.huzursuz surekli agliyor
Sutum hala artmadi sogan bulgur incir malt icecegi su vs vs herseyi denedim ama artmiyor stresten uzuntuden kesildi iyice sanirim
eloca bebisin.ins tutunur sana bol bol dinlen canm beni
Slm kızlar anca kendimi toparlayabildim. Üç, dört ay belkide daha fazla bu işlere ara vermeyi düşünüyorum. Çok yoruldum. Zaten düşük olduğunu söylemişti doktor. Değerlerin çok dengesiz çarşambayı bekleyelim demişti. :85: Geçtiğimiz hafta cuma günü çok şiddetli ağrılarım ve kanamam oldu acile gittik. Üç kese görüldü değerlerimde ki dengesizlik bundanmış ama üçüde düşükle sonuçlandı. Aslında üzüntü ya da moral bozukluğu yok, üzerimdeki şaşkınlığı atamadım hala. Hemen suni sancı verdiler yarım saat keseler tamamen düşünce kürtaja aldılar. Bana nasip olmadı ama dualarım sizinle ..
waw saldım kendimi kilo bildirimim 93.5 adette olmadımMInimaxxxx ............... canimm cok gecmiss olsunn uzuldum hemde cokk..hayirlisi bu dwgilmiss demekki..ama bu ay bos gecme ins yumos olur yine..bak hamile kalabiliyorsun sukurler olaun bu bile oyle buyuk biseyki..buna sukrett..insallah yine hamile kalacaksinn...